Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Денят на ябълката
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Потребител

... ъъъ, тц ... гледай сега, Гло, попитай страдалеца, дали не е видял гигантски алигатори?! ...

... но! той не иска да знае - майка му е починала при автомобилна катастрофа, баща му - застрелян за комарджийски дълг ...

... ор, сорт ъф ... избери си история ...

... малко хора знаят какво е - да си гневен ... на себе си ... до мозъка на костите ... и да виниш ... и да си прав :.) ...

... иначе, те разбират - те, всички разбират ...

... за малко ...

... после искат гневния да направи нещо невъзможно - да продължи нататък ...

... след известно време [дори в Германия] спират да разбират ... и изолират проблема ...

за проктолозите, остава гневът ...

- - -

... състраданието, Гло, гради характер ... и въобще, усмивката трябва да се упражнява през огледало :.) ...

п.п. ... бай дъ уей, ако Котенцето реши да провери - репликите са от "черният рицар" с Марион Котияр ...

:.)

Glo
братче, снощи се забърках в един фейсбук скандал, тоест - аз го създадох az takovata.gif после си легнах културно след деветата мастика, че ми се случи гуляйджийски ден, днеска ставам с първата мисъл да ида да си довърша заяжданиците, а тя авторката си изтрила темата, очаквах десетки и стотици обиди ама всичко точно, почнах деня начисто daisy.gif не знам какво да правя с живота си, някак си съм настроен, че съм му в самия край, тоест - не неговия, а моя! прекалено дълго продължава тая планетарна мъгла, само да не стане така, че да доживея сто и трийсе колкото годинки ни е обещал, че ще живеем Йеховата, аз като си внасям всеки месец здравни вноски, държавата гарантира ли ми обещаното от Твореца? Единия от двамата ни лъже яко! като погледна напред – виждам единствено миналото 292.gif

снощи сънувах говорещо коте, ха-ха, първо ми налиташе на бой да ме дращи, после го укротих с един два леки туката в главата и ми стана верен приятел, като го викна веднага пристигаше да го галя и да ми мърка, даже и храна му слагах, можеше и да пее и се включваше с припеви на разни песни, някви хора ми се мотаеха наоколо и просто не можеха да повярват, проверих в съновника – пълно е с тълкувания за говорещи котета bg.gif
Glo
на тоя дебилен народ все аз съм му виновен за всичко 292.gif не народа, ами аз съм бил дебила, не съм можел да пиша поради дебилнос ме обвиняват 292.gif ама ние тука си знаем, че мога що годе laugh.gif tongue.gif ох, добре, че сте вие скъпи приятели, благодаря ви че ви има и че ме подкрепяте във всички мои начинания b_046.gif

само Питето не ме подкрепя, но него изглежда, че нещо го мъчи lovekiss.gif

цък
Glo
поредната луда женка, първо ме наруга яко по модераторски, после ми пусна покана за приятелство 406.gif

не, мерси! sunbathing.gif

цък
Потребител

... еми, Гло, "Облаче ле бяло" в некъде в Ковънтри сигурно звучи по различен начин ... тук обаче чуваме - "наближава в село да се върна" ...

- - -

... непрекъснат фонтан от тлъста, глупава тривиалност ...

... казваш с леко задоволство, връщат се Призованите ... че за кво са ти теа навлеци бе, Гло? ... че и с претенции ...

... да одат да се бият за правото дело в окрайна :.) ...

Buitenlander
Цитат(Потребител @ 07/10/2023, 19:04) <{POST_SNAPBACK}>
... еми, Гло, "Облаче ле бяло" в некъде в Ковънтри сигурно звучи по различен начин ... тук обаче чуваме - "наближава в село да се върна" ...

- - -

... непрекъснат фонтан от тлъста, глупава тривиалност ...

... казваш с леко задоволство, връщат се Призованите ... че за кво са ти теа навлеци бе, Гло? ... че и с претенции ...

... да одат да се бият за правото дело в окрайна :.) ...

……… я , Прогнозиста …….. laugh.gif laugh.gif
……намерил си си мястото, гледам……
…… да си пишеш щуротиите на воля …..
……. и се въздържаш от прогнози………
……. добро момче …….. laugh.gif

Поздрави! smile.gif
Glo
братче, кво да ти кажа, дето вика дъщеря ми – как все успяваш да се набуташ в някви скандали, хем си си вкъщи и те ти идват сами на крака, оня ден няква белобрада бойна бабка с бастун дето никога не съм я виждал, звъни се на вратата, отварям, гледам я тръгнала да звъни и отсреща, викам - кво? идва грозницата и вика – търся Минка! викам – няма никва Минка! как да няма – Минка от четвъртия етаж търся! викам -тука е петия етаж! дъртата чума вика – не, не, ние живеем на петия, Минка е на четвъртия! викам – я са разкарай ме остави на мира ма дърт миндил! таа почна да ме псува, затворих културно вратата , викам си баси майката, не ме оставят на мира, 292.gif предната събота имам отдолу едно психодебилно съседче танцьорче с бременна маймуна и тя няква танцьорка, разлепили плакати да си изкараме колите от двора, че дядо му щял да бетонира две техни паркоместа, моето е крайно , изкарах си колата още в неделя щото нали съм добър и точен съсед, бетонираха и дебилите въпреки че ги предупредих да си почистят боклуците след тях, защото предварително знаех че няма да ги почистят, хвърлили всички отпадъци и два тона бетони и камънаци върху мойто място и край! всичко точно! Чакам културно няколко дена, боклуците си седят, никой няма намерение да дойде да ги изчисти, викам му на танцьорчето го срешнах случайно средата на седмицата – кога ше си махнете боклука от мойто място, че не мога да паркирам? Вика – ооо , нямам си представа, и се изнесе абсолютно неуважително, знаете ме – културен човек съм az takovata.gif , изчаках цяла седмица до вчера, освен това знаете, че в дебилна българия, не вдигнеш ли скандал, работите остават все недовършени, е те си бетонираха, ма мойто място – боклучарник, та слизам един етаж по-долу, звъня, излиза беменната маймуна, викам къде е психарчето, искам да си почистите боклуците, че не мога да паркирам, тоя идваше тъкмо изотдолу, викам – ти нали искаш да сме добри съседи! Да! Да почистиш, че мина една седница, туй педалче ми вика, че имало място, да съм спирал малко по-напред, боклука бил в задната част, и като ми вдигна нервите – викам, да изчистиш боклука да не ти се случка като на дебилния ти дядо, ама каква случка му се случила, викам – точно тука на тая врата му се случи преди години, а те баба му и дядо му живееха тогава в тоя ап и една нощ им бях наритал зверски вратата и яко звънеца да звъни, та ми отвориха треперейки по бели гащи, бавеше ми някъв документ тъпака, педалчето срещнало после дъщеря ми и й казал, че съм бил пукнал гумата на колата на маймуната му, пак ми вдигна нервите – слизам долу да го търся, разбира се съм не пукал никва гума, няма го, викам на маймуната му – ква гума ма миндил, дори не съм излизал от къщи, твойто психотанцьорче сигурно ти е я пукнал да създаде съдържание, никога не бих ви навредил по никакъв начин, психарчето ти не е наред с главата и само ти не го виждаш, предната преди тебе я пребиваше жестоко, вика – коя, аз съм отпреди две три години, laugh.gif да и вчера багажа ти беше изхвърлен на стълбищата и ти горко плачеше, което си беше точно така! просто минавах в тоя момент, и тя и стана лошо и кръгом обратно, че и пред майка и я изложих че е жертва на домашно насилие, излезе в тоя момент няква на средна възрас, става за чукане междудругото, викам – ти ли си бабата? да! пратих и една въздушна целувка, дъщеря ти още много бой ше яде и тръгнах, викат ми че съм неадекватен, иначе бях адекватен да си извадя колата от двора когато ме помолиха, май много съм ги стреснал, маймуната днес ме гледа с ужасен страх , психоденсърчето сутринта един час ми чисти мястото, изчисти го идеално smile.gif абе мааму стара, не ща да се карам са никого бе, просто не ме заливайте с боклуци и вместо да се извините когота някой ви потърси сметка за своето си място, не ми казвайте като некое психотанцьорче, че то било грижа на бачкерите, очаквам с нетърпение следващия скандал rolleyes.gif
Glo
пом -пом! помпи ром
помпай, помпай
кофи с ром
rolleyes.gif

добрутро, скъпи естецвени интелекти 770d4fd976.gif не мога да разбера как така според казвачите на времето трябва да очакваме застудяване на времето винаги в понеделник в началото на седмицата, времето кво – уикенда не му се занимава с нищо ли? лежкуни си някъде там в страната на годишните времена, изобщо за едно и също време ли говорим или са много и най-различни по характер времена, няма яснота и няма и да има в скоро време като гледам как бавно се случва всичко, майната им на земята, на луната и на марс, просто съсипват всичко, ей така, гледаш как става - вземат и го съсипват, аз съм сигурен, че зад кулисите има и други неща ама като си само една тъпа публика, гледаш си представлението от място, може вътрешно да беснеш -ама все тая, много дълго се проточи тоя живот и всичко е една голяма лъжа, най ми е мъчно за мъжа от стара загора, че нямам право да пиша в горния форум да му кажа няколко утешителни думи 292.gif кво щях да му кажа ли - да оди да се гръмне навреме, че по-лошо ше става laugh.gif
Glo
и що така вече никой не ми импонира в тоя тъп админски форум 292.gif чуствуту е ужасно, чутсвуто да им пишеш на тее 292.gif
Потребител

... тоа па?! ... внимание и лайкове под постовете за гланц и цвят ли ти трябват? ... и то от местната "аудитория"? ... разбирай - много хайп, малко пукане на стари кокали, композиции на запис, преобладаващо мъртва материя и общото усещане, че гледаш нещо, което отдавна е демоде ...

... еми, гледай тогава :.)

- - -

... оказва се, че велосипеда, Гло, като средство за придвижване за жителите на северозападна Европа не бил съвсем осъзнат избор ...

... сега, в последните 15-тина години секакви Призовани навлеци /типажи, като оня твой денсър/ обясняват че от вкъщи на работа, от работа в къщи, на пикник, за покупки в супера - всичко може да се прави на велосипед ... така де, велопътеки има навсякъде, а това е още и спорт, екологичност, край на задръстванията и на проблемите с паркирането ... е, и икономия естествено, нищо, че там всички са богати и икономията особено значение няма, главното е в осъзнатостта!

... и видиш ли, релоцираните във велосипедни свръхдържави продавачи на сирене изведнъж разбират много новини :.) ...

... например за данъците, за цените на наемите и за режийните, за цените в ресторантите, за това колко струва притежанието на собствен автомобил и дори за цените на обществения транспорт ... разбират още, че средностатистическия холандец би натирил в гроба дяволския велосипед и с удоволствие би се мотал на трамвай, но трамвая струва 1,5к в евро на година и икономисвайки тези 1,5к едва ли не е единствената възможност да си позволи седмица бюджетно море в Турция ...

[... и сега предпетъчно - "Enter"]

... поэтому крутят педали, в жару и холод, дождь и снег, плюются, но крутят :.) ...

- - -

... още новини от теа дни, Гло - сигурно си чул, че клоуна се беше зарекъл да лови риба в Крим това лято? ... е, може би се е отказал - продават апартамента на вселенски в Крим:

"Заявки за участие в търга се приемат до 26 октомври, а самият търг ще се проведе на 30 октомври."

- - -

... тейк кеър, Гло! ... зайчетата са много, а ти - сам ...

Glo
баси майката hat.gif вчера съм изял изкуствените цветя дето ги купих от джъмбо да ми красят терена, иначе и аз заставам рамо до рамо до мъжа от стара загора в борбата срещу админите да ни възпрепятстват да пишем в горния форум, подкрепям твърдо и Тарабас дето и неговата тъща не пуска на никого и си пази кълките само за нея си, иначе му се настанила в гостоприемния му характер, същата е като всички жени от стара загора дето ги среща мъжа от стара загора – непускащи! и знаете ли защо не ни пускат и не ни дават да им бараме кълките? щото нямаме капан терени, яхтата е един от сигурните терени, наемаме една яхта събота срещу неделя, зимаме и админа Алекс за респект, отпечатваме плакати всички жени да дойдат, вход безплатен, безплатна пиячка и кюфтета, гарантирана романтика гарантирана от присъствието на патрона – мъжа от стара загора щото всъшнос всяка жена иска да и барат кълките на яхта, в полунощ яхтата се превръща обратно в шамандура, жените в коври без кълки, и всеки събира по един чувал стъклени пантофки и си ги носи у тях да ги показва трофейно на останалите жени да си дига акциите, жените като разберат, че някой мъж е много търсен, веднага отиват и те да му пуснат да им бара кълките sunbathing.gif

знам сигурна рецепта за бързи свалки – влизаш в някой бар, поръчваш на готината барманка едно уиски и изобщо не й обръщаш никакво внимание, ама никакво, пийваш, главата завъртяна назад, другата си е на място отпред и следи внимателно обстановката, момата очаква да й обърнеш внимание да я заговориш, да я сваляш, но ти не! никакво внимание... тя почва да се изнервя – боже ,нима вече не съм хубава и желана, почва да се фръцка напред назад да я забележиш, но ти не! вади си циците, ти пак нищо! Показва си и гъза! Ти пак нищо, идва и ти налите и те изчуква страстно и се връща обратно зад бара, ти пак нищо! А тя вече в мечтите си те вижда като бъдещ съпруг, деца, внуци, щастлив брак, ти пак нищо, накрая става на 100 години, ляга в един хубав ковчег-сбогом мили мъжо от стара загора, ти в тоя момент трепваш, поглеждаш я , наместваш и букета с мноо любов, тя е вече напълно щаслива, че е срешнала истинската любов, оная неземната, а ти си само някъв никъв мъж от стара загора, но вече си се наситил на кълки, бе аз може да пиша само тъпотии но го правя уверено и със замах clap3.gif
ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 16/10/2023, 23:52) <{POST_SNAPBACK}>
разбират още, че средностатистическия холандец би натирил в гроба дяволския велосипед и с удоволствие би се мотал на трамвай, но трамвая струва 1,5к в евро на година и икономисвайки тези 1,5к едва ли не е единствената възможност да си позволи седмица бюджетно море в Турция ...
... поэтому крутят педали, в жару и холод, дождь и снег, плюются, но крутят :.) ...

Ай, завалиите!
crying.gif no.gif
Питето
Пак го докара до: "Дърветата правят вятъра, щото гледам, че първо си размахват клоните, и чак след това усещам вятъра." Нищо де, трябва да я тренираш тази пуста пропаганда, че имаш още много докато го докараш до приемливо ниво.
В Крим със сигурност някой ще лови риба, щото руския флот се изнесе да не я плаши.
При велосипедите, на първо място стои денивелацията между двата края на улицата, а едва след това идва ред на спестяването.
Не че те бърка де, кога ли фактите са ти били пречка.
ЕксГорски
Цитат(Питето @ 18/10/2023, 09:37) <{POST_SNAPBACK}>
трябва да я тренираш тази пуста пропаганда, че имаш още много докато го докараш до приемливо ниво.

АОНСУ, АОНСУууу! prashchai grigorii.gif
Shade
Цитат(Glo @ 16/10/2023, 23:08) <{POST_SNAPBACK}>
...ляга в един хубав ковчег - сбогом, мили мъжо от стара загора, ти в тоя момент трепваш...

Тук е мястото на финалната сцена от поемата за Кънчо Путкодеров от Стара Загора. Експлозивна еманация на несбъднатите мечти на старозгореца поради самопрокламираното му силно либидо...
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 16/10/2023, 23:52)
…..средностатистическия холандец би натирил в гроба дяволския велосипед и с удоволствие би се мотал на трамвай, но трамвая струва 1,5к в евро на година и икономисвайки тези 1,5к едва ли не е единствената възможност да си позволи седмица бюджетно море в Турция ...

Средностатистическия холандец може да си купи едно село в Сибир с все колхозничките да му правят свирки. И да си наеме един льольо като теб да му плещи глупости. Ако не му хареса, може да ви плати да се менкате с колхозничките laugh.gif

Средния пълнолетен хорандец притежава 260К във пари и финансови инструменти и 390К в недвижимост. wavetowel2.gif

https://bieb.knab.nl/inkomsten-uitgaven/gem...D%20in%20stenen.
Glo
тоя световен пует ми е известен на мене laugh.gif tongue.gif админите тука щяха го банкират още след първия постинг navikvane.gif от друга страна изглежда да е много диалогичен човек като моя психолог навремето с когото отдавна загубих връзка, беше най-добрия човек когото познавам, имаше ужасно много психологични проблеми, даже майка му се беше самоубила та всъшнос се налагаше аз да му водя на него терапия 292.gif вика ми иносказателно един ден – гледаш го човека седне да обядва и след малко се натряскал като свиня w00tbrows.gif опаа ай стига де, имал съм пиене – натряскал съм се, поне трохи не роня по пода, беше ме намерил по интернет понеже съм бил особен случай, там как му казват вишистите – да пише дисертация на мой гръб, разочаровах го с моята ембрионална обикновенос 292.gif
Glo
абе белите хора на запад консумират сос от уорчестър от сутрин до вечер с аншоа и прочие умерени пелагични разядки, ние тука бичим основно мекици и пържени филйики на три с половин яйце 292.gif българина за по-евтино купува черен пипер от смлени черни негри понеже е два пъти по-евтин от истинския 328.gif
Buitenlander
Цитат(Glo @ 18/10/2023, 19:26) <{POST_SNAPBACK}>
абе белите хора на запад консумират сос от уорчестър от сутрин до вечер с аншоа и прочие умерени пелагични разядки, ние тука бичим основно мекици и пържени филйики на три с половин яйце 292.gif българина за по-евтино купува черен пипер от смлени черни негри понеже е два пъти по-евтин от истинския 328.gif

Абе, баш така не е. Ама не е и както оня гашльо пише, че икономисват от трамвай да идат на море в Турция. Някъде по средата е работата.
Thursday Next
Като виден контент криейтър в Кулинарния подфорум е недопустимо да се излагаш с това "сос от уорчестър". Първо, защото няма такова нещо уорчестър, от което се прави сосът. Второ, защото се изговаря Устър. Устър сос - идва от едноименния британски град. Аре, влАчи, пичелиш малко кулинарна кОлтура. laughing.gif

Thursday Next
Цитат(Buitenlander @ 18/10/2023, 22:42) <{POST_SNAPBACK}>
Абе, баш така не е. Ама не е и както оня гашльо пише, че икономисват от трамвай да идат на море в Турция. Някъде по средата е работата.

Не забравяй, че това идва от човек, чието най-съкровено въжделение е да може да си позволи една седмица бюджетно море в Турция. Ако искаш да има някаква чуваемост, нужно е да се придържаш към понятия, които може да осмисли. И бъди търпелив.
Glo
Цитат
е недопустимо да се излагаш с това "сос от уорчестър"

406.gif

кака, май заради тебе трябва да подчертавам със спецялен цвят всяка моя тъпа шегичка, баш па от тебе не съм го очаквал laugh.gif

дай те почерпя едно германско ромче, мноо на тънка промоционална цена го купих 770d4fd976.gif

цък
Thursday Next
Цитат
... например за данъците, за цените на наемите и за режийните, за цените в ресторантите, за това колко струва притежанието на собствен автомобил и дори за цените на обществения транспорт ... разбират още, че средностатистическия холандец би натирил в гроба дяволския велосипед и с удоволствие би се мотал на трамвай, но трамвая струва 1,5к в евро на година и икономисвайки тези 1,5к едва ли не е единствената възможност да си позволи седмица бюджетно море в Турция ...

Прав си, от всичко това най-добре разбира човек, който съответната държава я е гледал само на картинка. Неговите познания са далеч по-задълбочени от тези на всякакви живеещи на място безхаберници, които плащат данъци, поддържат автомобил, ходят по ресторанти и ползват обществен транспорт.

Но обясни ми следния парадокс: тук при мен целият обществен транспорт е напълно безплатен от три години насам, но това никак не намали броя на ползващите велосипед. Общинската фирма, която предлага велосипеди под наем от и до стоянки из града и близките квартали, продължава да си работи, въпреки че услугите ѝ не са безплатни, а струват колосалните 18 евро за годишен абонамент. Предполагам, от това се пести толкова много, че има смисъл например днес да се предлагат три полета до Палма и още три - до различни летища на Канарските острови. С 18 евро може да се стигне далеч, изглежда.
Thursday Next
Цитат(Glo @ 19/10/2023, 14:01) <{POST_SNAPBACK}>
406.gif

кака, май заради тебе трябва да подчертавам със спецялен цвят всяка моя тъпа шегичка, баш па от тебе не съм го очаквал laugh.gif

дай те почерпя едно германско ромче, мноо на тънка промоционална цена го купих 770d4fd976.gif

цък

Верно е, понякога ми е трудно да разбера ти ли пишеш, или съдържимото на поредното шише. laughing.gif Черпи се ти с ромче, наздраве, аз съм само мяуко в обедна почивка, полага ми се по френски образец една мъъъъничка чашка винце, нищо повече. Да не си подритваме трудовите книжки, викам.
Glo
за соса от уорчестър съм склонен да те разбера, ама ако ме подхванеш за черния пипер от смлени черни негри - там прошка няма да има laugh.gif tongue.gif
Потребител

... оффф, Гло, гледах Панорама преди малко ...

- - -

... така погледнато, Четвъртък, радвам се да те видя! ... ъъъ такова, в петък вечер :.) ...

- - -

[сега, цветно и в картинки ще проявя добра воля и прилежащо усилие]

... предвид актуалните и вменени черно-бели и дълбоки разделения между "доброто и злото" в терена на апориите ще ми се да те питам - колко дяволи, могат да се съберат на върха на игла?
... и ще те улесня - цивилизоционен проблем е но, вземи предвид само параметрите на иглата и на дявола :.) ...

... така де, погледнато в светлината на употребяваната напоследък "пост_истина", чрез която простичко казано се подразбират пропагандните методите за обезличаване истината ...

- - -

... разбира се, войната е едно от най-ужасните състояния за всяко човешко същество! ... и омразата е породена от конфликта, безспорно но! конфликта /ако помислиш/ дали е породен от омразата?

... на вашият език, войната не е толкова трудна за разбиране - файт, хайд ор рън ... по-труден за разбиране е мирът ...

... до колкото разбирам, предлагате да живеем за да оцелеляваме от една катастрофа до друга? ... ще ме прощаваш, доста тъжна и досадна нагласа ...

... Четвъртък, / не че има значение, пък и не съм оптимистично настроен/ проспали сте възможностите на микротаргетиратето ...

... сега, това съм го употребявал - източна мъдрост е, че истината е парчета счупено огледало, в които всеки се оглежда такъв, какъвто е ...

- - -

п.п ... бай дъ уей, имаш ли престава къде е големия розов слон, Алекс? ... само той ми се губи тъдява ...

Поздрави :.)

Shade
Снобе, каква "апория" би предложил за тази карикатура от "Toronto Star" в светлината на разточителните ти лигавения за "дълбоките разделения между "доброто и злото", и количеството дяволи, които могат да се съберат на върха на игла"? 453.gif
Glo
Цитат
... оффф, Гло, гледах Панорама преди малко ...

аз почти не си спомням нищо от снощи, подариха ми 3 литра домашна ракия, сега гледам че останали два beerchug.gif сготвих супа от домашен гръбнак на пиле и взех че тъкмо си сипах една ракия, май ше гледам Съдебен Спорт clown2.gif
Thursday Next
Несвързаните ти бълбукания по темата черно-бяло и добро-зло тоя път нещо не впечатляват, не знам що. Може би не си улучил дозата. Всъщност в момента просто хората избират в кой от два свята искат да живеят. И най-много квичат онези, дето духом са на каторгата, но телом са в хотела в Цюрих, защото от тях се очаква най-сетне да правят това, което проповядват, а те не щат. И не, напротив, тия, които предлагат и сега да клекнем на нискораслия сатрап, именно те застъпват тезата, че е по-добре да се живее от катастрофа до катастрофа, само и само "да няма война". На останалите е ясно, че дори тая да спре, зад ъгъла вече се задава следващата.

Виждам, че така и не успя да ми отговориш по същество за клетите бедни холандци, принудени от немотията да карат колело. Не че съм очаквала, де, ти толкова си можеш. Но виж, в многоточията страшно те бива, това трябва да се признае.

Ще кажа на Алекс, че тъгуваш за него, да се позавърти, може пък на него да успееш да дадеш смислен и свързан отговор. Hope springs eternal ...
Shade
Цитат(Thursday Next @ 21/10/2023, 02:04) <{POST_SNAPBACK}>
...може пък да успееш да дадеш смислен и свързан отговор. Hope springs eternal ...

От сноба може да се очаква по-малко безсмислен отговор само при наличие на руската интерпретация на горната крилата фраза.
wal
Е, за първи път ли не те впечатляват бълбуканията на Потребчика!?
Thursday Next
Цитат(wal @ 21/10/2023, 15:14) <{POST_SNAPBACK}>
Е, за първи път ли не те впечатляват бълбуканията на Потребчика!?

Викаш, време е да се впечатля, или как? laughing.gif
Тарабас
Един млад английски аристократ се разхождал с чадъра си си и с прислужника си покрай лондонските докове. Вечер е, вали. Минават покрай един пъб, Пред него 20 пияни докери се млатят яко. С ръце, с метални сопи, с камъни. Аристократът леко се закашлял, атеншън плийз, атеншън плийз. Всичкте пролети се спрели за секунда, погледнали го любопитно. Джентълмени, този бой частен ли е или могат и случайни минувачи да се включат?

Потребчикът е нашият любезен аристократ. Имаме нужда тук от него. От време на време някой трябва да се закашля и тук.
Питето
Абе АОНСУ да е, ама и там са го бутали нагоре щото връзкар, а не щото го бива.
Buitenlander
Цитат(Тарабас @ 21/10/2023, 21:15) <{POST_SNAPBACK}>
Един млад английски аристократ се разхождал с чадъра си си и с прислужника си покрай лондонските докове. Вечер е, вали. Минават покрай един пъб, Пред него 20 пияни докери се млатят яко. С ръце, с метални сопи, с камъни. Аристократът леко се закашлял, атеншън плийз, атеншън плийз. Всичкте пролети се спрели за секунда, погледнали го любопитно. Джентълмени, този бой частен ли е или могат и случайни минувачи да се включат?

Потребчикът е нашият любезен аристократ. Имаме нужда тук от него. От време на време някой трябва да се закашля и тук.

Добре че те прочетох до края, в началото помислих че е време да му хвърлим един бой laugh.gif
Тарабас
Той е пребит от живота, няма нужда да му посяга човек. Нека да си кашля.
Бай Ганьо
Има само ена група хора, които карат кооло и ходят на почивка с нискотарифни полети.
Едва ли ще ти е трудно да отгатнеш кои са тези оръфляци.
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 23/10/2023, 12:31) <{POST_SNAPBACK}>
Има само ена група хора, които карат кооло и ходят на почивка с нискотарифни полети.

Сподели… biggrin.gif
Ха на бас, че утре ще ти снимам поне 10 колоездачив Амстердам, на които велосипедите струват повече от твоята кола.
Alexfield
На Ганьо му е важно да нарече някой друг оръфляк. Така се чувства по-малко незначителен.
Като излюскаш една кофа лайна върху някой друг и изведнъж започваш да се чувстваш по-чист... и отпада нуждата да се окъпеш svirkam si.gif
Потребител

... става cheers1.gif ...

... все още се питам - дислексията, Гло, може ли да бъде придобита?

[следствие на средата]

... другото обяснение е, че довчерашни тройкаджии диктуват дневния ред :.) ...

... изумително е 'се пак, че изключително линеен и с минимална интерактивност наратив държи интереса на зайчетата ...

... е, поне на най-кресливите ...

- - -

/т'ва кърти мивки/

Гранични полицаи задържаха нидерландски гражданин, превозвал петима сирийци с валиден статут на кандидат-бежанци в България.

... може пък да му е омръзнало да върти педали? ... ф"инансови инструменти", Р2Р кредитиране, а все някога ще трябва да си купиш и хляб? :.) ...

... сега за зайчетата:

Предвид цените на енергията и инфлацията, воденето на пестелив начин на живот не означава непременно живот на лишения. Това просто означава да внимавате за разходите си и да правите избори, които допълнително оптимизират вашите пари. Пестеливият живот може да ви помогне да приоритизирате финансите си, да спестите пари и дори да намалите стреса.

- Прегърнете минимализма!

Минимализмът означава да живееш с по-малко. Това е начин на живот, който ви насърчава да се съсредоточите върху това, което наистина има значение, и да премахнете ненужния хаос от живота си.

- Гответе у дома

Храненето навън може да бъде скъпо и често е по-здравословно и по-достъпно да готвите у дома. Планирането на хранене и пазаруването на хранителни стоки също може да ви помогне да спестите пари за храна.

- Използвайте купони и отстъпки

Използването на купони и отстъпки може да ви помогне да спестите пари за всичко - от хранителни стоки до дрехи. Проверете местния вестник или онлайн за купони и оферти, преди да пазарувате. Регистрирайте се за имейл бюлетини от любимите си магазини и марки, за да получавате изключителни отстъпки и промоции.

- - -

п.п. ... поздрави и на слончето! ... липсваше!

Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 23/10/2023, 12:31) <{POST_SNAPBACK}>

Искаш да кажеш, че ти си виждал само една такава група. На тоя свят, Ганев, съществуват един куп работи, дето не си ги виждал. Това не ги прави по-малко реални.

Така че за твоя изненада ми е трудно да отгатна кои оръфляци имаш предвид, вероятно аз пък тях не съм ги виждала.

Понеже много обичаш да подреждаш хората по групи, подреди ми такъв един (познавам го лично): работи в най-голямата софтуерна компания в Европа, кара Мерцедес (служебен, не му плаща бензина), през лятото ако не вали, ходи с колело на работа (по 17 км в посока), летува предимно на къмпинг, на палатка. В коя група го слагаш?
Glo
здравейте скъпи мои приятели, почитатели и обожатели! и зайчета , разбира се ! tooth.gif с кой номер бюлетина ше гласувате? айде чао, че трябва да ходя на пазар, после ше готвя, мене не ме гледайте, моята е лесна, ай дидит май уей kicking.gif номера на бюлетинатаааааааааааааааааааааааааа.... кой номер? нали нямаме страхливци тука между нас navikvane.gif
Leon
Мисля да не гласувам, срам ме е, но няма за кой.
Лесно ти е на теб в Бургас, но във Варна ще си изям чорапите, но за Николаевич няма да гласувам.
На втори тур мога да отида за да гласувам против него.
Ето, и аз се вързах да пиша за политика. Подкокоросник! beerchug.gif
Изпих 3 старопрамена, но мноо ме надува, ще обърна на коняк. 770d4fd976.gif
Бай Ганьо
Това, че някой има пари, или че е професор например не го поставя извън определена група.
Оръфляка си е оръфляк.
ЕксГорски
Цитат(Бай Ганьо @ 24/10/2023, 12:07) <{POST_SNAPBACK}>
.
Оръфляка си е оръфляк.

Което значи? misli.gif
Glo
обърни, обърни 328.gif абе ние ако бехме некои алкохолици, щяхме си пием сами по къщите, ама я как хубаво си казваме Наздраве през форума 501.gif и аз няма да гласувам, то е ясно че нашия чичо кмет пак ше спечели, дъщерята щяла със сигурнос да гласува за него, май ше му е пети мандат, бе много неща се направиха, улицата ни чисто нова, нови дървета, вик тръби, паркингчета, индустриални зони некви, супер градски транспорт, народа все е недоволен, аз съм доволен, е то не може всичко да стане отведнъж guitar3.gif

да обърна и аз квото дал Господаря Исус Христос, дето вика смешихи в христянския laugh.gif едновременно готвя, черпя се, пуша вейп, мятам чинии в миялната и пиша в социалните мрежи, мислете си за мене като за мултивселена laugh.gif

Leon
Алкохолици?! Нееее.
Както казва Сула:
"Хората се делят на алкохолици и пияници. Първите изпитват угризения от това, което вторите вършат с гордост!"
Не мисля, че ти или аз имаме некви угризения.
Наздраве, Гло, пия още ено малко и ще полегна да подремна в този прекрасен есенен ден. angel_not.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 24/10/2023, 03:07) <{POST_SNAPBACK}>
Това, че някой има пари, или че е професор например не го поставя извън определена група.
Оръфляка си е оръфляк.

Ганев, теб май само на еснафщина те избива. Мани ги парите и титлите. Хайде сега обясни дали който е неспособен да формулира собствена позиция, а само цитира любими идиоти с посвещение "Това е другата гледна точка", е оръфляк, си е оръфляк, или е нещо друго.
Само, ако обичаш, спести на аудиторията дежурното оръфляшко обяснение как по време на соца комсомолските секретари представяли каймака на обществото и били единствените способни да формулират позиция. Пък ти нито си бил комсомолски секретар, нито си ходел по манифестации. Един гордо биещ се в гърдите самотен изпаднал оръфляк, който не се интересува нито от годишни премии, нито от индексация на заплата. Само от концентриран етилов алкохол.
Питето
Цитат(Thursday Next @ 19/10/2023, 15:01) <{POST_SNAPBACK}>
...
Но обясни ми следния парадокс: тук при мен целият обществен транспорт е напълно безплатен от три години насам, но това никак не намали броя на ползващите велосипед. Общинската фирма, която предлага велосипеди под наем от и до стоянки из града и близките квартали, продължава да си работи, въпреки че услугите ѝ не са безплатни, а струват колосалните 18 евро за годишен абонамент. Предполагам, от това се пести толкова много...

Това е лесно. Калпав градски транспорт като график и спирки на далечни и тегави места. Бонус и повечко време обикаля автобуса, докато ти дойде реда да слезеш (а времето е пари, дори много пари на европейски надник), а и там за дето пишеш, терена е равен като тава, и излиза сметката с колелетата. Отделно модата и "еко"-то дето напира в момента.
У нашенско, сметката излиза щото графика на автобусите тегав, спирките неадекватно далече от крайните точки на пътуването, денивелацията голяма, а и по улиците все още се срещат джигити и е опасно с велосипеда, и излиза сметката на стара кола, с обилна поддръжка и сериозни сметки за гориво. А и българина гледа да не настине и да не се мине и местните търговци още не са се отворили на пинизите около велоалеите, ама както писах от акъла идват бедите, не падат от небето.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.