Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kиев взять
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
ЕксГорски

А Харков кога!

Несокрушимая и легендарная
От тайги до британских морей
Красная Армия всех сильней!
Thursday Next
Ти за Чернобаевка кажи сега. a4dff7b7.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 29/03/2022, 19:06) <{POST_SNAPBACK}>
Ти за Чернобаевка кажи сега. a4dff7b7.gif

За Чернобаевка не зная нищо, но знаеш ли какво ме беше страх - идиотите да не ударят Одеса. Наистина ме беше страх. Сега съм спокоен
Тарабас
Специално за Харков чакам да се изкажат експертите. Тук има един много вежлив колега, който от първа ръка разказва за Харков.

Поздрави!
Thursday Next
Как? Не знаеш за деветте десанта на Чернобаевка? Потърси малко, ще ти е интересно. animatedwink.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 29/03/2022, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>
Потърси малко, ще ти е интересно. animatedwink.gif

Видях! Това съм го пропуснал. Значи напразно съм се тревожил за Одесса-Мамма! w00tbrows.gif

Buitenlander
Цитат(ЕксГорски @ 29/03/2022, 19:25) <{POST_SNAPBACK}>
За Чернобаевка не зная нищо, но знаеш ли какво ме беше страх - идиотите да не ударят Одеса. Наистина ме беше страх. Сега съм спокоен

Защо си спокоен? Точно за Одеса не би трябвало да си.
ЕксГорски
Цитат(Тарабас @ 29/03/2022, 19:36) <{POST_SNAPBACK}>
Специално за Харков чакам да се изкажат експертите.

Чакай да им уточнят опорните точки!
kicking.gif
wal
Че аз до осем ги докарах.Деветият кога беше?
Във връзка с Чернобаевка украинците започват да се майтапят, че НАТО трябва да се присъедини към Украйна, а не Украйна към НАТО.
Buitenlander
Цитат(Тарабас @ 29/03/2022, 19:36) <{POST_SNAPBACK}>
Специално за Харков чакам да се изкажат експертите. Тук има един много вежлив колега, който от първа ръка разказва за Харков.

Поздрави!

….. Ти нещо да не се е@аваш с Прогнозиста…..?
….. Кога ще направиш такъв тежко адекватен анализ-прогноза като него….?

Поздрави!:)
Hartmann
Цитат(Buitenlander @ 29/03/2022, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>
….. Ти нещо да не се е@аваш с Прогнозиста…..?
….. Кога ще направиш такъв тежко адекватен анализ-прогноза като него….?

Поздрави!:)

Този "Потребител" може просто да троли супер-саркастично. Или пък човека да е реално болен?
Тарабас
Когато човек е вежлив и поздравява като тимуровец, вкарва няколко думи от речника на чуждите думи, натъртва впечатлението, че е казал нещо.
evanka
Друзья, тук нещо ви е забавно, май.
Ванга завеща на българския народ да е с Русия.
И сега какво ще правим без Русия?
Дaни
Цитат(evanka @ 30/03/2022, 11:19) <{POST_SNAPBACK}>
И сега какво ще правим без Русия?

Спокойно, с Русия ще продължим да си бъдем - хем с Русия, хем с Щатите.
Хасан
Цитат(ЕксГорски @ 29/03/2022, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
А Харков кога!

Несокрушимая и легендарная
От тайги до британских морей
Красная Армия всех сильней!

Едно не ми стана ясно. Как така руската армия за нищо не става, а заради нея ще се налага всички натовски страни да повишават разходите си за отбрана. На всичкото отгоре я санкционираме Русия за да я отслабим допълнително. Тя Украйна не може да завладее вече повече от месец, а ще завладее Европа. Я, по-спокойно и да си гледаме кефа. sunbathing.gif
vayu
Si vis pacem, para bellum!
Хасан
Цитат(vayu @ 30/03/2022, 13:19) <{POST_SNAPBACK}>
Si vis pacem, para bellum!

Е, хубаво, ама срещу такава негодна армия би трябвало да сме готови и сега.
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
Я, по-спокойно и да си гледаме кефа. sunbathing.gif

Ми аз откога ти викам по-спокойно, ама ти - не, да се предадем, та да се предадем. animatedwink.gif
Hartmann
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 13:59) <{POST_SNAPBACK}>
Е, хубаво, ама срещу такава негодна армия би трябвало да сме готови и сега.

Армията на Русия, Хасанчик, всички я мислели за 1-ва военна сила в света. А тя се оказала 2-ра. В Украйна. smile.gif

Руската армия, както и руската икономика (1,5% от световната икономика) никой не ги базари за слива. Но виж, 6-те хиляди официални ядрени бойни глави (и още около 2000 неофициални) - това, както ти казах още преди месец, може да разпраши на неутрони цялата ти рода, което ти чистосърдечно си пожела да се случи.

И понеже джуджака и малоумниците, които направиха "сериала Чернобаевка" наистина са клинични дебили, то аз те уверявам, че разпрашаването ще се случи. Понеже джуджака формално му изтича мандата 24-та, значи в близките 2 години.
Glo
слава кокаина b_046.gif циганина зеленски заповядал норвегия да не приема руски кораби в пристанищата си laugh.gif
Glo
лично мене най ме кефи заповедта на уркоинското посолство у нас да сменим имената на някои наши улици с името Украйна bg.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 30/03/2022, 15:58) <{POST_SNAPBACK}>
Армията на Русия, Хасанчик, всички я мислели за 1-ва военна сила в света. А тя се оказала 2-ра. В Украйна. smile.gif

Руската армия, както и руската икономика (1,5% от световната икономика) никой не ги базари за слива. Но виж, 6-те хиляди официални ядрени бойни глави (и още около 2000 неофициални) - това, както ти казах още преди месец, може да разпраши на неутрони цялата ти рода, което ти чистосърдечно си пожела да се случи.

И понеже джуджака и малоумниците, които направиха "сериала Чернобаевка" наистина са клинични дебили, то аз те уверявам, че разпрашаването ще се случи. Понеже джуджака формално му изтича мандата 24-та, значи в близките 2 години.

Повторението не е майка на знанието, а на затъпяването.
Хайде сега се понапъни малко след като си спрял да пиеш и помисли с какво увеличението на военните бюджети ще ни спаси от руските ядрени ракети? w00tbrows.gif Някаква нова противоракетна програма ли ще изграждаме или какво? w00tbrows.gif
Не е ли по-добре до 24-та да го ударим на живот, аз може и да чукна 58 г., а ти ще погинеш както ти писах млад и зелен. smile.gif
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 30/03/2022, 15:03) <{POST_SNAPBACK}>
Ми аз откога ти викам по-спокойно, ама ти - не, да се предадем, та да се предадем. animatedwink.gif

Не ние бе, украинците да се предават и да се свършва с тая война. Защо да има разрушения и жертви? Ще постоят руските войски и ще си заминат. Не видя ли как се изтеглиха от ГДР и Афганистан. Няма да стоят там за разплод.
vayu
При нас го няма украинския ентусиазъм.Тъй като половината ни младежи не са наясно какъв им е пола,и понеже в мъжките ни тоалетни трябва да има дамски превръзки и тампони ще трябва да разчитаме повече на модерни оръжия.Такива,които могат да се използват с лакирани нокти. animatedwink.gif
wal
Цитат
И понеже джуджака и малоумниците, които направиха "сериала Чернобаевка" наистина са клинични дебили, то аз те уверявам, че разпрашаването ще се случи.

Изпускаш нещо много важно, хора, които си строят огромни палати, поръчват си луксозни яхти не са склонни да участват в ядрена война.Такъв живот не се напуска лесно.Е, в най-лошия за тях случай ще полежат 4 - 5 години в затвори в Европа и пак ще се върнат в дворците си.
wal
Цитат

Винаги следварително научаваме завещанията на Вангелия Гущерова.За сегашнатаа специализирана акция на путлер какво предсказа Вангелия!?
Hartmann
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 18:28) <{POST_SNAPBACK}>
Повторението не е майка на знанието, а на затъпяването.
Хайде сега се понапъни малко след като си спрял да пиеш и помисли с какво увеличението на военните бюджети ще ни спаси от руските ядрени ракети? w00tbrows.gif Някаква нова противоракетна програма ли ще изграждаме или какво? w00tbrows.gif
Не е ли по-добре до 24-та да го ударим на живот, аз може и да чукна 58 г., а ти ще погинеш както ти писах млад и зелен. smile.gif

Знам колко ти е трудно, Хасанчик. Любимите ти руснаци ги... любят анално и се оказа, че и армията им е като всичко друго руско - тотална Пунта Мара.

Защо, питаш например, им налагали санкции, като и без това са слаби. Ами то и на Северна Корея и Иран също се налагат санкции, ако и да са много по-слаби от руската икономика. Санкциите се налагат за да бъдат тотално размазани, Хасанчик. Преди им даваха ядене и да се обличат що-годе нормално със средна ръка дрешки и обувки като Zara, Adidas, Calvin Klein и пр. Сега вече ще папат само палмово масло и ще се обличат в трикотажа на фабрика "Большевичка". Понеже на колхозниците друго не им и трябва.
А армиите на НАТО трябва да са силни, за да не му хрумне на някой друг подобен на джуджака малоумник да нападне някоя друга страна. НАТО беше почти пред закриване. Но джуджака го възроди. smile.gif Защото и джуджака трепери от страх, ако и да плаши с ядрено оръжие, но както виждаш - напада с конвенционални. Обаче понеже и той и обкръжението му са изкуфели страчоци на по 70 и повече, на които и без това не им остава много живот, то не е чудно ако се престрашат да използват и ядрено оръжие в качеството му не само на убийство, но и на самоубийство. А ако зависеше от мене - България щеше да е оборудвана с ядрени бойни глави. Украйна имаше ядрено оръжие, но го предаде на Русия - и ето какво се случи.
Hartmann
Цитат(Glo @ 30/03/2022, 17:23) <{POST_SNAPBACK}>
лично мене най ме кефи заповедта на уркоинското посолство у нас да сменим имената на някои наши улици с името Украйна bg.gif

Имаше едни 400 кила кокаин в едно посолство в Аржентина, приготвени да бъдат отправени с дипломатическата поща. Но посолството не беше украинско, а руско. Оттогава на говорителката на руското външно министерство Мария Захарова и викат Кокаиновата Маша.
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 17:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не ние бе, украинците да се предават и да се свършва с тая война. Защо да има разрушения и жертви? Ще постоят руските войски и ще си заминат. Не видя ли как се изтеглиха от ГДР и Афганистан. Няма да стоят там за разплод.

Ами ето, оказа се, че по-бързо свършва войната, когато не се предадат. Нали помниш, че в ГДР стояха до 90-та? Къде са 45 години, къде е един месец.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 18:30) <{POST_SNAPBACK}>
Ще постоят руските войски и ще си заминат.

Някои - няма smile.gif

Хасан
Цитат(Hartmann @ 30/03/2022, 19:34) <{POST_SNAPBACK}>
Знам колко ти е трудно, Хасанчик. Любимите ти руснаци ги... любят анално и се оказа, че и армията им е като всичко друго руско - тотална Пунта Мара.

Защо, питаш например, им налагали санкции, като и без това са слаби. Ами то и на Северна Корея и Иран също се налагат санкции, ако и да са много по-слаби от руската икономика. Санкциите се налагат за да бъдат тотално размазани, Хасанчик. Преди им даваха ядене и да се обличат що-годе нормално със средна ръка дрешки и обувки като Zara, Adidas, Calvin Klein и пр. Сега вече ще папат само палмово масло и ще се обличат в трикотажа на фабрика "Большевичка". Понеже на колхозниците друго не им и трябва.
А армиите на НАТО трябва да са силни, за да не му хрумне на някой друг подобен на джуджака малоумник да нападне някоя друга страна. НАТО беше почти пред закриване. Но джуджака го възроди. smile.gif Защото и джуджака трепери от страх, ако и да плаши с ядрено оръжие, но както виждаш - напада с конвенционални. Обаче понеже и той и обкръжението му са изкуфели страчоци на по 70 и повече, на които и без това не им остава много живот, то не е чудно ако се престрашат да използват и ядрено оръжие в качеството му не само на убийство, но и на самоубийство. А ако зависеше от мене - България щеше да е оборудвана с ядрени бойни глави. Украйна имаше ядрено оръжие, но го предаде на Русия - и ето какво се случи.

Писах ти да се напънеш да мислиш, а ти взе, че се напъна и .... изпусна. smile.gif
До какво доведоха санкциите срещу Куба, Иран и Северна Корея? Не се напъвай да се чудиш, до нищо. Санкциите са за да се угоди на голям брой избиратели на политици, които ги подкрепят. Политиците така печелят избори. Същото е с увеличението на военните бюджети. Компаниите, които поддържат военните бюджети печелят за сметка на данъкоплатците. Сигурен съм, че тези компании палят свещи за здраве за Путин. От войната печелят много. Те имат нужда от военно време. От друга страна много хора работят за тези компании и гласуват за такива управляващи, които надуват военните бюджети. Доволни са и компаниите и управляващите и дори работещите за тези компании. Е, все трябва да има някой недоволен и това са останалите хора. Спри пиенето или хапчетата, които приемаш и се опитай да го осмислиш.
Хасан
Цитат(vayu @ 30/03/2022, 19:19) <{POST_SNAPBACK}>
При нас го няма украинския ентусиазъм.Тъй като половината ни младежи не са наясно какъв им е пола,и понеже в мъжките ни тоалетни трябва да има дамски превръзки и тампони ще трябва да разчитаме повече на модерни оръжия.Такива,които могат да се използват с лакирани нокти. animatedwink.gif

За какви младежи пишеш? Имаме си 35 хилядна професионална армия готова да размаже всеки, който ни нападне.
Турската армия е около милион. Ако нашата армия все пак се огъне, колко му е да ни пратят 200 000 модерно въоръжени, да разгромят руснаците.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 30/03/2022, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
Някои - няма smile.gif

Може би няма само умрелите, ама тези момчета все някога ще се върнат. Нима допускаш, че добрите украинци ще ги разстрелят? w00tbrows.gif
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 30/03/2022, 19:42) <{POST_SNAPBACK}>
Ами ето, оказа се, че по-бързо свършва войната, когато не се предадат. Нали помниш, че в ГДР стояха до 90-та? Къде са 45 години, къде е един месец.

Тръгнаха си горе-долу по едно и също време от ГДР и Афганистан по нареждане на Гробачов. Ще си тръгнат и от Украйна. Що трябваше да има кютек? neprichom.gif
Thursday Next
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 19:17) <{POST_SNAPBACK}>
Тръгнаха си горе-долу по едно и също време от ГДР и Афганистан по нареждане на Гробачов. Ще си тръгнат и от Украйна. Що трябваше да има кютек? neprichom.gif

И в двата случая това тръгване не беше един месец след като са пристигнали, нито шестима генерали по-малко, отколкото са отишли. А тука виж как им се получи на украинците. Добре направиха, че не те послушаха.
evanka
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 17:30) <{POST_SNAPBACK}>

Преди три дни, Путин благодари на националната гвардия и на полицията си за куража.
Защото, представи си, заедно с редовата руска войска в Украйна, имало и отряди на гражданска защита, полицаи и т,н... които Путин се е канил да използва незабавно за въвеждане на ред в окупирана Украйна.
В Беларус е чакал новия украински Президент и екипа му.
Разбираш ли, че не става въпрос за временна окупация докато разкарат две бригади ултраси, а за дълготрайна окупация и накрая кой знае, евентуално присъединяване на Украйна към РФ. После Молдова и т.н.
Естествено в Украйна щеше да има една безкрайна гражданска война и много жертви.
Викаш след 10г щели да се изнесат. Аз пък викам, че след 10 месеца може и да няма РФ. animatedwink.gif
Хасан
Цитат(Thursday Next @ 30/03/2022, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
И в двата случая това тръгване не беше един месец след като са пристигнали, нито шестима генерали по-малко, отколкото са отишли. А тука виж как им се получи на украинците. Добре направиха, че не те послушаха.

Загубите на руснаците не греят украинците. Загубите им надхвърлят 560 милиарда долара и ще стават все повече. Да не говорим за жертвите и осакатените.
Питето
Загубите баце, не са само директните. Мен най-ме е страх от неща, дето не се виждат на пръв поглед, ми трябва да се вглеждаш. Примерно, преди месец, света смяташе че Кремъл командва втората най-силна армия в света. Днес света се чуди Кремъл или Киев командва втората по сила армия в Украйна. Това чисто военно погледнато, без вглеждане, ама има още цял куп области, където се виждат разни неща, пък ако вземеш да се вглеждаш... ще ти се уплаши окото...
Rat_in_the_house
Използваш "заповед" така, както руснаците ползват "фашизъм" и "нациъм".
Всъщност никакви заповеди няма.
Rat_in_the_house
Проблемът е, че откъм Европа, като изключим Украйна и Полша, всички други държави, с които Русия граничи, са с толкова много по-малки от нея, че нямат никакъв шанс срещу армията и, дори тя да не става съвсем за нищо.
Hartmann
До какво доведоха санкциите срещу Куба, Иран и Северна Корея? Не се напъвай да се чудиш, до нищо. - да, Хасанчик, в тия държави (и Венецуела също) живот си живеят. smile.gif Що не отскочих да поживееш там, ще се преродиш направо. smile.gif

От войната печелят много. - честито, отново откри топлата вода.
vayu
Цитат(Хасан @ 30/03/2022, 18:13) <{POST_SNAPBACK}>
За какви младежи пишеш? Имаме си 35 хилядна професионална армия готова да размаже всеки, който ни нападне.
Турската армия е около милион. Ако нашата армия все пак се огъне, колко му е да ни пратят 200 000 модерно въоръжени, да разгромят руснаците.

Говоря за НАТО като цяло.А Турция май симпатизира по-вече на Русия,отколкото на Европа и САЩ...
Потребител

Доообър вечер зайчета! :.)

... говори се, че в новия сезон "Призрак Киева" ще се нарича вече "Фантом Киева", където сумрачния гений ще яха Фъ-16 ... щото не върви някак, иконата да бележи рекорди възседнал съветско гюле ...

- - -

... признайте си - колко от вас се зарадваха на 130 рубли за долар? :.) ...

... така, тейк ит ийзи и разбира се:

Поздрави!

:.)

Glo
германците са по-тъпи от червената армия, как може от всички германци, да си изберат за канцлер най-грозното плешиво джудже шолц , нарочно ли го направиха та червената армия да изпита съжаление към германия и да не ги напада, и туй джудже и то все да си отвори малките джуджешки устенца и все да изръси на немски нещо неразбираемо, убийте гооооооооо, не мога да го гледам wallbash.gif да убият и зеленски и путин и войната ще спре, бензина ше стане евтин, герб ше се върнат на влас, малоумника просто кирчо да изяде сто тояги на голо пред дондуков две, радев да го спуснат без парашут от миг 29, мая манолова да я хвърлят на морските свинчета, бабикян да го запечатат в барел с петрол брент и да го търкалят из цяла мизия, народен съд искам щото съм човек от народа, ние кога ше управляваме, а? wallbash.gif
Glo
войната ше свърши със сигурнос най-късно в края на април! няма начин! можете да си направите спокойно резервациите за почивки из околните райони, та дори да си планирате посещение на киев - има кво да се види rolleyes.gif
Хасан
Цитат(Hartmann @ 31/03/2022, 01:00) <{POST_SNAPBACK}>
До какво доведоха санкциите срещу Куба, Иран и Северна Корея? Не се напъвай да се чудиш, до нищо. - да, Хасанчик, в тия държави (и Венецуела също) живот си живеят. smile.gif Що не отскочих да поживееш там, ще се преродиш направо. smile.gif

От войната печелят много. - честито, отново откри топлата вода.

Би ли обяснил каква е ползата от това, че в тези държави народът мизерства? Това, че можеш да злорадстваш ли?
Опитвам се да ти го обясня на теб. Всеки разумен човек го знае.
Хасан
Цитат(Питето @ 30/03/2022, 23:28) <{POST_SNAPBACK}>
Загубите баце, не са само директните. Мен най-ме е страх от неща, дето не се виждат на пръв поглед, ми трябва да се вглеждаш. Примерно, преди месец, света смяташе че Кремъл командва втората най-силна армия в света. Днес света се чуди Кремъл или Киев командва втората по сила армия в Украйна. Това чисто военно погледнато, без вглеждане, ама има още цял куп области, където се виждат разни неща, пък ако вземеш да се вглеждаш... ще ти се уплаши окото...

Ако искаха да са разрушили Киев, както през ВСВ е разрушен Дрезден, че и повече. Явно не искат, което е добре. Разчитат да получат това, което искат чрез преговори. Ще се получат нещата, но бавничко. Аз съм оптимист.
Украйна няма избор. Една продължителна война на нейна територия ще я съсипе.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 31/03/2022, 10:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ако искаха да са разрушили Киев

Ами виж как им се получава на миролюбците, Хасанчик (особено обърни внимание след 22-ра секунда):

Хасан
Цитат(Hartmann @ 31/03/2022, 12:34) <{POST_SNAPBACK}>
Ами виж как им се получава на миролюбците, Хасанчик (особено обърни внимание след 22-ра секунда):

Ти му викаш куме Иване, той тича за Муя да те фане... w00tbrows.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.