Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Руснаците под токсично западно влияние
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Потребител

... ултиматум, Горски ... ултиматум ...

... селяви и респект! ...

п.п. ... и поздрави на групичката!

:.)

Потребител

... Сенкин, приятелю, съществува една добре позната концепция, която руснаците наричат "светофильтр Associated Press" ...

... говорим за груб, глупав но ефективен начин медиите да покажат на 20_се процентниците в коя страна е страшно и лошо и в коя всичко е топло и слънчево ...

... за реализацията, снимки от лоши, грешни страни са боядисани в ужасни нюанси, а снимки от добри и правилни страни, напротив - оцветени като шатра с игрални автомати ...

... слънцето никога не грее над Русия във филтъра на AP: дори ярък летен следобед има характера на тревожен бурен здрач ...

... Китай, бай дъ уей също е тъмен ... но и жълтеникав /щото китайците са жълти разбира се, освен това неглижират борбата с въглерода и имат страховити въглищни емисии и във въздуха виси тежък прах/ ...

... във военните зони винаги смесваме Skyrim със Silent Hill, дори ако се развива в тропически Судан ... там например, лъч светлина прониква само ако се "случва" бомбене от американски самолет ...

- - -

п.п. ... Алекс, приятелю, знаем се от времето на pavka_та ... ограниченията не ми пречат ... намирам ги за детински :.) ...

Поздрави!

Shade
Цитат(Потребител @ 15/06/2024, 15:50) <{POST_SNAPBACK}>
... Сенкин, приятелю, съществува една добре позната концепция, която руснаците наричат "светофильтр Associated Press" ...
... говорим за груб, глупав но ефективен начин медиите да покажат на 20_се процентниците в коя страна е страшно и лошо и в коя всичко е топло и слънчево ...
... за реализацията, снимки от лоши, грешни страни са боядисани в ужасни нюанси, а снимки от добри и правилни страни, напротив - оцветени като шатра с игрални автомати ...
... слънцето никога не грее над Русия във филтъра на AP: дори ярък летен следобед има характера на тревожен бурен здрач ...

... Китай, бай дъ уей също е тъмен ... но и жълтеникав /щото китайците са жълти разбира се, освен това неглижират борбата с въглерода и имат страховити въглищни емисии и във въздуха виси тежък прах/ ...

... във военните зони винаги смесваме Skyrim със Silent Hill, дори ако се развива в тропически Судан ... там например, лъч светлина прониква само ако се "случва" бомбене от американски самолет ...

- - -

п.п. ... Алекс, приятелю, знаем се от времето на pavka_та ... ограниченията не ми пречат ... намирам ги за детински :.) ...

Поздрави!

Ха-ха-ха! Излишно се хáбиш да ми пробутваш "добре познати" руски концепции. Запознат съм от първа ръка с вицовете за снимки на "сгради, небоядисани или боядисани в ужасни нюанси и т.н., и .т.н...) Братовчед ми в София ме убеждаваше, че западните медии публиквали снимки от мръсни руски молове в края на работния ден, преди да е минала машината за почистване. След която всичко започвало да блести от чистота. И ме "контрира" с въпроса "На Запад да не е различно?" Съгласих се, разбира се, точно същото е. За чий ми е да обяснявам, че в Западните молове машината за почистване циркулира без прекъсване през целия работен ден.

Не е необходимо също така да ме информираш относно характера на слънчевото грееене в Русия през "ярък летен следобед и тревожен бурен здрач". Виждал съм от непосредствена близост "как грее слънцето" в Русия, запознат съм непосредствено и с "широката руска душа". По време на студентска бригада в СССР, при работа по кооперирани проекти между съветски и български технически научни институти, след това по съвместни проекти между български и руски фирми. Когато също съм посещавал Русия. А от по-ново време съм въвличан и в работа по съвместни проекти между западни и руски фирми.
Така че запази си гръмкото "бай дъ уей" за простите, които снобизмът впечатлява.
Питето
Тези лакърдии са минавали, когато единствения източник е бил газетата и радиоточката. Мноооого ти стара пропагандата. Нищо де, щом има балъци да ти плащат хонорара, вземай им парите.
Thursday Next
Цитат(Бай Ганьо @ 11/06/2024, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
Проблема ви е, че не виждате какво се случва под носа ви.
Величие гледам изненада всички журналисти, политолози, анализатори и тем подобна сган наредила се на хранилката на лесните наведени пари.
Европа също се променя, само вие си пеете ена и съща песен.
Киро Брейка е по в час от всички ви и ви отвя само с един призив за гласуване. laughing.gif
А що се отнася до мен какво харесвам и какво не и там бъркате.
Не е важно кой какво харесва, а какво се случва и ще се случва.
Това едва ли ще вденете някога.

Баси упражнението по нищоказване! "Не виждате какво се случва под носа ви". Ти като виждаш, що не кажеш какво се случва?
"Само вие си пеете една и съща песен". За разлика от тебе, а?"И там бъркате". Добре де, кажи тогава как е правилното, като бъркаме. Не казваш. Чакаш ние да кажем нещо, за да кажеш, че не е така.
"Важното е какво се случва и ще се случва". Така, айде кажи сега какво се случва.
"Това едва ли ще вденете някога". Ти като си го вдянал, що не обясниш кво си вдянал? От цялото ти бръщолевене тука става ясно само, че според теб другите не са вдянали. Ама какво да вдянат ... мълчание.

Циганките вражалки с такива общи приказки изкарват по някой лев от лековерниците.
Thursday Next
Цитат(Потребител @ 15/06/2024, 14:55) <{POST_SNAPBACK}>
... селяви и респект! ...

Това как е на френски? laughing.gif
Поздрави и за теб.
Потребител

... селяни? ...

... /бел.ред. фр/ :.) ...

... в това е и проблема, Четвъртък, скъпа ... позволяваш на емоциите да те управляват ... по този начин хора подпадат в неприятни ситуации ... глупави хора ...

... ето, дебила примерно, ако вземе че протече книжките, кой знае ... четенето, като процес би могло да увеличи двойно двете му мозъчни гънки ...

... бай дъ уей, кухата лейка получи ли вече индулгенция? ... очаквам да стане интересно :.) ...

Поздрави!

ЕксГорски
Цитат(Thursday Next @ 16/06/2024, 23:58) <{POST_SNAPBACK}>
Това как е на френски? laughing.gif

Да бе и аз дълго време се мъчех да разбера "Какво е искал да каже поетът" misli.gif
Thursday Next
Цитат(Потребител @ 17/06/2024, 08:30) <{POST_SNAPBACK}>
... селяни? ...

... /бел.ред. фр/ :.) ...

... в това е и проблема, Четвъртък, скъпа ... позволяваш на емоциите да те управляват ... по този начин хора подпадат в неприятни ситуации ... глупави хора ...

... ето, дебила примерно, ако вземе че протече книжките, кой знае ... четенето, като процес би могло да увеличи двойно двете му мозъчни гънки ...

... бай дъ уей, кухата лейка получи ли вече индулгенция? ... очаквам да стане интересно :.) ...

Поздрави!

Какво общо имат чувствата с правописа?
Не знам кой е дебил, и не знам какво ще стане, ако вземе да проТЕЧЕ книжките, ама ако ти вземеш да проЧЕТЕШ какво пишеш, преди да го пуснеш, със сигурност ще си спестиш един-два конфуза. А може и повече.
Питето
— Чукча не читатель, Чукча — писатель.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.