Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новите реалности
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3, 4
Тарабас
Сега съм сигурен, че имаш мустак, затова си закриваш лицето на снимките. Аз не виждам нищо лошо ена жена да има мустаци, стига да се грижи за тях.
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 11:57) <{POST_SNAPBACK}>
Който иска да ми види лицето, да дойде да ме види лично.

Видяхме го на първите ти снимки тук strah.gif sad.gif
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 20/10/2022, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
Видяхме го на първите ти снимки тук strah.gif sad.gif

А собственото си лице видяли ли сте си го!? misli.gif
Спомням си след изказванията на cath_y веднъж се гледах в огледалото и попитах дъщеря ми дебела ли съм, тя се ококори и вика - кой ти го каза това, викам едни лелички в един форум, а тя категорично отсече - кажи на леличките, че те са дебели. Та така казвам ви го - на леличките това, а на чичковците казвам други неща, всеки, каквото ми е лепнал, негово си е. animatedwink.gif
Тарабас
Е, тя ти е дъщеря, нормално е да ти спести некои неща. Че ти е широк тезгяха, не мое да отричаш. На мен ми харесва, бомба си е, немам нищо против толкова дебели задници.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 20/10/2022, 12:16) <{POST_SNAPBACK}>
Е, тя ти е дъщеря, нормално е да ти спести некои неща. Че ти е широк тезгяха, не мое да отричаш. На мен ми харесва, бомба си е, немам нищо против толкова дебели задници.

На теб нали беше ти омръзнало да обсъждаш чужди задници, какво пак почна!?
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 20/10/2022, 11:58) <{POST_SNAPBACK}>
Сега съм сигурен, че имаш мустак, затова си закриваш лицето на снимките. Аз не виждам нищо лошо ена жена да има мустаци, стига да се грижи за тях.

Да, десет мустака имам, ще ви ги покажа някой ден, но не с този ник. b_046.gif
Ако разбира се не ми писне напълно и безвъзвратно да се занимавам с вас - форумните олигофрени преди това, което е много вероятно.
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 12:08) <{POST_SNAPBACK}>
веднъж се гледах в огледалото и попитах дъщеря ми дебела ли съм,

Ама аз никога не съм казвал, че си дебела! crying.gif
Тарабас
Е, когато са много големи и дебели немам нищои против ена дискусия az takovata.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 20/10/2022, 13:43) <{POST_SNAPBACK}>
Е, когато са много големи и дебели немам нищои против ена дискусия az takovata.gif

Спомням си веднъж си говорихме с трансалп и той ми каза - ако аз искам да се заям с теб мога примерно да кажа, че косата ти не е коса, а перука и да настоявам на това и няма значение каква е истината, важното е да се заям. Та това го виждам на практика сега - за какво ли не се заядохте с мен - външен вид, възраст, ум и т.н. и т.н. Защо го правите, замисляли ли сте се!? misli.gif Какво ви носи това!? Защото човек нищо не прави ей така на баде ва, винаги има причина да постъпва по начина, по който постъпва. Какви ползи ви носи хейтенето!? rolleyes.gif И няма ли друг по-интелигентен и духовно по-хармоничен начин, по който да получите това, което получавате чрез хейтене!? misli.gif Или вас ви мързи да се усъвършенствате духовно!? neprichom.gif

https://www.facebook.com/dkalaidjiev7/video...18091440466256/

Така е - малко сте, но сте много шумни тука във форума, където има известна анонимност.
Аз се съмнявам в реалния живот да сте чак такива лекета, квито сте тука. misli.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 12:55) <{POST_SNAPBACK}>
Защо го правите,

Ми забавляваме се, бе!
Отдавна не е имало толко забавна съфорумка. Даже бих казал, аз който съм един от доайените тук, че май изобщо такава забавна не е имало! good.gif
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 20/10/2022, 13:44) <{POST_SNAPBACK}>
Ми забавляваме се, бе!
Отдавна не е имало толко забавна съфорумка. Даже бих казал, аз който съм един от доайените тук, че май изобщо такава забавна не е имало! good.gif

Аз на Шейд го казах, ще го кажа и на теб - не е за хвалба това, че се забавлявате по толкова долнопробен начин. prashchai grigorii.gif Да се опитваш да уязвиш някого и да се гордееш с това, аз не виждам нещо по-долнопробно.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 19/10/2022, 18:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ти това ли разбра, от това, което ти писах!? prashchai grigorii.gif
Съжалявах те, когато ти се подиграваха, сега вече знам, че си си го заслужил.
В този форум вече не може да се диша. Много ви здраве на всички!

Абе ти наистина си отчайваща. Дори не се усещаш кога губиш чувство за мярка. Буквално тръгнала да сватосва брат си за Гьорето. Звучиш като намек, че е обратен, твърде обидно.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 14:12) <{POST_SNAPBACK}>
Абе ти наистина си отчайваща. Дори не се усещаш кога губиш чувство за мярка. Буквално тръгнала да сватосва брат си за Гьорето. Звучиш като намек, че е обратен, твърде обидно.

Ама вие адекватни ли сте изобщо!? Къде по-точно съм сватосвала когото и да било!?
Ти губиш мярка и Гьорето губи мярка, коментирайки брат ми и какви информации аз съм можела да дам за него, добавяйки от себе си гнусни инсинуации. Също, както Гло си беше позволил да коментира сестрата на Стиви, отвратително! malii.gif Как може да достигнете до такова дъно, още не мога да го проумея!? 292.gif
Тарабас
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
Да, десет мустака имам, ще ви ги покажа някой ден, но не с този ник. b_046.gif
Ако разбира се не ми писне напълно и безвъзвратно да се занимавам с вас - форумните олигофрени преди това, което е много вероятно.

А не, мустаци не ми се гледат.
Като сме тръгнали на тема мустаци, ше питам. Долу бръснеш ли се? Любопитен съм.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 05:10) <{POST_SNAPBACK}>
Аз на Шейд го казах, ще го кажа и на теб - не е за хвалба това, че се забавлявате по толкова долнопробен начин. prashchai grigorii.gif Да се опитваш да уязвиш някого и да се гордееш с това, аз не виждам нещо по-долнопробно.

Пак ли ми се друсаш на оная работа? wink.gif
Да беше се напънала в клозетна поза да се замислиш над онова, което Шейд ти каза. А именно, при конфликт, първо да потърсиш причината у себе си. Преди да тръгнеш да атакуваш. Остави другото, ами то и атаките ти са едни такива детински, да не посочвам тук. Точно като някоя безпомощна набожница си, вярваш (поради неумение за аналитично мислене), че каквото дразни теб, това би подразнило и всички останали. В резултат на което само разсмиваш аудиторията с беззъбите си неуместни инфантилизми. w00tbrows.gif
Тарабас
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 12:55) <{POST_SNAPBACK}>
Спомням си веднъж си говорихме с трансалп и той ми каза - ако аз искам да се заям с теб мога примерно да кажа, че косата ти не е коса, а перука и да настоявам на това и няма значение каква е истината, важното е да се заям. Та това го виждам на практика сега - за какво ли не се заядохте с мен - външен вид, възраст, ум и т.н. и т.н. Защо го правите, замисляли ли сте се!? misli.gif Какво ви носи това!? Защото човек нищо не прави ей така на баде ва, винаги има причина да постъпва по начина, по който постъпва. Какви ползи ви носи хейтенето!? rolleyes.gif И няма ли друг по-интелигентен и духовно по-хармоничен начин, по който да получите това, което получавате чрез хейтене!? misli.gif Или вас ви мързи да се усъвършенствате духовно!? neprichom.gif

https://www.facebook.com/dkalaidjiev7/video...18091440466256/

Така е - малко сте, но сте много шумни тука във форума, където има известна анонимност.
Аз се съмнявам в реалния живот да сте чак такива лекета, квито сте тука. misli.gif

Мога само да се съгласяа с Горския. Забавляваме се. И то защото го позволяваш. И е приятно.

В реалният живот са хората други. Аз си мечтая от години да си нахлузя един анцунг Адидас, ена мексиканска капела и да слушам Ой тигре, тигре в колата. Но не мога. Общественото ми положение не ми го позволява, прекалено високо съм в обществената пирамида, където требе да спазвам етикет и да се държа сериозно.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 14:24) <{POST_SNAPBACK}>
Пак ли ми се друсаш на оная работа? wink.gif

На оная ти работа няма как да се друсам, защото както знаем размерите й са максимално минимални, тъй че нидей да си фантазираш. Баси и олигофрените сте тука! На 60 години станал и продължава да пише простотии - за брат ми, за мен, за койт му падне. malii.gif И не си само ти за съжаление, има още няколко маймунки тука, кацнали на същия кльон. prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 05:30) <{POST_SNAPBACK}>
На оная ти работа няма как да се друсам, защото както знаем размерите й са максимално минимални, тъй че нидей да си фантазираш. Баси и олигофрените сте тука! На 60 години станал и продължава да пише простотии - за брат ми, за мен, за койт му падне. malii.gif И не си само ти за съжаление, има още няколко маймунки тука, кацнали на същия кльон. prashchai grigorii.gif

На 160 години съм, т.е. много мъдър. И с огромен. Но не го заслужаваш. Нека те сърби и страдаш отчаяно. 406.gif .
Nepoznata
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 14:42) <{POST_SNAPBACK}>
На 160 години съм, т.е. много мъдър. И с огромен. Но не го заслужаваш. Нека те сърби и страдаш отчаяно. 406.gif .

Знаем, че имаш внуче, няма какво да се правиш на младеж, по другото няма да коментираме.
Ако мен ме сърби, имам поне пет млади човека, към които мога да се обърна + бившия ми мъж и бившето ми гадже, така че не се безпокой за мен, не съм чак толкова отчаяна, че чак до теб да опра. nerves.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 14:49) <{POST_SNAPBACK}>
Ако мен ме сърби, имам поне пет млади човека, към които мога да се обърна

Дааа, прав съм : Такава ... не е имало тук и едва ли ще има - това е уикум. Мъчно се постига!
w00tbrows.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 20/10/2022, 14:29) <{POST_SNAPBACK}>
Аз си мечтая от години да си нахлузя един анцунг Адидас, ена мексиканска капела и да слушам Ой тигре, тигре в колата. Но не мога. Общественото ми положение не ми го позволява, прекалено високо съм в обществената пирамида, където требе да спазвам етикет и да се държа сериозно.

Бях чела една статия за цървуления хайлайф, но за сжаление сега не я откривам, струва ми се, че баш там се намираш в обществената пирамида. Човек, който си позволява по такъв просташки да хейти непознати хора в интернет, няма какво да ми се хвали с обществено положение, още по-малко да чака, че ще го уважават. Един свястен човек чистач е по-достоен за уважение, от самозабвил се дофтур, като моята предшна лична лекарка, на която като й казах "Боли ме", тя ми се ухили щастливо, все едно че чува най-хубавото нещо на този свят и ми заяви весело "Ми ще те боли", след което веднага я смених. Не понасям садистични идиотки и идиоти, независимо от положението им в обществената пирамида. Спокойно можете да си заврете положението където си искате.
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 20/10/2022, 14:54) <{POST_SNAPBACK}>
Дааа, прав съм : Такава ... не е имало тук и едва ли ще има - това е уикум. Мъчно се постига!
w00tbrows.gif

Защо така мислиш!? misli.gif Не съм само аз, има много жени на 40+, които са харесвани от по-млади мъже. Аз разбирам, че ти и Шейд не можете да си го представите това, защото вас по-млади девойки не ви харесват, то и как да ги харесват, като сте такива заядливи и завистливи!? prashchai grigorii.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
няма какво да ми се хвали с обществено положение,

Абе ти скоро влизала ли си в болница за някаква операция?
Сериозно те съветвам да провериш да не са сбъркали и да са те оперирали от ... хумор?! wavetowel2.gif
Тарабас
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 14:58) <{POST_SNAPBACK}>
Не понасям садистични идиотки и идиоти, независимо от положението им в обществената пирамида. Спокойно можете да си заврете положението където си искате.

Там е работата, че не става. Когато си човек с положение, имаш потекло и си от сой, не може да загърбиш така бързо обществената пирамида. Всеки си има място в нея и в живота. И на мен ми се е случвало да погаля някой бедняк, непрокапсал по главата, но това е било предполагам в ролята ми на общественик. Не е лично отношение. Примерно Крал Джордж III се среща с много хора от ниските слоеве на обшеството, не защото го иска, а защото положението му го поставя като дълг.
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 20/10/2022, 16:24) <{POST_SNAPBACK}>
Сериозно те съветвам да провериш да не са сбъркали и да са те оперирали от ... хумор?! wavetowel2.gif

Не, не съм слава Богу, дай Боже винаги да съм здрава и Бог да ме държи далеч от всякакви дофтури. nerves.gif
Коооолкото по-далеч, тоооолкова по-добре. grin.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 20/10/2022, 16:26) <{POST_SNAPBACK}>
Там е работата, че не става. Когато си човек с положение, имаш потекло и си от сой, не може да загърбиш така бързо обществената пирамида. Всеки си има място в нея и в живота. И на мен ми се е случвало да погаля някой бедняк, непрокапсал по главата, но това е било предполагам в ролята ми на общественик. Не е лично отношение. Примерно Крал Джордж III се среща с много хора от ниските слоеве на обшеството, не защото го иска, а защото положението му го поставя като дълг.

Бръм, бръм. svirkam si.gif
Моите котки се държат много по-аристократично от теб.
Тия ги разправяй на Шейд, той ще ти повярва.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 05:49) <{POST_SNAPBACK}>
Знаем, че имаш внуче, няма какво да се правиш на младеж, по другото няма да коментираме.
Ако мен ме сърби, имам поне пет млади човека, към които мога да се обърна + бившия ми мъж и бившето ми гадже, така че не се безпокой за мен, не съм чак толкова отчаяна, че чак до теб да опра. nerves.gif

Посочих ти най-доброжелателно къде ти куца разумът: прехвърляне на проблема от болната глава на здравата. Но ти не вдяваш. Очевидно толкова ти е дадено. Така че продължавай да си пасеш и да лееш безумие. Няма лошо, превърнала си се в голямато забавление на аудиторията.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 15:39) <{POST_SNAPBACK}>
Посочих ти най-доброжелателно къде ти куца разумът: прехвърляне на проблема от болната глава на здравата. Но ти не вдяваш. Очевидно толкова ти е дадено. Така че продължавай да си пасеш и да лееш безумие. Няма лошо, превърнала си се в голямато забавление на аудиторията.

Причината ще ти я кажа и тя съвсем не беше моя - ти първи почна да говориш простотии по мой адрес, сега не искам да ги повтарям, потърси си из собствените си мнения и виж кога как си ме квалифицирал, за да се направиш на интересен и да се качиш върху моята глава, погрешно предопалагйки, че ще изглеждаш по-висок, отколкото си. prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 06:44) <{POST_SNAPBACK}>
Причината ще ти я кажа и тя съвсем не беше моя - ти първи почна да говориш простотии по мой адрес, сега не искам да ги повтарям, потърси си из собствените си мнения и виж кога как си ме квалифицирал, за да се направиш на интересен и да се качиш върху моята глава, погрешно предопалагйки, че ще изглеждаш по-висок, отколкото си. prashchai grigorii.gif

Повтарям: най-доброжелателно ти посочих с какво се излагаш. Повтарям също така, че аудиторията яко се забавлява, когато продължаваш с глупостите си. 453.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 16:51) <{POST_SNAPBACK}>
Повтарям: най-доброжелателно ти посочих с какво се излагаш. Повтарям също така, че аудиторията яко се забавлява, когато продължаваш с глупостите си. 453.gif

Не, ти си въобразяваш, че аудиторията се забавлява, всъщност на аудиторията й се плаче, като ви гледа колко жалки сте ти, Горския и Тарабас. В нарцисизма и садизма ви няма нищо забавно, проява на лош вкус е да хейтиш, това не го ли разбра!? Няма за какво да се гордееш с това, че си майстор на долнопробния хейт. prashchai grigorii.gif И разни глупчовци като бигагеорге тръгнали да ви се възхищават. Божееей! Той затова стои неженен, щото като му се каза, че трябва да се стегне в кръста и да иде да си потърси жена, не страхливо да чака някоя него да свали, вместо да си вземе поука, отиде и почна да плещи глупости, следвайки твоите съвети и съветите на Тарабас. malii.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 06:22) <{POST_SNAPBACK}>
има много жени на 40+, които са харесвани от по-млади мъже. Аз разбирам, че ти и Шейд не можете да си го представите това

Опитай да си го представиш (дали ще успееш... wink.gif), през кое им Горския и Шейд кой ти одрусва сливата. Млад ли е, стар ли е, нерез ли е, бик ли е или нещо друго. 406.gif

Да речем като тук:
Три жени раждат в родилния дом.
- Момченце! - възкликва едната.
- Момиченце! - радва се другата.
- Кученце! - въздиша третата.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 17:01) <{POST_SNAPBACK}>
Опитай да си го представиш (дали ще успееш... wink.gif), през кое им Горския и Шейд кой ти одрусва сливата. Млад ли е, стар ли е, нерез ли е, бик ли е или нещо друго. 406.gif

Като им е през никое, защо ми се предлагат!? misli.gif Аз не ви ща, категорично, просто спрете да ме хейтите и аз ще спра да ви пиша, толкова ли е трудно!? 292.gif

Шейд:

Цитат
Пак ли ми се друсаш на оная работа?

Не ти се друсам никъде, освен в болната ти фантазия. whistling.gif
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 16:03) <{POST_SNAPBACK}>
Като им е през никое, защо ми се предлагат!? misli.gif

Тук се попрепълни - да идем в секса в темата на Тарабас, за да си изясним кой на кого се предлага и кой как е ... отдолу!
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 07:03) <{POST_SNAPBACK}>
Като им е през никое, защо ми се предлагат!? misli.gif

Така ли правят? w00tbrows.gif
Само добрият тон е причина да не ти се каже директно, че алтернативната реалност, в която живееш, предполага сериозно психическо увреждане. Затова само ще кажа тактично, че хората ти се смеят. Понеже сама се слагаш в позиция да си за смях. И подканяш, буквално молиш, аудиторията да ти се смее.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 17:15) <{POST_SNAPBACK}>
Така ли правят? w00tbrows.gif
Само добрият тон е причина да не ти се каже директно, че алтернативната реалност, в която живееш, предполага сериозно психическо увреждане. Затова само ще кажа тактично, че хората ти се смеят. Понеже сама се слагаш в позиция да си за смях. И подканяш, буквално молиш, аудиторията да ти се смее.

Глюпости, всички виждат как се оливате в хейтенето си. console.gif
И някой трябва това да ви го каже, за да не си въобразявате, че сте много забавни, отправяйки обидни намеци, лъжи за роднини на пишещите, бодишейминг, достигащ до бесилен и жалък абсурд и откровено гнусни инсинуации. prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 20/10/2022, 06:24) <{POST_SNAPBACK}>

Представител е на колегията "Тълкувам всичко буквално".
Тарабас
Член на КБП - Клуб на Буквалните Пичове wavetowel2.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 05:17) <{POST_SNAPBACK}>
...не мога да го проумея!? 292.gif

Човешко е тук да се сложи утешително изявление:
Е, не се отчайвай, има и такива, които са по-зле от теб с проумяването, но се прикриват.
viara
Цитат(Shade @ 20/10/2022, 18:41) <{POST_SNAPBACK}>
Човешко е тук да се сложи утешително изявление:
Е, не се отчайвай, има и такива, които са по-зле от теб с проумяването, но се прикриват.

Чета ви и се чудя да ви се смея ли, да плача ли. Избрах първото, смях се. Питам се, това големи хора ли са или пубери?
Как не ви омръзнаха игричките на матрицата?
Явно още ви привлича като магнит тази матрица.
Като ви заболи някой и друг прешлен на кръста само ще ви е до този форум.
Тя непозната на 40+ била. Още малко й давам, най-много до 50-52. После не е за говорене.
Тръгваш от лекар на лекар и си казваш - ако оцелея дано съм здрава.
Ама нека се порадва на живота докато още има време.
После ще се радва на книжките.
Ама не ви отива просто на възрастта и на Непозната също не й отиват репликите.
Вървят на 20 годишни деца. Та ... От там насетне - вие си знаете. Но наистина не проумявам как големи хора могат да се държат като оглупели ... Явно всички оглупяват в някои моменти ... Да пази Господ!
Тарабас
Годпот бок да бди над вас и на светия дух духът му сила да ви дава, амин и поклон!
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 20/10/2022, 03:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ти това ли разбра, от това, което ти писах!? prashchai grigorii.gif
Съжалявах те, когато ти се подиграваха, сега вече знам, че си си го заслужил.
В този форум вече не може да се диша. Много ви здраве на всички!

Пак да те питам: тогава защо настояваш да дишаш тук?

И понеже пак си почнала да се тръшкаш във всяка тема колко си клета и онеправдана, да ти дам пример с Жорко: откак се завърна, прави впечатление, че пише много по-спокойно, премерено и зряло, и както виждаш, никой не си прави майтап с него. Що не опиташ и ти?
Alexfield
Ами, да си! neprichom.gif
Alexfield
Имам само снимка на изтрещяло пиле. Но със сигурност някъде из форума може да се намери и снимка на изтрещяла леля svirkam si.gif
Вижте прикачените файлове
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.