А че търсиш овации стана ясно след скандалите, които почна да вдигаш, когато овациите ги отнемА въпреки камарите снимки.
Всъщност имаше овации, защо пропусна да ги забележиш!?
Може би, защото си манипулаторка и искаш да внушаваш лъжливи неща!?
Цитат
Но виж, съвет никога не си търсила. По никаква тема. "Кого да избера?" не беше търсене на съвет, а фукня, и по-подходящо име щеше да е "Пък мене двама ме искат".
Напротив, попитах дали според вас мога да си избера и двамата. Ти каза, че може, защо си толкова късопаметна!? Мен не ме искат само двама, искат ме доста повече. А това, че теб това те дразни, а и не само теб е видно от всички. Но това си е ваш проблем. Казах, спрете да ме коментирате и ще спра да ви дразня, направо ще се изпаря оттука.
Цитат
Пак повтарям: няма нищо лошо в това да се пофука човек.
Напротив, каза, че е лошо. Винаги ли така лъжеш!?
"заради
безумните ти фукни с повод и без повод колко си вървежна"
Източник:
http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=159990Цитат
Лошото е, когато си въобразиш, че можеш да командориш всички наоколо как точно да реагират, какво точно да кажат, и ако не ти играят по гайдата, да почнеш да ги обиждаш и ругаеш като каруцар. Това е абсолютно безобразие и не се чуди, че си носиш последствията от него.
Всеки тук вижда, че мен ме обиждат и ругаят като каруцар, да цитирам ли Шейд какви простотии ми е писал без аз нищо преди това да съм му казала!? И не, не беше за външиния ми вид, за други неща ставаше въпрос. Да цитирам ли цветистите изрази на cath_y, на която също нищо не й бях направила!? И не, това не беше изразяване на мнение, беше откровена и чиста словесна агресия. Не изкарвай мен виновна за нещо, за което сте виновни вие. Жалко, че Доктор А се махна, навремето този форум беше едно много по-цивилизовано и приятно място.