Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Идеи за решения?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/12/2025, 02:16) <{POST_SNAPBACK}>
Няма какво да чета.
Аз гледам фактите.
Имаш поне три бариери, с които ще ти отнемат резултатът от референдума.
Така че де факто имаш право, ама де юре не...
Ако това те радва, добре.
То затова сме на това дередже.

Значи без да четеш, гледаш и виждаш фактите под формата на три бариери. Разбира се, излишно е да уточняваш тези три бариери, тъй като вече си ги нарекъл факти.

Несъмнено тези факти са аналогични на факта, че президентските избори в Путлеристан са спечелени с 88%. И на другия факт, че след като не са спечелени с 99%, значи резултатът от изборите не е отнет.

Всичко това несъмнено потвърждава фактите като 'де факто'. Не като 'де юре'...
Абе, разбираш ги ти тези неща. Сигурно онзи "Един прост от село да го каже", на когото редовно се позоваваш, те е открехнал и на юридическа терминология.
Glo
десетки олигофрени излязоха снощи по плащадите в цялата страна в титанична битка за запазване на лева sunbathing.gif

цък
Тарабас
Аз ги броих, бяха 28. Респект! Не вярвах, че ще се събере такава тълпа.
Shade
Цитат(Glo @ 17/12/2025, 19:54) <{POST_SNAPBACK}>
десетки олигофрени излязоха снощи по плащадите в цялата страна в титанична битка за запазване на лева sunbathing.gif

цък

Тия бабишкерници, дето държат плаката с лозунги в поддръжка на левЪ и Русия, би трябвало на първо място да са сложили лозунг "ПРЯКА ГЕРОНТОКРАЦИЯ СЕГА!"
Подобно на Стиви, който предлагаше "ПРЯКА ТЕОКРАЦИЯ СЕГА!"
Thursday Next
Ти се вАрди да не прочетеш нещо, че ще ти се навехне сиротната мозъчна клетчица. Тя и без туй е на апаратно дишане, горката.

Да, бариери трябва да има, и в този им вид са съвсем смислени: ако не можеш да изкараш за гласуване на референдум толкова хора, колкото са гласували на последните избори за НС, значи просто темата не е достатъчно важна за достатъчно голям процент от тях. Махни тая бариера и какво ще стане? Ще могат произволни измекяри като Късия да съберат 50 000 гащници да им гласуват каквото им скимне и тия 50 000 ще имат силата да променят живота на останалите 6 милиона. Ако това е твоята идея за справедливост, значи си по-зле, отколкото даваше вид до момента.

След като ти обяснявам нещо и се обосновавам със законовите разпоредби, значи точно де юре имам право. Малко ги бъркаш двата щата. a4dff7b7.gif

Когато в провеждан в България референдум вземат участие най-малко същият брой хора, които са гласували за последното НС, тогава този референдум ще има задължителен характер. Дотогава ще са само празни приказки и чесане на езици.
Бай Ганьо
Цитат(Thursday Next @ 18/12/2025, 19:30) <{POST_SNAPBACK}>
Когато в провеждан в България референдум вземат участие най-малко същият брой хора, които са гласували за последното НС, тогава този референдум ще има задължителен характер. Дотогава ще са само празни приказки и чесане на езици.

И какъв е този задължителен характер!!
Много сте зле.
Променете си конституцията.
Иначе ония 240 на които имате най-малко доверие ще ви го наврват референдума знаеш къде...
Ае одете а пасете патки...
Glo
rolleyes.gif

цък
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/12/2025, 17:22) <{POST_SNAPBACK}>
...ония ще ви го наврат референдума знаеш къде...

"Простите виждат нещата най-ясно." - прозрение на форумния мъдрец, помъдрял с четене на детски народни приказки.
Shade
Цитат(Glo @ 18/12/2025, 18:29) <{POST_SNAPBACK}>

Българската простотия не отстъпва на американската.
Откровение (почти по Йоан) на един американски тръмпутист: "I like Trump and Putin but they don't like Europe. That's why I despise it too." -> "Харесвам Тръмп и Путин, а те не харесват Европа. Затова и аз я презирам".
Alexfield
А също така изпъква, че не правиш разлика между КОНСТИТУЦИЯ и ЗАКОН (ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ).
Признанието ти, че не разбираш смисъла на думите "задължителен характер" илюстрира, че "Много сте зле." всъщност се отнася за теб, но много ти се иска да не си само ти и затова се опитваш да го пришиеш на други хора - някакъв вид самоуспокоение, че не само ти си осран.
Glo
бе айде бе, ше ида си купя на стотина км оттука до Къркларели една торба ципури и лавраци по 8 лв килото, тука са 18 лв korabche.gif

между другото как се зарадвах, че си имам ново гаже понеже ми се лепна една фитнес треньорка да ме заговаря любезно, пък аз съм свикнал само стари баби да ме кълнат по няколко пъти на ден във фейса, а тая хем тяло трепач, хубава, цици , дупе,и хем с чуство за хумор и ми се радва на простотиите и си викам- е тва е! :излезна ми късмета на стари години az takovata.gif хем и изясних предаврително, че очаквам издръжка , да ми купува хубави дрехи и парфюми и нежна грижа, вика трябвало да ям риба, а не свинско щото нали разбира от правилно хранене и вика - ако въртиш домакинството и гледаш децата - съм съгласна, три деца искала w00tbrows.gif обаче гледам снимки, никви мъже наоколо, само жени, викам си - ахаааа, май е лесбийка или в краен случай БИ! и взех, че изчезнах завинаги laugh.gif

цък
Buitenlander
Цитат(Glo @ 19/12/2025, 12:36) <{POST_SNAPBACK}>
бе айде бе, ше ида си купя на стотина км оттука до Къркларели една торба ципури и лавраци по 8 лв килото, тука са 18 лв korabche.gif

между другото как се зарадвах, че си имам ново гаже понеже ми се лепна една фитнес треньорка да ме заговаря любезно, пък аз съм свикнал само стари баби да ме кълнат по няколко пъти на ден във фейса, а тая хем тяло трепач, хубава, цици , дупе,и хем с чуство за хумор и ми се радва на простотиите и си викам- е тва е! :излезна ми късмета на стари години az takovata.gif хем и изясних предаврително, че очаквам издръжка , да ми купува хубави дрехи и парфюми и нежна грижа, вика трябвало да ям риба, а не свинско щото нали разбира от правилно хранене и вика - ако въртиш домакинството и гледаш децата - съм съгласна, три деца искала w00tbrows.gif обаче гледам снимки, никви мъже наоколо, само жени, викам си - ахаааа, май е лесбийка или в краен случай БИ! и взех, че изчезнах завинаги laugh.gif

цък

Ми пусни снимка на фитнес треньорката де, bangin.gif кво пускаш на ципурата smile.gif
Glo
Цитат(Buitenlander @ 19/12/2025, 15:05) <{POST_SNAPBACK}>
Ми пусни снимка на фитнес треньорката де, bangin.gif кво пускаш на ципурата smile.gif

ох, верно брат 770d4fd976.gif айде само в гръб az takovata.gif

https://i.postimg.cc/gkT6hcjD/fit.jpg
Buitenlander
Цитат(Glo @ 19/12/2025, 14:21) <{POST_SNAPBACK}>
ох, верно брат 770d4fd976.gif айде само в гръб az takovata.gif

https://i.postimg.cc/gkT6hcjD/fit.jpg

Дръж smile.gif
Leon
Мноо жега в Бургаз, за вас зима няма ли?
Alexfield
Шоколадче, а sunbathing.gif
Вижте прикачените файлове
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.