Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Откриването на ОИ 2024
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
ЕксГорски
Момчета и момичета гледахте ли спектакала за откриването на Олимпийските Игри (ОИ) Какво мислите за спора, който предизвика?
Този спектакъл беше великолепен, изключителен. За него ще се говори и след 100 години.
Нищо общо със всички спектaкли до сега за откриването на ОИ.
Това е Франция! Това е величието й! Това е неповторимостта й!
thmbup.gif
Бай Ганьо
Цитат(ЕксГорски @ 29/07/2024, 09:23) <{POST_SNAPBACK}>

Горски, с цялото ми уважение към теб и към това, което франсетата са направили, все пак не залитай в тази посока.
Спомняш си преди много добре какво правиха ссср, пък и ние.
Този патос ми идва в повече.
ЕксГорски
Нищо общо, затова и не дискутирам!
Нещо друго (нищо общо с твоя постинг): Официалната трибуна при откриването беше само на няколко стотин метра от там, където (Сорбоната) Барон Pierre de Coubertin, 23ти юни 1894-та година, поставя началото на съвременните Олимпийски Игри!
Бай Ганьо
Прав си.
Поне се научихме да бъдем обрани.
Гледам тук има доста комсомолчета с жарък плам в очите. grin.gif
нищ по дух
Цитат(ЕксГорски @ 29/07/2024, 10:23) <{POST_SNAPBACK}>
Момчета и момичета гледахте ли спектакала за откриването на Олимпийските Игри (ОИ) Какво мислите за спора, който предизвика?
Този спектакъл беше великолепен, изключителен. За него ще се говори и след 100 години.
thmbup.gif

"Splendeurs et misères des courtisanes"!

...че няма общо с "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи е повече от ясно, не знам що се пънат някои, даже и безбожници, да правят връзка.

Ето това беше най-доброто, но съветските другари лишиха народа ни да го види тогава, само които можеха да приемат телевизия от съседни нам страни можаха да го гледат:

https://youtu.be/hKG1ms8M3h0

https://youtu.be/wFCwJ2cQHCk

https://youtu.be/qyH7UOXNIJE

Thursday Next
Гледахме го, момче. animatedwink.gif Наистина много впечатляващо. Цялото лазерно шоу около Айфеловата кула беше зашеметяващо, както и конникът по Сена. Хареса ми, че целият град стана кулиса за спектакъла, вместо всичко да е прибрано в един стадион - така поне половин милион души можаха да присъстват, да видят, да усетят.

Епизодът в Лувъра беше страхотно изпипан, а Мона Лиза и миньоните просто ме постлаха от смях - оказва се, че франсетата все пак са способни на самоирония и не се вземат прекалено насериозно.

Ая Накамура не е моят стил, както и "Гожира", но разбирам посланията, които носеха.

Лейди Гага обаче беше великолепна - фул гламУр, дето се бъзика един колега. b_046.gif

А за спора хич и не мисля - който иска да види само брадат смърф, вижда само брадат смърф. Да му обясняваш, че е имало още нещо, си е чиста загуба на време.
Thursday Next
Цитат(нищ по дух @ 30/07/2024, 13:24) <{POST_SNAPBACK}>
...че няма общо с "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи е повече от ясно, не знам що се пънат някои, даже и безбожници, да правят връзка.

Ти си приятната изненада на седмицата. Благодаря ти.
Solly
Цитат(ЕксГорски @ 29/07/2024, 10:23) <{POST_SNAPBACK}>
thmbup.gif

Обичам Франция! Обичам Париж!
Всичко е направено великолепно с много послания.
Най-важното послание е - да ценим миналото, но да живеем с настоящето и да гледаме към бъдещето!
Който разбрал - разбрал!

770d4fd976.gif Vive Paris ! Longue vie à la France! 770d4fd976.gif
Питето
На босия му взели цървулите... Ей това се научихте, да лъжете без да ви пука, по комунистически. Обаче не минава.
Питето
Отлично съчетание на световно събитие с много история и цивилизованост.
Glo
не съм гледал откриването на олимпядата, четох иначе за скандала, ами то едно откриване трябва да е шоу което да е идейно базирано на нещо си там, мярнах и групата Годжира, въртял съм ги преди години, мноо са яки 245.gif а на олимпядата кво да й гледам, нямам намерение да гледам и една секунда, някви си тъпи тениси, плуваници, скачаници, тичаници, млатене, спорта тряя се практикува а не да се гледа! не мое да ида си карам колелото, ми ше гледам как некои други карат колела! циганката Камила Харис е пълна пикла ако ме питате какво мисля за нея и Тръмпи ше я напляска яко по дупарата, недай си боже черната да спечели и да събуди най-лошите ми чуства подтиснати дълбоко в мене щото даже и демоните ме смятат за по-голям изрод от тях – такъв зъл постинг ше й нашия по неин адрес, че ше й държи цял живот sunbathing.gif , писна ми от славянската гмеж в съни битч, поляци, украинци, руснаци, добре че поне негри няма, не мое се разминеш из супермаркетите с пшишикащи тълпи, да не са пуснали пижама за двама на промоция ма, русолява шматко с тъпи крака, квото мей зяпнала, ми и аз съм турис ма, и аз си пълня багажника от новия лидл ама ходя си спя в къщи, не плащам за хотел, живея на някви си трийсе минути от слънчевбрягския плаж, муам си пържените картофи с цаца и наливна бира и си промотирам депилираните крака на плажа, az takovata.gif имам си и собствен чадър, изобщо вървя си с пълен лукс, имам и хубави сини чехли в багажника, даже и полупансион ползвам, отбивам се до изпипаните складове на брат ми и до офиса на майка ми и там плюскам безплатно разни пържени риби на климатик и още нещо, хехе! вие си гледайте тъпата олимпяда, глупчовци sunbathing.gif
cath_y
И аз никога не гледам ник'ви откривания, олимпиади, шампионати, спортове, въобще, никакви шоута. Не научаваш нищо ново.
Чета тук-там, че откриването било отражение на духа на франсетата. Сигурна съм, че е така.
И продължавам да съм ти фен, гло wavetowel2.gif
Glo
хаха, сетих се, майка ми и баща ми си поработват в офиса, имат си някви си там машини, имат си и кухня, спалня, осемдесе годишния ми баща довършва готовите изделия седнал на една табуретка под климатика, постоянно се оплаква колко му е студено и затова си турнал една бутилка 10 литра домашна ракия и постоянно си налива и си цоца laugh.gif
Glo
Цитат(cath_y @ 30/07/2024, 20:34) <{POST_SNAPBACK}>
И продължавам да съм ти фен, гло wavetowel2.gif

и аз съм ти фен Кати, мноо си сладинка inlove.gif
ЕксГорски
Цитат(cath_y @ 30/07/2024, 19:34) <{POST_SNAPBACK}>
Чета тук-там, че откриването било отражение на духа на франсетата. Сигурна съм, че е така.

Кажи па, че не е така! a4dff7b7.gif
Питето
Днес сте малко. Другите да не са на олимпиадата?
Glo
къш, къш зъл форумен дух на Чудомир tongue.gif laugh.gif
Leon
Цитат(Glo @ 30/07/2024, 21:38) <{POST_SNAPBACK}>
къш, къш зъл форумен дух на Чудомир tongue.gif laugh.gif

Не му се впрягай, няма нищо общо с Чудомир. Та той дори името му не знае!
Glo
Цитат(Leon @ 30/07/2024, 21:47) <{POST_SNAPBACK}>
Не му се впрягай, няма нищо общо с Чудомир. Та той дори името му не знае!

laugh.gif

помня аз, помня го laugh.gif
Питето
На кой от двамата Чудомир не съм знаел името?
Glo
Цитат(Питето @ 31/07/2024, 18:52) <{POST_SNAPBACK}>
На кой от двамата Чудомир не съм знаел името?

Чудомировците са трима, Питето, и тримата са зодия скорпион, само дето първия жили с второто си жило, втория с третото, а третия с четвъртото, първото си го кътат за по-спецялни случаи sunbathing.gif
Питето
Изчакай да ти подскажат, че пак ще се вържеш.
SoLulu
Гей парад, пасквил, гавра с християнските ценности с бутафорния скеч на Тайната вечеря изпълнен от драг артисти , тотална и повсеместна деградация- всичко това маскирано с повтаряните до втърсване лозунги за толерантност и дълбочината на "културата" на Франция.
Една дебелана от епицентъра на скеча, смени Мариана!
Solly
Цитат(SoLulu @ 01/08/2024, 19:53) <{POST_SNAPBACK}>
Гей парад, пасквил, гавра с християнските ценности с бутафорния скеч на Тайната вечеря изпълнен от драг артисти , тотална и повсеместна деградация- всичко това маскирано с повтаряните до втърсване лозунги за толерантност и дълбочината на "културата" на Франция.
Една дебелана от епицентъра на скеча, смени Мариана!

А може би точно това беше целта! Да се покаже колко е развратен светът. ... и че щем не щем, трябва да свикваме. Да знаем, че тези хора съществуват и щем не щем, ще налагат своите ценности.

Като изключим лиготиите, на мен ми достави удоволствие изпълнението на песента на Едит Пиаф от Селин Дион. Това може би беше най-впечатляващо и запомнящо се.
Питето
"Гроздето кисело", а? Ми имат история, всякаква история и всякакви социални комбинации, и доста новости са тръгнали оттам и си ги показват. И са си ги преживяли с добрите и лошите последици на собствен гръб.

Обаче трябва да им признаеш, че успяват да държат тероризма под контрол. Хем в момента са голяма и привлекателна цел за терористите, и имат цял огромен град за опазване и някакси успяват засега.
SoLulu
Цитат(Solly @ 01/08/2024, 20:49) <{POST_SNAPBACK}>
на мен ми достави удоволствие изпълнението на песента на Едит Пиаф от Селин Дион. Това може би беше най-впечатляващо и запомнящо се.

Е, то участието на Селин, беше най-голямото "чудо". Християните могат да се кълнат в него. Прилича на онези проповеди на евангелистите. Изправят се от инвалидните колички и прохождат. Тя, пък пропя. Половината Инстаграм се чуди дали това е феноменално завръщане на Титаник, или той изобщо не е потъвал.
SoLulu
Цитат(Питето @ 01/08/2024, 22:18) <{POST_SNAPBACK}>
"Гроздето кисело", а? Ми имат история, всякаква история и всякакви социални комбинации, и доста новости са тръгнали оттам и си ги показват. И са си ги преживяли с добрите и лошите последици на собствен гръб.

И, не разбрах втората част от изречението ти, какво общо има с това подвикване"Гроздето кисело, а"
Обаче трябва да им признаеш, че успяват да държат тероризма под контрол. Хем в момента са голяма и привлекателна цел за терористите, и имат цял огромен град за опазване и някакси успяват засега.

И, това какво общо има изобщо с поста ми?да се намираш на приказка?
Спокойно и в Тел Авив, никой не трепе гейовете по улиците.
Още нещо?
Alexfield
Защо изобщо си въобразяваш, че откриването на Олимпиада трябва да спазва някакви християнски ценности, на които ти се кланяш?
Свери си часовника. На планетата Земя християните дори не са мнозинство.
SoLulu
Цитат(Alexfield @ 02/08/2024, 00:11) <{POST_SNAPBACK}>
Защо изобщо си въобразяваш, че откриването на Олимпиада трябва да спазва някакви християнски ценности, на които ти се кланяш?

Не се кланям на християнски ценности. Свери си часовника.
Цитат(Alexfield @ 02/08/2024, 00:11) <{POST_SNAPBACK}>
Свери си часовника. На планетата Земя християните дори не са мнозинство

Свери си часовника:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_religious_populations
В центъра на християнска Европа, за какво да коментирам?
Когато се гаврят с иудаизма, исляма или друга религия , тогава ще коментирам и от тази гледна точка.
Glo
Цитат(Solly @ 01/08/2024, 20:49) <{POST_SNAPBACK}>
Като изключим лиготиите, на мен ми достави удоволствие изпълнението на песента на Едит Пиаф от Селин Дион. Това може би беше най-впечатляващо и запомнящо се.

тая Селин Дион е толкова грозна и противна мацка с отвратително протяжен виещ глас, даже от вещицата Мерил Стрийп е по-грозна която все пак е световна единица мярка за грозота, в мордата все е едно е сестра близначка на Нетаняху и с почти толкова големи слонски уши като неговите curlers.gif
нищ по дух

Не "дърпай дявола за опашката", за Мюнхен 72 ли намекваш, е не са толкова добри франсетата, дано израелските служби си опазят хората, а не да разчитат на местните:
https://bntnews.bg/news/hakeri-publikuvaha-...287304news.html
Еремия разбираш ли какво е имал предвид с киселото грозде, не е нужно да отговаряш.
Alexfield
Добре, мнозинство са. Не очаквах.
Glo
искам да се изкажа и аз по въпроса!

първо :

разкарайте всички гнусни джендъри от спорта, толкова са нагли, че заслужават пребиване с камъни! да линчуват и тези които допускат подобни извращения! като толкова много искат да се бият, пратете ги на фронта, дебили шибани!

второ:

обръщам се към моите скъпи приятели бохеми Битънлендера и Леон! пичове , днеска е петък - един ден за подготовка за уикенда, времето бая напредна, станал съм рано сутрина да ида на шопинг и да заредя кво дал господ за петъчния ден, знаете ли че има един град в Израел който се казва Петъчна Тиква laugh.gif в тоя ден в петък всички жители на града почват от сутринта да се подготвят за съботните и неделни запои! ас салам алейкум и иншаллах както казват старите хора, живота на всички ни е в неговите ръце beerchug.gif

наздраве и на хубави постинги sunbathing.gif

фъц
Buitenlander
Цитат(Glo @ 02/08/2024, 10:54) <{POST_SNAPBACK}>
искам да се изкажа и аз по въпроса!

второ:

обръщам се към моите скъпи приятели бохеми Битънлендера и Леон! пичове , днеска е петък - един ден за подготовка за уикенда, времето бая напредна, станал съм рано сутрина да ида на шопинг ….

Моята е малко по-лесна, имам два шкафа с повтарящи се бутилки, като ми дойде музата, бъркам, вадя и коля една smile.gif

Наздраве !

Glo
мамка му , аз защо нямам такъв шкаф frusty2.gif знаеш ли какво? ти наистина си бътфейс, задник номер 1 в тоя форум tongue.gif laugh.gif
Glo
Питето, Солулу няма как да я напляскаш по този начин, трябва да я извадиш от собствената й вишиска ерия и расистка принадлежнос и да я вкараш в едно твое собствено просташко поле sunbathing.gif и там вече мое да я млатиш както си щеш thumbup.gif ше и кажеш--- ама оу, какво може да се очаква от един евреин гей? и от разни надменни самодоволни еврейки, мноо ясно че евреите смисъла на живота им от векове е да се гаврят с христянството , тя самата го прави непрекъсното в христянския форум, ше кажеш, че явно Хитлер е бил прав като е тръгнал да ги изтреби, убиха божия син и пак нямат срама, засмукаха парите на света с големите си носове, откраднаха земите на горките палестинци, избиват ги като христянски светци, пращат мъже да се боксират срещу жени на олимпядата щото бога им с бога на оня гнусен алжирец дето уж бил жена е един и същ, ореваха орталъка със смешния си антисемитизъм, принасят кървави жертвоприношения в чест на еврейски си месия който чакат от няколко хиляди години да дойде и да им поднесе целия свят да им слугува, наричат неевреите кучета, писано е! sunbathing.gif щото те били единствените богоизбрани, Исуската понеже обявил, че и езичниците които му повярват, също са богоизбрани, затова пяна им тече от устите, на всичкото отгоре и не работят, висят цял ден в синагогата да се молят за изтребление на техните кръвни роднини – арабите, щото са един и същ народ, бичат фасони колко са неоправдани понеже били роби в египет, само дето няма нито един египетски историк дето да го потвърди това, няма ни един документ и артефакт, ма нали трябва да будят съжаление, жалка работа, иначе били големи герои в собствените си писания, избили де що има племена наоколо им понеже бог така пожелал, даже фърлял камъни от небето да им помага laugh.gif писано е! ше й кажеш колко ти е забавна войната в палестина, все едно си публика на някоя гладиаторска битка, кажи й как се наслаждаваш на шоуто и зрелищата, кажи й колко ше ти е мноо забавно като един ден щатите си изберат президент истински мюсюлманин, е тогава наистина ше падне голяма веселба coolthumb.gif
Buitenlander
Цитат(Glo @ 02/08/2024, 13:42) <{POST_SNAPBACK}>
мамка му , аз защо нямам такъв шкаф frusty2.gif знаеш ли какво? ти наистина си бътфейс, задник номер 1 в тоя форум tongue.gif laugh.gif

Нямаш представа колко голям задник съм всъщност agent.gif

80 см е дълбочината навътре, по 50-тина шишета има на ред. И това не са “изложбени шкафове” tongue.gif Ела ми на гости smile.gif
Solly
Само че дебеланката която твърди, че била еврейка и лесбийка, какво общо има с Исус?! Тя е жена, той е бил мъж ... според писаното.
Не виждам защо оприличават тези герои на онези от Тайната вечеря.
А може би сценаристът който също бил гей и евреин, иска да ни каже нещо, но какво?!
Та никой от тези герои не приличаше по нищо на християнин!
SoLulu
Цитат(Glo @ 02/08/2024, 11:54) <{POST_SNAPBACK}>
разкарайте всички гнусни джендъри от спорта, толкова са нагли, че заслужават пребиване с камъни! да линчуват и тези които допускат подобни извращения! като толкова много искат да се бият, пратете ги на фронта, дебили шибани!

Пращали са ги. Дора Ратен. Скачала като вашата Стефка. Обаче веднъж лъснала физиологията и. Фюрера директно я праща на фронта да се бие до мъжете. Ще му мъти тя/той фикс идеята за арийската раса. Елън Стивънс си взела поука от случката и крила до последно, че е мъж. Когато умряла и взели, че я /го окъпали за последно се разбрало за какво става дума. Днес в една фитнес зала да влезеш и половината жени приличат на мъже. Със стероидите шега няма. Сега се очаква след унищожителните критики, половината пасмина взела участие в откриването на това шоу на травестити във Франция, да изреве,че страдат от джендър дисфория. Един гей направи следното признание"аз съм гей, но останах отвратен от това, което видях"

Цитат(Glo @ 02/08/2024, 11:54) <{POST_SNAPBACK}>
знаете ли че има един град в Израел който се казва Петъчна Тиква laugh.gif в тоя ден в петък всички жители на града почват от сутринта да се подготвят за съботните и неделни запои!

подозрително започваш да се интересуваш много от евреите внимавай щото ги знаеш какви са гадове светът не ги иска и те превзеха света пробутаха един от своите за бог на половината свят и какво стана хубавите жени скъпите коли и прочие екстри в живота винаги са за грешниците а иди да видиш какво остава за праведниците спят с дебели жени карат пейсетгодишни коли нямат пари да си платят парното тока десет божи заповеди които им забраняват най- хубавото жени каква радост в тоа живот ако не откраднеш жената на ближния пиячка да откраднеш нещо от държавата как може българските певци да блатодарят на исуската за неква кирлива награда дето им пробутват на измислени фестивали като той ги е наказал с бездарие в християнството само поповете си живеят живота останалите носят по няколко кръста на врата си ами ако бяха утрепали исуската с лопата нея ли щяха да увесят на вратовете си да бехте си останали с Тангра и ганджата ви беше супер и прическите всички приличахте на коне в главите и куфяхте добре във Фанагория, мюслимите са друго нещо имат си по няколко жени кеф едната кеф другата щото който има жена не пие алкохол в количества да предизвикат втори потоп, само потребителя който е най-обичания от индийския махараджа в тоа форум разбира от регулярната профилактика на крайпътните чешмички евреите са гадни но милостиви и разбират нуждата на мюслимите от жени-редовно ги трепят и пращат на купон с 70 хурии, а узи не е узо

Иначе, ха-тиква означава надежда, така се казва и химна на мединат Исраел.
Сега родата се запасява за петъчния купон в който всички исраелтяни очакват Насралата и иранските проксита да се хванат на уловката. Живота е прекрасен и пълен с приключения.
Buitenlander
Цитат(SoLulu @ 02/08/2024, 16:56) <{POST_SNAPBACK}>
…. всички исраелтяни очакват Насралата ….

Когато иСраелтяни очакват Насралата и Потребчик пише за копрофилия , аз напускам темата ! agent.gif
SoLulu
Цитат(Solly @ 02/08/2024, 17:51) <{POST_SNAPBACK}>
Само че дебеланката която твърди, че била еврейка и лесбийка, какво общо има с Исус?!

А, че каква изненада може да бъде, че евреин може да е гей-никаква. Тел Авив отдавна е провъзгласен за гей столица на Близкия Изток. Превъплъщенията на Ярон Коен по-известен като Дана Интернешънъл, която спечели Евровизия през 1998 година, после смени пола си, стана Шарон Коен и излезе от артистичното си име. Нейният/неговият казус беше обект на дебати дори в Кнессета. В световен мащаб нейният пример стана вдъхновение /по собствените му признания/ на Томас Нойвирт, който под псевдонима Кончита Вурст победи в Евровизия. Не си мисли,че някой си завира главата в пясъка и не вижда нещата. Гей парадите се превръщат в норма и туристи с всякакви нетрадиционни ориентации идват в Тел Авив от цял ​​свят. Всъщност първият еврейски град в Светите земи днес се превърна в символ на всичко светско, либерално и антидуховно.

Има само една малка подробност-има разлика между евреи и иудеи. animatedwink.gif

SoLulu
Цитат(Glo @ 02/08/2024, 14:51) <{POST_SNAPBACK}>
кажи й колко ше ти е мноо забавно като един ден щатите си изберат президент истински мюсюлманин, е тогава наистина ше падне голяма веселба coolthumb.gif

Какво страшно за евреите има един мюслим да е президент? Всички сме мюслими- иудеи, християни, араби. Точния превод на думата означава отдаден на бога.
Днес четири еврейки са майки на синове в чиито вени тече кръвта на пророка Мухаммад. Един пример само- престолонаследника на Мароко, в чиито вени тече кръвта на пророка Мухаммад е син на еврейка и арабин мюслим.
нищ по дух
Цитат(Thursday Next @ 30/07/2024, 17:56) <{POST_SNAPBACK}>
Ти си приятната изненада на седмицата. Благодаря ти.

Освен че няма общо, то и картината на Леонардо няма общо с това, което се е опитал да пресъздаде.
Ето как вероятно би трябвало да изглежда, яли са и са пили по различен начин от представения в картината:

По тази логика по която някои си мислят, че това е вечерята на Исус с учениците Му, то тогава всяка една трапеза, а 99.9 процента от трапезите за ядене и пиене по някакъв повод са такива според картината, но отрупани с повече ядене и пиене, то голяма част от тях би трябвало да са гавра с християнството, защото е преяждане, препиване, а и не редки случаи на прелюбодейство, тия от сценката Festivity джендъри ли са, гейове и лесбийки ли са, каквито ще да са, не ядат ли, не пият ли, не стига че им се противят на парадите, пък и да не ядат и пият по общопознатия начин.
Питето
Абе колко са добри, ми няма атентати, пък цял Париж е пълен със спортисти, организатори и публика от цял свят. Перфектна мишена, а още няма попадение. Явно се справят досега.

За киселото грозде провери в детските приказки, ама не в детската библия, щото и там го няма.
Питето
Прочети си първото изречение, след това онова с киселото грозде и ще схванеш общото. Ако те затруднява, пиши, ще давам още жокери.
нищ по дух
Цитат(Питето @ 02/08/2024, 20:15) <{POST_SNAPBACK}>
Абе колко са добри, ми няма атентати, пък цял Париж е пълен със спортисти, организатори и публика от цял свят. Перфектна мишена, а още няма попадение. Явно се справят досега.

За киселото грозде провери в детските приказки, ама не в детската библия, щото и там го няма.

"Подготовката на охраната е отнела цяла година и в Париж заедно с атлетите пристигат въоръжени агенти от израелската служба за вътрешна сигурност "Шин Бет". "

https://webcafe.bg/sport/elate-vav-frantsiy...-ot-izrael.html

Интерпретации в басни и френска приложна психология за кисело грозде не ми се четат.
ЕксГорски
До тук организацията е основно без грешка - великолепна!
И телевизионните предавания са съпроводени с прекрасни изгледи от Париж - Браво на организаторите! clap2.gif
Питето
Колко то отнело, толкова — важен е крайни резултат.
За дестските приказки, дето си ги пропуснал, вземи наваксай щото кво били писали за гроздето в дебелата книга вече е невалидно. Аха, от филоксерата насам, гроздето е друго.
Бай Ганьо
За какво съм лъгал бе другарю?
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 03/08/2024, 14:05) <{POST_SNAPBACK}>
За какво съм лъгал бе другарю?

Силна, буквално съсипваща, е аргументацията в обръщението ти (без запетая). За да го довършиш, разкрий също така, че е бивш комсомолски секретар, а и родителите му са били такива. a4dff7b7.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.