Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Разпад
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Дaни
Цитат(Shade @ 16/05/2022, 15:57) <{POST_SNAPBACK}>
и особено ако Путьо е още на власт

Нямам усещането, че ще е още дълго на власт.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 16/05/2022, 16:07) <{POST_SNAPBACK}>
...и самото протестантство нямаше да го има и много други неща щяха да са невъзможни без Ренесанса. Ренесанса с неговите освободени в много отношения нрави и прогресивен, както си писал, дух - това е базата, а не протестантството.

Ренесанса?
Преди Ренесанса има едно друго Протестантство, за което малко се пише и говори, но го е имало и то е тук в нашите земи и където е установено също, че причината за всичко е мощната онтологична акселарация на Мегасоциума на Глобалния свят, която щяла сега да имплицира конструирането на друг тип социални и политически онтологии, които ще бъдат предимно с релативен и еклектичен профил и характер...(справка д-р ф.н. Ахмед Доган).
Тарабас
БСП да напусне страната, не само коалицията. Посока Камчатка или някой подобен реномиран курорт.
Glo
гледам народа се научи да се оправя сам и фана най-накрая цаката на инфлацията - тръгнаха масово да си теглят парите от едни банки и да ги внасят в други laugh.gif
Бай Ганьо
В очакване сме сега другите банки да фалират. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/05/2022, 04:57) <{POST_SNAPBACK}>
В очакване сме сега другите банки да фалират. laughing.gif

За теб е ясно. Достатъчно е само да се извади списъкът от потвърдени твои прогнози и сбъднали се предсказания, публикувани във форума, и обществеността ще се разтревожи сериозно. hat.gif
Но кои сте вие, дето сте в очакване? И други мъдри знаещи ли се предполага да изпълзят от нафталина?
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 18/05/2022, 15:07) <{POST_SNAPBACK}>
Но кои сте вие, дето сте в очакване? И други мъдри знаещи ли се предполага да изпълзят от нафталина?

Споко, другите са в заслужен творчески отпуск. laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 18/05/2022, 15:21) <{POST_SNAPBACK}>
Споко, другите са в заслужен творчески отпуск. laughing.gif

Да няма цензура в тоя форум? w00tbrows.gif
Glo
бай ганьо, моя сродна душице, ти се завърна пак при мене heart.gif inlove.gif wub.gif lovekiss.gif b_046.gif
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 18/05/2022, 07:58) <{POST_SNAPBACK}>
Ренесанса?
Преди Ренесанса има едно друго Протестантство, за което малко се пише и говори, но го е имало и то е тук в нашите земи и където е установено също, че причината за всичко е мощната онтологична акселарация на Мегасоциума на Глобалния свят, която щяла сега да имплицира конструирането на друг тип социални и политически онтологии, които ще бъдат предимно с релативен и еклектичен профил и характер...(справка д-р ф.н. Ахмед Доган).

Искаш да се заиграваш с богомилството ли, добри ми брате? smile.gif Сигурен ли си? Нали знаеш, че според богомилите светът и човекът са творения на Сатаната, не на Господ-Бог. Освен това отричат и брака и още много интересни работи. Да разбирам, че ти подкрепяш тия виждания? smile.gif
Бай Ганьо
Eно поздравче! animatedwink.gif

https://youtu.be/o6rBK0BqL2w
Glo
мирси бай ганьо, супер е 501.gif а аз отскачам оттука на 194 парчета на мотърхед за доизслушване 501.gif

Glo
Цитат(Бай Ганьо @ 18/05/2022, 22:02) <{POST_SNAPBACK}>
Eно поздравче! animatedwink.gif

https://youtu.be/o6rBK0BqL2w

бай ганьо, знаеш ли какво е мускулна памет, аз я знам но само в качеството си на китарис, пръстите запомнят след няколко тренировки къде сами да се позиционират един след друг, това не значи че туй дете е робот, не разбира се, уникален талант е, а аз все още не съм си купил маркова кухарка, срамно е az takovata.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.