Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Идеи за решения?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
Glo
мдааааа... този път и аз останах без думи, тоя пискун ми е писнало да го ругая, няма оправия дебила 292.gif

все едно с мъдрия Шрито да се разправяш navikvane.gif

цък
Thursday Next
Ти кво сега, не си убеден в нашата единственост и неповторимост ли? laughing.gif

Я дай тук един кратък обзор: Нена Верото и Дана Лева дойдоха ли до Бургас? Събират ли навалици по площадите?
Glo
дойдоха biggrin.gif а Питето къде е? липсва ми! да не го банкирахте? той от наште, бееее beerchug.gif

едно кило водка Собиески ми падна на промоция, ударих няколко гълтока и написах един много къс разказ az takovata.gif

Питето – куриер!
много къс разказ

след 64 тото позвъняване от куриерската фирма, академик Денков най-накрая благоволи да си вдигне телефона! знаеше, че по закон куриера е длъжен да звъни минимум 64 пъти
.
- кво? – попита любезно той

- имате пратка – сини раци – каза куриера Питето

- и кво като имам пратка сини раци? – попита акад. Денков

- доведохме ги, тука долу са! – каза куриера Питето

- знам тъпчо – каза акад. Денков – гледам ви от прозореца цял половин час!

- ми скокнете да си ги вземете , де! – каза куриера Питето

Акад. Денков скочи през прозореца и се размаза долу на паважа като слонски гъз.

Куриера Питето се изплю ядно върху трупа и се разрева като малко дете:

- какво ли не правят хората само и само да не дадат бакшиш prashchai grigorii.gif

край!
rolleyes.gif
Тарабас
Сдоби ли се вече със стартов пакет или наемателите изливат наема от векове в евро? Моят наемател е върл противник на еврото, за ререререфереререндум, обаче плаща наем в Евро. Гърча го яко.
Glo
тоа твоя беше някъв тежък дебил, помня аз laugh.gif аз мисля в евро, древна мечта ми беше, малиии днеска дебилите ква радос, че там някъв лукс ембургски съд щял да отменя еврото 406.gif

не мое сваря да им се подигравам laugh.gif
Glo
такава радос си спомням беше за последно когато Путин беше подписал указ за запазване на лева в България 406.gif
Leon
Човешкият мозък съдържа около 86 милиарда неврона, това го каза Интелекта. Днес ми пратиха ена простотийка, че 100мл ракия съдържат 40мл чист спирт, което е вярно, разбира се при 40 градуса алкохол, та този алкохол е способен да унищожи около 8000 мозъчни клетки. Като разделя 86 милиарда неврона на количеството клетки загиващи от изпиването на 100мл се получава 1075000 литра ракия. Демек ако пием по 1л на ден ще ни трябват 2943 години 2 месеца и 8 дена за да приключим. Glo, един живот не стига копеуе! pop.gif
admiral
Цитат(Leon @ 05/12/2025, 22:13) <{POST_SNAPBACK}>
Демек ако пием по 1л на ден ще ни трябват 2943 години 2 месеца и 8 дена за да приключим.

Хуу де, явно не можеш се справи със сичките клетки, ама можеш поне да опиташ. w00tbrows.gif
Thursday Next
Ти па! Като гледаш кви ... кадри се размотават небанкирани, как изобщо можа да ти хрумне, че баш Питето ще банкираме? С кого другиго шси говоря за Тери П., ако не е той?
Leon
Опитвам, бе, но нямам сили вече. tongue.gif То със 150-200 грама дневно ше ми трябват повече от 10000 години. Нали знаеш, че с годините и живота омръзва ...
admiral
tooth.gif
Цитат(Leon @ 06/12/2025, 09:23) <{POST_SNAPBACK}>
То със 150-200 грама дневно...

Это несерьёзно tooth.gif
Glo
ей Леон, наздраве! неска студен ветровит дъждовен ден , писах го почивен и почнах от шесчеса сутрина яко водка wavetowel2.gif beerchug.gif

колкото повече нещата се променят, толкова повече си остават същите laugh.gif

е тее евъргринчовци го твърдят you`re the man.gif

https://www.youtube.com/watch?v=4p-3_BrG7vc

Shade
Цитат(Glo @ 07/12/2025, 00:25) <{POST_SNAPBACK}>
ей Леон, наздраве! неска студен ветровит дъждовен ден , писах го почивен и почнах от шесчеса сутрина яко водка wavetowel2.gif beerchug.gif

колкото повече нещата се променят, толкова повече си остават същите laugh.gif

е тее евъргринчовци го твърдят you`re the man.gif

https://www.youtube.com/watch?v=4p-3_BrG7vc

Аз пък в този топъл слънчев зимен ден на обяд обърнах една студена бира Shiner.
Leon
Наздраве, Glo. Аз днес малко почивам, т.е. до след час. Вчера яко се подкарахме, Никулден знаеш (бях моряк едно време), коняци, риби, водки, че и бира. Еми труден е тоа живот, пък и един живот не стига за тая работа. 60.gif
Обаче днес почти завърших един инкубатор за какаово масло, т.е. остава да навържа кабеляците и съм готов. Така че заслужавам една ракия няколко пъти.
Glo
купих си цигари от кауфланд преди малко ииииии... иииии.. ги няма, баси w00tbrows.gif

сложих ги в един от дълбоките джобове на новото ми зимно яке.... а тва яке хе-хе-хе ми е подарък от Исуската biggrin.gif

отивам на лидл пред една две седмици рано сутринта, а първия час работели само касите на самообслужване, метнах два чувала картофи, водки модки както си му е реда и едно яке гледам, черно ореберено едно такова мноо сладко като тее пухените оребрените на найк и адидас и то само 38 лв, стана ми идеално, бутнах го в количката и си маркирам нещата на каса, маркирах и якето чесно и почтено, даже излезна и то на екрана, ма торбите с картофи тежки и викнах една там от персонала да дойде да ми ги чукне, доде таа, чукна и двете торби и ме остави да си платя с картата, гледам на екрана - сметка само 18 лв, якето изчезнало от монитора wavetowel2.gif мноо се зарадвах и платих сметката, тръгвам да излизам и се държа така все едно съм си платил и якето, аз кво да напрая като таа кой знае какво е оплескала докато ми маркира картофите, минах покрай охраната, минах през бибитките, нищо не писна и си излязох като пич, газ към колата с количката, а сърцето ми пее laugh.gif и си го нося с кеф и благодарнос към Исус, джобовете са дълбоки и здрави а цигарите ми ги няма, обърнах всичко наопки, якето, гащите, торбата, ееее няма ги, шкафчетата в коридора, да не съм го оставил там, потънали са вдън земя при сатаната явно, пфууу, тъпа история, иначе водката ми и енергийното са тука 292.gif и един нов капак за тоалетна чиния купих, и той е тука, само цигарите ги няма 292.gif
Glo
хе-хе, голям съм бееее, благодарение на дедуктивната ми логика, слязох долу до колата, бяха паднали до седалката урааааа, няма да купувам други, че цигарите са скъпи деееба - 3 евро и десет цента svirkam si.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 05/12/2025, 19:33) <{POST_SNAPBACK}>
такава радос си спомням беше за последно когато Путин беше подписал указ за запазване на лева в България 406.gif

Путкин поне знае къде е България.
Попитайте Доналт дали знае що е това!
Както навремето Клемансо бил попитал това Царство ли е или Република? taz.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 08/12/2025, 04:31) <{POST_SNAPBACK}>
Путкин поне знае къде е България.
Попитайте Доналт дали знае що е това!
Както навремето Клемансо бил попитал това Царство ли е или Република? taz.gif

Според българските алтернативници, България се била управлявала от американското посолство. Независимо от това, че са налични само снимки на Фюрера на Възраждане в руското посолство в скута на дипломатушка Митрофанова. И няма никакви снимки от американското посолство.
Вероятната причина за това е огромната важност на България за американските интереси. Поради което Тръмп е успял да научи къде е България и е назначил сенчесто проамериканско българско правителство.
Glo
добрутро иноагенти стари 770d4fd976.gif имам пратка нов стенен часовник , ама отварят чак в девет затова викам да убием малко време да ви пусна процент от моите невероятни спиращи дъха Сайкута, но вие много добре си знаете кой е Бога на хубавите шокиращи със своята прецизнос и дълбоко вглъбяващи във вътрешната ни духовнос Сайкута, нали navikvane.gif

от поредицата – ЯДОХМЕ КАТМА!

там в далечна Капибара
се родила баба стара
с нея ядохме КАТМА
biggrin2.gif

в черна денонощна Куба
срещнах аз една скучуба
с нея ядохме КАТМА
biggrin.gif

в близката до нас Колхида
кацнала гигантска мида
с нея ядохме КАТМА
az takovata.gif
Glo
мноо съм щастлив неска с новия ми безшумен стенен часовник hama , освен това си купих и една нова стереоуредба PHILIPS на супер промоция b_046.gif старата я изхвърлих на стълбището хе-хе,тъпото е че никой няма да я отнесе и ше трябва да се мъча сам да я изхвърлям, иначе си бачка перфектно, надух гръцко и ту играя сиртаки, ту сядам да се драча с дебилния български народ sunbathing.gif имам чуството, че всеки дебил се опитва да си пробие път в живота но не знае как , давам им уроци с измислени от мене спомени как аз съм пробил 406.gif знаете ме че съм особен човек, не съм като оня шибек адмирала, но поне не е хомофоб като Бог sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=fmWykIGT4Jw

admiral
Цитат(Glo @ 13/12/2025, 15:27) <{POST_SNAPBACK}>
...знаете ме че съм особен човек, не съм като оня шибек адмирала, но поне не е хомофоб като Бог sunbathing.gif
Не споменувай всуе името Адмиралово! devil2.gif

Glo
адмирале, добрутро 770d4fd976.gif семантичната яснота хич не я владееш, иначе ми се бараш за голям писател, ама си толкова писател, че като почнеш с обичайното драматичното въведение - Уважаеми читатели и веднага бързаш да добавиш = Край на глава Първа 406.gif а аз от едно просто вино Карменере мога ти напрая епопея в три действия с тотални нечувани и невиждани сюжетни обрати в които злото винаги побеждава доброто, и то толкова майсторски, че никой читател не би се и помислил да си зададе въпроса - ама как така? защо така? tongue.gif laugh.gif
admiral
Цитат(Glo @ 14/12/2025, 06:58) <{POST_SNAPBACK}>
...а аз от едно просто вино Карменере мога ти напрая епопея в три действия с тотални нечувани и невиждани сюжетни обрати в които злото винаги побеждава доброто, и то толкова майсторски, че никой читател не би се и помислил да си зададе въпроса - ама как така? защо така? tongue.gif laugh.gif

Сигурен ли си, че имаш предвид вино, а не локуми? biggrin.gif
Glo
Цитат(admiral @ 14/12/2025, 08:11) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурен ли си, че имаш предвид вино, а не локуми? biggrin.gif

сигурен съм, че всички добри писатели си имат Муза, само ти имаш МУХА (на пагона) 453.gif
Thursday Next
Таа скучуба ме чопли от вчера, откак я прочетох. Да не би да е т.нар. портманто от скочубра и сукуба, т.е. много грозна сукуба? a4dff7b7.gif
admiral
Тва само филололог*жка може го сфане. cry2.gif
Glo
Цитат(Thursday Next @ 14/12/2025, 10:37) <{POST_SNAPBACK}>
Таа скучуба ме чопли от вчера, откак я прочетох. Да не би да е т.нар. портманто от скочубра и сукуба, т.е. много грозна сукуба? a4dff7b7.gif

кака, гледаш форума е пълен с критикари и завистници(адмирала примерно) трябват си отвреме на време нарочни заметки, обяснението е много просто - скучуба се римува идеално с куба biggrin.gif не за първи път измислям нови думи, духът ми е твърде творчески, да не забравяме че всяка дума в тоа живот от древността до наши дни все някой я е измислил biggrin.gif
Glo
Цитат(admiral @ 14/12/2025, 11:14) <{POST_SNAPBACK}>
Тва само филололог*жка може го сфане. cry2.gif

а-ха, виното е кисело laugh.gif
Glo
аааааааа... аз се чудя адмирала защо се присламчва така упорито насам напоследък, пък те му затворили неговия форум където колеше и бесеше като луд админ laugh.gif

как се обръщат нещата в живота - сега него ше го колят и ше го бесят тука 292.gif ой завалията prashchai grigorii.gif
Glo
пичуве, гледах един наистина оригинален филм по Нетфликс, то напоследък само тъпотии, дето дори нямам сили да се насиля да почна да ги гледам, е не чак мастърпийс, но наистина майсторска работа thmbup.gif

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery | Official Trailer | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=0hc8yz5-d5Y

Glo
oops.gif

admiral
А-а, чеки, чеки, дай първо да лапнем европейския фонд за развитие, пък после...
Shade
Цитат(Glo @ 14/12/2025, 03:42) <{POST_SNAPBACK}>
пичуве, гледах един наистина оригинален филм по Нетфликс, то напоследък само тъпотии, дето дори нямам сили да се насиля да почна да ги гледам, е не чак мастърпийс, но наистина майсторска работа thmbup.gif

Насили се тогава да гледаш този филм: The Last Frontier.
Там има и шпиони от Братска Русия. А също така съвременни Идеи за решения. Политически решения, подобни на каквито вече сме коментирали във форума.
Thursday Next
Начи, обяснявам как става: искаме рефереРЕндум за присъединяване към братска Русия, присъединяваме се, в братска Русия рефереРЕндумите са забранени и вече никой с топ не мое ни мръдна! animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат(Glo @ 14/12/2025, 13:13) <{POST_SNAPBACK}>
кака, гледаш форума е пълен с критикари и завистници(адмирала примерно) трябват си отвреме на време нарочни заметки, обяснението е много просто - скучуба се римува идеално с куба biggrin.gif не за първи път измислям нови думи, духът ми е твърде творчески, да не забравяме че всяка дума в тоа живот от древността до наши дни все някой я е измислил biggrin.gif

Кака, мене твоят творчески дух ме крепи "в минуту душевной невзгоды", дето е рекъл поетът Лермонтов. Затуй чета внимателно и гледам да не пропусна некой скрит дълбок смисъл, дето има потенциал да ме утеши и окрили. 328.gif

Glo
така си е, няма да споря, вдъхновил съм много хора в тоя онлайн живот 770d4fd976.gif а в онлайфа кво да ти разправам, всеки ден нови простотии с тоя дебилен народ, не стига че се напълнихме с руснаци и украинци подобно на наште прошляци дето напълниха западна европа преди години, ми вече и с узбекистанци се напълнихме, отивам в лидл да пазарувам, отивам на касите на самооблужване дето Питето лъжеше , че съм крадял там щото не съм си маркирал нещата, не че не се е случвало де, но е ставало неволно! az takovata.gif и слагам отлежала ракия и банани в началото ииии по уредбата - моля служител на пеееета каса! идва някъв дребен смугъл, отмята ми ракията без да ми иска лична карта щото явно му се видях пълнолетен, викам я разцъкай и бананите, че де ша ги търся сега по монитора, и тоа ми намира банани и ми чука био бейби банани от 6 лв килото, laugh.gif алоооо, питч, тва са обикновени банани 2,50 лв килото, тоа мънка нещо на иврит, почна отначало, накрая му показах правилния етикет на монитора, прибрах си нещата, тръгнах и му викам – ти откъде си? тоа вика – от Узбекистан! аааа- викам група Ялла, чайхана, тоа кима и се радва и ми вика – ти откъде си laugh.gif без малко да му кажа от Таджикистан, ама знаете, че отношението ми към различните е същото като към нормалните хора и му казах чесно и почтено, че съм от България! между другото тоа завеян узбекистанец е много удобен за пазаруване, направо мога да мина без да си маркирам повечето покупки, веднага почна да ме ръчка тая мисъл sad.gif
Thursday Next
И аз предния път в София попаднах на едни дръпнатки момчета на касата в Промаркет, ама мина без изцепками. a4dff7b7.gif Маркираха ми всичко, само като трябваше да каже сумата накрая, я каза на някаква руско-българска смесица, ама аре, да не бъдем придирчиви. Работят хората, не като да краднат.
Бай Ганьо
Те па щот в българия са разрешени...
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 15/12/2025, 11:16) <{POST_SNAPBACK}>

Намекваш, че са забранени ли?
Знае се неумението ти да обясниш нещо със свои думи. Обосновката ти се свежда до позоваване на корифей и линк към корифей.
Самият ти си беше признал: "Само на Лати и Доктора им се намират сили, аз съм безсилен".
Ако Киро Брейка пишеше във форума, и него щеше да обявиш за всесилен.
Glo
да не пропуснем и поп Никодим, да не се разсърди biggrin.gif
Цитат
ДА от избраните съм, но увереността ми не идва от това което съм аз, а от това което е Хрисотс, чиято правда покрива моята голота и на което и Когото се надявам.

не ми е много ясно защо Исуската не харесва голотата на телата ни които той е създал, явно ги намира за срамни, но той се е срамувал и гнусял и от собственото си тяло, поради което се е обличал и той с бял еврейски чаршаф, отеца му и той седи на трона надянат в бяла като сняг дреха, писано е! може би само светия дух да префърча гол из въздуха като спихнат балон, ама той щото невидим за разлика от събратята си, вероятно става видим само ако надене и той някой бял чаршаф като духчето Каспър laugh.gif та мисля на поп Никодим трябва да му е по-важно не Исус да му покрива голите срамотии, ами разпищолената му тъпотия laugh.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 16/12/2025, 01:58) <{POST_SNAPBACK}>
Намекваш, че са забранени ли?

Когато от проведен референдум стане закон в бг ела и ми се обади.
А иначе си говори.
Не ми пречиш.
Слушал съм ви и преди и сега.
Радиоббсточков.... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 16/12/2025, 06:47) <{POST_SNAPBACK}>
А иначе си говори.
Не ми пречиш.
Слушал съм ви и преди и сега.
Радиоббсточков.... laughing.gif

Ганьо, Ганьо. a4dff7b7.gif
Значи не били забранени референдумите, ама не били разрешени.
Измъкване с евтини селски тарикатлъци. Това и Попето, и Баето го умеят добре. Всъщност само това умеят.
Alexfield
Значи твърдиш, че в България хем се провеждат референдуми, хем са забранени misli.gif
Това обяснява много красноречиво менталното ти състояние и защо Киро Потника ти е кумир.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 15/12/2025, 22:16) <{POST_SNAPBACK}>

Значи според теб са забранени, но има специален закон, който ги урежда, така ли? 406.gif 406.gif

https://lex.bg/laws/ldoc/2135636485

Винаги съм смятала, че ако редовият българин, за какъвто ти често се изтъкваш, имаше и два грама правна култура, поне две трети от драмите, дето се вихрят в последните десетилетия, щяха да са ни спестени. Ама не би.

Прочети чл. 23, ал. 1. Ако трябва - няколко пъти.
Бай Ганьо
Да ти (ви) повторя отново:
Пък вие си провеждайте референдуми колкото си искате.
Така сте се надупили, че целия ви е върне и явно ви е кеф.
По-зле сте от джензитата... laughing.gif
Бай Ганьо
Няма какво да чета.
Аз гледам фактите.
Имаш поне три бариери, с които ще ти отнемат резултатът от референдума.
Така че де факто имаш право, ама де юре не...
Ако това те радва, добре.
То затова сме на това дередже.
нищ по дух
Цитат(Бай Ганьо @ 17/12/2025, 12:16) <{POST_SNAPBACK}>
Няма какво да чета.
Аз гледам фактите.
Имаш поне три бариери, с които ще ти отнемат резултатът от референдума.
Така че де факто имаш право, ама де юре не...
Ако това те радва, добре.
То затова сме на това дередже.

И де юре и де факто резултата се определя според както е наредено, 1946 г. резултата от референдума дали е вследствие истинското желание на хората тогава?
Референдуми не са ни нужни, не можем да стигнем швейцарците, макар и там да се случват нечестности свързани с референдумите, но иначе в боя сме едни от първите:
https://youtu.be/8NJB7Y55q7A?si=bbPlVPXIDMVtTO4_
Glo
прая забележка на иво сиромахов как се пише правилно вайбър, той си зима бележка и ме лайква laugh.gif

цък
Alexfield
В математиката има термин "необходимо условие". А има и термин "необходимо и достатъчно условие". Не очаквам от теб да ги знаеш. Още по-малко очаквам да знаеш разликата. Работата е там, че не може на референдум да гласуват само 50-100 човека и да определят бъдещето на цяла една държава, пък била тя и не особено значителна, както е нашата.
Прилагам един клип като илюстрация, защо в България не е добра идея важни решения да се взимат с референдум:
https://www.facebook.com/reel/1410691590405069
Това е моето лично мнение: Не може средностатистически младеж на 22 години от столицата (предполага по-добро образование от провинцията) да не може да отговори на въпрос, който се учи в първи клас, а от неговия глас на референдум да зависят решения касаещи цялата държава.

П.П. Като вземе предвид, колко често споменаваш "надупване", човек съвсем логично стига до извода, че това е твоето обичайно състояние в Зулусия, от което не се чувстваш особено щастлив. Затова се опитваш да убедиш най-вече себе си, че и другите са така "надупени" като теб. Това може би те успокоява по някакъв начин. Но ще те разочаровам: Не сме като теб. Безсмислено е да проектираш своето състояние върху нас.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 17/12/2025, 02:09) <{POST_SNAPBACK}>
Да ти (ви) повторя отново:

Отново?
Многократно си демонстрирал неумение да осмислиш заобикалящата те реалност и да изкажеш завършена мисъл. Известно как всичко извън дежурните ти лозунги и дебилно хилещия се емотикон идва от някой друг.
Кой е източник на настоящото ти повтаряне? Един прост от село ти го каза, а пък AI ти го разтълкува?
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.