Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ти си никой
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Alexfield
Гледай ти! Аз па си мислех, че у тях е ключалката... w00tbrows.gif
admiral
Цитат(Alexfield @ 13/12/2022, 15:23) <{POST_SNAPBACK}>

Технократ! huh.gif
Thursday Next
Цитат(Alexfield @ 13/12/2022, 17:23) <{POST_SNAPBACK}>

Ти май си слушал внимателно "Черно фередже", а? laughing.gif
29mСтараЗагора
нещо темата запецна
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 22/12/2022, 14:29) <{POST_SNAPBACK}>
нещо темата запецна

Кажи нещо компетентно за жените и гледай как ще започне да набъбва като тесто за хляб с мая.
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 23/12/2022, 00:29) <{POST_SNAPBACK}>
нещо темата запецна

А каква е темата изобщо? Щото така както си изокал колко ти е гадно, че си никой ... ми то няма тема. Какво предлагаш да обсъждаме?
29mСтараЗагора
Ето още една година е на път да си замине . В този ден трябва да седнем в домовете си с топли чувства . Да се почувстваме добре . И още нещо ... Може би...Да помислим?Да направим равносметка?Ние изобщо правим ли го това ?В забързаното ежедневие ?

Не искам да излагам поста си литературно издържан . Все едно сте си купили книга от пазара . Защото точно това щеше да ме накара да не го побликувам . Нека да е пошло , грубо , аматьорско.

Разпиляни мисли и ... Фейсбук с хилядите си профили ... И параванът зад който се крием всички . Или не всичко остава скрито ?

На земята има около 6 милиарда хора . Всеки един с уникална съдба . Всеки един със своите мечти и желания и копнежи...Всеки един е ненаписан роман . 6 милиарда двойки очи които гледат .
29mСтараЗагора
секс
Тарабас
Излез от този фейсбук, колега!
Нарежи парче кисело зеле, поръси с червен пипер, олио и излез с чинията пред блока. Шише ракия, неколко вилици и малки чашки.
29mСтараЗагора
smile.gif
Бих изпил с теб една ракия , ама си ми далеч най - вероятно . Обаче нямам зеле . Зелето е от теб smile.gif
Glo
Цитат(Тарабас @ 31/12/2022, 11:39) <{POST_SNAPBACK}>
Излез от този фейсбук, колега!
Нарежи парче кисело зеле, поръси с червен пипер, олио и излез с чинията пред блока. Шише ракия, неколко вилици и малки чашки.

мноо мъдър съвет, в моя квартал има една улица, съседите редовно я затварят, изнасят маси , пиячка, лапачка и почват да се черпят и да денсят, и на нашата улица имахме един пич, цял ден големия му гараж отворен, и който му се поркаше в компания на себеподобни бохеми, редовно се отбивахме с пиене и мезе на магазински цени, мноу яко laugh.gif обаче изпомряха почти всичките от пиене, собственика на гаража и той умря от пиене, май на нашта улица само аз останах 292.gif бургаски вечери бе, рибарски мрежи rolleyes.gif

https://www.flagman.bg/article/279120
Тарабас
Навремето пред блока тва си беше ежедневие. Имахме пейка пред входа, чичковците слизаха с по ена каса бира, мезе, карти и ела че ми трябваш. Баща ми слизаше е ена бира и си я разделяме с него и брат ми. laugh.gif Така за аромат, се едно сме се парфюмирали, така де да сме част от обществото.
Glo
тука като тръгнеш из улиците и отвсякъде ти подвикват разни съграждани, - господине, заповядайте да пийнем по едно за здравето на кмета, обаче по някой път не ти се пие в шес сутринта и ускоряваш крачка и те те погват да те замятат с рибарски мрежи да те уловят и да седнете дружно да пийнете по една една две ракии, затова така се пее в песента - бургаски утрини, дни и вечери, рибарски мрежи ръчно изплетени от дамаджански камъш laugh.gif
Leon
В махалата на баща ми имаше едни веселяци, бяха си спретнали на улицата един навес подпрян на една ограда, две сковани пейки и една маса, навеса покрит с камъш, на около 20 метра от една бакалия, от нея си пазаряха пиене. Татко не пиеше, но понеже го кефеха редовно им носеше по нещо, я вино, я бира ще им купи или пък некво мезенце, много го уважаваха, като минеше по улицата ставаха прави! animatedwink.gif Като в роман на Стайнбек, волни птички божии. Веднъж гледам някаква табела заковали, приближавам се и чета "Търсим сервитьорка". w00tbrows.gif Зиме лете, в суд и пек компанията се събираше на сладка раздумка, нито веднъж не се сбиха или пък некъв золум да направят. Обаче живота си тече, един по един измряха и тъй им се затри кьошка.
Тарабас
Ей ги на симпатягите!

Thursday Next
Тука го имат това веднъж годишно - fête des voisins му викат, демек "празник на съседите", края на май или началото на юни го правят, да е хубаво времето. Всяка кооперация или маала може да си заеме от кметството масички и пейки, опъват ги по паркинги и градинки и всеки вади квото има, нарежда се софра и му удрят едно хапване-пийване. Приятно е.

Лятос на село като гостуваме на нашите пред хоремага е същата картинка: всяка вечер обичайните заподозрени си седят на обичайните маси, разтягат си обичайните лакърдии и си пият обичайните питиета. Преди две години си отиде златният медалист, но веднага се навъдиха кандидати за престижната лидерска позиция. laughing.gif
29mСтараЗагора
ехо
някакъв рефреш нещо ? smile.gif
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/01/2023, 12:24) <{POST_SNAPBACK}>
ехо

Рефрешни го, какво чакаш?
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/01/2023, 23:24) <{POST_SNAPBACK}>
ехо

Какво точно имаш предвид с това "някакъв рефреш"? Темата ти не е паднала надолу, че да я "подбутваш" с безсмислени постове тип флуд. Просто няма интерес към нея. И като добавяш безсмислени коментари, не увеличаваш интереса.
29mСтараЗагора
просто искам да кажа че съм тук smile.gif
29mСтараЗагора
добре ето пак малко материал :

Мозъците ни още не са свикнали.Виртуалният свят е толкова силен и усезаем , но на мозъците ни ще им
е нужно години за да свикнат с динамично променящите се реалности.Но младите определено се справят по-добре от нас .
Достатъчно е само да погледнеш в телефона си , за да присъстваш на важни моменти които се случват на най различни места . Които реално през един нормален твой ден няма как да се случат . Това донякъде си е стрес за психиката , така че човек трябва предпазливо да подхожда към новите неща .
Shade
Цитат(29mСтараЗагора @ 08/01/2023, 14:05) <{POST_SNAPBACK}>
добре ето пак малко материал :

Мозъците ни още не са свикнали.Виртуалният свят е толкова силен и усезаем , но на мозъците ни ще им
е нужно години за да свикнат с динамично променящите се реалности.Но младите определено се справят по-добре от нас .
Достатъчно е само да погледнеш в телефона си , за да присъстваш на важни моменти които се случват на най различни места . Които реално през един нормален твой ден няма как да се случат . Това донякъде си е стрес за психиката , така че човек трябва предпазливо да подхожда към новите неща .

Едва ли за някого представлява интерес на какво не са свикнали мозъците ти и доколко ти е стресната психиката. Опитай нещо друго.
Alexfield
Ами кажи нещо интересно. Какво само рефрешваш?
Как изкара Нова година? Барна ли някоя кълка?
Glo
Цитат(29mСтараЗагора @ 09/01/2023, 00:02) <{POST_SNAPBACK}>
просто искам да кажа че съм тук smile.gif

резервист cool.gif
29mСтараЗагора
lol1.gif
29mСтараЗагора
Чух , че щело да има поевтиняване на петрола . Та ще има ли дефлация или ?
Glo
Цитат(29mСтараЗагора @ 27/01/2023, 21:51) <{POST_SNAPBACK}>
Чух , че щело да има поевтиняване на петрола . Та ще има ли дефлация или ?

има и други българи като тебе дето чули, че като се въведе еврото в българия - всичко щяло да поскъпне двойно, така чули, така разбрали, че щяло да стане, та затова били против еврото, заради добрия си слух са против, та ако питаш мене, да , ще има дефлация, ще има и инфлация, ше има и рецесия, после и малко стагфлация, от всичко по малко че да му е по-сладко на дебилния народ biggrin.gif
29mСтараЗагора
Петък вечер е . И знаете ли ? Никъде няма да отида . И знаете ли защо ? Защото знам , че нищо няма да се случи . Омръзна ми следващия ми ден да е пропилян . Омръзна ми да тровя черния си дроб . Омръзна ми цяла вечер да гледам отегчените им погледи и високомерието им . Аз не се вписвам в техния свят .
Glo
ако си сигурен,че не се вписваш в тоя свят, значи си неосъзнат христянин, те също не са от тоя свят като Исуската им който твърди, че и той не е от тоя свят, изобщо май няма никой на тоя свят дето да е от тоя свят, пожелай си чудо, друго какво ти остава? sunbathing.gif
29mСтараЗагора
Ще дойде момент , просто в който няма да има мъже мили дами ! Ще си танцувате в дискотеката сами . Дано тогава се замислите...Къде са мъжете ? Мъртви .
Thursday Next
Цитат(29mСтараЗагора @ 27/01/2023, 23:28) <{POST_SNAPBACK}>
Ще дойде момент , просто в който няма да има мъже мили дами ! Ще си танцувате в дискотеката сами . Дано тогава се замислите...Къде са мъжете ? Мъртви .

Момко, ако ходиш "на лов" по дискотеките и нищо не ти се получава, няма какво да се заблуждаваш, че като продължиш да ходиш на лов там, внезапно нещо ще се промени. Просто смени "ловните полета". Ти да не мислиш, че само по дискотеките има кълки за баране? animatedwink.gif
agrippa
Цитат(29mСтараЗагора @ 10/12/2022, 20:05) <{POST_SNAPBACK}>
Вие го обръщате на философия , обаче истината е много плашеща хора.

Истината е , че хората стават лоши точно заради липсите си . Когато човек е искал да има нещо , а го е нямал.А в същото време друг го е имал.А колкото повее имаш , толкова повече тренираш чувството си да имаш. И после ако нямаш болката е силна . Ето аз в момента го удрям на писателство, защото нямам . Какво нямам ли? Няма да ви кажа .

Нямаш читатели? Или слушатели. gathering.gif
Хубуу си беше едно време: имам си храна, имам си вода, имам си покрив, имам си книги и грамофон – абе всичко си имам!Щото нямаше интернет. Да гледам в на другите двора...
king.gif
agrippa
Цитат(29mСтараЗагора @ 31/12/2022, 02:56) <{POST_SNAPBACK}>
...
На земята има около 6 милиарда хора . Всеки един с уникална съдба . Всеки един със своите мечти и желания и копнежи...Всеки един е ненаписан роман . 6 милиарда двойки очи които гледат .
Трябва да са 8 по статистиката. Но не е сигурно, щото ако извадим тия с двойно гражданство, може и 6 да са.
И как да ви липсват хората, та нали живеете в блокове и усещате съседите по всяко време кво правят?
Мен ако питате – светът е пренаселен. Много сме нагъсто.

29mСтараЗагора
Приятели тръгнаха новите автобуси в Стара Загора !
Страхотни са ! Чисто нови ! Няма втора употреба ! Електрически .
Alexfield
Ай честит ви сивилизасион у Заарата daisy.gif
Leon
И в Казанлък гледам от няколко години минаха на електрически автобуси. Затриха тролейбусния транспорт, нарязаха жиците и сега електрички на батерии.
hammer.gif
Glo
Цитат(29mСтараЗагора @ 28/01/2023, 13:56) <{POST_SNAPBACK}>
Приятели тръгнаха новите автобуси в Стара Загора !
Страхотни са ! Чисто нови ! Няма втора употреба ! Електрически .

честито, в бургас сме с нови електрически от години, очаквам скоро да минем на летящи на звездна светлина вагончета sunbathing.gif
Тарабас
Е, че той зе вози на автобус. Тва бие на 20 век.
agrippa
Няма да има. Веднъж вдигнати цените, те почти няма как да паднат. На бензина може би. Но не и надругите стоки. Щото и заплатите се вдигнаха. Откъде знам ли? Ми щото при нас тва вече се случи.
agrippa
Остани си вкъщи. Твоят дом е твоята крепост.

А те жените, очакват на тях нещо да им се случи, от страна на мъжете, които трябва да имат съответния план за вечерта. animatedwink.gif

И тука 1 виц се сетих:

Питали радио Ереван, как да отличим младите от старите?
– Младите се къпят, преди да излизат. А старите, като се изкъпят, вече не излизат.
Питето
Цитат(agrippa @ 28/01/2023, 05:19) <{POST_SNAPBACK}>
... Мен ако питате – светът е пренаселен. Много сме нагъсто.

Това му е хубавото на днешния свят — нагъсто хората и като закъсаш, все ще има наблизо някой да ти помогне. Да бе, дори в България се случват постоянно подобни неща. А може би, защото сме се попроменили леко (за мамковината пиша) и ни се получава с пренаселването и помагането.
Glo
като на света не му пука за тебе, на тебе кво толкова ти е запукало за света, да мре там целия свят, ама все не умира деееба cool.gif иначе народа постоянно измира, едни отиват в ада, други отиват в рая, обаче през вековете христяните са сътворили една от най-големите си измами - а именно, че ада е владение на Сатаната и неговите дяволи и тяхната работа е да ни измъчват вечно в ужасни мъки! Стоп! СТОП! я чакай малко w00tbrows.gif -- какво е ПИСАНО в библията - кой го е сътворил тоя АД? пише, че Бог го е сътворил за да измъчва вечно грешниците, за да задоволи садистичната си натура ! а Сатаната е против всичките тее божии дивотии! Сатана на изсраелски означава Противник! как така стана, че уж той бил шефа на Ада деееба rolleyes.gif

хората съвсем са полудели с тоя Бог, нали гледате христянските дебили във форума какви ги дрънкат! моята скъпа приятелка Аллибалли, която иначе е мноо хубаво момиче,твърди че Бог накарал Русия да нападне Украйна laugh.gif а другия мой скъп приятел Христов, който си пада малко предател и долна порта, твърди точно обратното laugh.gif христянска му работа, явно праят контакти с различни свети духове 292.gif

приказвам си одеве с една върла христянка, според която Бог е за запазване на лева

цък
Glo
здравейте верни приятели, поздрави от дъждовен Дубай 770d4fd976.gif откъдето все пак успях да информирам дебилния ни народ за цената на хляба след приемането ни в еврозоната!

15 евро ше стане хляба след като приемем еврото, и това е което продажните ни управляващи крият от нас 292.gif

народа понеже твърди, че не били информирани, шото цял ден висят във фейса и нямат време да се самоинформират, та народа твърди, че пенсиите и заплатите щели да паднат наполовина а хляба от два лева щял да стане 2 евро, о, свещена простота... 15 евро ще стане, ше има да си мечтаят после за хляб от 2 евро navikvane.gif бензина ше стане 30 евро литъра, а панелна гарсониерка 20 кваддрата ше е минимум милион, искат да ни затрият като държава и народ sunbathing.gif

нека всички дружно в неделя на протеста за запазване на лева! ето моята приятелка Алли Балли която много уважавам заради добротата и искрената й вяра в бога, платила на православен свещеник да благослови протестта във Варна.. та може би чрез божията сила варналии да си останат с лева, Питето ше го скъсам тогава от подигравки laugh.gif пристигаш във Варна на море и хоп! обменяш евро за левове, евтиния бате wavetowel2.gif
Glo
не знам отде го купуват тоя хляб по 2 лв, сигурно от кварталните магазини, знаете моята промоционална политика, винаги си намирам хляб по лев и двайсе примерно в хипермаркетите, като купя 5 хляба за фризера и ми излизат 6 лв вместо 10 лв b_046.gif не икономисват бе, пенциите с тее големи пенсии дето им ги вдигнаха, хич не им дреме за цените thumbup.gif
ЕксГорски
Цитат(Glo @ 30/05/2025, 11:47) <{POST_SNAPBACK}>
нека всички дружно в неделя на протеста за запазване на лева!

Смешен плач, ... поръчан от Владимир Владимирович wavetowel2.gif
Glo
oops.gif

цък
Glo
с моя 23 годишен тренинг из българските форуми, никой тежък дебил от фейса не може да ми изскочи без да бъде тотално посечен или поне направен на кръгъл идиот laugh.gif
Glo
като Араминта Помиярката съм - вечно се смяфкам и аз 453.gif
Shade
Цитат(Glo @ 30/05/2025, 02:47) <{POST_SNAPBACK}>
здравейте верни приятели, поздрави от дъждовен Дубай 770d4fd976.gif откъдето все пак успях да информирам дебилния ни народ за цената на хляба след приемането ни в еврозоната!

15 евро ше стане хляба след като приемем еврото, и това е което продажните ни управляващи крият от нас 292.gif

народа понеже твърди, че не били информирани, шото цял ден висят във фейса и нямат време да се самоинформират, та народа твърди, че пенсиите и заплатите щели да паднат наполовина а хляба от два лева щял да стане 2 евро, о, свещена простота... 15 евро ще стане, ше има да си мечтаят после за хляб от 2 евро navikvane.gif бензина ше стане 30 евро литъра, а панелна гарсониерка 20 кваддрата ше е минимум милион, искат да ни затрият като държава и народ sunbathing.gif

нека всички дружно в неделя на протеста за запазване на лева! ето моята приятелка Алли Балли която много уважавам заради добротата и искрената й вяра в бога, платила на православен свещеник да благослови протестта във Варна.. та може би чрез божията сила варналии да си останат с лева, Питето ше го скъсам тогава от подигравки laugh.gif пристигаш във Варна на море и хоп! обменяш евро за левове, евтиния бате wavetowel2.gif

Проницателността на простолюдието граничи с гениалност. Потвърди се при ковид-ваксините, сега се потвърждава при въвеждането на еврото. "Они си мислят, че мо'ат а ме излъжат и да ми прибѐрат парите, ама ази не съм не съм шашав, язи съм умен и хитър, и нема а мине номеро!"
Справка - форумния Бай Ганьо.
Бай Ганьо
Че ви обраха по ковидно време стана ясно дори и на марсианците.
Само ти си пееш една и съща песен. laughing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.