кака, то па каква кака си ти, мноо си ми мъжествена с тее твои теми, не че са лоши, най-хубавите теми които съм чел тоя ден, хем и съвсем точно ми пасват на концепцията, че всички жени са луди

мене нали затва ме изфърлиха от англиканския форум в шефилд, заради тее ми твърдения, аз и дъшеря ми така съм я възпитал, че понеже е жена е луда , е нестабилна, и е в депресия, че жените мразят себе чак не се траят, че въпреки че са в цикъл, тряя се къпят, а не като старите баби да им забраняват къпането за по няколко дена, така, че да се овонят като котешки аконца на работните си места

, тя затова е толкова стабилна , мъжкото възпитание не търпи провал хехехее, мене майка ми ме е носила в утробата си 43 месеца, така че малко ми се пада да познавайм туй онуй покрай войнствения ни противоположен пол, те искат да ни унищожат

, ама не дъщеричките ни ами лошите гажета, дъщеричките ни искат да сме безсмъртни, аз закво съм жив все още – щото си нямам гаже слава богу, туй си е висша форма на щастие

докажи ми че си жена от противоположния пол и наистина ше те целуна, въпреки че си шизофренична кифла като всяка нормална жена