всеки ден съм с нова колекция деееба, гуд афтърнун деееба, всеки ден съм различен човек, не издържам да съм все един и същ, някой път съм тъп, съм ацки прос, друг път съм умен, та даже и мъдър, ту съм хубав, ту съм грозен като мерил стрийп дагаеба, има и друго, имам спецялно отношение към всеки един, не е чак толкова трудно при наличието само на няколко образа и лица, реален и земен съм, мил и разбиращ, непосредствен и толерантен, лек и ефирен, закрилящо стабилен, не съм съгласен, че не може да ми се има доверие, може разбира се, но гаранции няма, сядам да подпийна малко и после ше видя накъде ше ме избие, трафика е тежък, пълно е с катастрофи, иначе хапнах пудинг за предястие после скариди, имам да свалям някой и друг грам, пека едни огромни червени чушки, диетични са, мисля да отказвам дрогата, но май няма да стане така, тряя замина някъде по-надалече, дъщерята има задача да ми резервира някъде къща, сещате се оная песен на оня как му беше псевдонима бе....оф почнах да забравям толкова незабравими неща, не е нормално.. мерилин менсън бе, ай донт лайк дъ дрогс, бът дъ дрогс лайк миии

не ми отива на годините вече
фъц