Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Геноцид
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 07/04/2022, 12:30) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже "България не е Хага", според тебе международното право не действа в България. smile.gif Първо - международтото законодателство действа в България, защото България е подписала съответните международни спогодби. Българският наказателен кодекс съдържа също достатъчно текстове в това отношение. Също и европейското законодателство, което дори има превес над националното (но ти и тово не знаеш). Затова съветът ми е - недей леж на това ухо, че "България не е Хага". smile.gif

Ами да и затова, ако някой се укрива у нас сме длъжни да го предадем. Кое не ти стана ясно? С останалото се занимава Хага. Не е наша работа.
Законодателството на ЕС има превес, а не европейското. Изразяваш се като селянин.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 09/04/2022, 14:02) <{POST_SNAPBACK}>
Ами да и затова, ако някой се укрива у нас сме длъжни да го предадем. Кое не ти стана ясно? С останалото се занимава Хага. Не е наша работа.
Законодателството на ЕС има превес, а не европейското. Изразяваш се като селянин.

Спомням си, че Тодор Колев в "Опасен чар" така и каза - "всички сме от село". smile.gif

Не виждам отговор на интересния въпрос в темата: "И още нещо - как да процедираме с българските граждани, които поддържат войната на Русия срещу Украйна?"
Hartmann
Цитат(Shade @ 04/04/2022, 02:53) <{POST_SNAPBACK}>
Интересно къде изчезнаха всезнаещите гласовити русофили като Жорето, Solly и Бай Ганьо? Сега му е времето да ни открехнат, че изтезания и убийства на цивилни граждани с ръце вързани отзад, изстрел в тила и хвърляне в масови гробове не е добре познат от историята "традиционен" руски стил на окупация, а е постановка:
https://www.cnn.com/2022/04/03/europe/bucha...intl/index.html

Да коментират също така мародерските изпълнения на "освободителите". Руските окупатори влачат дори женско бельо от украинските домове. Очевидно и това е лукс в Русия, та се канят да продават или да правят подаръци на жените си:
https://www.youtube.com/watch?v=OmjoSEg6EBI

Това долу е идейният проект за нов паметник на джуджашката армия, като изразът "деды воевали" ще бъде заменен на "деды воровали":

Питето
За тях нямаш грижи, те са си свикнали да подкрепят на глас Кремъл, ама си живеят в ЕС и НАТО, и си държат кинтите в евро, а не в рубли. Аха, дума дупка не прави.
Hartmann
Цитат(Питето @ 23/04/2022, 10:20) <{POST_SNAPBACK}>
За тях нямаш грижи, те са си свикнали да подкрепят на глас Кремъл, ама си живеят в ЕС и НАТО, и си държат кинтите в евро, а не в рубли. Аха, дума дупка не прави.

Това е ясно. Но все пак, тези хора подкрепят един чисто фашистки режим, извършващ многобройни военни престъпления и престъпления срещу човечеството. Как трябва да се процедира с тези хора?
Хасан
Цитат(Hartmann @ 03/04/2022, 19:12) <{POST_SNAPBACK}>
Геноцидът, извършен от руската армия в украинските градове Буча, Ирпен, Мариупол и др. е доказан и заснет, има видеа, има свидетели на очевидци, няма какво да се разисква по тези факти. Известно е също които точно подразделения на руската армия са извършили това, има списъци на имената на техните офицери, сержанти и войници.

Въпросът е в друго - какво трябва да предприеме конкретно България след тези случаи на тежки престъпления срещу човечеството (за тях няма давност)? Как трябва България да процедира с руските дипломати в страната, какви нови отношения трябва да се изграждат с Руската Федерация, как трябва да се отнасяме към "обикновените" руснаци в страната, които продължават да подкрепят руската власт?

И още нещо - как да процедираме с българските граждани, които поддържат войната на Русия срещу Украйна?

Да бъдат обложени с допълнителни данъци гадовете.
Хасан
Цитат(Радио Ереван @ 09/04/2022, 13:57) <{POST_SNAPBACK}>
Днес е събота и ден за почивка, но не разбирам защо ти трябва да ми даваш наклон на инструмента? neprichom.gif
И защо Ереванчик ! navikvane.gif

Защото кума Иван е вечно пиян. smile.gif
viara
Цитат(Хасан @ 23/04/2022, 13:06) <{POST_SNAPBACK}>

Гадовете са извършили убийства на мирни граждани, а не кражби, че да им върнат убитите с пари.
Парите в случая не им връщат загубените човешки същества.
Престъпленията се разследват в съда и съответно съда се произнася според закона.
Какви са тези неадекватни отговори?
Хасан
Цитат(viara @ 23/04/2022, 13:27) <{POST_SNAPBACK}>
Гадовете са извършили убийства на мирни граждани, а не кражби, че да им върнат убитите с пари.
Парите в случая не им връщат загубените човешки същества.
Престъпленията се разследват в съда и съответно съда се произнася според закона.
Какви са тези неадекватни отговори?

Що пък неадекватен?
Това са мирни български граждани, които поради някакви съображения смятат, че Русия води справедлива война срещу Украйна. Да възбудим срещу тях наказателно преследване ли? blink.gif На какво основание? Всеки си има право на мнение. Спорил съм с такива хора, но не съм ги обиждал.
viara
Цитат(Хасан @ 23/04/2022, 13:31) <{POST_SNAPBACK}>
Що пък неадекватен?
Това са мирни български граждани, които поради някакви съображения смятат, че Русия води справедлива война срещу Украйна. Да възбудим срещу тях наказателно преследване ли? blink.gif На какво основание? Всеки си има право на мнение. Спорил съм с такива хора, но не съм ги обиждал.

Цитираш "геноцидът извършен в украинските градове Буча"
а ставало въпрос за тези, които смятали, че се води справедлива война, все едно има справедлива война...
Хубаво коментирайте си. Не съм разбрала.
Хасан
Цитат(viara @ 23/04/2022, 13:39) <{POST_SNAPBACK}>
Цитираш "геноцидът извършен в украинските градове Буча"
а ставало въпрос за тези, които смятали, че се води справедлива война, все едно има справедлива война...
Хубаво коментирайте си. Не съм разбрала.

Погледни кой цитат на кума Иван съм маркирал. Може би трябваше да махна всичко останало.
viara
Цитат(Хасан @ 23/04/2022, 13:44) <{POST_SNAPBACK}>
Погледни кой цитат на кума Иван съм маркирал. Може би трябваше да махна всичко останало.

Да, сега като писа-видях. Ами хубаво, че съм обърнала внимание, щото и други можеха да видят само това, което се вижда горе.
Идеите - няма закон против тях, освен ако не доведат до престъпни деяния.
Иначе и най-хубавите идеи могат да ги опорочат както кръстоносците са опорочили с делата си Християнството и Христовите идеи.
Хасан
Цитат(viara @ 23/04/2022, 13:50) <{POST_SNAPBACK}>
Да, сега като писа-видях. Ами хубаво, че съм обърнала внимание, щото и други можеха да видят само това, което се вижда горе.
Идеите - няма закон против тях, освен ако не доведат до престъпни деяния.
Иначе и най-хубавите идеи могат да ги опорочат както кръстоносците са опорочили с делата си Християнството и Христовите идеи.

Не става въпрос за идеи, а за одобрение на войната. Всеки има право да одобрява или да не одобрява каквото си иска.
viara
Цитат(Хасан @ 23/04/2022, 14:03) <{POST_SNAPBACK}>
Не става въпрос за идеи, а за одобрение на войната. Всеки има право да одобрява или да не одобрява каквото си иска.

Да, всеки има право да одобрява или да не одобрява каквото си иска, но всеки избор си носи последствията.
Като одобряваш агресор - виж до къде са стигнали олигарсите. Някои са се самоубили със семействата си.
Но това са съответно последствия от техните избори.
Грег Брейдън добре го е обяснил - като избираш едно, се лишаваш от друго и обратното.
Всеки избор си носи последствията, плюсовете и минусите.
Друг е въпроса, че някои избират от знание, а други от без-знание.
С други думи това, което одобряваш го избираш, а което не го одобряваш го отхвърляш.
Ако някой се пита как да свържи с избора - одобряване и не-одобряване.

Hartmann
Цитат(Хасан @ 23/04/2022, 13:06) <{POST_SNAPBACK}>

Всъщност става дума за това, че всяко гюбре подлежи на утилизация, Хасанчик. Понякога - в метафоричен смисъл. smile.gif
Бай Иван
+1.Голям кеф ми доставя когато няма какво да ми опонират и от нема и къде,почват да обиждат.
Хасан
Цитат(evanka @ 03/04/2022, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
Като ги блокираш, ти не ги виждаш, но те продължават да се радват на Путин и други хора го виждат.
Аз не блокирам, а упорито се разправям и споря, като типична жена (няма отърване), така спора се вижда и от другите му приятели и го поставя в кофти светлина.

Туй не е много коректно. Аргументирай се пред него с факти. Аз така правя.
Хасан
Цитат(wal @ 03/04/2022, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>
Отношения, че и нови!Нарича се скъсване на дипломатическите отношения, сиреч никакви отношения.Правили сме го с въпросната държава през далечния ХIX-и век.Да напомня, тогава юридически сме били васално княжество.
На последния въпрос - във ФБ има бутон за блокиране, трябва да се използва независимо от това дали тези създания са ви съученици, колеги от ВУЗ-а или от фирмата, дали имате общи приятели и общи ергенски спомени.Десетина са ми вече в плейлистата.

Ще блокираш хората само защото имат различно мнение от твоето, дори това мнение да е погрешно? Утре може да се усетят, че не са били прави, но ще си останат блокирани. Има хора които се влияят от емоции и симпатизират на Русия.
Хасан
Цитат(viara @ 23/04/2022, 18:14) <{POST_SNAPBACK}>
Да, всеки има право да одобрява или да не одобрява каквото си иска, но всеки избор си носи последствията.
Като одобряваш агресор - виж до къде са стигнали олигарсите. Някои са се самоубили със семействата си.
Но това са съответно последствия от техните избори.
Грег Брейдън добре го е обяснил - като избираш едно, се лишаваш от друго и обратното.
Всеки избор си носи последствията, плюсовете и минусите.
Друг е въпроса, че някои избират от знание, а други от без-знание.
С други думи това, което одобряваш го избираш, а което не го одобряваш го отхвърляш.
Ако някой се пита как да свържи с избора - одобряване и не-одобряване.

Когато одобрението е само на думи на маса в кръчмата, какви са последствията? Най-много да се сбие с някой. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 03/04/2022, 19:12) <{POST_SNAPBACK}>
И още нещо - как да процедираме с българските граждани, които поддържат войната на Русия срещу Украйна?

Има ли вече конкретни действия и предложения?

Сега да се крием, че сме срещу Путьин ли?
Питам, защото съм в условия, където путьинистите са мнозинство и се увеличават, особено от привърженици на една бивша управлявала до скоро партия.

Питето
Никак. Такива хора подкрепят такива неща щото такъв им е филма в главата, а те други филми не гледат. Ако ги подгониш, може да се организират, че дори до религия да го докарат. Оставяш ги да приказват квото си искат, важното е да си държат парите в евро и долари, и да бачкат и харчат за/в западна икономика.
Hartmann
Цитат(viara @ 23/04/2022, 18:14) <{POST_SNAPBACK}>

А някои са били самоубити, барабар с всичко наоколо, от мало до голямо. И тепърва ще има още самоубити. smile.gif
viara
Цитат(Hartmann @ 24/04/2022, 01:06) <{POST_SNAPBACK}>
А някои са били самоубити, барабар с всичко наоколо, от мало до голямо. И тепърва ще има още самоубити. smile.gif

Да, мина ми и тази мисъл. Щото четох в другата статия, че ако възразили ги убивали.
Даже нямат право на мнение, нямат право на глас, нямат право на свободно слово.
Това значи, че цял живот живеят като роби ако и да са имали милиони.
Целият им живот е отишъл напразно.
Даже милионите не са им помогнали, да станат свободни.
А Желязната лейди имаше една мисъл, че докато не постигнеш икономическа свобода, не може да мислиш за друга.
Напълно точно=
Абсурда тук е, че като са одобрили агресор, даже и икономическата свобода не им е помогнала, да мислят за друго.
Да, тези режими съсипват човешкия дух тотално. И всички русофили са прихванали от този крепостнически дух и от духа на агресора, за съжаление.
Да ме извинява Желязната лейди, но ... излиза, че можеш да си мислиш за всичко. Мислите нямат граници.
Аз винаги съжалявам когато говоря с такива, като Нищия например, като Алли, Лати, Трансалп ...
Направо все едно те връщат сто години назад, като разговаряш с такива хора, се едно те оковават с вериги, почваш да се задушаваш от крепостничество, от предразсъдъци, от комплексите им...и винаги има агресия-нападение-обвинение в думите им. Все си виновен за нещо си ако и да нямаш никаква вина. Например Нищия ме обвини, че съм била винавна, че пияния Швейк го ограничили от форума щота пиел и пишел тук глупости. Аз съм му била виновна на Нищия.
Не може да вижда реалността. Вижда си някакви фантазии и си излива агресията-нападение-обвинение не където трябва.
Всеки пост от как другите напуснаха, агресорите-обвинители на Нищия е такъв. Поне последните десет поста дет ми е писал, не си спомням да има един без нападение-агресия-обвинение. Направо замести Трансалп. Същия като него стана, нали си вярват в агресор, държат се като такива и в този форум. Според вярата си. Все гледат да клъвнат няко, че да се издигнат по този начин, нараненото си его. С такива не знам как човек трябва да се държи. Може би трябва психолог. А като не знам, избрах да не разговарям повече с тях завинаги. Ама кат си сменят ника, не мож ги познаеш докат вземат да те обвиняват и нападат за нищо.

ПП Погледнах дали съм писала по тема. Да, това което споделям си е вид форумен геноцид.
Питето
В длъжностната характеристика на професията олигарх, няма записано право на собствено мнение, обаче има вписани нЕкои незаконни задължения, както и нЕкои много незаконни въздействия в двете посоки както и в икономическите им дейности. Тези отлично са знаели на какво хоро се хващат, та не мога да пусна сълза нито за тях, нито за семействата им.
Отделно, че от тях не се искат изяви в медиите, а да действат тихомълком.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 23/04/2022, 13:07) <{POST_SNAPBACK}>
Защото кума Иван е вечно пиян. smile.gif

Я, Хасанчик. smile.gif
нищ по дух
Цитат(viara @ 24/04/2022, 06:35) <{POST_SNAPBACK}>
Например Нищия ме обвини, че съм била винавна, че пияния Швейк го ограничили от форума щота пиел и пишел тук глупости. Аз съм му била виновна на Нищия.
Не може да вижда реалността. Вижда си някакви фантазии и си излива агресията-нападение-обвинение не където трябва.
Всеки пост от как другите напуснаха, агресорите-обвинители на Нищия е такъв. Поне последните десет поста дет ми е писал, не си спомням да има един без нападение-агресия-обвинение.

Например, това което пишеш, НЕ Е истина!
Швейк не е ограничен, а изгонен и не съм писал, че ти си виновна, а че бих те питал нещо, което той би те питал.
10 последни мои поста само с обвинения към теб и това не е вярно!
Не е вярно и че съм се отнасял към теб с агресия, дори в едно време, ако помниш как ти се държеше и пускаше теми срещу Трансалп и на чия страна бях тогава, но после разбрах какво всъщност си целяла. Ще те освободя от присъствието си, за да си спокойна и се забавляваш тук и да се радваш!

Христос воскресе!

https://youtu.be/i74gR6IcMgE
viara
Цитат(нищ по дух @ 24/04/2022, 11:55) <{POST_SNAPBACK}>
Например, това което пишеш, НЕ Е истина!
Швейк не е ограничен, а изгонен и не съм писал, че ти си виновна, а че бих те питал нещо, което той би те питал.
10 последни мои поста само с обвинения към теб и това не е вярно!
Не е вярно и че съм се отнасял към теб с агресия, дори в едно време, ако помниш как ти се държеше и пускаше теми срещу Трансалп и на чия страна бях тогава, но после разбрах какво всъщност си целяла. Ще те освободя от присъствието си, за да си спокойна и се забавляваш тук и да се радваш!

Христос воскресе!

https://youtu.be/i74gR6IcMgE

Не е истина?!? Значи съм обвинена в лъжа? Отново. Ама как един пост не пропусна? да обвиняваш и нападаш?

Ето ти тема, същото се случва и в тази тема. За Швейк споменаваш в пост 11, но понеже го свързваш с Трансалп и Лати ...
щото с тях общуването беше същото като с тебе, та реших и за Швейк, че имаш в предвид същото.
Може и да съм сбъркала, ще се радвам ако съм...
Ето всички могат да четат и да ти се радват какъв си ... Аз няма нужда да говоря. Твоите думи говорят достатъчно.
И пренебрежителното ти отношение към Игор Михайлович, който обаче любимия ти агресор много цени ... явно има защо, нали?
За разлика от други дет бъркат щатовете все ...
Та ето тук е поста, може цялата тема да четете, не е много писаното, но достатъчно за изводи
http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=146573

Много ще съм ти благодарна, ако наистина ме освободиш от присъствието си.
Няма нужда да се поздравяваме значи.
И не желая да ми даваш съвети. Прилагай ги за себе си, ама надали ще ти помогнат.
Дали ще се забавлявам или радвам, теб не те интересува повече. Гледай си себе си и толкова.

нищ по дух
Цитат(viara @ 24/04/2022, 13:01) <{POST_SNAPBACK}>
Не е истина?!? Значи съм обвинена в лъжа? Отново. Ама как един пост не пропусна? да обвиняваш и нападаш?

...

И пренебрежителното ти отношение към Игор Михайлович, който обаче любимия ти агресор много цени ... явно има защо, нали?

Значи когато ти се казва истината, моментално го обръщаш, че е обвинение и нападение!
И кой е тоя мой любим агресор?
Нямам агресор за любимец!
Пренебрежително отношение към Игорь?! Не ме вълнува изобщо този човек, а твоето отношение към Бог, към Христос не е само пренебрежително, то е омраза и изопачаване на Христовите думи!
И да, предупреден съм, отдавна, преди да те познавам от тук и другаде, както теб , така и други, какво точно да правя, ама ти се намесваш в чужди разговори непрекъснато, като си мислиш, че тук има сЛободия, ама не е така, иначе изобщо нямаше да ти пиша и да ти обръщам внимание.
Стига ти толкова!
Thursday Next
Хора, аз не искам да ви подстрекавам към нищо, обаче замислете се: ако пък толкова не можете да се траете, защо не изберете опцията да не се виждате един друг? Така ще си спестите нерви и няма да се тровите с взаимни обвинения.
нищ по дух
Цитат(Thursday Next @ 24/04/2022, 16:46) <{POST_SNAPBACK}>
Хора, аз не искам да ви подстрекавам към нищо, обаче замислете се: ако пък толкова не можете да се траете, защо не изберете опцията да не се виждате един друг? Така ще си спестите нерви и няма да се тровите с взаимни обвинения.

Аз ѝ предложих да ме блокира, но пък в по-късни постове за друго, виждам, че си позволявам да ѝ нареждам какво да прави, поне така излиза.
За да не се тормози от моето присъствие, няма да ѝ преча, като коментирам или пускам теми, все пак мислех, че този форум може да е това за което писахте, само че в един неин коментар пише, че ги нямало разни писачи, значи като ги няма, пак се тормози.
Може би ще е добре да се изтрие профила ми, както виждам, че може, мисля че видях в някакъв профил да пише изтрит, ако не се лъжа, но това няма да реши проблема, защото все ще се намери някой, който да попадне на прицел.

Честит празник, ако празнувате!
viara
Цитат(Thursday Next @ 24/04/2022, 16:46) <{POST_SNAPBACK}>

Да, съгласна съм. На всички тук ви приляга форума. На мен не.
Така че, понеже сама не мога да се блокирам. Моля модераторите да го направят поне до 3000 година.
Много ще съм благодарна! Благодаря предварително! И без това ми идва много да се разправям с неосъзнати съзнания.
Не ми са нужни повече разправии. Благодаря!
И останете си със здраве.
Thursday Next
Нямах предвид това, недей да пресилваш нещата. Просто не виждам смисъл с Нищия да си лазите по нервите и да си докарвате един на друг неприятни емоции. Явно и двамата имате нужда да пишете, няма лошо, просто предлагам вариант как да го правите без да си вгорчавате един на друг форумстването, това е всичко.
Ако не искаш да пишеш, просто не пишеш, няма нужда някой да те блокира, за да спреш.
Alexfield
Никого няма да гоним, защото не може да се понася с друг потребител. Разчитаме на това, че тук пишат големи хора, а не като във вица:
Деца си играят пред блока. Едно се провиква:
- Мамо! Кажи ми да се прибирам.
- Защо? Да не си мокър?
- Не, гладен съм.
Питето
...обаче има разлика дали са те блокирали модераторите или сам си спрял. При втория вариант, мирише на загуба, на "предавам се", докато при първия се запазва егото...
Между другото, защо да се прекъсва един твърд диалог, щом няма псувни и дирекни обиди? Така се губят и кибиците...
viara
Цитат(Питето @ 24/04/2022, 21:21) <{POST_SNAPBACK}>
...обаче има разлика дали са те блокирали модераторите или сам си спрял. При втория вариант, мирише на загуба, на "предавам се", докато при първия се запазва егото...
Между другото, защо да се прекъсва един твърд диалог, щом няма псувни и дирекни обиди? Така се губят и кибиците...

Грешни изводи ми се струва. На какво си се предал като си спрял да пишеш?
Оставил си глупаците да се ширят на воля, според поговорката - по-умния отстъпва.
Това ли казваш?
После що глупаци ви управлявали. Еми затова. Щот умните отстъпвали.
На мен не ми пречи, дизайна ми е такъв, че не ми пречи.
Но много пречи на тез дет няма да се информирани ...
Все по-малко ме впечатляват някои фрапантни противоречиви изказвания, което ме радва.
Понякога е трудно да виждаш Словото, да ти говори и да си мълчиш, но все по-добре се справям.
Изучих се.

ПП Благодаря на администраторите, че са се погрижили за всичко и за бутони разни, но явно в нашия случай не помагат много, щото като си излезеш от ника, пак ще четеш разни постове.
Та ще се въздържам занапред. Нямам дарбата на Хартмен. Той се справя чудесно с такива хора. Та затова и няма нужда да се обаждам повече. Останете си със здраве. Интересно кой ще подхванат сега тези същите. Щото им е такъв дизайна на егото.
Ако не е един, ще е друг. Ще наблюдавам. Три дни максиму ще издържат без заяждане. Най-много.
За примера с детето се посмях. Благодаря за което.
Питето
Ти си знаеш. Поне в този форум има предостатъчно подфоруми според мерака, настроенията и целите на пишещите. Сега, ако на някой не му е комфортно, може да е сбъркал подфорума, а не целия форум да му е крив, ма знам ли. За мен е нормално постоянно да има нещо напреки и въпреки. То, иначе много бързо омръзва.
Thursday Next
Цитат(Питето @ 24/04/2022, 20:21) <{POST_SNAPBACK}>

А, не, аз изобщо не искам да им прекъсвам диалога, нека се джафкат, като ги влече. Просто ми се стори, че много се вживяват и измъчват и им предложих решение. Инак нямам никакво основание да го прекъсвам.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 23/04/2022, 18:31) <{POST_SNAPBACK}>
Всъщност става дума за това, че всяко гюбре подлежи на утилизация, Хасанчик. Понякога - в метафоричен смисъл. smile.gif

Абе ти вярно ли имаш внуци?
Ако е така, според твоите прогнози ти ще умреш стар и зелен, а внуците ти ще умрат млади и зелени. Така че радвай им се, не ти остана много време. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 23/04/2022, 18:31) <{POST_SNAPBACK}>

Да, в метафоричен, защото директно може да се продаде по предназначение на съответната цена, дори и да е по-ниска. animatedwink.gif
На Украйна нищо не сме продавали, нищо, кой казва, че сме продавали?
w00tbrows.gif
Хасан
Цитат(нищ по дух @ 25/04/2022, 18:18) <{POST_SNAPBACK}>
На Украйна нищо не сме продавали, нищо, кой казва, че сме продавали?
w00tbrows.gif

Наистина не сме продавали. На тях директно не. Така и трябва.

https://nova.bg/news/view/2022/04/25/366618...B9%D0%BD%D0%B0/

Hartmann
Цитат(Хасан @ 25/04/2022, 18:01) <{POST_SNAPBACK}>
Абе ти вярно ли имаш внуци?
Ако е така, според твоите прогнози ти ще умреш стар и зелен, а внуците ти ще умрат млади и зелени. Така че радвай им се, не ти остана много време. smile.gif

Имаш два проблема, Хасанчик. Първият е, че нищо не знаеш за мене, аз съм просто ник, който драска във форум. Вторият е, че лекомислено не се подготвяш да срещнеш съдбата си. А тя е току зад ъгъла. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Хасан @ 25/04/2022, 18:55) <{POST_SNAPBACK}>
Наистина не сме продавали. На тях директно не. Така и трябва.

https://nova.bg/news/view/2022/04/25/366618...B9%D0%BD%D0%B0/

О, имам предвид още от 2014-та, специално за където трябва.
Светът колкото и голям да е, се оказва едно село, на мегдана на което може да срещнеш познати личности, които си виждал веднъж, случайно минавайки. Много се зарадвах, като разбрах, ама не мога да споделям, правила има във форума и трябва да се спазват.
Хасан
Цитат(Hartmann @ 25/04/2022, 19:15) <{POST_SNAPBACK}>
Имаш два проблема, Хасанчик. Първият е, че нищо не знаеш за мене, аз съм просто ник, който драска във форум. Вторият е, че лекомислено не се подготвяш да срещнеш съдбата си. А тя е току зад ъгъла. smile.gif

А ти за мене знаеш всичко, куме Иване. Наследник си на баба Ванга. smile.gif
Послушай ме, радвай се на внуците докато можеш и не прекалявай с пиенето.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 25/04/2022, 19:29) <{POST_SNAPBACK}>
А ти за мене знаеш всичко, куме Иване. Наследник си на баба Ванга. smile.gif
Послушай ме, радвай се на внуците докато можеш и не прекалявай с пиенето.

Като си прав - прав си - всичко за тебе не знам. smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.