Неска цел ден правя скрийншотове, мобилизирам се, подготвям се за специална операция. Ако некой ми каже нещо, ме хейти, дан дава госпот бок и за задника ми да каже нещо. че бил голем или от сорта, не е голем, снимах го, ше реагирвам адекватно на ситуацията. Тука верно са се събрали само простаци. Предполагам половината поне са пенсионери. По постовете ти ти давам 58-62 години, малка заплата, гарсониера, без топла вода, самотна, нямаш дори и котка, вибратор също. Предполагам мастурбираш много заради самотата. Това обостря характера, човек става избухлив, неориентиран, губи контакт с реалността. Богатоти жени на възраст от разпадащата се западна Европа ходят до Доминиканската Република на секс криуз. 14 дена яко лашкане от месните и психолозите в родния град остават безработни.
За да не пиша поста наново, ще се самоцитирам:
"Единственият, който смърди в този подфорум си ти, дори и Гло не смърди толкова, колкото теб. За другите подфоруми това вече не се отнася, защото там има доста по-големи смръдльовци от теб, ето виж тука една отвратително тема:
http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=153819, от която на всеки може да му призлее, в която твоето другарче Тарабас заяви на жена, оперирана от рак на гърдата, че жените без цици трябвало да си стоят вкъщи и никъде да не излизат. Как мислиш добре ли е хората, оперирани от рак* да бъдат обиждани по такъв вулгарен и грозен начин? Хубаво ли е да причиняваш мъка на такива хора!? Забавно ли е!? Да не говорим за отвратително грозните непредизвикани с нищо натурализми, които се изливаха по адрес на пак същата жена с участието на модераторката и други подобни изроди. Аз не разбирам що за човек трябва да си, за да се държиш по такъв начин, по какъвто се държите вие. Да, може да те кефи да се присмиваш, може да те кефи някой да бъде очернен и да се чувства зле, но това означава единствено, че ти си долен и низък човек, който няма великодушие в себе си, няма добро отношение, няма желание да помага на хората, а иска да ги мачка и да ги унижава, да злорадства, когато вижда, че сам е допринесъл за това да развали настроението на човека отсреща. И го прави нарочно. Познавам хора, които са напуснали този мрачен форум именно по тази причина - защото им е омръзнало да се занимават с токсични олигофрени, чието забавление е да мачкат хората. Гордейте се със себе си, прекрасно е това, което правите, продължавайте в същия дух... "
*Това, че не си знаел, по никакъв начин не те оправдава.
За мен този форум вече не съществува. Можеш да пишеш колкото си искаш гадости по мой адрес за радост на модераторката, на нея да чете всяка една словесна гнусотия, сътворена от някой жалък нещастник и отправена по мой адрес й доставя огромно удоволствие. От цялата тази спецоперация разбрах едно нещо - излишно и вредно е да се спори с идиоти.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=187138...299790938473866