Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пясък !
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 23/08/2022, 10:45) <{POST_SNAPBACK}>
Абе, лингвисти ! Има ли съществена разлика, между съществителните ярмомелка, и фуражумелка ? И кви глаголи им пасват ?

Карам Гугъл да ми търси хубава, спретната и евтина фуражумелка, а той пита,- ярмомелка ли ?

Опитай да напишеш фуражОмелка, както се пише, може пък Гугъл да ти я намери. plezz.gif
Quaker between your quarks
Добре де, мерна един граматически беззащитен шлосер, нагазил грешно лингвистичната нива, и ти с женска жестокост, с отровно жило кълвеш психическата ми неуравновесена същност. sad.gif
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 24/08/2022, 19:11) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де, мерна един граматически беззащитен шлосер, нагазил грешно лингвистичната нива, и ти с женска жестокост, с отровно жило кълвеш психическата ми неуравновесена същност. sad.gif

Ма това не е жестокост, бе пиле, помагам ти с идея как може евентуално да подобриш търсенето, така че Гугъл да ти връща по-смислени резултати. Ква жестокост, ква отрова те подгони.
Ти, даже не си рибар. В Бургас, половината не сте рибари. Как изобщо се справяте с психическият елемент на кризата на идентичността ?
Кой сте Вие, щом не сте рибар ? sad.gif
Тарабас
Простите хора за най-щастливите. Когато не си в състояние да осъзнаеш цялата мъка, която носи живота със себе си, тогава вятър те вее на бял кон. Семплите хора са рицари.
Рицарят на неосъзатата мъка. Сигурен съм, че всеки ден срещаш такива.
Питето
Щом се мъчат с две думи, значи има разлика. Ти що не измислиш нЕкоя трета машинка, да се шашка гугъла?
Питето
Ако имаш акъл и задържаш кинтите, ставаш за човек. Сега, дали "човешкото" е развито в посоката, дето на тебе ти харесва, или в посока дето не ти харесва, все едно. Дори тези дето "не стават за човек", стават за правене на човешки неща. Аха, точно щото имат акъл и посока, и можеш някак си да ги подкараш в правилната посока. Онези без парите, те правят пакостите, нищо че често ги правя щото искат " по човешки да е". Имаше някъде из нета, едни "закони на глупостта", там са го обяснили по-добре. НЕмаш ли акъл (като да задържиш кинтите), трудно ще ти се получи "човешки", колкото и да се напъваш. Аз да греша, ама ей го и Ралин:
Без пари чиляк,
сам на себе враг.
Thursday Next
Има разбира се: ярмомелката е само за зърно, а с фуражомелката може да се смелят и други части на фуражните растения - стъбла, листа и пр. Слама и сено също. Мани го Хък, прави се на интересен. laughing.gif
viara
Цитат(Питето @ 22/08/2022, 22:34) <{POST_SNAPBACK}>
За всеки си е различно. Акъла прави и задържа парите в огромния брой от случаите, човещината, тя е едно друго нещо, а комбинацията между тях, си е съвсем трето нещо. Откак не се заричам за разни неща, и нямам нищо "окончателно и неотменно", някак си виждам повече възможности, при това такива дето ми пасват.

Абсолютно точно. Особено последното. Когато човек се вързва с една възможност, пропуска всички останали, които Вселената му предлага.
Това мислене е от друга генерация. Малко хора могат да се похвалят с такова. Радвам се, че го има и сред българи.
Едно на милион, може и на пет милиона. Приятно се изненадах. Тези малко думи говорят толкова много знание и мъдрост...
Божиите Благословения! за всички такива хора, но те така или иначе са с тях, с мъдростта, разума и знанието щото Божия Дух е Дух на Мъдрост, Знание и Сила. Исая 11.
И там където е Божия Дух, там е Свобода. А и това, което Бог е дал, никой не може да ти го вземе.
Божиите дарове са Вечни, Неотменни.
viara
Цитат(Питето @ 24/08/2022, 22:42) <{POST_SNAPBACK}>
Ако имаш акъл и задържаш кинтите, ставаш за човек. Сега, дали "човешкото" е развито в посоката, дето на тебе ти харесва, или в посока дето не ти харесва, все едно. Дори тези дето "не стават за човек", стават за правене на човешки неща. Аха, точно щото имат акъл и посока, и можеш някак си да ги подкараш в правилната посока. Онези без парите, те правят пакостите, нищо че често ги правя щото искат " по човешки да е". Имаше някъде из нета, едни "закони на глупостта", там са го обяснили по-добре. НЕмаш ли акъл (като да задържиш кинтите), трудно ще ти се получи "човешки", колкото и да се напъваш. Аз да греша, ама ей го и Ралин:
Без пари чиляк,
сам на себе враг.

Абсолютно. Това бях аз до преди време - човек без пари - на себе си враг. ... Опазил ме Бог. Благодаря.
Не знаех, че тук има хора от съзнание свише. Благодаря на Бог, за което.
Божията Благодат да бъде с всички такива Съзнания. Благодаря!
hat.gif
Питето
Абе той, говеда нЕма да храни, а го е подкарал отдалече през ярмомелките, после през клонотрошачките, че накрая да го докара до шредерите дето мелят всичко.
Питето
Много станаха главните Б-та, явно е станала нЕкаква грешка.
Glo
господине, давам тържествено обещание пред бог ако не умра днес или поне утре най-късно от ужасния ми грип, дано да е ковид, че е по-престижно, не им разбирам на гриповете, обещавам ако ми се размине смъртта, не че толкоз ми дреме де, аз не съм като ония дето им се живее по-дълго от педесе и три, да си купя няква скъпа пиячка rolleyes.gif но да не надвишава двайстина лева да речем, закво да дам педесе примерно, като с тее пари ше си купя още пиене 292.gif
Glo
нанси флореси, нанси флореси, нанси флореси, ето , изпадам в няква губеща съзнанието сивосинкава мъгла, нанси флореси, нанси флореси, бош, бош, йеронимус бош, искат да ми кажат нещо, шшшт, тихо, вече не съм тука духом, само телом, само да не ми падне тялото от стола, Питето, прощавай ако има нещо, Бош, Бош, казват ми... казват ми... че съм пълна лешникотрошачка, ама верно ли? не, не съм се записал на балет все още но го обмислям, какво криете зад гърбовете си сенки мрачни, няма да дойда с вас, еми няма да тръгна и толкоз, демони тъпи, назад, и тука размахвам някъв огнен меч, подарък от елфите на джуди гарланд, ха ха, бягате а sunbathing.gif оф, ибах им майката на тее b_046.gif
много витамини пииш.
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 26/08/2022, 10:00) <{POST_SNAPBACK}>
много витамини пииш.

Аз мисля, че гейми. Да видим кой е прав. animatedwink.gif
Не мисля, че е гей, дори педерас може и да не е. laugh.gif
Leon
Цитат(Glo @ 26/08/2022, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
........ обещавам ако ми се размине смъртта, не че толкоз ми дреме де, аз не съм като ония дето им се живее по-дълго от педесе и три, .......

Не е важно на колко, требва да е изведнъж! pop.gif
И все пак, ако оцелееш, ше те чакам под Ком!
Thursday Next
Цитат(Quaker between your quarks @ 26/08/2022, 11:10) <{POST_SNAPBACK}>
Не мисля, че е гей, дори педерас може и да не е. laugh.gif

Казах, че гейми, пиле, чети внимателно. Това е глагол. Играе некви игри с огнени елфски мечове, демек.
Абе то, май няма значение как пишеш, щом чета как си искам. laugh.gif
agrippa
Нямам пясък. Купувам си, някъде отдалеч го карат.

А уж владеем някакъв земен участък. Лъжа и измама: то само баластра и глина. А много надълбоко пак не е законно да копаш – кабели и инсталации имало, за земните недра да не говорим, там не ги допускат простосмъртните без каска и лампичка отпред. Същото и за надземното пространство, най-много една топола нагоре е твое. Тва дронове, въртолети и сателити не можеш ги бараш, колкото и да те дразнят. Та пясъка ми е най-малкия проблем.
Цитат
И ако не, как се чувствате, така ?
Излъган и използван. Сори, не съм чел и горните постове, може да се повтарям.
Питето
Това е така в твоята държава. Има други държави, в които като си купиш земя, всичко под парцела е твое, ама наистина всичко, чак до центъра на земята. Ако искаш (можеш) кОпай на воля. За пясък, някои го продават като сувенир в интернет, и така са прекалили, че в някои държави е забранено да си вземеш шепа пясък за спомен.
Абе пясъка и парцелите са сложна тема, трябва да се дискутира на маса с много алкохол.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.