Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Рязанска захар
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Alexfield
Да, но сега прокуратурата повдига обвинение на министъра на отбраната, че не иска да прати двигателите на МиГ-овете за ремонт в Русия, а иска да ги прати в Полша и така накърнява интересите на руска частна компания. А след като двигателите все пак заминават за ремонт в Русия, ни ги връщат без документация за ремонта и така ни приземяват и без това малкото самолети. А през това време нарушават българското въздушно пространство, за да видят имаме ли още самолети за вдигане.
На фона на всичко това Боко се противопоставя на съвместни морски учения на НАТО в Черно море: "Борисов бесен - не искам военни кораби в Черно море, Митов и Ненчев да ходят да воюват с Русия". Това доста прилича на твоите призиви украинците да се предадат на Путин, че да се свършва с тая война. В резултат на такива меки действия наскоро ловиха руски мини из цяло Черно море: От Калиакра чак до Босфора.
Ето така се постига слаба армия. И както Русия я е постигнала у нас, така я е постигнала и в Украйна. Затова е неуместно да пееш, как били имали 8 години да се въоръжат до зъби и да чакат Путлер да ги нападне. Защото както в България, така и в Украйна гъмжи от родоотстъпници, готови да продадат родината си за копейки.

Е затова казвам, че към Мордор трябва да се действа твърдо, решително и докрай. И че трябва да търпим лишения от санкции докато Мордор не си нареже ракетите на парчета. Никакво отстъпване. И да няма значение дали става дума за Украйна или за България. Трябва да помогнем на Украйна, за да не дойде до нас. Защото тогава ще хленчиш как трябва да се предадем, защото ти се живее.
Радио Ереван
Цитат(Alexfield @ 22/04/2022, 19:35) <{POST_SNAPBACK}>
Да, но сега прокуратурата повдига обвинение на министъра на отбраната, че не иска да прати двигателите на МиГ-овете за ремонт в Русия, а иска да ги прати в Полша и така накърнява интересите на руска частна компания. А след като двигателите все пак заминават за ремонт в Русия, ни ги връщат без документация за ремонта и така ни приземяват и без това малкото самолети. А през това време нарушават българското въздушно пространство, за да видят имаме ли още самолети за вдигане.
На фона на всичко това Боко се противопоставя на съвместни морски учения на НАТО в Черно море: "Борисов бесен - не искам военни кораби в Черно море, Митов и Ненчев да ходят да воюват с Русия". Това доста прилича на твоите призиви украинците да се предадат на Путин, че да се свършва с тая война. В резултат на такива меки действия наскоро ловиха руски мини из цяло Черно море: От Калиакра чак до Босфора.
Ето така се постига слаба армия. И както Русия я е постигнала у нас, така я е постигнала и в Украйна. Затова е неуместно да пееш, как били имали 8 години да се въоръжат до зъби и да чакат Путлер да ги нападне. Защото както в България, така и в Украйна гъмжи от родоотстъпници, готови да продадат родината си за копейки.

Е затова казвам, че към Мордор трябва да се действа твърдо, решително и докрай. И че трябва да търпим лишения от санкции докато Мордор не си нареже ракетите на парчета. Никакво отстъпване. И да няма значение дали става дума за Украйна или за България. Трябва да помогнем на Украйна, за да не дойде до нас. Защото тогава ще хленчиш как трябва да се предадем, защото ти се живее.

Няма да хленча обещавам. Само мир да има по-скоро, че ми писна. То не беше ковид, то не беше енергийна криза, а сега и война. Договорихме ли се?
Писах ти какви трябва да са санкциите за да имат ефект. Тези са скопени и по-добре без тях.
viara
Цитат(Радио Ереван @ 22/04/2022, 18:04) <{POST_SNAPBACK}>
https://nova.bg/news/view/2022/04/02/363518...B9%D0%BD%D0%B0/

Никъде не съм чел за кредити.

П.П. Украинците искат всичко безплатно. Затова не ги харесвам.

Това как да го разбирам? Като твоя вяра или като шегичка? Или ме изпитвате колко ще се вържа на подобни лъжи?
Ами НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД - Желязната Лейди. ПРИНЦИП ВЕЧЕН и във всички светове, не само в този.
Ето виж цитати.
https://www.gnezdoto.net/mydrost/1460-28-bl...eliaznata-leidi

3. Безплатно сирене има само в капана за мишки.

И всички подчертани мисли и останалите - безгрешна в Слово на 100 процента.
Иначе всеки може да си говори каквото иска, новинарите могат да си пишат каквото искат.
Ти не го вярваш това, нали? Не си като Алли, нали?

Що на тебе някой не ти даде милионче или на мене, а? Ей така помощи за черните ми очи.
Щото щом дават 300 мл. смятай, че това за което ги дават струва най-малко 30 милиарда.
Така се смята. Още нямам потвърждение, но все от някъде ще дойде инфо подобно. Винаги се намира.

И това, което се дава някой ще го плаща и ще го плаща и то с лихвите. Вие не познавате чичо Сам. Няма да се мине той, никак.
Съзнанието бе хора, то да ви води или Словото.
Не харесвал украинците щот искали всичко безплатно ...
Това си го избий от главата, че може да искаш безплатно. Щото ако не си платиш, плащането излиза много скъпо на подаръците.
Това от опит. Всичко си плащай и не искай нищо безплатно, щото безплатното излиза хиляди пъти по-скъпо.
Бай Ганьовцина е, но не е помогнала на никой, който я е ползвал само е навредила.

Та тези два урока не може да не си ги знаеш, след като всички си знаете тука.
Този вестник просто не е нужно да се чете, мисля. Заблуждава хората.
viara
Цитат(Радио Ереван @ 22/04/2022, 18:20) <{POST_SNAPBACK}>
Това къде го чете за промените в Космоса? Или някой твой хранител ти го каза?

Глупостта е безкрайна. Факт!

Ами наричаш глупост знанието което достига до нас от Висшите Махатми и от долната-горна Земя-Небе-Шамбала.
Това лично чрез Игор Михайлович във видеата за промяната на Климата е споменато и научно обусновано и в подкрепа с изказвания на учени, които поне десет години са правили изследвания...
Та пак или си неподготвен като се изказваш или просто се заяждаш щото ти е обичай.
Нямам представа.
Та глупостта е безкрайна. Факт - да.
Омръзнало ми е от подобни глупости, особено дет се мислят за прави и единствено знаещи.
Ами отвори си книжките и прочети, че на всеки 12000 и 24000 годишен цикъл какво се случва и ще ти просветне какво се и за космическия лъч.
И после си виж безкрайната глупост ФАКТ!!! тук изписана.
И не нямам желание да споделям повече нищо с вас. Капаческото съзнание много ви пречи, идва от коне с капаци.
Разширете се, бе хора. Разширете го това крепостническо съзнание най-после.
Радио Ереван
Цитат(viara @ 22/04/2022, 20:38) <{POST_SNAPBACK}>
Това как да го разбирам? Като твоя вяра или като шегичка? Или ме изпитвате колко ще се вържа на подобни лъжи?
Ами НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД - Желязната Лейди. ПРИНЦИП ВЕЧЕН и във всички светове, не само в този.
Ето виж цитати.
https://www.gnezdoto.net/mydrost/1460-28-bl...eliaznata-leidi

3. Безплатно сирене има само в капана за мишки.

И всички подчертани мисли и останалите - безгрешна в Слово на 100 процента.
Иначе всеки може да си говори каквото иска, новинарите могат да си пишат каквото искат.
Ти не го вярваш това, нали? Не си като Алли, нали?

Що на тебе някой не ти даде милионче или на мене, а? Ей така помощи за черните ми очи.
Щото щом дават 300 мл. смятай, че това за което ги дават струва най-малко 30 милиарда.
Така се смята. Още нямам потвърждение, но все от някъде ще дойде инфо подобно. Винаги се намира.

И това, което се дава някой ще го плаща и ще го плаща и то с лихвите. Вие не познавате чичо Сам. Няма да се мине той, никак.
Съзнанието бе хора, то да ви води или Словото.
Не харесвал украинците щот искали всичко безплатно ...
Това си го избий от главата, че може да искаш безплатно. Щото ако не си платиш, плащането излиза много скъпо на подаръците.
Това от опит. Всичко си плащай и не искай нищо безплатно, щото безплатното излиза хиляди пъти по-скъпо.
Бай Ганьовцина е, но не е помогнала на никой, който я е ползвал само е навредила.

Та тези два урока не може да не си ги знаеш, след като всички си знаете тука.
Този вестник просто не е нужно да се чете, мисля. Заблуждава хората.

Тези цитати ги знам.
Много лесно е да раздаваш чужди пари.
Хайде прати ми линк в който да стане ясно, че украинците получават кредити или дарения срещу поети от тях задължения. Примерно при плана Маршал е било така.
Радио Ереван
Цитат(viara @ 22/04/2022, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
Ами наричаш глупост знанието което достига до нас от Висшите Махатми и от долната-горна Земя-Небе-Шамбала.
Това лично чрез Игор Михайлович във видеата за промяната на Климата е споменато и научно обусновано и в подкрепа с изказвания на учени, които поне десет години са правили изследвания...
Та пак или си неподготвен като се изказваш или просто се заяждаш щото ти е обичай.
Нямам представа.
Та глупостта е безкрайна. Файкт - да. Омръзнало ми е от подобни глупости, особено дет се мислят за прави и единствено знаещи.
Ами отвориш книжките и прочет, че на всеки 12000 и 24000 годишен цикъл и ще ти просветне какво се слъчва и за космическия лъч.
И после си виж безкрайната глупост ФАКТ!!!
И не нямам желание да споделям повече нищо с вас. Капаческото съзнание много ви пречи, идва от коне с капаци.

Що се обиждаш, че почти цитирах Айнщайн?
Не всички хора вярват във Висшите Махатми. Факт.
Няма как във всичко да съм подготвен. neprichom.gif
viara
Цитат(Радио Ереван @ 22/04/2022, 20:49) <{POST_SNAPBACK}>
Що се обиждаш, че почти цитирах Айнщайн?
Не всички хора вярват във Висшите Махатми. Факт.
Няма как във всичко да съм подготвен. neprichom.gif

Не ме обижда, че не си подготвен, а че всичко което не знаеш го отричаш.
Ами никой не знае всичко, но се проверява.
После може да отхвърлиш или да приемеш. Първо се проверява.
Това е. От това се засягам, че отричаш и наричаш глупост неща, които даже не си проверил.
А наричаш верни онези, които са лъжа и също без да си ги проверил.
Проверявай бе човек, проверявай. Проверката е ВИСША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ.
После ако искаш отхвърляй и отричай, но първо проверявай. Това е което дразни от страни.
А не незнанието. Има много прости хора, но със сърце. И много ги уважавам.
Майка беше така. Не беше умна, но като се молеше от сърце на Бог, аз знаех, че Бог я чува. Така се молеше, че Бог я чуваше.
Бог да я прости. И от тогава уважавам всички хора със сърце. Може и да не са умни, но да имат сърце.
Радио Ереван
Цитат(viara @ 22/04/2022, 20:55) <{POST_SNAPBACK}>
Не ме обижда, че не си подготвен, а че всичко което не знаеш го отричаш.
Ами никой не знае всичко, но се проверява.
После може да отхвърлиш или да приемеш. Първо се проверява.
Това е. От това се засягам, че отричаш и наричаш глупост неща, които даже не си проверил.
А наричаш верни онези, които са лъжа и също без да си ги проверил.
Проверявай бе човек, проверявай. Проверката е ВИСША ФОРМА НА ДОВЕРИЕ.
После ако искаш отхвърляй и отричай, но първо проверявай. Това е което дразни от страни.
А не незнанието. Има много прости хора, но със сърце. И много ги уважавам.
Майка беше така. Не беше умна, но като се молеше от сърце на Бог, аз знаех, че Бог я чува. Така се молеше, че Бог я чуваше.
Бог да я прости. И от тогава уважавам всички хора със сърце. Може и да не са умни, но да имат сърце.

Не ме разбра. Цитирах само Айнщайн. Няма как да отричам нещо, което не съм чел и само съм чувал. Няма как и да го приемам. Не съм казал, че е глупост.
viara
Цитат(Радио Ереван @ 22/04/2022, 20:45) <{POST_SNAPBACK}>
Тези цитати ги знам.
Много лесно е да раздаваш чужди пари.
Хайде прати ми линк в който да стане ясно, че украинците получават кредити или дарения срещу поети от тях задължения. Примерно при плана Маршал е било така.

Ами цитатите се слагат в кавички или се посочва автора, че да не стават грешки.
Анщайн не ми е от тези дет да му помня цитатите. Той е преписал трудовете на жена си.
Не ме е впечатлил и не му помня цитати.
Само тази мисъл ако е негова, че нищо не се губи.
Нямам представа какво е било. Но принципа важи. А доказателствата всеки сам да си ги търси.
При мен си идват. Наричам ги потвърждения. Но когато дойдат. Да взема да се ровя, няма нужда.
И без това времето ми е кът. Толкова малко време ми остава за полезни и ползотворни неща, че ...
А човек като мине определена възраст или преживявания почва да си цени времето.
Едно е сигурно, никой не дава пари за нищо. Всеки влага парите си там, където очаква да спечели.
Това е сигурно на сто процента.
Дали Русия ще ги плаща ... май нещо подобно Хартмен спомена. Благословения за него, че май няма много време.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.