Цитат(Hartmann @ 08/05/2022, 11:14) <{POST_SNAPBACK}>
Кажи ми, нищий по дух брате, защо голямата северна фашистка страна ти е толкова на сърце? По каква причина? Обожател си на великата руска култура, чиито руски културтрегери биваха избивани по сталинските лагери? Тайно харесваш ладите и москвичите, но не можеш да разбереш защо българското население предаде руския автопром в секундата, в която това стана възможно? Или нещо друго - кажи си. 
Истината е, че не ми е по сърце, но тъй като някога, още от детските години и по-късно нужните ми средства за обучение в няколко направления, основно се намираха от руски източници, дали като книги и учебници, а по-късно в интернет също, има разбира се и английски, които съм ползвал, но като по-близък руския, ползвам него. В последните няколко години за един чужд език, за самоподготовка, има повече учебници на руски, отколкото на английски.
А за руската литература, чел съм и от време на време пак нещо препрочитам, ама ето и ти пишеш, че има такава и че някой ги е избивал.
Имам един приятел, който още си кара ладата, а друг един искаше да си купи последния модел, който бяха направили Лада. Някои карат и москвичи. Аз имам само една руска лампа с акумулатор и радио, която може и да е френска, но с надписи на руски, не помня в описанието ѝ какво пишеше имам и руски книги и учебници. А и няколко руски бързоварчета за чаша, които едно време бяха много търсени, ама които сега не ползвам.
Ама пък чак толкова да се плюят тия руснаци, ами превземете ги отвътре и ги превъзпитайте или е трудно, както преди ми писа, че не става с убеждение.
Купувах едни руски продукти, обаче ги спрях, защото част от парите отиват за депутат от Думата, който подкрепя агресията на Путьин.