Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кучето те гледа
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
ByBa
Ей, кво тъпо куче - абе гледа те тъпо, скимти и ти се чудиш - кво сега иска?

Ами наяло се е, излизало е три пъти навън, пикало е, срало е, спало е, поиграло е - е, кво повече иска?

Абе най-се дразня, че скимти, а ти си направил всичко за него.

Еми то все може повече и повече от всичко, ама няма...

А вие от какво се дразните?
viara
Цитат(ByBa @ 25/03/2022, 02:20) <{POST_SNAPBACK}>
Ей, кво тъпо куче - абе гледа те тъпо, скимти и ти се чудиш - кво сега иска?

Ами наяло се е, излизало е три пъти навън, пикало е, срало е, спало е, поиграло е - е, кво повече иска?

Абе най-се дразня, че скимти, а ти си направил всичко за него.

Еми то все може повече и повече от всичко, ама няма...

А вие от какво се дразните?

Хюман Дизайн го е казал по-добре от мен. Там за всички четири типа е писано от какво се дразнят.
Манифесторите, когато не им се позволява, да действат свободно - изпитват гняв.

Генираторите, когато вместо да изчакат и откликнат, те инициират. В такива случаи се чувстват фрустирани.
Прожекторите също ако иницират, вместо да изчакат покана, срещат съпротива и отхвърляне и горчивина.

Рефлекторите са един процент от населението ... за тях няма да пиша, навярно няма тук.

Та вижте си дизайна и го следвайте. Не се оставяйте на ума да ви разиграва като маймунки.
Щото това си прави обикновено и съответно всеки който се води от ума - страда, ядосва се, гневи си.
Който се води от дизайна си, може да се радва на живота.

Ето от тук си извадете карта за основоното. Пък от там насетне е цяла наука ... за който ... колкото

https://www.humandesignbulgaria.com/free-human-design-chart/
The_Purifier
Не е хапало кучето grin.gif
Quaker between your quarks
Аз съм нервен типаж, нервак.
Нервен съм в аванс, преди самото изнервяне, защото съм сигурен че ще ме изнервят.

Кучета, животни,хора, рога и копита.... дори дърветата....Какво си се забил тука с тия корени бе, кви са тия листни въшки по листата, кво периш тия криви дървени клони тъпанарино !
Между два постинга 250км. навътях, с тъща и куче, 14 часа на бургия.
Спокоен живот би ме убил. Най изнервен съм на морето, на плажа. Иде ми с една
лопата да копая траншеи, землянки, но какво ще кажат хората . cool.gif
Thursday Next
Кат Елам Харниш те виждам тебе, с кучешкия впряг сам през ледената пустош. Докъдето поглед стига, нема кьорава тъща.
Alexfield
Цитат(Quaker between your quarks @ 25/03/2022, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
...Най изнервен съм на морето, на плажа. Иде ми с една
лопата да копая траншеи, землянки, но какво ще кажат хората . cool.gif

Че се готвиш за руски ихтамнети?
Питето
Добре си е човека. Просто с възрастта, лопатката и кофичката стават по-големички...
Alexfield
Той с багери си играе. Ама спира за малко, за да ни осведоми. Важно му е.
Thursday Next
Цитат(Питето @ 25/03/2022, 23:00) <{POST_SNAPBACK}>
Добре си е човека. Просто с възрастта, лопатката и кофичката стават по-големички...

Ааа, той Хък от малък с големи неща си играе, чети го между редовете и ще видиш. a4dff7b7.gif
Catpuccino
Дразня се на хора, които не разбират кучешки smile.gif
Glo
кучето е денонощно животно, пък ти си пресен плагиат biggrin.gif има умни държави в които кучетата ги ядат и глупави държави където кучето ти виси на вратъ да го храниш и издържаш, пълни дебили майка..

http://forumabv.eu/index.php?showtopic=242...rt=#entry136871

http://forumabv.eu/index.php?showtopic=242...rt=#entry136877

не че съм двойно параноичен, почнах да спя със случайна касова бележка под възглавницата и всичко ми се размина, дори някакви полезни и мъдри сънища почнах да сънувам, всяко нещо е равно на себе си! тва къде ше го чуеш? никъде, и съвети за най-добрата инвестиция по време на ковид и война, инвестиция в кредитни карти, разбираш ли колко е хитро? вадиш си десетина кредитни карти напълно безплатно и разполагаш с куп мангизи за незабавно харчене и инвестиране в стоки за предпазване от настъпващата инфалция, днеска олиото е пет лева, ама утре ше е десет, набутваш двайстина хиляди лева примерно в стоки и дигаш стоката на склад - след половин година я продаваш за триййсе, а си се охарчил само осем процента лихва sunbathing.gif за повече бизнес съвети можете да ме последвате в инстаграм, нещо като финансов гуру съм там, но повече инфо не мога да дам korabche.gif
Тарабас
Мда, познато.
Жевее бабата у къщата ти. Ходи като вещица и събира от разни полянки билки и гъби и пита, да ти направя ли ена супичка?
Питето
НЕма лошо, щото я гони склерозата. Като ти сготви супичката, ще забрави за гъбките и по навик ще я опита...
Питето
Знам бе. Навремето, докато сме навивали пружините на влакчетата, онзи "лющел" истински локомотиви...
Питето
Мислех, че багера се нуждае от почивка, и заради това му остава време и за форума...
Живеехме на гара, буквално. Над гарата два хапартамента.майка и татко работеха в жепето. Стрелките се дърпаха с едни телове,500 метра под земята.
Още бременен, с майка ми, сме ги дърпали тез лостове. Даже началника се караше на мъжете, че и помагат. ПЖИ беше завършила, Ръководител Движение.
Родих се до гарата, в Пловдив, зимата, исках до пролет да съм в кондиция.
Да идем от пловдивската гара, до нашата, на 9км.
Качихме се се на влак, по нормално от това здраве му кажи.
За да ми е топло, а и връзкар от малък, в локомотива, парен, на въглища.
Огнярът натиска педал, отварят се две врати, и хвърля въглища с лопата.
Бяха ми повити ръцете, инак мерак имах.
Кво фърляш вяло бе, ти трябва в стих на Смирненски да туптиш !
Нямах зъби, нямах часовник, нямах банкова сметка, ни пари.
В родилния дом, ревяха много, държах се с достойнство.
Имаше едно , погледна ме с надежда, с женски поглед ме погледна.
Викам си, ще я спася, ще порасна някоя седмица, ще открадна кон, и ще се върна.
Още ми е пред очите, излъгах я. fart.gif
Glo
искам от тая трибуна тука от хола на нашите домакини да се обърна към некадърния български баничар който е не по-малко некадърен от българина от всички останали професии, искам като си купя баничка да е препечена и мазна а не пестеливо недопечена и суха, аз закво ти давам два златни лева без двайсе сребърни стотинки бе navikvane.gif глинен ботуш в задника следващия път, бонус подарък sunbathing.gif мисля да си купя машина за хляб и да се науча да си пека сам банички, бих ги нападнал като Путин, ей така съвсем неебателно, като на шега но по-добре да се настроя хармонично и да заключа настройките централно и многоточково с чип и аларма, знам с кого да се свържа за да получа каквото ми трябва, следващия път няма да бъда толкова красноречив, ше отвора една бутилка водка да се отпусна малко, не знам какво да прая със живота си оттука нататък а съм толкова млад все още, нарязах си малко сланина фабрично набухана с праз лук, мнои вкусна wiggle.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 28/03/2022, 15:55) <{POST_SNAPBACK}>
следващия път няма да бъда толкова красноречив,

а де де, ама не го правиш бе...

ама ако се мислиш за толко красноречив, ще ти кажа, седнала от стола в кухнята...аз ако съм гладен ям, а баничката ми е вкусна с боза което ми идва малко в повече ама то ние свикнахме да ядем като свине а да искаме отношение като кучета е, то към кучетата е ясно, че отношението е по-добро...
navikvane.gif
ByBa
ако не беше споменал тук, в тоя си пост, тъщата - щях да си мисля, че има някои, които се нервят от всичко - от плажа, морето, гларусите, поезията, че и от собствените си мисли, тъпанарино sunbathing.gif
ByBa
Цитат(Питето @ 25/03/2022, 23:00) <{POST_SNAPBACK}>

animatedwink.gif
е то си трябва и човек да се труди като поотрасне малко...

труда облагородява и няма зАлудо трудене, все си има некъв резултат - я замък си построил, я яма /и си я прикрил, за да стъпиш у нея :-)/, я отброяваш времето в собствения си двуизмерен часовник, я си играеш със слънчеви зайчета и после ловиш мухите, като ги залепваш в картина, отброяваща дните според китайското летоброене...абе

с възрастта усещаш, че силите те напускат, но кои сили - бесовете ти, страховете ти, страстите ли ти или безсилието ти?

:-)

ByBa
Цитат(Питето @ 26/03/2022, 15:23) <{POST_SNAPBACK}>
Мислех, че багера се нуждае от почивка, и заради това му остава време и за форума...

тука и багери ли пишат?

на кого му викате Багера?Багира?
ByBa
а се дразня и че не парди...поне да беше пръднал ей-така ВЕДНЪЖ, за компанията...

az takovata.gif
Тъпанарино ? тва много интимно обръщение, нима се обичаме още ? sad.gif
Когато си мислиш, за някой друг, първом си помисли за мен. Нима онзи другият, е твоят идол ? laugh.gif
Възраст ? Отказвам да имам възраст, камо ли да съм възрастен ! laugh.gif
Glo
буби, ма ти кака си била, ама си яка кака с тее мъжки космати постинги taz.gif мноо поздрави на гадното псе с рони ромеро, той стана българин, ше ни преставя на евровизия, като ни престави, пишете ми да ме уведомите, че няма начин да седна да я гледам, ми не че кой знае какво ,но не слушам музика по -стара от година, освен битълс, ти на хък закво му викаш, че е тъпанарин, шото е заседнал на италянско от педесете на миналия век ли rolleyes.gif той е възрастен би, пенсионер, като лили иванова , зема ви изпея някоя песен на лили иваноова с гадния си фалшив глас, ше напрая невъзможното мадафакъри гадни 501.gif очаквайте включване wavetowel2.gif

https://www.youtube.com/watch?v=MWRsuIo7wSg
Glo
Цитат(Glo @ 28/03/2022, 21:46) <{POST_SNAPBACK}>
зема ви изпея някоя песен на лили иваноова с гадния си фалшив глас, ше напрая невъзможното мадафакъри гадни 501.gif очаквайте включване wavetowel2.gif

ето тъпчовци, обещах и направих невъзможното, хем нямам глас и хем е гаден и фалшив, айде подигравяйте се колкото си щете, той живота ше ви го върне тъпкано chef.gif

малко и аз да се почуствам талант az takovata.gif

https://www.youtube.com/watch?v=ojlXbFLZzrM
ByBa
де да знам svirkam si.gif ама нали ТИ такъв се наричаше...и сам воинът е воин...
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 28/03/2022, 21:28) <{POST_SNAPBACK}>
Тъпанарино ? тва много интимно обръщение, нима се обичаме още ? sad.gif

таа кака какъв нюх, как те усети само laugh.gif
ByBa
имаш топъл приятен глас

az takovata.gif
Тия са въоръжени ссрамни устни, казвам ти го ! laugh.gif
Glo
Цитат(ByBa @ 28/03/2022, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>
имаш топъл приятен глас

az takovata.gif

и аз искам да си призная нещо ---- нямам куче , измислих си го просто ей така от нищото, уж и аз да си имам някво другарче там az takovata.gif
Glo
малиии, какво научих току що, Гешев всеки божи ден изяждал обедите на българските пенсионери и прибирал педесе процента комисионна от цената на бутилка олио, една лелка ми го каза и вика - не вкарат ли Пеевски в затвора, тая страна няма се оправи, викам какво престъпление е направил Пеевски, че да го вкарат в затвора, тая ми вика - ми ти сляп ли си толкова години, не четеш ли пресата? ми чета я, чета че е за затвора, но защо не го вкарват? щото Гешев го прикрива, затова fish2.gif
Thursday Next
И аз всеки ден научавам нови неща. Ето, вчера например научих, че френската посланичка лично била връчила на Гешев ордена на Почетния легион в признание на заслугите му неясно за какво. И когато френско посолство учтиво, но категорично отрече посланичката да е връчвала каквото и да било на главния прокурор, другаринът автор на публикацията изтри коментара на френско посолство. Така де, кои са те, та ще му пречат да си прави реалността такава, каквато му уйдисва. a4dff7b7.gif
Glo
гешев е велииииик punk.gif днеска ше пия за него wavetowel2.gif заредил съм енергизиращи, таман почвам, ше ги побъркам германските метъли, ох малко спокойствие, дъщерята ме вози насам натам един час, вече е по-стабилна на пътя, че първия път като ме вози си пробих палеца с нокътя на показалеца от нерви, кървясах като прасе, още при първото потегляне така смело сече пътя на една кола която се движеше по двулентов главен път, гледа гледа и тоя като се приближи и тя газ отпред му на два метра, тоя добре че добър шофьор, свърна на мига в другата лента, шях да получа удар, викам - какво направи би детенце? защо? как можа такава простотия? strah.gif мииии.... днеска обаче кара, слуша музика, пуши си вейпа и едновременно яде някъв снакс, викам браво, вече влезна в час май щом ядеш и караш, боже, боже и като се прибрахме съседа спрял пред гаража ни, отиде му звънна, чух как го наруга горкия и тоя изскача след малко и вика, ама аз само за минутка спрях laugh.gif цяла бащичко бе, мойто лице, мойта кръвна група, моите просташки изблици, моя хумор, да пийнем малко викам аз, дано не натворим някоя пиянска тъпотия у нета serenade.gif

Thursday Next
Нещо ме съмняваш ти. Това, дето го показваш, редови гражданин не може да го изпие накуп. По-скоро подозирам, че си крупен търговец на халхохол и само снимаш некви мостри и се опитваш да ни плакнеш тука. plezz.gif
Аз па днес следобед търчах като реквизиран кон по задачи, и реших ся да се наградя с нещо леко и елегантно. Кръцнах си тука една салатка, едно лежерно винегретче отгоре, и кат разфърлях едни такива хапчици прясно козе сиренце, увити в резени сурова шунка, ей тъй само за цвят минали през грил-тигана ...
Glo
770d4fd976.gif и все пак предпочитам снимка да видя tongue.gif аз се напрайх междувременно на хотел калифорния с гадния си фалшив глас, те със пет китари и седем гласа, аз с мойта тъпа кухарка и със запис на телефона, инджойте се за моя сметка tongue.gif laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=ikqTH864x1I
Thursday Next
Цитат
и все пак предпочитам снимка да видя

Еййй, ама бива ли така пъх хич никакво доверие да ми нямаш, че съм се справила? laughing.gif

Glo
groupwave.gif heart.gif hat.gif clap2.gif
ByBa
лесно е да се дават съвети, и още по-лесно е да са бизнес smile.gif
Glo
аз пиша приказки, чат пат и разни други литератури, ама най-хубавите ми се затриха в нета, не си ги бях сейфнал дасееба в тъпчото az takovata.gif

Спящата маймуна!
негърска приказка, всяко съвпадение с разни лица и образи е неслучайно!

в едно ацки далечно негърско кралство в което маймуните били повече от хората и по нищо не се различавали от тях, , на царя и царицата им се родил син – Бай Ганьо! като наближил педесетака, родителите му намекнали че е вече време за женитба, иначе ако не се ожени начи е пълен западен бял джендър и еврейски гей, освен това да си намери хубава работа и да се разкара някъде под наем при други негри на квартира, данъците от наеми били най-голямото перо в бюджета и краля имал интерес от таа врътка, но! точно на рождения му ден се появили феите кръсници, пълни чернилки една от друга по-ядосани и изнервени от дългия път и циганията и чалгата и маймуните и шума в кралството, напрайли меле пред залата, псували мръсно и заплашително прислугата и гостите, но никой не смеел да им направи забележка от страх да не бъде прокълнат, само най - малката и неприличаща на маймуна фея не псувала и не се ръгала в гостите шото била мноо добра и нежна и тайно била влюбена в селфито на тъпия невъзпитан Бай Ганьо! ами сега? дошло време феите да излезнат и да орисат дъртия принц, народа любопитно се наредил отстрани и зачакал с нетърпение магическото шоу, дванайсе феи били общо, и две на резервната скамейка, очаквало се голям екшън, развълнуваната до краен предел публика току проплясквала с мазни от маймунско печено ръце и дюдюкала с медни тромби и шарени пласмасови вувузели,
кратък туш и изведнъж под светлините на прожектора изскочила първата фея, най –дъртата, най-черна, най натокана, най- власна, страсна и опастна и тежко намирисваща на тиня и отпадни води, блатна смрад изпълнила залата: принца така и така е дърт ерген в дедковска възрас вече – нека се влюби в дърта бабичка,да са си лика прилика, па да се запишат на безплатно инвитро! Пари ше има! изскочила втората, леко подпийнала на три мастики и едно наргиле: и нека бабата все пак е да запазена, да е хиперактивна, хлъц, свръхемоционално възбудима и дефицитна на внимание! третата фея искочила под мошния ритъм на флик оф дъ суич и прогърмяла на микрофона – готови ли стеееее, кралствоооо!!? нека нервозното му бабе да е и свръхизбухливо и брутално ревниво , и да го притиска постоянно да го треска! екшън до гроб би-бип, ммм, би-бип, иеее! тенкю, пипъл! останалите феи, без най-малката пристъпили артистично вкупом забулени в мъгла от димната машина на диджея, допълнили орисията едновременно в тържествен хор на инструменталния фон на песента’ моя скъпа страна, пълна с негри и маймуни, увесил кривата гърбина пред теб полагам своята съдбина!
публиката се просълзила, а феите завили феерично:

принце принце, тъп си ти
нямаш никакви пари
без войни и без грабежи
наем как ше плащаш, би?!!
затова от утре знай
вдигаш гражданска война
граждани против бакшиши
селяни против властта
в тази битка ако паднеш
право в ада да попаднеш
ако ли пък оцелееш
с бабичка ше заживееш
бабките вонят на тиня
виж я фея ти Дъртина
даже да се къпе в мляко
пак фунди ужасно яко
избор имаш да избираш
или мрътав - в гроб спокоен
или жив с бабе - под наем
със живот – противен, ала недостоен!

Бай Ганьо онемял, народа се кискал до пръсване, сички се кефели злорадо на гадната орис на своя принц, демек – богат е, има ролекс, нека и той поплаче малко, и Бай Ганьо се разплакал, изобщо не очаквал такава позорна орисия, и в този момент изскочила най-малката фея, тъ- дъъъън! изненадааааааа!
таз магия тъй прекрасна,
може да се развали
сал ако маймуна бясна, спяща в тъмните гори
ти откриеш и целунеш във последните си дни!
дето я ги доживееш,
ако не те умори
твоята законна бабка
със отрови и треви!
о принце мой, обещавам ти, че ако минеш на детокс режим и био и еко храни без глутен в рамките само на една година, шанса да срешнеш твоята прекрасна маймуна, макак, заспала на върха на едно високо дърво се вдига с 50% и когато я целунеш нежно – шанса ти за развод ше се дигне с 18 %.... общо прави 89%... господ си знае работата, нали, дава ни шансове и проценти, но никога на 100%... само от нас зависи как ше ги отиграем, дъ чойс из йорс! мри сега там от радос b_046.gif
Glo
отвори ми се доста свободно време, седнах на бутилка водка и написах набързо една руска народна приказка sunbathing.gif оня ден една страхотна готина богатая украинка с огромен белъй джип хонда акура се влюби в мене, така настоятелно ме гледаше, че най-накрая я заговорих, викам това твоЯ машина ли е и от дума на дума...мееее и така няколко целйх дней и ночи az takovata.gif малко е дъртичка къмто 45 някъде, но със страхотен загар, невероятни сини очи, черна боядисана коса и тяло на балетиска az takovata.gif та сега съм на постоянна рускоезична вълна, слава Украине! а россия е самая могучая излагация на етот свет wavetowel2.gif

руска народна приказка

жил да бъйл по някое старое время в одно тьоплое государство очень мудрий и умнъй светец с бялой бородой и белъй потник как някой индийски циган разхождаешся на центральной бульвар в Мумбай, разполагал он с одное скъпое Чесало с котором часъй по часъй чесал и сресовал своя длинная борода и свои белъйх коси, люди постоянно идвали при него чтобъй задат вопросъй и посоветоватся, он често говорил что мудрость по някой път е только мъдрость, а не кой знает какво толкоз! отнаждъй при нево дошель один доста органиченъй человек с очень большое неограниченое самочувствием – дядь – сказал он – научи и меня как бъйт мудрем и умнъйм как тебя! амче то, не очень трудно етое – сказал мудрец – надо придойош себя мудрая и непогрешимая физиономия когда говориш нещо, каквото и да е бъйло ето нещо, можно скажеш всякоя глупость, но если я кажеш с мудрой тон, то всякой человек поверит тебя и потом все скажет – боже, колко много мудрости дарил бог етот человек и тебя все дадат деньги за благодарнастю, надо будеш только самоувереннъй и недостижимъй и да не трепваеш изобщо, люди толкозь простие и дебилнъйе, че поверят във всьо! ну тъй знаеш баба Ванга и Нострадамус, и кво като ги знаеш, нещо да са бъйли помогнали на етот свет? свет продължается вертьотся и хич и не му дремает за разнъйе предсказания! па и да ти познаят какво тебя очаквает в будущем, кво? нищо! люди бързо забравяет какво их скажеш, така че можно всичкое да им скажеш какво тебя придьот на акъле! самое важное да им берьош их денги! и нека твой девиз будеть – свети как солнце и заслепявай всех наоколо! люде и без твоьо заслепение двигается как наполно слепъйе пеперудах, придавай си вид и облекайся в чудеснъйе и скъпие одежди, покупай себя народние извезание дрехи от Узбекистан с разкошнъйе шевици и златотъкана тюбетейка, пусни себя длинная борода и всьо будет точное! айде дай двести евро и иди заработавъй тъйсичи, стани журналистом, говорителем, народ имает нужда бъйт поучаван и ръководен от капацитет, человек колкото повече остаряет только по-тъп ставает! а один день когда умрьош, православная церковь тебя будет производит в светецом и все христянские дебили тебе молится и свечи запаляют, техние молитви задължително принудят бог вкарает тебя в рай, колкото и большой измамник да си бъйл! това е загадкой на животот и е великая Тайна за всьо простолюдие! rolleyes.gif

Shade
Цитат(Glo @ 15/08/2024, 07:11) <{POST_SNAPBACK}>
отвори ми се доста свободно време, седнах на бутилка водка и написах набързо една руска народна приказка sunbathing.gif оня ден една страхотна готина богатая украинка с огромен белъй джип хонда акура се влюби в мене, така настоятелно ме гледаше, че най-накрая я заговорих, викам това твоЯ машина ли е и от дума на дума...мееее и така няколко целйх дней и ночи az takovata.gif малко е дъртичка къмто 45 някъде, но със страхотен загар, невероятни сини очи, черна боядисана коса и тяло на балетиска az takovata.gif та сега съм на постоянна рускоезична вълна, слава Украине! а россия е самая могучая излагация на етот свет wavetowel2.gif

руска народна приказка

жил да бъйл по някое старое время в одно тьоплое государство очень мудрий и умнъй светец с бялой бородой и белъй потник как някой индийски циган разхождаешся на центральной бульвар в Мумбай, разполагал он с одное скъпое Чесало с котором часъй по часъй чесал и сресовал своя длинная борода и свои белъйх коси, люди постоянно идвали при него чтобъй задат вопросъй и посоветоватся, он често говорил что мудрость по някой път е только мъдрость, а не кой знает какво толкоз! отнаждъй при нево дошель один доста органиченъй человек с очень большое неограниченое самочувствием – дядь – сказал он – научи и меня как бъйт мудрем и умнъйм как тебя! амче то, не очень трудно етое – сказал мудрец – надо придойош себя мудрая и непогрешимая физиономия когда говориш нещо, каквото и да е бъйло ето нещо, можно скажеш всякоя глупость, но если я кажеш с мудрой тон, то всякой человек поверит тебя и потом все скажет – боже, колко много мудрости дарил бог етот человек и тебя все дадат деньги за благодарнастю, надо будеш только самоувереннъй и недостижимъй и да не трепваеш изобщо, люди толкозь простие и дебилнъйе, че поверят във всьо! ну тъй знаеш баба Ванга и Нострадамус, и кво като ги знаеш, нещо да са бъйли помогнали на етот свет? свет продължается вертьотся и хич и не му дремает за разнъйе предсказания! па и да ти познаят какво тебя очаквает в будущем, кво? нищо! люди бързо забравяет какво их скажеш, така че можно всичкое да им скажеш какво тебя придьот на акъле! самое важное да им берьош их денги! и нека твой девиз будеть – свети как солнце и заслепявай всех наоколо! люде и без твоьо заслепение двигается как наполно слепъйе пеперудах, придавай си вид и облекайся в чудеснъйе и скъпие одежди, покупай себя народние извезание дрехи от Узбекистан с разкошнъйе шевици и златотъкана тюбетейка, пусни себя длинная борода и всьо будет точное! айде дай двести евро и иди заработавъй тъйсичи, стани журналистом, говорителем, народ имает нужда бъйт поучаван и ръководен от капацитет, человек колкото повече остаряет только по-тъп ставает! а один день когда умрьош, православная церковь тебя будет производит в светецом и все христянские дебили тебе молится и свечи запаляют, техние молитви задължително принудят бог вкарает тебя в рай, колкото и большой измамник да си бъйл! това е загадкой на животот и е великая Тайна за всьо простолюдие! rolleyes.gif

Руската ти народна приказка определено е на ниво. Припомни ми руската народна приказка, разказвана от брат ми преди десетилетия, когато работеше като очен лекар, и извлечена от реалността на съветското робство.

Сега се сетих, че брат ми разказваше и една циганска народна приказка от същия период.
Влиза в кабинета му циганка с малко циганче и настоява докторът да прегледа циганчето. Обаче с мангалчето се комуникира трудно, говори само цигански, още не е започнало да лъже и краде, и не знае бъкел български. Циганката вика:
- Докторе, говори му на цигански, това е много лесен и логичен език. "Затвори очи!" на цигански е "Пандел киак!" Киак е око, а пандел е затворен, да те тикнат в панделата, означава да те затворят. А пък "Отвори очи!" на цигански е "Путар киак!" Путар, докторе, означава отворен. Като женски полов орган.
Питето
Мноооого го разтегна. По-кратичко: "Под всяко теке има магаре." Още по-кратко: цък
Glo
Питето, признай си, че си вемпайър sunbathing.gif цял ден спиш под скарата на сянка и привечер се събуждаш и почваш безмилосно да ни пиеш кръвчицата на нормалните форумци 292.gif

таман приседнах да се налея ацки бързо с малко противовампирска отрова и да си подивея за кой ли път пак със скапаната дрога, аз кога съм бил на концерт на Хамърфол, ти си ходел прав под скарата tongue.gif

Питето
Даваш го стар и мъдър, скоро и пари ще поискаш. Абе ти взе че взе приказката на сериозно?
Glo
мноо съм щаслив напоследък, изглеждам така както съм си мечтал да изглеждам цял живот, макар и на стари години вече, кандитат зетя който пък изглежда като брат пит, нямам никви забележки за първи път към кандитат зетьове, има голям джип, две спортни коли и як мотор и много го е страх да се запознаем на живо, laugh.gif ми е обещал да ми донесе домашни селски кокошки, ама тряя да намекна и за десетина литра домашна ракия, да видим баща му колко е майстор sunbathing.gif оф, ужасно е да се запознаваш със зетьове, сватове, и няква цяла тъпа рода, аз съм просто един сингъл мен, ше ми дойде много нанагорно 292.gif
Glo
еми Питето, хем хапеш с тее остри котешки вампирски зъбки, хем и неописуем гъдел причиняваш 292.gif
Glo
кво няма да го е страх брат пит да се запознаем, изглеждам като неко вагнеровец, в действителнос съм толкова добър и мил, даже баба буби ми каза, че имам топъл глас az takovata.gif бе аз съм поморийския гларус на Солулу бееееееее, бегайте оттука конкурентни краченца laugh.gif

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.