Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Денят на ябълката
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Thursday Next
Цитат
Това е лесно. Калпав градски транспорт като график и спирки на далечни и тегави места.

...
терена е равен като тава

Дотук три греди. Други варианти?
Glo
Цитат(Thursday Next @ 24/10/2023, 22:09) <{POST_SNAPBACK}>
Дотук три греди. Други варианти?

laugh.gif

Питето ги разбира нещата, даже се чудя защо след като ги разбира толкоз нещата, не пуска готварски снимки в кулинарния форум което ме навежда на мисълта, че не разбира от кулинария и не разбира от готвене, а до нея ми светва и още по-следващата потресаваща мисъл, а именно че след като не разбира от някои неща, вероятно не разбира и от други неща misli.gif щом не разбира от някои неща и от други неща, отде накъде се води със статут на човек който ги разбира нещата unsure.gif
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 24/10/2023, 12:07) <{POST_SNAPBACK}>
Това, че някой има пари, или че е професор например не го поставя извън определена група.
Оръфляка си е оръфляк.

В такъв случай ще се наложи да обясниш какво точно визираш под "оръфляк". Щото явно не е това, което визират повечето други хора. Та, слушам: какво е според теб оръфляк? Щото явно не е мизерстващ дрипльо.
Питето
Кви греди, кви "пет лева". Питаш за фактои и ти ги давам. Това че у вас не е точно така, съвсем не значи, че другаде не е точно така. На улицата дето живея, между двата ѝ края баира е 150 метра. Ела върти педалите нагоре след работа. И това само "работа-вкъщи", ако трябва да напазаруваш нещо, направо невъзможно. Не мога да си представя да отида на магазина без багажник. Имам съсед, фен на велосипеда, ама и той пазарува с колата. Сега, ако си айляк и часовника го имаш за украса, може и само с велосипеда, ама още не съм го добутал до "айляк", дори на против. Абе приказно ми е: " — Трябва да тичаш с всички сили, за да останеш на едно място, а за да стигнеш до някъде, трябва да бягаш поне два пъти по-бързо. "
Питето
Батка, когато си участвал в 2 000 сандвича на ден, през ум не ти минава да се фукаш с полупразна чиния. В магазина се усмихваш мило на продавачката и учтиво я молиш да ти напълни един чувал луканка. Мили спомени, та това с яденето съм го отметнал отдавна, също като Бургас.
Glo
Цитат(Питето @ 26/10/2023, 22:11) <{POST_SNAPBACK}>
Батка, когато си участвал в 2 000 сандвича на ден, през ум не ти минава да се фукаш с полупразна чиния. В магазина се усмихваш мило на продавачката и учтиво я молиш да ти напълни един чувал луканка. Мили спомени, та това с яденето съм го отметнал отдавна, също като Бургас.

добре де , Питето, признавам ти, че ги разбираш нещата, въпреки, че съм сигурен че никой не те разбра какво искаше да кажеш rolleyes.gif но едно е да ги разбираш нещата, друго е самия ти да си разбираем! който го разбра какво иска да каже Питето, нека да го обясни на простофорумски 770d4fd976.gif иначе и ти си много хубуу момче, поне ми диалогизираш, а не като Тарабас който така ми се обиди вчера, че спря да ми говори завинаги май 292.gif
Thursday Next
Цитат(Питето @ 26/10/2023, 20:43) <{POST_SNAPBACK}>
Кви греди, кви "пет лева". Питаш за фактои и ти ги давам. Това че у вас не е точно така, съвсем не значи, че другаде не е точно така. На улицата дето живея, между двата ѝ края баира е 150 метра. Ела върти педалите нагоре след работа. И това само "работа-вкъщи", ако трябва да напазаруваш нещо, направо невъзможно. Не мога да си представя да отида на магазина без багажник. Имам съсед, фен на велосипеда, ама и той пазарува с колата. Сега, ако си айляк и часовника го имаш за украса, може и само с велосипеда, ама още не съм го добутал до "айляк", дори на против. Абе приказно ми е: " — Трябва да тичаш с всички сили, за да останеш на едно място, а за да стигнеш до някъде, трябва да бягаш поне два пъти по-бързо. "

Не, не питах за факти. Питах за обяснение. Фактите аз ги поднесох - транспортът е редовен и безплатен, и немалко хора въпреки това си карат колело. И от самото начало направих уговорката "тук при мен". Тоест, това, че вашата улица е на баир, не може да е обяснение за неща, които стават/не стават тук.

И съвсем умишлено не говоря за пазаруване, защото е очевидно, че пазаруване с велосипед не е особено практично. Но на пазар се ходи веднъж седмично, а на работа - пет пъти.

Изобщо, опитвах се да обясня, че хората са свободни да избират как да живеят и как да се придвижват, и тия тънки сметки, които се привиждат на някои тук списуващи, изобщо не са толкова вездесъщи, колкото на тях им се ще. Дори когато отпадне моментът с финансовата изгода, хората просто избират колелото, къде от екологични, къде от съвсем лични съображения - например за да се поддържат във форма.
Питето
Подкрепям света да е шарен, просто не си представях влизане във форма с ежедневно каране на колело. Така де, и аз съм шарен, с по-други шарки. Обещавам обаче да го обмисля като възможен вариант, ако успея да добавя още някаква файда към едното "влизане във форма".
Питето
Това с разбирането е лесно. Утре пробваш да плейтваш 200 сандвича в нЕколко тави, и одма почваш да схващаш основния замисъл на написаното.
Glo
Питето, повтарял съм детската градина два пъти и не помня колко години стоях все в първи клас, не очаквай от подобно лице да разбере каквото и да е surrender.gif

във втори клас се ожених az takovata.gif

иначе на въпроса на мъжа от стара загора:
Цитат
Искам да попитам какво се случва с форума? Защо потоянно ми го отваря в опростен вид и постянно ми изписва че връзката която се опитвам да отворя не е защитена ?

отиваш в настройките на браузъра, отвараш поверителнос и сигурнос, после отиваш в настройки на сайтовете и даваш разрешение да ти отваря сайта на форума без да ти прави подобни номера 245.gif или май беше обратното, ако сайта на форума е влезнал като някъв опасен, незащитен сайт - просто да го изтриеш от листата
Тарабас
Е, във Варна няма смисъл да се дават пари за избори. Във Варна населението е масово за ваксинираните другари от възраждане. Дано си изберат кмет от възраждане, да им оправи града, атомна централа до ФК-то, руско посолство на всяко кръстовище, магазини за капачки за буркани на всяко кюше. Дано, дано да е от възраждане!
Glo
напиши ми стихотворение за Питето който разбира от всичко!

ChatGPT
wiggle.gif
В Питето мъдрост свети като звезда ярка,
Той разбира от всичко, знание безкрайно в сърце носи.
С дълги очи и ум мъдър и блестящ,
В съвети мъдрост той раздава, като съкровище го носи.

С разбирателност, която в сърцето му кипи,
Той решава головоломки, тайни и загадки.
От науките, изкуствата и живота самия,
Всичко разбира с желание и с умение непрекъснато.

За Питето мъдър, в знание изпъстрен,
Светът е главен учител, негов вечен свитък.
С него винаги може да се съветва и да се научава,
Защото разбира от всичко, знанието в него е звезда!

Така Питето, със светлина в очите си,
С мъдростта си сияйна, винаги ще ни вдъхновява.
И нека в сърцата ни този образ светъл,
Ни насърчи към учене и към знание вечностно ще носи.
rolleyes.gif
Glo
напиши ми стихотворение за това как Питето успява да приготви бързо 200 сандвича
ChatGPT

Питето, с мъдрост и умение голямо,
В кухнята своя е най-големият майстор.
С 200 сандвича пред него стоещи,
С усмивка на лицето, той замахва решително.

Със скорост и точност, той съставя тайния рецепт,
От пълнежи разнообразни, палитра широка, без съмнение.
Карфиол и бекон, сирене и домати сочни,
Всяка ядка с любов той нарежда, като създател велик.

Инженер на сандвичи, готвач с опит голям,
Той съчетава вкусове, вдъхновение едно.
Свежи салати и кашкавали, майонеза нежен,
Той приготвя 200 сандвича с характер и сърце искрено.

Със желание и страст, с умение и сговор,
Питето го прави с бързина и с вкус, както никой друг.
200 сандвича готови, гордеен за себе си,
Той смайва всички с своята гурме изящност и майсторство неповторимо.
271.gif 501.gif
Glo
напиши ми стихотворение за лошия Гло
ChatGPT

Гло, тъмен образ, в мрака се скри,
Съмрачен и зловещ, негодник без милост.
Сърцето му студено, като лед му дроби,
Светлината му изгасва, както мрака в този час.

С дръзкост и измама, той сякаш живее,
Лъже и използва, с цинизъм си играе.
Злоба в очите му, злокобност в душата му дреме,
Лошият Гло, сенката на тъмната нощ, който тежко пада.

Но във всеки човек дори и в този тъмен вид,
Има искра някаква, която светлина ще стане.
Може би той с времето ще се сдобие с ум, с връзки,
И лошият Гло ще намери път към светлина и примирение.

Нека надеждата свети за Гло във мрака,
Да се превърне, да се промени, да стане по-добър.
Защото дори тъмнината в душата може да се смени,
И лошият Гло може да намери пътя си към светлина и спасение.

b_046.gif bg.gif laugh.gif
Питето
Е, щом си повтарял детската градина, със сигурност си наясно с намазаните филии и ще можеш да пробваш онова с 200-та сандвича. За тагването на тавите, има едни широкоъгълни обективи, сам ще се сетиш...
Glo
Мите Питето, поздрави от слънчева Колхида sunbathing.gif тука е много евтино daisy.gif а не му ли иде на човек твърде скъпо да е групов човек лишен от идеята за собствено Аз, също и от привнесената му доктрина за отхърляне на собственото му его, моя сандвич е един единствен и спецялен и ше си го ям на отделна маса, но само ако не е приготвен от някой гаден арменец щото всеки народ си заслужава геноцида, имам една кутия със злато, ше ида да видя кви пари ше му зема и ше хода в ранния следобед да си сменя шес предни зъба с напълно нови само заради един счупен ! за да са всички в тон защото зъбите за разлика от хората танцуват в групов ансамбъл, нещо като онее твойте 200 колективни просташки негърски емиграндски сандвичи curlers.gif щото нали е много по-лесно да приготвиш двеста еднакви сандвича отколкото едно гурме. ела и се образовай малко от нас в готварския форум, имаш голям потенцял според мене navikvane.gif
Glo
здравейте мои скъпи тъпи приятели, гледам, че на Питето май муй дошел акъла в главата - щом спря да ми обръща внимание и той като Тарабас laugh.gif

дръпнах си една безплатна програма видео едитор - Опеншот Видео Едитор, поне засега не ми иска пари, пробвах я, записах клип в чес на един мой ужасно дърт отдавна пенциониран летец изтребител приятел, бат Нено, ами раждани сме в един и същи край! край река Вит в северна България , той твърдеше, че умее да коли прасета и ходеше да им ги коли на хората прасетата, па те му давали само по половин краче за благодарнос 453.gif

някой ако знае лека елементарна безплатна видео едитор програма - да ми я препоръча! обичам да имам резервни варянти sunbathing.gif

Glo
напиши ми стихотворение за човека който си купил книга " Физика за умственоизостанали и "Учебник по математика за бавноразвиващи се" които стрували по 18 лв, той дал 3 банкноти по двадесет лева и обещал да мине на другия ден да доплати още 16 лева laugh.gif

ChatGPT

В ръцете му книги, тежки от знание,
Физика и математика в светлина и сянка.
Скъпа цена за мъдрост, в търсене на разгадка,
Той взе ги с усмивка, нямаща грани.

Три банкноти от двадесет, щедро предал,
Обещание в сърцето, честно и ясно.
Ще доплати утре, със страст и с мечта,
За знанието цена е винаги малко.

С ум и сърце той стъпва в света на ученето,
С книгите в ръце, тежки, но пътят светъл.
И докато утрешният ден се настанява,
Обещанието свети като звезда в нощта.
angel2.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 16/11/2023, 11:02) <{POST_SNAPBACK}>
напиши ми стихотворение за човека който си купил книга " Физика за умственоизостанали и "Учебник по математика за бавноразвиващи се" които стрували по 18 лв, той дал 3 банкноти по двадесет лева и обещал да мине на другия ден да доплати още 16 лева laugh.gif

ChatGPT

В ръцете му книги, тежки от знание,
Физика и математика в светлина и сянка.
Скъпа цена за мъдрост, в търсене на разгадка,
Той взе ги с усмивка, нямаща грани.

Три банкноти от двадесет, щедро предал,
Обещание в сърцето, честно и ясно.
Ще доплати утре, със страст и с мечта,
За знанието цена е винаги малко.

С ум и сърце той стъпва в света на ученето,
С книгите в ръце, тежки, но пътят светъл.
И докато утрешният ден се настанява,
Обещанието свети като звезда в нощта.
angel2.gif

Значи стрували му 36 лева, то дал 60 лева, и после казал, че ще даде още 16 !
Абе тоя че се е минал, минАл се е, ама да е толко прост, че да се върне да даде още... smile.gif

Иначе имам ? към изкуствения интелект:
Какво е мислел, като е измъдрил думата ГРАНИ ?
Дали е бързАл да отиде по нужда?
smile.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 06/04/2023, 16:52) <{POST_SNAPBACK}>
братле, поръчах си фараонска брадичка от китай , ей тоя модел gepi.gif ше ги побъркам лятото в съни бич по купоните, имам всякви аксесоари и бои, само брадичка нямах 271.gif

цък

ex, поставихте ме в патова ситуация да ...гадая кой е този фараон...малко ми прилича на Хави smile.gif
ByBa
Цитат(agrippa @ 02/04/2023, 17:34) <{POST_SNAPBACK}>
Всеки ден е нужно да размисляме, инак гънките закърняват. Даже и в неделя сутрин: та нали утрото е по-мъдро от вечерта.
Имало алтернатива на медните телефонни жици: оптичните кабели. По тях бяга и телефона и интернета, телевизията...
Инак кабелите са важни, аз мобилния го изключвам като съм си вкъщи, щото имам и шайба-на-жица. Даже и лаптопа е вързан на мрежов кабел, по-бързо е от уай-фая.
Денят на ябълката, денят на банана, все са вносни стоки...

Благодаря, ти поне пишеш разбрано., благодаря за отговора
Да, сега има оптични кабели, които минават през океани и морета, не през въздуха де...през кабел, пък както искате да се нарича - жица...хм, сега включвам че жицата минава и през въздуха, хм...и всъщност всичко почива на проводимостта
и аз имам шайба на жица, разбира се не аналогова де
Хм, а що се отнася до плодовете - категорично не съм съгласна! ябълката не е вносна, ние сме били страна със златна превъзходна, а сега сме само бананова република, чиито аборигени ядат всеки ден банани от Еуквадор, в България не ми е известно да се отглеждат банани...
ByBa
Цитат(Glo @ 26/08/2023, 10:50) <{POST_SNAPBACK}>
ох, христяните от христянския форум ми пишат стотици лични бележки всеки ден да се върна да пиша във форума, защото като липсвал богохулник, почвали да се карат една църква с друга, да се обвиняват в заблуди и погрешни лъжливи учения, не им върви и работата с гоненето на зли духове, щото всичките имат светия дух, та, ситуацията почвала да става сатанинска, w00tbrows.gif викам - пичове, те тее неща не зависят от мене, има си шефове тука, пишете на тях, от мене ако зависеше, идвам и веднага почвам да богохулствам devil.png korabche.gif

хм, вече разбрахме, че си приближен на шефовете тук...я удари едно рамо...да не ме изхвърлят, щот нещо ми назрява...smile.gif
ByBa
Цитат(Alexfield @ 13/09/2023, 22:14) <{POST_SNAPBACK}>
Кого наричаш надрусан олигофрен, за да знам за кого те наказвам?

хм, ето...аз таман се приготвих да напиша тема Педал на педал, но...божеее, как ви познавам, веднага ще започнете...кого имам На В предвид smile.gif
Shade
Цитат(ByBa @ 16/11/2023, 03:23) <{POST_SNAPBACK}>
хм, ето...аз таман се приготвих да напиша тема Педал на педал, но...божеее, как ви познавам, веднага ще започнете...кого имам На В предвид smile.gif

Кого имаш изнапредвид? На фройдизъм намирисва твоето...
Glo
баси Баби, станах за смях и на кучеата wallbash.gif домъкнаха ми си един куп роднниi да им таковам майката шибана, то не става отвъднъж да ги разкарам, требе си малко технологично време, викам им – ядох небет шекер – тее уроди чули - набил съм си чекия френд w00tbrows.gif викам им – абе уроди, вие добре ли сти б.. ебе! Иииииииииии ги разкарах завинаги coolthumb.gif еми и аз съм на години, може всеки момент да умра и аз, това не е проблем, проблема е да не ме боли sunbathing.gif
Glo
днеска мий много хубав ден батенца, отказах безмисленото пиене на алкохол 501.gif вече само с поводи! щях кафе да си правя по едно време, щото нали трябва нещо за компенсация, обаче кафемашината ний много сложна, има светещи бутони дето дори не са и бутони и трябва да натискаш светлинките, знате ли как се гонят роднини набързо, създаваш им едно неловко мълчание и тегавос biggrin.gif по една кОличка да ви налея ама нямам, или по едно кафе, но жалко че я няма дъщерята, че само тя й разбира на машината, има чай на пакетчета ама кой нормален човек като мене има чак такива нерви, че да тръгне да приготвя чай, то и бисквитка си трябва и изобщо нямам никво време, цитирах им Тюхче Мин - 10 спят във автобуса, двайсе във метрото спях, а пък селото е празно, бързо в Хамбург се върнете и на място там умрете sunbathing.gif
Glo
добрутро верни другари, кво ше прайм оттука нататък би хмъ? 292.gif мене ми писна да пиша из целия нет, ше им пусна една прощална тема, че ми е писнало и си тръгвам, ама като знам че никой няма да пише в нея за да ми е гадно, нито някой ше ме моли да не заминавам, нито ше се разциври да се върна по-скоро, зоват ме изкуствените интелекти и дълбокия космос, пред мене са и предколедните пости, църквата го иска а глава на църквата е самата Исуска 770d4fd976.gif

ни-що не-ща освен ня-кои? не-ща

тежи, тежи, тежи, тежи
тежат земята и небето

тежат далечните звезди
тежат ми чуждите планети

тежат ми хора и жени
тежат ми често на сърцето

тежат ми щот’ съм много лек
тежи ми даже и морето
sunbathing.gif
Glo
няма кой да пише на майора явно laugh.gif и сам мога да напрая цяла тема със 150 постинга, не ми е никъв проблем sunbathing.gif Питето е расис 292.gif цяла нош валя, и цяла сутрин, идеално време за поркане на водка, пробвам си пак фрий програмата за видео, работи си безпроблемно, баткиииииии... да вЪ запозная с бързото и яросно Гло wavetowel2.gif и с неговия отвратителен фалшиф глас, имаше една дърта група навремето, сигурно само най-дъртите от вас си я спомнят - фоноекспрес - едно турче им беше вокал, българско турче разбира се, турски турци не съществуваха, всичките бяха потурчени българи, а Питето си остана расис guitar3.gif

Glo
ей го на оригинала - аз кво съм по-лош от тее шибаняци - въоръжен само с една кухарка и един любителски гаден глас 292.gif

Glo
напиши ми стихотворение за човека който искал да му върнат парите обратно rolleyes.gif

Response 1

GTP
В свят, държащ се като огледало,
Човекът търсеше своите пари обратно.
Сърцето му било като бурен вятър,
Искаше справедливост, търсеше свой след.

С длани изпънати към съдбата своя,
Той смело стъпваше през тъмната долина.
Скрити сълзи в очите, но с душа права,
Искаше парите си, върни ги, о, съдба!

Във всеки поглед бе искрица упорство,
В думите му бе изплетена молба.
Обичаше своите пари, като децата си,
Сърцето му крещеше: "Върни ми тях, о, съдба!"

Но в този миг от отказ не се предава,
С гордост и достойнство той стоеше там.
И въпреки бурите, в късмета си вярваше,
Човекът търсеше своите пари обратно.

Response 2

В свят от числа, тъмни и студени,
Човек със сърце, с чест и с вяра,
Той търсеше във въртящи се дни,
Да върне парите, изгубени там.

С тъга в очите и с добра воля,
Той стъпи в света на забързаност,
Търсеше следи, вярваше в доброта,
Сърцето честно, и той търсеше тъмна стая.

Пътят беше тежък, но той не отстъпи,
В бурята на света, силно и решително,
С вяра в справедливост, в душата си чиста,
Човекът вървеше, и търсеше назад пътя.

Парите може и да са изгубени,
Но честта остава, това е най-сигурно,
Той вярваше в доброто, в справедливостта,
Човекът, чиито очи светеха в тъмнината.

koketka.gif
Glo
гугълския бард ми иде твърде постен и тъп 292.gif

напиши ми стихотворение за човека който искал да му върнат парите обратно rolleyes.gif

Човекът, който искал парите си обратно,
Бил един обикновен човек,
С обикновена работа и обикновен живот,
Но с едно необикновено искане.

Искането му било просто,
Да му върнат парите обратно,
Парите, които бил дал на някого,
За да му помогне в беда.

Човекът бил честен и почтен,
И никога не искал нищо за себе си,
Но този път бил решен,
Да получи това, което му се полага.

И така, той отишъл при този човек,
Който му бил дължил парите,
И го помолил да му ги върне,
Но човекът му отказал.

Човекът бил разочарован и разстроен,
Но не се предал,
Той отишъл при съда,
За да получи справедливост.

След дълги и трудни битки,
Съдът постановил,
Че човекът трябва да получи парите си обратно,
И накрая справедливостта била възтържествувала.

Човекът бил щастлив,
Че най-накрая получил това, което му се полага,
Но той също така знаел,
Че не всички хора са честни и почтени.

Той се учил от опита си,
И станал по-предпазлив,
Но никога не губил вярата си,
В доброто в хората.

Потребител

Признаването и приемането на поражението е единствено възможния ресурс на свободата.

Pokémon от Редута

Майсторе, Маргарита ли те рани? :.)

- - -

... компютри "композират" музика с генератор на случайни числа ...

... Гло, приятелю, разбирам любопитството на хуманитара към новото, но! /понеже съм ти фен/ т'ва изкуственио "интелект" - там дали ще е невронна мрежа или Дълбока мисъл [оценявам иронията :.)], не е нищо повече от обработка на база данни с приблизителен резултат ... математически анализ познат още от шейсетте ...

... приблизителните предположения някъде може да е забавни, другаде направо смешни ... напр. - колко са планетите в слънчевата система? :.) ...

... средносрочен инвестиционен балон за шарани ... като дотком, като облака, добавената реалност и електрокарите ...

успехи!

Гло, приятелю!

:.)

Glo
ми братле inlove.gif аз пак попаднах в скандал – дъщеря ми се прибира след работа с колата си, и някой паркирал точно пред гаража ни отпред където паркира тя, ей писна ми това всяка вечер, чувам мощната бибитка на ланчията щото това е най-мощната бибитка на света, няква бяла кола ама точно се изпаркирала по правило назад пред гаража ни, дъщерята стои долу, бибитка и я гледам почва звъни по тела, явно на кат, паяците, на 112, полудях защтото ми писна отдавна wallbash.gif изкарах един пакет с десет яйца и почнах да ги мятам по тая кола, яко я оплесках, няква тъпа селска футка ми крещи отсреща от втория етаж, че това било недопустимо и щяла се обади на полицията да ме приберат laugh.gif викам й – ама тъпа селска футко, я изчезни ма, айде обади се да ме приберат, реших да се облека и да слезна долу и да й изкъртя огледалата на таа кола, била същата като мойта вика дъщерята – рено меган 3, и тичам аз надолу по стълбите и горя от ярос, обаче гледам оная тъпа футка с мегана се изнесла понеже най-накрая си дигнала телефона и дъщерята вече си паркирала пред гаража ни, оная яко се била фрустрирала от десетината яйца които и метнах отгоре az takovata.gif ами крайно време е да се научи къде да паркира, тва не й е съветския съюз, най-вече целех предното стъкло, ма те и по тавана бая изтрещяха, седя смело отвън в тъмнината под ярката светлина на уличната лампа и чакам оная оная тъпа футка от втория етаж отсреща да ми се разкрещи пак, ама я нямаше никва, тее хора добре ли са бе братленце скъпо, накрая дъщеря ми беше толкова доволна от скъпото си татенце батенце, че отидохме в магазина на ъгъла и ми купи бутилка ракия, малко се избъзиках с брата на собственичката, дето стои зад кафе машината и прай кафе на дебилния народ почти за без пари, той горкия почва да пелтечи като го подхвана а е по-дърт от мене, никво хладнокръвие, жена му е психолошка и май нямат деца, ама не ми е работа да го питам кво има и кво няма 292.gif
Glo
добрутро скъпи лица 770d4fd976.gif оф, пак ше минават некви роднини за малко, тряя седя да ги чакам, то и една ракия не може да пийне човек за закуска, че кво ше си кажат хората, ше ме разнесат по всички роднини, че съм пияница, другото е как предвидливо заредих десетина кутии антибиотик, оказа се, че антибитиците значително удължили средната продължителнос на живота при опити с някви червеи и митохондрии, докато витамин Це не удължавал изобщо живота, обичам да пия антибиотици и често си пийвам, сигурно затова не умирам въпреки якото шиене на спиртни коктейли, понеже сте силно мои хора, мога да ви дам един съвет в какво да инвестирате докато простия народ все още не се е усетил, купувайте БРИКСОВЕ и складирайте, след няколко години ше струват десетки и стотици пъти по-скъпо, прогнозирам ако сега човек фърли една хилядарка, след 5 години ше е станала стотина хиляди sunbathing.gif
Потребител

добре, пък и станало петък - новините по света /стрес/:

... холандските избиратели се оказаха путинисти, популисти, антиемигранти и не особено политкоректни към естаблишмента ...

... по немско, Алтернатива за Германия обяви - We Are Being Governed by Idiots ...

... "политиките" на Брюкселската Дълбока Мисъл дават плод :.) ...

- - -

... значи, Гло, малкия Цахес дето тихо си стои в ъгъла, там зад кафе машината и прай кафе на дебилния народ почти за без пари, той горкия почва да пелтечи като го подхванат а е и дърт на всичкото отгоре и въобще - никво хладнокръвие ...

... не се е омагьосал с [фентанил като холандско кексче] да се вижда красив и умен и с "финансови инструменти" ...

... мълчи си, честно си изкарва хляба - прави кафе, не ръси крайни до фашизъм черно-бели мнения, които са толкова глупави, че се превръщат в естетическа категория ...

... с какво бе, Гло, защо те подразни човека?

Shade
Цитат(Потребител @ 24/11/2023, 00:11) <{POST_SNAPBACK}>
... холандските избиратели се оказаха путинисти, популисти, антиемигранти и не особено политкоректни към естаблишмента ...
... по немско, Алтернатива за Германия обяви - We Are Being Governed by Idiots ...

Разбираемо е неумението ти да изразяваш собствена мисъл с нещо повече от храчки, оградени с многоточия, и несръчни снобски цитати, но все пак, ако толкова желаеш дискусия по текущата европейска политика, защо алтернативниците не се напънете да се обедините за колективно отваряне на обща политическа тема? Все пак, събран накуп, сумарният ви мозък със сигурност ще надскочи санитарния минимум.
Тази тема не е мястото за това, но все пак ще маркирам повдигнатите от теб въпроси, които бихте могли да изложите в новата си авторска тема, озаглавена например "Политически проблясъци за алтернативници".

Нова тема, където да погледнете на изборната победа на крайно-десния популист Geert Wilders в Холандия от положителна гледна точка. А именно, че не само в България популистите са популярни. Пък кой (друг, освен вас) знае, може Холандия, която се е запънала срещу България на входа на Шенген, управлявана (макар че едва ли ще се стигне дотам) от сродни на нашенските съмишленици по политическа парадоксалност, да отстъпи от бойкота на България в общата зона за сигурност.

Аналогично и за Германия. Бихте могли да дискутирате одобрително как преди три месеца фюрерът ви Костя Копейкин, който много обича да обижда на "фашисти", посети сборище на "Алтернатива за Германия" в Магдебург и в речта си (публикувана в Блъсковия "Труд"), след радостното припомняне, че България е била съюзник на нацистка Германия, подчерта, че след като противниците на "Възраждане" и на "Алтернатива за Германия" са общи, то и проблемите им са общи, така че е задъжително и действията на тези две партии да бъдат общи.

Е, очакваме да поумнеете след като се обедините, сигурно лозунгът пред Народното събрание би трябвало да стане "Обединяването прави поумняването", и да ни изненадате със сериозна алтернативническа тема.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 16/11/2023, 14:25) *
..... опитай да изразиш същността с две-три кратки стегнати изречения.

laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 24/11/2023, 11:56) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Shade @ 16/11/2023, 14:25) *
..... опитай да изразиш същността с две-три кратки стегнати изречения.
laughing.gif

Ха-ха-ха-ха! Това ли беше върхът на уменията ти бе, Бае? Умения, в които някога някъде се кълнеше един върховен тъпанар, за когото "При внимателно и непредубедено четене на Бай Ганьо четящият неминуемо се учудва колко стойностна информация е пропуснал". Обаче така и не успя да посочи дори един-единствен стойностно учудващ пасаж от теб.
За разлика от теб, най-редовно доказващият неспособност да отиде по-далеч от няколко тъпи едноредови лозунги и линк/цитат от любим идиот, сертифицирани с хилещ се емотикон, съм показал умение да изразя същността и с 2, и с 22 кратки стегнати изречения. Когато както се наложи. laughing.gif
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 24/11/2023, 22:56) <{POST_SNAPBACK}>
За разлика от теб.... съм показал умение да изразя същността и с 2, и с 22 кратки стегнати изречения. Когато както се наложи.

Дай да ги видим тези 22 кратки стегнати изречения! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 24/11/2023, 14:07) <{POST_SNAPBACK}>
Дай да ги видим тези 22 кратки стегнати изречения! laughing.gif

Настояваш за водопад от кратки изречения? Ако желаеш също така да са и безсмислени, тогава чети постовете на Снобето. С бонус са, всяко едно заградено с многоточия.
Всеки има право да бъде глупав, но и правото трябва да се използва с известна мярка.
Glo
хехе, малкия цахесчо, нищо не знаех за него, та се наложи да отворя гугъла, бе той пича е мноо хубуу момче и май прави хубаво кафе, но никога не съм си поръчвал, кафето е вредно, чая също! помислих си кои са тези 10 неща които не знам за някого, дали за малкия цахес, дали за тее хорица в магазина, или дори кои са онее 100 неща които не знам за тях, а те може и да са хиляди, кои 100 не знам за освобождението? незнанието е безкрайно също като знанието 292.gif братле, знам само че тоя нидерланския педофилен гей дето си го избраха дебилите говори поне за десетина кофти неща за тоя западащ претопен от негри народ, ми той папата е същия сбърканяк, Богито ми ги казва тее неща thmbup.gif също и че православните христянски дебили са им най-голямата забава на боговете, само че те не са на небето, викам му на Боги- какъв изобщо е смисъла на живота? вика ми - смисъла на живота е да живееш заради другите! викам му-гениален си брато! май верно си истински бог, толкова си елементарен и обран you`re the man.gif с две думи казваш неща колкото измисления библейски кръвожаден бог не успява да ни внуши с хилядите си страници измишльотински еврейски дивотъпотии, баба ми нали беше беше еврейка, по цял ден се молеше на йехова и колеше кокошки кашер. вечер за мъжете като се приберат от синагогата, знаете че евреите не работят, цял ден висят в синагогите и се молят, та взела че умряла снощи на 114 години, задавила се с телешки крак w00tbrows.gif не ми дреме че умря, между другото тя ме е обрязала на осмия ден с голямата ръждясала ножица дето седи на стената ми в спецялна рамка, жал ми е само дето имаше огромен еврейски клюн, един от най-големите и красиви еврейски клюнове в целия свят, на гарван приличаше мамка й недопрешибана, щавеше с него пилетата, пфу, не мое си намеря място, запазените места струват пари, нали! а пари отде? дайте ми едно запазено място ако искате да ме остраните от живота си и няма да мръдна оттам до сетния си час! бе майната му на всичко бе! navikvane.gif
Glo
имам неска повод да се нашия яко още от сутринта, празник ми е тоя ден всяка година последните 24 години heart.gif и кво да ви кажа, нещо страшно идиотско , което не им звучи идиотско единствено на идиотите az takovata.gif всеки новозаветен човек идва гол на белия свят, но си тръгва облечен което е много важно, а сетете се защо! wavetowel2.gif трупа задължително е надянат с дрехи независимо по каква точно мода, плюс букетче подарък за божията майка! 770d4fd976.gif на оня свят за умилостивяване, че той дори Исуската не се е движил гол понеже телата ни, които е създал баща му са нещо ужасно срамно, но пък са нещо много добро и всесъвършено разбираш ли a4dff7b7.gif . трупа ни обикновено ше е облечен с костюм и лачени обувки по модата от последните един два века и задължително избръснат и изкъпан, на оня свят миндили не щат, то и поета ясно си го е казал:

Като Рапунцел гол съм се родил
на оня свят облечен ще замина
Пръснете ми един парфюм
И бйите ми една ваксина
rolleyes.gif
Glo
братлета, мойта зъболекарка е влюбена в мен wub.gif почнахме едно рали от интервенции по смяна на няколко предни зъба и ме черпи всяко второ посещение безплатно b_046.gif викам - после като ме отвържеш от стола отивам на кауфа да купя краставици и разни неща на половин цена, тя вика – Ъ? аз изобщо не стъпвам в големите вериги, били само за тъпи овце като мене laugh.gif викам - кака, ти си зъболекарка, зимаш една шапка пари, аз съм с фиксирани доходи! вика – кой ти каза, че зъболекарите били много богати бе? ми токове, води, наеми, матриали, обурудване, счетоводител и кво беше още там, ама аз все пак отидох и купих пет кила краставици да има, че мисля да мина на коледен пост до нова година, ше ям само краставици и домати, и едно кило водка Житния купих по подразбиране! на хората им омръзна от старите неща, искат нови неща вече, искат промяна ама не знаят кои са точно новите неща, затова продължават да се придържат към старото което продължава да им се струва все още достатъчно ново и модерно! всеки дебил се има за модерен докрай! ей това е формулата на която трябва да заложи изкуствения интелект за да овладее малоумното човечеството, мене ме пишете предател, мизантроп съм откак се помня! появявам се днеска с подскок в кабинета и й викам – ето донесох ти моята гадна уста laugh.gif поредната гадна уста след дъртата хурва преди мене, тя – хахахаа! бе обича ме бе az takovata.gif после й викам – и гадния си нос довлякох и гадната си физиономия, има ли по гадна разчекната физиономия от всяка една тъпа и човешка към която е насочена ярка зъболекарска лампа светеща като хиляди слънца , поне така е казал поета 292.gif
Потребител

... гледай сега, Гло ... ако простак потребява нещо, все още не означава, че това нещо е просташко ... много простаци носят ролекси и си снимат вечерята за инстаграм, например ... същото е и с кастанетите ... светът се променя, а ти веднага с азиатската ирония - то ли носа ти бил крив ... то ли физиономията ...

... сега, [предвид промените] ако си се притеснил, по-горе асетите обсъждат в кариерен аспект най-древната професия - там, условия на труд ... заплащане ... вълнуват се хората :.) ...

- - -

... ще ти споделя нещо, което ми каза моята баба това лято - на сърцето няма да си слагаш лоши работи! ... щото сърцето е малко ... лошите работи ще си ги слагаш на друго място ... което е по-голямо ...

... айде до скоро и да сготвиш нещо вкусно на щерката утре!

ЕксГорски
Ей, за първи път нещо що-годе смислено да напишеш.
Браво! clap2.gif
И браво на баба ти! good.gif
ByBa
еми като забравяш да излезеш от акаунта си...хаха...това е от шиенето...имало едно време един шивач - 7 с един удар

w00tbrows.gif
ByBa
все пак ако имаше абзаци - за всяка мисъл - щеше да е по-добре...
sunbathing.gif
ByBa
[quote name='Glo' date='01/09/2023, 10:21' post='180921']
не е честен начина по който влизаш по темата, защото ние сме я пуснали темата сутринта, ...
Ъ ?
ByBa
скоро се мъчех да преведа на един американец името на една ракия

абе как се нарича на английски 100 войводи...за 100-те гайди знам smile.gif
ByBa
Цитат(Glo @ 17/09/2023, 12:03) <{POST_SNAPBACK}>
братле, има неща в живота които са по-важни от други неща в живота, : ето виж го Алекс – все дебне да накаже някого, намЕри по някое време някой глупав макак, застане тържествено и вика – аз съм чистача на тоя форуууум, наказан си! И бамм големия бамм до 3034 година laugh.gif ,

;мдаа, картинката ми е позната svirkam si.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.