Ти не искаш , ама аз трябва да се оженя
хахаха, трябвало да се ожени, ти луд ли си бе?

я се огледай, какво голямо малцинство си тука, никой друг не иска да се жени, ти тее хора за прости ли ги имаш, ако наистина искаш да се ожениш, трябва да смениш стила, никакво оплакване ами ше почнеш да заемаш смели героични пози като Квакера, пиши му на лични, той ше те открехне на много и най=различни пози, на мнного хора е помогнал, влизаш сутрин в офиса и хоп героична поза, седиш пет минути да те видят всички и да си направиш селфи и сменяш позата с друга още по-героична, ама трябва и да си нащракаш снимки на оная ти работа, дано да е голяма като на Квакера, питай го и него как и по колко снимки да им пращаш на момите дневно, тоа е голям професионалис, сто процента жена ти ше излезне хурва, да знаеш, ако не е хурва ше е луда задължително, в краен случай най-обикновена алкохоличка, мойта германчица е уникална жена, не пие, не пуши, говори перфектно японски, немски, български, турски и гръцки, нещо завършила в япония, ма кво беше ми излезна от акъла, и шейсе хиляди евро вкарала в акции на порше, трето лято как ми се е лепнала да се гушкаме, пък аз прос, необразован, пияница, как стават тее работи не знам, довела и мъжа си, тоя минал през инсулт, в количка, заключи го в апартамента и Глооо хайде да се гушкаме, викам ебати халата си, как успя по тее самолети, еми кво да прая, ей тва те чака като се ожениш, жена ти ше те заключва в апартамента и ше тича да се гушка с разни силно руси батки като мене, аз даже съм по-рус от нея, шматкаме се из съни бич, таа дъра бъра дъра бъра и по едно време се ядоса нещо и си хвърли чехлите, викам – кво ти стана ма? ми подари ми ги една роднина и за първи път ги обувам и глей как се изтъркаха, еми нормално, кво искаш, да не са Гучи.. обувай ги, ше се набодеш, сега ше видим на пазара ше си вземеш нови, добре, шляп-шляп-шляп, присъедини се дъщерята, таа й вика – да намериш една жена на баща си, да не стои сам, дъщерята вика – аз бе аз не мое си намеря мъж за мене си, за него ше търся, пък и той не ще

, та такива работи за женитбите, слушай тарабас и няма да сбъркаш, питаш ли го него как издържа, тъща му е от три години на гости, ако не беше толкова стабилен, да беше се побъркал досега и да псува наляво и надясно, хорааа, в депресия съм, хванах ужасен таралежен гърлбол, то ако не е туй ше е грип, сигурно е ковид, ако не, е зъбобол, писна ми от всичко вече, пих снощи пет ракии и изпаднах в полукома, минахме през брат ми, таа си накупи три кашона боклуци, аз му се олаках, че ше се самоубия, че ми е писнало от тоя живот, викам – за кой ше гласуваш бе? за стефан янев, абе човек, ти добре ли си, гласувай за бойко, а да бе, ако спечели бойко разпродавам бизнеса и се изнасям за англия, недей би, толкова си богат, купи си едно имение с басейн околко морето и си пий ракията по цял ден, викам на германчицата, виждаш ли , двама братя сме, единия колко е работлив, а другия нехранимайко и пияница, таа вика, за тебе ли става въпрос, ами да речем че за мене

, таа вика ако му кажа на клаус, какво притежавате и двамата, няма да повярва, в германия ше сте супер богаташи, там 80% били под наем, викам ваште ръководители са идиоти и таа веднага включва и почваме ги псуваме наред и се кефим един на друг колко сме зли,

като че ли сме били двойка в някой друг живот, още първия път като се срешнахме и веднага се прегърнахме един друг, убий ме ако знам защо, бе една две седмици се издържа меен, ама да се жениш за по-дълго време си луда работа, не знам, сам си преценяш, ако не искаш да вземеш съвет от нас тука най-отворените копелета, не виждам от кого друг