Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ти си никой
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/05/2025, 06:49) <{POST_SNAPBACK}>
Че ви обраха по ковидно време стана ясно дори и на марсианците.
Само ти си пееш една и съща песен. laughing.gif

Обрали се оная ми работа. Не знам как е било при негрите в Зулусия, но при мен за ваксинацията плащаше здравната осигуровка. Дори на децата е известно, че застрахователните компании са борчески организации и знаят как да се борят, ако някой се опитва да ги изнудва неправомерно.
Питето
Кеф. Щом хляба ще е само 15 еврА, значи заплатите ще станат петцифрени в евро. Ми то, може да задминем и някои европейски държави по доход.
Цитат(Glo @ 30/05/2025, 12:47) <{POST_SNAPBACK}>
... 15 евро ше стане хляба след като приемем еврото...
Питето
Съвсем логично е леваджиите да излязат на протест. Нали доброволно си дадоха имената и ЕГН-тата на некакви непознати на улицата, сега пак доброволно ще се покажат на всички.
Glo
най-новото на което се натъкнах по медиите е, че с приемането на еврото , освен че ще си загубил суверенитета, но е и твърде вероятно да загубим и части от територията си, така твърдят копейките и величавите laugh.gif голямо плашене пада деееба , пък на Бай Ганьо показателите на постингите му непрекъснато се влошават laugh.gif

Питето пише постинги с добри показатели! нека предприеме някви действия утре във Варна по неутрализиране на православния свещеник на АллиБалли, че тоя като им дръпне една божия благословия на метежниците, току виж сме си запазили келявия лев завинаги w00tbrows.gif

аз съм Варна! аз съм шибан европеец! аз съм бял, не черен негър! аз съм евро! аз съм хеви метъл! аз съм директно за рая! beerchug.gif
Glo
а дали това е най-великата българска песен, поздрав за всички готини гажета във форума 770d4fd976.gif az takovata.gif

https://www.youtube.com/watch?v=JnFc5BTJ69w...nnel=deneto1000

Glo
ауу, и туй мноо яко, нека е поздрав пък за христяните 770d4fd976.gif

https://www.youtube.com/watch?v=f7QrjKVYmsQ...Papaj_Chuligan_

Бай Ганьо
Прав си както винаги.
Свободно се разхождахте, ходихте си на работа и всички забогатяхте.
Че то не е имало ковид тогава. Само на мен така ми се е струвало.
Бахти гьонсуратите сте.
Комунистите има за какво да ви завиждат. laughing.gif
Питето
Редиш ги като комунистите — от глупаво по-глупаво. И как ни окрадоха по ковида, а? Направиха ни спестяванията жълти стотинки, или бачкахме по щатни таблици, или ни пробутваха левове, които не ги вземаха никъде по света? Белите държави фалираха два-три пъти или ги нахендриха да плащат окупация някакава? Давай да видим кои как точно са ни обрали, пък после ще бистрим кои са комуниски и кои комувисоки. Давай цифрите и датите на ограбването.
Питето
"Хем искат да ни мобилизират, хем не смеят да ни дадат оръжие, защото не знаят по кого ще стреляме."
И тези същите. Искат "предателите в Белене" обаче не смеят да ги посочат, щото да не се окажат в Белене сина и внука дето работят в немско и праща евро... svirkam si.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 31/05/2025, 10:52) <{POST_SNAPBACK}>
Прав си както винаги.
Свободно се разхождахте, ходихте си на работа и всички забогатяхте.
Че то не е имало ковид тогава. Само на мен така ми се е струвало.
Бахти гьонсуратите сте.
Комунистите има за какво да ви завиждат. laughing.gif

Точно така.
Свободно се разхождахме, ходехме на работа. Маските бяха задължителни в офиса и на публични места, като магазини и медицински учреждения.
Дали всички са забогатели, знаят само доверените ти многознещи южноафрикански негри-агенти, които ти донасяха как американците шушукат по ъглите. Защото ги било страх да кажат открито истината, за която уволняват от работа (само дето така и не те осведомиха тези твои сведущи негри в САЩ за коя истина уволняват, истината на CNN, истината на NBC или истината на Fox News).
Очевидно гьонсурат си ти, затворен под домашен арест от черногъзестия комунист Рамафоса, пълзящ пред Путлер. Кой му завижда на черньо - само ти знаеш.
Shade
Цитат(Питето @ 31/05/2025, 12:14) <{POST_SNAPBACK}>
Редиш ги като комунистите — от глупаво по-глупаво. И как ни окрадоха по ковида, а? Направиха ни спестяванията жълти стотинки, или бачкахме по щатни таблици, или ни пробутваха левове, които не ги вземаха никъде по света? Белите държави фалираха два-три пъти или ги нахендриха да плащат окупация някакава? Давай да видим кои как точно са ни обрали, пък после ще бистрим кои са комуниски и кои комувисоки. Давай цифрите и датите на ограбването.

Нищо няма да ти каже. Ще замълчи като посран задник.
Това е типчино за простолюдието, зомбирано с вяра в конспирации. Някой пуснал партенка в кръчмата и простите я приемат безрезервно за чиста монета. Проверка на факти не им е необходима. Точно както правят и простите в цитатаджийския форум.
Glo
дееба шибаните украинци, унищожили днеска близо 40 руски бомбардировача на руска територия на три четри руски летища за близо 2 милярда дойлера b_046.gif

слава Украине 501.gif
Glo
голямо хейтене одеве към горкия ми аз laugh.gif аман от каузи и от каузаджии в тая държава дето все просят пари от хората да даряват пари щото някъв си напикан клошар бил на улицата и нямал пари даже за лична карта, ми съберете му педесе сто хиляди ваши пари като сте такива големи каузаджии бе navikvane.gif , след година пак ше се търкаля пиян залян на улицата, деееба и безкрайните му дебили дето все просят чужди пити за помен, мноо ясно че ги наругах с истинския си ник, , предпоследния ми коментар беше колко са отвратителни децата и тийнейджърите в българия и как трябва да бъдат въдворявани в спецялни учреждения до навършването поне на трийсе години и там да ядат много бой щото повечето само от това разбират wavetowel2.gif , за коментарите ми относно дъртите ни имбецили и запазване на лева няма кво да говоря, там е ясно 292.gif
Питето
Че кво му е лошото да си запазиш лева? Няколко мераклии с колекция от по една банкнота от всеки вид, подредени в хубава рамка бъркат ли те? bg.gif
Glo
Пите, ще ти кажа само едно cool.gif

- гойдааааааааааааааааааааааааааааааааааа

- фурлааааааааааааааааа

- жопааааааа... туй е руско женцко име rolleyes.gif

- дурлаааааааааааааа

- чантааааааааааа..

- скрепааааааааааааааааа..

- пабедаааааааа...

- алелуя, амин! rolleyes.gif
Питето
Оказа се, че у варнеско има само 3% идиоти. Марешки, Копейкин, този новия... с цялото напъване и налети пари толкоз успяха. svirkam si.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 30/05/2025, 11:47) <{POST_SNAPBACK}>
нека всички дружно в неделя на протеста за запазване на лева!

Абе, какво стана с този протест? misli.gif
Shade
Цитат(ЕксГорски @ 02/06/2025, 00:20) <{POST_SNAPBACK}>
Абе, какво стана с този протест? misli.gif

Сигурно изродите от Израждане и последователите им запазиха лева като прелюдия към приемане на рублата.
Бай Ганьо
Кой ти говори за рубла бе другарю!
Само бръмбари ви са в главите.
За стотен път доказвате, че сте по-зле от комунистите.
Ония поне не си вярваха на бръщолевенията си.
За вас съм сигурен, че си вярвате.
Както и че при срив на цялата световна икономика от малоумната ковид истерия вие сте забогатели.
Не знам вече каква иконка да избера.
Няма такава в таблицата. laughing.gif
Питето
Чакай сега, нали бяхме "обеднели", пък сега пишеш "забогатели". Нещо правиш ли разлика между двете думички или просто ти плащат на бройка?
Бай Ганьо
Изглежда и ти четеш без да разбереш какво ви пиша. laughing.gif
Питето
Както си го писал, така го чета — без мислене.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 02/06/2025, 05:03) <{POST_SNAPBACK}>
Кой ти говори за рубла бе другарю!
Не знам вече каква иконка да избера.

Ама ти умееш да говориш ли? А, ясно. Говоренето без да се казва нищо наистина е голямо умение.
И като така, препоръката е да избереш тази иконка. Нарича се stupidity и много ще ти отива. Отразява "стойностната информация", която предлагаш.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 02/06/2025, 05:36) <{POST_SNAPBACK}>
Изглежда и ти четеш без да разбереш какво ви пиша. laughing.gif

Имаше един, който разбираше какво пишеш. За съжаление отсъства и сега няма кой да разсмива аудиторията с убеждението си, че "При внимателно и непредубедено съзерцание на хилещата се иконка на Бай Ганьо, четящият неминуемо се възхищава на стойностната му информация".
Glo
съзнанието на паяка

всички паяжини водят към обилно вкусно плюскане и благодатни сношения, живея в рая само дето е доста ветровито, освен това деня и нощта постянно се сменят като че ли по часовник, не знам какво е часовник, не ми и трябва, китките ми са миниатюрни, иначе съм доста наблюдателен – имам много очи но не мога да броя, не съм се виждал и в огледало че да знам, знам само че съм доста, висше същество , забелязал съм че великаните циклопи има доста по-малко очи от мене, не знам точно колко, не мога да броя, никой не ме учил на математика, но и никой не ме е учил да плета паяжини а ги плета като брюкселка плетаччка на дантели, не знам какво са дантели, нито съм бил в брюксел, паяците нямаме часове по география, то и по биология не сме имали затова дори не знам какво точно съм,

виждам доста надалече, към цели пет метра по метричната система, не знам какво е метрична система, разсъждавам по индукция, по индукция стигнах до извода, че съществувам благодарение на някой друг, сигурно е на небето, ама пък имам косми и много крака, не знам колко са, не мога да броя до осем, много обичам да скачам въпреки че нямам мускули, ако имах щях да знам, просто повишавам кръвноти си налягане и се итзласквам далече от шибаните хищни птици,

не ни е лек живота на нас паяците, помирисваме отдалече опасностите щото иаме що годе развито обоняние ама нямаме гръбнак пфу деееба, но пък сме доста социален вид, обичаме готините гажета ама тряя се бяга бързо след като ги изучкаш, изяждат ни от буйна страст, малките пък изяждат майка си като поотраснат, така и трябва, такъв е живота на тая планета, даже не знам какво е планета, нещо плоско ше е, даже вдлъбнато, нали я гледам, мисля си за слънчеви очила по някой път но не разполагам с пари, то и в китай не произвеждат очила с по осем стъкла, не знам, не мога да броя, не познавам числата,

мноо ми е мек корема, нямам скелет а хитинова обвивка, линея там по веднъж два пъти в годината и я сменям с по-голяма, какво е година не знам нито знам вече накъде отива тоя свят, мухите бяха доста по-вкусни едно време, не ги знам какво ядат сега, вероятно само боклуци, имам уста, зъби и гъз, но нямам крила, за кво са ми? ако имах щях да отлетя някъде далече в далечни земи, ама шях си оставя една копринена нишка след себе си да мога да се върна вкъщи ако потрябва, родината и семейството са всичко, не я разбирам тая мания за отслабаане, тва са луди паяци, аз искам да дебелея, по това си личи добрия ловец, по големия корем,

много ообичам да се люлея и да не мисля за нищо, вървят слухове, че съм отровен, не съм след като не се натравям, по някой път си мисля какво нещо е живота но не стигам до никакъв извод, само от едно ме е страх в тоя живот – да не ида в ада след като умра, но идеята за смъртта ми не ми е хрумвала никога, току така няма как да ми хрумват разни неща, аз съм само един шибан паяк и не мога да разсъждавам, просто си живея живота, всеки паешки живот е важен, все пак сме венеца на творението, по някой път си мечтая за роби, да дебнат там в засада, да ми улавят плячка и да ми я носят но не мога да им го обясня понеже не мога да говоря според хората, малко неща не мога, идва нощта но аз виждам много добре нощем, имам осем очи все пак, не знам дали са осем, не мога да броя 292.gif
Бай Ганьо
Личи си.
Се ено ена майка ви е раждала. laughing.gif
Питето
"ви"? Как е у африканско нямам идея, ама българския език, когато двама си хортуват се ползва "ние".
Бай Ганьо
Ако и това "ви" не си схванал - нямам думи просто.
Радиоточки! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 05/06/2025, 05:38) <{POST_SNAPBACK}>
Ако и това "ви" не си схванал - нямам думи просто.
Радиоточки! laughing.gif

Като толкова не можеш да намериш думи, комбинирайте се с другия простичък човечец, според когото само стойностна информация бълваш. Да видим дали обединяването на мозъците на двама прости ще доближи долния праг на интелигентност.
Glo
не му говори така де! все пак Бай Ганьо е почетен бакалавър от университета на Ютуб tongue.gif laugh.gif
Shade
Цитат(Glo @ 05/06/2025, 07:25) <{POST_SNAPBACK}>
Бай Ганьо е почетен бакалавър от университета на Ютуб tongue.gif laugh.gif

Това е известно. И по-конкретно на отдела "Почитатели на любими идиоти".
Alexfield
Така е. Киро Потника му е любимият преподавател. Обаче отдавна не ни е замерял с негови лекции 292.gif
Не може да не се е изакал наскоро...
Бай Ганьо
Здравейте другари грозевци!
Как сте!
Спите ли... laughing.gif

https://youtu.be/OJ0HuvpdCSE?si=xxWT18O2MXbBvV8j
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 07/06/2025, 14:39) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте другари грозевци!
Как сте!
Спите ли... laughing.gif

https://youtu.be/OJ0HuvpdCSE?si=xxWT18O2MXbBvV8j

Простееш, Ганьо. Поради некадърност да формулираш завършена собствена позиция, пускаш линк без коментар към корифея ти Карбовски, представящ инсинуациите, направо дебелашки лъжи на някаква си русофилистична "журналистка". Бълвани при пълно отсъствие на доказателства. Предназначени за зомбиране на простите като теб, които кълват на гола кука.
Глупав си, с други думи казано.

Байганьовците от твоята категория са характерни с огромното си желание да заливат с немотивирана злоба българите, които ги превъзхождат. В случая това прави световно неизвестната дрисла Диляна Гайтанджиева, която с нула доводи плюе световно известния български журналист Христо Грозев, оценен високо от световните медии за смелостта и умението да се опълчи на Пулер, рафинирания символ на злото на днешното време.
Христо Грозев показа и доказа как Гайтанджиева обслужва интересите на Путлер чрез "журналистически" слугинаж на режима на Бсар Асад в Сирия и на терористите от Хизбулах в Ливан. Ето ти да се запознаеш и с Христо Грозев, след като любимият ти идиот Карбовски те запозна с Диляна Гайтанджиева, способна да се аргументира само с голосоловно плюене.

Забавно е как в това "интервю" Диляна Гайтанджиева се позовава на едни аматьори-лоялисти, от каквито е комплектован екпът на любимия ти Доналд Тръмп. Такива като Тълси Габард и Роберт Кенеди Младши. И на самия Доналд Тръмп, който усърдно лиже задника на Путлер, с което се е превърнал в посмешище за целия цивилизован свят.
Ето да видиш как е оценявана Тълси Габард в САЩ и от страна на демократите, и от страна на републиканците. А също така и Роберт Кенеди.
Питето
"Дай за да получиш." Още в древен Рим са се усетили как работи света и срещу какво ти дава каквото искаш. Четете я тази история, бе, там е писано какво е направено и какъв е резултата. Онова, дето "щом съм се родил, значи ми се полага" е схема, която мошениците пробутват на по-тъпичките, за да им отнемат и малкото което имат.
Glo
тоя сигурно си е намерил отдавна кълки за баране и бара ли бара в несвяс laugh.gif

отказвам от два дена водката и цигарите и съм като пощръклял насам натам, почнах с един скандал в кауфланд на изхода на касите за самообслужване дето си сканираш кода и бариерата те пуска да излезеш, обаче има два кода на касовата бележка, единия е кюар код, все не мога да запомня кой от двата да сканирам, щото в други магазини сканиращ кюара, допирам кюара, седя седя не ме пуска, сетих се че трябва да допра другия код, щото и аз съм мъдър като пияния Шрито, ама преди това вече бях избухнал и почнах да псувам и да се тръшкам laugh.gif дойде една леля, вика –другия код! викам – амаааа.. сложете едбна табела кой код точно трябва да сканирам и си псувам – да ви еба майката шибана, все нещо няма да е като в белите държави, тая се съгласи с мене и че трябва наистина да се сложи табелка, сигурно и е писнало всеки втори трети да вика и да кълне кауфланските бг дебили..

отивам да си заредя климатика на колата с нов фреон, докато го зареждат спира отпред един дебилен педал с една малка шкодичка и отваря капака, що педал? щото плешив към педесе и се кълчи с едни дълги крака два метра, целия залят с някъв скъпарски парфюм, не се диша на пет метра от него, викам му - кво?

тоа вика – ми купих тая шкодичка за сина, да питам за смяна ремък, свещи, водна помпа, майстора дали е добър? викам му – супер е! тоа чак се разнежи.. идва майстора да види тоя закво се е домъкнал и тоа като почна една договорка, молене за ниска цена, щял сам да си поръча ремък и помпа от нета, явно да мине по-тънко, да не плати комисионната на майстора която ше си получи от доставчиците на едро, майстора му вика – кой знае какви части ше ми донесеш, остави аз да ги избера, хем мога да ги върна веднага ако нещо не отговарят, хем ше ти дам гаранция! тоа вика ама аз съм избрал испански ремък по интернет Така ли, ква марка е? оня изтърси няква тъпня, майстора му вика – не съм ги чувал, казва му там две марки слагал, най-добрите в европа, дето колите излизат от заводите фабрично с тее марки... педал мънка, че ако не стане испанския ремък имал право да го върне в 14 дневен срок. laugh.gif . накрая не издържах и избухнах, че тоа половин час плаче и настоява с негови части от интернет да стане ремонта, наругах го както си требе колко е тъп, че да спести едни 50 лв, ни гаранция ше получи, ни нищо, ми може да му излезна накрая тройно ремонта на ремонта, майстора се съгласи с мене, че точно за 50 лв става въпрос, оня вика че щял да помисли и се изнесе като бит педерас, майстора вика - сега ше обиколи всичките сервизи да клинчи, абе баш при тоя майстор ли дето е супер грамотен и знае какво къде да пипне и да направи,

отидох на автомивка , оставих колата да я мият и отидох да се поразходя, връшам се след половин час, тее ми зарязали колата и мият един огромен джип БМВ на един мой съсед, развиках се и там, веднага пренасочиха една лелка, тя почна се оправдава, че нали знам че 100 долара са си 100 долара, викам споко кака, накрая и подарих една бутилка скъпа витаминозна вода с хиляди витамини и минерали, че ми домъчня в тая жега,

тръгнах за Джъмбо да си купя лятна шапка с козирка, там пък една от касиерките се оказа, че се казвала Гретхен или май Гретел беше, умрях си от смях laugh.gif и ми се оправи настроениято, чак изпекох една тава патлаждани на резенчета като се прибрах, стана райска вкуснотия 328.gif
Glo
оф, няма да стане така, изрових тука едни 200 грама водка а то само с 200 няма да потръгнат нещата, тряя ходя до магазина, тее са мноо странни там, питам ги имат ли страхотни подаръци към покупката, гледат те като подъл пингвин 292.gif

да се изфукам с новата си шапка - 4 евро от Джъмбо wavetowel2.gif

цък
Glo
Шрито ако иска да стане по-мъдър и благословен отколкото си мисли че е - да докосне снимката ми и да каже АМИН sunbathing.gif

после да намери една маса и да мине под нея на колене с някоя чудотворна икона в ръка laugh.gif

лесно се намират - чудотворни икони на всяка крачка, хиляди са , някои даже бият svirkam si.gif
Питето
Аре сега и ти: толкоз съм богат, че втория код на касовата бележка е чак на трета страница и докато го намеря. И после скромно се потупваш по гърба с отказването от водка. Аха, отказваш я щото си я заменил с други маркови питиета. Ама е хубаво че си скромен.
Glo
Цитат(Питето @ 12/06/2025, 22:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ама е хубаво че си скромен.

скромен, завладяващо флуиден и секси tongue.gif laugh.gif

ко ши прайме днеска бе? добрутро шматки! защото днес е универсалното време! изобщо някой има ли си и бегла престава какво е универсално време? във вселенски мащаб rolleyes.gif

Glo
ше поразмисля по въпроса докато закусвам с водка и Камелот, мноо ясно че съм им бил на концерт, вокала е голяма надувка, шибан швед е понеже, постоянно седеше скрит някъде, излиза , изпява си песните и се скрива на секундата, ама двамата китаристи са душички, даже си разменихме по едно потупване по рамото докато им правех комплименти след концерта inlove.gif

https://www.youtube.com/watch?v=D1ZiD9Bh_og...l=NapalmRecords

Питето
Гледам, че рано-рано си намерил тема за симпозиум.
Glo
biggrin.gif

цък
Шрито
Горните две мисли са си на Джек Лондон, от Цар Алкохол. Третата си е твоя. wavetowel2.gif
Shade
Цитат(Шрито @ 13/06/2025, 13:09) <{POST_SNAPBACK}>
Горните две мисли са си на Джек Лондон, от Цар Алкохол. Третата си е твоя. wavetowel2.gif

Тц. Това е парафраза на класическия принцип "Който си носи - яде, който си води - ебе".
Шрито
Е, да, ако човек чак толкова държи да е пияница. Целеполагането определя усилията.
Тарабас
Човеците по принцип имат като цяло много грешна представа за живота и света. Един малък пример. В едиг грам лайно, кото се намира в задника ти, живеят милярди бактирии от рода Е. коли. Всяка една от тези бактерии е точно толкова важни и необходими за живота на планетата, колкото и твоят живот. Ето, ако точно тази информация успееш да асимилираш, ще развереш, защо ти не си толкова важен.
Thursday Next
Оу, Гло! Радвам се да те съзра.

Чета за тоя, дето половин час мрънкал на майстора и после тръгнал да обикаля по други сервизи да мрънка и там, и си мисля - проблемът е, че българинът масово не си цени времето. Начи, като се замислиш тоя що време ще утрепе да обикаля по сервизи в мрънкане, и като му сметнеш ставката на час, дето я взема ... Тия 50 лева направо икономия ще излязат.

Shade
Цитат(Шрито @ 14/06/2025, 02:40) <{POST_SNAPBACK}>
Е, да, ако човек чак толкова държи да е пияница. Целеполагането определя усилията.

Не се разбира какво се опитваш да кажеш. Обаче въпреки това съм съгласен с теб. good.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.