Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: За глупостите.
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 25/11/2022, 18:47) <{POST_SNAPBACK}>
На мен черния петък тази сутрин ми донесе карта за намаление на тежеветата.

При вас имате TGV?
За да ходиш от ваше село до ... службата ти?
Нямаш ли си ... тротинетка?
Това ми напомни, когато ти идвах на гости с ... 320 км/час 770d4fd976.gif
Май току-що го бяха пуснали това TGV
Saksun
На мен ми донесе десетки пациенти в работата. Нямаше кога да ходя по магазините.
Всъщност не съм уважавала достатъчно въпросния петък. Мисля, че никога не съм си купувала каквото и да било на този ден, специално по повода. 292.gif
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 25/11/2022, 20:50) <{POST_SNAPBACK}>
При вас имате TGV?
За да ходиш от ваше село до ... службата ти?
Нямаш ли си ... тротинетка?
Това ми напомни, когато ти идвах на гости с ... 320 км/час 770d4fd976.gif
Май току-що го бяха пуснали това TGV

При положение, че 95 % от поданиците ходят на почивка в чужбина, какво точно те учудва? a4dff7b7.gif Няма да ходим с камили, я. Много е лесно: мятам се на тротинетката, бръм до летището, а оттам - седем полета на ден до Лондон. Мятам се на тротинетката, бръм до гарата, а оттам - четири тежевета на ден до Париж. Кеф ми Глоуб, кеф ми Опера Комик. След което за два часа съм си вкъщи, на тишина и спокойствие, където подметките не ми лепнат по паважа, нито разни селтаци си лискат боклуците пред краката ми, както се случи в Мец, ако помниш. animatedwink.gif Та нека ми с тротинетката, да се мъча. sunbathing.gif
ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 25/11/2022, 22:20) <{POST_SNAPBACK}>
както се случи в Мец, ако помниш.

Помня! Мисля даже, че нещо падна и върху косата ти! console.gif
Тарабас
И аз съм с празни ръце от точи ден на благодатството. И ние имахме неска много клиенти, един вид черен петък laugh.gif За некой имаще добри оферти, други не успяха.
Glo
ше ги побъркам tongue.gif laugh.gif

музикалните селения баш в момента 328.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Xnzr5GNwPCg
Glo
ако някой си мисли, че с тоя абсент ше си легна следвашите няколко дена, високо се лъже tongue.gif laugh.gif

https://www.youtube.com/watch?v=fxfLf9RXqUI
Glo
здравейте лакоми хленчовци, искам да се оплача, няква лудница е тука, задръстиха целия град, джип до джип , селяк до селяк, черна събота ли е днеска, кво ли е, ние от партия Продължаваме Пиенето отидохме до един китайски ресторант да си купя печена патица със зеленчуци, не мое се разминеш , не разбирам закво им са на хората тее огромните джипове, нали се сещате, дето са като камиони, тир влекачи, такова чудо не бях виждал досега, всяко се качило на кола и кара ли кара, и боклука си изхърлят с колата, излиза от входа, качва се с боклука в колата, мръдне двайсе метра до казана, отвори прозореца, протегне ръка да отвори капака, ние имаме мноо модерни казани, имаме и подземни казани за боклук, мноо сме напред с матриала, и автобусите вече почти всички са електрически, та се протегне и си метне торбата, после се придвижи обратно, ма тая операция става мноо бързо, свирят яко гуми, някой да не дойде да паркира на освободеното място щото седят разни шофьори отстрани на полусъединител и чакат за място ако може точно пред входа да е, пък с тее кучета ква мода е, въпрос на престиж, колко по-малко и тъпо е кучето, толкова по си вървежен, писна ми от всичко, и от гларусите и от гълъбите, развъдили са се ужасно, напоследък и свраки взеха се заселват, те па отде дойдоха, в последните дни ли живеем, какво е това струпване на концентрация, буквално живея гъз до гъз с хора, птици, котки, кучета, имбецили, странници, пияници, тъпи тинейджъри, тук там някоя готина мома, вижте ми китайското бии az takovata.gif

цък
Leon
Тук, до нас, имаме ена клошарка, и тя с джипка, даже два, единият за донор. Храни си котките в него, суха храна на пасажерската седалка, а нещо мокро-суров дроб, кокоши крака и др подобни на изтривалката на пасажерската седалка. Страшна работа. Даже отвреме навреме спи там. Не че няма вила, то па ена вила, и тя на кочина превърната. Иначе постоянно бръмчи с него, до кръчмите, до магазина за пиене. Общо взето не го кара трезва. Алкохола и висшето образование не прощават, както казваше един познат.
Отвратен съм, налях си един Jagermeister да си оправя вкуса, наздраве Glo! sunbathing.gif
Glo
наздраве Леон b_046.gif аз съм мноо напред с материала, иначе и аз наливам и отварям разни неща час по час, тъкмо си отворих някъв Shogetten за мезе, мноуие добър wavetowel2.gif

цък мък
ЕксГорски
Франция - Дания, за кого залагаш?
Аз съм ясен!
ЕксГорски
501.gif
Glo
Цитат(ЕксГорски @ 26/11/2022, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
501.gif

navikvane.gif sunbathing.gif
Glo
ето защо вече всеки трети българин кара SUV, всеки четвърти кара огромен SUV като камион и всяко семейство има по няколко коли и джипа, поне около ми всички са така, даже и ние с дъщерята си имаме собствени коли sunbathing.gif май ние сме най-бедните в района, ми всеки има хотел, ресторант, някъв бизнес, аз още се каня да почна да карам камион, искам да си купя още един апартамент по южното черноморие, бяха мноо евтини доскоро мамка му шибана, аз блях баирите, омръзна ми да не работя цял живот, ше напрая нещо и аз най накрая, толкова съм млад и симпатичен все още, пък и така избухнах се преобразих преди някоя и друга годинка, финтирах смъртта и цялата научна физика, даже ме канеха за фотомодел az takovata.gif

мадафакъри, направо ги убиваме, само тъпите ръмънци ни изпреварват sunbathing.gif

цък
Glo
купих се една ципура от метро, през това време един дребен искаше филе от сьомга, ма му се струвало прекалено голямо парчето, то към половин метър че и повече, точно такива дето си купува Тарабас, да го били резнали малко, човека му вика че не може повече да го реже, тоа мърмори, тръгва си, връща се, искал малко парче, по едно време се обърна към мен и почна да държи реч за съсипаната държава, напрайх се че не го виждам rolleyes.gif излизам на паркинга, приближава се някъв дърт борсук – извинете, мога ли да ви питам нещо, много съм благодарен на бога дето ми даде такава дъщеря, викам – разкарай се!, върнах се да оставя празната количка, тоя пак ме пресреща със същите думи, викам – абе ти докога ше ме тормозиш бе, изчезни! Връщам се обратно към колата и борсука се лепнал за някъв чичак, заслушах се ква му е тезата, ами дъщеря му била умряла и му трябвали пари за погребение laugh.gif оня ден пред кауфланд пак един дето предлага крадени бургии и парфюми на ниски цени, два пъти ме спира и той, и на влизане и на излизане, викам му – абе ти не се спря бе, два пъти ме спираш вече, извинявай батка, не те запомних, бе как няма си ме запомнил бе, сигурно щото съм ниско нахлупена до носа шапка, ми крия се, не приемам ни приятелства, ни нищо, нито навън, нито в нета, държах после реч пред съседите, бях с 40 ролки тоалетна хартия в ръка, че се струпахме пред сградата, обясних им че всички българи са дебили, но има разлика между отделните видове дебили laugh.gif
Glo
в кой ъгъл е ким кардашиян bg.gif

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.