Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Руската пропаганда достигна ново дъно
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 02/01/2023, 01:23) <{POST_SNAPBACK}>
И от къде дойде това русофили-антиваксъри!
Опорките ви нямат край.
То да беше ... да му го навреш, ама то акъл, дет вика бат Бойко.
Мангъров му писна да ви обяснява, че не е против ваксините (и много други не са), ама кой да го чуе.
Важно е да се повтаря опорката.
Та, искахте някакви обяснения ли! laughing.gif

Общият момент при цялата ви колегия алтернативници е категорията "анти". Тя е същността на опорките ви. Искаш ли извадка от форума или за толкова имаш акъл без да си го навираш? Провери пак дали на корифеят ти Мангъров не е е заеквал с обяснения как ваксините били излишни, масова зараза била необходима вместо тях. Тъй като щяла да доведе до бърз стаден имунитет.
Е, постигнат ли е стаден имунитет сред преболедувалите ковид? Резистентни ли са преболедувалите на новите варианти на ковид? Да или не?
Знае се, че си неспособен на каквито и да е задълбочени смислени обяснения, тъй че, ако обичаш, отговори с "да" или с "не". Вместо с безсъдържателни хилещи се икони, единствената опорка, на която се крепи неумението ти да формулираш завършена мисъл.
agrippa
Цитат(Buitenlander @ 02/01/2023, 04:41) <{POST_SNAPBACK}>
Има цял куп изследвания, показващи пряка вързка между русофилия - анти(Ковид)ваксърство и тръмпАнарство - анти(ковид)ваксърство.
И да, искам обяснения и отговори на въпросите , които ти поставих.

Аз също съм за естествения отбор, макар и да съм ваксиниран. Ама да искаме обяснения – тука да не е полицията... Нормалното е да изказваме мнения, както ги разбираме и да не се обиждаме на другите. Дето не ни разбират от първо четене.
agrippa
Цитат(Shade @ 02/01/2023, 08:16) <{POST_SNAPBACK}>
Общият момент при цялата ви колегия алтернативници е категорията "анти". Тя е същността на опорките ви. Искаш ли извадка от форума или за толкова имаш акъл без да си го навираш? Провери пак дали на корифеят ти Мангъров не е е заеквал с обяснения как ваксините били излишни, масова зараза била необходима вместо тях. Тъй като щяла да доведе до бърз стаден имунитет.
Е, постигнат ли е стаден имунитет сред преболедувалите ковид? Резистентни ли са преболедувалите на новите варианти на ковид? Да или не?
Знае се, че си неспособен на каквито и да е задълбочени смислени обяснения, тъй че, ако обичаш, отговори с "да" или с "не". Вместо с безсъдържателни хилещи се икони, единствената опорка, на която се крепи неумението ти да формулираш завършена мисъл.
Болестите са за това: да разредят малко обстановката... Е, някои ги възприемат като удачен бизнес, ама ние нали не сме от тях.
Shade
Цитат(agrippa @ 02/01/2023, 07:35) <{POST_SNAPBACK}>
Болестите са за това: да разредят малко обстановката... Е, някои ги възприемат като удачен бизнес, ама ние нали не сме от тях.

Как точно съответства това твое заключение на самомнителните изхвърляния на заекващия пророк Мангъров?
wal
Цитат
и от време на време се изразявам в измерена реч.

Светни ме моля те що е това ....измерена реч!? Да не би да е измерена, щото ти я измерват с някакви инструменти, с шублер може ли? Ами мерните единици, тях да не забравиш.
Buitenlander
Цитат(agrippa @ 02/01/2023, 16:32) <{POST_SNAPBACK}>
Ама да искаме обяснения – тука да не е полицията... Нормалното е да изказваме мнения, както ги разбираме и да не се обиждаме на другите. Дето не ни разбират от първо четене.

Нямам нищо против и така да е, но да не забравяме - мнението е като гъза, всеки го има. И когато не е подкрепено с факти, логика и обяснения - струва точно колкото това, дето излиза от гъза.
Бай Ганьо
За какви изхвърляния говориш!
Човекът ви каза; Болните да се лекуват, здравите да работят и да живеят нормално.
Какво постигнахте като набутахте всички като лалугери по дупките им и наплашихте хората до смърт!
Ми да си бяхте седяли там като ви е толкова страх.
Има хора, които не ги е страх от вируси.
Защо изпълзяхте!
evanka
Цитат(Бай Ганьо @ 30/12/2022, 06:43) <{POST_SNAPBACK}>
Тази сутрин гледах Елена Поптодорова по БНТ.
Това е достатъчно, нали!
Дет казва Карбовски: Абе от де се взеха толкоз много нови комсомолци подкрепящи Америка? Преди въобще не им чувахме гласчетата!

Не им се чуваха гласчетата, защото не им се даваше ефирно време.
Шефовете на редакции се усетиха, че парите вече няма да идват от Русия и бързат да се нагодят към новите условия.
Бай Ганьо
Така е. Руски филм едва ли е излъчван в последните 30 години.
Не, че е наложително, но другарите тук, които постоянно натъртват за излъчването на руската телевизия в петък, тогава до колкото си спомням имаше не само руски филми.
Ей ся ще ми кажат, че съм комунист.
Ок съм и с това, щот си го преместя в другия крачол. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/01/2023, 01:20) <{POST_SNAPBACK}>
За какви изхвърляния говориш!
Човекът ви каза; Болните да се лекуват, здравите да работят и да живеят нормално.
Какво постигнахте като набутахте всички като лалугери по дупките им и наплашихте хората до смърт!
Ми да си бяхте седяли там като ви е толкова страх.
Има хора, които не ги е страх от вируси.
Защо изпълзяхте!

Звучиш като разказващ пиянски видения. Всъщост дори и това не ти се отдава като хората. Опитай с "помощ от приятел". Би трябвало да има около теб някой способен да формулира последователно аргументирано обяснение.
"Човекът" ти пелтечеше как епидемията нямала да спре да се разраства, докато 70% от населението не преболедува ковид. И който умрял - умрял, чудо голямо. Ваксини не били необходими, създаденият имунитет щял да бъде траен.
Е, така ли стана? Или се оказа, че имунитетът е нетраен?
Понастоящем епидемията е в рецесия благодарение на ваксините. От 8-милиардно човечество преболедувалите са около 660 милиона, което е далеч от 70%. Смъртните случаи, асоциирани с ковид, са около 7 милиона. Колко ли щяха да бъдат смъртните случаи без ваксини, ако глуповатите мангъристи бяха взели превес?
За какво набутване по дупки дрънкаш? Кой е бил наплашен до смърт? В условията на епидемията хората си живееха живота нормално, като като отговорно се придържаха към мерките за безопасност. Имаше разни гласовити тъпанари-антиваксъри, но гласовете им започнаха осезаемо да заглъхват, когато поведоха щафетата на тежките случаи на ковид.
Набутване на всички по дупките има само в Китай. Защо не го одобряваш в качеството си на изтъкнат антиваксър и последователен поддръжник на диктатури от съветски тип?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/01/2023, 06:40) <{POST_SNAPBACK}>
Руски филм едва ли е излъчван в последните 30 години.
Въпреки излъчването на руската телевизия в петък, тогава имаше не само руски филми.

Съветски филми ли ти липсват? Наистина ли ти е проблем да ги гледаш?
Ето ти да се наслажаваш на изтърканата от предвъвкване тема "Великая Отечественная". Не е както невъзможния достъп по онова време до империалистическия антисъветски американски "Рамбо".

Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 03/01/2023, 17:13) <{POST_SNAPBACK}>
Съветски филми ли ти липсват? Наистина ли ти е проблем да ги гледаш?

Преместих си го. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/01/2023, 07:58) <{POST_SNAPBACK}>
Преместих си го. laughing.gif

Това е добра новина. Ето ти още руски филми, за да продължиш с наслада да си го местиш напред-назад: https://www.youtube.com/watch?v=Va9U0ynvYCk
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 03/01/2023, 15:40) <{POST_SNAPBACK}>
Така е. Руски филм едва ли е излъчван в последните 30 години.
Не, че е наложително, но другарите тук, които постоянно натъртват за излъчването на руската телевизия в петък, тогава до колкото си спомням имаше не само руски филми.
Ей ся ще ми кажат, че съм комунист.
Ок съм и с това, щот си го преместя в другия крачол. laughing.gif

Добре да се информираш преди да дрънкаш глупости. Само последните 2 години по национални телевизии бяха излъчени сериалите “Кухня” ,”Кухня 2” “Хотел Елеон” и т.н. Ако се напъна, ще ги докарам до над 100 руссите продукции, и то не за последните 30, а за последните 10г.
И да, комунист си, защото също като тях лъжеш като разпран. smile.gif
Shade
Цитат(Buitenlander @ 03/01/2023, 09:07) <{POST_SNAPBACK}>
И да, комунист си, защото също като тях лъжеш като разпран. smile.gif

Знаем дежурното му възражение:
Цитат(Бай Ганьо @ 03/01/2023, 07:58) <{POST_SNAPBACK}>
Преместих си го. smile.gif

Ще си го премести: назад-напред, назад-напред, назад-напред... a4dff7b7.gif
Buitenlander
Цитат(Shade @ 03/01/2023, 18:35) <{POST_SNAPBACK}>
Знаем дежурното му възражение:

Ще си го премести: назад-напред, назад-напред, назад-напред... a4dff7b7.gif

Най-вероятно така ще стане. Този начин на комуникация ме натъжава.
Alexfield
Това е единствената възможна комуникация с потребителя Бай Ганьо. На него капацитетът му стига единствено да влезе в ролята лайномет срещу вентилатор: Мята някакво лайно и се кефи, как се е разхвърчало и кого е оплискал. Изобщо няма смисъл да очакваш от него да участва в аргументирана дискусия. Той толкова си може.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 03/01/2023, 17:03) <{POST_SNAPBACK}>
За какво набутване по дупки дрънкаш? Кой е бил наплашен до смърт? В условията на епидемията хората си живееха живота нормално, като като отговорно се придържаха към мерките за безопасност.

laughing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.