Отношения, че и нови!Нарича се скъсване на дипломатическите отношения, сиреч никакви отношения.Правили сме го с въпросната държава през далечния ХIX-и век.Да напомня, тогава юридически сме били васално княжество.
На последния въпрос - във ФБ има бутон за блокиране, трябва да се използва независимо от това дали тези създания са ви съученици, колеги от ВУЗ-а или от фирмата, дали имате общи приятели и общи ергенски спомени.Десетина са ми вече в плейлистата.
И аз така правя. Прекратих контакти подобни. Още преди на антиваксърите бях казала, да се отписват.
Ама те така и не се отписаха. С малки изключения почти същите са и русофили.
Най-интересното, че имащи се за много духовни и тем подобни, също са в двете групи, с които не общувам.
Много са агресивни станали. Днес блокирах една щото благодарих на Бог, че ме е отървал от руския фашизъм.
Имам в предвид русофилите от х-форума. Отървах се.
Да, бях впечатлена от величието на моя Бог. Благодаря!
Тя взе да ми пуща снимки от 2014 година. Нахална, ама много. Като иска да си ги пуща на нейната страница.
Изтрих и блокирах съответно.
А ще каже човек, че Бог отмъщава на агресора. Същите работи му се случват дето ги минах ... или много подобни ако не са същите. Запори, аз имах запор. Него го опирари от рак на щитовидната жлеза, мен от карцином.
Не щат да му купуват продуктите. И на мен не знам поради каква причина преди не ми ги купуваха. Все едно имаше стоп.
И все едно всичко дет се случи на мен, се връща. Какво нещо само.
Аз не съм знаела кои са ми враговете, но явно Бог е знаел и им въздава... знам ли.
Аз просто се молех Божията воля да бъде. Явно това е Божията воля.
Чух изказване. А и Башар се е изказал. Всички вярват, че агресора ще си получи заслуженото и народът руски ще бъде освободен от тази агресия и тирания.
ПП И аз вярвам същото.