Производителността в България е 3 пъти по-ниска от тази в Западна Европа, но заплатите са 10 пъти по-ниски от там.
Когато работодателите в България изравнят заплащане с производителност, тогава ще имаме висок стандарт на живот.
След като производителността е 3 пъти по-ниска от тази в Западна Европа, то и заплатите трябва да са 3 пъти по-ниски от там.
И готово!

Ако производителността е три пъти по ниска от Западна Европа, означава, че ние сме по-добре от всяка една държава в света, което и означава, че нашите заплати трябва да са най-големи
Когато работодателите в България изравнят заплащане с производителност, тогава работодателите няма да имат далавера да са работодатели
Колко идва надницата в една държава от западна Европа
Вероятно, колкото аз взимам на месец.
Да кажем, в Испания 750 евро са малко за един човек
В България, също са малко, а да не говори, че 750лв. са за ползване от няколко човека.
Цигари, храни, алкохол, и всичко останало, да кажем, че са на едни пари. Там 5 евро, и тук 5 лева.
След като ние сме три пъти по-ниски от тях, защо и всичко останало да не е три пъти по-ниско.
Обаче, там един телефон ти струва 700 евро, а при нас е 1400 лева.
Той с една заплата ще си купи пет телефона, а ти ще го изплащаш две години и повече.
Въобще не може да става база за сравнение между България и другите държави.
Всичко е различно.
ЕС не е Империя
В една Империя има много държави но един закон.
То самата държава като я погледнеш е като САЩ
Всяка област или окръг е сам за себе си.
Завода - Симид е срещу мен, а хляба е левче. Не помня в кой град, някъде си го гледах за стотинки.
Как става тая работа, знам ли