Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Човешки отношения
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Nepoznata
Цитат(29mСтараЗагора @ 12/08/2022, 09:46) <{POST_SNAPBACK}>
Аве хора много харесвам едно момиче . Тя е приятелка на бивша моя приятелка. Преди бях с нея приятел във Фейсбук . Но бях почнал да и пиша 2-3 пъти и тя ми каза да не и пиша . Редовно като актуализира снимката си във Фейсбук и се бъгвам .
Май съм се влюбил хора . Кво да прая ся ?
Ако искате да ви пратя снимка . Много е красива .

Хора спасете ме .................................

Проучи какви са желанията на въпросната девойка, ако иска дете, направи си снимка в някой магазин за детски играчки и си я лепни като профилна във фейсбук, ако мечтае да отиде на екскурзия някъде, обясни й, че ти се каниш да отиваш там, достатъчно е дори да знаеш какъв език знае, за да й намекнеш, че може да отидете някой ден там на екскскурзия, ако е човек, интересуващ се от духовност, се запиши на йога и направи така, че тя да разбере за интересите ти в тази област ... Освен това, ако тренираш някакъв интересен спорт, не се колебай да го сведеш това до нейното знание, ако не тренираш, започни. Ако каже, че изобщо не го харесва този спорт, кажи, че всъщност той е много интелигентен, развиващ стратегическото мислене и т.н. Ако имаш интересна професия, също я развявай като прани гащи наляво и надясно, съобщавай я веднага, дори преди още да си си споменал името 406.gif , ако не е толкова интересна, не я развявай, но измисли как да я представиш като интересна като те питат. Успех!
Glo
е не ти ли иде на акъла, че таа като е приятелка на бившата ти, какви ужасни гадости е получила като сведение за тебе, мисията е невъзможна, пък със съветите на Neizvestna освен да станеш за смях правейки се на безподобен лъжлив и хитър идиот по женцки тертип съвсем не е правилния начин, макар някой да каже, че не е и да е като неправилния! sunbathing.gif мани ги българките, жените мигрират от изток на запад и от юг на север, наште се женят за западни и скандинавски тъпи селяци щото там местна жена няма да ги вземе никога, поръчай си филипинка дирекно с уговорен брак, пак ше ти бие шута след година две като те разбере какъв си шмроцлю и ше се премести още по на запад, но поне през това време ше си отебеш и току и наследник ти се пръкнал, не бъди дебил като останалите българи, пита един такъв дебилен във фейса да му препоръчаме място къде да спял в париж, препоръчах му един страхотен мост близо до сорбоната там отдолу да спи, и тоа ми връща някъв отговор дето нищо не можах да му разбера, в смисъл, че не искам да знам къде щял да спи, еми прав е, дреме ми къде ше спи, пита дебила – отговарям му с идеята да получа отзив за мене си след време като ида да нощувам и аз в париж, иначе от къв зор да си губя времето с такъв 292.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 12/08/2022, 13:52) <{POST_SNAPBACK}>
е не ти ли иде на акъла, че таа като е приятелка на бившата ти, какви ужасни гадости е получила като сведение за тебе, мисията е невъзможна

Той, ако беше любител на лесните и възможни мисии, дали щеше да е още свободен!? misli.gif

Цитат
пък със съветите на Neizvestna освен да станеш за смях правейки се на безподобен лъжлив и хитър идиот по женцки тертип

Аз никъде не съм съветвала да лъже, точно обратното - всичко, което обещае, трябва да си го изпълни след това, честността е изключително важна, защото дори и да не лъжеш, а само да мълчиш и да затаяваш истината, пак след това си страдаш, като бившият ми мъж, който като му говорех за Бог кимаше с глава и се усмихваше и аз останах с впечатлението, че той е вярващ човек, а после се оказа краен атеист, а ако беше изразил вярванията си навреме, съвсем по друг начин щяха да се развият събитията.
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 12/08/2022, 00:46) <{POST_SNAPBACK}>
Аве хора много харесвам едно момиче . Тя е приятелка на бивша моя приятелка. Преди бях с нея приятел във Фейсбук . Но бях почнал да и пиша 2-3 пъти и тя ми каза да не и пиша . Редовно като актуализира снимката си във Фейсбук и се бъгвам .

Елементарно е. Без особено значение е, че е приятелка на бвиша твоя приятелка.
След като директно те е помолила да не й пишеш, значи си се изложил, прекалил си с нещо. Дали си настойчиво си настоявал да се срещнете или си й предлагал да решава скучни ребуси, като този за острова, е без значение. Кауза пердута. Забрави.
Просто друг път си опичай акъла, не досаждай излишно, не бъди прекалено настъпателен, и се дръж естествено и непринудено. И най-вече не се връзвай на празните многословни приказки на разни непознати, които се имат за духовно извисени.
Glo
Nepoznata, признай си , че си много забавен и бъзиклив човек, макар и жена! така се смях на съветите ти, най-много на тоя - да си направи снимка в магазин за детски играчки и да я лепне за профилна 453.gif да им стане ясно на всички, че е педофил и затуй е без гаже щото си търси нещо по-младичко laugh.gif
Quaker between your quarks
Тая високоподсъдна дума " педофил" често и безотговорно употребяваш, мисля да сезирам Бойко Рашков, едни триста хиляди,към ония десет, плюс лихвите...
Ми, аз май съм обиден бе ! sad.gif
Quaker between your quarks
Цитат(29mСтараЗагора @ 12/08/2022, 10:46) <{POST_SNAPBACK}>

Тоя постинг е страхотия, върна ме поне две години назад.
Сигурно е красива, мамицата и, и няма как да и обясним колко сме прекрасни.
Тия трудности съм ги изстрадал, реве ми се, в тая тема.
Беден, млад коняр, да дръпне принцеса, от богат млад принц, ? Къв шах да учим, кви гънки мозъчни, да насучем ? sad.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 12/08/2022, 15:44) <{POST_SNAPBACK}>
Nepoznata, признай си , че си много забавен и бъзиклив човек, макар и жена! така се смях на съветите ти, най-много на тоя - да си направи снимка в магазин за детски играчки и да я лепне за профилна 453.gif да им стане ясно на всички, че е педофил и затуй е без гаже щото си търси нещо по-младичко laugh.gif

Да, аз произхождам от семейство на шегобийци, баба ми по бащина линия можеше много умело да се бъзика, но беше добродушен и сладкодумен човек и аз много я обичах. Преди време в този форум веднъж дружно се бъзикахме с една жена, аз мисля, че нанасох решителния удар az takovata.gif бях много доволна от себе си - колко съм острумна, шеговита и т.н. и т.н. до момента, в който и на мен ми се случи същото, което и на нея пак в този форум. Тогава разбрах, какво е изпитала тя, как се е чувствала, докато аз действах напълно сляпо и неосъзнавайки кви ги върша, разбрах че съм направила грях и оттогава се старая да не го повтарям, не ми трябва да съм остроумна, не ми трябва да блестя с бъзиклийски способности, ако някой заради мен ще страда. Извиних й се, тя може би вече не помни и мисля, че успях да поправя грешката си към нея. За снимката, аз съм виждала такава, не ми хрумна, че човекът, който я сложи е педофил, нито, че си търси нещо "младичко", защото всъщност този човек много жени го харесват и той тях също. Предполагам, че думата "педохил" е насочена към мен, не, не се възприемам като такава. След развода ми никога не съм се срещала с мъже под 34 и не съм спала с мъж по-малък от мен с повече от 5 години. Това не е "педохилия", освен това аз не си търся нещо "по-младичко", защото има един куп "по-младички" мъже, на които съм отказала. Ами харесват ме и на 40+ ме харсват, и аз не знам защо, но ме харесват, това е положението. 292.gif И интересно е, че благодарение на неприятното отношение в този форум, мъжете извън интернет почват да ми стават все по-симпатични и по-симпатични. Някак си след като тука са те заливали с един куп простотии, когато някой ти подари роза и ти става светло и топло на душата. wub.gif
Glo
знаех си аз cool.gif ше готвя гулаш да сервирам за обяд, само че гулаш за бедни, времето е кризисно, вместо масло ше му турна свинска мас, вместо телешко понеже и без това нямам телешко, ше му сложа колбаси но преди това ше ида да накупя един багажник консерви и ше ги метна в гаража, освен това от вчера се опитвам постоянно да говоря като миньон, много е забавно 486.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Ay3GTRSQZaE
Saksun
Щом те е помолила да не ѝ пишеш, би било редно да се съобразиш. Най-много да ѝ честитиш някой празник – имен, рожден ден, септемврийски празници идват сега и т.н.
Защото ако прекалиш със съобщенията към нея е възможно да те махне от приятели или дори да те блокира, т.е. по-полека го давай за начало. grin.gif

ОФФ: като пиша ударено И в постингите, така ли се вижда и при вас или излизат някакви цифри? Питам, за да се съобразя дали да не ползвам ,,й" в тези случаи. grin.gif
viara

Да, извън този форум мъжете са много по-забавни и интелигентни, възпитани, интересни. Даже се оказа, че мъжът ми е по-интересен от форумните. Тук повечето са невъзпитани и прости. Първите седем години им липсват за съжаление. Това не се наваксва явно до края на живота, разбирам.
Изключвам разбира се, Хартмен. Като него няма нито във форумите, нито извън тях. Той си е уникален просто.
Не се чуди, че те харесват на 40+. И на 50+ ако не си се сбърчкала пак ще те харесват.
Тях ги привлича опаковката предимно. Те затова толкова жени си плавят пластики и пластични хирургии.
Ще ти обясня на какво се дължи. Чаках пред машината за пазаруване.
Пред мен младо семейство. Жената 200 кг. с малко момиченце.
Мъжа като ме видя и му стана гадно, че жена му е подстригана като мъж без коса до ушите и дълга плитка и с много сланинки ... и през дрехите не се скриваха.
Взе да вика на момиченцето. А то едно нежно крехко същество. Гадно ми стана. Това дете какво е виновно, че той се е оженил за жена, която не харесва дори. А на нея изобщо ... изобщо не я интересуваше, че детето й страда, че мъжа изпитва отврат ... Тя просто каза две приказки ни в клин, ни в ръкав като дойде и онзи се усмири, спря да крещи на детето.
Ама що се женят такива. По-добре да си вземат кукли вместо да мъчат невинни дечица и да си изкарват на тях собствената си нерешителност и безотговорност.
Същото и един човек до нас. И това при условие, че не съм от кльощавите ...
Има млада жена със сини очи, руса коса. По принцип красива. Аз даже и за красива не се имам, не знам какво ми харесват, имам си чар явно. Или както пише в Хюман Дизайн според дизайн, енергиите.
Та тази жена си е доста красива като я погледне човек, но и тя около 200 с малко момиченце.
И този взе ме поздравява като ме види и все ме гледа, все едно съм на 25 като жена му...
Та какво да ти кажа. Не им завиждам на сегашните мъже. Явно трябва да търсят игла в купа сено, че да намерят слаба жена. А по мое време всички бяха слаби. Изключения бяха с килограмите. Сега обратно. Изключения са без. И това е от пластмасите и отровите предимно.

viara
Това е продължението, щото са ги направили тези постове като за чат. Ама тук кой ще пише, разбира се който има писателски наклоностти...

А също вчера четох от какво пълнеели жените, свързах го де. От стреса.
Когато жената преживява стрес/поради липса на качествен мъж до себе си, който не може да я защити, а само я упреква, вини/, отделя се адреналин и получава хиперглекимия и такива едни неприятни състояния на организма, които могат да те убият.
https://bg.koshachek.com/articles/povishen-adrenalin.html

Щото от едно време го бях чувала това, че жените, които не могат да разчитат на мъжете си пълнеят, но горното е потвърждение научно на тази хипотеза.
Та виждаш, че никоя жена не стои тук в този форум. Ние поради това, че работим на компа, но ...
Време е да се замислим. Щото стреса, който ни се създава тук води до хипогликемия или вижте там как се пишеше, че не го помня.
И за това питах Доктора. Той ми каза - който спи по-малко от седем часа, живее непълноценно и забравя много.
Та от как са котките, така си живея и наистина паметта ми тотално се срива поради липса на качествен и пълноценен сън.
На много въпроси си отговорих, но какво ме ползва, като си я карам пак така за съня.
Помогнах поне на този, който ме питаше със симптомите.
Лекаря не каза нищо, но аз му разнищих цялото заболяване, което разбира се никой лекар нямаше да заподозре - адреналин от стреса.
А симптомите бяха - задушаване и студени крака най-вече. Не моите, на този, който ме попита. Щото аз се консултирам с доктора. И така взаимно се усъвършенствуваме. Като го питах за температура под 36 и му казвам, майка имаше такава и имаше рак. Сега вече знае и чел. Както над нормалната е вредна, така и под нормалната. Тя мойта пак 36 и в жегите... Дано се нормализира. Пък от три месеца отлагам ходенето на лекари, че в тия жеги не ми се ходи. Септември здраве и живот.
Ето какво предписват за стрес, споменава се във връзката по-горе - индийски женшен му казват, другото име си го прочетете. Който иска може да се възползва от тази широкоспектърно действаща добавка, но и да си види какви вредности има щото всичко има плюсове и минуси.
Затова си имам почитатели и четивата ми ги ценят. Един човек още като пишех във фейса ми казва - ти как си ги подбираш все такива ценни статии. Ми как. Те сами си идват при мене от синхрона, каквото ми е нужно, си идва при мен. От много време съм така, но и от много време не пиша по фейса. А тук се чудя поради що ли. Явно като прочета нормално мнение на нормален човек и се включвам, но най-вече щото много други неща има за правене на компа.

viara
Цитат(Glo @ 13/08/2022, 08:45) <{POST_SNAPBACK}>
знаех си аз cool.gif ше готвя гулаш да сервирам за обяд, само че гулаш за бедни, времето е кризисно, вместо масло ше му турна свинска мас, вместо телешко понеже и без това нямам телешко, ше му сложа колбаси но преди това ше ида да накупя един багажник консерви и ше ги метна в гаража, освен това от вчера се опитвам постоянно да говоря като миньон, много е забавно 486.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Ay3GTRSQZaE

Да, виждам, че се опитваш да приличаш на Хартмен ама ... оригинала си е оригинал просто...
Гулаш за бедни ... Що се правиш на беден като всеки във вашта къща карал кола? и пеш не ходел?
Такива хора наистина си остават бедни цял живот, да ме извиняват - поради мисленето си.
Е виж ме мене. Може нищо да нямам, но имам всички богатсва на света, от нищо не съм лишена и каквото си пожелая имам. Без да работя при някой, освен ако не пожелая да работя за себе си и това не е нужно да правя, но имам всичко и съм обезпечена сто години напред. Бог се е погрижил според Словото Си. Щото който търси мъдрост, намира всичко останало.
И така съм абсолютно богата ако и да нямам собствени притежания, имам всичко, което нямам... Почвам да го разбирам ... от Башар е това учение. Не го разбирах като вас в началото, но като включиш, после е лесно.
Пък ти като се виждаш бедняк и милиони да имаш, пак ще живееш бедно.
Също като мъжа... Живее като последен бедняк, колкото и пари да има ... Все купува намалено, все си купава дрехи втора употреба ...
Тези черти от характера са ми ... меко казано втръснали.
Евтини на брашното и скъпи на триците им казват на такива ... Иначе сте много свестни хора, разбирам ама някой друг трябва да ви прави сметките.
И той работар като тебе и като Лати смята, че всичко трябва да си изкарва с труд и с пот и съответно Вселената му отговаря на желанията и разбиранията. Грешка няма. Абсолютно какво си пожелава го има - и труда и потта ...
Пък гледа хората как спокойно си пиели кафето на маса ... Пък аз казва цял ден тичам... работи без почивен ден от месеци ... Как издържа, не знам просто на студ и пек. Бог да му прощава за неверието и да го благославя. Благодаря!
Еми, който както си вярва и разбира живота. Така му се дава и така си живее. Всекиму според вярата, казал Христос, да му бъде.
Пък тая свинска мас се ползва само за мазане. По-добре си нарежи една салата... ама щом ти харесва, мен какво ми пречи. Верно има хора ядат мазно. Това че го спрях, не значи, че и другите трябва да го спират. Слаботелесните могат да ядат мазнотии до някое време. Да ти е сладко.
Nepoznata
Цитат(viara @ 13/08/2022, 08:39) <{POST_SNAPBACK}>
Да, извън този форум мъжете са много по-забавни и интелигентни, възпитани, интересни.

Не бих казала, с изключение на възпитанието - в интернет имам чувството, че много хора си позволяват да действат така, както не биха действали в реалния живот. Може би се дължи на известната степен на анонимност + че липсва невербалната информация - не виждаш човека, не виждаш жестовете, мимиката му и т.н. и по този начин не можеш да знаеш винаги на сто процента кога се шегува, кога не, можеш да му налепиш каквито си искаш етикети без реални доказателства, да му припишеш всичко каквото си искаш - както положителните си свои характеристики, идеализирайки го, така и твоите собствени отрицателни качества - осъждайки и критикувайки го. Ето затова общуването в интернет не ми харесва, от друга страна форумът е идеално място за обмен на мисли на тематика, която те интересува и която интересува и другите, но като цяло той този форум вече е взел-дал. prashchai grigorii.gif

Цитат
Тях ги привлича опаковката предимно.

Жените също се привличат от опаковката, но за съжаление или за щастие не само.

Цитат
Не им завиждам на сегашните мъже. Явно трябва да търсят игла в купа сено, че да намерят слаба жена.

Не мисля, в днешно време всеки се стреми да се храни здравословно, родителите обръщат много внимание на това, такива са ми наблюденията от съученичките на дъщеря ми.

Цитат
А по мое време всички бяха слаби. Изключения бяха с килограмите. Сега обратно.

Не е така, децата са прекрасни. Тяхно е бъдещето. wub.gif

Nepoznata
Цитат(viara @ 13/08/2022, 08:40) <{POST_SNAPBACK}>
Та виждаш, че никоя жена не стои тук в този форум.

Не стоят тук, защото както виждаш вече няма толкова хора и не е толкова забавно, както преди, освен това са останали предимно заядливите личности, в подфорум "Християнство" не е така, там хората са доста по-възпитани, но и там вече за християнство и за духовност почти не се говори, войната с Украйна измести всичко.
Glo
Цитат(Quaker between your quarks @ 13/08/2022, 00:38) <{POST_SNAPBACK}>
Тая високоподсъдна дума " педофил" често и безотговорно употребяваш, мисля да сезирам Бойко Рашков, едни триста хиляди,към ония десет, плюс лихвите...
Ми, аз май съм обиден бе ! sad.gif

оф, това съм го пропуснал май, стига де, единствено Демис Русос е способен да ме разплаче, не знам как става тая работа , и ти напоследък!! ми случва се нали гледаш, да знаеш че след Леон най-много обичам Тарабас и Тебе wub.gif

https://www.youtube.com/watch?v=hhk19gS6rkE

Hear the wind sing a sad old song
It knows I'm leaving you today
Please don't cry or my heart will break
When I go on my way
Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
As long as you remember me
I'll never be too far
Goodbye my love, goodbye
I always will be true
So hold me in your dreams
'Til I come back to you
See the stars in the skies above
They'll shine wherever I may roam
I will pray every lonely night
That soon they'll guide me home
Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
I'll never be too far
Goodbye my love, goodbye
I always will be true
'Til I come back to you
Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
I'll never be too far
Goodbye my love, goodbye
I always will be true
'Til I come back to you
viara
Цитат(Nepoznata @ 13/08/2022, 14:06) <{POST_SNAPBACK}>
Не стоят тук, защото както виждаш вече няма толкова хора и не е толкова забавно, както преди, освен това са останали предимно заядливите личности, в подфорум "Християнство" не е така, там хората са доста по-възпитани, но и там вече за християнство и за духовност почти не се говори, войната с Украйна измести всичко.

Моето мнение е, че няма толкова хора както преди щото онези от християнство се изпокараха с всички.
Само безкрайно търпеливи като мен можаха да ги изтърпят толкова. Ама и аз вече почти не ги чета. Чета си само, което ми харесва.
Да, форумите са отживелица. Всички стоят по ютуб и фейса щото във фейса могат да си чатят, пък в ютуб виждаш и чуваш.
Не си сляп и глух, че да те лъжат.
Всички млади са ориентирани по ютуб вече. От десет годишни си правят клипчета.
За тях това форумите са наистина отживелица. То се чудя и колко ли ще го поддържат този форум и дали си избиват разходите изобщо.
Та изобщо няма да се учудя ако го затворят или затрият. Затова ценните неща, мои мисли си ги записвам в книжка за публикуване, да не се загубят като предния път.
viara
Цитат(Glo @ 13/08/2022, 14:40) <{POST_SNAPBACK}>
оф, това съм го пропуснал май, стига де, единствено Демис Русос е способен да ме разплаче, не знам как става тая работа , и ти напоследък!! ми случва се нали гледаш, да знаеш че след Леон най-много обичам Тарабас и Тебе wub.gif

https://www.youtube.com/watch?v=hhk19gS6rkE

Hear the wind sing a sad old song
It knows I'm leaving you today
Please don't cry or my heart will break
When I go on my way
Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
I'll never be too far
Goodbye my love, goodbye
I always will be true
'Til I come back to you
See the stars in the skies above
They'll shine wherever I may roam
I will pray every lonely night
That soon they'll guide me home
Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
I'll never be too far
Goodbye my love, goodbye
I always will be true
'Til I come back to you
Goodbye my love, goodbye
Goodbye and au revoir
I'll never be too far
Goodbye my love, goodbye
I always will be true
'Til I come back to you

Радвам се Гло, че си се разделил с твойта любов - питието. Поздрави!
Дано да съм познала, щото ако не съм ... ще прозвучи много не на място. Какво нещо само.
Glo
харесваш ме, не се спря да ми дърпаш плитките inlove.gif
viara
Цитат(Glo @ 13/08/2022, 18:17) <{POST_SNAPBACK}>
харесваш ме, не се спря да ми дърпаш плитките inlove.gif

Виж как позна. grin.gif Заяждам се с всички, които харесвам. wub.gif
Ако минат изпита, разбира се. Ти го издържа.
Повечето не го минават. Ама гледам все по мъже си падаш и се поздравяваш,
та няма ти се бъркам повече.
Питето
Кво напъване на мозъчни гънки, като тази "топла вода" е открита преди векове — Сирано дьо Бержерак.
Thursday Next
Излиза си съвсем нормално ударено И, действай спокойно.
Thursday Next
Цитат
Но бях почнал да и пиша 2-3 пъти и тя ми каза да не и пиша .

Съжалявам, но след като не иска, просто трябва да приемеш, че не иска. Много е кофти да си навит на някого, който не иска да се занимава с теб, но доста често се случва. Продължаваш нататък и се оглеждаш за други интересни момичета.
Thursday Next
Цитат
Даже се оказа, че мъжът ми е по-интересен от форумните.

Аз направо не разбирам при това положение що висиш като прани гащи на тел тука да се занимаваш с безинтересните форумни мъже, вместо да излезеш в реала и да се занимаваш с интересния нефорумен твой мъж.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.