Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Човешки отношения
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
Цитат(Тарабас @ 08/07/2022, 15:47) <{POST_SNAPBACK}>
Ше черпиш, ако дойда некой ден у Бургас три малки бири е чаша бело wavetowel2.gif

770d4fd976.gif b_046.gif 501.gif wavetowel2.gif
29mСтараЗагора
Този пост го пускам така без да спазвам дървовидността , защото ме мързи да кликам толкова . Като ще гледам да отговоря на всичи .
Приятелю аз да съм казвал че съм умен ?
Или вие страдате от его или аз страдам от липсата му ...
Имаше едно нещо което аз не разбирах у приятелите си . Защо се срамуват да говорят за проблемите си ? Его ? Или не са достигнали равнището на преодоляване на срама ?
Знаете ли това е няква тема табу . Когато се заговори за междуполови отношения много бързо стигаме до табуто . Не ми давай да ям шоколад , защото мисля да пия кола !
Горките ние българи . Все не може да достигнем скъпите играчки , а пък ни ги показват на картинка . И все повече разбираме колко сме зле и колко сме ограбени .
Относно думата чикиджия , не мисля , че е редно да си правим шеги с нея . Защото е натоварена с много ............ неща...
Искам да кажа , че каквото и лошо нещо да кажа на някой в този форум , не го казвам персонално на него ! Просто давам израз на някои негативни явления в обществото .
Относно алфа мъжкарите . Това за което говориш ти се нарича двойно помпене на его .

29mСтараЗагора
Е да ама Кант е нямал Интернет . Демек имаме променлива в уравнението .

Паскал ( математик ) като малък играейки си преоткрива поредица математически закономерности и им дава собствени имена .

Дай ми Кант в сбита форма animatedwink.gif
29mСтараЗагора
Ц
Грешката се загнездва . Копи - пейства се многократно . И се развива като компютърен вирус . И колкото повече се опитваш да я поправиш толкова по голяма става тя . Добавяш в нея нови параметри . Тя се храни от поправката ти . И става все по гладна .
Nepoznata
Цитат(Glo @ 08/07/2022, 13:40) <{POST_SNAPBACK}>
Nezabravima, ти си прекрасен човек, ама май хич не си щаслива от купа нещасници наоколо, ми виж го примерно Кварка колко е отвратителен. толкова отвратителен, че чак сам не мое се понася, и тоа нещасник блъска тука, налива се с ракия, прай се на интересен и някак неусетно се създава среда, лоза гръбнак на такъв егрегор дето почват се навъртат само подобни уроди накичени на гроздове

Така е, да, нещастници има навсякъде. Като човек, чийто баща има проблем с алкохола, знам много добре, че хората, които злоупотребяват с алкохол са склонни и към агресия. Той вече е връзрастен и характерът му е много по-приятен от преди, освен това живее далеч и вече е много по-лесно да го обичаш, но като дете не можех да го понасям, също както не понасям ракията и онези, които са влюбени в нея. Отвращавам се от агресията във всичките й форми - непровокираната словесна агресия също е агресия, независимо как ще се опиташ да я оправдаеш и извиниш ,независимо дали тълпата ти ръкопляска и те подкрепя, независимо дали заради твоите прегрешения наказват този спрямо когото си прегрешил. Разбира се не е задължително да употребяваш алкохол, за да си словесно агресивен. Не бих се гордяла, ако някой от приятелите ми е склонен да проявава непредизвикана по никакъв начин агресия, по-скоро бих се срамувала. Ако някой гази във вода, а ходи жаден, то този човек е много вероятно някога да се е давил с вода и да се страхува от нея, затова да не пие. Отново ще ви кажа, защото предишния път явно не сте чули и не сте разбрали - не се подигравайте на хората, не знаете какво са преживели, някой ден Бог ще ви търси сметка за всичко, независимо дали вярвате в Него или не.
Glo
Цитат(Nepoznata @ 09/07/2022, 00:20) <{POST_SNAPBACK}>
не се подигравайте на хората, не знаете какво са преживели, някой ден Бог ще ви търси сметка за всичко, независимо дали вярвате в Него или не.

никва сметка на никого няма да търси бог, всички тука са прекрасни хора точно като тебе, сметка мога аз да търся на бога като се видим в деня на страшния съд, твърде вероятно е точно аз да го осъдя, аз също съм бог - Псалми 82:6 Аз рекох: Богове сте вие; Всички сте синове на Всевишния. Йоан 10:34 Исус им отговори: Не е ли писано във вашия закон: "Аз рекох, богове сте вие"? бог се бъзика от самото начало с човека, човека като образ и подобие на бога прави същото, в сърцата като няма злоба значи всичко е наред sunbathing.gif
Тарабас
Не мож да влезнеш в една градска баня и да си излееш душата. В банята се сваля кир. За душите се грижат в други институции. Не е честно, да очаквате в някакъв форум, този или онзи, “професионално отношение”. Тук е театър, сатиричен, понякога драматичен, дори и експериментален. Вземи си една роля, ако имаш мерак три, играй театър biggrin.gif , забавлявай се. Ако имаш нужда некой ти изтърка гърба, не търси теляци тука.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 09/07/2022, 09:46) <{POST_SNAPBACK}>
Тук е театър, сатиричен, понякога драматичен, дори и експериментален. Вземи си една роля, ако имаш мерак три, играй театър biggrin.gif , забавлявай се.

Повечето хора играят роли и в интерент, и в реалността - животът ги принуждава, оклоните искат да играеш точно определени пиеси, които на тях са им приятни и които обичат да гледат, но не за това сме дошли на този свят. Няма нищо по-вълнуващо и красиво от това да играеш себе си, нищо, че на хората, на които не им е изгодна пиесата, ще те замерят не с цветя, а с камъни. Това е риск, който е хубаво да се поеме. Не на всеки му стиска обаче, повечето обичат да играят роли, които са изцяло и напълно одобрявани от обществото, да надянат маска, за да ги хареса така наречените "алфи". Съжалявам не вярвам в изкуствените неща, не намирам нищо привлекателно в това да се стремиш да съответстваш на очакванията на другите за теб, както настоява, че трябва да се прави как се казваше онази - изгората на Горския!? misli.gif Май беше cathy. Според нея трябва точно да съответстваш на някви си там цифри, за да имаш право изобщо да пишеш в тоя форум. Мерси, подобни пиеси не желая да играя, нито да гледам. prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 09/07/2022, 00:02) <{POST_SNAPBACK}>
...не за това сме дошли на този свят.

Подходящо място да ни светнеш защо, от твоя гледна точка, сме дошли на този свят.
После може да разширим въпроса към задълбочена дискусия на тема "Познаваем ли е светът?"
Питето
Ан тъй, метни му религиозната мрежа на закъсалия, точно по каноните... а за останалите — огън и жупел.
Nepoznata
Цитат(Питето @ 09/07/2022, 19:36) <{POST_SNAPBACK}>
Ан тъй, метни му религиозната мрежа на закъсалия, точно по каноните... а за останалите — огън и жупел.

Къде по-точно съм хвърлила религиозни мрежи? 292.gif
Това, което ми направи впечаление, беше, че колективно се нахвърлихте върху него, също, както и върху мен, също както върху Бигагеорге, че бил неженен преди време, също както върху Стиви по същата причина и т.н. и т.н. Това надали е случайно. Има мощни стериотипи и предразсъдъци, които водят тълпата, която гледа да ритне всеки, който не се вписва в измислените й стереотипи - може нещастен да си, но в брак да си, да не те мислят за "закъсал" или да не се плашат от теб може би? Спомням си, когато се разведох, казах на една моя позната, че съм се развела и тя изведнъж почна да ме избягва, бягаше от мен като дявол от тамян и още една докато си говорехме всеки ден в парка, изведнъж като разбра, че съм се развела, почна да ми маха отдалеч, все едно, че ако се приближи, ще я заразя с нещо, мислих, мислих и реших, че ги е страх и тях да не ги сполети същото и си тръгнах. Страх ли ви е, драги хора, от "закъсалите" или ви е страх вие да не "закъсате" в някакъв момент и затова ли се държите така грубо с тях? Или пък това е своеобразен обществен подсъзнателен механизъм да накараш другарчето да направи всичко възможно да се върне или тепърва да влезе в "нормалния", "препоръчителен", "правилен" коловоз, за да отговори на очакванията на обществото от него, а не тъй нагло да се наслаждава на свободата си, докато женените страдат - я от тъща, я от свекърва, я от някой друг близък или далечен роднина. misli.gif А може би грубото отношение ви помага да изпитвате превъзходство - аз съм много по-велик от тоя "нещастник"? Едно е да бягаш обаче, друго е да риташ хората по кокалчетата. Защо? Аз знаех много добре какви стериотипи се вихрят в този форум, но винаги съм мразела стереотипите, може и да не мога да ги разбия, но поне мога да изразя мнението си относно тях, а то е - вършите грях, отнасяйки се по този начин, грях, за който някой ден всеки от вас ще си плати. Ако ви е страх, ограничете контактите си със "закъсали" хора, но не бъдете груби с тях, защото всяка грубост, която сте излъчили към другите, рано или късно ще се върне при вас.
Glo
Цитат(Nepoznata @ 09/07/2022, 10:02) <{POST_SNAPBACK}>
Повечето хора играят роли и в интерент, и в реалността - животът ги принуждава, оклоните искат да играеш точно определени пиеси, които на тях са им приятни и които обичат да гледат, но не за това сме дошли на този свят. Няма нищо по-вълнуващо и красиво от това да играеш себе си, нищо, че на хората, на които не им е изгодна пиесата, ще те замерят не с цветя, а с камъни. Това е риск, който е хубаво да се поеме. Не на всеки му стиска обаче, повечето обичат да играят роли, които са изцяло и напълно одобрявани от обществото, да надянат маска, за да ги хареса така наречените "алфи". Съжалявам не вярвам в изкуствените неща, не намирам нищо привлекателно в това да се стремиш да съответстваш на очакванията на другите за теб, както настоява, че трябва да се прави как се казваше онази - изгората на Горския!? misli.gif Май беше cathy. Според нея трябва точно да съответстваш на някви си там цифри, за да имаш право изобщо да пишеш в тоя форум. Мерси, подобни пиеси не желая да играя, нито да гледам. prashchai grigorii.gif

да бъдеш себе си е най-тъпата житейска поза която може да заеме човек насред едно почти напълно дебилно общество, ами ако си грозен, тъп, дебел и плешив? cry2.gif бъди себе си, нали! бъди си все такъв, нека ти се смеят и подиграват на всяка крачка, ти си бъди все същия, прекарай един цял мизерен живот заклеймен от омразното ти общество заклещило те в собствената ти схизма но по негово определение, и накрая като ти кипне и им спретнеш един масов разстрел на улицата с което за пореден път доказваш, че си един тъп, дебел, плешив, грозен, но вече и луд нещасник за което сам си си виновен понеже си избрал да бъдеш себе си cry.gif пресътвори се глупако! да бъдеш себе си е най-лесното нещо на света, така и така си себе си, не е нужно никакво усилие, закво да се хабиш, лежи си на тая кълка или си стой вкъщи и излизай само с маска, фърли там едни трийсе стотинки и си ходи забулен да не дразниш хората с имбецилната си физиономия, ако искаш промяна трябва да станеш друг, да забравиш завинаги за себе си, ше запазиш само спомен какъв си бил преди само за да не забравяш откъде си тръгнал, присади си коса, тръгни на фитнес, научи китайски, образовай се, направи си пластична операция, изкарай едни курсове по интелигентнос и едни курсове по чуство за хумор, отдай се на кайтсърфинг, стани успешен предприемач, политик, смени града където всички знаят за истинското ти аз понеже никой не е пророк в собствения си град, смени си името, с новото име и с новото лице никой от стария ти живот няма да те познае, отрежи всякви контакти с роднини и с майка си и баща си ако все още са живи, пусни слух че си заминал на джихад и там си намерил смъртта си, виждаш ли сега колко е вълнуващо да си друг, седиш и се тресеш от смях как си могъл да бъдеш себе си преди! да бъде себе си е най-големия бич който може да се стовари върху един човечец! от стария ти живот ти е останал единствено целулита laugh.gif тва да ти е проблема 292.gif
ЕксГорски
На теб май жегата зле ти се отразява! misli.gif uhuh.gif
Тарабас
Ужас! Исус на кръста така не се е мъчил като вас. Песни на Орфей си е прел и не е предполагал, какъв ужас един ден ще преживеете,
Като жертви сте се регистрирали тука, жертви на личния ви живот и се вживявате като такива във всяко изречение. Аз редовно поскам по ена сълза като ми се трогне сърцето, то на него малко му требе.
Thursday Next
Кефиш. Много сериозно при това. Понякога му изпускаш края и спираш неволно да се халосваш, и тогава се появяват едни работи, дето ми иде да ти изръкопляскам за тях.
29mСтараЗагора
Темета май като гледам приключи .

Искам само да кажа че светът се управлява точно от ''закъсали'' хора . Само , че те обикновенно са достатъчно умни за да останат в сянка и никой да не знае за тях .

Да разбирам ли , че този форум е по скоро за да си чукаме лафа ? Смятате , че някой друг решева тези проблеми . Трябва може да би да отидем на психилог или психиатър . Само , че за него ти си поредния сив работен ден и гледа да си изпие кафето и да се прибере в къщи за да се изчука с мъжа си . Защо все си мислим че някой друг трябва да решева проблемите ни ?

Всичко което пишете е вярно . Само че говорите за различни неща. Хубаво е да бъдеш себе си . И също така не е хубаво.Просто се движим по повърхността . Без да направим общ анализ .
29mСтараЗагора
На работа моите колеги постоянно играят театър .И то все повече им влиза . И те пак играят театър . И то още повече им влиза .И така докато на някой вече така му в****** , че вземе да го заболи сериозно .И тогава вземе че каже нещо истинско.

Така е , дами и господа . Всичко е фалш . Този фалш от който на всички ни се повдига .
Thursday Next
Цитат
Да разбирам ли , че този форум е по скоро за да си чукаме лафа ?

Да, точно така. thmbup.gif

Можем да обсъждаме каквито си искаме проблеми, обаче е добре да не забравяме, че не можем да решим ничии проблеми. За това има хора професионалисти, които съответно могат да се ангажират професионално за постигане на някакъв резултат и да дадат компетентен съвет. Ние сме ЕЖК - можем да си правим вятър на устата колкото си искаме, но не можем да претендираме, че предлаганите от нас решения са работещи или, не дай Боже, единствено правилни. Затова и повечето реакции, които виждаш, го избиват по-скоро на майтап. Не защото хората смятат, че проблемът, който засягаш, не е меродавен или не съществува, а защото е ясно - той не може да се реши тук. Не и за целокупното население. Тук можем да се помайтапим, евентуално да споделим собствен опит и наблюдения. Но няма как да решим проблема с поголовната фрустрираност на шест милиона южни балканци.
Glo
good.gif
Glo
Цитат(29mСтараЗагора @ 10/07/2022, 15:29) <{POST_SNAPBACK}>
На работа моите колеги постоянно играят театър .И то все повече им влиза . И те пак играят театър . И то още повече им влиза .И така докато на някой вече така му в****** , че вземе да го заболи сериозно .И тогава вземе че каже нещо истинско.

Така е , дами и господа . Всичко е фалш . Този фалш от който на всички ни се повдига .

еми театър ми, великия Шекспир го е прозрял, а той е по-велик от Исус sunbathing.gif
29mСтараЗагора
[quote name='Thursday Next' date='10/07/2022, 15:29' post='152483']
Да, точно така. thmbup.gif

- той не може да се реши тук.

Ми аз не знам къде ?

Да , разбирам и знам това . Просто си говорим smile.gif

И все пак , ако бих допринесъл поне една песъчинка ............. бих се гордял !
Glo
можеш да си напълно доволен от себе си донякъде, получи се хубава темичка по темата ти biggrin.gif
29mСтараЗагора
бас хващам че един ден ще си пия кафето с вас и ще се надсмиваме взаимно над първоначалните си въжделения smile.gif smile.gif smile.gif
Тарабас
Четворно еспресо без захар с три капки сметана, за мене wavetowel2.gif
Glo
Цитат(Тарабас @ 10/07/2022, 16:31) <{POST_SNAPBACK}>
Четворно еспресо без захар с три капки сметана, за мене wavetowel2.gif

мойто кафе ти го отстъпвам на тебе, няма да дойда, веднъж ходих на лична форумна среща и се оказа, че изобщо не трябваше да ходя, нито предварително да се съгласявам на женитба от моя страна, чесно ти казвам братле , абсолютно чесно, беше отдавна , преди три четри години rolleyes.gif
Glo
да ви кажа, имал съм десетки и стотици предложения за женитба - едно от най-яките беше една учителка по математика от не помня вече откъде беше, вика женим се и ти подарявам вилата в Хисаря, дай адрес в бургас да пристигам утре, обаче - вика - тряа да убия майка ми и брат ми преди това щото вилата да остане само за мене laugh.gif
Тарабас
Ще се позволя да попитам, а какъв форум е била таа лелка? Звучи да е била мноо луда или толкова да и се е евало, че чак на Тарантино да се прави.
Надявам се, не си седял с нея на ена маса.
Glo
Цитат(Тарабас @ 10/07/2022, 17:28) <{POST_SNAPBACK}>
Надявам се, не си седял с нея на ена маса.

ти луд ли си би, казах само с една мома съм бил на реална среща и то само щото било карма и ме намерила през цялата вселена в тоя живот, беше лежала само веднъж в психиатрия, после лежа още веднъж, но то било изключително заради мене от любов, ми подлъгах се 292.gif
Thursday Next
Похвално е желанието ти да допринесеш за човешката еволюция (ако правилно съм разбрала), обаче тя за съжаление не работи с приказки, обикновено се налага N глави да се изтрескат в N стени и да се направят достатъчно изводи, за да може следващото поколение да заобикаля тези конкретни стени. Но то пък ще си намери други. animatedwink.gif
Ако правилно разбирам, ти пледираш за еволюция на схващанията - при субоптимални условия за моногамия да не се настоява за моногамия, така ли? То това си е факт. Преди време на някаква антарктическа експедиция една изследователка беше забременяла и май след прибирането в цивилизацията беше пратила покана за тест за бащинство на десетина колеги. a4dff7b7.gif Ето, виждаш, че при изключителни обстоятелства табутата падат.
Тарабас
Няма закони, морални или юридически, които да са по-силни от една шъпа хормони. Нема и невронна система, която да се е опънала на хормоните. Всеки един от нас си има мисия и хормоните са тези, които със слепите ни очи ни водят biggrin.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 10/07/2022, 11:37) <{POST_SNAPBACK}>
да бъдеш себе си е най-тъпата житейска поза която може да заеме човек

"Харесвам свободолюбиви хора. Харесвам хора, които са себе си и пет пари не дават за мнението на околните. Те винаги са на мястото, на което искат. С хората, с които искат. Правят това, което искат. Както искат. Такива хора са ходещ заряд. Такива хора миришат на революция и независимост. Такива хора са пламък. Харесвам хора, които държат на принципите си. Такива, които имат мнение и позиция, които винаги отстояват. Без значение дали то ще се приеме. Без значение дали това ще ги отлъчи от масата. Такива хора имат красив вътрешен свят. На тези хора не им отиват граници, клетки, въжета. Не им отива да бъдат ограничени. От някой, от нещо. Такива хора са категорични. Импулсивни. Истински. Те са заряд, огън, вълна. Те са куршум, удар, цунами, тайфун. Не винаги са харесвани. Не винаги успяват да се впишат. Но винаги се забелязват. Винаги се усеща присъствието им на масата, в стаята, в света.
Свободата мирише отдалеч, но не всеки има смелост да ухае на нея."

Силвия Крумова

Тарабас
Тая кака Силвия Крумова я срам да са регистрира ли?

Иначе и онзи пич дето утрепа двете жени в София тези дни беше себе си prashchai grigorii.gif
И онея дето викат, че са патриоти, ходят с потури и на екенцата им пише Болгария, те са себе си. Поне потурите им са техни laugh.gif laugh.gif
Glo
таа смешла направо Просто Киро Тъпото описала tongue.gif laugh.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 10/07/2022, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
Тая кака Силвия Крумова я срам да са регистрира ли?

Иначе и онзи пич дето утрепа двете жени в София тези дни беше себе си prashchai grigorii.gif
И онея дето викат, че са патриоти, ходят с потури и на екенцата им пише Болгария, те са себе си. Поне потурите им са техни laugh.gif laugh.gif

Ти откъде знаеш, че е бил себе си? А откъде знаеш, че онези, които ходят с потури са себе си? misli.gif
Можеш да ходиш с потури, за да удовлетвориш примерно изискванията на родителите си, които са ти казали, че всеки честен човек ходи с потури.
Само човек, който познава себе си, може да бъде себе си, останалите се наливат с алкохол, пушат и т.н. и т.н. само и само да не чуят себе си, да не останат насаме със себе си, да не видят кои са всъщност са.
Glo
Цитат(Nepoznata @ 10/07/2022, 21:52) <{POST_SNAPBACK}>
.
Само човек, който познава себе си, може да бъде себе си, останалите се наливат с алкохол, пушат и т.н. и т.н. само и само да не чуят себе си, да не останат насаме със себе си, да не видят кои са всъщност са.

човек е непознаваем сам за себе си освен чрез другите човеци, па тва за алкохола и цигарите е въпрос на съвсем различни теми rolleyes.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 10/07/2022, 11:27) <{POST_SNAPBACK}>
"Харесвам хора, които са себе си и пет пари не дават за мнението на околните...
Такива хора миришат...
Свободата (от чувство за реалност и приличие - б.ч.) мирише отдалеч, но не всеки има смелост да ухае на нея."
Силвия Крумова

Така, както се само-описва тази изпаднала гнусна стрина, дето "пет пари не давала за мнението на околните", най-вероятно яко вони на гнилоч и канализация. На нея ли се стремиш да приличаш? 453.gif
Питето
Цитат(Nepoznata @ 10/07/2022, 07:03) <{POST_SNAPBACK}>
Къде по-точно съм хвърлила религиозни мрежи? 292.gif
...

Точно тук: "някой ден Бог ще ви търси сметка за всичко, независимо дали вярвате в Него или не. "
А и дебелоочието да питаш "кой, аз ли" и "къде точно" също си е задължително за религиозните мрежари. Ми твоя бог ни е събрал тук. Ако имаш нЕкакви оплаквания, заставаш на колене, събираш ръцете и споделяш на онова съществително, дето го пишеш с главни букви. Ако ти отговори, "благата вест" я сподели в Х-форума.
Питето
Ми циците са в основата на битието. Ако дядо ти не е гледал цици, внук му нямаше да пише из форумите. Та циците са си основа, а от там насетне, всеки надгражда както му хареса и където/колкото може. Сега, някои пропускат (някак си) момента с циците, и се оказват изненадани... понякога и неприятно.
Glo
Цитат(Питето @ 10/07/2022, 23:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ми циците са в основата на битието. Ако дядо ти не е гледал цици, внук му нямаше да пише из форумите. Та циците са си основа, а от там насетне, всеки надгражда както му хареса и където/колкото може. Сега, някои пропускат (някак си) момента с циците, и се оказват изненадани... понякога и неприятно.

браво Питето, какво точно каза за циците беее меееен, кажи го пак разбираемо wavetowel2.gif
Питето
Както подчерта Гло, нищо ново. На, чети да видиш колко е старо това с театрото и викането.
Питето
Прочети го пак, ама утре.
Glo
Цитат(Питето @ 10/07/2022, 23:39) <{POST_SNAPBACK}>
Прочети го пак, ама утре.

утре ше съм друг Питето с вечните линкове към тери и чудомир, а ти ше си все същия ......................... добави се сам 292.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 10/07/2022, 22:02) <{POST_SNAPBACK}>
човек е непознаваем сам за себе си освен чрез другите човеци

Това не е вярно.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 10/07/2022, 22:12) <{POST_SNAPBACK}>
Така, както се само-описва тази изпаднала гнусна стрина, дето "пет пари не давала за мнението на околните", най-вероятно яко вони на гнилоч и канализация. На нея ли се стремиш да приличаш? 453.gif

"Гнусно и вонящо на гнилоч и канализация" е единствено собственото ти съзнание, което има склонност да хвърля кал върху хора, които не познава лично, никога не е виждало и не си е направило труда поне да се информира от интернет за тях. Аз съм чела много неща от нея и мога да кажа , че е изключително талантлива, но вчера за първи път потърсих инфо в интернет да видя как изглежда и дали имаш право относно казаното от теб, оказа се, че всички тия простотии дето си ги писал са плод единстевно и само на изпадналата ти фантазия, която копнее да черни хората, за съжаление не си само ти такъв в този форум. Ето, гледай и преди да говориш глупости и поне прави проверки друг път, за да не се излагаш така чутовно. prashchai grigorii.gif

Nepoznata
Цитат(Питето @ 10/07/2022, 23:28) <{POST_SNAPBACK}>
Точно тук: "някой ден Бог ще ви търси сметка за всичко, независимо дали вярвате в Него или не. "
А и дебелоочието да питаш "кой, аз ли" и "къде точно" също си е задължително за религиозните мрежари. Ми твоя бог ни е събрал тук. Ако имаш нЕкакви оплаквания, заставаш на колене, събираш ръцете и споделяш на онова съществително, дето го пишеш с главни букви. Ако ти отговори, "благата вест" я сподели в Х-форума.

Ами това си е истина и дори атеисти като Горския го казват: http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=152509, защото усещат, че е истина, че има Бог и че мирозданието е основано на духовни закони, които и да ти харесват, и да не ти харесват, си действат, също както действа закона за гравитацията. Аз разбирам, че съвестта ви не е чиста и предпочитате да няма закон за бумеранга, но уви, няма как да ви зарадвам и да ви лъжа, след като има такъв. 292.gif

https://www.zajenata.bg/8-%D0%B7%D0%B0%D0%B...news153166.html
Shade
Цитат(Nepoznata @ 10/07/2022, 21:16) <{POST_SNAPBACK}>
"Гнусно и вонящо на гнилоч и канализация" е единствено собственото ти съзнание

Като прочете човек надутите префърцунени фрази на оная, дето й се възхищаваш, се сеща за утешителния израз "Е, умът не е всичко". В нейния случай си е направо нищо.

А по повод беззъбите ти опити да хапеш, единственият положителен момент е, че и ти си част от природата. Очевидно не най-добрата й част. wink.gif
29mСтараЗагора
Ми да ама то и сега в България обстоятелствата са изключителни , а пък аз не виждам промяна в поведението на ..............
29mСтараЗагора
Нещата са доста по брутални
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 11/07/2022, 08:17) <{POST_SNAPBACK}>
Ми да ама то и сега в България обстоятелствата са изключителни , а пък аз не виждам промяна в поведението на ..............

В какво се изразяват изключителните обстоятелства в България?
Thursday Next
Абсолютно. Дето са казвали древните римляни, природата с и вила да я пропъдиш, пак се връща.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.