мили калитковци, днес не ми идва на акъла нищо което да напиша

, прибрах се с една отлежала гроздова ракия и няколко торби зеленчуци, струва ми се че умирам поради дългогодишни злоупотреби, на ръба съм, та минах само на варени зеленчуци от близо седмица, не че чак толкоз ми се живеее, ма заради дъщерята, не иска да умирам, и аз кво? обещах й да не умирам

, обаче снощи сънувах ебати съня – едно куче което беше на някъв друг тъпак много ме хареса и идваше да ми се гали и да ме прегръща, и освен това беше говорещо, но само аз го разбирах, и му викам ела ей до там да ти купя една странджанка, обаче имах само едно евро а странджанката беше три евро, оставих го на опашката да пази ред и му викам, че отивам до близкия банкомат да тегля пари, да седи и да чака, тичам аз, тичам, стигам до банкомата, иииии... като почна да ми бълва едни пачки евро, ама май десетки и стотици хиляди, шашнах се, почнах да събирам, отзад седи някъв и чака и той да тегли, викам му – само така изглежда, не са много, просто щото са в евро, тоя вика – няма проблеми, банкомата в будката на една лелка, помолих я за найлонови торби да събера парите, тя даже и един куфар ми даде, знаех че ше си мълчи, помолих я да повика такси, дойде едно такси, лада нива ли беше, кво ли> с един малък багажник, после нещата се размиха, хукнах след едни пожарни камиони, че май бях натоварил парите там а те потеглиха, ужасно беше, събудих се с облекчение, питах ей ай какво значи това, тоя ме разкости не като спец по сънищата ами като професьонален психолок, не било лошо, зададе ми хиляди допълнителни въпроси, включително и с какво чуство съм се събудил, в съня ми всичко беше реалност, не знам обаче тука дали всичко е реално, не знам кой съм и зашо съм на тоз свят роден – както е казал поета който и да е той, пуснах тото онлайн, пускам по малко щото не съм хазартно зависим
написах едно сайку по случая
живота черен на пътя ми червен стои
бордюри сиви седят немирно отстрани
залагат ми се купища пари