хубавеееец, нали, нали, хубавец дееба,

кака дай те цункам

тая как ме гледа със зяпнала уста, всеки ден е със стотици нови спортни прилепнали екипи да ме съблазнява , абе самото съвършенство бееее, но няма как да изневеря, има си мъж, деца, я как спокойно и уютно си живея на стари години, аз кво съм виновен, че живее отсреща и се фръцка по цял ден, женил съм се хем официално един път, хем неофициално много пъти, тая работа е за по-млади хора като Шрито, току виж на рехалилибилитацията срещнал някоя подходяща сестра по вяра , Шрито е мъдър и знае как да ги омагьосва , и като изреже мотора сийбало маата

, на негово място я мятам на мотора, газ на село, свалям измитата с керосин верига и я връзвам с нея да не ми мърда и после ооох майкооо, да я напляскам яко с последното издание на камасутра и да и тегля една медитация в реално време да усети просветлението, накрая да я натиря на двора да изплеви плевелите да ни е чисто на душите, духовността си иска определни практики ритуали, никой не става духовен просто ей така!

да си кажа чесно много му завиждам на Шрито, по-млад е от мене с година и половина, знае я мъдростта, чел е брахмапутра, аз кво съм чел? – Ян Бибиян и Маймунката Нео от остров Борнео, но бяха хит навремето