Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 17 000 умрели с "лекарството-чудо" на Тръмп срещу ковид-19
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2, 3
Никодим
https://twitter.com/KimDotcom/status/1661698114917646336

Посочва документи и източници че ковида е биологично оръжие, и също както много други обръща внимание че до 2019 научните публикации са че коронавирусите са толкова бързо мутиращи че няма как да се направи ваксина.
А както ви казах те са и от вирусите при които ваксината помага на вируса, а не на ваксинирния както ви казах какво съм чел.
Shade
Цитат(Никодим @ 27/02/2024, 22:09) <{POST_SNAPBACK}>
Посочва документи и източници че ковида е биологично оръжие, и също както много други обръща внимание че до 2019 научните публикации са че коронавирусите са толкова бързо мутиращи че няма как да се направи ваксина.
А както ви казах те са и от вирусите при които ваксината помага на вируса, а не на ваксинирния както ви казах какво съм чел.

Какво като посочва тези дивотии? Има такива колкото ти душа иска. Ето ти конспирациите на QAnon, символ-веруюто на безмозъчните американски религиозници евангелисти-тръмписти.
Отгоре на всичкото излиза, че не само на теб ти "казаха" и "съобщиха", а дори и ти ни "казваш".
Никодим
Цитат(Shade @ 28/02/2024, 08:47) <{POST_SNAPBACK}>
Отгоре на всичкото излиза, че не само на теб ти "казаха" и "съобщиха", а дори и ти ни "казваш".

При все че дадох линкове от сайт на американското правитество със научни изследвания и продължаваш да пишеш тези неща, това говори зле за теб.
Само гледаш да омацаш другия.

На теб кой ти каза и ти съобщи нещата които ми писа в темите тук?
Бил си на място и сам си видял и проверил ли?
Бай Ганьо
Цитат(Никодим @ 29/02/2024, 02:16) <{POST_SNAPBACK}>

Ти явно не си чувал за правата линия на партията и винаги верни на другарите.
При тях всяка логика липсва.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 28/02/2024, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>
Ти явно не си чувал за правата линия на партията и винаги верни на другарите.
При тях всяка логика липсва.

Включването ти с дежурни лозунги е винаги очаквано и добре дошло.
В случая лозунгите ти са източник на стойностната информация, че правата ти линия е по-права от партийната, вярата ти (в етиловия спирт) е най-вярната вяра и "логиката" ти е най-силната логика. А между редовете може да се прочете и суперлатив за глупостта ти.

Ако "нещо нервен ми се виждаш" или "въпросът изглежда неудобен ми се струва" (дежурните ти шаблонни "констатации", пляскани ни в клин, ни в ръкав), be advised, че така ти струва. laughing.gif
Shade
Цитат(Никодим @ 28/02/2024, 16:16) <{POST_SNAPBACK}>
При все че дадох линкове от сайт на американското правитество със научни изследвания и продължаваш да пишеш тези неща, това говори зле за теб.
Само гледаш да омацаш другия.

Дал си линк към изхвърляне на самодеец без зависимост с американското правителство.
Не по-малко стойностен е линкът към поддържаната от култа към Доналд Тръмп конспиративна теория QAnon.
Образованието е толкова напреднало, че вече хората могат да четат, пишат и публикуват без да са грамотни.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 29/02/2024, 09:13) <{POST_SNAPBACK}>
Образованието е толкова напреднало, че вече хората могат да четат, пишат и публикуват без да са грамотни.

За първи път ще се съглася с тебе... laughing.gif
Питето
Ми да, щото през нета вървят иконките, та няма нужда да се пише или чете...
Питето
Плитко попе, и досега никой не успя да извади факти за подправени смъртни актове. Хем вече има достатъчно данни от всякакви държави и ако имаше нещо статистически доказеумо щеше да лъсне. Би било огромна новина, защото би нахранила огромен брой адвокати на наследници. Обаче никой нищо не можа да изрови, дори за фейк новина няма материал.
Shade
Цитат(Питето @ 09/08/2025, 14:43) <{POST_SNAPBACK}>
Плитко попе, и досега никой не успя да извади факти за подправени смъртни актове. Хем вече има достатъчно данни от всякакви държави и ако имаше нещо статистически доказеумо щеше да лъсне. Би било огромна новина, защото би нахранила огромен брой адвокати на наследници. Обаче никой нищо не можа да изрови, дори за фейк новина няма материал.

След като тук става дума за "факти", съобщени от алтернативници, да обърна внимание, че в тази тема бях посочил грешно името на препарата за третиране на паразити при добитък. Ставаше дума за Ivermectin. Който, според една конспиративна теория, пусната от ултра-десните (ултра-бесните) в САЩ, лекувал Ковид-19.

По онова време един изтъкнат форумен алтернативник, последовател и поддръжник на MAGA-култа към Доналд Тръмп, prius06, беше обявил, че след като сенатът на Тенеси е решил да гласува закон за продажба на Ivermectin без рецепта, значи това, в пълно съответствие с конспиративната теория, е доказателство, че Ivermectin лекува Ковид-19.
Във връзка с което prius06 се прави наивен с възклицанието "А аз с цялата си глупост мислех, че Ivermectin, цитиран в горната статия е лекарсто за коне". Очевидно на този фон е без значение, че Ivermectin не е одобрен от FDA като средство за лечение на ковид.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.