... къде в статията става дума за "Мароко, Алжир, Тунис" ....
... съществуването на тази валута CFA - Colonies françaises d'Afrique? ...
Снобе,
на мама Снобчето, от Попчето ли се учиш на алтернативнически тарикатлъци от вида на "
Казаха, че... Защо е така?"
Въздържаш се от собствена интерпретация и анализ от безпокойство да не станеш отново за смях, както със "Станислав Улав" в темата на Бубето ли?
Не се притеснявай, и отново да се случи това, пак ще намериш начин да излезеш от положение. Там беше с опит да пренасочиш темата към "
Не съм тотално бос, вижте ме какъв компютърен експерт съм":
Цитат
... при китайците можеш да намериш нови, но залежали 3-4 годишни сетове - дъно, Xeon и 32GB DDR4 за под 150 евро ...
... дигаш си в локалната мрежа един облак, качваш му там освен другото /виртуализация, dlna и т.д./ и една библиотека, да речем Kavita и си синхронизираш не само книгите, бележките но и дори страницата и реда на четене между дивайсите ...
За съжаление опитът ти донесе същите дивиденти, както хвалбата на един друг самозван експерт във форума преди няколко години за смайващите му умения да отключва мобилни телефони, заключени към някой оператор. Тогава и биенето в гърдите с "
Много народ са ми благодарни за отключване на телефоните им" не предизвика очаквания отзвук. Също както предложените компетентни знания за вехтошарско събиране на компютър на принципа "от тук парче, от там парче". Човек не си купува копютър всеки ден, та за икономия да обикаля и рови по сметищата. Заявка в сайта на предпочитан производител с детайлно описание на желаната конфигурация гарантира комютъра, стоварен след седмица пред входната врата.
По-горе и Баето ти се е притекъл на помощ, джавкайки като вярно кученце, в аналогичен на твоя опит да пренасочи темата към "
Златото, златото! Какво стана със златото? Зная какво си мислите!"
Ако и Попето и Бубето се включат тук, самодоказването ви е гарантирано...