Ти не искаш , ама аз трябва да се оженя
Това "трябва" подразни много хора и то все такива, които имат дългогодишен семеен опит.
Аз нямам такъв опит, но имам какво да ти кажа.
Не се ядосвам от думите ти, защото според мен те не са твои.
Имам чувството, че повтаряш чужди думи.
Примерно майка ти ти е казала: "Трябва да се ожениш преди ... баба ти и дядо ти да умрат, за да могат да те видят женен и с деца!".
Само че нещата не стават точно така.
Няма как механично да събереш двама души.
Не можеш да отидеш при някоя непозната жена и да й кажеш: "Искаш ли да се оженим?".
Постави си се на мястото на всяка една жена, на която някой мъж би й казал подобно нещо.
Според теб как ще реагира?Ако напълно непозната жена се доближи до теб и ти предложи да се ожените, ти самия ще осъзнаеш колко абсурдно звучи това.
Преди брака има период на опознаване и сприятеляване.
Дори и майка ми и баща ми са били "гаджета" около година преди да се оженят.
Имали са време да се опознаят преди да сключат граждански брак и да заживеят заедно.
Разликата е, че в онези времена "гаджетата" не са правели секс на първата среща или още от 12-годишни, както е сега.
Ти искаш всичко да се случи тук и сега, веднага, а това просто няма как да стане.
А къде остава запознаването, срещите, първата целувка, първата прегръдка, разходките вечер, изпращането до дома й, серенади под прозореца й, запознаването с родителите й, ходенето за риба с баща й, гостуването при дядо й и баба й, опознаването на роднините й и т.н.?
Или може би младите хора вече не правят такива неща?Ако е така, значи са загубили много.
Поне малко не си ли романтичен?
Не мечтаеш ли за такива неща?
Защо искаш само секс?
А къде остават любовта и приятелството?Не знам дали осъзнаваш, но не можеш да правиш секс 24 часа на ден, 7 дни в седмицата с жена си.
През останалото време, когато не правите секс какво друго ще правите, ако не сте партньори и приятели, ако не си общувате, ако не си допадате като хора, ако не се харесвате като личности?Освен това хората не обичат да бъдат използвани.
Никоя жена няма да иска да бъде изчукана, употребена и зарязана.
Ако някоя жена ти предложи да те изчука (анално), употреби и зареже и на теб няма да ти хареса.
Постави се на мястото на жените и ще осъзнаеш колко тъпо звучат нещата, които си написал.
Ако няма къде да се запознаеш с някоя готина жена, тогава промени нещо в живота си.
Започни нещо ново, което не си правил досега.
Смени работата си, намери си нови приятели, промени местожителството си, тръгни на фитнес, започни курсове по танци, учи езици или следвай висше ...
И не очаквай, че на 5-тата минута ще срещнеш някоя жена, която на 10-тата минута ще иска да скочи в леглото с теб, а на 15-тата минута ще иска да се ожените.
Новото нещо, с което ще се захванеш не трябва да е просто повод да намериш "подходящата" жена.
Всъщност въобще не трябва да я търсиш.
Тя ще те намери.
Не знаеш ли, че жените избират мъжете, а не обратното?Заеми се с нещо ново и то напълно сериозно и отговорно, защото всяко ново начало е добро за теб.
Като се запознаеш с нови хора, като смениш средата си, като си общуваш с повече различни хора, като ангажираш ума си с работа и учене ще забравиш за маниакалните си мисли как на всяка цена тук и сега трябва да се ожениш и да си имаш деца.
Ако много силно го искаш, то просто няма да стане.
Връзката, брака, семейството е част от живота, нов етап в развитието ти, а не краят на пътя ти.
А на това, което си написал:
Няма да се прайте . Вечер под юргана барате женска кълка нали.Еми и аз искам .
се смях с глас.
Не ти се подигравам.
Просто ми прозвуча толкова просташко и селяндурско, че ми се прииска да видя как го казваш на някоя жена.
Ако ми позволиш ще снимам с телефона си нейната реакция и после ще го качим в Интернет, за да го види целия свят.
Това ще е нещо като нагледен урок какво в никакъв случай един мъж не трябва да прави.
Пожелавам ти да имаш успех с всичко, с което се захванеш!