Quaker between your quarks
19/08/2022, 19:48
От осми клас тръгнах с лицеви опори, коремни преси, пружини за бицепс, за трицепс. Напраих такива кости, такива рамена и мускули, че в икаруса влизах странично. После, се стече живота, че три години хамалин в жепето, хиляди тонове цимент, калцинирана сода, каолин, захар, брашно, сол, глина за леярски форми.
Имахме прокурор, студенти, доктори, и от цял свят. Имаше един , Омубо Сикага Джак, от Африка беше. И един главен готвач съм запомнил, от Кърджалийско, с три деца. Вика, ще сменям работата , или ще се развеждам.
Цял ден, тия печки, тия фурни, тия големи тави ме пекат отпред, хич да не е 45 градуса. Вечер лягам до жената, нейната 36.6, и той се свие, прибере се, кат сушена шушулка стане стресиран, от тоя студ, ще си разбия семейството.
С тия мускули, още преди казармата ми викаха Фабио Тести, и отговорно е да ти викат така. Налитах на бой все на джудисти, боксьори...Интересното е, че все ме биеха, душеха, изкълчваха ми кракъ, ръката, вратъ.
Даже в Берлин, на Александер плац, хотел Берлин, до телевизионната кула, на осмия етаж, един джудист, от националния, ми взе да ме души с лакът, а то било разрешено, но той гъвкав, научен, а аз момче от село, село Труд, на президента, не съм от Банкя.