Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Не ме пипайте!
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Shade
Пускам своя снимка по бицепси. Очаквам положителни отзиви и одобрителни коментари.
Моля, гласувайте!

biggeorge
Дънките ми харесват, имам подобни, но по-тъмни на цвят.
А колко струват обувките? misli.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 25/10/2022, 08:14) <{POST_SNAPBACK}>
Дънките ми харесват, имам подобни, но по-тъмни на цвят.
А колко струват обувките? misli.gif

Дънките струват $20, а обувките - $60. Но предпочитам интелектуалното ми излъчване на бъде оценено. Как ме намираш?
Glo
знам ти фейса laugh.gif

главния илиев wavetowel2.gif

https://bg-bg.facebook.com/people/%D0%93%D0...00047792644403/
Glo
не , тоя е фейк, ей тоя си laugh.gif

https://www.facebook.com/Operche
Shade
Цитат(Glo @ 25/10/2022, 08:30) <{POST_SNAPBACK}>

Нямам профил в Гъзбук и не мога да се видя. Покажи директно.
Glo
viara
Хахаха. 406.gif
Няма да ти давам фейса. Вие май много ме подценявате, че не ти знам фейса. Но добре се посмяхме.
Shade
Цитат(viara @ 25/10/2022, 08:56) <{POST_SNAPBACK}>
Хахаха. 406.gif
Няма да ти давам фейса. Вие май много ме подценявате, че не ти знам фейса. Но добре се посмяхме.

Ако ми знаеш фейса, моля те кажи ми го, та да го науча и аз.
viara
Цитат(Shade @ 25/10/2022, 19:04) <{POST_SNAPBACK}>
Ако ми знаеш фейса, моля те кажи ми го, та да го науча и аз.

Много си приличате по реплики с Хартмен. Ако не си ти, може да е бил той.
Ето https://www.facebook.com/profile.php?id=100025318576095
А другия профил, сега не го намирам.
ЕксГорски
Няма да ти казвам, че си дебел и грозен, понеже ще оревеш орталъка, че те хейтя (какво ли пък значи това?) w00tbrows.gif
Тарабас
Сега остава да ни споделиш, че постоянно те канят много по-млади жени на срещи, но ти се дърпаш да си легнеш с тях, защото предпочиташ само да платят сметката.
Thursday Next
Поне само мъничко по бузките? Pretty pleeeeease! b_046.gif
Shade
Цитат(Thursday Next @ 25/10/2022, 14:13) <{POST_SNAPBACK}>
Поне само мъничко по бузките? Pretty pleeeeease! b_046.gif

Don't torture me, please, I have a tickle!
Shade
Цитат(Тарабас @ 25/10/2022, 10:31) <{POST_SNAPBACK}>
Сега остава да ни споделиш, че постоянно те канят много по-млади жени на срещи, но ти се дърпаш да си легнеш с тях, защото предпочиташ само да платят сметката.

Младите жени си падат по мен, аз само излизам с тях - понякога, ако преценя, че въпроснaта девица ми харесва, по същия начин процедирам и с всички останали. Плащам сметката само ако ми хареса, то тва да не е концерт по желание. Не всяка жена ще харесам и в това няма нищо лошо - въпрос на химия е, аз например изпитвам много положителни чувства към някои жени, които съм отхвърлил и с които сме приятели, много ми е приятно като ги видя, но не ги искам за гаджета, не че не са готини, просто не ме привличат в този аспект.
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 25/10/2022, 09:32) <{POST_SNAPBACK}>
Няма да ти казвам, че си дебел и грозен, понеже ще оревеш орталъка, че те хейтя (какво ли пък значи това?) w00tbrows.gif

Точно така ме наричаш, хейтиш ме индиректно, което е абсолютна и гнусна лъжа. Ти си злобен и отрязан от себе си, защото не може човек да е пълноценна личност и да се занимава да манипулира и да се забавлява по такъв долнопробен начин. Това могат да го правят само емоционално ощетените комплексари.
Shade
Цитат(viara @ 25/10/2022, 09:24) <{POST_SNAPBACK}>
Много си приличате по реплики с Хартмен. Ако не си ти, може да е бил той.

Намирам голяма разлика в стила на изразяване, но сигурно греша.
viara
Цитат(Shade @ 26/10/2022, 04:04) <{POST_SNAPBACK}>
Младите жени си падат по мен, аз само излизам с тях - понякога, ако преценя, че въпроснaта девица ми харесва, по същия начин процедирам и с всички останали. Плащам сметката само ако ми хареса, то тва да не е концерт по желание. Не всяка жена ще харесам и в това няма нищо лошо - въпрос на химия е, аз например изпитвам много положителни чувства към някои жени, които съм отхвърлил и с които сме приятели, много ми е приятно като ги видя, но не ги искам за гаджета, не че не са готини, просто не ме привличат в този аспект.

Разбира се, всеки така прави.
Ето от твоята кръвна група красавици, може да си харесаш.
https://www.google.com/search?q=%D0%B4%D0%B...661&dpr=1.4

От "твоята" снимка, се вижда, че тоя човек не само има здравословни проблеми, но и умствени проблеми.
Изглежда недоразвит умствено също, което за тебе не може да се каже.
На всяко съзнание си отговаря материя ако не знаете.
А ти многократно си споделял в този форум, че си доста висок. Така че, е смешно да ме подценявате толкова.
Ако ще ме лъжете, лъжете като хората, че да ви вярват.

ПП Ако съм досаждала, че да се стигне до там, да ме държиш на разстояние с подобни снимки на малоумници ... Съжалявам.
Но смятам, че нямаш нужда от подобни щуротии като в детска ясла.
viara
Цитат(Shade @ 26/10/2022, 04:12) <{POST_SNAPBACK}>
Намирам голяма разлика в стила на изразяване, но сигурно греша.

Може в стила, не съм забелязала стила. Програмките забелязвам.
Всъщност не знам точно какво забелязвам. Както и да е. Не е толкова важно.
Thursday Next
Цитат(viara @ 26/10/2022, 05:07) <{POST_SNAPBACK}>
Може в стила, не съм забелязала стила. Програмките забелязвам.
Всъщност не знам точно какво забелязвам. Както и да е. Не е толкова важно.

Ми да ти кажа, дотука стана ясно, че нищо не забелязваш. Не, Шейда НЕ Е Хартман. И да обясняваш как си намерила във Фейса човек, който няма Фейс, също не е добър знак. Във виртуала има шанс да разпознаеш човек по стила, и то само ако наистина се съсредоточиш.
viara
Цитат(Thursday Next @ 26/10/2022, 10:13) <{POST_SNAPBACK}>
Ми да ти кажа, дотука стана ясно, че нищо не забелязваш. Не, Шейда НЕ Е Хартман. И да обясняваш как си намерила във Фейса човек, който няма Фейс, също не е добър знак. Във виртуала има шанс да разпознаеш човек по стила, и то само ако наистина се съсредоточиш.

Е, благодаря че ми каза. Хубаво щом не е Хартмен. Нищо не съм обяснявала. Нещо се обърка.
Темата ли обсъждаш или моята личност, способности?
Щото оставам с впечатлението, че е второто.
Трябва да ти кажа, че изобщо нямаш шанс да познаеш способностите на човека от нета, освен начина на изразяване.
Та спри, да ми казваш какво мога и какво не мога. Такива изобщо не са ми по вкуса.
Thursday Next
Цитат(viara @ 26/10/2022, 09:39) <{POST_SNAPBACK}>
Е, благодаря че ми каза. Хубаво щом не е Хартмен. Нищо не съм обяснявала. Нещо се обърка.
Темата ли обсъждаш или моята личност, способности?
Щото оставам с впечатлението, че е второто.
Трябва да ти кажа, че изобщо нямаш шанс да познаеш способностите на човека от нета, освен начина на изразяване.
Та спри, да ми казваш какво мога и какво не мога. Такива изобщо не са ми по вкуса.

Обяснявам ти, че това, което твърдиш, че си установила, не отговаря на истината. Твоите способности няма какво да се обсъждат, те са очевидни.
Гледам, в другата тема се озъби на Гло да не ти казвал кво да слушаш, щяла си да си слушаш каквото си искаш. А тук се опитваш да ми казваш аз какво да казвам и какво да не казвам. Последно?

Прочее, изобщо не се чувствам длъжна да съм ти по вкуса. Даже ако ти бях по вкуса, щях да се разтревожа.
Thursday Next
Е по всички бузи ли си гъделичкав? plezz.gif
Shade
Цитат(Thursday Next @ 26/10/2022, 03:34) <{POST_SNAPBACK}>
Е по всички бузи ли си гъделичкав? plezz.gif

Един иска да бара кълки, друг желае да бара бузи, но да се намеква, че имам гъдел по всички бузки е абсолютна и гнусна лъжа, това е хейт, аз съм твърдо против да бъдат хейтени хората независимо дали имат гъдел или не, упорито не мога да понасям хейтъри, с каквито за съжаление ми се е налагало да се сблъсквам в училищна възраст и винаги, докато имам възможност, всеки хейтър ще си получава това, което си е заслужил. Ръцете ти са много малки за моите бузи!
viara
Цитат(Thursday Next @ 26/10/2022, 13:33) <{POST_SNAPBACK}>
Гледам, в другата тема се озъби на Гло да не ти казвал кво да слушаш

Явно е, че гледаш ама недовиждаш, недоскив си.
Виж какво писал Гло
Цитат
това горното парче, ако човек го чуе по-малко от сто пъти поред, начи е Безчуствен и Антиемпатичен Урод sunbathing.gif

Всички, които не били като него, били уроди. В това число влизаш и ти, ако и да не довиждаш.
Аз се съмнявам някой друг, освен Урод да слуша едно парче сто пъти поред като една моя позната преди години Елвис ...
Беше луднала направо.

И ти ако беше клеветила по същия начин и на тебе щях да ти се объзъбя, бъди сигурна.
Не понасям хора, които не знаят да говорят. Трябва все да ги учиш, пък не се научават и само си губиш времето...
Затова вече е достатъчно просто да се озъбваш на озъбените. Повече не е нужно.

Та друг път хубаво гледай, преди да критикуваш, щото каквото повикало - такова се обадило. И не мисли, че ще си премълчавам, когато лъжите най-безобразно за мен. Все ми е тая дали ще ме бамнеш или не.
viara
Цитат(Shade @ 26/10/2022, 15:15) <{POST_SNAPBACK}>
Един иска да бара кълки, друг желае да бара бузи, но да се намеква, че имам гъдел по всички бузки е абсолютна и гнусна лъжа, това е хейт, аз съм твърдо против да бъдат хейтени хората независимо дали имат гъдел или не, упорито не мога да понасям хейтъри, с каквито за съжаление ми се е налагало да се сблъсквам в училищна възраст и винаги, докато имам възможност, всеки хейтър ще си получава това, което си е заслужил. Ръцете ти са много малки за моите бузи!

Виж ти как добре сме усвоили лекциите на Непозната. хихи.
Thursday Next
Цитат(Shade @ 26/10/2022, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
Ръцете ти са много малки за моите бузи!

Не думай! Аз никога не съм те виждала, но само по това как пишеш съм убедена, че имаш глутеус максимус като детско барабанче.
Alexfield
Цитат(viara @ 26/10/2022, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>
Все ми е тая дали ще ме бамнеш или не.

Който го е страх от "бамване", не ходи в гора... ъ-ъ-ъ във форумите. svirkam si.gif
Thursday Next
Цитат
Не понасям хора, които не знаят да говорят.

Сигурно е много трудно да не понасяш себе си.

Цитат
Всички, които не били като него, били уроди. В това число влизаш и ти, ако и да не довиждаш.

Това беше валиден аргумент в пети клас, втория срок. После някои пораснахме и вече не си мислим, че всичко казано се отнася все за нас. Мисля да не ти обяснявам що е то хипербола, че като те изправя пред когнитивни затруднения, агресираш бързо, почваш да не знаеш какво говориш и ще спреш да се понасяш. Предлагам да оцениш опита ми да ти спестя душевни терзания.
biggeorge
Ти си гений.
Личи си по очите ти.
Излъчват вселенска мъдрост и безмерни знания.
Алберт Айнщайн е интелектуално джудже в сравнение с теб.
А аз не мога да ти стъпя на малкия пръст.
Завиждам ти! az takovata.gif
viara
Цитат(Thursday Next @ 26/10/2022, 16:14) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурно е много трудно да не понасяш себе си.

Това беше валиден аргумент в пети клас, втория срок. После някои пораснахме и вече не си мислим, че всичко казано се отнася все за нас. Мисля да не ти обяснявам що е то хипербола, че като те изправя пред когнитивни затруднения, агресираш бързо, почваш да не знаеш какво говориш и ще спреш да се понасяш. Предлагам да оцениш опита ми да ти спестя душевни терзания.

Като няма какво да кажеш, обърна на личното. Да, спести си обясненията.
Знам само, че Смърт и Живот има в Силата на Езика!!!
Ако такива като вас още не са научили елементарни неща ... какво повече да кажа?
Вярваш в един оксиморон, ако не знаеш също.
Не смятам да се съгласявам с глупостите ви, нито да бера плодовете им. Това си е само за вас. Благодаря!
Един такъв в къщи ми е Предостатъчен. Повече не са ми нужни, още повече от форуми.
Щото ето виж и тези тук мислели също като тебе, преди да пострадат от глупостта си.

Капан за Мишки!
тук
https://kato.koshachek.com/articles/pritcha...-za-mishki.html

и тук също
https://www.facebook.com/1070649793030009/p...jlxLuc&_rdr
Shade
Цитат(Thursday Next @ 26/10/2022, 06:08) <{POST_SNAPBACK}>
Не думай! Аз никога не съм те виждала, но само по това как пишеш съм убедена, че имаш глутеус максимус като детско барабанче.

За пишещите лошо се казва, че пишат с краката си. Започвам да се чудя дали да пишеш със задника си е много добре или още по-зле... wink.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 26/10/2022, 07:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ти си гений.
Личи си по очите ти.
Излъчват вселенска мъдрост и безмерни знания.
Алберт Айнщайн е интелектуално джудже в сравнение с теб.
А аз не мога да ти стъпя на малкия пръст.
Завиждам ти! az takovata.gif

Знам. Благодаря ти! 770d4fd976.gif
Имаш силно развито чувство за справедливост, нещо, с което малко хора в този форум могат да се похвалят. Аз съм емпат и много ясно усещам на духовно ниво позитивната енергия, отправена към мен.
Thursday Next
Цитат(Shade @ 27/10/2022, 02:16) <{POST_SNAPBACK}>
За пишещите лошо се казва, че пишат с краката си. Започвам да се чудя дали да пишеш със задника си е много добре или още по-зле... wink.gif

Нене, не ме разбра, а уж си емпат. Имам предвид, че по писането се познава кой е висок/нисък, хубав/грозен, слаб/дебел, ти не знаеше ли? Ето, аз например по писането те познавам, че имаш д* като детско барабанче. a4dff7b7.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 27/10/2022, 11:48) <{POST_SNAPBACK}>
Ето, аз например по писането те познавам, че имаш д* като детско барабанче. a4dff7b7.gif

А аз по писането ти познавам, че си ниска, дебела, с мъъънички цици svirkam si.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 26/10/2022, 14:15) <{POST_SNAPBACK}>
Ръцете ти са много малки за моите бузи!

Ти, освен че си нисък, си също така и глупав - Тъсди ти дава аванси, тя отдавна има голям мерак да тпипа с пръстчета разни работи и сега конкретно на теб е хвърлила окой, действай, възползвай се, дукъто не си й харесала некой друг. Малките й ръце са идеални, за да обхванат онаа ти работа, чиито размери, както знаем са максимално минимални. Младите, щом се харесват, нека се вземат с две думи. b_046.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 25/10/2022, 17:30) <{POST_SNAPBACK}>

Аз искам да попитам модераторите - тоя човек дали си е дал съгласието фейсбукът му да бъде използван за такива цели, за каквито се ползва тук в таз прекрасна тема!? misli.gif
Тарабас
хахахаха, яко и оригинално beerchug.gif напиках се от смех.
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 27/10/2022, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
А аз по писането ти познавам, че си ниска, дебела, с мъъънички цици svirkam si.gif

Пък по твойто писане се познава, че си грозен. От писането на Тарабас става ясно, че е селенче, cath_y е дебела, а на Тъсди само пръстчета са й в главата. За Шейд няма да коментирам, той е неспасяем случай. prashchai grigorii.gif Форумът умря скъпи приятели, време е да го погребем. grin.gif
Тарабас
А ти имаш опрерделено много голям задник rolleyes.gif не просто широк таз, а голем гъз.
Nepoznata
Цитат(Тарабас @ 27/10/2022, 12:35) <{POST_SNAPBACK}>
А ти имаш опрерделено много голям задник rolleyes.gif не просто широк таз, а голем гъз.

Поне не съм селенче, дето всяка вечер нагъва боб с чесън и си фантазира за сьомга и крилца от незнам си кво. svirkam si.gif
Nepoznata
Цитат(ЕксГорски @ 25/10/2022, 18:32) <{POST_SNAPBACK}>

Това означава, че се извампирихте някои тука.
https://happy-woman.bg/kak-da-razpoznaem-en...a-se-predpazim/
Shade
Цитат(Nepoznata @ 27/10/2022, 03:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ти, освен че си нисък, си също така и глупав - Тъсди ти дава аванси, тя отдавна има голям мерак да тпипа с пръстчета разни работи и сега конкретно на теб е хвърлила окой, действай, възползвай се, дукъто не си й харесала некой друг. Малките й ръце са идеални, за да обхванат онаа ти работа, чиито размери, както знаем са максимално минимални. Младите, щом се харесват, нека се вземат с две думи. b_046.gif

Ми виж сега, ако четеше внимателно постингите на съфорумците си, вместо да бълваш един куп глупотевини, щеше да забележиш, че си започнала да ме хейтиш още преди да си ми виждала лицето, затова реших, че след като ще хейтиш, поне да хейтиш нещо, което е виждала. Иде ми да повърна от този куп лъжливи глупости, които лееш за външния ми вид.
Никой мъж не би си паднал по злобна, инфантилна и лигава манипулаторка като теб - само мазохисти биха си те причинили.
Тъсди със сигурност е много по-готина от теб като излъчване и всякак.
Аз съм твърдо против да бъдат хейтени хората независимо дали са слаби или са дебели, дали са красиви или са грозни, дали са умни или са тъпи. Има чистачи, които са много по-умни дори от некои пишман пишещи в попския форум.
Да ти се връща твоята си злоба, твоята си агресия и твоите груби, целящи да обиждат думи. Цялата твоя злоба да се върне при теб. Някой публично да ти се присмива и да се опитва да те унижава точно толкова несправедливо, колкото ти на мен. b_046.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 27/10/2022, 03:33) <{POST_SNAPBACK}>
Пък по твойто писане се познава, че си грозен. От писането на Тарабас става ясно, че е селенче, cath_y е дебела, а на Тъсди само пръстчета са й в главата. За Шейд няма да коментирам, той е неспасяем случай. prashchai grigorii.gif Форумът умря скъпи приятели, време е да го погребем. grin.gif

Коментирай ме, моля те, и форумът няма да умре! bleh.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 27/10/2022, 15:13) <{POST_SNAPBACK}>
Тъсди със сигурност е много по-готина от теб като излъчване и всякак.

Чудесно! Айде бегай при Тъсди да се забавлявате заедно и спри да се занимаваш с мен. b_046.gif
Shade
Цитат(Nepoznata @ 27/10/2022, 03:37) <{POST_SNAPBACK}>
Поне не съм селенче...

Определено не си селенче (за селянче не сме сигурни).
Освен това е добре известно, че си голяма работа. Млади момченца ти налитат редовно, но ти им се дърпаш, за да се правиш на недостъпна крепост, ако не са с ръст над 1,90м, нали така?
Shade
Цитат(Nepoznata @ 27/10/2022, 05:21) <{POST_SNAPBACK}>
Чудесно! Айде бегай при Тъсди да се забавлявате заедно и спри да се занимаваш с мен. b_046.gif

Е как тъй да спра да се занимавам с тем? Нали ти писа:
Цитат
Младите, щом се харесват, нека се вземат с две думи.

Идвам те взема, направо да те грабна с големите си ръце. Виж ми снимката, красавец на 40+, също като теб. love.gif
Glo
Цитат(Nepoznata @ 27/10/2022, 13:22) <{POST_SNAPBACK}>
Аз искам да попитам модераторите - тоя човек дали си е дал съгласието фейсбукът му да бъде използван за такива цели, за каквито се ползва тук в таз прекрасна тема!? misli.gif

тоя калмук е публична личнос, с публичен фейсбук, за смях е на половин българия, другата половина са пенсионери, колко време се варят скариди знаеш ли? взех едно кило и ги варих пет минути, ама станаха стричави, пуснах ги за още 10 мин, и два литра бира, че имам още чироз az takovata.gif после минавам на уиски с енергийно, може и да натракам някой тъп постинг, като тее хейтъри тука, ужасни са, и аз така си мисля essen.gif

Glo
баси, преварил съм ги, трябвало само две минути frusty2.gif
Nepoznata
Цитат(Shade @ 27/10/2022, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>
Е как тъй да спра да се занимавам с тем? Нали ти писа:
Младите, щом се харесват, нека се вземат с две думи.
Идвам те взема, направо да те грабна с големите си ръце. Виж ми снимката, красавец на 40+, също като теб. love.gif

Аз вас двамата с Тъсди имах предвид, че сте младите, но щом казваш, че не сте, тогава кво ми се навираш да идваш да ме взимаш!? nerves.gif Знаем, че си на 60 и имаш внуче. Тъй че хич недей ми се самопредлага ми бягай при Тъсди, която ти каза, че била много по-предпочитана от теб - със същото като твоето манипулативно-гавраджийско излъчване. Съгласих се, че е тъй, ай чупката! Ти, Горския, Тарабас и вся остальная сволочь бягайте при Тъсди, ако обичате, да ви пипа с пръстчета по бузките или където там си искате. plezz.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.