Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Колко процента от 100 милиона
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
ByBa
Цитат(Glo @ 25/05/2022, 10:27) <{POST_SNAPBACK}>
мойто IP как излиза при тебе - софия или бургас, че пуснах няколко айпи тракера, повечето ми дават локация софия.! само един, че съм в бургас където съм си curlers.gif

еееее, айде бе...как трябва да излиза - ами като цифри бе...не като цветя

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ByBa
Цитат(Thursday Next @ 25/05/2022, 11:46) <{POST_SNAPBACK}>
Така е, черноморски славею. animatedwink.gif Постингите си остават разпознаваеми. В някои случаи това е стил, в други - диагноза.
Тебе няма кво да ти гледам айпито, то стига да ти види хайкутата човек и веднага се ориентира. 770d4fd976.gif

Краставите кучета от 100 метра се надушват :-)

С което само казвам, че и ти пишеш изящни "хайки"...хай-ку де
ByBa
Цитат(Shade @ 26/05/2022, 15:59) <{POST_SNAPBACK}>
Параноична Русия от векове до ден днешен живее с маниакалната убеденост, че някой се кани да я нападне.
През същия този период Русия най-редовно е проявявала "превантивни" агресии...ала война, още е на ниво "специална военна операция").
... Правилното решение е така да го начукат в лакомата воняща паст на Русия, та да й приседне и да се задави веднъж завинаги. Иначе нищо няма да се промени.

Вече не си спомням точно кой политически коментатор и анализатор беше казал, че Русия в световен план е по-малкия, по-нищожния, независимо как се чувства тя...

перефразирам по-памет, но запомних, че коментатора говори за малък и голям, или кой какъв го вади :-)

та, в тоя конфликт има малки и големи: Европа срещу Русия, САШ срещу Русия и коя беше другата голяма, а Нато срещу Русия /все още незадействала се/...

И в тоя конфликт, в тая борба /свободен или класически стил/ Малкият как да го играе? Като Давид и Голиат ли?

Понякога не можеш да изядеш някого заради камъчето, което си погълнал в алчността си да го изядеш...

Пример: Виетнам...може и вие да дадете някои и друг пример, но нека бъде в контекста на Големия срещу Малкия...Немирник :-)
Shade
Цитат(ByBa @ 26/05/2022, 08:01) <{POST_SNAPBACK}>
Вече не си спомням точно кой политически коментатор и анализатор беше казал, че Русия в световен план е по-малкия, по-нищожния, независимо как се чувства тя...

перефразирам по-памет, но запомних, че коментатора говори за малък и голям, или кой какъв го вади :-)

та, в тоя конфликт има малки и големи: Европа срещу Русия, САШ срещу Русия и коя беше другата голяма, а Нато срещу Русия /все още незадействала се/...

И в тоя конфликт, в тая борба /свободен или класически стил/ Малкият как да го играе? Като Давид и Голиат ли?

Понякога не можеш да изядеш някого заради камъчето, което си погълнал в алчността си да го изядеш...

Пример: Виетнам...може и вие да дадете някои и друг пример, но нека бъде в контекста на Големия срещу Малкия...Немирник :-)

Честно си признавам, че не разбрах нито едно изречение от несъмнено стойностното ти изложение. sad.gif
И понеже трудната схватливост несъмнено е мой проблем, ще оценя, ако някой разбиращ се включи в ролята на философски речник и ми обясни какво е искал да каже авторът.
Buitenlander
Цитат(ByBa @ 26/05/2022, 15:39) <{POST_SNAPBACK}>
Моравия къде е бе...оди да ручаш на моравата, ако не знаеш...

Може ли да поясниш, какво общо има Моравия с произхода на кирилицата? Моля.
ЕксГорски
Цитат(Hartmann @ 26/05/2022, 15:57) <{POST_SNAPBACK}>
Някои са били убедени, че след като Германия вземе Судетите - и войната ще свърши.

След подписвнето на така наречените "Мюнхенски съглашения", които дават на Хитлер ВСИЧКО, което е взел и поискал до тогава, Чембърлейн, връщайки се в Лондон, размахва договора и заявява, че в Мюнхен са ... спасили мира.
Сега е ясно, колко са го спасили.
Същото е с призивите да се даде на Путин, каквото иска, за да ... се спаси мира!!!

Надявам се, че от тогава хората са поумнели, ама кой знае : Известно е, че Историята на нищо не учи!
Радио Ереван
Цитат(Shade @ 26/05/2022, 15:59) <{POST_SNAPBACK}>
Параноична Русия от векове до ден днешен живее с маниакалната убеденост, че някой се кани да я нападне. Въпреки че през последните две столетия Русия е нападана само два пъти: от Наполеон през 1812 г. и от Хитлер през 1941 г.
През същия този период Русия най-редовно е проявявала "превантивни" агресии към съседни и не толкова съседни страни, обявявайки ги за "отбранителни" или "освободителни" войни (сега дори не е започнала война, още е на ниво "специална военна операция").
Опиянението след победа само повишава агресивните апетити на Русия. Ако сега Западът отстъпи, историята ще се повтори. Отново и отново, под една или друга форма. Правилното решение е така да го начукат в лакомата воняща паст на Русия, та да й приседне и да се задави веднъж завинаги. Иначе нищо няма да се промени.

Е, то 1812 г. е далече, преди повече от две столетия.
Сталин защо не се опияни след победата през 1945 г. и отново не нападна Финландия? Задоволи се само с Корейската война.
Ако получи някакви територии за да миряса е логично да спре. Като бонус може дори да му намалят санкциите. Ако започне нова война срещу Украйна, тогава да получи нови и още по-сурови санкции от сега.Така ще е мотивиран да си трае. От друга страна НАТО да се подготви за всеки случай за война за да посрещне Путин, ако полудее пак.

Този господин определено разбира от политика. Ако не вярваш на мен, повярвай на него.
https://www.actualno.com/analysis/kisindjyr...ws_1758340.html
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 26/05/2022, 16:57) <{POST_SNAPBACK}>
Би ли ни разяснил защо няма да приключи - понякога целенасочено обиждам разни хора. Тук случаят НЕ е такъв. Аз съм напълно убеден, на всичките 100%, че няма да схванеш обяснението ми. Не че си тъп, не искам да кажа това. Мнозина политици в навечерието на 2-рата световна също не разбирали защо хитлеристка Германия ще иска да продължи войната, при условие, че изпълнят всичките и искания. Някои са били убедени, че след като Германия вземе Судетите - и войната ще свърши. После са били убедени, че след като Германия взема половин Полша (другата половина я взема Русия) - и войната ще свърши. Вярвали са също, че като падне линията Мажино и вземат Франция - и войната ще свърши. Но войната не е свършила, както знаем. Това произтича от самата същност на всички подобни режими. Като приказката за отровната змия, която живеела в къщата на една добра жена. Жената я хранела, грижела се за нея всячески и живеели добре. Но един ден змията я ухапала. Какво направи? - попитала жената - сега аз ще умра, а за тебе няма да има кой да се грижи... Не виждаш ли, че и за тебе ще е лошо, защо постъпи така? - Защото съм змия, кучко - отвърнала змията - това е, което ние змиите правим. smile.gif

Пиеш нещо, което ти повлиява добре! smile.gif Продължавай, такива лекарства не бива да се спират.

Виж какво съм написал на Шейд.
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 26/05/2022, 19:23) <{POST_SNAPBACK}>
След подписвнето на така наречените "Мюнхенски съглашения", които дават на Хитлер ВСИЧКО, което е взел и поискал до тогава, Чембърлейн, връщайки се в Лондон, размахва договора и заявява, че в Мюнхен са ... спасили мира.
Сега е ясно, колко са го спасили.
Същото е с призивите да се даде на Путин, каквото иска, за да ... се спаси мира!!!

Надявам се, че от тогава хората са поумнели, ама кой знае : Известно е, че Историята на нищо не учи!

Веднага се съгласявам с теб с уговорката, че САЩ не съществуват като държава. Няма ги, НАТО е без тях. Тогава положението щеше да е подобно.

Като се замисля, през 1939 г. Франция и Англия обявявяват война на Германия след като нападна Полша. Е, ще възразиш, ама те са имали договор с Полша. Нямаха ли и с Чехословакия? neprichom.gif
Какво се получава? Хитлер напада Франция през май 1940 г., след като Франция заедно с Англия е обявила война на Германия. Дали нямаше да миряса, ако бяха му оставили две трети от Полша? misli.gif
Glo
хайде да залагаме sunbathing.gif ше освободи ли Путин Одеса или няма да я освободи rolleyes.gif залагам хиляда гривни , че няма да я освободи 770d4fd976.gif
Glo
Цитат(ЕксГорски @ 26/05/2022, 19:23) <{POST_SNAPBACK}>

живота е бил по-сложен преди , трудно е било, или сега е по-сложен живота? rolleyes.gif я горския да отговори, той е живял и преди и сега gepi.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 26/05/2022, 19:31) <{POST_SNAPBACK}>
Пиеш нещо, което ти повлиява добре! smile.gif Продължавай, такива лекарства не бива да се спират.

Виж какво съм написал на Шейд.

Що се отнася до историята на кирилицата - представи си, че някой е роден в Добрич. Отива в чужбина, там го питат откъде е и той казва - аз съм добруджанец. - Какъв си?!? - Добруджанец... -Какво е това? - Абе има една област в България, казва се Добруджа... -А, значи си българин? - Е да де... smile.gif

Разбира се подобно нещо за произхода на азбуката може да каже само същество, което е чистосърдечно и откровено малоумно. Но пак повтарям - на руснаците им е простено. Само допреди 15 години тия умни и образовани люде масово смятаха, че азбуката им е направена от Ленин. Днес вече смятат, че е от македонците. Разбираш, надявам се, че това е гигантско постижение за руската образователна система. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 26/05/2022, 20:42) <{POST_SNAPBACK}>
Що се отнася до историята на кирилицата - представи си, че някой е роден в Добрич. Отива в чужбина, там го питат откъде е и той казва - аз съм добруджанец. - Какъв си?!? - Добруджанец... -Какво е това? - Абе има една област в България, казва се Добруджа... -А, значи си българин? - Е да де... smile.gif

Разбира се подобно нещо за произхода на азбуката може да каже само същество, което е чистосърдечно и откровено малоумно. Но пак повтарям - на руснаците им е простено. Само допреди 15 години тия умни и образовани люде масово смятаха, че азбуката им е направена от Ленин. Днес вече смятат, че е от македонците. Разбираш, надявам се, че това е гигантско постижение за руската образователна система. smile.gif

Не ти е съвсем удачен примерът. Някой има завод за велисопеди в Добрич. Питат го в чужбина, къде ти е заводът? В Добрич. Къде? В Добрич, който се намира в България. Отиват после чужденците при кмета на Добрич и му казват, ние караме велосипеди произведени във вашия град.

Дай линк за тази идиотия.
Радио Ереван
Цитат(ByBa @ 26/05/2022, 00:32) <{POST_SNAPBACK}>
Прос/едих дискусията ви...за хапчетата - почувствах не само пошлост, но и злоба, отмъстителност в постингите на Сърцемена /които не знам на какво почиват, защото ние не се познаваме, а само пишем тука и си показваме мненията, колкото и да не са лице-приятни за други/, не само пошлост. Казват, че хората /и жените, и мъжете/ не толкова помнят думите или кой какво направил, а как са се чувствали от действията на другите...

Та в тая връзка, макар че лично не познавам Кесинджър / от кесия ли идва :-)/ и не съм била в Давос, ми се ще да вметна, че той бил казАл, че по-добре е Украйна да даде на Русия територии, за да приключи войната...а аз добавям, е, все пак трябва да се отчита и мнението на руското малцинство в тези територии...които са били лишени да говорят и пишат на своя собствен роден език...в училищата, там където се оформя и образова Човекът. /вчера беше 24 май, или оня ден, трябва да прочета и другото творчество на Сърцемена, да не ме е урочасал нещо и там :-(

Тоя чете форума и е видял с Хасанчик какво сме писали за войната. Сега той обира славата, а ние двамата само критики. wacko.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 26/05/2022, 21:28) <{POST_SNAPBACK}>
Не ти е съвсем удачен примерът. Някой има завод за велисопеди в Добрич. Питат го в чужбина, къде ти е заводът? В Добрич. Къде? В Добрич, който се намира в България. Отиват после чужденците при кмета на Добрич и му казват, ние караме велосипеди произведени във вашия град.

Дай линк за тази идиотия.

Не, Ереванчик, и ти виждаш много ясно, че точно твоя пример не е удачен. А моят си е съвсем на място.

За коя точно идиотия искаш линк? За "кирилицата идва от македонската земя" или за "нашата азбука я направи Ленин" ? smile.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 26/05/2022, 19:17) <{POST_SNAPBACK}>
хайде да залагаме sunbathing.gif ше освободи ли Путин Одеса или няма да я освободи rolleyes.gif залагам хиляда гривни , че няма да я освободи 770d4fd976.gif

Да не ми пипа Одесса Мамма! angry.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 27/05/2022, 02:18) <{POST_SNAPBACK}>
Не, Ереванчик, и ти виждаш много ясно, че точно твоя пример не е удачен. А моят си е съвсем на място.

За коя точно идиотия искаш линк? За "кирилицата идва от македонската земя" или за "нашата азбука я направи Ленин" ? smile.gif

Кирилицата идва от македонските земи и това не е идиотия, а представлява част от истината. Путин тогава не е излъгал. Явно е решил да погали егото на македонците.

За азбуката на Ленин виж какво намерих.
https://bojil.blog.bg/politika/2020/10/03/z...da-e-bi.1729703

Лекарството ти повлиява добре, но може би лекарят трябва да увеличи дозата му. Консултирай се.
ЕксГорски
Цитат(Радио Ереван @ 27/05/2022, 12:47) <{POST_SNAPBACK}>
Лекарството ти повлиява добре, но може би лекарят трябва да увеличи дозата му. Консултирай се.

Дали има лекарство срещу тъпащини?! misli.gif
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 27/05/2022, 14:30) <{POST_SNAPBACK}>
Дали има лекарство срещу тъпащини?! misli.gif

Има разбира се! И аз си мислех, че няма, ама виж как добре му повлиява и за тях. rolleyes.gif
Е, чудеса не можем да очакваме, ама все е нещо. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 27/05/2022, 13:47) <{POST_SNAPBACK}>
Кирилицата идва от македонските земи и това не е идиотия, а представлява част от истината. Путин тогава не е излъгал. Явно е решил да погали егото на македонците.

За азбуката на Ленин виж какво намерих.
https://bojil.blog.bg/politika/2020/10/03/z...da-e-bi.1729703

Да, Ереванчик - кирилицата е направена от македонци, руската армия е 2-ра в света, 200 000 руснаци са паднали в руско-турската война, русофилите са умни, а джуджака е 2 метра и отгоре. smile.gif 0

Прочее, аз също не лъжа като казвам, че тепърва ще платите всичките си грехове към страната, просто още не го знаете. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 27/05/2022, 16:59) <{POST_SNAPBACK}>
Да, Ереванчик - кирилицата е направена от македонци, руската армия е 2-ра в света, 200 000 руснаци са паднали в руско-турската война, русофилите са умни, а джуджака е 2 метра и отгоре. smile.gif 0

Прочее, аз също не лъжа като казвам, че тепърва ще платите всичките си грехове към страната, просто още не го знаете. smile.gif

Дозата ти е малка, питай лекаря с колко да я увеличиш.

Правиш ли разлика от македонски земи и македонци?
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 27/05/2022, 17:12) <{POST_SNAPBACK}>
Дозата ти е малка, питай лекаря с колко да я увеличиш.

Правиш ли разлика от македонски земи и македонци?

Ереванчик, според тебе джуджака е казал на македонците - вижте ся, едни българи направиха азбуката, ама те тогава са живеели на територията, която в момента е ваша държава - така ли си представяш нещата? 453.gif
Glo
как само вдъхновено спориш с радио laugh.gif че и с радио ереван, тее си заслужават тотално геноцида, аз го казвам, цитирай ме ако трябва някъде, радията въртят по цял ден едно и също, имат си таргет групи, даваме пример - радио рок едно, всеки ден едно и също, дийп пърпъл, шис гон, шти сготвя джак и прочие, в случая слушателите са мръсни дърти потни космати чичковци от времето на буги барабата laugh.gif те не слушат друго, слушат само музиката когато са били млади и също толкова тъпи колкото са и сега, ереванчика е сладур, мноо хубу и добро момче, ама не попаднал на подходящо място поради което си прая нов извод за него, ше си го запазя за себе си biggrin.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 27/05/2022, 17:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ереванчик, според тебе джуджака е казал на македонците - вижте ся, едни българи направиха азбуката, ама те тогава са живеели на територията, която в момента е ваша държава - така ли си представяш нещата? 453.gif

Не е казал всичко. Как иначе да погали егото им?
Или може би трябваше да каже? Каква държава сте вие измислена, като Беларус и Молдова? Късмет имате, че по вашите земи българи са създали кирилицата. w00tbrows.gif

avanor
Знаеш ли кой е Хартман ? Майка му?
Продуктите: " Хартман"!?!?!?!!;

Е! Не си длъжна.
За това няма, как да го разбереш
Не се тревожи.

Някои неща са....." Невидими за очите"..?
770d4fd976.gif

Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 27/05/2022, 17:47) <{POST_SNAPBACK}>
Не е казал всичко. Как иначе да погали егото им?
Или може би трябваше да каже? Каква държава сте вие измислена, като Беларус и Молдова? Късмет имате, че по вашите земи българи са създали кирилицата. w00tbrows.gif

Ереванчик, Ереванчик... smile.gif Джуджака, както и всички други в света, на 24 май може да направи само едно - да поздрави българите с празника на българската писменост и култура. Но понеже той е убого същество както във физически, така и в ментален смисъл, затва плямпа всевъзможни малоумия, които могат да хванат дикиш единствено при други убоги същества, каквито са русофилите. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 27/05/2022, 20:01) <{POST_SNAPBACK}>
Ереванчик, Ереванчик... smile.gif Джуджака, както и всички други в света, на 24 май може да направи само едно - да поздрави българите с празника на българската писменост и култура. Но понеже той е убого същество както във физически, така и в ментален смисъл, затва плямпа всевъзможни малоумия, които могат да хванат дикиш единствено при други убоги същества, каквито са русофилите. smile.gif

Дали в КГБ някога са приемали на служба хора с посредствени умствени възможности? w00tbrows.gif
И как такъв човек е станал президент на Русия? w00tbrows.gif
Какво ти е обяснението?
Питето
...получилос как всегда...
Радио Ереван
Цитат(avanor @ 27/05/2022, 19:29) <{POST_SNAPBACK}>
Знаеш ли кой е Хартман ? Майка му?
Продуктите: " Хартман"!?!?!?!!;

Е! Не си длъжна.
За това няма, как да го разбереш
Не се тревожи.

Някои неща са....." Невидими за очите"..?
770d4fd976.gif

Лудвиг Хартман ли?
Потребител

Цитат
Make war not sex - it's safer...

:-)

... свежи новини от киевското министерство на добрите работи:

- между две магистрали, Арестович обявил че:

It seems that Ukraine received Su-25 aircrafts from Bulgaria. In a very unusual way.

/доставили сме ги под формата на сандъци с "резервни части"/

... калапазанин е Кирчо ... държавата е с 35 мрлд заеми дотук ...

:.)

нищ по дух
Цитат(Hartmann @ 26/05/2022, 20:42) <{POST_SNAPBACK}>

Вярно ли, че са смятали, че Ленин им е направил азбуката?
Пише, че някаква реформа е направена по това време, а даже болшевики са искали да сменят кирилицата с латиница.

Дали би могъл да кажеш, във връзка с азбуката, защото Кирил и Методий са направили глаголицата, а Климент е направил шрифта, а преди това по-рано от създадената ни азбука, ако е вярно, има едни надписи, как така са там и имат ли нещо общо с българската азбука:

https://i0.wp.com/farm6.static.flickr.com/5...e49_o.jpg?ssl=1

https://i0.wp.com/farm4.static.flickr.com/3...a04_o.jpg?ssl=1

Снимките са от тук:

https://syriaphotoguide.com/qasr-ibn-wardan...385375976562500
Glo
добрутро малки мародерчета, тая сутрин ставам и хах се издигнах във въздуха и в изстъпление на духа получих откровение, пророчество - Украйна ше бъде разделена подобно на знамето си на две части - синя и жълта misli.gif освен това мисля да задвижа кампания под надслов - да върнем младите на село sunbathing.gif ше пиша писмо до столична община да пребоядисат тролейбусите, че не мога да ги трая с тее цветове на украинското знаме, тъпите украинци си мислят, че в тяхна чест са боядисани така, отвратителна комбинация, никаква естетика, така е като народа е дебилен, комунистите гласували против въвеждането на еврото, браво, браво , въведем ли еврото и край на всичко, олиото ше стане 1000 евро а хляба 100 евро както е на запад b_046.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 27/05/2022, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Дали в КГБ някога са приемали на служба хора с посредствени умствени възможности? w00tbrows.gif
И как такъв човек е станал президент на Русия? w00tbrows.gif
Какво ти е обяснението?

Обяснението, Ереванчик, но не моето, а на хората, които реално са поставили тая мишка в президентското кресло, е както следва - избрахме го поради тоталната му посредственост.

Ти няма как да знаеш, но когато Елцин тръгна да се оттегля от власт (аз съм уморен и си тръгвам - точно това каза), няколко души от върха започнаха трескаво да търсят заместник. Заместникът трябваше да има едно задължително качество - да бъде глуповато посредствен. За да може наоколо да продължат да си връткат далаверките. smile.gif И те преуспяха в това направление - такава корупция като последните 20 години никой в Русия не беше сънувал.

В КГБ джуджака е имал два прякора - "окурок" (фасчето) и "бледная моль" (бледия молец). Което също подсказва някои неща. smile.gif
Shade
Цитат(нищ по дух @ 27/05/2022, 22:57) <{POST_SNAPBACK}>
Вярно ли, че са смятали, че Ленин им е направил азбуката?
Пише, че някаква реформа е направена по това време, а даже болшевики са искали да сменят кирилицата с латиница.

Принос към кирилицата има първият руски император Петър I. В началото на 18-ти век той добавя буквата "Я". Която замества символа малка носовка, чийто звук по това време е изчезнал от повечето славянски езици, с изключение на полски.
Реформата, която правят болшевиките, е към опростяване на азбуката. Аналогична реформа по съветски обрзец правят нашенските комунисти през 1945 г.
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 28/05/2022, 12:58) <{POST_SNAPBACK}>
Обяснението, Ереванчик, но не моето, а на хората, които реално са поставили тая мишка в президентското кресло, е както следва - избрахме го поради тоталната му посредственост.

Ти няма как да знаеш, но когато Елцин тръгна да се оттегля от власт (аз съм уморен и си тръгвам - точно това каза), няколко души от върха започнаха трескаво да търсят заместник. Заместникът трябваше да има едно задължително качество - да бъде глуповато посредствен. За да може наоколо да продължат да си връткат далаверките. smile.gif И те преуспяха в това направление - такава корупция като последните 20 години никой в Русия не беше сънувал.

В КГБ джуджака е имал два прякора - "окурок" (фасчето) и "бледная моль" (бледия молец). Което също подсказва някои неща. smile.gif

Ти разбира се тогава си бил там и знаеш как стоят нещата.
Ето едно малко по-различно мнение за Путин, което съвсем не е русофилско и кой знае защо съвпада с моето.
https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0...1%82/a-61119476
viara
Цитат(Радио Ереван @ 28/05/2022, 17:18) <{POST_SNAPBACK}>
Ето едно малко по-различно мнение за Путин, което съвсем не е русофилско и кой знае защо съвпада с моето.

Тази връзка е много стара, още от март месец.
Това е от 27.05.22
https://www.dw.com/bg/%D1%80%D1%83%D1%81%D0...0%B0/a-61955278
Радио Ереван
Цитат(viara @ 28/05/2022, 18:22) <{POST_SNAPBACK}>
Тази връзка е много стара, още от март месец.
Това е от 27.05.22
https://www.dw.com/bg/%D1%80%D1%83%D1%81%D0...0%B0/a-61955278

Имах предвид, че е всичко друго, но не и посредствен.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 28/05/2022, 17:18) <{POST_SNAPBACK}>

Цитати от статията:

съмнение няма, че той [Путин] неволно стана баща на украинската нация. Анексирането на Крим и на Донбас създадоха украинска идентичност, която се опира на принципа: срещу Русия и срещу Путин, казва Кръстев.

днес съветският мит за героичната битка срещу нацистите в действителност се въплъщава не от Путин, а от Зеленски.

Да казваш, че Зеленски е нацист - това не само е абсурдно, но и разрушава интелектуалните и моралните основи на света след Втората световна война.

Нормални украинци някъде из страната се изправят срещу руските войници

санкциите промениха всичко

в 55% от войните успяват да се наложат военно по-слабите

Путин успя за един ден да прекрати шведския неутралитет и германския пацифизъм.

върху руския петрол скоро ще бъдат наложени съответни санкции

истинската заплаха за суверенитета идва не от Брюксел, а от Москва

Днес Русия ще се промени драматично, но и ние също.

-------------------------------------------------------------------------------

Готов съм да се подпиша под всяка дума. Не знам защо реши, че това е нещо различно, от онова, което казвам. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 28/05/2022, 19:06) <{POST_SNAPBACK}>
Цитати от статията:

съмнение няма, че той [Путин] неволно стана баща на украинската нация. Анексирането на Крим и на Донбас създадоха украинска идентичност, която се опира на принципа: срещу Русия и срещу Путин, казва Кръстев.

днес съветският мит за героичната битка срещу нацистите в действителност се въплъщава не от Путин, а от Зеленски.

Да казваш, че Зеленски е нацист - това не само е абсурдно, но и разрушава интелектуалните и моралните основи на света след Втората световна война.

Нормални украинци някъде из страната се изправят срещу руските войници

санкциите промениха всичко

в 55% от войните успяват да се наложат военно по-слабите

Путин успя за един ден да прекрати шведския неутралитет и германския пацифизъм.

върху руския петрол скоро ще бъдат наложени съответни санкции

истинската заплаха за суверенитета идва не от Брюксел, а от Москва

Днес Русия ще се промени драматично, но и ние също.

-------------------------------------------------------------------------------

Готов съм да се подпиша под всяка дума. Не знам защо реши, че това е нещо различно, от онова, което казвам. smile.gif

Никъде не пише, че Путин е дебил или нещо подобно.
"Много интелигентен, много бърз, праволинеен, саркастичен": българският политолог Иван Кръстев разказва за една вечеря с Путин, за мисленето на руския президент и за огромните промени, които настъпват в нашия свят.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 28/05/2022, 20:38) <{POST_SNAPBACK}>
Никъде не пише, че Путин е дебил или нещо подобно.
"Много интелигентен, много бърз, праволинеен, саркастичен": българският политолог Иван Кръстев разказва за една вечеря с Путин, за мисленето на руския президент и за огромните промени, които настъпват в нашия свят.

Да, да, разбира се. Интелигентните хора, когато си поставят цели, постигат точно обратните, на 180 градуса, резултати. Примерно като нарастване на НАТО с още две богати и високо боеспособни страни-членки току до гърлото на Кремъл, пълно откъсване от Русия и окончателно обособяване на украинската нация и пр. Даже няма да припомням за целта "стандарт на живот като в Португалия". smile.gif

Ти какво искаш да напише журналиста - вижте сега, тоя глупендер винаги постига точно обратното на това, което декларира, че иска да постигне. Или е малоумен, или е най-добрия американски агент за всички времена. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 28/05/2022, 21:22) <{POST_SNAPBACK}>
Да, да, разбира се. Интелигентните хора, когато си поставят цели, постигат точно обратните, на 180 градуса, резултати. Примерно като нарастване на НАТО с още две богати и високо боеспособни страни-членки току до гърлото на Кремъл, пълно откъсване от Русия и окончателно обособяване на украинската нация и пр. Даже няма да припомням за целта "стандарт на живот като в Португалия". smile.gif

Ти какво искаш да напише журналиста - вижте сега, тоя глупендер винаги постига точно обратното на това, което декларира, че иска да постигне. Или е малоумен, или е най-добрия американски агент за всички времена. smile.gif

Наполеон и Хитлер също са се провалили, но никой не ги нарича дебили.
Всъщност Путин все още не се е провалил. Бях писал в началото на войната какви са целите му и ти доколкото си спомням се съгласи. Даже и дядо Горски се съгласи с всяка моя дума.
Я му виж IQто. Даже мен ме бие с малко.

Айнщайн – IQ 160
Пол Алън, съосновател на Майкрософт – IQ 160
Бил Гейтс – IQ 160
Стивън Хокинг – IQ 160
Томас Джеферсън – IQ 160
Куентин Тарантино – IQ 160
Джими Картър – IQ 156
Шерон Стоун – IQ 154
Рузвелт – IQ 147
Томас Едисон – IQ 145
Наполеон – IQ 145
Ричард Никсън – IQ 143
Стив Мартин – IQ 142
Хитлер – IQ 141
Хилари Клинтън – IQ 140
Бил Клинтън – IQ 137
Шварцнегер – IQ 135
Путин – IQ 134
Ал Гор – IQ 134
Хари Труман – IQ 132
Никол Кидман – IQ 132
Радио Ереван – IQ 132
Барак Обама – IQ 130
Джордж У. Буш – IQ 125
Дуайт Айзенхауер – IQ 122
Джон Кенеди – IQ 119
Джордж Вашингтон – IQ 118
Алла Пугачова – IQ 108
Рейгън – IQ 105
Джорд Буш (баща) – IQ 98
Питето
Само тъпаците могат да повярват на руски лакърдии за Путин, особено след последните му 20 години във властта. Ало-о-о, този излиза пред публика на висок ток, дето се вижда отдалече, седи на по-висок стол (което също се вижда) и изведнъж ще му повярвам за коефициента на интелигентност, особено като му гледам действията от десетилетия.
Сега, ако си говорим за коефициента на егото, тогава Путин може да е в челната десетка.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 28/05/2022, 21:54) <{POST_SNAPBACK}>
Наполеон и Хитлер също са се провалили, но никой не ги нарича дебили.
Всъщност Путин все още не се е провалил. Бях писал в началото на войната какви са целите му и ти доколкото си спомням се съгласи. Даже и дядо Горски се съгласи с всяка моя дума.
Я му виж IQто. Даже мен ме бие с малко.

Айнщайн – IQ 160
Пол Алън, съосновател на Майкрософт – IQ 160
Бил Гейтс – IQ 160
Стивън Хокинг – IQ 160
Томас Джеферсън – IQ 160
Куентин Тарантино – IQ 160
Джими Картър – IQ 156
Шерон Стоун – IQ 154
Рузвелт – IQ 147
Томас Едисон – IQ 145
Наполеон – IQ 145
Ричард Никсън – IQ 143
Стив Мартин – IQ 142
Хитлер – IQ 141
Хилари Клинтън – IQ 140
Бил Клинтън – IQ 137
Шварцнегер – IQ 135
Путин – IQ 134
Ал Гор – IQ 134
Хари Труман – IQ 132
Никол Кидман – IQ 132
Радио Ереван – IQ 132
Барак Обама – IQ 130
Джордж У. Буш – IQ 125
Дуайт Айзенхауер – IQ 122
Джон Кенеди – IQ 119
Джордж Вашингтон – IQ 118
Алла Пугачова – IQ 108
Рейгън – IQ 105
Джорд Буш (баща) – IQ 98

Интересно ще бъде да ни разкажеш, Ереванчик - как точно беше измерено твоето IQ ? Примерно - ходи ли на официалните тестове на Менса? Ако да - разкажи как точно изглежда провеждането на теста и какви са въпросите. А също ще бъде интересно да ни кажеш как точно е измерен коефициента на джуджака. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 29/05/2022, 00:39) <{POST_SNAPBACK}>
Интересно ще бъде да ни разкажеш, Ереванчик - как точно беше измерено твоето IQ ? Примерно - ходи ли на официалните тестове на Менса? Ако да - разкажи как точно изглежда провеждането на теста и какви са въпросите. А също ще бъде интересно да ни кажеш как точно е измерен коефициента на джуджака. smile.gif

За джуджака не знам. Пише, че е толкова. neprichom.gif

Моето и на една колежка ни беше измерено от двама психиатри по време на съдебно-психиатрична експертиза назначено от прокурор по ДП. Основната цел на експертизата беше друга. Бяхме свидетели и .... мисля, че не е нужно да продължавам. Поне е сигурно, че не съм луд. sunbathing.gif
Задаваха ни много въпроси, попълвахме много тестове, редихме някакви пъзели за време, гръмна ми главата. Питай твоя психиатър за подробности. Може да ти направи и на тебе. Сигурен съм, че ще е над 160. rolleyes.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 29/05/2022, 00:52) <{POST_SNAPBACK}>
За джуджака не знам. Пише, че е толкова. neprichom.gif

Моето и на една колежка ни беше измерено от двама психиатри по време на съдебно-психиатрична експертиза назначено от прокурор по ДП. Основната цел на експертизата беше друга. Бяхме свидетели и .... мисля, че не е нужно да продължавам. Поне е сигурно, че не съм луд. sunbathing.gif
Задаваха ни много въпроси, попълвахме много тестове, редихме някакви пъзели за време, гръмна ми главата. Питай твоя психиатър за подробности. Може да ти направи и на тебе. Сигурен съм, че ще е над 160. rolleyes.gif

Коефициентът ми е по-висок отколкото сбора от коефициентите на цялата ти рода, Ереванчик. smile.gif И не е измерен по време на съдебнопсихиатрична експертиза. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 29/05/2022, 01:33) <{POST_SNAPBACK}>
Коефициентът ми е по-висок отколкото сбора от коефициентите на цялата ти рода, Ереванчик. smile.gif И не е измерен по време на съдебнопсихиатрична експертиза. smile.gif

Оооо, не се съмнявам, че е така. Над 3 000 е нали? smile.gif

Като се замисля, гениите и лудите трудно са били разбирани. Значи, ако не си луд, си гений. tan.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 29/05/2022, 01:40) <{POST_SNAPBACK}>
Оооо, не се съмнявам, че е така. Над 3 000 е нали? smile.gif

Като се замисля, гениите и лудите трудно са били разбирани. Значи, ако не си луд, си гений. tan.gif

Ето така изглежда членската карта на Менса, ако не си виждал (а в слушалките е размазаното ми изображение). Членувам и в още една организация над Менса.

Ще го кажа по друг начин - оценен съм в горната част на горния процент. Т.е., грубо казано, коефициентът ми е по-висок от този на 99,8% от населението. В които, без никакво съмнение, влизаш ти, както и джуджака. smile.gif

Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 29/05/2022, 01:57) <{POST_SNAPBACK}>
Ето така изглежда членската карта на Менса, ако не си виждал (а в слушалките е размазаното ми изображение). Членувам и в още една организация над Менса.

Ще го кажа по друг начин - оценен съм в горната част на горния процент. Т.е., грубо казано, коефициентът ми е по-висок от този на 99,8% от населението. В които, без никакво съмнение, влизаш ти, както и джуджака. smile.gif

Ето, гениите и лудите трудно биват разбирани. Къде е този горен процент? Сигурно имаш предвид, че според теста на Менса си в горните два процента на обществото и даже в горната част на тези два процента? Нима има и по-умни от теб? neprichom.gif Не мога да повярвам. nerves.gif

Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 29/05/2022, 02:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ето, гениите и лудите трудно биват разбирани. Къде е този горен процент? Сигурно имаш предвид, че според теста на Менса си в горните два процента на обществото и даже в горната част на тези два процента? Нима има и по-умни от теб? neprichom.gif Не мога да повярвам. nerves.gif

хахах smile.gif ... Имам предвид, Ереванчик, че за мене е удоволствие да наблюдавам гърчовете ви - а те ще стават все повече. Какво прекрасно лято предстои... smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 29/05/2022, 02:45) <{POST_SNAPBACK}>
хахах smile.gif ... Имам предвид, Ереванчик, че за мене е удоволствие да наблюдавам гърчовете ви - а те ще стават все повече. Какво прекрасно лято предстои... smile.gif

Май без да искам те въведох в заблуждение. az takovata.gif
Дори да си гений, извини ме, но имам малки съмнения в това, не значи, че не си и луд. Така че не се отказвай да ходиш на психиатър. След време ще си ми благодарен. sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.