Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новите реалности
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
Цитат(Thursday Next @ 08/10/2022, 00:13) <{POST_SNAPBACK}>
Шът, никви спойлъри да не чувам, ние таман догледахме четвърта. animatedwink.gif

имам седма, чакам бг субтитри tongue.gif
Glo
на шеста съм на Андор - на лукас и дисни, междузвездни sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=cKOegEuCcfw
Alexfield
Аматьор sochi.gif Гледай с английски.
Glo
Цитат(Alexfield @ 08/10/2022, 00:35) <{POST_SNAPBACK}>

ми аз съм само с руска гимназия за първо средно и второ средно - Автото на теория и практика Газ камион 292.gif

английски учех при мормоните, даже ги канех на гости в къщи на яка лапачка и им изнасях лекции аз, вместо те на мене, смятаха сяка българка за хурва, освен жена ми laugh.gif

обичат мусака и пълнени чушки и нищо друго от бг кухнята rolleyes.gif но то друго няма

Thursday Next
Цитат(Alexfield @ 07/10/2022, 23:35) <{POST_SNAPBACK}>

Профитата гледаме без. plezz.gif Признавам, де, шотландският акцент на Дурин и ирландският на Нори усложняват малко ситуацията.
Shade
Цитат(Glo @ 03/10/2022, 10:59) <{POST_SNAPBACK}>
таман си изтеглих шеста серия на властелина, да видим кой кого ше анексира тоя път rolleyes.gif

Обичам да гледам директно на телевизора и мразя да тегля.
Plex дали е достъпен в България?
Glo
туй Плекс съм сигурен, че го имам, даже може и да съм го разцъквал, тегля си филми от бг торентите - филмите на дисни, ейпъл и амазон без пари разбира се с идеално качество, нямам намерение да се абонирам за всяка стрийминг услуга, още повече след като торентите ми са без пари, в бг няма проблем хихи, свалям си филмите за секунди, платени са ми нетфликса и HBO MAX, даже фанах промоция на ейчбиомакс в началото им преди месеци промоция покрай обединението им за 3,30 евро на месец wavetowel2.gif
Leon
Цитат(Glo @ 08/10/2022, 00:45) <{POST_SNAPBACK}>
... и второ средно - Автото на теория и практика Газ камион 292.gif

......

Ха! Гледай ти, и аз на такъв камион се учих в УПК-то. Още имам мазоли по ръцете от полигона. w00tbrows.gif
ByBa
Цитат(29mСтараЗагора @ 21/08/2022, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Живеем в бурни времена . Новите технолигии променят условията .

Та това са основните неща с които общуваме хората : текст , звук и картина .
.
По - лесно е от всякога някой да ти напише съобщение ... То си стои и може да бъде видяно когато е удобно .
Но като резултат какво получаваме хора ? Мълчание ...

Никой не ни пише . А толкова много зелени точки във Фейсбук .
Толкова е лесно да си част от група . Група на класа , група на колегите и т. н.
И какво ...? Мълчание...

Да сега наистина се вижда по - добре от преди човешката природа . И знаете ли кое се вижда ? ...

Какво искаш да ни внушиш с тази тема или по-скоро какво питаш?

Не мисля, че новите технологии разкриват по-добре или по-зле това, което си написал/от човешката природа/. Човешката природа е така "планирана", че не е елементарна и да реагира и мисли като другата ...природа.

И това, което напишеш в картичка и я пратиш по пощата - посланието, дали е чак толкова различно отколкото в посланието, което чака...и мълчи...е, сега станахме много-словни и в това няма лошо, просто повече информация.

Аз харесвам зеления цвят...той успокоява - цвета на тревата, листата, иглолистните, на зеленото в синята Земя.

Shade
Цитат(Leon @ 07/10/2022, 22:59) <{POST_SNAPBACK}>
Ха! Гледай ти, и аз на такъв камион се учих в УПК-то. Още имам мазоли по ръцете от полигона. w00tbrows.gif

Учил си се на ЗИЛ-130. Защо мазоли? Воланът му е с хидравлика, серво усилвател, а пневматичната спирачка действа пропорционално на натиска върху спирачния педал.
Аз се учих в гимназията на ГАЗ-51 ("Молотовка"). Той е без хидравлика, а стартерът му е педал, разположен над и вдясно от педала за газ, който натискаш с десния крак. За да запали, с левия крак натискаш педела на газта.

В казармата карах ЗИЛ-157. Също е без хидравлика на волана, при това пневматичната спирачка управлява клапан, който директно пуска въздух към спирачните цилиндри. Натиснеш ли спирачния педал от раз, колелата мигновено блокират и може да се изтъркаляш. Спира се плавно с бързи кратки натискания на педала, "помпане".
При ЗИЛ-157 педалът на стартера е на една вертикална линия с педала на газта. За да запалиш, с предната част на обувката натискаш стартера, а с петàта подаваш газ.

А, сега забелязах, че камионът на който си се учил, е ГАЗ-52. Не съм карал такъв, може би е вариант на "Молотовката" без хидравлика.

Питето
Изчакай, може да "проговорят" на български с диалекти от шопско, бургаско, пловдивско. Щом може пикситата на Пратчет да карат на северозападен диалект, що другите плоскоземци да не?
Leon
Цитат(Shade @ 08/10/2022, 16:21) <{POST_SNAPBACK}>
...
А, сега забелязах, че камионът на който си се учил, е ГАЗ-52. Не съм карал такъв, може би е вариант на "Молотовката" без хидравлика.

....

Gaz 53A, чудото на съветската техника w00tbrows.gif
И да, имах мазоли.
Glo
е тее зилове ми бяха любими за каране в казармата, бях военновъздушни сили зад Лукойл, имахме много камиони, мазове, зилове, урали, кразове и не помня кви бяха още, мноо цистерни, кислородни за заряд на самолетите, две години тъпотия, макар че бяхме единственото поделение в нова сграда с бани, къпех се по пет пъти на ден, през останалото време се криех някъде , уж съм заминал по задачи с някой старшина laugh.gif

Thursday Next
Цитат(Питето @ 08/10/2022, 15:24) <{POST_SNAPBACK}>
Изчакай, може да "проговорят" на български с диалекти от шопско, бургаско, пловдивско. Щом може пикситата на Пратчет да карат на северозападен диалект, що другите плоскоземци да не?

Пикситата на Пратчет карат на ... нещо. Това, на което карат, не е северозападен диалект, каквото и да си е мислил преводачът, сглобявайки тия безумия от дочуто тук-там из отечеството. Казвам го като човек, на който северозападният диалект му е роден.

Това е и една от причините да не чета/гледам преводи, когато ми е възможно. Ей такива работи много трудно се правят смислено на друг език.
Тарабас
Хубаво е да се празнуват историчвски събития. Аз изках на детето да му покажа, от къде са му корените, то вика, аз корени немам, имам два крака, хвала на госпот бок.
Летото, за честванията на битката при Ахелой, дето сме клали византийци три деня и три нощи, купих ено половин агне и преди да го сготвя с едни нож го мушкак докато не остана ненамушкано място по него. Представях си, че е византиец, турчин или поне норвежец. Детето не еде от агнето. Обу си обувките и се наслади целио ден на краката си, ходи да кара колело. Много ми е тъжно, че децата ми немат корени!
Питето
Има огромно неразбиране на това с "корените". "Корените" служат, за да се помнят грешките и да се избягват, обаче много от племената по света ползват "корените" за да стоят вкопани манталитетно и да не мож ги преместиш крачка напред към новите времена. Ама то си е нормално де, няма добри и лоши неща, има само добра или лоша употреба на нещата.
Thursday Next
Стига с тия корени, крила, крила му дай на детето. biggrin.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 10/10/2022, 19:42) <{POST_SNAPBACK}>
Стига с тия корени, крила, крила му дай на детето. biggrin.gif

българина е умствен охлюв, ше им даде на децата си лиги и черупки, кви крила laugh.gif
biggeorge
Цитат(29mСтараЗагора @ 24/08/2022, 17:24) <{POST_SNAPBACK}>
Ти не искаш , ама аз трябва да се оженя

Това "трябва" подразни много хора и то все такива, които имат дългогодишен семеен опит.
Аз нямам такъв опит, но имам какво да ти кажа.
Не се ядосвам от думите ти, защото според мен те не са твои.
Имам чувството, че повтаряш чужди думи.
Примерно майка ти ти е казала: "Трябва да се ожениш преди ... баба ти и дядо ти да умрат, за да могат да те видят женен и с деца!".
Само че нещата не стават точно така.
Няма как механично да събереш двама души.
Не можеш да отидеш при някоя непозната жена и да й кажеш: "Искаш ли да се оженим?".
Постави си се на мястото на всяка една жена, на която някой мъж би й казал подобно нещо.
Според теб как ще реагира?
Ако напълно непозната жена се доближи до теб и ти предложи да се ожените, ти самия ще осъзнаеш колко абсурдно звучи това.
Преди брака има период на опознаване и сприятеляване.
Дори и майка ми и баща ми са били "гаджета" около година преди да се оженят.
Имали са време да се опознаят преди да сключат граждански брак и да заживеят заедно.
Разликата е, че в онези времена "гаджетата" не са правели секс на първата среща или още от 12-годишни, както е сега.
Ти искаш всичко да се случи тук и сега, веднага, а това просто няма как да стане.
А къде остава запознаването, срещите, първата целувка, първата прегръдка, разходките вечер, изпращането до дома й, серенади под прозореца й, запознаването с родителите й, ходенето за риба с баща й, гостуването при дядо й и баба й, опознаването на роднините й и т.н.?
Или може би младите хора вече не правят такива неща?

Ако е така, значи са загубили много.
Поне малко не си ли романтичен?
Не мечтаеш ли за такива неща?
Защо искаш само секс?
А къде остават любовта и приятелството?

Не знам дали осъзнаваш, но не можеш да правиш секс 24 часа на ден, 7 дни в седмицата с жена си.
През останалото време, когато не правите секс какво друго ще правите, ако не сте партньори и приятели, ако не си общувате, ако не си допадате като хора, ако не се харесвате като личности?
Освен това хората не обичат да бъдат използвани.
Никоя жена няма да иска да бъде изчукана, употребена и зарязана.
Ако някоя жена ти предложи да те изчука (анално), употреби и зареже и на теб няма да ти хареса.
Постави се на мястото на жените и ще осъзнаеш колко тъпо звучат нещата, които си написал.
Ако няма къде да се запознаеш с някоя готина жена, тогава промени нещо в живота си.
Започни нещо ново, което не си правил досега.
Смени работата си, намери си нови приятели, промени местожителството си, тръгни на фитнес, започни курсове по танци, учи езици или следвай висше ...
И не очаквай, че на 5-тата минута ще срещнеш някоя жена, която на 10-тата минута ще иска да скочи в леглото с теб, а на 15-тата минута ще иска да се ожените.
Новото нещо, с което ще се захванеш не трябва да е просто повод да намериш "подходящата" жена.
Всъщност въобще не трябва да я търсиш.
Тя ще те намери. wink.gif
Не знаеш ли, че жените избират мъжете, а не обратното?
Заеми се с нещо ново и то напълно сериозно и отговорно, защото всяко ново начало е добро за теб.
Като се запознаеш с нови хора, като смениш средата си, като си общуваш с повече различни хора, като ангажираш ума си с работа и учене ще забравиш за маниакалните си мисли как на всяка цена тук и сега трябва да се ожениш и да си имаш деца.
Ако много силно го искаш, то просто няма да стане.
Връзката, брака, семейството е част от живота, нов етап в развитието ти, а не краят на пътя ти.
А на това, което си написал:
Цитат(29mСтараЗагора @ 25/08/2022, 21:09) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да се прайте . Вечер под юргана барате женска кълка нали.Еми и аз искам .

се смях с глас. laugh.gif
Не ти се подигравам.
Просто ми прозвуча толкова просташко и селяндурско, че ми се прииска да видя как го казваш на някоя жена.
Ако ми позволиш ще снимам с телефона си нейната реакция и после ще го качим в Интернет, за да го види целия свят.
Това ще е нещо като нагледен урок какво в никакъв случай един мъж не трябва да прави. w00tbrows.gif
Пожелавам ти да имаш успех с всичко, с което се захванеш! hat.gif
Тарабас
Мисля, че и на двамата птредставите ви за жените са тотално объркани. animatedwink.gif
biggeorge
Да, така е. rolleyes.gif
Напълно съм съгласен.
Би ли споделил с нас вселенската си мъдрост и знания по отношение на жените, Ваше благородие, учителю и пророк Тарабас? hands.gif biggrin2.gif
29mСтараЗагора
"Това "трябва" подразни много хора и то все такива, които имат дългогодишен семеен опит.
Аз нямам такъв опит, но имам какво да ти кажа.
Не се ядосвам от думите ти, защото според мен те не са твои.
Имам чувството, че повтаряш чужди думи.
Примерно майка ти ти е казала: "Трябва да се ожениш преди ... баба ти и дядо ти да умрат, за да могат да те видят женен и с деца!".
"

Ами , не . Това "трябва" е защото вечер като се прибера от работа искам да си легна до жена ! Заради плътски , емоционални , психически , социални и такива разни причини .

"Няма как механично да събереш двама души."

Има , има

"Или може би младите хора вече не правят такива неща?"

Рабира се , че правят аз не ги отричам . Но много добре знаеш природата на мъжете . Тези жени които се съобразяват с нея печелят .

"А къде остават любовта и приятелството?"

Ами кво да ти кажа мой човек . Аз съм влюбчива личност . Влюбвал съм се до такава степен , че съм ревал за жена !!!Обаче любовта е само за някои . За късметлиите . Разбираш ли ? Любовта не достига до всички . Тя е само за един определн процент
от хората ! Така , че ако обичаш остави останалите хора да правят секс .

Няма да се прайте . Вечер под юргана барате женска кълка нали.Еми и аз искам .
се смях с глас. laugh.gif
Не ти се подигравам.
Просто ми прозвуча толкова просташко и селяндурско, че ми се прииска да видя как го казваш на някоя жена.

Прекалено изтънчен си станал . Работя в предприятие с работници над 1000 човека . Повярвай ми тълпата отдавна е изгубила изтънчения си език .Освен това аз не казвам нищо лошо . Иксаш да кажеш че е лошо да искам да пипна женски крак така ли?
Напротив , мисля , че една жена би се трогнала от това че изпитвам интерес към тялото и .
biggeorge
Със сигурност има жена за теб.
Пожелавам ти да я намериш.
Дано после да не съжаляваш за избора си.
Shade
Цитат(biggeorge @ 18/10/2022, 17:25) <{POST_SNAPBACK}>
Със сигурност има жена за теб.
Пожелавам ти да я намериш.
Дано после да не съжаляваш за избора си.

Има, разбира се. И за теб има жена. Не са трудни за намиране.
Тук една постоянно пуска въдици като снимката си и редовно обявяване колко млада била, какви ѝ били килограмите и сантиметрите. В търсене някой изпаднал да клъвне. Хайде наслука! Пробвайте се и дано после не съжалявате за избора. animatedwink.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/10/2022, 07:55) <{POST_SNAPBACK}>
Има, разбира се. И за теб има жена. Не са трудни за намиране.
Тук една постоянно пуска въдици като снимката си и редовно обявяване колко млада била, какви ѝ били килограмите и сантиметрите. В търсене някой изпаднал да клъвне. Хайде наслука! Пробвайте се и дано после не съжалявате за избора. animatedwink.gif

Боже, колко си нисък и тъп! Млада съм, да и сантиметрите ми за разлика от твоите, които са максимално минимални във всяко едно отношение, са си прекрасни. wub.gif Мъже на този свят има много и на тях им е доста по-трудно, защото жените в огромното си мнозинство не ги харесват, предпочитат да си стоят сами, вместо да се занимават с някой, който не ги кефи. prashchai grigorii.gif А тук си се забавлявам, независимо кви ги пише за мен модераторката. animatedwink.gif
Тарабас
Това със снимките понякога може да тръгне и в грешна посока. Имаше ена такава снимка на една гола мома, която се беше снимава в банята до бойлера. Момата определено не предизвикваше интерес. Момците коментираха само марката, капацитета и модела на бойлера.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 18/10/2022, 17:12) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля, че и на двамата птредставите ви за жените са тотално объркани. animatedwink.gif

Не че твоите са много подредени. console.gif
Вие, мъжете под метър и седемдесет и особено онези под метър и шестдесет като Шейд по правило сте си доста объркани. Нека пишещите тук неженени момчета не ви се вързват въобще. Скъпи неженени момчета, това, че някой е женен, не означава непременно, че жена му си умира от кеф да спи с него. Вероятно тях двамата жените им едва ги търпят и все гледат да ги държат максимално по-далеч от себе си и те затова са толкова заядливи и главното им забавление е да тормозят хората във форума. console.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 18/10/2022, 22:23) <{POST_SNAPBACK}>
Боже, колко си нисък и тъп! Млада съм, да и сантиметрите ми за разлика от твоите, които са максимално минимални във всяко едно отношение, са си прекрасни. wub.gif Мъже на този свят има много и на тях им е доста по-трудно, защото жените в огромното си мнозинство не ги харесват, предпочитат да си стоят сами, вместо да се занимават с някой, който не ги кефи. prashchai grigorii.gif А тук си се забавлявам, независимо кви ги пише за мен модераторката. animatedwink.gif

Опитай да отгатнеш и едни други сантиметри. wink.gif
На такива като теб, само педя човек, лакът *** се полага. a4dff7b7.gif
Nepoznata
Цитат(biggeorge @ 18/10/2022, 02:48) <{POST_SNAPBACK}>
Всъщност въобще не трябва да я търсиш.
Тя ще те намери. wink.gif
Не знаеш ли, че жените избират мъжете, а не обратното?

Глюпости! Ще го намери другият път. svirkam si.gif
Брат ми е на четиридесет, много е красив, богат, строен, висок, готви много добре, но не иска да се жени. Баща ми вика, ще умра и няма да видя внуци от него. Хванах го аз веднъж и викам, искам да ставам леля, какво мислиш по въпроса. Той вика - ми няма свястни жени, всички били използвачки, гледали само парите и т.н. и т.н. Викам му - не може да няма свястни жени, ти не си търсил, защото ти е по-удобно да живееш сам, нали!? Той ми хъката ,мъката... Истината е не е, че не можете - вие не ИСКАТЕ. Защото така ви е по-добре. Защото една огромна част от хората в днешно време са егоистичини - и мъже, и жени. В което няма нищо лошо разбира се, всеки си живее, както намери за добре.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/10/2022, 07:38) <{POST_SNAPBACK}>
Опитай да отгатнеш и едни други сантиметри. wink.gif
На такива като теб, само педя човек, лакът *** се полага. a4dff7b7.gif

Казах максимално минимални и във визираното от теб отношние също. grin.gif
Що се отнася до педя човеците като теб, не благодаря! Последното ми гадже беше 1,90, откакто се разделихме, не съм срещала мъж, който наистина да ме впечатли, всички в сравнение с него бледнеят - и като интелект, и като външност, и като цялостно излъчване. prashchai grigorii.gif А не знам дали си забелязал, но в човешката природа е заложено да искаш следващия да е по-готин от предишния или поне равен нему. animatedwink.gif
Nepoznata
Цитат(29mСтараЗагора @ 19/10/2022, 02:28) <{POST_SNAPBACK}>
Любовта не достига до всички . Тя е само за един определн процент
от хората !

Според мен именно това схващане трябва да си го преосмислиш, защото то е погрешно, може би като си бил дете на по-малкия ти брат или сестра са му обръщали повече внимание и затова ти си останал с впечатлението, че любовта достига само за определен процент хора, а за другите няма. Но това не е така. Ето аз например, често съм обвинявана от сина ми, че обичам повече по-малката му сестра, но това изобщо не е така, обичам ги и двамата много, но някак си него го възприемам като по-голям и по-справящ се, а нея като по-мъничка и нуждаеща се от помощ. Любовта ми към двамата обаче е еднаква и двамата ги обичам много, а кой какво погрешно си мисли, това вече е отделен въпрос. animatedwink.gif Това, че някой не ти показва любовта си, защото например не умее, изобщо не означава, че не те обича от цялото си сърце. heart.gif
biggeorge
Имаш ли я тази снимка? rolleyes.gif
Ако я имаш, дай ми я, че ще си купувам нов бойлер и ми трябва за сравнение ... laugh.gif
Shade
Цитат(Тарабас @ 18/10/2022, 22:26) <{POST_SNAPBACK}>
Това със снимките понякога може да тръгне и в грешна посока. Имаше ена такава снимка на една гола мома, която се беше снимава в банята до бойлера. Момата определено не предизвикваше интерес. Момците коментираха само марката, капацитета и модела на бойлера.

Трудно е на изпадналите моми. Тази мома се е надявала да я забележат на фона на бойлера. Други изпаднали моми се идентифицират на фона на водопад от потрисащи простотии и глупости.
Тарабас
Не, не посмях да в сваля снимката. Ние сме на газ, топла вода имаме и без бойлер.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/10/2022, 14:04) <{POST_SNAPBACK}>
Трудно е на изпадналите моми. Тази мома се е надявала да я забележат на фона на бойлера. Други изпаднали моми се идентифицират на фона на водопад от потрисащи простотии и глупости.

Ако имаш предвид мен, съжалявам да го кажа, но аз отдавна не съм мома - разведена съм с две деца, за които се грижим аз и баща им, човекът, който измисля маршрутите на екскурзиите и ни води насам натам, снимките също той ги е правил. wub.gif Той има голямо желание да заживеем отново заедно, но няма да му се изпълни, защото не ме заслужава. svirkam si.gif Интересно, че ти си първият, който забелязва водопада, досега никой не го спомена нито веднъж - затова пък външния ми вид го изкоментирахте от... до..., което какво иде да рече!? misli.gif Баси и завистливите същества - и недей да се правиш на жертва, ти първи започна да ръсиш потрисащи простотии и глупости по мой адрес, защото на теб млади девойки не ти обръщат внимание, то никви девойки на теб сигурно не ти обръщат внимание, и как да ти обръщат при такъв заядлив характер и нисичък физически, морален, духовен и всякакъв ръст, коя ще ти обърне внимание, тя и жена ти сигурно си затваря очите, като минаваш покрай нея, та дано й се отдаде възможност да не те види. az takovata.gif С две думи ще ти бъда благодарна, ако спреш да ми приписваш собствените си недостатъци - в случая собствената си изпадналост, на мен, това, че си женен, по никакъв начин не означава, че не си изпаднал - ти и твоите приятелчета - тарабас и горския, а също така и cath_y и разни други личности. prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 19/10/2022, 07:19) <{POST_SNAPBACK}>
...имаш предвид мен...

Ти го каза. Вероятно си се познала.
Придружаващата затрогваща изповед предизвиква нулев интерес.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/10/2022, 16:36) <{POST_SNAPBACK}>
Придружаващата затрогваща изповед предизвиква нулев интерес.

Ти няколко пъти заявяваш, че определени неща предизвикват нулев интерес, докато не се обърнеш на 180 градуса и не започнеш пак да проявяваш интерес. Каза, че външният ми вид не представлявал интерес и аз спрях да говоря по темата, която бях почнала, но изведнъж ти пак почна засилено да се интересуваш от външния ми вид, което какво означава - че си най-долнопробен хейтър. Освен, че сте завистливи, също така сте и лъжливи нещастници!

Цитат
Ти го каза. Вероятно си се познала.

Аз съм наясно какво е отношението на хорумната ентелегенция към хората, които са разведени или които не са женени, знам как се подигравате на всеки, който с нещо се различава от другите, още преди време, когато казах, че съм разведена един съфорумец ми изпляска великото "ох, горката", ми не, не се чувствах горката, напротив, чувствах се добре. Това, че някой не е женен изобщо не означава, че е изпаднал, означава, че разни идиоти се опитват да му се качат на главата, само заради това, че си въобразяват, че са по-добре от него. Опитах се да обясня колко е вредно едно такова поведение, повечето хора разбраха, но не и ти, защото си невменяем.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 19/10/2022, 07:41) <{POST_SNAPBACK}>
...засилено се интересуваш от външния ми вид

Да, разбира се, засилено се интересувам от външния ти вид. Редовно настоявам за снимки, размери, килограми и многословни обяснения от категорията "баби на припек".
Благодаря за охотата, с която се отзоваваш на молбите ми. tan.gif

П.П. Насилих се да прочета скучната изповед по-горе, да не би да изпусна някоя моминска смешка.
Само за протокола:
Цитат
Интересно, че ти си първият, който забелязва водопада, досега никой не го спомена нито веднъж

Не съм забелязал никакъв водопад на снимки. Тълкувай го както желаеш, примерно, че си толкова ослепителна, та чак фонът се губи. Ставаше дума за водопада от безсмислена логорея, който се излива от теб. Но отстствието на абстрактно мислене е разбираемо в качеството ти на лиричен герой от Х-фор.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/10/2022, 16:56) <{POST_SNAPBACK}>
Да, разбира се, засилено се интересувам от външния ти вид. Редовно настоявам за снимки, размери, килограми и многословни обяснения от категорията "баби на припек".
Благодаря за охотата, с която се отзоваваш на молбите ми. tan.gif

Не , ти не настояваш, достатъчно е да почнеш да ръсиш обидни намеци по мой адрес и да ме злепоставяш. Не съм съгласна да създаваш у околните впечатления ,които не са верни, затова са снимките, на никой не му е приятно да го смятат за нещо, което не е.

Цитат
Не съм забелязал никакъв водопад на снимки. Тълкувай го както желаеш, примерно, че си толкова ослепителна, та чак фонът се губи. Ставаше дума за водопада от безсмислена логорея, който се излива от теб.

Водопадът от безсмислена логорея го почна ти.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 19/10/2022, 08:01) <{POST_SNAPBACK}>
Не , ти не настояваш, достатъчно е да почнеш да ръсиш обидни намеци по мой адрес и да ме злепоставяш. Не съм съгласна да създаваш у околните впечатления ,които не са верни, затова са снимките, на никой не му е приятно да го смятат за нещо, което не е, сигурна съм, че сам се убеди последните няколко дни, в които се държа към вас по същия начин, по който вие се държите към мен. Никога на никого не съм се подигравала ,че е възрастен или нисък, но виж ти ей богу си го заслужаваш напълно и изцяло.

Тъй де, тъй де, ръсиш обидни намеци по мой адрес, че ми бил малък и ме разплакваш. Сега трябва да пусна натурални снимки, понеже не съм съгласен да създаваш у околните впечатления, които не са верни. crying.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/10/2022, 17:23) <{POST_SNAPBACK}>
Тъй де, тъй де, ръсиш обидни намеци по мой адрес, че ми бил малък и ме разплакваш.

Заслужил си си го, напълно. Аз за разлика от теб нямам навика да ръся обидни намеци за някой, който не си го е заслужил. Нищо не ви бях направила, когато почнахте да ме хейтите, то какво ли не беше - всичко, каквото ви хрумна, ми го изпляскахте.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 19/10/2022, 08:32) <{POST_SNAPBACK}>
Заслужил си си го, напълно. Аз за разлика от теб нямам навика да ръся обидни намеци за някой, който не си го е заслужил. Докато аз нищо не ви бях направила, когато почнахте да ме хейтите, то какво ли не беше - всичко, каквото ви хрумна, ми го изпляскахте. prashchai grigorii.gif

Благодаря, благодаря, знаех си, че съм го заслужил! tan.gif
В случая "разплакваш" е евфемизъм на "разсмиваш", но е редно да сме толеранти към оперираните от абстрактно мислене.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 19/10/2022, 17:44) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря, благодаря, знаех си, че съм го заслужил! tan.gif
В случая "разплакваш" е евфемизъм на "разсмиваш", но е редно да сме толеранти към оперираните от абстрактно мислене.

То твоето не е за смях - на 60 години, колкото и да си го снимаш, все тая. svirkam si.gif
Ти затова сигурно си толкова завистлив и заядлив. misli.gif
biggeorge
Цитат(Nepoznata @ 19/10/2022, 08:50) <{POST_SNAPBACK}>
Брат ми е на четиридесет, много е красив, богат, строен, висок, готви много добре ...

Голяма реклама направи на брат си.
Сега ако кажеш, че пениса му е 25 см., златотърсачките ще се избият за него. a4dff7b7.gif
Nepoznata
Цитат(biggeorge @ 19/10/2022, 23:49) <{POST_SNAPBACK}>
Голяма реклама направи на брат си.

Ти това ли разбра, от това, което ти писах!? prashchai grigorii.gif
Съжалявах те, когато ти се подиграваха, сега вече знам, че си си го заслужил.
В този форум вече не може да се диша. Много ви здраве на всички!
Тарабас
Дишането ми е специалност, мога да помогна.
Glo
оф, и на мене ми писна тоя форум, мноо им здраве на всичките и от мене b_046.gif изобщо защо трябва човек да пише по форуми, урааааааааааааа, край с форумите b_046.gif това си е някъв вид зависимос, адмирала ако пак ми пусне издирвателна тема по някое време и случайно намина и я забележа, ше му хакна фейса тоя път наистина и ше го наклеветя пред киро с някоя клевета да му отнеме модераторските права rolleyes.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 03:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ти това ли разбра, от това, което ти писах!? !

А пък аз разбрах защо на последните ти снимки, пуснати тук си си закрила ... лицето! svirkam si.gif
Тарабас
Може да има мустак или да е мъж? Става все по-драматично!
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 20/10/2022, 11:54) <{POST_SNAPBACK}>
Може да има мустак или да е мъж? Става все по-драматично!

Който иска да ми види лицето, да дойде да ме види лично.
После може да си разкаже впечатленията на всички останали.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.