Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: месец на отворените форумни врати
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Shade
Цитат(Glo @ 26/03/2026, 04:01) <{POST_SNAPBACK}>
...викам си баси, тоя Шейд, всеки новорегистриран ник, като че ли влиза в тоя форум с едничката цел да води войни на живот и смърт с тебе laugh.gif

Комплексарите са голяма напаст. Забавна напаст, подобно на всички простички хорица.
Бай Ганьо
A доностниците слухтят и ровят, за да докладват на началството... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 26/03/2026, 05:34) <{POST_SNAPBACK}>
A доностниците слухтят и ровят, за да докладват на началството... laughing.gif

Включваш се ни в клин, ни в ръкав, като потвърждение, че си комплексар ли?
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 26/03/2026, 14:42) <{POST_SNAPBACK}>
Включваш се ни в клин, ни в ръкав, ...

Така ли! laughing.gif
Glo
мили фенове, ай последно неска поради липса на друго, минавам на тиви платформи, да си припомним една моя песен която лично написах и изпях, скъсах си гласа да звучи тънко и високо, малко като гей звуча, но Гло не е гей! то и Асен не е гей, ама Е laugh.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=T6tHystWreI
Шрито
Добра е. Ти едно време пееше много лошо. Бог е решил на стари години да ти даде дарба. Поздравления!
Шрито
И планината не ме спаси, Пите. Ти ми докара Червената армия и във Велинград. Тамън бях рахатясал малко от братушките.
Шрито
Цитат(Shade @ 25/03/2026, 13:54) <{POST_SNAPBACK}>
Amazing! - казва Дончо...

Пак ми променяш думите. Казвам го с хинди акцент: „Ъмейзинк”.
Придобил съм го от индийските филми с бг субтитри, които гледам. Индийците са подобрили значително [звученето на] езика на поробителя [си].
Шрито
Цитат(Shade @ 19/03/2026, 01:04) <{POST_SNAPBACK}>
Така че и да разбиете, и да не разбиете, виж там да тържествуваш смирено с тон на погребален агент.

Ще ви почерпя с някви не много скъпи бонбони. Фигаро примерно.
Шрито
Мисля, че хората ще направят още един, последен опит, да дадат шанс на демокрацията в България. И ако не се получи, ще чакат вече Второто пришествие.
Шрито
Цитат(Glo @ 25/03/2026, 12:30) <{POST_SNAPBACK}>
чак ми се раздвижи кардиограмата от жал, 292.gif

Вместо да мислиш мен, намали пиенето.
Thursday Next
Що си в депресия, да не би гажето ти отсреща да не знае още, че ти е гаже? Спри да се присвиваш, ми вземи се барни с най-гъзарските си цайси и отивай да разкриеш завладелите те чувства! Къвто си убавец, изключено е да не отговори положително, бас хващам. Аре, и да докладваш, че дето викаше един колега, то ако не разкажеш, не се брои. animatedwink.gif
Glo
хубавеееец, нали, нали, хубавец дееба, wavetowel2.gif кака дай те цункам 60.gif тая как ме гледа със зяпнала уста, всеки ден е със стотици нови спортни прилепнали екипи да ме съблазнява , абе самото съвършенство бееее, но няма как да изневеря, има си мъж, деца, я как спокойно и уютно си живея на стари години, аз кво съм виновен, че живее отсреща и се фръцка по цял ден, женил съм се хем официално един път, хем неофициално много пъти, тая работа е за по-млади хора като Шрито, току виж на рехалилибилитацията срещнал някоя подходяща сестра по вяра , Шрито е мъдър и знае как да ги омагьосва , и като изреже мотора сийбало маата w00tbrows.gif , на негово място я мятам на мотора, газ на село, свалям измитата с керосин верига и я връзвам с нея да не ми мърда и после ооох майкооо, да я напляскам яко с последното издание на камасутра и да и тегля една медитация в реално време да усети просветлението, накрая да я натиря на двора да изплеви плевелите да ни е чисто на душите, духовността си иска определни практики ритуали, никой не става духовен просто ей така! 292.gif да си кажа чесно много му завиждам на Шрито, по-млад е от мене с година и половина, знае я мъдростта, чел е брахмапутра, аз кво съм чел? – Ян Бибиян и Маймунката Нео от остров Борнео, но бяха хит навремето 292.gif
Shade
Цитат(Glo @ 27/03/2026, 05:48) <{POST_SNAPBACK}>
хубавеееец, нали, нали, хубавец дееба, wavetowel2.gif кака дай те цункам 60.gif тая как ме гледа със зяпнала уста, всеки ден е със стотици нови спортни прилепнали екипи да ме съблазнява , абе самото съвършенство бееее, но няма как да изневеря, има си мъж, деца, я как спокойно и уютно си живея на стари години, аз кво съм виновен, че живее отсреща и се фръцка по цял ден, женил съм се хем официално един път, хем неофициално много пъти, тая работа е за по-млади хора като Шрито, току виж на рехалилибилитацията срещнал някоя подходяща сестра по вяра , Шрито е мъдър и знае как да ги омагьосва , и като изреже мотора сийбало маата w00tbrows.gif , на негово място я мятам на мотора, газ на село, свалям измитата с керосин верига и я връзвам с нея да не ми мърда и после ооох майкооо, да я напляскам яко с последното издание на камасутра и да и тегля една медитация в реално време да усети просветлението, накрая да я натиря на двора да изплеви плевелите да ни е чисто на душите, духовността си иска определни практики ритуали, никой не става духовен просто ей така! 292.gif да си кажа чесно много му завиждам на Шрито, по-млад е от мене с година и половина, знае я мъдростта, чел е брахмапутра, аз кво съм чел? – Ян Бибиян и Маймунката Нео от остров Борнео, но бяха хит навремето 292.gif

Гло, публикувай тези шедьоври в някое хумористично списание. Виж там, открий редактора, свържи се с него. Добри хонорари плащат.

Е, Дончо ще те разкритикува, че щом пишеш и публикуваш, значи си много учен. И ще развие отново философската концепция за разликата между работещите за Дявола учени и благословените от Бога вярващи:
"Получаваш хонорари от публикации. Като Карл Юнг, който написал, каквото е написал, и си прибрал хонорарчето. Като всеки безполезен учен. Парички в джобчето".
След което ще добави мъдро:
"Учените работят за Дявола, а вярващите работят за Бога. Хубавото е, че хиляда учени не струват колкото половин вярващ. Затова нашият мъдър народ си има една приказка Накарай мързеливия на работа, той ще те научи на акъл".

Но не му остава друго, освен да пие една студена ракия.
Glo
Шейд, правилото ми в тоя форум е ясно - винаги с Шейда, никога против Шейда tongue.gif hat.gif

преставяш ли си Шрито как лети с мотора с пейсе-шейсе годишната сестра по вяра към село и на оная и се вее гъза два метра след задния калник 406.gif

Glo
и на по острите завои дето влиза с наклон, на оная гъза й се удря мощно в асфалта, ляво, дясно, накрая пристигат на село и на тая гъза й размазан , не става за нищо laugh.gif Шрито тича до града до някоя аптека да купи цикатридина мас, да й го маже laugh.gif
Glo
тъпчовци! знаете ли кое докарва инфарктите? лично моето Боги ми го е казал! това е съревнованието и сравнението с другите, хе-хе! за инсултите друг път ше ви кажа , ю ноу, инсултите са обидите спрямо нас в тоя смешен живот rolleyes.gif
Питето
Аз те пратих на едно море и две планини разстояние от Крим, а?
Shade
Цитат(Glo @ 28/03/2026, 05:28) <{POST_SNAPBACK}>
тъпчовци! знаете ли кое докарва инфарктите? лично моето Боги ми го е казал! това е съревнованието и сравнението с другите, хе-хе! за инсултите друг път ше ви кажа , ю ноу, инсултите са обидите спрямо нас в тоя смешен живот rolleyes.gif

Не си прав!
Съревнованието и сравнението с другите в този смешен живот дава дълбока утеха и предпазва от инфаркт и инсулт, ако е формулирано и изказано достатъчно изискано с приповдигнат интелектуален тон и високостилен език. Например по този начин:

"Ти си един гнусен лъжец и параноик, известен с реторическата демагогия на манипулативното си внушение за непогрешимост. Което много дървеняшки и нескопосано се опитваш да прокараш покрай другите си логореични глупости, лишени както от фактологична, така и от логическа консистентност. Ментално си неспособен да общуваш и обясняваш колко е тъп на всеки, който не отбира от лайната ти. Злобно амбициозен, груб до невъзможност провинциалист, който мрази всичко наред. Известен си само със създаване на интриги, клевети, набеждаване, преиначаване. Халюцинираш и привиждаш във всеки един някой, който те е сложил на мястото. Вярата в синдром на заблудата е проява на слабохарактерност и глупост, податливост на заблуждение, лековерие, безкритичност, неаналитичност, неразумност, комплексираност. Все неща, с които си се накичил като коледна елха. Все думи, които те правят специален, но не за свръхсъщество, а кандидат за специализирани заведения за лечение".

Бай Ганьо
.....
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 28/03/2026, 15:35) <{POST_SNAPBACK}>
"Ти си един гнусен лъжец и параноик, известен с реторическата демагогия на манипулативното си внушение за непогрешимост. Което много дървеняшки и нескопосано се опитваш да прокараш покрай другите си логореични глупости, лишени както от фактологична, така и от логическа консистентност. Ментално си неспособен да общуваш и обясняваш колко е тъп на всеки, който не отбира от лайната ти. Злобно амбициозен, груб до невъзможност провинциалист, който мрази всичко наред. Известен си само със създаване на интриги, клевети, набеждаване, преиначаване. Халюцинираш и привиждаш във всеки един някой, който те е сложил на мястото. Вярата в синдром на заблудата е проява на слабохарактерност и глупост, податливост на заблуждение, лековерие, безкритичност, неаналитичност, неразумност, комплексираност. Все неща, с които си се накичил като коледна елха. Все думи, които те правят специален, но не за свръхсъщество, а кандидат за специализирани заведения за лечение".

Това за тебе ли е написано!
Изключително точно определение! laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 28/03/2026, 06:44) <{POST_SNAPBACK}>
Това за тебе ли е написано!
Изключително точно определение! laughing.gif

Това всъщност е една искрена самооценка, изказана от душа и сърце, в съответствие с нечии лични вътрешни усещания.
Простено ти неумението да го схванеш: глупав си.
Бай Ганьо
Явно го е написал човек, който много добре те познава.
Приятел демек... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 28/03/2026, 06:59) <{POST_SNAPBACK}>
Явно го е написал човек, който много добре те познава.
Приятел демек... laughing.gif

Гламав, който много добре те познава. Приятел демек...
Спънатите епистоларни изблици се оценяват високо в приятелската ви среда.
Glo
бе хич не му се връзвай на тоя шизофреник, нещо или някой явно го яде от години отвътре , та решил че намерил кой biggrin.gif

Владимир Вергинов се казва нещастника и се пуска във фейса по тоя начин rolleyes.gif

цък

Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 28/03/2026, 06:41) <{POST_SNAPBACK}>
.....

Това защо го изтри? Беше дежурното ти възражение Така ли!, последвано от дебилно хилещ се емотикон: laughing.gif

Дебилите, неспособни да се аргументират, разчитат на неуместни възклицания с наивното упование на бавноразвиващи се да прозвучи като обосновано отхвърляне на документиран факт.

Както вече отбелязах, нискоинтелигентните комплексари са забавни. Като изключим отегчителни безсловесници като теб, който не може да извади от задника си нищо повече от лозунгче и емотиконче.
Поради пълната празнота по отношение на ясна идея как да блеснат с качества, претенциозните комплексари като Изобретателя, Консервативната и Сноба, се трудят усърдно в клозетна поза, за да си самовнушат, че не са представители на най-ниското ниво. От тази поза изкарват дълги-дълги многословни фермани с тъпи празнословия, пожелателно приписващи другиму тяхното място на това ниво.
С последна надежда безкрайно безинтересната им диария да бъде забелязана, изчетена с интерес и оценена положително.
Питето
А-а-а, "бъркаш ситуацията с боя". Твоето боги го е обяснило от към неговата гледна точка. Като не го харесат, вместо да се гътне от инсулт вземе че прати потоп на нехаресващите. "Няма нехаресващи, няма инсулт."
За божествените инфаркти е още по-лесно, защото просто си сътворяват още един-два свята с вярващи и надминава другите богове...
Накратко sunbathing.gif
Glo
накратко Пите, като умрат бедните и религиозните идиоти и тогава ше се оправи света sunbathing.gif
Alexfield
Няма отъване от тях. Гласуват и се размножават наравно с нас. Че и са 80%... 292.gif
нищ по дух
Цитат(Glo @ 28/03/2026, 21:15) <{POST_SNAPBACK}>
бе хич не му се връзвай на тоя шизофреник, нещо или някой явно го яде от години отвътре , та решил че намерил кой biggrin.gif

Владимир Вергинов се казва нещастника и се пуска във фейса по тоя начин rolleyes.gif

цък

Не е този човек.
Просто от негов блог е копирано, за да се намекне нещо на Shade в темата му Балкански нрави, а мунче е момче в тамошния край.
Питето
И двамата с Гло сте в грешка. Как може да си бог без вярващи и да си богат без бедни наоколо? Че то, в един свят само с богати и хитри, като ти изгори лампата и влизаш в приключение. На всички тарифите са милионерски и не си струва да ги наемеш, а ти да си я смениш ще изглеждаш беден, и си стоиш на тъмно... Няма надстройка без правилна база.
Shade
Цитат(Glo @ 28/03/2026, 11:15) <{POST_SNAPBACK}>

Връзване ли? Точно обратното.
Усещам се приятно поласкан от обстоятелството, че колко по-тъп, по-очевидно тъп и по-ограничен е един индивид, толкова по-злобно налита да ме напада персонално. Един, двама, трима... Давят се в собствените си лиги и слюнки, които се точат по тях и хвърчат наоколо, но продължават да напъват гладките си мозъци. Огромен обем от избълвано едно и също, едно и също. Което съдържание, макар и да не интересува никого, е много показателно, така отчетливо контрастира и изпъква разликата в нивата.

Честно си признавам, съжалявам, че ги изгониха. Нищо не пречеше да тече едно перманентно наблюдение и изследване докога кретените имат желание да леят безумието си и докъде стига простотията без ограничения, когато не се слиза до нивото и изразните средства на простаците. Най-малкото е забавно, ако не друго.
Shade
Цитат(нищ по дух @ 29/03/2026, 04:23) <{POST_SNAPBACK}>
Не е този човек.
Просто от негов блог е копирано, за да се намекне нещо на Shade в темата му Балкански нрави, а мунче е момче в тамошния край.

Кое от чий блог и къде е копирано? Пропускам ли нещо?
нищ по дух
Цитат(Shade @ 29/03/2026, 19:21) <{POST_SNAPBACK}>
Кое от чий блог и къде е копирано? Пропускам ли нещо?

В темата ти "Балкански нрави" имаш коментар от онзи (26/01/2026, 18:47) и е копирал откъсче от тук:
https://vladimirverginov.wordpress.com/2015...d0%ba%d1%8f-ii/
Гло предполага, че е този човек, но според мен не е.
Shade
Цитат(нищ по дух @ 29/03/2026, 10:22) <{POST_SNAPBACK}>
В темата ти "Балкански нрави" имаш коментар от онзи (26/01/2026, 18:47) и е копирал откъсче от тук:
https://vladimirverginov.wordpress.com/2015...d0%ba%d1%8f-ii/
Гло предполага, че е този човек, но според мен не е.

А, да, и аз се забавлявах с лигавите му превземки чрез този глупав плагиат. Без да търся източника.

Но най-много се смях на парадокса в последната декларация: "Имаш някакво арогантно поведение спрямо мен, още от първия ми пост".
И проницателния принос на глуповатия Ганьо: "Той започна с добро. Не отвърна на провокациите на Шейда. Продължи с нормален тон".

Тези забавни тъпанари наистина са уникално колоритни.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 29/03/2026, 20:06) <{POST_SNAPBACK}>
Тези забавни тъпанари наистина са уникално колоритни.

Обичаш да копираш.
Айде копирай всички постове на карлос с тебе по време и да видим кой е започнал пръв?
Сигурен съм, че няма да го направиш.
Шрито
За България знам. Харчат си ги тук парите, спечелени на Запад. От Запада всеки бяга. И не само българи или други от източния блок - и англичани се заселват в наши села. Казват: “У нас ти смъкват кожата от гърба, при вас е рай”. Да видим само колко още ще е рай. Шегуваме се за бягство към Матушката, но и до това може да опрем. Да видим Радев какво ще направи. И ще има ли наистина “прогрес за България”.
Шрито
Цитат
да си кажа чесно много му завиждам на Шрито, по-млад е от мене с година и половина

Роден си в десетилетието преди моето десетилетие, а аз в десетилетието след твоето десетилетие. Но ако искаш, мога да си призная, че си дори по-млад от мен. Никъв си проблем. Важна е Вярата, нъл тъй. cheers1.gif

Но това не пречи да се обръщам към теб с “чичко Гло”. Само от уважение, естествено. thumbup.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/03/2026, 03:07) <{POST_SNAPBACK}>
Обичаш да копираш.
Айде копирай всички постове на карлос с тебе по време и да видим кой е започнал пръв?

Това е сериозно и навременно предложение от твоя страна. Ей сега започвам да играя заедно с теб на пясъка с кофичката и лопатката. Като Гошко и Тошко от детската градина. И хуквам да копирам постове.
Наистина е от голяма важност да се направи детайлно разследване, което да потвърди безусловната коректност на Маринованата слива, преди някой друг да тръгне да споменава дежурен психиатър и съдържание на черепна кутия.

Бай Ганьо - преданият лакей-защитник на изтъкнатите многословни тъпанари-простаци, познати като Форумен Изобретател и Форумна Неврастеничка.
Глупав, при това.
Бай Ганьо
Цитат(Бай Ганьо @ 30/03/2026, 12:07) <{POST_SNAPBACK}>

Потвърждаваш за стотен път доностническата си същност... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/03/2026, 05:33) <{POST_SNAPBACK}>
Потвърждаваш за стотен път доностническата си същност... laughing.gif

Глупав си. С гордост да си я носиш лакейската служба.
Глупав лакей. Две същности, доказани за стотен път.
Бай Ганьо
Лакей на кого бе другарю! laughing.gif

Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 30/03/2026, 05:41) <{POST_SNAPBACK}>
Лакей на кого бе другарю! laughing.gif

На другарите ти, на които ти, "барабар Петко с мъжете", предлагаш копиране на постовете за семантичен анализ. Другари-тъпанари, които си въобразяват инфантилно, че колкото повече помия излеят накуп, толкова по-умно и по-убедително звучат. Неспособни да осмислят, че като не си запазят неизсрани количества диария за после, не си запазват просташка "оригиналност", изчерпват се и започват да се повтарят като изтъркани латерни.
Тъпанари от висока класа или, с други думи казано, идиоти.

Нещо да добавиш към това, другарю лакей?
Не можеш, нали, защото си глупав.
Питето
Давай факти, а не глупости. Напиши имената на двама българи, които са се преселили в РФ и там си харчат западните пенсии, точно както го описа един пост по-горе.
Шрито
Ти си вманиачен на тема РФ. Един пост по-горе писах: „На Изток”.
Потребител

... програмирани са ... дълбоко и тежко да страдат от своята "рускост" и с всички сили да се опитва да се избавят от нея ...

... а би могло, [ но едва ли ] да е разговор между хора които мислят, а не битка между "вървящи истини"...

:.)

ЕксГорски
Май никой не си спомня историята със Кристина Онасис, дъщеря на най-големия притежател на кораби Аристот Онасис. При смъртта на баща си тя наследява огромната му флота от търговски кораби. "Братушките" решават да я присвоят (флотата) и поръчват на един агент КГБ? (ГРУ?), Сергей Козов? да я "прелъсти" и да се ожени за нея, за да приберат корабите й. Мисия изпълнена. Като днес си спомням заявлението на идиотката, че ще отиде в Москва и ще живее като ... "обикновенна съветска жена" (точният й израз!). Отиде, поживя - няколко седмици и въпреки почти обикновения "като за съветска жена" лукс, с който е свикнала, не издържа, замина си за да живее нещастно на Запад: корабите си останаха също на Запад. Съветската "действителност" провали "операцията"!
Thursday Next
Жора Депардийович и той май тихо-тихо се прибра. animatedwink.gif
Thursday Next
Цитат
Как може да си бог без вярващи

Да си спомним за Великия Бог Ом в отчаяно търсене на поне един вярващ в Цитаделата. a4dff7b7.gif

Офф: ти погледна ли новите преводи? Бива ли ги?
Alexfield
Щом този Карлос ти е толкова симпатичен, отиди там където той (е добре дошъл да) пише. Така ще му се наслаждаваш директно и няма да ти се налага да се съобразяваш с нас.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.