Здравей.
Такъв е живота и това е живота. Имаше една Людмила Живкова, която от позицията на Нещо и министър на културата и Още Неща по вестници и сбирки закова за обществото неин лозунг: "бори се за правото да кажеш този свят е и мой". Съжалявам, но никак не ми се вързва. Четох за доста древен елемент от културата на прабългарите - оренда. Нещо като духовна връзка със света и вселената. За орендата принципа е " всичко, което е съм и всичко, което съм е". Има нещо подобно и в запозна едно е всичко и всичко е едно. За мен извода е че светът е дуалистичен и е добре да си и двете - и Света иТи. Иначе може и да страдаш.
Не смятам, че човек трябва да се бори за нещо, което има по рождение - света, още повече за право ... Уа.
Не бях забелязала тази черта на Людмила. Все я хвалят и прехвалват, но комунизма не е простил на никой явно.
Виж във форумите никой не пише Здравей, само в писмата се пише. А повечето от тукашните и там не го пишат.
Но иначе ти го връщам Здраве и повече.
За Оренда бях чела отдавна, но не си спомням.
Иначе се изненадах, че принципа е същия и в това, което ме води - водителството.
Материала който чета.
А и то може да се изкаже по този начин - Бог е в нас и ние сме в Бог.
Това последното прозвуча като за фотона, че може да бъде вълна и фотон. Така и човек може да бъде света и човек.
Но във всичко се съдържа всичко.
Какво значи света е дуалистичен? Всичко си има две страни или нещо друго?
Много ми е познато учението ти. Все едно съм го учила цял живот и знам точно кой ми го преподава от известно време.
Най- най- според моето разбиране е човекът, основоположник на това учение. И това ме прави щастлива много.
Още повече, че знае точно кога да ме събуди, за да си видя съня в съновника и още повече може да ми показва такива живи сънища - по-живи от живота, че направо се смаях, като от години не помнех ни един сън като се събудя.
Още повече, че може да ми запечатва време в съня от действителността. Направо нямам думи.
Човека се познава по Учителя. Ако твоят е същия, ще се разберем. Иначе не.
ПП Преди ти изпитвах границите. ... Извинявам се. Друг път повече така няма да правя ако имаме един Учител. Изобщо няма да си го позволя даже. ... Поради незнание е било.
Но пък как всички се застъпиха за теб единодушно. Тук трудно се постига единодушие, та се смаях чак. Обикновено все се джафкат.