купих си цигари от кауфланд преди малко ииииии... иииии.. ги няма, баси
сложих ги в един от дълбоките джобове на новото ми зимно яке.... а тва яке хе-хе-хе ми е подарък от Исуската
отивам на лидл пред една две седмици рано сутринта, а първия час работели само касите на самообслужване, метнах два чувала картофи, водки модки както си му е реда и едно яке гледам, черно ореберено едно такова мноо сладко като тее пухените оребрените на найк и адидас и то само 38 лв, стана ми идеално, бутнах го в количката и си маркирам нещата на каса, маркирах и якето чесно и почтено, даже излезна и то на екрана, ма торбите с картофи тежки и викнах една там от персонала да дойде да ми ги чукне, доде таа, чукна и двете торби и ме остави да си платя с картата, гледам на екрана - сметка само 18 лв, якето изчезнало от монитора

мноо се зарадвах и платих сметката, тръгвам да излизам и се държа така все едно съм си платил и якето, аз кво да напрая като таа кой знае какво е оплескала докато ми маркира картофите, минах покрай охраната, минах през бибитките, нищо не писна и си излязох като пич, газ към колата с количката, а сърцето ми пее

и си го нося с кеф и благодарнос към Исус, джобовете са дълбоки и здрави а цигарите ми ги няма, обърнах всичко наопки, якето, гащите, торбата, ееее няма ги, шкафчетата в коридора, да не съм го оставил там, потънали са вдън земя при сатаната явно, пфууу, тъпа история, иначе водката ми и енергийното са тука

и един нов капак за тоалетна чиния купих, и той е тука, само цигарите ги няма