Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Идеи за решения?
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3
бабугер
Здравейте.
1. Харесвате ли България като нещо Ваше?
2. Какво Ви харесва?
3. Какво не Ви харесва?
4. Може ли според Вас нещо да се промени?
5. Как? Предложения?
Казват че понятията държава, народ, партия,корпорация и д-р. са само идея,фикция и не можеш да я пипнеш, нарисуваш, бутнеш, счупиш. Но в крайна сметка се получава и има нещо.
Фантазирам си че много отдавна някой си Аспарух е искал да я има България.
След доста време едни луди млади и доста интелигентни хора са искали " чиста и свята република".
А сега?
Попитах близки и роднини за идеи и дали тази идея за чиста и свята може да промени нещо и не получих отговор. Малко отчайващо. А поне за чиста да се опитаме - дали има шанс.
Сигурен съм че имате идеи. Или нямате?
Тарабас
Чиста и свята република? Народ? Какво означава всичко това? Как да си обясня факта, че хората, които днес говорят усилено за чиста и свята република, всичките носят потури?

Докато това племе не вдене, че държавата не принадлежи на племето, а на гражданите на републиката, които са от различни племена, чиста република няма да има. Само с потури не става.
бабугер
Много ясна картина даваш. Благодаря. Знаеш ли какво е приблизителното съотношение племе - граждани? Май съм доста нетърпелив. Дано се запазят младите.
admiral
Цитат(бабугер @ 09/11/2022, 12:36) <{POST_SNAPBACK}>
Много ясна картина даваш. Благодаря. Знаеш ли какво е приблизителното съотношение племе - граждани? Май съм доста нетърпелив. Дано се запазят младите.
Ха, дано, дано, ама надали.
Thursday Next
Струва ми се, че едно от най-губителните неща е нагласата да не правиш нищо, защото и без това нищо не зависи от тебе. Вече виждам тук-там успешни опити да се излезе от този порочен кръг, и това ми вдъхва известна надежда.
И да, част от проблема е и това, че се оставяме да ни надъхват с фикции, но не се вдъхновяваме от фикции. А това е нужно. По този повод:

Цитат
— Добре — въздъхна тя. — Не съм чак толкова тъпа. Значи се опитваш да ми подскажеш, че хората имат нужда от… фантазии, за да понасят живота.

— ВСЕ ЕДНО ГЪЛТАТ РОЗОВИ ХАПЧЕТА? НЕ. ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ФАНТАЗИИТЕ, ЗА ДА БЪДАТ ХОРА. ЗА ДА БЪДАТ СРЕДОТОЧИЕТО, КЪДЕТО СЕ СРЕЩАТ ПАДНАЛИЯТ АНГЕЛ И МАЙМУНАТА, ИЗПРАВЯЩА СЕ НА ЗАДНИТЕ СИ ЛАПИ.

— И затова си имаме феи? Дядо Прас? Дребни гад…

— ПОЗНА. ТОВА Е НАЧАЛОТО. ПЪРВО СЕ УЧИТЕ ДА ВЯРВАТЕ В МАЛКИТЕ ЛЪЖИ.

— За да повярваме и в големите?

— ДА. В СПРАВЕДЛИВОСТТА. В МИЛОСЪРДИЕТО. В ДЪЛГА.

— Нямат нищо общо помежду си!

— НИМА? ТОГАВА ВЗЕМИ ВСЕЛЕНАТА И Я СТРИЙ НА НАЙ-ФИН ПРАХ, ПОСЛЕ Я ПУСНИ ПРЕЗ НАЙ-ДРЕБНОТО СИТО. И НАКРАЯ, АКО МОЖЕШ, МИ ПОКАЖИ ПОНЕ ЕДНО АТОМЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ, ЕДНА МОЛЕКУЛА МИЛОСЪРДИЕ. А ВЪПРЕКИ ТОВА ВИЕ ПОСТЪПВАТЕ, СЯКАШ ИМА НЯКАКЪВ ИДЕАЛЕН РЕД В СВЕТА, СЯКАШ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА СЪЩЕСТВУВА НЯКАКВА… ПРАВОТА, ПО КОЯТО ДА СЪДИТЕ ЗА ВСИЧКО.

— Хората трябва да вярват в това, иначе какъв е смисълът?…

— ЗНАЧИ УСПЯХ ДА ТИ ОБЯСНЯ.

бабугер
Много хубав цитат. Благодаря.
Glo
бабугер, ако бяхме богати и имахме долари, нямаше да ни се налага да крадем и да просим назаем , дали република, дали империя, пиша го все с оранжевите си гащи 292.gif

https://www.youtube.com/watch?v=8DEYZ0P9_Zk
бабугер
Ако условията, които описваш бяха налични, нямаше да питам.
Твоята идея е да имаме долари и да сме богати ли?
Интересна идея, но има ли такова място по света?
Питето
Обаче света работи най-добре дето на почит са "големите лъжи". Онези дето искат само едно твърдосварено яйце, при тях все закъсвация. animatedwink.gif

ПП
Всъщност, онзи не си получи и твърдосвареното яйце. Беше му в ръцете ама не успя да го изяде.
бабугер
Не разбрах дали наистина идеята ти да си направим мястото по добро са големите лъжи.
Thursday Next
Цитат(бабугер @ 10/11/2022, 00:40) <{POST_SNAPBACK}>
Не разбрах дали наистина идеята ти да си направим мястото по добро са големите лъжи.

Прочети пак цитата и ще разбереш кои големи лъжи има предвид.
Thursday Next
Така е, но дори и революционерите от Народната република на Шосето на петмезената мина не искаха "само" твърдо сварено яйце. То е там, за да приземява исканията за "големите лъжи": Истина! Справедливост! Свобода! И да ни напомня, че все пак е добре да почнем от малките неща - например да си платим данъка, да преметем пред къщи ...
Glo
уловиш ли яйце от Ганзър - имаш всичко на света, трябва само да го разпознаеш, а то се разпознава моментално, трябва само да се наведеш и да го вдигнеш и туй то то то rolleyes.gif
Glo
само се заслушах какво се пее в песента, чичо бабунгер, не ме изкарвай фундаментален екстремис curlers.gif
Glo
оставете яйцата от Ганзъри, досега не съм уловил нито едно, обаче пък нали деня се познава от сутринта, ми такива се оказаха условията ли обстоятелствата ли, закусих свинско с франзела и взех че ударих една бира с черен етикет stephans brau, после взех че почти излочих и тая stephans brau с червен етикет, налях си и една ракия за отскок и май ше се окаже че ше навлезна в свредел по някое време или запой дето му викат лаиците sunbathing.gif баси колко е хубав живота laugh.gif

бабугер
Здравей.
Има някакво недоразумение може би. За мен е много лошо да изкарвам някой за нещо или някакъв. Всеки сам си се изкарва или крие най добре. Опитах се да задам няколко ясни и прости въпроса, но голяма част от малкото хора, които се включиха не отговарят по същество. Това ми е интересно. Ако неволно съм те засегнал с нещо, моля за извинение.
Glo
чичо бабунгер, отговори по същество можеш да получиш единствено ако питаш нещо относно нашия бог исус христос, понеже в библията всичко е написано и пророкувано още преди хиляди години за днешния свят, за русия и за путин, , но аз въпреки всичко не ти се сърдя за фундаменталните квалификации, достатъчно ми е че сме българи и ти и аз и се хвалим със и си тачим родната ракия 501.gif така че няма нужда от извинения, не съм чак толкова Непознат, че да се обиждам на всеки намек, че съм талибан, аз съм големия син на Макарена и въпреки това често ме е банкирал под път и над път,много е принципен и кръвните връзки при него нямат никакво значение az takovata.gif Адмирала е същия и той, макар че той не те банкира ами ти пуска крадена снимка уж те издирва да ти гледа сеира месеци наред на кво приличаш за пред хората, слава богу, никой досега не ме е обидил на голям задник, само на задник са ме обиждали wub.gif
Alexfield
Ама голям си задник, значи sochi.gif
бабугер
Благодаря. Всичко е на ред, другото все ще оправи някак.
Моят баща беше доста строг и принципен, което не е лошо и. За него и за мен, но може би като реакция на това, аз не бях много строг и принципен с моите деца. Май такъв е живота. Забравих да питам какво е да " те банкират" и " бодишекминг".
Thursday Next
Гло се халосва, не му се впрягай. animatedwink.gif
А пък с Питето си коментираме цитата, който е от автор, любим и на двама ни. Затова ти изглежда не по същество, защото не ти е познат фонът.
бабугер
Тери Пратчет е един от любимите ми автори. Сега довършвам серията за науката. Много е велик.
Thursday Next
Цитат(бабугер @ 10/11/2022, 16:06) <{POST_SNAPBACK}>
Тери Пратчет е един от любимите ми автори. Сега довършвам серията за науката. Много е велик.

Иии, чудесно, събрахме се! gepi.gif Ние с човека пък почнахме да четем дружно Вещиците тези дни, още сме на "Еманципирана магия".
Glo
простак, така ли се говори на българската лили иванова на която задника и на педесе беше един разкошен пудинг sunbathing.gif аз съм тая лили с прекрасния глас и задник далече назад и напред във времето а вие сте едни зависливи лелини закачалки sunbathing.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Z4Stcf7xs58
Glo
това е арт, изкувство, претворих вълнуващия си лик си в картина, изпях голям хит с възможно най-нежния си прекрасен глас който успях да издишам седнал на огромния си преливащ във всички посоки задник и нищо! disguise2.gif нито един лайк, нито един хейт все едно не съществувам, все едно съм някой незабелижим и безинтересен фелдшер, или глупав и безсъдържателен агроинженер, дето костите на един изяден лефер им идват много по-забележителни, затова от днеска съм нов човек, усетих го веднага, на ставане ме заля въодушевителна елетрическа вълна и в тоя момент разбрах, че съм нов човек, изведнъж ми се заживя здравословно, колоездачно, спортно, абсолютно трезво и безалкохолно, безфорумно, фитнесно, туристически и вдъхновено, седя, преливам от щастие и се питам - как е възможно всичко това, божа работа е, тъпчовци b_046.gif
Glo
тери прачет ми е непоносим за четене и никога не съм го чел, няма да го чета и никога не ще го прочета, мноо мий дребен и досаден с постоянните си опити да високоумничи насила на всяка сричка, туй е работа за читатели като Питето, дето дори и Чудомир оплеска кой е laugh.gif
бабугер
Желая ти лек път и приятно пътуване.
Thursday Next
Ама голямо си шило! laughing.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 10/11/2022, 20:23) <{POST_SNAPBACK}>
простак, така ли се говори на българската лили иванова на която задника и на педесе беше един разкошен пудинг sunbathing.gif аз съм тая лили с прекрасния глас и задник далече назад и напред във времето а вие сте едни зависливи лелини закачалки sunbathing.gif

Хейтърите на дъщеря ти сигурно също са били толкова духовити, колкото си ти тука. rolleyes.gif Само че те са били малки, което ги извинява донякъде, а пък ти си петдесет и косур годишен. prashchai grigorii.gif

"много добре те разбирам и тебе и не само за килцата навремето,! мойта дъщеря при химиотерапиите пиеше куп лекарства от които стана като кръгло кюфте, задържа ги някоя и друга година, аз съм страдал повече от нея, че я подиграваха в училище"

Източник: http://forumabv.eu/index.php?s=&showto...st&p=158739
Glo
ми всеки страда на таа земя, аз мойто съм си го изстрадал навремето, даже по боли когато детето ти страда, ама не съм проглушил на всеки ушите, в края на краищата кармата я направи топ модел, пускал съм снимки sunbathing.gif кармата но и с голямото участие и на дъщеря ми, а твоята карма виж докъде те е довела, за да те хейтят толкова много хора явно си си го заслужила, и не, не само с акъла си и с визията си, ами сигурно имаш и много за изплащане от някой минал живот, иначе плашиш хората с бог и с кармата която ги чака, а как така не виждаш твоята си сега в момента, cool.gif аз като ти казвам че си малко глупава, ти се сърдиш, казвам малко глупава а не много глупава за да не ме банкират модераторите, думата МАЛКО е приемлива според мене korabche.gif

казах ти че си и болезнено прилепчива доколкото си спомням след един як запой wavetowel2.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 11/11/2022, 11:40) <{POST_SNAPBACK}>
аз като ти казвам че си малко глупава, ти се сърдиш, казвам малко глупава а не много глупава за да не ме банкират модераторите, думата МАЛКО е приемлива според мене korabche.gif

Няма какво да се притесняваш, можеш да си кажеш спокойно всичко, което ти е на душа, никой няма да те банкира, точно обратното ще се зарадват на думите ти. Колкото по-гадни епитети използваш срещу мен, толкова по-голямо удоволствие ще изпита Четвъртъкова. wub.gif Гнусотиите, които пишете за мен, са музика за нейните уши. 770d4fd976.gif
Glo
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 12:58) <{POST_SNAPBACK}>
Няма какво да се притесняваш, можеш да си кажеш спокойно всичко, което ти е на душа, никой няма да те банкира, точно обратното ще се зарадват на думите ти.

гледам и тебе никой не е тръгнал да те банкира въпреки всичките ти ругатни, заплахи, обиди, хейт и клетви към почти всеки, явно се придвижваш из средата с помощта на нечии административни протекции, не е чесно така curlers.gif
Glo
опа, гледам че си се допълнила, знаеш ли , имам една теория за избора на ник, един и същ човек когато ползва два три четри различни ника, при използването на един ник е един, при ползването на друг ник става съвсем друг човек, тоест, теорията ми е, че никът прави учасника! неподходящия избор на ник ти докарва и неподходяща карма и във виртуала и в реала, кофтия избор на ник може буквално да съсипе живота на човек, така ми се дава от небето, ника е като името на човек, истината е че името прави човека а не както се твърди обратното rolleyes.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 11/11/2022, 14:08) <{POST_SNAPBACK}>
гледам и тебе никой не е тръгнал да те банкира въпреки всичките ти ругатни, заплахи, обиди, хейт и клетви към почти всеки, явно се придвижваш из средата с помощта на нечии административни протекции, не е чесно така curlers.gif

На мен ясно ми беше казано, че съм тук, за да забавлявам потребителите на форума - за да има с кого да се гаврите с две думи. Поради тези високонравствени съображения не ме банкират. А е редно и трябва да се гаврите с мен, също както и с момчето от Стара Загора и с Бигагеорге, познай от един път защо... Аз се опитвам да обясня, че такова поведение не е редно, уви, никой не ме слуша.
Glo
момчето от стара загора WTF.gif той дърт пергиш на 39 ма 406.gif
Nepoznata
Цитат(Glo @ 11/11/2022, 14:24) <{POST_SNAPBACK}>
момчето от стара загора WTF.gif той дърт пергиш на 39 ма 406.gif

Не знаех на колко е и не виждам какво значение има това. Явно тук масово се обсъждат хората. Клюкарки сте всички с две думи.
Glo
Цитат(Nepoznata @ 11/11/2022, 13:38) <{POST_SNAPBACK}>
Не знаех на колко е и не виждам какво значение има това. Явно тук масово се обсъждат хората. Клюкарки сте всички с две думи.

хихих, ако забелязваш никой не ти се обижда на клетвите, хейта, обидите, а ти се обиждаш на всичко и на всеки, имаш ли правилен отговор защо така се получава? rolleyes.gif
бабугер
Браво!
Това за никовете е вярно в голяма степен. Аз даже трудно си спомням всичките. Даже по едно време от смотаност името ми беше Ник. Но все пак човек расте и се развива някак.
Nepoznata
Цитат(Glo @ 11/11/2022, 13:47) <{POST_SNAPBACK}>
хихих, ако забелязваш никой не ти се обижда на клетвите, хейта, обидите, а ти се обиждаш на всичко и на всеки, имаш ли правилен отговор защо така се получава? rolleyes.gif

Напротив, Шейд ми се обиди на нещо, което му казах в отговор на една гадост, която беше писал за мен, той затова толкова злобно почна да ми пише и да ме хейти, за да си върне, преди това не беше толкова отмъстителен, cath_y също ми се обиди, като й казах, че вместо да ме хейти е добре да си гледа внуците и веднага ми лепна една гадост в ответ. Тука гадинки има всякакви. Що се отнася до клетвите - Четвъртъкова е в състояние да накара всеки да почне да ръси клетви - спомни си за Радио Ереван, който така се беше ядосал, че една ограмна идиотщина й изръси. Аз не знам толкова ли е трудно да се разбират хората, защо е нужно да се държим така един с друг!? sad.gif А ти продължавай да се подмазваш на модераторите, така те със сигурност няма да забележат как редовно хейтиш Стиви. animatedwink.gif
Glo
ох, като се лепнеш за някого, няма измъкване, и все да си кажеш последната дума, я чуй кво готино парче слушам в момента, кой е тоя стиви, няма такъв потребител, клеветиш ме tongue.gif laugh.gif иначе съм подмазвач и още как, на едно състезание по подмазване ше ги попилея всичките учасници boxing.gif и ше ги нафакам до смърт 264.gif

дай си отворим по една водка, аз май съм на втората вече! и да си пишем по един вайбър az takovata.gif

https://www.youtube.com/watch?v=5NysArT3B_g
Питето
Ако няма справедливост, плащането на данъците и премитането пред къщи не помагат особено, дори никак. Ей ти я ситуацията без справедливост, само с плащане на данъци и онова от къщи, до какво води:

" Повървяха мълчаливо. После Сам попита:
— Сержант, трябва ли да върна онзи долар?
— Ти един долар ли струваш! — отвърна с въпрос Ваймс.
— Сержант, дадох го на мама.
— Каза ли й от какво го припечели?
— Не съм го искал! — изрече Сам. — Но ефрейтор Куърк каза…
— А струваше ли си да го слушаш?
— Де да знам, сержант.
— Не знаеш, а? Хващам се на бас, че майка ти не те е възпитала да мислиш така.

„Изобщо не те е възпитала така — добави Ваймс наум. — Щеше да ти съдере задника от бой, макар да си ченге, ако знаеше колко е мръсен този долар.“

— Вярно, сержант. Но всички го правят. Не говоря за момчетата, достатъчно е да се огледате из града. Наемът скача, данъците скачат, непрекъснато въвеждат нови данъци и направо нямат милост, сержант, нямат милост. Уайндър ни е продал накуп на дружките си, сър, по това спор няма.

— Хъм…

О, да. Преотстъпване на данъците. Какво велико изобретение. Добрият стар Уайндър. Бе възложил правото за събиране на данъци на онези, които бяха предложили най-високата цена. Страхотна идея, почти като забраната хората да носят оръжие след здрачаване. Защото: а) спестяваш издръжка на бирници и данъчна служба; б) получаваш предварително купища пари; в) работата по събиране на данъците вече се пада на групи от могъщи, но любопитно свенливи хора, които гледат да не излизат на светло. Те обаче наемаха други хора, които не само излизаха на светло, ами направо засенчваха слънцето, и намираха изумителни поводи за събиране на данъци от рода на „Щото ме зяпна, готин“. Какво бе казал Ветинари веднъж? „Облагането с данъци е изтънчен начин да искаш пари със заплаха“, нали? Е, прекупвачите на данъци никак не бяха изтънчени в начините, по които си връщаха с горница вложените пари.

Спомняше си онези… тези дни. Градът никога не бе изглеждал по-беден, но боговете бяха свидетели, че се плащаха данъци, та пушек се вдигаше.

Трудно е да обясниш на хлапе като Сам защо пускането на един долар в джоба е чак толкова лошо.

— Виж нещата така, редови стражник — каза му, когато свърнаха зад ъгъла. — Ти ще пуснеш ли на свобода убиец срещу хиляда долара?
— Не, сър!
— Само че с хиляда долара твойто мамче ще се премести в хубава къща в някой по-приличен квартал.
— Я стига, сержант, не съм такъв човек.
— Тъкмо такъв си бил, когато си взел този долар. Всичко друго е само пазарлък за цената.

Повървяха мълчаливо. "

Между другото, плащането на данъците е като плащането на наем или за услуги. Просто хората не вдяват икономически какво точно са данъците и кога и как точно имат файда да ги плащат. А не вдяват, щото всеки си гледа яйцето и не му пука за "големите неща" и се случва там онова дето яйцето не стига до стомаха.
Glo
1990 година - нищо ново от тогаз rolleyes.gif

Питето
Идеи много, проблема е че все са трудни за преглъщане.
Първото трудно нещо е "онези 80%" от електората да докарат математиката до ниво "добър 4". Едва тогава електората ще схване, че няма как 100 работещи да издържат 70 пенсионера и пенсиите да са над средната работна заплата. Кефа ще е, че политиците няма да могат да ги излъжат с "ние ще видгнем пенсиите" и ще трябва да се мъчат да измислят истинско решение на проблема. Евентуално, всички ще достигнем до идеята че "пенсия" всъщност е социална помощ за навършилите определен брой години, и не зависи от вноските на пенсионерите, а само и единствено от работещите в сегашния момент. Колкото и странно да звучи, да, вноските за пенсия докато работиш, не са основа за размера на пенсията когато станеш пенсионер. Това просто е номер, хората да се излъжат да внасят по-големи вноски. Реално, чисто математически "размер на пенсията според внесеното" не излиза като сметка при хартиените пари. Просто номер, за да има "усещане за справедливост". Реалността е, че без дотиране от бюджета пенсионната система се срива в рамките на месец-два. От тук насетне, всичко познато до момента се обръща наопаки, но пък става математически и икономически смислено. Освен това ще стане трудно, тегаво, а за някои и напъващо. Обаче като държава рязко ще надскочим "чиста и свята република", и ще го добутаме до една много стабилна и логична идея, трудна за чупене или омазване.
Другото трудно нещо ще е "онези 80%" от електората, да разберат как работи машинката на икономиката, какво е това "пари" и за какво точно служат. Бонус ще е, ако успеят да разберат какво точно трябва да прави (по-скоро никога да не се опитва да прави) държавата в икономиката. Евентуално пак ще го отнесат политиците, и ще им се наложи да прилагат наистина работещи икономически лостове, а не само да лъжат предизборно с "дъжравата ще се намеси и ще оправи нещата, дори ще отворим държавни магазини, бензиностанции и ще накажем спекулантите".
С кеф ще си платя да гледам как политиците ни се мъчат да изплуват в такава ситуация с прилично мислещ и знаещ електорат.
Бай Ганьо
Навсякъде по света масата е на ниво посредственост.
И в това няма нищо лошо.
Въпросът тук е какъв е моралът на умните.
А той се вижда много ясно от каква ти е държавата.
Нашата всички я знаят.
Кенефът на европа.
Питето
Греда. Морала на умните... в САЩ са осъдени най-големите* измамници. Значи освен простотията и морала по света е еднакъв. Другаде е "ключа за палатката". Например защо там отдавна са направили сметката на пенсионната система и държавата... подтиква хората да си влагат пари за старини в защитени акции. Не държавни спестовни каси, а в акции на реални, работещи компании. Тук, държавата прави всичко възможно, хората да не виждат файда да си внасят вноските за пенсия. Да не задълбавам, от къде точно идват кинтите за осигуровките на държавните служители в САЩ и в България.
Ей заради това трябва електората да бъде принуден (ако трябва и със задвратници) да учи математика и икономика (на базово ниво), за да има някакъв шанс да живее по-добре и да не го преджобват през десетина години.

------------------
*най-големите, защото там има достатъчно богати шарани за ловене и схемите бързо успяват да натрупат огромни суми, а не че там измамниците са най-хитри или най-нагли.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 15/10/2025, 05:40) <{POST_SNAPBACK}>
Навсякъде по света масата е на ниво посредственост.
И в това няма нищо лошо.
Въпросът тук е какъв е моралът на умните.
А той се вижда много ясно от каква ти е държавата.
Нашата всички я знаят.
Кенефът на европа.

Редно би било да започнеш със самооценка, преди мъдруването ти за морал и кенефи на Европа. След което да представиш източника, от който черпиш мъдрост.
И така:
1 - Загатнато признание за посредственост ли е лозунгът, че след като навсякъде по света масата е на ниво посредственост, няма лошо в това да си посредствен?
2 - Един форумен мъдрец е придобил мъдростта си си с четене на детски народни приказки, докато се налива със сливовица.
Ти стана мъдрец въз основа на праволинейните ти русофилски и анти-американски тежнения, придобити по времето на съветското робство, нали? Опреснявани от корифеите ти Карбовски и Киро Брейка, методично работещи в подкрепа на путлеристките интереси в България. Корифеи, които слушаш благоговейно с отворена уста, докато се наливаш с грапа.

И преди да декларираш без да представиш доказателства, че "не ти се учиш от тях, а те мислят като теб", отбележи, че досега не си предложил завършено собствено становище. Задовляваш се с празни лозунги, пиянски празни видения за "вашите" и "нашите", и линкове и цитати към гореспоменатите. От което логично следва, че нивото ти на посредственост е дори под нивото на ограничения кресльо Киро.
Така ли е? ДА или НЕ?
Нещо повече от клишираните дежурни възражения да предложиш?
Glo
готов съм за еврозоната дамуебамайкаташибана biggrin.gif

побърквам ги в социалните мрежи, прая ги луди калинки wavetowel2.gif

РеферЕрендум – народът решава, държавата страда! РеферЕрендум - явно ше има допълнителен рунд laugh.gif

Thursday Next
Долу верото! laughing.gif
Glo
кака, защо така го съсипахте тоя форум бее? глей го тоя Господинов, икономист бил laugh.gif

а една стара мома ми се е присмяла на профилната ми снимка със скъпарските очила 292.gif

цък
Thursday Next
Хихи, търсиш ново поле за изява, щот ние си те знаем и не можеш да ни тролиш толкова ефективно. harhar.gif
Glo
аз и трол?!! 5fb3a466.gif

най-търпеливо им обяснявам на многохилядната аудитория, че Възраждане не са партия в истинския смисъл на думата, а са театрална трупа която реално не протестира а прави чудесни спектакли и премиери всеки ден за по-изтъкнатата и чуствителна част на обществото - пуликата любител на високите изкуства, ма май не ми вярват, като че ли някси нямат необходимото самочувствие да се самоопределят като такива щото са интелигентни хора 292.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.