Цитат(29mСтараЗагора @ 12/08/2022, 09:46) <{POST_SNAPBACK}>
Аве хора много харесвам едно момиче . Тя е приятелка на бивша моя приятелка. Преди бях с нея приятел във Фейсбук . Но бях почнал да и пиша 2-3 пъти и тя ми каза да не и пиша . Редовно като актуализира снимката си във Фейсбук и се бъгвам .
Май съм се влюбил хора . Кво да прая ся ?
Ако искате да ви пратя снимка . Много е красива .
Хора спасете ме .................................
Май съм се влюбил хора . Кво да прая ся ?
Ако искате да ви пратя снимка . Много е красива .
Хора спасете ме .................................
Проучи какви са желанията на въпросната девойка, ако иска дете, направи си снимка в някой магазин за детски играчки и си я лепни като профилна във фейсбук, ако мечтае да отиде на екскурзия някъде, обясни й, че ти се каниш да отиваш там, достатъчно е дори да знаеш какъв език знае, за да й намекнеш, че може да отидете някой ден там на екскскурзия, ако е човек, интересуващ се от духовност, се запиши на йога и направи така, че тя да разбере за интересите ти в тази област ... Освен това, ако тренираш някакъв интересен спорт, не се колебай да го сведеш това до нейното знание, ако не тренираш, започни. Ако каже, че изобщо не го харесва този спорт, кажи, че всъщност той е много интелигентен, развиващ стратегическото мислене и т.н. Ако имаш интересна професия, също я развявай като прани гащи наляво и надясно, съобщавай я веднага, дори преди още да си си споменал името