Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Руснаците под токсично западно влияние
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Shade
Каква стана тя? В рамките на международните санкции срещу руската агресия американската компания Coca Cola изтегли бизнеса си от Русия. Обаче Москва упорито търси начин да поддържа американското влияние сред населението си, като заобикаля санкциите със съдействието на братски ислямистки Иран, който притежава лиценз за производство на Coca Cola. И това при положение, че според руските закони всеки, който е свързан със Запада (в случая това е Иран), е чужд агент. Отгоре на всичкото руснаците се тровят с Coca Cola, чието силно токсично действие беше разкрито още по времето на СССР...
Бай Ганьо
Тез руснаци мира не ти дават. laughing.gif
agrippa
Патриотите пият само квас. Тия, дет налитат на Кока-кола ще получат призовки от военкамата. И така ще бъдат отсяти.
Shade
Цитат(agrippa @ 21/11/2023, 16:59) <{POST_SNAPBACK}>
Патриотите пият само квас. Тия, дет налитат на Кока-кола ще получат призовки от военкамата. И така ще бъдат отсяти.

Май повечето на наблягат патриотично на водката. Четох някъде за една случка с руски пътнически самолет. Оказало се, че смотано типично по руски, при 250 пътника самолетът разполагал с храна само за 150. Една от стюардесите плахо съобщила по радиоуредбата, че който се откаже от обяд, получава водка, колкото може да поеме. След пристигането, обслуващият персонал на летището разтоварил от самолета почти 100 неразпечатани хранителни комплекта.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 21/11/2023, 12:17) <{POST_SNAPBACK}>
Тез руснаци мира не ти дават. laughing.gif

Мани ме мен, по-добре разкажи за негрите, с които съжителстваш. Раздуй нещо за афинитета на черногъзестите зулуси към южноафриканската шльокавица "White Lightning". Падат ли си по нея или само ти я лочеш?
ByBa
Цитат(Shade @ 22/11/2023, 04:47) <{POST_SNAPBACK}>
Май повечето на наблягат патриотично на водката. Четох някъде за една случка с руски пътнически самолет. Оказало се, че смотано типично по руски, при 250 пътника самолетът разполагал с храна само за 150. Една от стюардесите плахо съобщила по радиоуредбата, че който се откаже от обяд, получава водка, колкото може да поеме. След пристигането, обслуващият персонал на летището разтоварил от самолета почти 100 неразпечатани хранителни комплекта.

smile.gif
аз пък скоро гледах едно архивно предаване от Насаме с Георги Влюбенов /съжалявам, но вицове не мога да разправям/
и в него от архивните кадри се показа, че българите повече пият, отколкото ядат...това се отнасяше за бившия Японски хотел, не за японците де, а за българите ...и само не ми казвай, че сме били с братята руснаци във вечна любов
Ако не беше хумора, който от време на време блика като срамежливо поточе тук, бих написала, че този форум толкова засъсъхна, колкото сопола ми в носа...пълна скръб
Shade
Цитат(ByBa @ 22/11/2023, 01:55) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif
аз пък скоро гледах едно архивно предаване от Насаме с Георги Влюбенов /съжалявам, но вицове не мога да разправям/
и в него от архивните кадри се показа, че българите повече пият, отколкото ядат...това се отнасяше за бившия Японски хотел, не за японците де, а за българите ...и само не ми казвай, че сме били с братята руснаци във вечна любов
Ако не беше хумора, който от време на време блика като срамежливо поточе тук, бих написала, че този форум толкова засъсъхна, колкото сопола ми в носа...пълна скръб

Хуморът ти е ценен. Издухай си носа и разкажи още за Георги Влюбенов. Аудиторията би желала да научи повече.
Потребител

... Сенкин, приятелю, да знаеш, че ви ценим теб и оня надрусания :.) ...

- - -

San Francisco Cleans Up for Xi. Why Not for Thee?

... едно е, когато на туземците обясняват, че тълпите фентанилови наркомани и бездомни под прозорците са част от демокрацията, съвсем друго нещо е китайска делегация на високо ниво - туко виж са си помислили нещо лошо за най-великата страна под Слънцето? :.) ...

... затова - фентанила и бездомните зад 9 планини в десета, а улиците измити със сапун ... дори тревата е оцветена в подходящ цвят ...

... предпетъчно:

... никогда еще Сан-Франциско не жил так хорошо, как при товарище Си Цзиньпине :.) ...

https://www.wsj.com/articles/potemkin-villa...-china-b5791f68

п.п. ... за малко да забравя розовото слонче :.) ...

Поздрави!

:.)
Shade
Цитат(Потребител @ 23/11/2023, 02:57) <{POST_SNAPBACK}>
... ценим оня надрусания ...

... най-великата страна под Слънцето ...

За надрусаното Бае иде реч, нали?
Баето, Снобето, Бубето, Попето, Гостето, Стивито, все ценени поклонници на най-великата страна под Слънцето.

Но след като темата е "Каква стана тя с Русия", тук е мястото да отбележим и тоталния провал на Русия на тазгодишното Dubai Airshow от 13-17 ноември, където Рособоронэкспорт не успя да подпише нито един договор. А иначе "Наша страна уверенно занимает второе место в мире по этому направлению, в пятёрке лидеров ми опережаем Францию, Германию, Великобританию" - настоява Путин.
И да, аудиторията очаква възраженията на ценените ценители, че смазващият крах на най-високо технологичния сегмент, гордостта на руското военно производство, не е едно от най-преките постижения на режима на Путьо. По-конкретно войната в Украйна, която очевидно се превръща в убедителна антиреклама на руския военнопромишлен комплекс.
Не е трудно да види и направи сравнение със сделките за милиарди, които Рособоронэкспорт сключваше на същото това авиационно търговско шоу преди руското нашествие в Украйна. За алтернативниците остава утехата, че западните санкции не са главната причина за неуспехите при продажбата на руско оръжие.
Питето
Ама Иран е двоен агент, а за такива се прави изключение. Както и за чиповете за руските ракети. Отделно колко ли ментета се пробутват като "иранска КокаКола"...
Бай Ганьо
Нещо общоизвестно:

https://www.168chasa.bg/article/7332569

Едни крали перални, други златни такива ... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 05/06/2024, 02:55) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо общоизвестно:
https://www.168chasa.bg/article/7332569
Едни крали перални, други златни такива ... laughing.gif

Какъв е твоят коментар по материала? Какво ти е общоизвестно? Имаш ли конкретна теза или свидетелства кой какво е крал, къде го е завлякъл, и какво е направил с открадатото?
Очакваш и се надяваш някой да те нахрани в устичката като малко дете ли? Или просто си пускаш празнословно глуповато бла-бла-бал като на пиянска сбирка в селска кръчма?
Alexfield
А бе, Бае. Гледам пускаш линкове към "световно известни" вицове:
Цитат
Планирано е златото и среброто да се използват за създаването на нова панафриканска валута, базирана на златния либийски динар. Целта е да се даде алтернатива на франкофонските страни в Африка, които все още ползват френския франк.
...
златния и сребърен резерв, оценен на 7 млрд. долара

Аз само от нездраво любопитство да те питам: Дали ти е "световно известно", колко е БВП на САЩ?

И още: Понеже виждам, че си виден кръчмарски капацитет, дали ти е "световно известно" кой ги е откраднал тия сребърни и златни резерви? Защото дори в статията, към която даваш линк, пише,че е "световно неизвестно", кой ги е гепил.
Бай Ганьо
Значи пак съм се объркал.
Западът никога не краде.
Това трябва да си го набия в главата проста. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 05/06/2024, 06:35) <{POST_SNAPBACK}>
Западът никога не краде.

1 - Преценявай си сам за себе си къде си се объркал. Това не вълнува никого.
2 - Набивай си където каквото ти душа желае. Какво трябва да си набиеш в главата проста също не вълнува никого.
3 - Как Западът краде може лесно да се докаже с документи и снимки. С каквото се доказва как го правят рашистките гащници. Предложих ти да представиш "общоизвестните" си свидетелства. Засега пълно мълчание от твоя страна. Вероятно само подсмърчаш като някоя ученичка на урок:
Цитат
Какъв е твоят коментар по материала? Какво ти е общоизвестно? Имаш ли конкретна теза или свидетелства кой какво е крал, къде го е завлякъл, и какво е направил с открадатото?

Е?
Alexfield
Разбира се, че си се объркал. На теб ти се случва ежедневно.
Какви са необходимите и достатъчни условия, за да може някой да открадне златото от държавния резерв? Ще ти дам жокер: С нанасяне на въздушни удари не става.
И за още нещо си се объркал: Че западът никога не краде, също не е вярно.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 05/06/2024, 15:35) <{POST_SNAPBACK}>
Западът никога не краде.

На първо време можеш да си набиеш в главата проста по какво може да се познае боклучавата медия: по това, че ръси очевидни тъпотии. Например, според статията, към 2011-та франкофонските страни (Мароко, Алжир, Тунис) ползват френския франк. А добрият полковник планирал, цитирам, "удар срещу френския франк".

Факт: от 1 януари 2002, от въвеждането на еврото, валутата френски франк не съществува. В Мароко се ползват дирхами, в Тунис - тунизийски динари, в Алжир - алжирски динари. При това от доста преди френският франк да изчезне като валута. Наистина ми е трудно да си представя как може да гълташ безкритично подобни бълвочи. Честно.

Потребител

Цитат
На първо време можеш да си набиеш в главата проста по какво може да се познае боклучавата медия: по това, че ръси очевидни тъпотии. Например, според статията, към 2011-та франкофонските страни (Мароко, Алжир, Тунис) ползват френския франк. А добрият полковник планирал, цитирам, "удар срещу френския франк".

... учени установиха, че сте супер интелигентна
и вие го потвърждавате, съгласявайки се с учените ...

... Четвъртък, респект и поклон! :.) ...

... като говорим за факти, сигурно лесно ще посочиш, къде в статията става дума за:

"Мароко, Алжир, Тунис"

... и да, като специалистка по френски, би ли обяснила мила, съществуването на тази валута CFA - Colonies françaises d'Afrique? ...

... въртележка на зайчетата в петък :.) ...

Thursday Next
Да обясня съществуването на тази валута, или пак да обяснявам очевидното: че тази валута НЕ Е онази валута, която споменават в статията? Тоест, "франк на френските колонии" не е "френски франк"? Ами добре, като сме почнали, да обясня докрай: то и швейцарският франк не е френски франк, нищо че се казва "франк".

Предлагам също така да спреш да ме миличкосваш - ти си въобразяваш, че е страшно саркастично, но всъщност е доста кьопаво и те кара да звучиш като от "На Уонг Фу".

Бай Ганьо
Важното тук е кой открадна златото и парите!
Зная какво си мислите.
Е, дет вика Алекс и западът краде, ама... laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 07/06/2024, 12:55) <{POST_SNAPBACK}>
Зная какво си мислите.

Не , не знаеш какво си мислим. Аз например си мисля че си тъп , та дрънкаш. Ако те интересуваше златния резерв на Либия, нямаше да четеш разни помиярски сайтове, а щеше да отидеш например тук :

https://tradingeconomics.com/libya/gold-reserves

Там щеше да разгледаш златния запас на Либия, и да видиш че никой нищо не е крал.

През 2011г златните запаси на Либия са намалели от 136 на 116 тона. Най-вероятно мръсните американски империалисти за измислили тази война за да откраднат 20 тона злато. Все пак това са почти 1милиард долара laugh.gif

Както е казал известният полски фантаст Станислав Улам (твоят съидейник Потребител ще ти обясни кой е този w00tbrows.gif ) в безсмъртното си произведение “Приключенията на звездния навигатор Пиркс” - в биологичната класификация на видовете във Вселената , човекът е определен като “Гнусотник Беснеещ”…
Бай Ганьо
Цитат(Buitenlander @ 07/06/2024, 13:35) <{POST_SNAPBACK}>
Там щеше да разгледаш златния запас на Либия, и да видиш че никой нищо не е крал.

Прав си.
И в България след 1989 никой нищо не открадна...
Аз мислих, че сте същите като родителите си.
Объркал съм се.
По-зле сте. laughing.gif
Buitenlander
Цитат(Бай Ганьо @ 07/06/2024, 14:34) <{POST_SNAPBACK}>
Прав си.
И в България след 1989 никой нищо не открадна...
Объркал съм се.
По-зле сте. laughing.gif

Харесват ми такъв тип възражения. Да видиш червеното прасе безпомощно - безценно biggrin.gif
Alexfield
Цитат(Бай Ганьо @ 07/06/2024, 14:34) <{POST_SNAPBACK}>
...
Объркал съм се.
По-зле сте. laughing.gif

Моите мисли пък бяха насочени в това да се чудя кога точно ще издрискаш горното като един наперен гълъб (и също толкова умен).

Да спориш с глупав човек е като да играеш шах с гълъб:
Ще разбута фигурите, ще осере дъската и след това ще обикаля наоколо перчейки се сякаш е спечелил.
Shade
Цитат(Потребител @ 06/06/2024, 19:02) <{POST_SNAPBACK}>
... къде в статията става дума за "Мароко, Алжир, Тунис" ....
... съществуването на тази валута CFA - Colonies françaises d'Afrique? ...

Снобе, на мама Снобчето, от Попчето ли се учиш на алтернативнически тарикатлъци от вида на "Казаха, че... Защо е така?"
Въздържаш се от собствена интерпретация и анализ от безпокойство да не станеш отново за смях, както със "Станислав Улав" в темата на Бубето ли?
Не се притеснявай, и отново да се случи това, пак ще намериш начин да излезеш от положение. Там беше с опит да пренасочиш темата към "Не съм тотално бос, вижте ме какъв компютърен експерт съм":
Цитат
... при китайците можеш да намериш нови, но залежали 3-4 годишни сетове - дъно, Xeon и 32GB DDR4 за под 150 евро ...
... дигаш си в локалната мрежа един облак, качваш му там освен другото /виртуализация, dlna и т.д./ и една библиотека, да речем Kavita и си синхронизираш не само книгите, бележките но и дори страницата и реда на четене между дивайсите ...

За съжаление опитът ти донесе същите дивиденти, както хвалбата на един друг самозван експерт във форума преди няколко години за смайващите му умения да отключва мобилни телефони, заключени към някой оператор. Тогава и биенето в гърдите с "Много народ са ми благодарни за отключване на телефоните им" не предизвика очаквания отзвук. Също както предложените компетентни знания за вехтошарско събиране на компютър на принципа "от тук парче, от там парче". Човек не си купува копютър всеки ден, та за икономия да обикаля и рови по сметищата. Заявка в сайта на предпочитан производител с детайлно описание на желаната конфигурация гарантира комютъра, стоварен след седмица пред входната врата.
По-горе и Баето ти се е притекъл на помощ, джавкайки като вярно кученце, в аналогичен на твоя опит да пренасочи темата към "Златото, златото! Какво стана със златото? Зная какво си мислите!"
Ако и Попето и Бубето се включат тук, самодоказването ви е гарантирано...
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 07/06/2024, 16:41) <{POST_SNAPBACK}>
По-горе и Баето ти се е притекъл на помощ, джавкайки като вярно кученце, в аналогичен на твоя опит да пренасочи темата към "Златото, златото! Какво стана със златото? Зная какво си мислите!"
Ако и Попето и Бубето се включат тук, самодоказването ви е гарантирано...

Другари, вашата арогантност и надменност нямат граници.
Сами режете клона, на който седите.
Турция искаше да влезе в ЕС.
Ся гледам са се ориентирали към брикс.
Руснаците същата работа.
Те такива, те онакива.
Китай също.
Ами продължавайте.
Само да не плаче някой после...
Аз съм подготвил вече пуканките. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 07/06/2024, 11:04) <{POST_SNAPBACK}>
Другари, вашата арогантност и надменност нямат граници.
Сами режете клона, на който седите.
Турция искаше да влезе в ЕС.
Ся гледам са се ориентирали към брикс.
Руснаците същата работа.
Те такива, те онакива.
Китай също.
Ами продължавайте.
Само да не плаче някой после...
Аз съм подготвил вече пуканките. laughing.gif

Цели 10 лозунга, всеки от които на нов ред? Много си продуктивен днес.
Но остава открит въпросът мисълта ли си губиш след всяко мъчителното конструиране на кратко празнословно изреченийце-лозунг, Бае? Та неотменно предлагаш пореден "проблясък на мисъл" със следващо изречение на нов ред?
Както и да е. Значи днес документира ново предсказание. Вчера беше за китайците, днес - за турците. Утре да очакваме прозрение за негрите от Буркина Фасо ли?
Интересно, не мухлясаха ли вече от застояване "отдавна приготвените ти пуканки", асоциирани с всичките ти до едно пропаднали предишни предсказания през годините?
Няма ли алтернативници да те изчеткат, че "при непредубедено четене, предлагаш стойностна информация"? laughing.gif
Потребител

... добре, добре ... вече сигурно си забравила, но закачката не е към теб :.) ...

+1 и хепи фрайдей на въртележката!

- - -

... и да, приятели и ти Леополд, някой знае ли случайно, дали дебила е намерил вече мозък с търсачката? ...

Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 07/06/2024, 21:45) <{POST_SNAPBACK}>
Няма ли алтернативници да те изчеткат, че "при непредубедено четене, предлагаш стойностна информация"? laughing.gif

Да,да,да...
И аз научавам много факти от дружинката ви.
Как сме били ходили нормално на работа по време на ковида и сме спазвали само дистанция.
Социална. laughing.gif
Гьонсуратлък. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 07/06/2024, 16:55) <{POST_SNAPBACK}>
Да,да,да...
И аз научавам много факти от дружинката ви.
Как сме били ходили нормално на работа по време на ковида и сме спазвали само дистанция.
Социална. laughing.gif
Гьонсуратлък. laughing.gif

Да, така е. Чети факти и се учи. Хората споделят личния си опит.

При мен се ходеше на работа, като се спазваше социална дистанция. Социална дистанция се спазваше и в онези ресторанти, които работеха с клиенти, а не само доставяха храна на адрес по поръчка. Тези ресторанти надживяха ковид. За разлика от някои други ресторанти, като например Souplantataion, който поради спецификата на менюто си и "бюфетния стил" на обслужване, несъвместим със социалната дистанция, изпадна трайно от бизнеса.

А от излязлото по въпроса изпод твоята клавиатура научихме, че при теб, в "най-свободната страна на света", негрите те бяха натирили безапелационно под домашен адрес и не ти разрешаваха дори да ходиш на кръчма. Ужасно!
От теб също така научихме чрез конспиративен снимков материал на площад в ЕС, пълен с народ през деня (обявена за направена преди ковид) и безлюден рано сутрин (нарочена за направена по време на епидемията) като доказателство за домашен арест на населението. Приказки за инфантили или за вярващи (в конспирации), което е едно и също.
Ако разполагаше с автентични доказателства за измишльотините си, различни от бла-бла-бла "честната ти дума" на гьонсурат, щеше отдавна да си ги представил. При твоите колони от едноредови лозунги с дебилно хилещ се емотикон, дори простичките вярващи и нискообразованите твои сподвижници-алтернативници няма как да ти повярват.
Бай Ганьо
Изгледай последното интервю на Цанов и ще се убедиш,
че сте по-зле от онези комунистически кратуни, които говореха глупостите си ено време.
Сигурен съм, че те поне не си вярваха на бръщолевенията си.
Докато вие си вярвате.
Както оня дето по-долу продължава да говори, че по ковидно време бил свободен.
По задръстени гьонсурати не бях срещал до сега.
Е, случи се. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 08/06/2024, 14:25) <{POST_SNAPBACK}>
Изгледай последното интервю на Цанов и ще се убедиш...
...както оня дето по-долу продължава да говори, че по ковидно време бил свободен.

453.gif
"Оня по-долу" най-вежливо те подканя от доста време да подкрепиш празнословното си изпражнение за ковидното време поне с нещо от рода на примитивната ти първосигнална аргументация "Изгледай еди-кое-си видео от еди-коя си минута, за да се убедиш, че по ковидно време не си бил свободен". За съжаление, единствените ти дебилни "доказателства" по въпроса са снимка на някакъв безлюден площад с надпис "ковид епидемия", и олигофренски лозунг "Същите сте като родителите си" на следващия ред.
Въздържам се от откровенността при тези циклично въртени като от латерна кухи дрънканици, да те нарека "върховен тъпанар, какъвто рядко се среща". Ти не си виновен, а издевателство като присмиване на някой, роден с недъг, каквото е мозъчната инвалидност, не е хуманно.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 07/06/2024, 12:55) <{POST_SNAPBACK}>
Зная какво си мислите.

Да, това безспорно е важното. Айде сега кажи кой ги открадна, щото в статията, която си посочил, нищо не се казва по въпроса. Но ти сигурно знаеш, няма начин просто - ти си ултимативният източник на достоверна информация.
Thursday Next
Цитат(Потребител @ 07/06/2024, 22:54) <{POST_SNAPBACK}>
... и да, приятели и ти Леополд, някой знае ли случайно, дали дебила е намерил вече мозък с търсачката? ...

Каквото си си загубил, ще си го търсиш сам, няма да караш други да ти подгъзуват, дето викаше баба.
Питето
Той не търси нещо, просто си страда, че БИВШИТЕ френски колонии все още разплащат с "френската преводна рубла", докато в БИВШИЯ соц-блок всички моментално минаха директно към западни валути. Никакво уважение към великата съветска империя, такова съюз, не като африканците. Там го стяга галоша.
Thursday Next
Цитат(Питето @ 11/06/2024, 17:44) <{POST_SNAPBACK}>
Той не търси нещо, просто си страда, че БИВШИТЕ френски колонии все още разплащат с "френската преводна рубла", докато в БИВШИЯ соц-блок всички моментално минаха директно към западни валути. Никакво уважение към великата съветска империя, такова съюз, не като африканците. Там го стяга галоша.

Честно казано, не се бях замисляла особено по точно тия валутни въпроси, но сега като ме подсети, се позачетох. Виж колко интересно, обаче, гОрките поробени и жестоко експлоатирани колонии oще 45-та си пускат в обращение собствена валута. Нищо че се казва франк, тя все пак си е тяхна, не се емитира от френската национална банка, а от централната банка на западноафриканските държави. Сигурно затова като стават независими през 60-те, продължават да си я ползват. Направили си хората някакъв валутен съюз, който ги устройва, реализират си икономии от мащаб ... Тяхна си работа. Ние, дето преди бяхме най-свободните, и както несъмнено помниш, "где так вольно дышит человек", побегнахме с мръсна газ от преводната рубла (бях забравила, че имаше и такова извращение). Мани друго, ами и на БРИКС-а се назландисват нещо, гледам. Нищо, че на Ганев си му харесва. Те си ползват юана.
Бай Ганьо
Цитат(Thursday Next @ 11/06/2024, 19:15) <{POST_SNAPBACK}>
Мани друго, ами и на БРИКС-а се назландисват нещо, гледам. Нищо, че на Ганев си му харесва. Те си ползват юана.

Проблема ви е, че не виждате какво се случва под носа ви.
Величие гледам изненада всички журналисти, политолози, анализатори и тем подобна сган наредила се на хранилката на лесните наведени пари.
Европа също се променя, само вие си пеете ена и съща песен.
Киро Брейка е по в час от всички ви и ви отвя само с един призив за гласуване. laughing.gif
А що се отнася до мен какво харесвам и какво не и там бъркате.
Не е важно кой какво харесва, а какво се случва и ще се случва.
Това едва ли ще вденете някога.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 11/06/2024, 12:38) <{POST_SNAPBACK}>
А що се отнася до мен какво харесвам и какво не и там бъркате.
Не е важно кой какво харесва, а какво се случва и ще се случва.

След като пледираш, че е важно какво се случва, желаеш ли пълен списък от документирани във форума твои харесвания, та да посочиш кое от тях се е случило и да натриеш носа на аудиторията?
Бай Ганьо
Ето и комсомолчето изкочи. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 11/06/2024, 14:40) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и комсомолчето изкочи. laughing.gif

"What about комсомолчето", а?
Смешник си, Бае. laughing.gif
Потребител

... първият ред от некролога на Макрон ще е за човека, който загуби Франция ... или поне сферата 'и на влияние :.) ...

- - -

... Четвъртък, скъпа, просто се интересувам, дали идиота откри вече замразените мозъци? ... нима е лошо? ...

... колко интелектуално предизвикан трябва да си, за да налееш собствени пари в пропагандни, омразни комунистически книжки? :.) ...

... дебил ...

ЕксГорски
Цитат(Потребител @ 12/06/2024, 09:31) <{POST_SNAPBACK}>
... първият ред от некролога на Макрон

Не прибързваш ли да му пишеш никролог на Макрон?
svirkam si.gif
Shade
Цитат(Потребител @ 12/06/2024, 00:31) <{POST_SNAPBACK}>
... първият ред от некролога на Макрон ще е за човека, който загуби Франция ... или поне сферата 'и на влияние :.) ...

Снобе компетентен, към твоята прогноза и за Щолц, аудиторията с нетърпение очаква и възторжения ти коментар, заграден с многоточия, за успеха на германската неонацистка партия AfD. Постигнат благодарение на бившата ГДР, уж денацифицирана от СССР. AfD подкрепя Путлер и е любима на фюрера на българското Израждане Костя Копейкин.
Потребител

Горски, респект!

... знаеш /да не уча професора/ англичаните в своето си време са удържали в подчинение с мизерни военни сили огромни по размер колонии, натрупвайки изключителен опит в психологическата обработка на противника ...

... в тяхната сянка вие сте просто роднини от прованса :.) ...

... за поведението на Макрон руснаците например казват:

"метался рикошетом по комнате, в поисках мамы"

... как мислиш, дали съм избързал с окачествяването на един политически труп? ...

- - -

п.п. жал ми е за Сенкин ... само Бае му обръща внимание от време на време :.) ...

Shade
Цитат(Потребител @ 12/06/2024, 06:41) <{POST_SNAPBACK}>
п.п. жал ми е за Сенкин ... само Бае му обръща внимание от време на време :.) ...

Неявен манифестейшън (купешка дума като за сноб) на чувствителност, а?
Изразявам надежда да си се загърнал успешно с дрипите на самочувствието си.
Потребител

... как си отиват "великите" ... тъжно е ...

- - -

... чувствителност? ... в поддържаното ниско ниво на спектъра при администрацията на "хората от бъдещето"?! ...

... Сенкин, приятелю, боя се че отново не си разбрал :.) ...

Поздрави!

Shade
Цитат(Потребител @ 12/06/2024, 08:30) <{POST_SNAPBACK}>
... как си отиват "великите" ... тъжно е ...
... боя се че отново не си разбрал :.) ...

Велик си. Разбираемо е.
Питето
Величие-меличие, при такова яко негласуване, колко му е маргиналите да докопат проценти с мижавите си гласоподаватели. 2+2
Buitenlander
Цитат(Потребител @ 12/06/2024, 15:41) <{POST_SNAPBACK}>
... как мислиш, дали съм избързал с окачествяването на един политически труп? ...

….. я, Прогнозиста ….. laugh.gif
…… гледам, измъкнал си се от на кучето задника, дето те беше навряла колежката, поотръскал си се, и пак си във форма …… Честито smile.gif
По темата : като знам останалите ти прогнози, очаквам Макрон да бъде избран за пожизнен президент на Франция laugh.gif
…. пп - ти чел ли си “Соларис” и “Астронавти” на Станислав Улам ?
ЕксГорски
Цитат(Buitenlander @ 12/06/2024, 22:02) <{POST_SNAPBACK}>
като знам останалите ти прогнози, очаквам Макрон да бъде избран за пожизнен президент на Франция laugh.gif

Макрон разгневи Господаря в Кремъл и дружинката получиха нареждане да го "унищожат"!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.