Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не че нещо,ама....
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 04/06/2022, 18:38) <{POST_SNAPBACK}>
Може би искаше да кажеш "ботаника"? svirkam si.gif

Той Питето млад, зоологията и ботаниката вече не се учеха отделно, всичко беше биология.
Thursday Next
Тъй е то, цената на това да си гражданин е висока. Глей ме мене, селянче, моа си паркирам дето си искам, като бедуин в пустиня. Място колко искаш. plezz.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 04/06/2022, 19:49) <{POST_SNAPBACK}>
Той Питето млад, зоологията и ботаниката вече не се учеха отделно, всичко беше биология.

no1.gif no.gif
Glo
как тънко ти намекна че си дрът laugh.gif tongue.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 03/06/2022, 11:12) <{POST_SNAPBACK}>
купих снощи една диня, гръцка била, пълна скръб, сигурно е отвисяла две седмици по рафтовете, червена ма една омекнала, фана ме яд, малка диничка за 7 лв, ми няма да купувам повече докато не им дойде сезона и не им паднат максимално цените wallbash.gif

Аз все гледам да избирам мексикански, но вече и на тях не вярвам - уж по-натурални, но нямат сладост, а...са без семки. Пфу
Питето
Хубаво си го намислил, ама тука е форум, а не ЦК на БКП да сменят имена с указ. НЕма как да преименуват "София" на "Тошингтон". А и ти не си "бащица от Кремъл" че да им нареждаш: "Не ми харесва това "Тошингтон", нека да е "Тошква"."
Thursday Next
Цитат(Glo @ 04/06/2022, 20:19) <{POST_SNAPBACK}>
как тънко ти намекна че си дрът laugh.gif tongue.gif

Глюпасти, щях да съм му намекнала, че е дрът, ако му бях казала, че и аз съм ги учила накуп като биология, понеже и аз съм вехт семестър. animatedwink.gif
Питето
Прав си. hat.gif Като цяло, гледам на нещата процесно, навързани (от разсада до лютеницата), и често бъркам кое в кой раздел се случва.
Питето
Аха, учехме за тежкото машиностроене, за полу- и целите проводници... Абе учебните системи винаги наблягат подробно на неща, дето излизат (или вече са излезли) от групата на "водещите" и "нещата, от които тепърва ще има файда"...
Glo
Питето, извинявай, не разбрах какво искаше да кажеш, ше го кажеш ли пак разбираемо обаче rolleyes.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.