Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не ме пипайте!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Бай Ганьо
Брей ква гениална тема с блестящи участници! laughing.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 27/10/2022, 06:37) <{POST_SNAPBACK}>
Аз вас двамата с Тъсди имах предвид, че сте младите, но щом казваш, че не сте, тогава кво ми се навираш да идваш да ме взимаш!? nerves.gif Знаем, че си на 60 и имаш внуче. Тъй че хич недей ми се самопредлага ми бягай при Тъсди, която ти каза, че била много по-предпочитана от теб - със същото като твоето манипулативно-гавраджийско излъчване. Съгласих се, че е тъй, ай чупката! Ти, Горския, Тарабас и вся остальная сволочь бягайте при Тъсди, ако обичате, да ви пипа с пръстчета по бузките или където там си искате. plezz.gif

Обръщението ти е вълнуващо! Само да уточним за протокола две малки подробности: не съм на 60 и имам две внучета. w00tbrows.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 27/10/2022, 15:09) <{POST_SNAPBACK}>
баси, преварил съм ги, трябвало само две минути frusty2.gif

Ех, душа, как не можах овреме да те предпазя от тази грешка! Миналата седмица една дружка беше на гости и варихме, толкоз някъде - кипва водата и ги мяткаш само за две минути, инак наистина стават тричави. Нищо, друг път ще знаеш. В какво си ги топкаш?
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 27/10/2022, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
А аз по писането ти познавам, че си ниска, дебела, с мъъънички цици svirkam si.gif

Край, разкрита съм! a4dff7b7.gif Сърце нямаш, съседе. Ама нищо, аз пак ти честитих, за да те е срам, дето ме издаваш така.
Тарабас
Те тука сички са ниски, дебели и с малки цици. Имаче немаше да пишат по форуми.
cath_y
Кълките видя ли w00tbrows.gif
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 27/10/2022, 20:01) <{POST_SNAPBACK}>
Те тука сички са ниски, дебели и с малки цици. Имаче немаше да пишат по форуми.

С една от най-красивите жени, които познавам, се запознах на една среща на един форум /не този, онзи беше хиляда пъти на по-високо интелектуално ниво, но уви го закриха/, същото обаче не можеше да се каже за модератора на същия форум, който беше много интелигентен и начетен човек и доколкото си спомням май се занимаваше с изкуство и си го представях някъв млад и симпатичен, пък той се оказа възрастен човек и един такъв смотаничък, те тогава останах потресена каква разлика може да има между представата, която си си изградил за някого, с когото си общувал в интернет и самия него malii.gif , случвало ми се е обаче и точно обратното - да си мисля, че някой е смотан, а той да се окаже много симпатичен, те тогава става наистина интересно. wub.gif
Тарабас
А не, да не дава госпот бок. Срещи на форуми, някакъв ужас!.
Бил съм само на една, но беше високо специализиран форум за феновете на даден отбор. Събрахме се, гледахме мач, загубихме, напихме се и кротко секи се прибра по къщята. Нямаше нито ена жена. Никой на никого не е гледал задника, не е мерил циците с поглед и не не намигал като светофар. Сичко друго си е содом и гомор.
Тарабас
Цитат(Бай Ганьо @ 27/10/2022, 17:12) <{POST_SNAPBACK}>
Брей ква гениална тема с блестящи участници! laughing.gif

В ютуб има хиляди клипове на украински дронове, които пускат малки снаряди от високо и камерата на дрона следи от близо целта си. Повечето са войници налягали в окопи или скрити в храсти. Като падне бомбата, долу повечето умират, остават неколко тела, които мърдат и се опитват да се предвижат. Кой без крак, кой без два, с поволин глава. И тука така. И ти лежиш в окопа. biggrin.gif
Thursday Next
Имай милост, все пак имам само две спални, къде ще ги дявам всичките тия мъже?
Alexfield
А едно време какви срещи правехме wavetowel2.gif
Вижте прикачените файлове
Rat_in_the_house
Как изобщо успяваш да оцелееш без татуировки, брада и поне един пиърсинг на днешно време? Направо не е за вярване...
Glo
да бе, добре, че само половината направих, другата половина ше знам вече, ми понеже все готови ги купувам, даже по едно време се бях запалил след един ресторант, скариди на тиган ама с ква подправка беше сега не мое си спомня, май с копър и лимон беше, райска вкуснотия и вчера за първи път сурови понеже нали съм адски икономично копеле, да спестя няколко лева за кило, то се оказа, че и сол им трябва, че излезнаха сладки хахаа, че и сол добавях няколко пъти, че пак ги варих уж да омекнат и накрая взех че отворих гугъла, та стана ясна работата laugh.gif
Shade
Цитат(viara @ 25/10/2022, 19:41) <{POST_SNAPBACK}>
А ти многократно си споделял в този форум, че си доста висок.

Никога не съм споделял в този форум, че съм доста висок. Непознатата проницателна девица (агресивна като Орлеанската дева: "Тя е сякаш същество възвишено, родено в светлина и слязло тук от други времена, ще литне като малка бяла гълъбица и с орлова сърцатост ще нападне ония лешояди...") позна без да ме познава, че съм 1,50м и аз не го отрекох. Тук си признавам, че съм 1,50 с високи токове, на бос крак съм 1,40.
viara
Цитат(Shade @ 29/10/2022, 06:09) <{POST_SNAPBACK}>
Никога не съм споделял в този форум, че съм доста висок. Непознатата проницателна девица (агресивна като Орлеанската дева: "Тя е сякаш същество възвишено, родено в светлина и слязло тук от други времена, ще литне като малка бяла гълъбица и с орлова сърцатост ще нападне ония лешояди...") позна без да ме познава, че съм 1,50м и аз не го отрекох. Тук си признавам, че съм 1,50 с високи токове, на бос крак съм 1,40.

Може да съм те объркала с Хартмен тогава, щото по стила на говора ви оприличавам.
Преди мислех, че сте един и същ човек. Ако той е писал за токчетата на Путин в темата, значи е бил той.
Определено този на снимката не си ти, това знам. Характера ти е несъвместим с подобна физиономия, тоест писанията ти.
Сетих се. Нали си даваше картата от Менса тук и отражението в някакво стъкло на снимка. Явно там съм те видяла. Значи ме лъжеш сега. Смятах, че не лъжеш ама и ти почна. Както и да е.
За мен изобщо не е важно щото тук се четат постове и няма никакво значение кой стои зад писаното.
На Непозната й е много важно явно какъв външен вид имат хората зад постовете.
Не намирам подобна важност за един форум. Та ми е неразбираемо защо на вас ви е важно, да си показвате снимки.
А, да щото Непозната си търси мъж, щото била разведена.
Аз не си търся. Даже предпочитам да си живея абсолютна сама ако се наложи, да се разведа.
Shade
Цитат(viara @ 28/10/2022, 21:19) <{POST_SNAPBACK}>
Сетих се. Нали си даваше картата от Менса тук и отражението в някакво стъкло на снимка. Явно там съм те видяла. Значи ме лъжеш сега. Смятах, че не лъжеш ама и ти почна. Както и да е.

Никога не съм давал карта от Менса. Нечие друго отражение си видяла.
Nepoznata
Цитат(viara @ 29/10/2022, 06:19) <{POST_SNAPBACK}>
На Непозната й е много важно явно какъв външен вид имат хората зад постовете.
Не намирам подобна важност за един форум. Та ми е неразбираемо защо на вас ви е важно, да си показвате снимки.
А, да щото Непозната си търси мъж, щото била разведена.
Аз не си търся. Даже предпочитам да си живея абсолютна сама ако се наложи, да се разведа.

Виж какво, ти ще спреш да обясняваш какво си търся и какво не. Непознатата, ако знаеше какво точно търси, отдавна да си го беше намерила, уви, тя сама не е наясно с много неща относно търсенията си, пък камо ли ти, дето хептен не я познаваш, би могла да знаеш. Ако исках мъж, щях да си прибера обратно бившия ми мъж, на него така и така му знам и кътните зъби, с нищо не може да ме изненада, от друга страна Непознатата за нищо на света не би допуснала мъж, който не е баща им, до децата си. Да, знам го това, за което говориш - майка ми цял живот си мечтаеше да живее сама, аз сбъднах мечатата й, обикновено така се получава - децата сбъдват мечтите на родителите си, а си мечтаеше да живее сама, защото да живее човек с баща ми беше доста трудно, макар че той несъмнено има много добри качества - никога не съм го чувала да се гаври по такъв отвратителен начин с когото и да било, каквото виждам тук да правят някои хора в този форум, напротив, спасявал е напълно непознати хора от агресия /несловесна, а физическа/ на улицата. То като се замисля, аз такова чудо, освен тук никъде другаде не съм виждала. Случвало ми се е да се държат гадно с мен колежки. Един от най-фрапиращите беше с една, която много ми харесваше, може би защото имаше къдрава коса като на майка ми, изпитвах особена симпатия към нея, ходехме да пием кафе заедно, докато веднъж друга колежка не ми каза какви невъобразими гадости отишла и наговорила за мен на шефа, той като интелигентен човек разбира се не й е повярвал, особено знаейки що за стока е тя, но аз същата вечер сънувах как майка ми се нахвърля върху мен и се опитва да ме ухапе, бях потресена, изпитах силен шок и страх, моята майка никога не би постъпила по такъв начин, но въпросната колежка, която приличаше на нея - да. Изобщо човешката злоба винаги ми е била противна, шокираща, неразбираема. Какво удоволствие можеш да изпиташ да говориш идиотщини за някого!? 292.gif
viara
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 08:37) <{POST_SNAPBACK}>
Виж какво, ти ще спреш да обясняваш какво си търся и какво не. Непознатата, ако знаеше какво точно търси, отдавна да си го беше намерила, уви, тя сама не е наясно с много неща относно търсенията си, пък камо ли ти, дето хептен не я познаваш, би могла да знаеш. Ако исках мъж, щях да си прибера обратно бившия ми мъж, на него така и така му знам и кътните зъби, с нищо не може да ме изненада, от друга страна Непознатата за нищо на света не би допуснала мъж, който не е баща им, до децата си. Да, знам го това, за което говориш - майка ми цял живот си мечтаеше да живее сама, аз сбъднах мечатата й, обикновено така се получава - децата сбъдват мечтите на родителите си, а си мечтаеше да живее сама, защото да живее човек с баща ми беше доста трудно, макар че той несъмнено има много добри качества - никога не съм го чувала да се гаври по такъв отвратителен начин с когото и да било, каквото виждам тук да правят някои хора в този форум, напротив, спасявал е напълно непознати хора от агресия /несловесна, а физическа/ на улицата. То като се замисля, аз такова чудо, освен тук никъде другаде не съм виждала. Случвало ми се е да се държат гадно с мен колежки. Един от най-фрапиращите беше с една, която много ми харесваше, може би защото имаше къдрава коса като на майка ми, изпитвах особена симпатия към нея, ходехме да пием кафе заедно, докато веднъж друга колежка не ми каза какви невъобразими гадости отишла и наговорила за мен на шефа, той като интелигентен човек разбира се не й е повярвал, особено знаейки що за стока е тя, но аз същата вечер сънувах как майка ми се нахвърля върху мен и се опитва да ме ухапе, бях потресена, изпитах силен шок и страх, моята майка никога не би постъпила по такъв начин, но въпросната колежка, която приличаше на нея - да. Изобщо човешката злоба винаги ми е била противна, шокираща, неразбираема. Какво удоволствие можеш да изпиташ да говориш идиотщини за някого!? 292.gif

Що си го изписала този целия пост? 292.gif Нищо лошо не съм направила, че съм споменала за тебе. Имах в предвид темата, която си пуснала тук http://forumabv.eu/index.php?showforum=11

Ако смяташ, че е лошо, що си пуснала цяла тема?
За мен е нормално да си търсят мъже тези, които са на 20 - неомъжени и такави като тебе също, разведени.
Нищо лошо няма в това. Що се обиди? Изглежда ти е голямо егото, щото от всичко се обиждаш.

Виж това е много точно, където си го казала. Абсолютно е така. Значи изборът не е толкова важен, колкото решението, да знаеш какво искаш.
Знаеш ли - постигаш го, намираш го и т.н.
Цитат
Непознатата, ако знаеше какво точно търси, отдавна да си го беше намерила

М-да и аз още не съм решила точно с какво ще се реализирам, но започвам разни проекти и то ще си покаже с времето.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 28/10/2022, 22:37) <{POST_SNAPBACK}>

Използвам случая да допълня това твое стегнато и логично изказване:
Хиляда пъти си обяснявала, вреди ти се по този начин, от известно време насам не се чувстваш добре, когато видиш мъже, става ти лошо. Когато си увлечена по нещо, имаш навика да забравяш да ядеш, случва се да не ядеш по цял ден, когато се сетиш за обидите и желанието ти да ядеш се изпарява. Дай им съвет да си оправят себе си, вместо да си изливат комплексите върху непознати хора.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 29/10/2022, 08:56) <{POST_SNAPBACK}>
, когато видиш мъже, става ти лошо.

Не, не ми става лошо, когато видя мъже като теб, ми става лошо. Има разлика.
Nepoznata
Цитат(viara @ 29/10/2022, 08:48) <{POST_SNAPBACK}>
Що си го изписала този целия пост? 292.gif Нищо лошо не съм направила, че съм споменала за тебе. Имах в предвид темата, която си пуснала тук http://forumabv.eu/index.php?showforum=11

Ако смяташ, че е лошо, що си пуснала цяла тема?

Не смятам, че е лошо да си търсиш мъж, смятам, че е лошо ти да казваш какво си търся аз, също така смятам, че е лошо Четвъртъкова да казва какво си търся аз, при положение, че нито ме познавате, нито си имате представа какъв точно характер имам, какви точно предразсъдъци имам, какви страхове имам, как точно съм била възпитавана и т.н. и т.н. Говорете за себе си - какво искате вие, не за мен. Под мъж обикновено се има предвид съпруг, аз не искам такова нещо, изпитвам страх при мисълта да живея с някого отново, склонна съм в някакъв бъдещ период да си възстановя отношенията с бившия ми мъж, ноооо не и в близките 30-40 години. Това, което искам, е някой наистина да ми харесва, но там е работата, че аз привличам такъв тип мъже, които първоначално изглеждат много мили, приятни, добри и т.н. и впоследствие се превръщат в нещо, което не ми харесва. Нормално е да се предположи, че аз не искам това да се случва, харесва ми букетно-конфетния период, когато мъжете се държат добре, последващите конфликти и разправии не ми харесват, затова гледам да си ги спестя, трябва някой наистина много да ми харесва, за да си го причиня.
viara
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 10:06) <{POST_SNAPBACK}>
трябва някой наистина много да ми харесва, за да си го причиня.

Точно си го казала, което значи, че това харесване не може да е само по външен вид, но явно от там се почва.
Ще ти е нужно, да знаеш повече от външния вид, за да си причиниш подобно нещо. Напълно те разбирам.
Успех! ...И действай докато не те е хванала критическата. После ще имаш много други неща за които, да мислиш и правиш ... Дай Боже, щото на някои тогава им свършва живота, не я изкарват като майка. Бог да я прости.
Nepoznata
Цитат(viara @ 29/10/2022, 10:23) <{POST_SNAPBACK}>
Точно си го казала, което значи, че това харесване не може да е само по външен вид, но явно от там се почва.
Ще ти е нужно, да знаеш повече от външния вид, за да си причиниш подобно нещо. Напълно те разбирам.
Успех! ...И действай докато не те е хванала критическата. После ще имаш много други неща за които, да мислиш и правиш ... Дай Боже, щото на някои тогава им свършва живота, не я изкарват като майка. Бог да я прости.

Изобщо не съм съгласна с тебе, критическата не е нещо, което ако е рекъл Бог, би могла да ти попречи да си живееш добре. Втората жена на баща ми е над 60 години, но все още с нея си флиртуват разни млади хора, но тя на външен вид винаги си е била красавица, за съжаление не и по характер. prashchai grigorii.gif Наскоро питах децата ми на колко години е учителката, при която синът ми ходеше, а сега дъщеря ми ходи на уроци, те викат - на около 35-40, казах им, че ще трябва да ги черпи, защото е поне на 55, тъй че в днешно време възрастта не е присъда, особено за жените, които в огромното си мнозинство изглеждат и се чувстват много по-млади, отколкото са. Не слушай мъжете, кви ги бръщолевят. Една жена има много повече възможности от един мъж, независимо от каквито и да било критически. А иначе, каквото ти е писано това - ако Бог е рекъл да живееш до 80 или до 100 и да си здрав и добре, така и ще бъде и обратно. Според мен всяка болест идва от стрес, затова човек трябва максимално да избягва всякакви излишни стресови ситуации, конфликти и т.н.
Glo
Цитат
Ще ти е нужно, да знаеш повече от външния вид, за да си причиниш подобно нещо.

външния вид изразява съвсем точно вътрешното, не го ли усетиш от пръв поглед, чакай после години, че да го разгадаеш sunbathing.gif изобщо не трябва да се разсъждава и да се търси нещо различно вътре у човека, ми то си дадено външно наготово sunbathing.gif
viara
Цитат(Glo @ 29/10/2022, 10:38) <{POST_SNAPBACK}>
външния вид изразява съвсем точно вътрешното, не го ли усетиш от пръв поглед, чакай после години, че да го разгадаеш sunbathing.gif изобщо не трябва да се разсъждава и да се търси нещо различно вътре у човека, ми то си дадено външно наготово sunbathing.gif

На Непозната ги обяснявай. Мен не ме интересува. Аз не бих се върнала назад за нищо на света.
Thursday Next
Ааа, моля, моля, не съм казала какво си търсиш, казах само, че имаш нужда от помощ, защото ти от месеци обясняваш подробно и нагледно

Цитат
какъв точно характер имам, какви точно предразсъдъци имам, какви страхове имам

Вече можеш да си сигурна, че не останаха неразбрали. Давай нататък.
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 07:37) <{POST_SNAPBACK}>
Какво удоволствие можеш да изпиташ да говориш идиотщини за някого!? 292.gif

Ми айде, де, и аз се чудя. Ти кажи.

Цитат
Пък по твойто писане се познава, че си грозен. От писането на Тарабас става ясно, че е селенче, cath_y е дебела, а на Тъсди само пръстчета са й в главата. За Шейд няма да коментирам, той е неспасяем случай.

Тарабас
Навремето членувах в една група за взаимопомощ “Приятели на непраните долни гащи”. Малко ме е срам да си го призная, но е самата истина. Събирахме се събота, сядахме в кръг и всеки носеше със себеси няколко носени и непрани дълго време долни гащи и си ги показвахме. Прозорецът беше винаги отворен, да става течение. От там фанах синузит. Досега не съм го споделял това, като хоби си е малко нестандартно. Страхувам се, да не му се смеят.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 29/10/2022, 11:09) <{POST_SNAPBACK}>
Ми айде, де, и аз се чудя. Ти кажи.

Ти кажи защо същите тези хора първи започнаха да говорят идиотщини за мен!? Кажи също защо ти лично първа започна да говориш идиотщини за мен!? Няма нужда да казвате, аз знам защо, на всички е ясно каква си. Направила съм си скрийншотове на всички гадости, които са писани по мой адрес много преди това, което ти си цитирала и напълно непредизвикани с нищо, ще си ги пазя за спомен.
Тарабас
Добре де, колко време го дъвчим това? Защо да е гадост? Това че имаш огромен задник е комплимент, а не гадост.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 29/10/2022, 10:25) <{POST_SNAPBACK}>
Навремето членувах в една група за взаимопомощ “Приятели на непраните долни гащи”. Малко ме е срам да си го призная, но е самата истина. Събирахме се събота, сядахме в кръг и всеки носеше със себеси няколко носени и непрани дълго време долни гащи и си ги показвахме. Прозорецът беше винаги отворен, да става течение. От там фанах синузит. Досега не съм го споделял това, като хоби си е малко нестандартно. Страхувам се, да не му се смеят.

Може би имаш предвид тази прекрасна тема: http://forumabv.eu/index.php?showtopic=2693&st=0
В която вони, та се не трае. prashchai grigorii.gif
И нея съм си я скрийншотнала, също както и настоящата прекрасна тема на Шейд, която вярно е, не е толкова воняща, но затова пък блести от "неидиотщини".
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 29/10/2022, 10:04) <{POST_SNAPBACK}>
Ааа, моля, моля, не съм казала какво си търсиш

Напротив, непрекъснато ме коментираш и правиш изявления какво точно търся, прочети си пак какви си ги писала по мой адрес и спри да говориш лъжи. Самият факт, че ти като модератор допускаш да се пускат гавраджийски теми като тази тука, говори само едно - стигнали сте всякакво морално и етично дъно. За съжаление морал, етика и съвест са понятия, които на теб, на автора на темата и на още няколко човека тук пишещи са ви неща, с които не само, че не се съобразявате, но се и подигравате, но то си е за ваша сметка.
Тарабас
Според професор Джон Стърич ит института за морални разработки на Северна Америка, хората с големи задници нямали морални задръжки. Това се дължало на натрупването на мастна тъкан не само в задника, но пропорционално и в мозъка в центъра за морални задръжки.
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 11:04) <{POST_SNAPBACK}>
Напротив, непрекъснато ме коментираш и правиш изявления какво точно търся, прочети си пак какви си ги писала по мой адрес и спри да говориш лъжи. Самият факт, че ти като модератор допускаш да се пускат гавраджийски теми като тази тука, говори само едно - стигнали сте всякакво морално и етично дъно. За съжаление морал, етика и съвест са понятия, които на теб, на автора на темата и на още няколко човека тук пишещи са ви неща, с които не само, че не се съобразявате, но се и подигравате, но то си е за ваша сметка.

Дай линк.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 29/10/2022, 15:13) <{POST_SNAPBACK}>
Дай линк.

Не, няма да ти давам линкове, намери си ги сама. Търсела съм си терапия, търсела съм си внимание, търсела съм си овации, със Старозагореца нещо сме си търсели /какво точно не си уточнила, но то се подразбира/, искала съм някой да ме пипа с пръстче, била съм преигравала, правела съм се на вървежна, хвалела съм се - не, не съм преигравала, не съм се хвалела, единствено споделях и търсех съвет, но вместо това получих един куп злонамерени реплики. И ти да се запишеш в някой сайт за запознанства сигурна съм, че ако имаш желание ще се запознаеш с един куп мъже, в това число и по-млади от теб, които ще те харесват и ще си умират от желание да те пипнат с пръстче, но дали ще им се получи, това вече е една друга тема, не виждам какво хвалещо се има в това и защо трябваше всичките тия гадости да изпишете по мой адрес. 292.gif Не търсех овации, търсех първоначално съвет по тема, която ме вълнува, после почнах да търся да спрете да се заяждате с мен, вече не търся и това, нищо не търся, разбрах, че тука има предимно хора, дошли да се заяждат, да се гаврят и да обсъждат личността на съфорумците си. Терапия не търся, посещавам юнгианска такава, много ми харесва - анализират се сънищата, от нея много неща човек може да научи за себе си, няма нужда ти да се ангажираш с това. Ще бъда благодарна, ако спрете вече да ме коментирате и обърнете повече внимание най-сетне на други по-интересни и занимателни теми.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 28/10/2022, 23:44) <{POST_SNAPBACK}>
Не, не ми става лошо, когато видя мъже като теб, ми става лошо. Има разлика.

От емпатия към теб съм склонен да преименувам темата на "Не ме гледай!" curlers.gif
Shade
Цитат(Тарабас @ 29/10/2022, 01:44) <{POST_SNAPBACK}>
Добре де, колко време го дъвчим това? Защо да е гадост? Това че имаш огромен задник е комплимент, а не гадост.

Дори е достойнство. Онези, които разсъждават със задник, ако разполагат с огромен такъв, несъмнено са гении.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 29/10/2022, 18:02) <{POST_SNAPBACK}>
От емпатия към теб съм склонен да преименувам темата на "Не ме гледай!" curlers.gif

Нямам предви снимката, дето си плеснал отпред, става ми лошо от тебе като човек.
Този човек на снимката сигурна съм е доста по-симпатичен от теб, а също и онова момче, чийто профил във фейсбук Гло предостави малко по-нататък. По-добре е да си нисък на физически ръст, отколкото да си джудже по душа.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 01:46) <{POST_SNAPBACK}>
...И нея съм си я скрийншотнала, също както и настоящата прекрасна тема на Шейд...

Излиза, че скрийншотваш тематика, от която неистово се нуждаеш. Като е така, от емпатия и желание да съм полезен, ще пусна тема, озаглавена например "Съвети за спешна сексуална помощ". Да си я скрийншотнеш, четеш и препрочиташ (като Библия) вечер в усамотение. Дори ще имаш материал да цитираш авторитетно, подобно на попски форум. angel2.gif
Нищо чудно и другарчетата ти набожници да се включат там. Организираната институция на вярващите (с всичките ѝ деноминации) от време оно до ден деншен кипи на всички нива от сексуални перверзии.
Nepoznata
Цитат(Shade @ 29/10/2022, 17:20) <{POST_SNAPBACK}>
Излиза, че скрийншотваш тематика, от която неистово се нуждаеш. Като е така, от емпатия и желание да съм полезен, ще пусна тема, озаглавена например "Съвети за спешна сексуална помощ". Да си я скрийншотнеш, четеш и препрочиташ (като Библия) вечер в усамотение. Дори ще имаш материал да цитираш авторитетно, подобно на попски форум. angel2.gif
Нищо чудно и другарчетата ти набожници да се включат там. Организираната институция на вярващите (с всичките ѝ деноминации) от време оно до ден деншен кипи на всички нива от сексуални перверзии.

Идиот! Без извинение.
Shade
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 08:07) <{POST_SNAPBACK}>
Нямам предви снимката, дето си плеснал отпред, става ми лошо от тебе като човек.
Този човек на снимката сигурна съм е доста по-симпатичен от теб, а също и онова момче, чийто профил във фейсбук Гло предостави малко по-нататък. По-добре е да си нисък на физически ръст, отколкото да си джудже по душа.

Логиката ти е ясна. Значи компенсираш ниския си физически ръст с великанска душа (уведомени сме от теб за Духовната ти Извисеност).
Гледката си я бива: джудже с крушовидна фигура и самочувствие на великан:

Shade
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 08:26) <{POST_SNAPBACK}>
Идиот! Без извинение.

Какво извинение? Не е необходимо извинение, точно обратното. Изпод твоята ръка това звучи като най-висока положителна оценка. Благодаря ти! flowers.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Изобщо не съм съгласна с тебе, критическата не е нещо, което ако е рекъл Бог, би могла да ти попречи да си живееш добре. Втората жена на баща ми е над 60 години, но все още с нея си флиртуват разни млади хора, но тя на външен вид винаги си е била красавица, за съжаление не и по характер. prashchai grigorii.gif Наскоро питах децата ми на колко години е учителката, при която синът ми ходеше, а сега дъщеря ми ходи на уроци, те викат - на около 35-40, казах им, че ще трябва да ги черпи, защото е поне на 55, тъй че в днешно време възрастта не е присъда, особено за жените, които в огромното си мнозинство изглеждат и се чувстват много по-млади, отколкото са. Не слушай мъжете, кви ги бръщолевят. Една жена има много повече възможности от един мъж, независимо от каквито и да било критически. А иначе, каквото ти е писано това - ако Бог е рекъл да живееш до 80 или до 100 и да си здрав и добре, така и ще бъде и обратно. Според мен всяка болест идва от стрес, затова човек трябва максимално да избягва всякакви излишни стресови ситуации, конфликти и т.н.

Какво означава това, нормално човешко културно общуване или налитат да я чукат? Понеже е добре известно, че геронтофилията, както и всички други перверзии, по хората ходи...
ЕксГорски
Цитат(Alexfield @ 27/10/2022, 21:35) <{POST_SNAPBACK}>
А едно време какви срещи правехме wavetowel2.gif
Вижте прикачените файлове

Зная, че специално за мен пускаш тази снимка. Мерси, подмлади ме! beerchug.gif
Тарабас
Това на задьден фон на снимката на стената водомер ли е? Или некаква културна инсталация? Такива малки подробности все ми правят впечатление. Дежурният психиатър от ена акутна клиника веднъж ми каза, че може да съм аутист. Те сканирали сичко като сатлит от космоса, Да вметна само.
ЕксГорски
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 09:37) <{POST_SNAPBACK}>
Една жена има много повече възможности от един мъж, независимо от каквито и да било критически.

Или както е казал Хемингуей : "Жената е като свещника - винаги може да поеме една свещ!"
good.gif
Thursday Next
Казах, че имаш нужда от терапия, макар да е очевидно, че не търсиш. А че търсиш овации стана ясно след скандалите, които почна да вдигаш, когато овациите ги отнемА въпреки камарите снимки.

След като си се регистрирала в сайт за запознанства, значи очевидно и мъж търсиш, тоест Верчето е съвсем права, нищо, че и нея овика. Но виж, съвет никога не си търсила. По никаква тема. "Кого да избера?" не беше търсене на съвет, а фукня, и по-подходящо име щеше да е "Пък мене двама ме искат".

Пак повтарям: няма нищо лошо в това да се пофука човек. Нито има нещо лошо в това да си търси мъж/жена. Нито има нещо лошо в това да имаш нужда от терапия или да ходиш на терапия, дори напротив. Лошото е, когато си въобразиш, че можеш да командориш всички наоколо как точно да реагират, какво точно да кажат, и ако не ти играят по гайдата, да почнеш да ги обиждаш и ругаеш като каруцар. Това е абсолютно безобразие и не се чуди, че си носиш последствията от него.
Thursday Next
Цитат(Nepoznata @ 29/10/2022, 10:30) <{POST_SNAPBACK}>
Няма нужда да казвате, аз знам защо, на всички е ясно каква си.

Иии, я, я кажи какво точно е ясно? Каква съм? И кои са тия всички, на които е ясно? a4dff7b7.gif Звучиш като отговорна другарка от низовата ОФ-организация, която се опитва да свика другарски съд.

Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 29/10/2022, 20:44) <{POST_SNAPBACK}>
А че търсиш овации стана ясно след скандалите, които почна да вдигаш, когато овациите ги отнемА въпреки камарите снимки.

Всъщност имаше овации, защо пропусна да ги забележиш!? misli.gif
Може би, защото си манипулаторка и искаш да внушаваш лъжливи неща!?

Цитат
Но виж, съвет никога не си търсила. По никаква тема. "Кого да избера?" не беше търсене на съвет, а фукня, и по-подходящо име щеше да е "Пък мене двама ме искат".

Напротив, попитах дали според вас мога да си избера и двамата. Ти каза, че може, защо си толкова късопаметна!? Мен не ме искат само двама, искат ме доста повече. А това, че теб това те дразни, а и не само теб е видно от всички. Но това си е ваш проблем. Казах, спрете да ме коментирате и ще спра да ви дразня, направо ще се изпаря оттука.

Цитат
Пак повтарям: няма нищо лошо в това да се пофука човек.

Напротив, каза, че е лошо. Винаги ли така лъжеш!?

"заради безумните ти фукни с повод и без повод колко си вървежна"

Източник: http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=159990

Цитат
Лошото е, когато си въобразиш, че можеш да командориш всички наоколо как точно да реагират, какво точно да кажат, и ако не ти играят по гайдата, да почнеш да ги обиждаш и ругаеш като каруцар. Това е абсолютно безобразие и не се чуди, че си носиш последствията от него.

Всеки тук вижда, че мен ме обиждат и ругаят като каруцар, да цитирам ли Шейд какви простотии ми е писал без аз нищо преди това да съм му казала!? И не, не беше за външиния ми вид, за други неща ставаше въпрос. Да цитирам ли цветистите изрази на cath_y, на която също нищо не й бях направила!? И не, това не беше изразяване на мнение, беше откровена и чиста словесна агресия. Не изкарвай мен виновна за нещо, за което сте виновни вие. Жалко, че Доктор А се махна, навремето този форум беше едно много по-цивилизовано и приятно място.
Nepoznata
Цитат(Thursday Next @ 29/10/2022, 20:57) <{POST_SNAPBACK}>
Иии, я, я кажи какво точно е ясно? Каква съм?

Ами жена, която мрази жените очеизвадно.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.