Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Евроатлантическа коалиция
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
biggeorge
Риши Сунак казва: "I will work day in, day out to deliver to british people".
После нещо мисълта му запецна. laugh.gif
Какво е "nonplayable character от Скайрим"?
biggeorge
А северномакедонски кучета можем ли да тричаме? w00tbrows.gif
Тарабас
Ако са ти по вкуса, защо не
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 27/10/2022, 15:28) <{POST_SNAPBACK}>
Въобще образованието в България е много зле. sad.gif

За съжаление си много прав. Има много способстващи фактори за това. Учебниците се пишат с цел да се вземат едни пари, а не с мисъл за децата. Образованието не е ценност у дома. Медиите непрекъснато натрапват примери как човек и без образование просперира. Това са само три, има и още.
Потребител

NPC:

... жестове предизвикващи доверие ... фейса изразява загриженост ... той е тук за да ви въведе в наратива ... да помогне!

... следва пауза ... погледа се изпразва от съдържание ... системата се рестартира ...

[... на това място програмиста - шегобиец е записал стрингове, които вкарват робота в лууп ...]

- - -

... германски водопроводчици скандират:

я, я вундебааа! ...

:.)

Thursday Next
Ако предпочиташ обяснение със свързани изречения и без многоточия, NPC-тата са персонажи в компютърните игри, които не се управляват от играещите, а от компютъра и обикновено служат за подаване на необходима информация, възлагане на разни задачи (мисии), връчване на важни артефакти и от сорта. Скайрим е игра.
Питето
Искам поне веднъж, да кажеш истина за САЩ, а не твоите си измислици. Пробвай. Отначало ще ти е зле, ма после егото свиква с реалността, че накрая и файда получава — открива кой точно му е виновен, и се променя.
biggeorge
Аз лъжи не съм казвал.
Само истини за САЩ.
Така че не знам за каква "истина за САЩ" говориш.
Твоята истина може да е различна от моята истина. laugh.gif
biggeorge
Явно виждаш Риши Сунак като бот. a4dff7b7.gif
Само че кой го контролира, насочва, управлява?
biggeorge
Не знаех, че се наричат "nonplayable character".
Аз им викам ботове.
Благодаря за обяснението. sun.gif
Четох в Интернет.
biggeorge
Има и още един проблем с образованието.
Преди време установих, че в училищата работят хора свързани с политиката. blink.gif
Погледнах сайта на едно от училищата, в което съм учил и започнах да търся една учителка, която ми беше класна преди години.
Не я намерих и започнах да чета имената на учителите, които в момента работят в училището.
Проверих ги в Интернет и се оказа, че всички са застъпници на партии, членове на партии, кандидати за народни представители и т.н.
Хора, които са политически обвързани с партиите.
В училището има представители на всички партии, което означава, че за да станеш учител трябва да си партийно обвързан.
Иначе няма да те наемат.
В моя бележник едно време пишеше, че в училище е забранено да се говори за политика. dry.gif
Какво образование предоставят учители, които са политически обвързани?
Дали образованието е политически независимо?
Ако аз съм открит опонент на управляващите дали учителите ще образоват моето дете?
huh.gif
Образованието е политически обвързано, а това е много лошо.
Училищата трябва да бъдат прочистени от политически обвързани хора.
Образованието трябва да е политически независимо.
Alexfield
Ето ти една NPC пародийка. Дано ти хареса.
Питето
Ми, то, с безплатно и зорлем до това се стига.
biggeorge
Не го разбрах на 100 %, но беше смешно. a4dff7b7.gif
Мацката е сладурана. wub.gif sun.gif
Питето
Та какво точно стана в Косово? НАТО завладя Сърбия или НАТО прекрати кланетата на цивилни? А да, и в Сърбия имаше сини каски, а не натовски армии. animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат
Грешиш!
Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон вече са част от Руската федерация, така че де факто Украйна се опитва да отнеме от Русия изконни нейни територии.

Момент, момент: откога са нейни територии? От преди или от след началото на тая война? "Изконни" значи, че открай време са си нейни, а не от два месеца. Има и още нещо: указ на Путин не прекроява световните карти, той е една гола пропаганда. Сега Радев ако издаде указ, че Западните покрайнини са наши, кво? Наши ли стават? Поразрови се, почети. След като никой друг не признава тази промяна, тя не е факт в международното право, тя просто си е евтин пропаганден трик.

Alexfield
Не помниш ли? НАТО проведе референдум в Косово за присъединяване към... ООН w00tbrows.gif
Ето wavetowel2.gif
Цитат
За да се гарантира, че те няма да се върнат, областта е окупирана от КейФОР, мироопазващи сили на Организацията на обединените нации (ООН)

И така изтръгват изконни сръбски територии и осуетяват денацификацията им от косовските фашисти. w00tbrows.gif
Hartmann
украинската армия да е боеспособна и да нападне и унищожи Русия

Аа, бигджорджи, пак си дошъл да ни запознаеш с алтернативните си виждания, с алтернативната история и с алтернативните си интелектуални възможности. smile.gif

Я разкажи, не се свени - кога точно Украйна нападна Русия? Дай подробности, Джорджи, винаги е интересно когато една страна нападне друга, 4 пъти по-голяма от първата по население, 50 пъти по-голяма по ресурси и с ядрено оръжие, каквото нападателката няма. smile.gif

Хората се озлобяват, когато загубят близките си - именно, Джорджи - а много украинци загубиха близките си. И сега се формират такива части, щото майка им, леля им, чинка им, стринка им и всичките им братовчеди жални на любимата ти рушистанска кочинка.
Hartmann
.
Питето
С твоята истина, каква фрустрация ще си докараш не е истина. И да попитам, твоята истина голямата истина ли е или малката.
Hartmann
Цитат(biggeorge @ 27/10/2022, 15:32) <{POST_SNAPBACK}>
На Източния фронт, разбира се. korabche.gif

Да се представим една много по-реална ситуация - идват руснаците и избиват милион българи - точно както сега избиват украинци. Украинците дават отпор, но сега въпроса е за българите. Та да си представим тая ситуация. Доколкото разбирам, ти, джорджи, ще се оставиш без абсолютно никаква съпротива да бъдеш утрепан като куче, стига да те утрепе някой брат-руснак - правилно ли съм схванал?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.