Питето, хич и не ме заговарай, в биологична депресия съм

, обмислям някво леко самоубийство, примерно с отровни гъби, пържа си едно кило, изплюсквам ги и лягам и умирам, баси мръсната серия, миналата седмица дъщерята без никва вина, шибан дърт рокер я блъснал отляво в предния калник абсолютно виновен е, от лява лента се засилил надясно, добре че колата й е като танк с ужасно тежки ламарини и нищо не личи, педала отпрашил, тва добре, ама като набива рязко спирачки за да не размаже дъртия имбецилен моторис, отзад я шибва друг имбецил от годеч, там де да ги знам имат ли изобщо пътища, само и пукнал задната броня, и тва добре и че нищо й няма на детето, само уплах, поне тоя чесно и почтено попълнил двустранен протокол за застраховката, тряяше аз да се мъкна по застрахователи понеже колата на мое име, ше преведат там някви пари, бе то едно лепене на броня да е педесетина лв най-много, нямам намерение да купуваме нова, лепят ги и става като нова, неска ново пет, паркира си колата до работата, някви алпинисти доколкото ги изръчкала полицията, нещо изтървали отвисоко от блока и й строшили стъкления шибидах, отделно от шибидаха колата е със стъклен панорамен покрив, на него нищо му няма, ебаси майката, полудях!

утре ше ходя полиции, молиции, фирмата вече е изяснена коя е, ше ги съдя, един час снощи чистим стъкълца, един час облепваме с найлон, че и дъждец имаше деееба, направо кабриолет станала колата

, Питето, писна ми от тоя живот, дъшерята вика – господ ме мрази! бе той всички мрази бе детенце, да не мислиш, че само нас мрази, кажи ми сега, че всичко това не е нарочно защото всичко в тоя шибан живот е нарочно, бах тоя шибидах, де да търся сега баш такова нещо, да беше преден капак, лесна работа,предно стъкло да беше, пак лесно, неее, Пите, неее. не ме заговаряй, на косъм съм да рухна психически, после викаш – недей да фиркаш, ше фиркам пък, ше ида до деноношния и ше си купя един кашон водка, прати ми някой печен син рак бе, да ме предразположиш

, може пък да си помисля и пак да се разговоря