Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Руската пропаганда достигна ново дъно
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Да се посмеем заедно на ненадминатите висоти, достигнати от руската пропаганда: "Стать добровольцем - мужское решение". a4dff7b7.gif

biggeorge
Цитат(Shade @ 24/12/2022, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>
Да се посмеем заедно на ненадминатите висоти, достигнати от руската пропаганда: "Стать добровольцем - мужское решение". a4dff7b7.gif

Този клип е антируска пропаганда.
За да го изгледам изгубих 15 минути от живота си, които никога няма да се върнат. wacko.gif
Потребителят направил този видеоклип не живее в Русия.
По-вероятно живее в Украйна или някъде „на Запад”.
Освен това е изпълнен с омраза към Русия и руснаците, което показва, че е с психични отклонения.
Остава без отговор въпроса защо ти се наслаждаваш на подобни изпълнения?!? neprichom.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 24/12/2022, 14:38) <{POST_SNAPBACK}>
За да го изгледам изгубих 15 минути от живота си, които никога няма да се върнат. wacko.gif
Освен това е изпълнен с омраза към Русия и руснаците, което показва, че е с психични отклонения.
Остава без отговор въпроса защо ти се наслаждаваш на подобни изпълнения?!? neprichom.gif

Отговарям в разбираем за теб спънат и нискообразован стил на изразяване:
Toзи материал съдържа автентични клипове на руската пропаганда.
Човекът ги показва и се смее.
Ти нищо не показваш, само дрънкаш безсмислици на вятъра.
Със сигурност не живееш в Русия или Европа в 21-ви век, а някъде на забутано по-"на Изток" в 19-ти век.
Явно само толкова можеш.
Готов съм да изгубя 15 минути от живота си, за да ти се посмея.
Освен това, който е изпълнен с омраза към цивилизования свят, е с психични отклонения.
Наслаждението ми от клипа е пренебрежимо малко в сравнение с върховното ми наслаждение от беззъбата ти и безпомощна липса на сериозна контра-аргументация.
Нищо не забавлява повече от теб.
Това е отговорът на въпроса ти
453.gif
нищ по дух
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 00:38) <{POST_SNAPBACK}>

Така и така си изгубил 15 минути, ако беше изгубил още някакви си 15 секунди, толкова ми бяха нужни, да намеря и прочета, щеше да видиш информация за този руснак, живял си в родния му Челябинск, до март 2022 и заради Войната на путьин срещу Украйна, а не заради СВО в Украйна се е принудил да напусне Русия и в момента е в Тбилиси, Грузия:
https://youtube.fandom.com/wiki/NFKRZ
нищ по дух
Цитат(Shade @ 24/12/2022, 20:27) <{POST_SNAPBACK}>

https://youtu.be/0866r1dB-HY

biggeorge
Още пропаганда, този път украинска.
Не е учудващо, че сте на страната на украинските нацисти, ако гледате само такива пропагандни клипове. no.gif
нищ по дух
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 11:20) <{POST_SNAPBACK}>
Още пропаганда, този път украинска.
Не е учудващо, че сте на страната на украинските нацисти, ако гледате само такива пропагандни клипове. no.gif

А ти се самоопредели вече, привърженик на тези от Възраждане, а знаем те какви са, правилно си ги написал преди, няма нужда да се извиняваш, любителите на тричането, а ако гледаш само Россия 24 те разбирам, обаче аз гледам десетки руски канали от руски източници, не телевизия и виждам пропагандата и лъжата от местата на манипулираните събития, както виждам и на живо от Украйна, от българи отишли там да помагат!
biggeorge
Виждаш само това, което украинските нацисти искат да видиш.
Не виждаш масовите гробове, които украинците са изкопали.
Не виждаш убийствата на цивилни, които украинците извършват всеки ден.
Не виждаш терористичните актове, които СБУ организира и извършва.
Не виждаш, че така наречените украински бежанци са всъщност бойци на ВСУ.
Не виждаш, че украинската гражданска война се използва от колективния Запад за насаждане на омраза към Русия.
Не виждаш, че конфликта в Украйна се използва от украинската мафия за трафик на хора, наркотици, оръжия.
Нищо не виждаш, защото си ослепял от прекалено много гледане на украинска пропаганда.
нищ по дух
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 12:08) <{POST_SNAPBACK}>
Виждаш само това, което украинските нацисти искат да видиш.
Не виждаш масовите гробове, които украинците са изкопали.
Не виждаш убийствата на цивилни, които украинците извършват всеки ден.
Не виждаш терористичните актове, които СБУ организира и извършва.
Не виждаш, че така наречените украински бежанци са всъщност бойци на ВСУ.
Не виждаш, че украинската гражданска война се използва от колективния Запад за насаждане на омраза към Русия.
Не виждаш, че конфликта в Украйна се използва от украинската мафия за трафик на хора, наркотици, оръжия.
Нищо не виждаш, защото си ослепял от прекалено много гледане на украинска пропаганда.

Ти проруски нацист и български фашист ли си?
Термина "колективния Запад" се използва от руските пропагандатори, мразещи свободния свят, но желаещи да се ползват от благáта му, независимо от къде са произведени, защото всичко в момента, което се ползва от всеки, дори и 100 процента от Китай да е, е измислено в "колективния Запад", който вероятно включва САЩ и Западна Европа.

Ха ха ха, има при мен няколко бойци от ВСУ, някои са жени, много са готини, има и като за теб.
Нищо не каза за руснака, "живеещ в Украйна или на Запад", който повече от 10 години показва Русия на света от Русия, Челябинск е голям град, познавах една рускиня от там, живееше наблизо, преди 30 години, та той как е надъхан от вън, като е живял там и показва всичко от там, от Русия, не от някъде другаде?
ЕксГорски
Жоре, ти съвсем изперка!
Голямо празнуване на Коледа е било, за да не изтрезнеш до сега! wavetowel2.gif
biggeorge
Цитат(нищ по дух @ 25/12/2022, 12:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ти проруски нацист и български фашист ли си?

Не.
Термина "колективния Запад" се използва от руските пропагандатори, мразещи свободния свят, но желаещи да се ползват от благáта му, независимо от къде са произведени, защото всичко в момента, което се ползва от всеки, дори и 100 процента от Китай да е, е измислено в "колективния Запад", който вероятно включва САЩ и Западна Европа.

Термина "колективния Запад" се използва от самия колективен Запад, за да ги обозначи като съюз противопоставящ се на Изтока - Русия и Китай.
Ха ха ха, има при мен няколко бойци от ВСУ, някои са жени, много са готини, има и като за теб.

Горкичкия.
Пуснал си агенти на СБУ и бойци на ВСУ в дома си.
Ще се моля за твоето спасение.
Нищо не каза за руснака, "живеещ в Украйна или на Запад", който повече от 10 години показва Русия на света от Русия, Челябинск е голям град, познавах една рускиня от там, живееше наблизо, преди 30 години, та той как е надъхан от вън, като е живял там и показва всичко от там, от Русия, не от някъде другаде?

Човекът е станал жертва на антируската пропаганда.
Затова сега е руснак-русофоб.
Сигурно мрази и майка си, и собствения си руски произход, което за мен е форма на психопатия.
Няма нищо срамно в това да си руснак.
Срамно е да си украински нацист или да подкрепяш украинските нацисти.
biggeorge
Както вече казах, аз алкохол не пия.
Забелязвам обаче, че ти не спираш да пишеш за измисления от теб мой алкохолизъм.
Тези ти действия ясно показват, че си лъжец и манипулатор.
Затова не ми е особено приятно да си общувам с теб.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 15:32) <{POST_SNAPBACK}>

Срамно е да си толкоз неграмотен, че да разправяш, че 40 милона украинци са ... нацисти, фашисти!

Някаде мярнах, че си бил студент - интересно по какво?
нищ по дух
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 14:32) <{POST_SNAPBACK}>
...

Горкичкия.
Пуснал си агенти на СБУ и бойци на ВСУ в дома си.
Ще се моля за твоето спасение.

...

Няма нищо срамно в това да си руснак.

Не са ми в дома, работят си хората и от време на време ги виждам и с някои имам контакт, "бойци", беше на шега, като отговор на твоите бойци.
Кой е казал че е срамно, не съм писал, че е срамно да си руснак, срамно е да считаш другите за по-долни хора, а те, някои руснаци така са се отнасяли към украинците, а и не само към тях, а не е ли срамно, долно и отвратително, да убиваш и разрушаваш и да изгониш милиони заради рускоговорящи, не, не е заради тях, а заради територията, заради богатствата на тая територия, да вземат да си облагородят Сибир, защо изгониха хората и защо продължават да убиват и рушат?
Както ти писа и Shade, за руския не съм като на неговото ниво и не съм чел класиците в оригинал, но съм чел книги на руски, така и сега ти пиша, както съм писал, учил съм от руски учебници и сега също ползвам руски учебници, не владея езика като руснак, може и да не знам много думи и да не разбирам понякога специфични думи и изрази, но това което ми е нужно, ми е достатъчно, за да науча примерно чужд език чрез руски учебник, защото на български има един или два учебника за съответния език, които ти дават само някакво малко начало.
Shade
Цитат(нищ по дух @ 24/12/2022, 23:33) <{POST_SNAPBACK}>
Така и така си изгубил 15 минути, ако беше изгубил още някакви си 15 секунди, толкова ми бяха нужни, да намеря и прочета, щеше да видиш информация за този руснак, живял си в родния му Челябинск, до март 2022 и заради Войната на путьин срещу Украйна, а не заради СВО в Украйна се е принудил да напусне Русия и в момента е в Тбилиси, Грузия:
https://youtube.fandom.com/wiki/NFKRZ

Всъщност признава, че е изгубил 15 минути в невежи опити да разбере за какво се говори в материала. smile.gif
Ако беше що-годе образован, най-малкото щеше да е проучил кои са руските актьори от клиповете и да е установил, че живеят в Русия. Но най-вече щеше да е осмислил, че ако тези актьори разиграваха неодобрени от диктатора антируски пропагандни скечове, вече щяха да са в затвора (или в Гулаг, който отново работи на пълни обороти за последните 10-тина години).
biggeorge
Ако в момента наистина имаше работещ Гулаг в Русия, ти щеше да си в него. dry.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 04:58) <{POST_SNAPBACK}>
Както вече казах, аз алкохол не пия.
Забелязвам обаче, че ти не спираш да пишеш за измисления от теб мой алкохолизъм.
Тези ти действия ясно показват, че си лъжец и манипулатор.
Затова не ми е особено приятно да си общувам с теб.

Разбира се, разбира се, алкохолът е слаб стимул за теб. Ето ти да се натряскаш с руско шовинистично (в случая сценично) изкуство - "музика": Я русский.
Възторженият текст, буквално либрето, е умопомрачителен и издържан в дилетанското професионално ниво на руските про-милитаристични пропагандни клипове, представени по-горе: "Аз съм руснак, напук на целия свят!". Само ти можеш да ни разясниш за чий му дреме на светът, че някакъв си дрисльо бил руснак. w00tbrows.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 06:08) <{POST_SNAPBACK}>
Ако в момента наистина имаше работещ Гулаг в Русия, ти щеше да си в него. dry.gif

Вземи се пообразовай малко. laugh.gif
Модерният Гулаг служи за набиране на сурово месо за "защита" на Родината чрез експанзионистична агресия:

biggeorge
Не всички украинци са нацисти.
Тези украинци, които не подкрепят нацистите в Киев са обявени за руснаци, които трябва да бъдат унищожени.
Бил съм студент преди десетина години по специалност, за която нямаш никакви знания и умения.
С времето осъзнах, че няма никакъв смисъл да ви обяснявам какво съм учил, след като не го разбирате.
Освен това забелязах, че говорите с презрение за висшето ми образование, а не е ясно самите вие с какво образование сте.
Ако след време се окаже, че сте се нацифицирали дотолкова, че да не можете да разсъждавате разумно и да преценявате обективно случващото се, ще стане безсмислено да си говоря с вас на тема „Украйна-Русия”.
Но аз не губя надежда, че умовете ви могат да се прочистят от украинската нацистка пропаганда. happy.gif
Shade
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 06:36) <{POST_SNAPBACK}>
няма никакъв смисъл да ви обяснявам какво съм учил

Това е вярно. Би имало някакъв смисъл да ни покажеш какво си научил. Изглежда като нищо... wink.gif
biggeorge
Всеки ден ви показвам какво съм научил.
Това, че ти не можеш да го разбереш, си е изцяло твой проблем.
Shade
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 06:54) <{POST_SNAPBACK}>
Това, че ти не можеш да го разбереш, си е изцяло твой проблем.

Тц. Изобщо нищо не си показал. Само голи лозунги и декларации скандираш.
Дай поне веднъж нещо сериозно и съдържателно. Нали уж се биеш в гърдите за много образован? Издигни се над нивото на получилите диплома в селска кръчма.
ЕксГорски
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 16:36) <{POST_SNAPBACK}>
по специалност, за която нямаш никакви знания и умения.

Ясно: сценични изкуства! sunbathing.gif
Тарабас
Личната трагедия на вас мурзилките е, че не само играете роля на мурзилки, на вас животът ви е една мурзилка.

ЕксГорски
Цитат(Shade @ 25/12/2022, 17:14) <{POST_SNAPBACK}>
"Аз съм руснак, напук на целия свят!". Само ти можеш да ни разясниш за чий му дреме на светът, че някакъв си дрисльо бил руснак. w00tbrows.gif

"...Читайте,
     завидуйте,
           я —
             гражданин
Советского Союза..."

w00tbrows.gif

Маяковски
нищ по дух
Цитат(ЕксГорски @ 25/12/2022, 19:33) <{POST_SNAPBACK}>
"...Читайте,
     завидуйте,
           я —
             гражданин
Советского Союза..."

w00tbrows.gif

Маяковски

В случая, в думата "гражданин", ударението е на и, уточнявам за тези, които не знаят как се произнася на руски. smile.gif
А и в "Советского", "ого" се произнася "ава", "Савьетскава Саюза".
ЕксГорски
"... Мисля за последния фашист
Аз мисля за него отдавна, още от Мадрид ... в последния фашистки град вдига ръце пред танка, на който ще има червено, именно червено знаме."

Любимият сталински поет Константин Симонов в ... 1939!

Когато СССР никой не го е заплашвал, когато с Германия е подписан договор за взаимопомощ и ненападение, когато планът Барбароса още не е съществувал!

Русия винаги е била агресивна
Винаги е "унищожавала фашизма" - в последния фашистки град : Берлин или Мюнхен, Париж или Брюксел, в Адис-Абеба или Луанда, в Киев и Харков в ...

Някога, както и днес, в Украйна, Полша, Прибалтика, Финландия ...
За спасението на цивилизования свят е наложително Руся да бъде озаптена - не унищожена - озаптена в границите й, в ... калта й!
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 16:08) <{POST_SNAPBACK}>

406.gif Айде понамали малко безумията, става ли? Това, че Шейда, от десетилетия живеещ в Щатите и най-вероятно притежаващ американско (или двойно) гражданство, не е в гулаг, значи, че няма работещи гулаг? Ти добре ли си? Мислиш ли преди да пишеш?
Thursday Next
Цитат(biggeorge @ 25/12/2022, 16:54) <{POST_SNAPBACK}>

Именно - всеки ден показваш едно голямо нищо. От началото на годината като кречетало повтаряш едно и също. И като те чете човек, добива ясното впечатление, че изобщо не знаеш какво значат две трети от думите, с които боравиш. Да не говорим за съжденията като "те мразят Русия/искат да насаждат омраза към Русия". Лакърдията "тия ни мразят", "тия ни обичат" е ниво на слабообразовано селянче, което не е напускало селищната си система. Да говориш за любов и омраза в контекста на международни отношения е върхът на безхаберието.
Thursday Next
Цитат(нищ по дух @ 25/12/2022, 19:47) <{POST_SNAPBACK}>
В случая, в думата "гражданин", ударението е на и, уточнявам за тези, които не знаят как се произнася на руски. smile.gif
А и в "Советского", "ого" се произнася "ава", "Савьетскава Саюза".

Аренеманужда. От тук пишещите, само Жорето не знае руски. animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 25/12/2022, 19:33) <{POST_SNAPBACK}>
"...Читайте,
     завидуйте,
           я —
             гражданин
Советского Союза..."

w00tbrows.gif

Маяковски

Хихи, и аз точно за "краснокожая паспортина" се сетих. Наборе, наборееее ... laughing.gif
Потребител

Wait for me, and I'll come back!
Wait with all you've got!
Wait, when dreary yellow rains
Tell you, you should not.

Wait when snow is falling fast,
Wait when summer's hot,
Wait when yesterdays are past,
Others are forgot.

Wait, when from that far-off place,
Letters don't arrive.
Wait, when those with whom you wait
Doubt if I'm alive.

https://www.youtube.com/watch?v=X5dBdlZTvRY&t=0

https://invidious.snopyta.org/watch?v=X5dBd...style=invidious

- - -

Добър вечер, зайчета!

:.)

нищ по дух
Цитат(Thursday Next @ 26/12/2022, 00:37) <{POST_SNAPBACK}>
Аренеманужда. От тук пишещите, само Жорето не знае руски. animatedwink.gif

Не ми се вярва да не е учил руски, макар и 3 - 4 години, защото според годините, които си мисля че е, по-късно почваха с руския, ама за него беше всъщност smile.gif, с най-добри намерения, може да му се наложи да посреща руснаци, да знае...
Да не стане като тука:

Разговор между българи в Русия, "перфектно" владеещи руски, пред асансьор в
хотел:
- Въй сефте в Маскву?
- Имеет си хас.
- А асансьор бачкает?
- Йок, ево мама! Закеркенечился между етажами!
- Е, значит прийдьотся качваться па стъпалами...
- А до коими етажами?
- Хич хабер си не имею!
нищ по дух
Цитат(Потребител @ 26/12/2022, 02:18) <{POST_SNAPBACK}>
...

https://invidious.snopyta.org/watch?v=X5dBd...style=invidious

- - -

Добър вечер, зайчета!

:.)

Добро утро!
Като влизаш във форума ти е тъмно ли или си там където е 8-9 часа часова разлика с България?
Втория линк не се отваря от Балканистан, ако може дай друг или ако е объркан го поправи.
Вчера в една тема пишеше да пуснат lati1960 да може да пише тук и се сетих, че и ти не пишеш и някаква тема ти беше пуснал и мислех, че си напуснал, а сега виждам, че си ограничен, не знам какво означава това, ама е редно да има амнистия за всички прегрешили, както и за lati1960, за transalp и други, които със сигурност четат и имат желание да пишат, но не могат, ама сигурно много са нарушили правилата и е по-спокойно да ги няма, макар че може да бъдат пуснати и ако прекалят отново да бъдат спряни.
Поздрав от зайчетата:

https://youtu.be/NRdGSXPmn2s

Тарабас
В нашем городе ест салкъмками и таполками. На их кацают мухи и сабирают мьод.
biggeorge
Ха-ха! laugh.gif
Това видео ме връща в детството.
Много забавно. clap3.gif
Бях забравил „Ну, погоди!”.
Glo
Цитат
ама е редно да има амнистия за всички прегрешили, както и за lati1960, за transalp и други, които със сигурност четат и имат желание да пишат,

Лати задължително да го пуснат да пише тука да им обясни на тее нечестивци как коледа означавало кOлене и на английски думата била knees laugh.gif
нищ по дух
Цитат(biggeorge @ 26/12/2022, 11:19) <{POST_SNAPBACK}>
Ха-ха! laugh.gif
Това видео ме връща в детството.
Много забавно. clap3.gif
Бях забравил „Ну, погоди!”.

Едно време това беше една от анимациите, които като деца чакахме да покажат по телевизията, в киното ги гледахме всички серии, а години по-късно четох, че са искали да го забранят, защото вълка бил пушил много, но пък сега има "Маша и Мечока", което ми е по-интересно и забавно от "Нупагади".
нищ по дух
Цитат(Glo @ 26/12/2022, 13:29) <{POST_SNAPBACK}>
Лати задължително да го пуснат да пише тука да им обясни на тее нечестивци как коледа означавало кOлене и на английски думата била knees laugh.gif

smile.gif
КоленА или коленЕ?
Може и двете сигурно, аз използвам първата форма на думата.
Нещо не го разбрах, какво е писал там, не е лошо да дойде тук да разясни.
Glo
Вери Кристмас, братле tongue.gif laugh.gif

нищ по дух
Цитат(Glo @ 26/12/2022, 13:48) <{POST_SNAPBACK}>

Вери Мери Кристмас!
beerchug.gif

Ама верно ли това е писал
406.gif 406.gif 406.gif
Тарабас
Veri на какъв език е?
Buitenlander
Цитат(Glo @ 26/12/2022, 12:48) <{POST_SNAPBACK}>

Ако това е пост на Лати, съм съгласен да баннат мен вместо него за един месец и да го пуснат да повесели аудиторията laugh.gif Някой, дето е приятел с модераторите, да им предложи сделката smile.gif
нищ по дух
Цитат(Buitenlander @ 26/12/2022, 14:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ако това е пост на Лати, съм съгласен да баннат мен вместо него за един месец и да го пуснат да повесели аудиторията laugh.gif Някой, дето е приятел с модераторите, да им предложи сделката smile.gif

Негов е, сега го четох. Такава Весела Коледа с Veri Christmas и knees на прасе не очаквах!!!
406.gif 406.gif 406.gif
нищ по дух
Цитат(Тарабас @ 26/12/2022, 14:37) <{POST_SNAPBACK}>
Veri на какъв език е?

Вероятно на руско-американски диалект, Лати може да каже само.
Според Гугъл било "данни" на турски.
Buitenlander
Цитат(нищ по дух @ 26/12/2022, 13:54) <{POST_SNAPBACK}>
Негов е, сега го четох. Такава Весела Коледа с Veri Christmas и knees на прасе не очаквах!!!
406.gif 406.gif 406.gif

Да не е някаква рецепта за свински джолан това ? wavetowel2.gif
Дани
Цитат(Glo @ 26/12/2022, 14:29) <{POST_SNAPBACK}>

Понеже Лати няма възможност да се включи в тази мила дискусия, а моят достъп до този подфорум все още не е забранен, ще си позволя да дам обяснение за етимологията на думата "коледа" вместо него:

"В българските народни традиции, думата „Коледа“ се развива от старобългарското ‘колѧда’, което е заето от латинското „Kalendae“ („календи, първият ден на месеца“). Латинската дума е заета рано в славянските езици с първоначално значение „Нова година“, а впоследствие „Рождество Христово“. Етимологично, българите свързвали думата с „коля“ (тъй като на този ден се коли прасе)."

Източник: https://www.ino-bg.com/2021/12/22/%D0%BA%D0...81%D0%BA%D0%B8/

Т.е. думата "етимологично" навежда на мисълта, че българите от край време са намирали сходство между латинското Kalendae и българския глагол коля, който на старобългарски е звучал така: клати, колѭ, колѥши нсв. коля

Източник: http://litermedia.com/mkportal/modules/dow...voriirechnik.mk

Thursday Next
Цитат(Glo @ 26/12/2022, 13:29) <{POST_SNAPBACK}>

Бегай, тъкмо го прочетох, още хълцам. 406.gif
Питето
Може да заработва допълнително. А може просто да го е яд на света и се кефи на прецакването му...
Thursday Next
Цитат(нищ по дух @ 26/12/2022, 13:41) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif
КоленА или коленЕ?
Може и двете сигурно, аз използвам първата форма на думата.
Нещо не го разбрах, какво е писал там, не е лошо да дойде тук да разясни.

Няма нужда, аз съм разяснила там.

ПП. Прав си, може и двете, дублетни форми са.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.