Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не ме пипайте!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Glo
Цитат
попитах дали според вас мога да си избера и двамата.

кого питаш бе, някви пет шес непознати души, те откъде да знаят кого да избереш, че и двама, баси шибаните инфантилни постановки, ходи се лекувай да ти го кажа и аз , колкото и да гледам да не хейтя разни глупачки
Nepoznata
Цитат(Glo @ 29/10/2022, 20:54) <{POST_SNAPBACK}>
кого питаш бе, някви пет шес непознати души, те откъде да знаят кого да избереш, че и двама, баси шибаните инфантилни постановки, ходи се лекувай да ти го кажа и аз , колкото и да гледам да не хейтя разни глупачки

Доколкото знам не е забранено да питам, но пък за подобни съвети - "ходи се лекувай", "пий си хапчетата" и т.н. беше изгонен Радио Ереван, защото не било в съответствие с правилата. Тези правила са много разтегливи и може да се извъртат как им скимне на хората, които ги тълкуват. Едни могат да бъдат обиждани, други в никъв случай в зависимост от симпатиите на модераторите. За теб знам, че си хейтър и глупак, и овца. Спокойно можеш да продължаваш да хейтиш, ако има кого разбира се, защото в скоро време в този форум ще останат само хейтещи.
Glo
айде събирай си куфара и изчезвай, кого още да избера да изчезне, моля ви , помогнете ми, много хора искат да изчезнат но аз ги възпирам на вайбъра си, нека пишат тука, нека се оливат, тее хора тука си заслужават хейта щото са пълни овце, а задника ми си е съвсем отзад както при повечето хора, даже не го и виждам през повечето време, освен ако не напрая рязък завой laugh.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 12:05) <{POST_SNAPBACK}>
Доколкото знам не е забранено да питам, но пък за подобни съвети - "ходи се лекувай", "пий си хапчетата" и т.н. беше изгонен Радио Ереван, защото не било в съответствие с правилата. Тези правила са много разтегливи и може да се извъртат как им скимне на хората, които ги тълкуват. Едни могат да бъдат обиждани, други в никъв случай в зависимост от симпатиите на модераторите. За теб знам, че си хейтър и глупак, и овца. Спокойно можеш да продължаваш да хейтиш, ако има кого разбира се, защото в скоро време в този форум ще останат само хейтещи.

Би трябвало да си поне малко от малко обективна, когато повдигаш въпроса за "съответствие и разтегливост на правилата". В тази връзка обърни внимание по кой начин отхвърли най-добронамереното предложение за решение на дилемата ти "Как да си избера и двамата" с опит за пренасочване на темата: "Идиот! Без извинение". Макар и тази твоя констатация да звучи като музика в ушите (coolthumb.gif), тя не води към уреждане на проблема ти. grin.gif
Alexfield
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 21:05) <{POST_SNAPBACK}>
Доколкото знам не е забранено да питам, но пък за подобни съвети - "ходи се лекувай", "пий си хапчетата" и т.н. беше изгонен Радио Ереван, защото не било в съответствие с правилата...

И за това си в грешка. Радио Ереван не беше изгонен за такова нещо. Съчиняваш си.
Тарабас
Неска цел ден правя скрийншотове, мобилизирам се, подготвям се за специална операция. Ако некой ми каже нещо, ме хейти, дан дава госпот бок и за задника ми да каже нещо. че бил голем или от сорта, не е голем, снимах го, ше реагирвам адекватно на ситуацията. Тука верно са се събрали само простаци. Предполагам половината поне са пенсионери. По постовете ти ти давам 58-62 години, малка заплата, гарсониера, без топла вода, самотна, нямаш дори и котка, вибратор също. Предполагам мастурбираш много заради самотата. Това обостря характера, човек става избухлив, неориентиран, губи контакт с реалността. Богатоти жени на възраст от разпадащата се западна Европа ходят до Доминиканската Република на секс криуз. 14 дена яко лашкане от месните и психолозите в родния град остават безработни.
Shade
Цитат(Тарабас @ 29/10/2022, 15:50) <{POST_SNAPBACK}>
Тука верно са се събрали само простаци. Предполагам половината поне са пенсионери. По постовете ти ти давам 58-62 години, малка заплата, гарсониера, без топла вода, самотна, нямаш дори и котка, вибратор също. Предполагам мастурбираш много заради самотата. Това обостря характера, човек става избухлив, неориентиран, губи контакт с реалността.

Аз пък по постовете ѝ давам 10-12 години, не повече. Ако е на повече, значи е инфантилна. Инфантилните се познават по това, че непрекъснато настояват, буквално изискват, някой да ги обгрижва.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 30/10/2022, 00:50) <{POST_SNAPBACK}>
Неска цел ден правя скрийншотове, мобилизирам се, подготвям се за специална операция. Ако некой ми каже нещо, ме хейти, дан дава госпот бок и за задника ми да каже нещо. че бил голем или от сорта, не е голем, снимах го, ше реагирвам адекватно на ситуацията. Тука верно са се събрали само простаци. Предполагам половината поне са пенсионери. По постовете ти ти давам 58-62 години, малка заплата, гарсониера, без топла вода, самотна, нямаш дори и котка, вибратор също. Предполагам мастурбираш много заради самотата. Това обостря характера, човек става избухлив, неориентиран, губи контакт с реалността. Богатоти жени на възраст от разпадащата се западна Европа ходят до Доминиканската Република на секс криуз. 14 дена яко лашкане от месните и психолозите в родния град остават безработни.

За да не пиша поста наново, ще се самоцитирам:

"Единственият, който смърди в този подфорум си ти, дори и Гло не смърди толкова, колкото теб. За другите подфоруми това вече не се отнася, защото там има доста по-големи смръдльовци от теб, ето виж тука една отвратително тема: http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=153819, от която на всеки може да му призлее, в която твоето другарче Тарабас заяви на жена, оперирана от рак на гърдата, че жените без цици трябвало да си стоят вкъщи и никъде да не излизат. Как мислиш добре ли е хората, оперирани от рак* да бъдат обиждани по такъв вулгарен и грозен начин? Хубаво ли е да причиняваш мъка на такива хора!? Забавно ли е!? Да не говорим за отвратително грозните непредизвикани с нищо натурализми, които се изливаха по адрес на пак същата жена с участието на модераторката и други подобни изроди. Аз не разбирам що за човек трябва да си, за да се държиш по такъв начин, по какъвто се държите вие. Да, може да те кефи да се присмиваш, може да те кефи някой да бъде очернен и да се чувства зле, но това означава единствено, че ти си долен и низък човек, който няма великодушие в себе си, няма добро отношение, няма желание да помага на хората, а иска да ги мачка и да ги унижава, да злорадства, когато вижда, че сам е допринесъл за това да развали настроението на човека отсреща. И го прави нарочно. Познавам хора, които са напуснали този мрачен форум именно по тази причина - защото им е омръзнало да се занимават с токсични олигофрени, чието забавление е да мачкат хората. Гордейте се със себе си, прекрасно е това, което правите, продължавайте в същия дух... "

*Това, че не си знаел, по никакъв начин не те оправдава.

За мен този форум вече не съществува. Можеш да пишеш колкото си искаш гадости по мой адрес за радост на модераторката, на нея да чете всяка една словесна гнусотия, сътворена от някой жалък нещастник и отправена по мой адрес й доставя огромно удоволствие. От цялата тази спецоперация разбрах едно нещо - излишно и вредно е да се спори с идиоти.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=187138...299790938473866
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 30/10/2022, 01:50) <{POST_SNAPBACK}>

Що се отнася до гадения пасквил, който си ми посветил по-горе:

"Не пречи на хората да мислят за теб както си искат. Може би това е единствената им утеха за тях." Галина Суховерх
Nepoznata
Цитат(Shade @ 30/10/2022, 02:53) <{POST_SNAPBACK}>
Аз пък по постовете ѝ давам 10-12 години, не повече. Ако е на повече, значи е инфантилна. Инфантилните се познават по това, че непрекъснато настояват, буквално изискват, някой да ги обгрижва.

Айде като на изпроводяк, да не се сърдиш, една мъдра мисъл и на теб да ти напиша console.gif

"Если Вас кто-то осуждает… или сплетни собирает- он просто, комплексом страдает! Он хуже Вас и это знает!"

/Ако някой ви осъжда ... или събира сплетни - той от комплекс просто страда! Той е по-зле от вас и знае това!/
Но то не само за теб, за всички тукашни сплетници без изключение се отнася. 328.gif
Тарабас
Галина Суховерх звучи кат че да е азиатска орка. На такива им немам доверие. Виж, ако е англосакса, да. Имаш ли некоя мисла от англосакса или твоя. Твоя ше е най-добре. Тука сме само писатели, творци, хора на изкуството. Мечтата ми е един ден да стана член. Член на некой съюз на хора, които стават сабале в 10, ходят до кафето на съюза, пият три кафета и коняк, изпушват 10 цигари, обсъдят творбата на нова колежка и големия и задни, после напишат стих на салфетка. Към 13 дадат интрервю за некоя локална преса на дърта, дебелогъза журналистка. Още три кафенца, цигарки и то стана време за вечера. Оп, поканен си на некво откриване с безплатна вечеря. Там апнеш, запознаеш се с некоя дебелогъза авторка и така си спасил деня. Цел живот. И като умреш един ден, цялата преса реве, нацията реве, викат на кого ни оставяш творецо? Интелектуалец, това исках да стана. Едене, пиене, ебане, докато един ден ти постоят за което паметник или поне назоват улица в Перник на твое име.
Тая Суховерх има ли паметник?
Glo
Цитат
За мен този форум вече не съществува. Можеш да пишеш колкото си искаш гадости по мой адрес за радост на модераторката, на нея да чете всяка една словесна гнусотия, сътворена от някой жалък нещастник и отправена по мой адрес й доставя огромно удоволствие. От цялата тази спецоперация разбрах едно нещо - излишно и вредно е да се спори с идиоти.

ама държиш последната дума да е все твоя, абе жена, ти наистина не се усещаш, половин година я въртиш тая тема - задника ми, ханша ми, циците ми, обожателите ми, диетите ми, някой ако дръпне встрани, пак там го вкарваш - едно и също, като някой не ти хареса задника - хейтър бил, щял да бъде наказан, не знам как не се усещаш, иначе не си много глупава, спри ги тее снимки ,тее килограми и тоя задник и ше видиш, че има и други теми за коментиране
Thursday Next
Цитат
Всъщност имаше овации, защо пропусна да ги забележиш!?
Може би, защото си манипулаторка и искаш да внушаваш лъжливи неща!?

Не. Защото ти не се задоволи с наличните овации, а тръгна да съскаш и ръфаш хората, които не се възхитиха. И продължаваш и досега.

Цитат
Мен не ме искат само двама, искат ме доста повече. А това, че теб това те дразни, а и не само теб е видно от всички.

Видно е едно: това, че те искат толкова много, не ти помага никак. Продължаваш с комплексарските изпълнения, че и ескалираш. И не, не ме дразни, даже напротив - стискам палци някой скоро да ти върже, че да мирясаш. Опитах се да навия Заралията даже, но ти го уплаши с това вечно фучене и съскане.

Между "да се пофукам" (представката внушава "малко") и "безумни фукни" има сериозна количествена разлика. Жалко, че не можеш да я схванеш.

Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 30/10/2022, 10:22) <{POST_SNAPBACK}>
Не. Защото ти не се задоволи с наличните овации, а тръгна да съскаш и ръфаш хората, които не се възхитиха. И продължаваш и досега.

Аз отново ще повторя, между това да не се възхитиш на някого и да тръгнеш да ръсиш гнусни обиди по негов адрес има голяма разлика, жалко, че нямаш капацитета да го схванеш.

Цитат
Видно е едно: това, че те искат толкова много, не ти помага никак.

Да, не ми помага, защото аз не ги искам точно тях. Ако ги исках, щях вече да съм се "уредила", както се изразяваш ти. Учудена съм от това, че ти упорито се опитваш да ме уязвиш, при положение, че самата ти си разведена и знаеш през какво минава човек, когато се разведе!? Аз никога не бих си позволила да се гавря с някого без той пръв да е почнал, но ти не само с мен се гавриш, но и със Заралията се изгаври, без нищо да сме ти направили, което означава, че принципно не пропускаш възможност да накараш някого да се почувства зле, злословейки го и разнасяйки по негов адрес лъжи.

Цитат
Продължаваш с комплексарските изпълнения, че и ескалираш.

Единствените комплексарски изпълнения ги демонстрирате ти, Шейд, Тарабас, cath_y и други подобни, забавляващи се да обиждат, бодишеймят и да се подиграват същества. Долнопробно е това.

Цитат
И не, не ме дразни, даже напротив - стискам палци някой скоро да ти върже, че да мирясаш. Опитах се да навия Заралията даже, но ти го уплаши с това вечно фучене и съскане.

Идиотка! Без извинение.
Тарабас
Има хора, дори голи да трръгнат из улиците, никой няма да ги забележи. Когато некой страда, все ше се намири некоя лелка го погали по главата. Като те хейтват, ти тургат бодишейм, те тероризират, недооценяват, се некой ше те съжали и некоя добра дума ше каже. Е не става, нема толкова големи идиоти тука, както ти се иска. Намери си некой да те утешава професионално. Реши си личните проблеми без да ангажираш хората тука. Светът е пълен с неудачници, защо точно на теб трябва да ти объщаме внимание? Не си само ти с голям задник! Задникът ти е единственото положително нещо. Имаме си всички тука задници.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 30/10/2022, 10:22) <{POST_SNAPBACK}>
Продължаваш с комплексарските изпълнения, че и ескалираш.

Това и за теб се отнася с пълна сила или по-скоро не и за теб, а най-вече за теб:

"Если Вас кто-то осуждает… или сплетни собирает- он просто, комплексом страдает! Он хуже Вас и это знает!"

/Ако някой ви осъжда ... или събира сплетни - той от комплекс просто страда! Той е по-зле от вас и знае това!/

Повече с теб /вас/ няма да се занимавам, пиши/-ете/ каквито си искаш /-те/ гадости за мен, знам, че специално в това отношение, сте майстори, виждала съм го неведнъж, чувствайте се свободни да ме черните колкото си искате.
Glo
не ме пипайте и менеееееее... нееееее... след малко ше се къпя и боята ми от вчера ше изпопада, късметлии сте да ме видите като хелоуинец b_046.gif

шибани хейтъри gavel2.gif

Glo
зема да си я сложа за профилна във фейса misli.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 23:03) <{POST_SNAPBACK}>
Айде като на изпроводяк, да не се сърдиш, една мъдра мисъл и на теб да ти напиша console.gif
(Ако някой ви осъжда ... или събира сплетни - той от комплекс просто страда! Той е по-зле от вас и знае това!)
Но то не само за теб, за всички тукашни сплетници без изключение се отнася. 328.gif

Допускаш сръдня при забавните ти смешки? Абсурд. Ето, показала си, че и за преводач не те бива: карикатурно звучи превод с буквално пренасяне на чуждоезичния словоред (прескачам малограмотния ти стил на употреба препинателни знаци).
Така че благодаря за забавлението! Като на изпроводяк, желая ти да откриеш златната среда, където при всеки твой незрял вопъл да бъдеш жалостиво обгрижвана с най-емпатично внимание и подкрепа: биберон, утеха или за каквото там друго приплачеш. prashchai grigorii.gif
Catpuccino
Мога ли да Ви видя кутрето, господин Шейд?
Shade
Цитат(Catpuccino @ 30/10/2022, 13:42) <{POST_SNAPBACK}>
Мога ли да Ви видя кутрето, господин Шейд?

А, не се разкривам, оставам в сянка! Известно е, че кутрето е пръста, който отразява някои интелектуални възможности, между които съобразителност, комуникативност и творчески умения...
Alexfield
Цитат(Тарабас @ 30/10/2022, 10:22) <{POST_SNAPBACK}>
...Намери си некой да те утешава професионално. Реши си личните проблеми без да ангажираш хората тука...

Скъпо е, а форумите са безплатен психодиспансер. Влизаш, изливаш си душата и накрая пречистен натискаш хикса на браузъра.
Thursday Next
Цитат
самата ти си разведена и знаеш през какво минава човек, когато се разведе

Тоест, ти си мислиш, че всички минават непременно през това, през което си минала и ти ли? За мен например разводът беше неистово облекчение и ми даде криле.

И стига с тия дивотии как те "очерняме". Пред кого те очерняме? Как, като тука никой не те знае коя си и къде си? Да сме отишли пред съседите ти, колегите ти и семейството ти да им разказваме какви ги диплиш тука и как се държиш? Ти май съвсем не можеш да правиш разлика между действителността и виртуалния свят. Или просто не знаеш какво значат някои думи, но усещаш как излъчват многострадалност и клетост и затова ги използваш.

Питето
Екстра си го нагласил, ама имало дребен проблем:
" Дорде разбереш, че „мястото ти е сторено”, веднага усетиш „че ти е време минало”. "
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.