А някои са били самоубити, барабар с всичко наоколо, от мало до голямо. И тепърва ще има още самоубити.

Да, мина ми и тази мисъл. Щото четох в другата статия, че ако възразили ги убивали.
Даже нямат право на мнение, нямат право на глас, нямат право на свободно слово.
Това значи, че цял живот живеят като роби ако и да са имали милиони.
Целият им живот е отишъл напразно.
Даже милионите не са им помогнали, да станат свободни.
А Желязната лейди имаше една мисъл, че докато не постигнеш икономическа свобода, не може да мислиш за друга.
Напълно точно=
Абсурда тук е, че като са одобрили агресор, даже и икономическата свобода не им е помогнала, да мислят за друго.
Да, тези режими съсипват човешкия дух тотално. И всички русофили са прихванали от този крепостнически дух и от духа на агресора, за съжаление.
Да ме извинява Желязната лейди, но ... излиза, че можеш да си мислиш за всичко. Мислите нямат граници.
Аз винаги съжалявам когато говоря с такива, като Нищия например, като Алли, Лати, Трансалп ...
Направо все едно те връщат сто години назад, като разговаряш с такива хора, се едно те оковават с вериги, почваш да се задушаваш от крепостничество, от предразсъдъци, от комплексите им...и винаги има агресия-нападение-обвинение в думите им. Все си виновен за нещо си ако и да нямаш никаква вина. Например Нищия ме обвини, че съм била винавна, че пияния Швейк го ограничили от форума щота пиел и пишел тук глупости. Аз съм му била виновна на Нищия.
Не може да вижда реалността. Вижда си някакви фантазии и си излива агресията-нападение-обвинение не където трябва.
Всеки пост от как другите напуснаха, агресорите-обвинители на Нищия е такъв. Поне последните десет поста дет ми е писал, не си спомням да има един без нападение-агресия-обвинение. Направо замести Трансалп. Същия като него стана, нали си вярват в агресор, държат се като такива и в този форум. Според вярата си. Все гледат да клъвнат няко, че да се издигнат по този начин, нараненото си его. С такива не знам как човек трябва да се държи. Може би трябва психолог. А като не знам, избрах да не разговарям повече с тях завинаги. Ама кат си сменят ника, не мож ги познаеш докат вземат да те обвиняват и нападат за нищо.
ПП Погледнах дали съм писала по тема. Да, това което споделям си е вид форумен геноцид.