Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не че нещо,ама....
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Quaker between your quarks
Не че нещо, ама съм против Том Круз да е толко нисък.

Че той ако играе "Иргенът" ще му се смеят. sad.gif

Според мен, ти как, мислиш ?

Тарабас
Когато ме питат колко съм висок, казвам че съм с два сантиметра по-висок от големия Том Круз. Тива определено оставя много добро впечатление у събеседника.

Мен ми харесва колко висок е това пишлеме.
Thursday Next
И аз съм против. Мисля си, прочее - ако шси нисък, бъди нисък с гръм и трясък, като Дани де Вито.
Cayen
Той затуй си купува самолети, комплексарът му с комплексар ниеден. angel2.gif
От английския не си много в час, от мъже не разбираш, разбра се.
Стокхолмски фалически синдром .Дани Де Вито, бил мъж.
Дони, на коя беше, бил мъж. Възмутен съм просто.
Жените сте прости, и синдроми подвластни.
За мен мъж е, Макс Планк, и не искам да ми придава същност, да ме харесва пример. А Вий..искате да ви харесват.
Нее...Планк кажи ми че съм прос бее... laugh.gif
В казармата разбираме от мъже, аз полковник, но всички ми викат " генералът".
На всеки, мога подробно да обясня що е прост, само Четвъртъкът не се фаща.
Що сте толко прости бее.... laugh.gif
Волтер казва,- има хора, могат си купят самолет, но те не могат самолетоносач ! laugh.gif
Glo
копеле, ти набара самия йоан златоуст за топките laugh.gif ето му го мнението на самия златоустен гений за жените a4dff7b7.gif

Кой с пълна мяра ще изобличи безумието Иродово, проявило се поради безмерното му женоугодие? Или кой ще опише нечуваната дързост на злите жени? Струва ми се, че в поднебесната няма такъв звяр, който да е подобен на злата жена (говоря сега само за злата, а не за добрата и целомъдрената, защото зная, че има много кротки и благонравни жени, за чийто добродетелен живот ще кажем после, за полза и подражание на добродетелните и за да възлюбим онова, което е добро и честно). Нито един звяр на света не прилича на злата жена. Кой е по-яростен от лъва сред четириногите? Никой. Кой е по-опасен от змията сред влечугите? Отново никой. Обаче и лъвът, и змията имат по-малко злоба от злата жена, както потвърждава и мъдрият Соломон: "По-добре да живееш в пуста земя, нежели със свадлива и сърдита жена"(Притч. 21:19; сравн. Сир. 25:18.). Нека не мисли някой, че пророкът е казал това, за да се надсмее над жената - и самите дела удостоверяват същото: лъвовете в ямата не докоснали Даниил, а Иезавел умъртвила праведния Навутей. Китът оставил невредим Иона в утробата си, а Далида свързала и остригала Самсон и го предала на другоплеменници. Змии, аспида и василиск се бояли от Иоан в пустинята, а Иродиада го посекла на гощавката. Врани хранили Илия на планината, а Иезавел искала да го убие, след като сторил благодеянието да низведе дъжд.
О, зло дяволско и най-остро оръжие!

Още в най-древни времена дяволът чрез жена уязвил Адам в рая, чрез жена склонил кроткия Давид към измамното убийство на Урия, чрез жена тласнал към престъпление мъдрия Соломон и ослепил мъжествения Самсон, по женска вина умъртвил синовете на свещеника Илий, оковал в тъмница благородния Иосиф, предал на посичане Иоан - светилника на целия свят.

Пък и защо говоря за хора? По вина на жена дяволът и светци е отвръщал от добродетелите. Той, дяволът, чрез жена всички посича, всички убива, всички опорочава и унижава. Защото безсрамната жена никого не щади, не почита свещениците, не се свени от левита, не се срамува от пророка. О, зло, по-лошо от всякое друго е злата жена! Ако е бедна, богатее със злобата си, ако има богатство, което да способства за лукавството й, това е двойно по-пагубно. Жената е нетърпеливо животно, неизлечим недъг, неукротим звяр. Виждал съм неукротими аспиди да бъдат укротени, лъвове, еднорози и мечки да бъдат опитомени; а злата жена, ако я изобличават, се гневи, и ако я увещават с ласка, се превъзнася. Ако мъжът й е облечен в началствена власт, тя денем и нощем го развращава с речите си и го подтиква към злодейство, както Иродиада Ирод; ако има беден мъж, подбужда го към гняв и бран. Ако е вдовица, самолично безчести всички, защото не обуздава езика си със страх Божий, не гледа бъдещия съд, не уповава на Господа, не пази закона на любовта. На злата жена нищо не й струва да предаде на смърт мъжа си. Защото жената на праведния Иов го съветвала да приеме смъртта, като похули Бога, и казвала:

- "Похули Бога и умри!"
Кажи ми кое животно може да замисли нещо подобно против сродния си мъжки пол? Коя змия ще пожелае да погуби съжителя си? Коя лъвица ще предаде на заколение своя лъв? Виждаш, че справедливо говори Книгата на Премъдростта, като казва, че няма по-отровна от змийна глава и няма по-голяма злоба от женската (Сир. 25:17, 15)!
Cayen
Щото да си прост е класика, по-просто е отколкото да се държиш като генерален простак. cheers1.gif
Така е !

Един гол мъж няма, влезъл в женска баня, в някоя притча. blink.gif
Thursday Next
Да бе, няма. Просто ти не знаеш. Прочети притчата за Сузана и старейшините. Виж Рубенс, Тинторето, Артемизия Джентилески, ако не ти се чете.
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 30/05/2022, 20:26) <{POST_SNAPBACK}>
А Вий..искате да ви харесват.

Ма тва всички ли, или само тия, дето берат плахо лапад? laughing.gif Изобщо не ми дреме дали ме харесваш. Но оня ден ти претендираше всички да те харесват. Кой пó мъж сега? plezz.gif
Питето
гроздето кисело, ама много кисело
Glo
според мене, добрутро скъпи приятели, спах чудесно, събудиха ме фадромите долу на улицата, днеска откривам летния сезон, ше ида един месец малко на планина и после два месеца на море, моя съвет е - купувайте спешно биткойни, цената му в момента е 57,502.61 лв., есента ше скочи рязко най-малко двойно 770d4fd976.gif вчера падна с 200 лв, но преди малко си ги навакса на минус 155 лв, не слушайте румен гечев кви ги дрънка, той е човек с нос като патладжан, тее са кармично тъпи по рождение, комунис, а се изкарва жертва на обстоятелствата, вън украинките от българия! navikvane.gif ше ида за пъпеш, има до нас един плод зеленчук, гледам имаше пъпеши по 2,90 лв килото, имах само някви монети в мене, тъпчото няма терминал за плащане с карти и взех един пъпъш, викам я го виж колко струва, че имам едва към 5 лв на монети, тоя го мери и вика 8 лв еми хехее еби си майката, и вчера дъщерята ходи там и я питам - колко са пъпешите сега, вика - били се развалили всичките laugh.gif еми много хубаво - кво толкоз има в един пъпеш за осем лева, пъпеша не е хляб, сам си расте като рибата в морето, то мноо лесно така бе, отивам на някой бостан, набирам един камион пъпеши и вместо да ги пусна по два лева бройката ги нашивам по 8 лв, или най-добре по 12 лв бройката, а защо не и по 18 лв, така и така инфлацията е голяма, че той моя съсед арменеца един хамбургер го продава едва за 10 лв, нищо че кюфте с питка струва лев и педесе, тая математика за нищо я нямат, и все разправят как не обичали математика в училище и накрая ебаси математиците се извъдили sunbathing.gif
Glo
Цитат(Питето @ 01/06/2022, 00:19) <{POST_SNAPBACK}>
гроздето кисело, ама много кисело

българина е мноо просто селско създание - той престава си няма от испански домат, от круша от аржентина, от турски лук, оня големия като ябълка и също толкова вкусен за разлика от гадния лютив български, а някви съвсем диви производители на чесън ни плашат да не купуваме китайски чесън, а само български, че китайския правел язви и дупки по стомаха laugh.gif все възпитаници на земеделския университет navikvane.gif
Glo
целия ми живот мина в чакане rolleyes.gif , ха да избутам тъпото училище и тее тъпи учителки, после такова чакане му дръпнах в казармата да се уволня, и тее тъпи военни, чаках тъпата държава да се опрай, шибаните баби и дядки си гласуваха все за комунистите, една напред, две назад, чаках за туй, за онуй, за едно, за друго, чаках да оправят пътищата, още ги оправят, чакам закон за евтанзаията, да си умра достойно ако се наложи, то ше се наложи де, чакам еврото, дебилите си искат лева , ма да му сваляли борда, че да станем супер независими, чаках години наред да сменят тръбите за питейна вода, чаках десетилетия да асфалтират улицата, още не е асфалтирана, съсипаха я, съсипаха държавата преди това, после съсипаха света с китайски вируси, дебилите най-доволни, че могат да пляскат през терасите на бойците на първа линия laugh.gif на втора линия нищо не се усещаше, стой си в къщи тъпак, обаче пък почна поредна война, не си мислете, че ми пука, дреме ми, че ми се надомъкнаха десетки хиляди нагли бежанци, дали си украинец или руснак – все вгъз, едно и също е, един дебилен народ са, нека се изпотрепят, цял живот чаках да се случи нещо яко в световен мащаб, примерно една ядрена война която ше е за всички, не само някви локални битки с железа, сигурно и нея няма да дочакам, чакаш на спирката, чакаш за доктор, чакаш на касите по супермаркетите, чакаш пералнята да ти изпере, после чакаш сушилнята да те изсуши, чакаш по светофари, задръстваници, улици без предимство, чакаш да стане ракиено време, то гледам станало вече, бех на метро за бутилка сливова, още не са и дигнали цената, та явно ше чакам и нея да я вдигнат, чакаш за заплата, за всичко чакаш дамуйбамайката, само за оня свят нямало ред казва народа, ама пак чакаш да те изкъпят, да те наконтят, да те гримират, чакаш роднините да пристигнат, па чакаш попа да те опее, чакаш да те пуснат в дупката и тогава вече идва твоя хепи час, ти твойто чакане си си го изчакал приживе b_046.gif

напрао не знам, май я постесниха даже тая тъпа улица 292.gif

Аз бургазлии, сички си ги представям на кея, най отпред кмета. sad.gif
Glo
мани ги, някои така отвратително мякат, минаваш на касата и касиерката: осям льева и шейсят и дьевят стотинки 292.gif
Glo
имаме си и уличен телефон даже, намери го къде е на снимката, син е laugh.gif
Минавам под дъгата.

https://i.postimg.cc/SNdDXwMc/IMG-20210610-193359.jpg
Glo
недей! ше станеш хетеро laugh.gif абе тее неразумни собственици на форума наказаха и банкираха почти всичко живо, останахме двамата с тебе плюс тука там още някой, скоро и мене ше ме банкират, тебе няма щото си свещена форумна крава, нямаш непокрит бг форум от цели двайсе години насам laugh.gif поне не се вреш като адмирала да си модератор навсякъде, то човек като не е админ се настървява пък да модерира
Glo
като тръгнат да ме банкират, нека имат предвид, че от моя ник пишат десетина петнайсе човека, все добри и чесни хора , само един е емигрант, мие чинии в кипър 292.gif
Питето
Ми климат баце, нЕма мърдане. Който очаква у българска градина доматите да са като дървета, явно е пропуснал доста часове по география и биология.
Басси ! Чета ти постинга, и знам, каквото и да кажа, ще бъде нещо важно. Домати, плутоний, паладий, радий, галий.....
Жената ме изгони да се къпя, пиша от банята, щото за слънчевата система подхванах, хелиосферата....не ще, викам, само Меркурий, Европа, облака на Оорт, за сплетените частици, кварк- глуонна плазма, за тунелният преход, за опита на Юнг.....Нее....изгони ме, ся се къпа, а съм квантов физик, астралопитек , тоест астрофизик. Най ме чувства човек, кат извада столевка, погледа си сменя.
А аз искам да кажа, на някой, че синтезът на звездите, дава енергия, само до желязото, и осмий например, е трудна работа, че чехълът, сандалът, джапанката, само привидно произтичат от една обувна фабрика. sad.gif
Бай Ганьо
Цитат(Glo @ 01/06/2022, 13:56) <{POST_SNAPBACK}>
напрао не знам, май я постесниха даже тая тъпа улица 292.gif

Гледам снимката и си викам.
Искаш широка улица, ама стълба ша е на платното.
Избирай. Не може и стълба на тротоара и широка да е улицата.
Много работа е тва.
И сина ме отсвири. Айти, коландри канадска банка.
Тръгнах за уран 238, 235, плутоний, центрофуги, и дифузия.
Отряза ме, няма на кой да обясня колко съм умен, и това за мен се оказва проблем.

Нека, поне да ви кажа, как от два диска от дискова брана, плюс барабан неръждаем от автоматична пералня, мож да направите чудеса от към то барбекю., лок тигани, задушаване, и кой беше оня с фюмите, кулинарни ?
Е ! неска, това правих. Три пропорции. Кафе, на огън, на джезве , на пясък, шиле задушено на тиган, задушен, вол, с крака стърчащи извън тигана, задушен.

Чета ви, модератори, администратори...но има един ебач тука, четох го, преди трийсе години, отиде в Търново, наеба и жената, и мъжа !, Затва, внимавам кво пиша, но ебачите, само отвертка в окото, асиметрична реакция е тва . rolleyes.gif

Питето
Цитат(Quaker between your quarks @ 01/06/2022, 20:52) <{POST_SNAPBACK}>
Басси ! Чета ти постинга, и знам, каквото и да кажа, ще бъде нещо важно. Домати, плутоний, паладий, радий, галий.....
...

Баси дълбокия сондаж, дето точиш вода с такива метали, че да си поливаш доматите. Сигурно като си вариш лютеницата идват надзорници от МАГАТЕ...
Питето
Що само на чакане чакаш? Ми вземи нАправи нещо.
Примерно, вместо да чакаш да ти докарат евтаназия на готово, вземи ги изненадай с кароши. Пък ако се чувстваш самурай ги мятай с камикадзе.
Като искаш да обърнеш на евро, отиваш в магазина и питаш може ли да платиш с 300 евро и после си излизаш (щото каката на касата ти е отказала). Тъпаците виждат че не си купил нищо, обаче шефа на магазина вижда едни 300 евра, дето излизат от вратата и отиват при конкуренцията. Сещай се после за какво ще напъва този...
Правенето му е разковничето, дори накриво да го правиш, на десетия път ще го уцелиш и ще ти се получи.
Ганьо, знаеш че някои сме тук, да се лигавим, примерно Гло , примерно аз. Но също така и да се обичаме, щото какво да я правим толкоз любов ? Нима жени ще тръгнем да обичаме ? че ний тва сме го пробвали от малки. Обичах една Алиса в децката градинка , после в трети клас, имаше Спаска, после Стоянка ебеше ми се, чисто възвишено, и много материално. Елементарно и брутално.
Да, ама Галя курвата, беше двойкаджийка, и аз двойкаджия.
Идете и решавайте задачи ! Да , ама само за задачи си мисля!

Един вид, важно е, за кво си мислиш. sad.gif
Glo
Питето, нямаш ни един водещ постинг! само заглъхващи в нищото дебилни тъпотийски коментари на коментарите! като как очакваш да гледат потребителите на тебе 292.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 02/06/2022, 19:55) <{POST_SNAPBACK}>
Питето, нямаш ни един водещ постинг! само заглъхващи в нищото дебилни тъпотийски коментари на коментарите! като как очакваш да гледат потребителите на тебе 292.gif

Я ти бегом да дадеш личен пример, вместо само да мрънкотиш. Имаш 15 минути да пуснеш тема във форум по избор. Ако не го направиш, щи избера аз, и ще гледам да е гаден. laughing.gif
Glo
а вие нявга били ли сте на подобен концерт, дъшерята се сърди че не сме отишли на дийп пърпъл, ма те грозни и стари ма , вонят, няма те закарам на подобна старовременна гнус sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=lmfxdFgLCjk
Glo
rolleyes.gif масква: враговете ни са жалки и слаби sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=4Q_LJeHcTLE
Glo
мноо натокани женки админки даже за само за саморазправа, шефки , а какво видяхме дотука, ,нищо от тъпите женки, те не могат! ни една женцка метъл група няма, ма иначе щели да ме таковат там , кво ме заплашват, не разбрах точно 292.gif
Аз, трезвен, също, постинг, отказвам, да пиша.
Да им е гадно, да повръщат !
Ако, кат са се раждале, ако са им обещале, че животът е приятен , да им го дадат !
Който има да дава, да дава ! laugh.gif
Питето
Трезво, ако успеят...
Тарабас
Консерви имаш ли? Месо, мармалад, зеленчуци. Тва е валутата колега. Аз ходих до гората, дърва събрах, един казан си купих, плодове, чакам сега пипера и доматите. Ше варя и затварям. В големи количаства. Ще изнасям за района на войната и за Африка. Очаква ли глад там. Имам братчед, и ТИР, с него ше изнасяме. Ако имаш нещо за шиткане, ше мина през Бургас, обади се. Пиши ми в интернета.
Glo
тее са щасливи само когато са нещасни, дай им да споделят само rolleyes.gif
Glo
Цитат(Glo @ 02/06/2022, 20:55) <{POST_SNAPBACK}>

Питето! не е достатъчно дребошляшко, предлагам да му го сменят служебно на Питенцето laugh.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 03/06/2022, 11:01) <{POST_SNAPBACK}>
тее са щасливи само когато са нещасни, дай им да споделят само rolleyes.gif

Аз съм щастлива и когато съм щастлива, славею, например сега, с прясно закупени билети за Джудас. Пък ти ходи на пазар в Одрин. bleh.gif
Glo
купих снощи една диня, гръцка била, пълна скръб, сигурно е отвисяла две седмици по рафтовете, червена ма една омекнала, фана ме яд, малка диничка за 7 лв, ми няма да купувам повече докато не им дойде сезона и не им паднат максимално цените wallbash.gif
Glo
az takovata.gif
Glo
плочкобързаци са, стигнаха до гаража ми plane.gif

Glo
джудас съм им бил на концерт преди пет шес години, май са групата с най-як кристален звук, тоа се сбабичкоса вече, не го знам сега как пее, но тогава пееше невероятно, все едно го слушаш на студиен запис, една нотичка не обърка, велик , велик rolleyes.gif

аз минах на чалга, запушете ушите на децата да не слушат!

bg.gif 406.gif

https://www.youtube.com/watch?v=5y4CILMeNrM

Glo
ох, много ме обичат животните, имам си една улична котка долу, човешка котка е, красива и умна, черна със страхотни зелени очи, оставИ ами като ме погледне и сякаш ме омагьосва, като ме види и веднага довтасва да ми се гали и първа почва да ми говори, мяуу, мяуу, викам какво се опитваш да ми кажеш бе мило, мяу, мяй, да, добре, скача на една ниска стеничка и ми подава глава и гръб да я галя, аз я галя, тя се натиска и ми приказва разни мяучни си нейни неща, предполагам че ме пита какво се случва с улицата точно щото е улична котка, после с мокра кърпа си измивам ръцете, дано не ми се обиди, ма май не разбира защо! по някой път се качва чак до горе до вкъщи и седи на стълбите да ме чака, само на мене и на дъщерята се слага, другите хора ги избягва, и една кучка ми се галеше днес, малко се заприказвахме с една съседка с кучка и онаа ми се изправя ми прегръща крака и ме ближе и голям кеф като я галя зад ушите, още малко ше припадне по гръб, грешника на любовта съм az takovata.gif мина един съсед да влиза във входа и таа като му скочи да го лае laugh.gif животните ме усещат, квакера , бай ганьо и адмирала и те, все пак са популярни доказани лица, адмирала никога не ме е банкирал а има хора дето не ядат бекон за да спасят планетата 292.gif
Питето
"Дайте да датете." Ей така ще ти мине живота в чакане. Ми вземи почерпи, може да станат нещата още утре.
Glo
Питето, ако продължаваш да се заяждаш с мене ше те докладвам agent.gif
Thursday Next
Ша докладваме след концерта значи.

Не те разбирам как мое си мачкаш аурата с тея чалгии, чеСно. Даже и наужким.
Glo
да, докладвай, ше ми е интересно, дано не са ме банкирали дотогава laugh.gif

имаме чиста нова зала Арена Бургас, още не са я отворили, ще ми се групи да почват да се отбиват и тука, продиджи бяха два пъти тука, и разни други извесни тъпи групи, УАСП бяха в бургас преди няколко години, голямо шоу си спретнахме едни на други - публика и група, скъпи коалиционни партньори, не идвайте с коли в бургас, бойко беше обещал северния обход от магистралата за съни бйич да не влизат тъпчовците в бургас да е готов до началото на юни, тее боклучави кирчовци оплескаха сроковете, ше има ужасни задръстваници, в никъв случай не влизайте в бургас, няма да има къде да паркирате, почти сичко е синя и зелена зона, дъшерята ше излиза след малко, викам - с колата ли ше излизаш, че после няма да намериш място, тя вика - преди малко видях там долу 5 свободни места! гледаме се секунда две в очите и изведнъж викаме в един глас - това е мираааааааааааааж laugh.gif
ЕксГорски
Цитат(Питето @ 01/06/2022, 19:06) <{POST_SNAPBACK}>
явно е пропуснал доста часове по география и биология.

Може би искаше да кажеш "ботаника"? svirkam si.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.