Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Колко процента от 100 милиона
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
ByBa
са бежанците, тоест принудено разселените от Украйна?

Някой предполага ли или все още е неизвестното Х

?

Make war not sex - it's safer...Целуни ме два пъти - аз съм шизофреничКа

:-)
Тарабас
Очевидно е, хората които имат семпъл, да не казвам мизерен живот, мизерия за която сами са си виновни, трудпо преглъщат факта, че може да се помогне на бягащ от война. Това прави мизерията на мизерника още по-мизерна.
Glo
кака, то па каква кака си ти, мноо си ми мъжествена с тее твои теми, не че са лоши, най-хубавите теми които съм чел тоя ден, хем и съвсем точно ми пасват на концепцията, че всички жени са луди wub.gif мене нали затва ме изфърлиха от англиканския форум в шефилд, заради тее ми твърдения, аз и дъшеря ми така съм я възпитал, че понеже е жена е луда , е нестабилна, и е в депресия, че жените мразят себе чак не се траят, че въпреки че са в цикъл, тряя се къпят, а не като старите баби да им забраняват къпането за по няколко дена, така, че да се овонят като котешки аконца на работните си места 292.gif , тя затова е толкова стабилна , мъжкото възпитание не търпи провал хехехее, мене майка ми ме е носила в утробата си 43 месеца, така че малко ми се пада да познавайм туй онуй покрай войнствения ни противоположен пол, те искат да ни унищожат sunbathing.gif , ама не дъщеричките ни ами лошите гажета, дъщеричките ни искат да сме безсмъртни, аз закво съм жив все още – щото си нямам гаже слава богу, туй си е висша форма на щастие b_046.gif докажи ми че си жена от противоположния пол и наистина ше те целуна, въпреки че си шизофренична кифла като всяка нормална жена biggrin.gif
Glo
братле, украинците според международните тъпотийски договори могат да са само бежанци в съседни страни, съседни на тяхната! а не в англия, българия, франция и прочиее тъпи държави, тее тука не са бежанци , не знам какви са и защо им плащат 292.gif
Thursday Next
Цитат
международните тъпотийски договори могат да са само бежанци в съседни страни, съседни на тяхната!

Няма такива международни тъпотийски договори, братле. Има Женевска конвенция за убежището, в която се говори за safe third country of asylum, но това няма нищо общо с определението за бежанец. В допълнение към нея има и Дъблински протокол, който засяга солидарното действие на равнище ЕС в бежански кризи. Така че разпределението по други държави си е съвсем закономерно.

А, да, и още нещо - ако Норвегия, която не е част от ЕС, обяви, че ще приеме примерно 20 000 украински бежанци, то тя приема 20 000 и ги нарича бежанци, нищо, че Гло е против. harhar.gif
Glo
добре де, не разбирам и не се интервам от подобни договори, просто така ми дойде за форумно надписване tongue.gif laugh.gif
Hartmann
Ти не си шизофреничка, а обикновена алтернативница. smile.gif

Аз бих сложил тук много видеа - на които правят операции на прясно демилитаризирани от миролюбците-освободители украински деца с откъснати крайници - но някои от кадрите са наистина трудни за гледане, личи си, че дори хирургическите екипи, видели какво ли не, трудно издържат.

Но ето ти все пак нещичко, с искрено пожелание да изпаднеш в същото състояние. smile.gif

Този, който е снимал, е кръстил снимката "Цяла Украйна в един кадър".

ByBa
Ква кака бе, аз съм баба ти

navikvane.gif
ByBa
Цитат(Thursday Next @ 23/05/2022, 22:31) <{POST_SNAPBACK}>
Няма такива международни тъпотийски договори, братле. Има Женевска конвенция за убежището, в която се говори за safe third country of asylum, но това няма нищо общо с определението за бежанец. В допълнение към нея има и Дъблински протокол, който засяга солидарното действие на равнище ЕС в бежански кризи. Така че разпределението по други държави си е съвсем закономерно.

А, да, и още нещо - ако Норвегия, която не е част от ЕС, обяви, че ще приеме примерно 20 000 украински бежанци, то тя приема 20 000 и ги нарича бежанци, нищо, че Гло е против. harhar.gif

Личи си, че си умно...и начетено...но процентите не ги знаеш w00tbrows.gif

Само едно нещо ми прави впечатление за тези украинци по нашето черноморие, за които едиква си конвенция ги категоризира като.../и аз като Гло ми е на у?я/

ше има ли бизнес у тях и ше си носят ли банските
Тарабас
Никой не ви е виновен за кофти живота.

А да заавиждате на бягащи от война ви прави и противни.
Glo
баба ми ли си биии буби , истинската ли биии az takovata.gif

баа ми беше мноо кул бабе, но мноо приличаше на лос в профил и почти така се казваше Левитария Левиосова, милата , сека есен ме водеше да ми краде риза, панталон, обувки за очилище, а самата тя не успя да завърши вечерния техникум 292.gif беше и мечта да изкара ена английска философия, дори предварително беше успяла да се запише с връзки в анонимното дружество на заклетите философи, посещаваше редовно сбирките, едно съм запомнил от нея, казваше – чуй кво ке ти каже баба, гадно копиленце! Защо английска философия? Защото немска плюс френска е равно на английска! С един куршум три виши, хем се провеждат и безплатни курсове по окардеьон, но! Не и било писано. моеше да седне да го напише, но беше постоянно в движение, затва и офис така и никога не си отворИ, мъкнеше си пишещата машина постоянно с нея, и ена макара на гърба с телефонен кабел за свръзка, ако някой искаше да се свърже с нея, тръгваше по кабела, намираше я и се свързваше, нямаше клетъчни телефони по онва време, дори адмирала го нямаше даже , най-важното за нея беше на първо място образованието и на второ място човек да има фаца и пари 245.gif
Thursday Next
Така зададен, въпросът ти е тотално лишен от смисъл. Защо точно от 100 милиона, след като населението на Украйна е към 40 милиона?

Инак да, имам информация - общо към 14 милиона са бежанците. Около 6 милиона са напуснали страната, останалите са вътрешно разселени. И тука е добре да си пооправиш малко терминологията.

Около 1,8 милиона от района около Киев вече са се върнали по домовете си, защото смятат, че там вече е по-спокойно и по-сигурно. И други ще се върнат.

А ти, вместо да се упражняваш в нищонеказване, да си беше пуснала едни новини да изгледаш, да беше отворила някой сайт да прочетеш. Тези цифри не са тайна, тази вечер в централната емисия ги казаха.

Та от Poodunk, Илиной, какво точно ти прави впечатление по нашето Черноморие, казваш?
Питето
Всъщност войната разбута не само украинците та може и повечко да са милионите.
Сума ти руснаци се изнесоха за да станат наборници пратени в Украйна. Още сума ти руснаци се изнесоха заради икономическите санкции. Първото го имаше и преди 15 години, като се почна с Кримнаш. Отделно от бившите републики има раздвиждане към/от Русия щото санкциите са си яка тояга. Еле пък ако китайците вземат под аренда още от Сибир или доста заводи из матушката, там какво разхождане на народ ще има не е истина. И това са само пряко замесените в конфликта. Еле покрай затапената руска икономика колко народ по света си е разместил местоположението заради местоработата, а и логистиката в момента е коренно различна, та и там сигурно има доста "командирован" народ...
Thursday Next
Цитат(Glo @ 23/05/2022, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>
добре де, не разбирам и не се интервам от подобни договори, просто така ми дойде за форумно надписване tongue.gif laugh.gif

Реши и ти да пишеш кат хората, а? Не ти отива, бе душа. Ти толкоз хубаво не си кат хората, що ти трябва да го съсипваш? laughing.gif
Thursday Next
Цитат
принудено разселените от Украйна
Това ме накара да мисля, че става дума за бежанци от самта Украйна. Но си прав, де, в кадаифите на Гагината мисъл не е ясно кво се крие, може да става дума за всички засегнати по всичките земни кълбета. И тогава отиваме на повече от 100 м.
ByBa
Цитат(Thursday Next @ 24/05/2022, 09:21) <{POST_SNAPBACK}>
Това ме накара да мисля, че става дума за бежанци от самта Украйна. Но си прав, де, в кадаифите на Гагината мисъл не е ясно кво се крие, може да става дума за всички засегнати по всичките земни кълбета. И тогава отиваме на повече от 100 м.

ти си в грешка - аз съм Буба Мара...по Гората...иначе за "кадаифте% ми харесА :-)

а да, и просто попитах за процентите, защото ме мързеше да смятам /пък и математиката хич не ми се отдава.../, за да разбера колко процента от Световното разселение на народите се падат на украинците...и сега се успокоих...то не било голема работа, а те го превръщат в световен проблем...с две думи - то е част /и то малка/ от световния проблем, ама ние медитираме, не, това не е точната дума, ние визираме, взираме, гледаме в упор, още малко и ще стигна до нея...да, ние се пулим на Уыкрайна :-)
ByBa
Затвърдява ми се впечатлението, че тук този форум се опошлява, ако и да не се е вече опошлил...и се чудя защо още пиша тук, пък и ти нямаш никакво чувство за хумор, и въобще това чувство тук се изгубва в пошлите ви и лични обиди.

Чак пък толкова да не си знам цената...и що се харча тук... prashchai grigorii.gif
Тарабас
Липсата ти ще е покъртителна!
ByBa
Цитат(Тарабас @ 25/05/2022, 04:56) <{POST_SNAPBACK}>
Липсата ти ще е покъртителна!

prashchai grigorii.gif
Thursday Next
Цитат
за да разбера колко процента от Световното разселение на народите се падат на украинците

Тоест, ти смяташ, че броят на бежанците по света е 100 милиона (не е ясно на какво отгоре, както и мога само да предполагам, че под "световно разселение" имаш предвид бежанците)? Проблемът не е само, че те мързи да смяташ. Проблемът е, че не знаеш как се казва това, което търсиш, нито знаеш къде да го намериш. Колкото до процентите: сериозна е ситуацията с Украйна - за три месеца оттам има толкова бежанци, колкото от Сирия за всичките години гражданска война там - около 6 ммилиона. Отделно още близо 8 милиона вътрешно разселени. Ако ти не смяташ, че това е проблем, значи дори при наличието на цифри просто не разбираш за какво става дума.

Не се мъчи да ми обясняваш коя си - виждам ти айпито. А колкото до фръцканиците как се хабиш да пишеш в тоя пошъл форум, нека напомня, че досега всичките ти никове са били банвани заради упорити прояви на покъртително безумие, и ти винаги се връщаш. Та да, за чудене си е, че още пишеш тук. Ама по други причини.
Glo
Цитат(Thursday Next @ 25/05/2022, 09:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не се мъчи да ми обясняваш коя си - виждам ти айпито. А колкото до фръцканиците как се хабиш да пишеш в тоя пошъл форум, нека напомня, че досега всичките ти никове са били банвани заради упорити прояви на покъртително безумие, и ти винаги се връщаш. Та да, за чудене си е, че още пишеш тук. Ама по други причини.

ахахахахааааааа ,мноо яка кака 406.gif то кво излиза накрая - човек дори и да израства и да се променя всеки ден - постингите му си остават все едни и същи 406.gif
Glo
мойто IP как излиза при тебе - софия или бургас, че пуснах няколко айпи тракера, повечето ми дават локация софия.! само един, че съм в бургас където съм си curlers.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 25/05/2022, 09:08) <{POST_SNAPBACK}>
ахахахахааааааа ,мноо яка кака 406.gif то кво излиза накрая - човек дори и да израства и да се променя всеки ден - постингите му си остават все едни и същи 406.gif

Така е, черноморски славею. animatedwink.gif Постингите си остават разпознаваеми. В някои случаи това е стил, в други - диагноза.
Тебе няма кво да ти гледам айпито, то стига да ти види хайкутата човек и веднага се ориентира. 770d4fd976.gif
Радио Ереван
Цитат(Тарабас @ 23/05/2022, 21:15) <{POST_SNAPBACK}>
Очевидно е, хората които имат семпъл, да не казвам мизерен живот, мизерия за която сами са си виновни, трудпо преглъщат факта, че може да се помогне на бягащ от война. Това прави мизерията на мизерника още по-мизерна.

По-скоро не си прав. На хора като мене, които плащат данъци не им харесва да издържат каквито и да е мизерници, без значение от националността им.
Даваха една украинка, която се оплакваше, че трябвало да напуснат хотела, а нямали пари. Ами да се хващат да работят гнидите, стига са лежали по хотелите.
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 23/05/2022, 22:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ти не си шизофреничка, а обикновена алтернативница. smile.gif

Аз бих сложил тук много видеа - на които правят операции на прясно демилитаризирани от миролюбците-освободители украински деца с откъснати крайници - но някои от кадрите са наистина трудни за гледане, личи си, че дори хирургическите екипи, видели какво ли не, трудно издържат.

Но ето ти все пак нещичко, с искрено пожелание да изпаднеш в същото състояние. smile.gif

Този, който е снимал, е кръстил снимката "Цяла Украйна в един кадър".

Не е хубаво да се кълне, ама ти веротно имаш заболяване и ти е простено. От сега нататък ще се отнасям с разбиране към теб. az takovata.gif
От Украйна зависи войната да прключи.
Разбира се и от Русия също.
Моята прогноза е, че ще продължи повече от година. Ще се убиват и осакатяват дълго време.
ЕксГорски
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 12:05) <{POST_SNAPBACK}>
От Украйна зависи войната да прключи.

"ама ти веротно имаш заболяване и ти е простено."
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 25/05/2022, 13:49) <{POST_SNAPBACK}>
"ама ти веротно имаш заболяване и ти е простено."

Не зависи ли от Украйна? w00tbrows.gif
Намекваш, че чужди сили дърпат конците на Зеленски? Възможно е. hat.gif
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 11:59) <{POST_SNAPBACK}>
По-скоро не си прав. На хора като мене, които плащат данъци не им харесва да издържат каквито и да е мизерници, без значение от националността им.
Даваха една украинка, която се оплакваше, че трябвало да напуснат хотела, а нямали пари. Ами да се хващат да работят гнидите, стига са лежали по хотелите.

По-скоро е прав. Всички плащат данъци, само някои мрънкате. Като толкоз не ти харесва, спри да плащаш данъци в знак на протест против тая вопиюща несправедливост. България е страна по Женевската конвенция за бежанците и като такава има международни задължения. Ако не те устройва, избери си държава, която не е страна по тази конвенция и бегай да плащаш данъци там.
Радио Ереван
Цитат(Thursday Next @ 25/05/2022, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
По-скоро е прав. Всички плащат данъци, само някои мрънкате. Като толкоз не ти харесва, спри да плащаш данъци в знак на протест против тая вопиюща несправедливост. България е страна по Женевската конвенция за бежанците и като такава има международни задължения. Ако не те устройва, избери си държава, която не е страна по тази конвенция и бегай да плащаш данъци там.

Не си в час. Никакви бежанци не са тия, идват от Румъния. Там война няма. sunbathing.gif
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 14:11) <{POST_SNAPBACK}>
Не зависи ли от Украйна? w00tbrows.gif
Намекваш, че чужди сили дърпат конците на Зеленски? Възможно е. hat.gif

Рано или късно, Ереванчик, ще дойде и вашият ред (под "вашият" има предвид на цялата паплач, не само на тебе лично). smile.gif Тогава от личен опит ще разбереш дали от тебе зависи "да приключи". smile.gif
Hartmann
Цитат(ByBa @ 25/05/2022, 00:58) <{POST_SNAPBACK}>
Затвърдява ми се впечатлението, че тук този форум се опошлява, ако и да не се е вече опошлил...и се чудя защо още пиша тук, пък и ти нямаш никакво чувство за хумор, и въобще това чувство тук се изгубва в пошлите ви и лични обиди.

Чак пък толкова да не си знам цената...и що се харча тук... prashchai grigorii.gif

Къде е казано, че това, което написах, е хумор. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 25/05/2022, 15:09) <{POST_SNAPBACK}>
Рано или късно, Ереванчик, ще дойде и вашият ред (под "вашият" има предвид на цялата паплач, не само на тебе лично). smile.gif Тогава от личен опит ще разбереш дали от тебе зависи "да приключи". smile.gif

Май преди малко съм сгрешил? az takovata.gif Не си ходил на лекар или не си си пил лекарствата. Не е добре това.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 15:24) <{POST_SNAPBACK}>
Май преди малко съм сгрешил? az takovata.gif Не си ходил на лекар или не си си пил лекарствата. Не е добре това.

Нагледал съм се на такива умници и шегаджии, да не мислиш, че не съм си нагледал. Тая порода люде винаги умно мъдрува и не много остроумно се шегува, докато не дойде момент да се намъдрува и намайтапи. Така стана с българите през 90-те, по време на знаменитите пирамиди и жанвиденовата зима, така стана със самите украинци, около 70% от които само допреди 8 години бяха същите мъдреци и майтапчии като тебе. Но после неизбежно идва момент, когато на мъдреците нито им е смешно, нито им се мъдрува. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 25/05/2022, 19:57) <{POST_SNAPBACK}>
Нагледал съм се на такива умници и шегаджии, да не мислиш, че не съм си нагледал. Тая порода люде винаги умно мъдрува и не много остроумно се шегува, докато не дойде момент да се намъдрува и намайтапи. Така стана с българите през 90-те, по време на знаменитите пирамиди и жанвиденовата зима, така стана със самите украинци, около 70% от които само допреди 8 години бяха същите мъдреци и майтапчии като тебе. Но после неизбежно идва момент, когато на мъдреците нито им е смешно, нито им се мъдрува. smile.gif

С тая работа шега не бива. Послушай съвета ми. Ще ме помниш с добро.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 20:30) <{POST_SNAPBACK}>

С тая работа шега не бива. - послушай собствения си съвет, Ереванчик. Щото някои хора имат тая особеност самите себе си да не слушат. smile.gif
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 25/05/2022, 20:46) <{POST_SNAPBACK}>
С тая работа шега не бива. - послушай собствения си съвет, Ереванчик. Щото някои хора имат тая особеност самите себе си да не слушат. smile.gif

Ако се наложи, ще го послушам. Ти се погрижи за себе си.
ЕксГорски
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>

Наистина шега не бива - послушай съвета СИ!
Радио Ереван
Цитат(ЕксГорски @ 26/05/2022, 00:17) <{POST_SNAPBACK}>
Наистина шега не бива - послушай съвета СИ!

Виж какво съм му отговорил.
Благодаря, че си загрижен за мен. hat.gif
ByBa
Прос/едих дискусията ви...за хапчетата - почувствах не само пошлост, но и злоба, отмъстителност в постингите на Сърцемена /които не знам на какво почиват, защото ние не се познаваме, а само пишем тука и си показваме мненията, колкото и да не са лице-приятни за други/, не само пошлост. Казват, че хората /и жените, и мъжете/ не толкова помнят думите или кой какво направил, а как са се чувствали от действията на другите...

Та в тая връзка, макар че лично не познавам Кесинджър / от кесия ли идва :-)/ и не съм била в Давос, ми се ще да вметна, че той бил казАл, че по-добре е Украйна да даде на Русия територии, за да приключи войната...а аз добавям, е, все пак трябва да се отчита и мнението на руското малцинство в тези територии...които са били лишени да говорят и пишат на своя собствен роден език...в училищата, там където се оформя и образова Човекът. /вчера беше 24 май, или оня ден, трябва да прочета и другото творчество на Сърцемена, да не ме е урочасал нещо и там :-(
ByBa
w00tbrows.gif

ще изплюем камъчето

:-)))
ByBa
Цитат(Thursday Next @ 25/05/2022, 08:30) <{POST_SNAPBACK}>
Тоест, ти смяташ, че броят на бежанците по света е 100 милиона (не е ясно на какво отгоре, както и мога само да предполагам, че под "световно разселение" имаш предвид бежанците)?

Какво смятам, вече ми изчезна желанието да обяснявам prashchai grigorii.gif и да си подкрепям с доказателства постингите си...не се взимам на/сериозно...
Нямам навпредвид световното разселение от континент на континент, а гледах новините по българската телевизия, където Го споменаха...ти си знающа, така че няма и за какво да казвам по коя телевизия и за кой ден се отнася - чак пък толко да се вдълбявам тук, тцъ
svirkam si.gif
Hartmann
Цитат(ByBa @ 26/05/2022, 00:32) <{POST_SNAPBACK}>
Прос/едих дискусията ви...за хапчетата - почувствах не само пошлост, но и злоба, отмъстителност в постингите на Сърцемена /които не знам на какво почиват, защото ние не се познаваме, а само пишем тука и си показваме мненията, колкото и да не са лице-приятни за други/, не само пошлост. Казват, че хората /и жените, и мъжете/ не толкова помнят думите или кой какво направил, а как са се чувствали от действията на другите...

Та в тая връзка, макар че лично не познавам Кесинджър / от кесия ли идва :-)/ и не съм била в Давос, ми се ще да вметна, че той бил казАл, че по-добре е Украйна да даде на Русия територии, за да приключи войната...а аз добавям, е, все пак трябва да се отчита и мнението на руското малцинство в тези територии...които са били лишени да говорят и пишат на своя собствен роден език...в училищата, там където се оформя и образова Човекът. /вчера беше 24 май, или оня ден, трябва да прочета и другото творчество на Сърцемена, да не ме е урочасал нещо и там :-(

по-добре е Украйна да даде на Русия територии, за да приключи войната - ще успеете ли да запомните нещо, не е сложно - войната няма да приключи, ако ще Украйна да даде на Рашистан всичките си територии, до последния квадратен метър. Приключване ще има в един и само в един случай - когато Мордор падне (по един или друг начин). Набийте си го в алтернативните чутурки. Знам, че за вас е чудно и пречудно как така - за целта си припомнете думите на всички алтернативници от 23 февруари тази година. Макар че и това няма да помогне.

Това първо. Второ - жителите на Украйна толкова са били лишени от възможността да говорят руски, колкото негрите са лишени он възможността да бъдат черни. И трето - джудака ясно обясни още преди години, че нашата азбука "идва от македонската земя" ©. Демек, ако още не си наясно - ти пишеш на македонската азбука. По-голямо урочасване от това няма как да измисля, но в случая то не идва от мен, а от джуджашките земи. smile.gif
Shade
Цитат(ByBa @ 25/05/2022, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>
лично не познавам Кесинджър (от кесия ли идва)

Кисинджър сигурно идва от kiss (Kissinger). Така че можеш да се запознаеш с него и можеш да го целунеш където си избереш, по твое предпочитание. Тогава всички проценти ще бъдат твои. smile.gif
Thursday Next
Цитат(Радио Ереван @ 25/05/2022, 13:25) <{POST_SNAPBACK}>
Не си в час. Никакви бежанци не са тия, идват от Румъния. Там война няма. sunbathing.gif

Много съм в час даже - 4 години в UNHCR. Това, че минават през Румъния, не ги прави не-бежанци.
Радио Ереван
Цитат(Thursday Next @ 26/05/2022, 09:55) <{POST_SNAPBACK}>
Много съм в час даже - 4 години в UNHCR. Това, че минават през Румъния, не ги прави не-бежанци.

Защо бягат от Румъния? w00tbrows.gif

Ако бяха ги настанили в бараки, а не в хотели дали щяха да останат?
Радио Ереван
Цитат(Hartmann @ 26/05/2022, 01:48) <{POST_SNAPBACK}>
по-добре е Украйна да даде на Русия територии, за да приключи войната - ще успеете ли да запомните нещо, не е сложно - войната няма да приключи, ако ще Украйна да даде на Рашистан всичките си територии, до последния квадратен метър. Приключване ще има в един и само в един случай - когато Мордор падне (по един или друг начин). Набийте си го в алтернативните чутурки. Знам, че за вас е чудно и пречудно как така - за целта си припомнете думите на всички алтернативници от 23 февруари тази година. Макар че и това няма да помогне.

Това първо. Второ - жителите на Украйна толкова са били лишени от възможността да говорят руски, колкото негрите са лишени он възможността да бъдат черни. И трето - джудака ясно обясни още преди години, че нашата азбука "идва от македонската земя" ©. Демек, ако още не си наясно - ти пишеш на македонската азбука. По-голямо урочасване от това няма как да измисля, но в случая то не идва от мен, а от джуджашките земи. smile.gif

Би ли ни разяснил защо няма да приключи, ако Украйна се съгласи на условията на Путин или престане да оказва въоръжена съпротива и се ограничи само с мирни протести? w00tbrows.gif

Ами не е ли от македонските земи? Спомням си, че Божидар Димитров каза по телевизията, че това е точно така. Не от Македония, а от македонските земи. Друг е въпросът, че те са били част от България. neprichom.gif
Или може би ти знаеш повече от Димитров? w00tbrows.gif

По тези въпроси разговаря ли с лекаря, ако изобщо си ходил при него? Какво е неговото мнение? animatedwink.gif
Shade
Цитат(Радио Ереван @ 26/05/2022, 01:35) <{POST_SNAPBACK}>
Би ли ни разяснил защо няма да приключи, ако Украйна се съгласи на условията на Путин или престане да оказва въоръжена съпротива и се ограничи само с мирни протести?

Параноична Русия от векове до ден днешен живее с маниакалната убеденост, че някой се кани да я нападне. Въпреки че през последните две столетия Русия е нападана само два пъти: от Наполеон през 1812 г. и от Хитлер през 1941 г.
През същия този период Русия най-редовно е проявявала "превантивни" агресии към съседни и не толкова съседни страни, обявявайки ги за "отбранителни" или "освободителни" войни (сега дори не е започнала война, още е на ниво "специална военна операция").
Опиянението след победа само повишава агресивните апетити на Русия. Ако сега Западът отстъпи, историята ще се повтори. Отново и отново, под една или друга форма. Правилното решение е така да го начукат в лакомата воняща паст на Русия, та да й приседне и да се задави веднъж завинаги. Иначе нищо няма да се промени.
Hartmann
Цитат(Радио Ереван @ 26/05/2022, 11:35) <{POST_SNAPBACK}>
Би ли ни разяснил защо няма да приключи, ако Украйна се съгласи на условията на Путин или престане да оказва въоръжена съпротива и се ограничи само с мирни протести? w00tbrows.gif

Ами не е ли от македонските земи? Спомням си, че Божидар Димитров каза по телевизията, че това е точно така. Не от Македония, а от македонските земи. Друг е въпросът, че те са били част от България. neprichom.gif
Или може би ти знаеш повече от Димитров? w00tbrows.gif

По тези въпроси разговаря ли с лекаря, ако изобщо си ходил при него? Какво е неговото мнение? animatedwink.gif

Би ли ни разяснил защо няма да приключи - понякога целенасочено обиждам разни хора. Тук случаят НЕ е такъв. Аз съм напълно убеден, на всичките 100%, че няма да схванеш обяснението ми. Не че си тъп, не искам да кажа това. Мнозина политици в навечерието на 2-рата световна също не разбирали защо хитлеристка Германия ще иска да продължи войната, при условие, че изпълнят всичките и искания. Някои са били убедени, че след като Германия вземе Судетите - и войната ще свърши. После са били убедени, че след като Германия взема половин Полша (другата половина я взема Русия) - и войната ще свърши. Вярвали са също, че като падне линията Мажино и вземат Франция - и войната ще свърши. Но войната не е свършила, както знаем. Това произтича от самата същност на всички подобни режими. Като приказката за отровната змия, която живеела в къщата на една добра жена. Жената я хранела, грижела се за нея всячески и живеели добре. Но един ден змията я ухапала. Какво направи? - попитала жената - сега аз ще умра, а за тебе няма да има кой да се грижи... Не виждаш ли, че и за тебе ще е лошо, защо постъпи така? - Защото съм змия, кучко - отвърнала змията - това е, което ние змиите правим. smile.gif
ByBa
Моравия къде е бе...оди да ручаш на моравата, ако не знаеш...

И малко по-спокойно със 100-те процента - те са моя запазена територия :-)

Иначе тоя, който обича да използва определени думи - винаги, стопроцента, със сигурност...трябва да знае, че думите му не са истински.
ByBa
Цитат(Радио Ереван @ 26/05/2022, 10:26) <{POST_SNAPBACK}>
Защо бягат от Румъния? w00tbrows.gif

Ако бяха ги настанили в бараки, а не в хотели дали щяха да останат?

...
е, ако имаше и море до бараките...не че няма, ама сигурно, пу-пу, може би не им харесва...

sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.