Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Разпад
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Hartmann

Нинова: Ако кабинетът разреши износ на оръжия за Украйна, БСП напуска коалицията

https://dnes.dir.bg/politika/ninova-ako-kab...ka-koalitsiyata

-------------------------

Ако само умните и възродените, прюс още някой и друг от славчовите и пр мишки, не гласуват за износ на оръжие, парламента ще разреши този износ.

Тогава, според стотиците уверения на БСП, те ще напуснат коалицията.
Ще напуснат ли? Ще ходим ли на нови избори още тая година? Ако да - за кого ще гласувате? smile.gif
Glo
Цитат(Hartmann @ 29/04/2022, 11:43) <{POST_SNAPBACK}>
Ще ходим ли на нови избори още тая година? Ако да - за кого ще гласувате? smile.gif

мноо ясно , че за свети мъченик бойко, той е с христов характер , много е почтен, обаче народа ни е 80% дебилен свидлив и стиснат и затова си заслужава съдбата, важното е да сме независими от доставките на руска газ, абе тее дебилни фирми дето работят с газ и ревът, че бил поскъпнал, ми минете на ток бе laugh.gif оф, забравих, че и тока скъп, тъпото е че поевтинее ли тока, ше поевтинее и газта, изобщо що за идиоти са тее дето купуват на борсата, сами предлагат да плащат такива цени, някой яко ни работи, ама кой? 292.gif грета тунберг ни еваамаата ,ако вдигнат тока, а то няма причина понеже производителите на ток продава тока на същата цена като миналата година, на борсата борсаджиите вдигат цената десет пъти, тоя щолц няма ли кой да му затвори устата, някой голям негър да му пуснат в стаята довечера да го видим на сутринта с кви ценности ше излезе w00tbrows.gif знам едно място дето залагат кой ше спечели войната, я да се поконсултираме малко между нас си – за кого бихте заложили? rolleyes.gif
Hartmann
Цитат(Glo @ 29/04/2022, 12:45) <{POST_SNAPBACK}>
мноо ясно , че за свети мъченик бойко, той е с христов характер , много е почтен, обаче народа ни е 80% дебилен свидлив и стиснат и затова си заслужава съдбата, важното е да сме независими от доставките на руска газ, абе тее дебилни фирми дето работят с газ и ревът, че бил поскъпнал, ми минете на ток бе laugh.gif оф, забравих, че и тока скъп, тъпото е че поевтинее ли тока, ше поевтинее и газта, изобщо що за идиоти са тее дето купуват на борсата, сами предлагат да плащат такива цени, някой яко ни работи, ама кой? 292.gif грета тунберг ни еваамаата ,ако вдигнат тока, а то няма причина понеже производителите на ток продава тока на същата цена като миналата година, на борсата борсаджиите вдигат цената десет пъти, тоя щолц няма ли кой да му затвори устата, някой голям негър да му пуснат в стаята довечера да го видим на сутринта с кви ценности ше излезе w00tbrows.gif знам едно място дето залагат кой ше спечели войната, я да се поконсултираме малко между нас си – за кого бихте заложили? rolleyes.gif

знам едно място дето залагат кой ше спечели войната - аз па знам едни, дет вече загубиха на такива залози, щот беа сигурни, че Украйна ще падне за 1 седмица. Па то виж ся ко стана smile.gif

народа ни е 80% дебилен - тва го каза професор Иво Христов, аз не съм професор, не мога да му опонирам.

за свети мъченик бойко - аз па смятам тоа път за Възраждане, белки вземат властта, че е крайно време тва население да получи заслуженото smile.gif
viara
Нинова: Ако кабинетът разреши износ на оръжия за Украйна, БСП напуска коалицията

Ако само умните и възродените, прюс още някой и друг от славчовите и пр мишки, не гласуват за износ на оръжие, парламента ще разреши този износ.

Ще напуснат ли? Ще ходим ли на нови избори още тая година? Ако да - за кого ще гласувате? smile.gif

С удовоствие бих гласувала за Ренета Инджова.
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 29/04/2022, 13:33) <{POST_SNAPBACK}>
- аз па смятам тоа път за Възраждане, белки вземат властта, че е крайно време тва население да получи заслуженото smile.gif

Отказът от реваншизъм е основополагащ принцип, на който е конструирана партията ДПС. Ако турският етнос, ако мюсюлманите у нас не се бяха отказали от реваншизма, България щеше да е друга, заяви Йордан Цонев.
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/11150388

Ем е Христов, голям бре!
https://www.flagman.bg/article/49858
Thursday Next
Представям си за момент сценария максимум: начи, парламентът гласува да пратим, а кака Корни след всичките фръцканици и стойки вече няма къде да ходи и верно се изнася от правителството (много обичам, когато боклукът се самоизхвърли). След това ГЕРБ, за да изкупят свинствата си от последните 12 години и да умият малко позора от челото, обявяват, че ще подкрепят правителството до края на мандата му, без претенции да участват в него. a4dff7b7.gif
Преди малко гледах интервю на Асен Василев по Скай и не ме беше срам. Ново усещане.
Питето
Да бе, щели да напуснат доброволно. Таман са захапали кокала след сума ти години бездалаверие... Къв катарзис ще изживеят, хем за няма и два часа, направо свят ще ти се завие.
Питето
Ако след Освобождението и Съединението българите не се бяха отказали от реваншизма, това дето го пишеш нямаше да има смисъл... animatedwink.gif
Ти се запитай кой и за къв въобще повдигна темата за някакво отмъщение между етносите, щото баща ми когато е бил дете са играли заедно от три махали децата. Циганска махала е нямало в селото... Все си мисля, че следите водят на североизток.
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 29/04/2022, 20:30) <{POST_SNAPBACK}>
Представям си за момент сценария максимум: начи, парламентът гласува да пратим, а кака Корни след всичките фръцканици и стойки вече няма къде да ходи и верно се изнася от правителството (много обичам, когато боклукът се самоизхвърли). След това ГЕРБ, за да изкупят свинствата си от последните 12 години и да умият малко позора от челото, обявяват, че ще подкрепят правителството до края на мандата му, без претенции да участват в него. a4dff7b7.gif
Преди малко гледах интервю на Асен Василев по Скай и не ме беше срам. Ново усещане.

гледах интервю на Асен Василев по Скай и не ме беше срам. Ново усещане. - брех, ти да видиш. Отивам да го търся. smile.gif
Rat_in_the_house
Такава ситуация вече имахме със Сидеров.
И тя не доведе до нови избори. Сега е още по-сложно, защото държавността ни е под непосредствена заплаха.
Русофилството си е едно явление. Не само БСП са русофили. Колаборационизмът е друга бира.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 29/04/2022, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ако след Освобождението и Съединението българите не се бяха отказали от реваншизма, това дето го пишеш нямаше да има смисъл... animatedwink.gif
Ти се запитай кой и за къв въобще повдигна темата за някакво отмъщение между етносите, щото баща ми когато е бил дете са играли заедно от три махали децата. Циганска махала е нямало в селото... Все си мисля, че следите водят на североизток.

Според теб какво заслужаваме:
Цитат(Hartmann @ 29/04/2022, 13:33) <{POST_SNAPBACK}>
[...смятам тоа път за Възраждане, белки вземат властта, че е крайно време тва население да получи заслуженото smile.gif

Затова цитирах тия думи, а и заради друго, Хартман разбира отлично.

Иначе не само от североизток, а и от други посоки, когато някой по-голям види някаква заплаха, дори и от малък народ, но живеещ на стратегическо място, то може да го отслабва вътрешно по различни начини. В Русия от къде има толкова много руснаци, това не са руснаци, това са асимилирани много националности, които са станали руснаци, тия които не приемат руското си остават други. Поради търсенето на преводи на Библията, съм попадал на учебници, помагала и съответно превод на Библията на езици, на народи, които са по няколко стотин хиляди, дори и да е заради запазване на езика, понеже изданията са руски, а те не са ги асимилирали, защото това са народи, които няма да станат руснаци, ако и да живеят в Руската федерация. Примерно превод на Новия завет на цигански, в България има два превода, а в Русия са няколко, запазват езика на етноса, запазват така и самия етнос, ама иначе да лъжат като казват, че кирилицата била македонска е голяма наглост:
https://www.google.com/amp/s/novini.bg/amp/...shtestvo/696818

Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 30/04/2022, 06:54) <{POST_SNAPBACK}>
Според теб какво заслужаваме:

Затова цитирах тия думи, а и заради друго, Хартман разбира отлично.

Иначе не само от североизток, а и от други посоки, когато някой по-голям види някаква заплаха, дори и от малък народ, но живеещ на стратегическо място, то може да го отслабва вътрешно по различни начини. В Русия от къде има толкова много руснаци, това не са руснаци, това са асимилирани много националности, които са станали руснаци, тия които не приемат руското си остават други. Поради търсенето на преводи на Библията, съм попадал на учебници, помагала и съответно превод на Библията на езици, на народи, които са по няколко стотин хиляди, дори и да е заради запазване на езика, понеже изданията са руски, а те не са ги асимилирали, защото това са народи, които няма да станат руснаци, ако и да живеят в Руската федерация. Примерно превод на Новия завет на цигански, в България има два превода, а в Русия са няколко, запазват езика на етноса, запазват така и самия етнос, ама иначе да лъжат като казват, че кирилицата била македонска е голяма наглост:
https://www.google.com/amp/s/novini.bg/amp/...shtestvo/696818

Нищ по дух брате, Русия е тежка колониална държава. И други страни са били така, но са освободили колониите си още преди много години. Русия не ги е освободила.

Знаеш ли например защо в Русия има толкова много вицове за чукчи? smile.gif Защото чукчите са се съпротивлявали почти 300 години, изтребвайки с огън и меч руските войски и на нещастните освободители-пералнолюбци още им е криво. И така и докрай не са ги покорили с военна сила, та се наложило да ги подкупват. А за другите народи, които и днес са на територията на Русия - да не говорим. Както е рекъл един умен човек - Русия е тюрмата на народите. Завладявали все нови и нови територии и все нови етноси и все не им стига. Какво общо има народа коми (финоугури) или якутите или кавказците примерно с етническия руснак? Ми нищо - нито на външен вид, нито по език, нито по религия, по нищо не си приличат.

Сега ни говорят малоумията на руската пропаганда, как, видиш ли, "англосаксонците" преди нам колко века избивали индианци. Но срамежливо пропускат да ни кажат за войните и изтребването на етноси, които Рашистан е провеждал през вековете. Дори само за споменатите чукчи да провериш - ще ти се изясни картинката. smile.gif

Когато един народ, като българския например, подкрепя всички тия злодейства, които се вършат и до днес, при това със съвременни оръжия и право пред очите ни и пред очите на целия свят, то очевидно е, че този народ заслужава нещо наистина специално, не мислиш ли? smile.gif
Дaни
Цитат(Hartmann @ 30/04/2022, 10:42) <{POST_SNAPBACK}>
Знаеш ли например защо в Русия има толкова много вицове за чукчи? smile.gif Защото чукчите са се съпротивлявали почти 300 години, изтребвайки с огън и меч руските войски и на нещастните освободители-пералнолюбци още им е криво. И така и докрай не са ги покорили с военна сила, та се наложило да ги подкупват. А за другите народи, които и днес са на територията на Русия - да не говорим. Както е рекъл един умен човек - Русия е тюрмата на народите. Завладявали все нови и нови територии и все нови етноси и все не им стига. Какво общо има народа коми (финоугури) или якутите или кавказците примерно с етническия руснак? Ми нищо - нито на външен вид, нито по език, нито по религия, по нищо не си приличат.

Сега ни говорят малоумията на руската пропаганда, как, видиш ли, "англосаксонците" преди нам колко века избивали индианци. Но срамежливо пропускат да ни кажат за войните и изтребването на етноси, които Рашистан е провеждал през вековете. Дори само за споменатите чукчи да провериш - ще ти се изясни картинката. smile.gif

Когато един народ, като българския например, подкрепя всички тия злодейства, които се вършат и до днес, при това със съвременни оръжия и право пред очите ни и пред очите на целия свят, то очевидно е, че този народ заслужава нещо наистина специално, не мислиш ли? smile.gif

И именно в това се състои цялата несправедливост на случващото се - че въпросните "пералнолюбци" най-вероятно произхождат от някой завладян народ, който е принуден да живее в мизерни условия и затова представителите му се записват в армията. В руската армия не служат само етнически руснаци.

https://offnews.bg/sviat/buriati-i-chechent...-se-775715.html
Hartmann
Цитат(Дaни @ 30/04/2022, 11:05) <{POST_SNAPBACK}>
И именно в това се състои цялата несправедливост на случващото се - че въпросните "пералнолюбци" най-вероятно произхождат от някой завладян народ, който е принуден да живее в мизерни условия и затова представителите му се записват в армията. В руската армия не служат само етнически руснаци.

https://offnews.bg/sviat/buriati-i-chechent...-se-775715.html

Знам какви етноси живеят в Русия и какви служат в руската армия. Като лавина расте броя на тези, които казват, че "това не е наша война" и бегат докато могат или направо отказват да заминат за Украйна. Що се отнася до кадировците, те, както е казано и в статията "само се криели отзад и се снимали в TikTok" smile.gif

Както виждаш, етносите толкова се обичат, че спокойно се стрелят един друг. Това са нещастни "индианци", които, за разлика от американските индианци, наистина не са виждали в домовете си перални, миксери и други улеснения на цивилизацията. С такава войска Русия иска да "постави на колене" Запада 453.gif

Вече е ясно, че ако оцелее от ядрена война, Русия ще се разпадне на десетки държави.

Тези, които служат в украинската армия, в голямата си част пък са етнически руснаци, също както са етнически руснаци избитите в Мариупол, Харков и други градове в източна и южна Украйна. Просто щото тези региони винаги са били заселени с руснаци. Тука някои ще видят дяволския план на "англосаксите" - да направят тъй, щото руснаци да трепят руснаци. smile.gif
Quaker between your quarks
Пишат доста умни хора тук, ако си го забелязал, имай го в предвид.
Hartmann
Цитат(Quaker between your quarks @ 30/04/2022, 21:33) <{POST_SNAPBACK}>
Пишат доста умни хора тук, ако си го забелязал, имай го в предвид.

taH pagh taHbe' - тва е на клингонски, ти не ги разбираш тия езици.
Thursday Next
Цитат(Hartmann @ 30/04/2022, 20:54) <{POST_SNAPBACK}>

Абе ... в оригинал си е най-хубаво, няма спор. animatedwink.gif
Не знам за какво си говорите, но най обичам да ми си казва колко съм прос !

Обичам бее... Хеле па ти ! laugh.gif
Hartmann
Цитат(Quaker between your quarks @ 30/04/2022, 22:18) <{POST_SNAPBACK}>

Вангую - ще ти се случи втората част на тва, дет не го разбираш. Но то май на всички. smile.gif
Изкажи се разбираему, прости, но мисля, че си прост.
Hartmann
Цитат(Quaker between your quarks @ 30/04/2022, 22:25) <{POST_SNAPBACK}>
Изкажи се разбираему, прости, но мисля, че си прост.

Мнозина немислещи го мислят. smile.gif
Живейй....
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 30/04/2022, 22:28) <{POST_SNAPBACK}>
Живейй....

как хубуу те закопа, дееба laugh.gif
Hartmann
Цитат(Glo @ 30/04/2022, 22:30) <{POST_SNAPBACK}>
как хубуу те закопа, дееба laugh.gif

За мене - първата част - за тебе Глошко - втората. smile.gif
Glo
ох къв си гадняр, така хубууу ни размаза всичките тая вечер, особено пияния квакер laugh.gif като че ли пишеш от най-противната част на страната wave.gif
Hartmann

ох къв си гадняр - taHbe' smile.gif

Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 30/04/2022, 21:18) <{POST_SNAPBACK}>

На тебе па точно в тоя случай никой нищо не ти казва. Знам, че ти е трудно да повярваш, но не във всеки мой постинг става дума за тебе. plezz.gif

Хартман съобщи, че е фен на Стар Трек. Аз му казах, че аз също. a4dff7b7.gif
Thursday Next
Цитат(Hartmann @ 30/04/2022, 21:48) <{POST_SNAPBACK}>
ох къв си гадняр - taHbe' smile.gif

Направо p'takh! laugh.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 30/04/2022, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>

Тука се знае повече чатлано-пацакски:

https://youtu.be/CmgiHDwvMVs

Вангуй, что будет далшье?
Glo
Цитат(нищ по дух @ 01/05/2022, 01:00) <{POST_SNAPBACK}>
Тука се знае повече чатлано-пацакски:

клингонския е по-силен sunbathing.gif я картман как ни натръшка всичките sram.gif ако искаме да го бием, почваме ускорени курсове по клингонски, връщаме се и го анахилираме долбистерео от няколко страни едновременно с най-мощните клингонски думи sunbathing.gif освен това клингонския е сигурно убежище, като няма кво да кажеш, винаги можеш да измучиш нещо на извънземен език rolleyes.gif
Hartmann
Цитат(Thursday Next @ 01/05/2022, 00:27) <{POST_SNAPBACK}>

nIH smile.gif

Я виж нещастния Кварки как забърка пусулата - долу-горе като в Къщата на Кварк. smile.gif
Shade
Цитат(Thursday Next @ 30/04/2022, 14:27) <{POST_SNAPBACK}>

Като стана дума за клингоните, не можем да пропуснем да отбележим свирепото клингонско прасе targ, което използват за прехрана и за сравнителни обиди помежду си. В някой от епизодите на Star Trek имаше сцена, където добрите проникват в обезлюден клингонски кораб и започват да напредват внимателно. Зад една врата се чува шум, единият герой седи пред вратата с насочено оръжие, а другият я отваря разко. Три грозни песоподобни свини, вързани с верига, надават зверски вой и агресивно се изправят на задните си крака.
- А, вечерята на килингоните - отбелязва единият. - Те винаги я обичат прясно заклана.

Hartmann
Цитат(Glo @ 01/05/2022, 10:24) <{POST_SNAPBACK}>
клингонския е по-силен sunbathing.gif я картман как ни натръшка всичките sram.gif ако искаме да го бием, почваме ускорени курсове по клингонски, връщаме се и го анахилираме долбистерео от няколко страни едновременно с най-мощните клингонски думи sunbathing.gif освен това клингонския е сигурно убежище, като няма кво да кажеш, винаги можеш да измучиш нещо на извънземен език rolleyes.gif

Понякога казаното би било добре изобщо да не бъде казвано, доколкото казващият всъщност се недоизказва, а недоизказаното не е казано поради невъзможност за изказване, ако разбираш както казвам. smile.gif
Thursday Next
Аз винаги леко се стъписвам как може таргът хем да е вечеря, хем домашен любимец. Уорф като малък нали имал тарг, се оказа ...
viara
Цитат(Shade @ 01/05/2022, 17:37) <{POST_SNAPBACK}>
Като стана дума за клингоните, не можем да пропуснем да отбележим свирепото клингонско прасе targ, което използват за прехрана и за сравнителни обиди помежду си. В някой от епизодите на Star Trek имаше сцена, където добрите проникват в обезлюден клингонски кораб и започват да напредват внимателно. Зад една врата се чува шум, единият герой седи пред вратата с насочено оръжие, а другият я отваря разко. Три грозни песоподобни свини, вързани с верига, надават зверски вой и агресивно се изправят на задните си крака.
- А, вечерята на килингоните - отбелязва единият. - Те винаги я обичат прясно заклана.

То такива свирепи животни не са за ядене. Който ги яде, може също да освирепее.
viara
Цитат(Thursday Next @ 01/05/2022, 21:01) <{POST_SNAPBACK}>
Аз винаги леко се стъписвам как може таргът хем да е вечеря, хем домашен любимец. Уорф като малък нали имал тарг, се оказа ...

Ето как. Писано е в това четиво за Бог Тор. Той като огладнеел си изяждал елените за вечеря, пък сутрин ги възкресявал отново.
https://bg.womanuntamed.com/god-tor-in-scan...did-he-command/
Питето
Това е лесно. У нас и още куп държави по света, котката е домашен любимем, докато в едни азиатски (чат-пат и в нЕкои африкански) държави е част от менюто. Така де, щом петте конника на апокалипсиса са придобили човешки черти, хем са абстракции, що пък една раса (била тя и извънземна) дето си е хуманоидна отвсякъде да има проблем с домашните любимци и мястото им на трапезата........
Хасан

Е, нали изнасяме за трети страни, които го дават на Украйна. Какъв смисъл има ние да им го подаряваме, като могат да си го вземат от други? neprichom.gif
При нови избори, ГЕРБ първи, БСП втори или трети, ПП трети или втори, ДПС четвърти, Възраждане пети, ДБ шести, ИТН седми. Пак същите юнаци, но в друг ред.
Hartmann
Цитат(Хасан @ 02/05/2022, 01:00) <{POST_SNAPBACK}>
Е, нали изнасяме за трети страни, които го дават на Украйна. Какъв смисъл има ние да им го подаряваме, като могат да си го вземат от други? neprichom.gif
При нови избори, ГЕРБ първи, БСП втори или трети, ПП трети или втори, ДПС четвърти, Възраждане пети, ДБ шести, ИТН седми. Пак същите юнаци, но в друг ред.

Е, нали изнасяме за трети страни - изнасяме, това вече и бавноразвиващите се го разбраха smile.gif Ами питай коалиционните партньори, аз не знам какво и как.

Що се отнася до "подаряването" - 600 милиарда долара руски пари вече са заделени за възстановяването на Украйна, а се гласят да източат от Рашка поне още толкова - така че Украйна ще има с какво да плати в крайна сметка. smile.gif

ГЕРБ първи - тука съм съгласен. ПП ще дръпнат назад, както и БСП, нищо чудно партията на Янев да стане 2-ра.
ByBa
Цитат(Hartmann @ 02/05/2022, 10:28) <{POST_SNAPBACK}>
Е, нали изнасяме за трети страни - изнасяме, това вече и бавноразвиващите се го разбраха smile.gif Ами питай коалиционните партньори, аз не знам какво и как.

Що се отнася до "подаряването" - 600 милиарда долара руски пари вече са заделени за възстановяването на Украйна, а се гласят да източат от Рашка поне още толкова - така че Украйна ще има с какво да плати в крайна сметка. smile.gif

ГЕРБ първи - тука съм съгласен. ПП ще дръпнат назад, както и БСП, нищо чудно партията на Янев да стане 2-ра.

Аз като прост избирател мога ли да се изкажа - Герб няма вече никога да станат първа сила - разочарованието е голямо и ще става все още по-голямо...от тези лицемери, пък и честно казано Вожда им си е малко прост /е, и най-умния си е малко прос–/, но това неговите поддръжници се правят, че не виждат, а ако се правиш, че не виждаш нещо, то не значи, че не съществува.
ByBa
а мога ли да попитам нещо

Кой ще гласува по съвест?

svirkam si.gif
wal
И като напуснат, какво!?Има едно понятие - плаващо мнозинство.Пак ще се приемат закони без БьеСьеПье и няма да се ходи на избори.
Тойя прост. Закопал ме бил, не съм тук, не съм и там, мен просто ме няма, щот сте прости бее... Ше спорят ! НЕ споря, решавам че сте прости ! laugh.gif
Hartmann
Цитат(ByBa @ 03/05/2022, 19:05) <{POST_SNAPBACK}>
Аз като прост избирател мога ли да се изкажа - Герб няма вече никога да станат първа сила - разочарованието е голямо и ще става все още по-голямо...от тези лицемери, пък и честно казано Вожда им си е малко прост /е, и най-умния си е малко прос–/, но това неговите поддръжници се правят, че не виждат, а ако се правиш, че не виждаш нещо, то не значи, че не съществува.

Аз само посочвам мнението на социологическите агенции, които правят допитвания до населението:

Ако изборите бяха днес ГЕРБ щеше да е първа политическа. "Продължаваме промяната" губи електорална подкрепа, а ГЕРБ излиза напред като първа политическа сила. Това разместване в предпочитанията на решилите да гласуват българи показват данните от последното проучване на „Галъп интернешанъл”.

Изследването е независимо, проведено сред 809 пълнолетни българи, между 31 март и 8 април.

https://nova.bg/news/view/2022/04/16/365512...?ха-днес/
Питето
Има два начина да спечелиш надбягване. Единия е да се напънеш и да изпревариш останалите. Другия е да не се напъваш, ама останалите да забавят повече от тебе. Е точно втория начин се очертава в проучването. Не че ГЕРБ ще вземат гласовете на останалите, просто останалите ще имат по-малко гласове, щото хората ще отидат за гъби и така малкото гласове на ГЕРБ ще се окажат достатъчно... Това сме го играли.
Hartmann
Цитат(ByBa @ 03/05/2022, 19:06) <{POST_SNAPBACK}>
а мога ли да попитам нещо

Кой ще гласува по съвест?

svirkam si.gif

Разпадането се отлага, дори да си преместим военните заводи в Украйна, БСП няма да пуснат кокала smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 07/05/2022, 08:48) <{POST_SNAPBACK}>
Разпадането се отлага, дори да си преместим военните заводи в Украйна, БСП няма да пуснат кокала smile.gif

Няма нужда да ги местиш твоите, в Киев може да се направи съвместно производство, защото:
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/ru/...avod/a-57817608
Артём в Киев е бомбардиран, ама ето тук в тая фабрика за опаковки ЧАО "Киевская фасовочно-картонажная фабрика", може да се направи едно цехче за боеприпаси, кой ще знае какво се произвежда...колкото и да се опитвам да стане самовар, все картечница се получава, частите са такива...
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 07/05/2022, 10:16) <{POST_SNAPBACK}>
Няма нужда да ги местиш твоите, в Киев може да се направи съвместно производство, защото:
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/ru/...avod/a-57817608
Артём в Киев е бомбардиран, ама ето тук в тая фабрика за опаковки ЧАО "Киевская фасовочно-картонажная фабрика", може да се направи едно цехче за боеприпаси, кой ще знае какво се произвежда...колкото и да се опитвам да стане самовар, все картечница се получава, частите са такива...

Виждам, че много си искал да кажеш нещо, но се е получило едно нищо. smile.gif
нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 07/05/2022, 16:07) <{POST_SNAPBACK}>
Виждам, че много си искал да кажеш нещо, но се е получило едно нищо. smile.gif

Верно ли?
Виноват!
Всичко разбираш, знам!
Hartmann
Цитат(нищ по дух @ 07/05/2022, 16:55) <{POST_SNAPBACK}>
Верно ли?
Виноват!
Всичко разбираш, знам!

Кажи ми, нищий по дух брате, защо голямата северна фашистка страна ти е толкова на сърце? По каква причина? Обожател си на великата руска култура, чиито руски културтрегери биваха избивани по сталинските лагери? Тайно харесваш ладите и москвичите, но не можеш да разбереш защо българското население предаде руския автопром в секундата, в която това стана възможно? Или нещо друго - кажи си. smile.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.