Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Откриването на ОИ 2024
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Бай Ганьо
Понеже се включи в разговора та се сетих, че лъгах за ковида.
Какво ти затваряне, какви ти пет лева!
Всичко беше свободно.
Само ени маски и някаква си социална дистанция. laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 04/08/2024, 04:31) <{POST_SNAPBACK}>
Понеже се включи в разговора та се сетих, че лъгах за ковида.
Какво ти затваряне, какви ти пет лева!
Всичко беше свободно.
Само ени маски и някаква си социална дистанция. laughing.gif

Да, наистина лъга за ковида. Но не само за домашния арест. Лъжливите ти предвиждания и оценки за вируса, епидемията и ваксината от онова време са налични. Ама сигурно не са лъжливи, а? Тогава защо не се позовеш на себе си, та да запушиш устите на всички. Нали си силен по линковете без коментар? Или по-скоро си силен в примитивното празнодумно отклоняване на въпроса към "всички сте бивши комсомолски секретари и русофили, и родителите ви бяха такива". Байганьовското "всички са маскари" е класика и последно убежище при простите, неспособни да напишат две смислени изречения.
Очевидно, както сам се изразяваш, "самочувствието ти да плещиш едно към гьотере без реални доводи, мяра няма".
Glo
ааааа, оправайте се с Питето, аз към тебе забележки нямам curlers.gif само си позволих да му подам некои насоки, ю ноу, Питето има скара и пече по цял ден миди, рапани и сини раци, колко му е да придърпа опонента да го метне на собствената си скара и да почне да го обръща час по час с неръжд. щипка Д. Петков докато не го опече идеално rolleyes.gif
Glo
май наистина ше трябва да дойда да разчистим старата колекция, да освободим място за нова b_046.gif ше трябва да земеш отпуска един месец, ставаме рано всеки ден в 5.00 , сядаме на масата и почваме да ръгаме да чистим яко докъм 3.00.. аз ше гледам да домъкна стотина кила черен дроб за мезе, голям съм майстор на тава джигера, ше лъжем алкохола да се насочва към него, а не към наште дробове wavetowel2.gif
Glo
Соли, нямам си престава коя е тая дебеланка и каква е! а каква може да е освен някоя дърта тъпа женка с голям биполярен задник и кофти маникюр 328.gif
SoLulu
Цитат(ЕксГорски @ 03/08/2024, 18:53) <{POST_SNAPBACK}>
До тук организацията е основно без грешка - великолепна!
И телевизионните предавания са съпроводени с прекрасни изгледи от Париж - Браво на организаторите! clap2.gif

Гледката на спящия до пейката олимпийски шампион е най-забележителна.
https://nova.bg/news/view/2024/08/05/465650...BC%D0%BA%D0%B8/

Стаи без климатици в рекордната жега ударила Европа. Организационният комитет настанен в петзвездни хотели.

Защо французите серат в Сена?
ЕксГорски
Намери си други, с които да се зяждаш.
SoLulu
Цитат(ЕксГорски @ 05/08/2024, 19:51) <{POST_SNAPBACK}>
Намери си други, с които да се зяждаш.

Е, откога истината става заяждане: "мръсотия и фекалии плуват в Сена" "тренировката по плуване на участниците в триатлона са отменени", " Мръсотия и бактерия ешерихия коли, която се среща в изпражненията"

https://btvsport.bg/paris2024/sena-golemija...rite-video.html
Glo
всеки ден съм с нова колекция деееба, гуд афтърнун деееба, всеки ден съм различен човек, не издържам да съм все един и същ, някой път съм тъп, съм ацки прос, друг път съм умен, та даже и мъдър, ту съм хубав, ту съм грозен като мерил стрийп дагаеба, има и друго, имам спецялно отношение към всеки един, не е чак толкова трудно при наличието само на няколко образа и лица, реален и земен съм, мил и разбиращ, непосредствен и толерантен, лек и ефирен, закрилящо стабилен, не съм съгласен, че не може да ми се има доверие, може разбира се, но гаранции няма, сядам да подпийна малко и после ше видя накъде ше ме избие, трафика е тежък, пълно е с катастрофи, иначе хапнах пудинг за предястие после скариди, имам да свалям някой и друг грам, пека едни огромни червени чушки, диетични са, мисля да отказвам дрогата, но май няма да стане така, тряя замина някъде по-надалече, дъщерята има задача да ми резервира някъде къща, сещате се оная песен на оня как му беше псевдонима бе....оф почнах да забравям толкова незабравими неща, не е нормално.. мерилин менсън бе, ай донт лайк дъ дрогс, бът дъ дрогс лайк миии az takovata.gif не ми отива на годините вече 292.gif

фъц
Thursday Next
w00tbrows.gif
Ега ти, абе ти много сериозно си натиснал мойта марка. Почвам да се чудя от кое точно колекционираш. a4dff7b7.gif
Питето
Гледаш ли, Горски?
ЕксГорски
Цитат(Питето @ 11/08/2024, 21:17) <{POST_SNAPBACK}>
Гледаш ли, Горски?

Разбира се! beerchug.gif
Thursday Next
Цитат(ЕксГорски @ 11/08/2024, 23:43) <{POST_SNAPBACK}>
Разбира се! beerchug.gif

Това с фигурите на олимпийците от древногръцката керамика по трибуните беше страшно яко! Британските коментатори по Евроспорт обясняваха как се прави, много хитро решение. good.gif
ЕксГорски
Игрите свършиха!
Сега върви шоyто по закриването!
Великолепно, както всичко до сега - Свалям шапка на организаторите - изключително добра работа! clap2.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.