Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: месец на отворените форумни врати
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
брат ми и той кво тъпо парче е, преди гласуваше за Възраждане щото били гъсти с Русия и щели да му докарат руски туристи, дето изчезнаха след началото на войната, сега щял да гласува за Боташ кРадев щото нали и той гъст с Путин и ше му докара руски туристи, гласувал за собствения си интерес вика! то хубууу, така трябва да е, и Копейкин беше за мир, и кРадев е за мир, демек Украйна да капитулира, ай да видим колко руски туристи ше му докара Мунчо smokeing.gif па още по-преди гласуваше за Български Възход, щото нали туристите.... и така пет години вече, а руски туристи няма, само дето гласа му отива за идиоти 292.gif
Дончо Тонев
Цитат(Shade @ 16/03/2026, 13:51) <{POST_SNAPBACK}>
Само месец остава до поредния триумф на простите. Ликувай, народе!

Аз не помня скоро да сме печелили избори. Тогава може да спечелим с осемсе процента. Дай Боже!
Дончо Тонев
Доброто няма нужда от реклама, него всеки го вижда какво представлява. И хората са привлечени от него, стремят се към него. Надежда. Светлина в тунела. Спасение от мрака на Лукавия.
Shade
Цитат(Дончо Тонев @ 16/03/2026, 05:54) <{POST_SNAPBACK}>
Аз не помня скоро да сме печелили избори. Тогава може да спечелим с осемсе процента. Дай Боже!

О, документирана прогноза на простите, които виждат нещата най-ясно. Значи предстои победа с 80% за Петата Колона на Путлер в България. Това вече е нещо. След един месец виждащият най-ясно нещата Дончо ще бие победно барабаните.

От "Дай Боже!" към поклон (задно навеждане) към оправяча на простите под строй и по устав. Амин!
Питето
Колкото и да са "гъсти с Путин" нищо няма да докарат, щото руските туристи или са мобилизирани, или са емигрирали нейде по света...
Питето
Прав си. Щото съм прост, виждам как си стоиш в ЕС и не смееш дори дума да обелиш за почивка в Крим. Също виждам около мен доста руснаци, които не смятат да се връщат в РФ, дори войната да приключи. Виждам как си ползваш еврото и нямаш една рубла в джоба, камо ли да си обърнал половината спестявания в рубли, като се срине еврото да си защитен...
нищ по дух
Цитат(Дончо Тонев @ 12/03/2026, 17:36) <{POST_SNAPBACK}>
До нас рашистка пропаганда не стига. Нито грам. Виж антирашистка има много. Ама няма балъци да ѝ вярват. Защото простите виждат нещата най-ясно.

Не стига ли?
Днес си одобрил една такава и си питал от къде е източника, е от там е!
Ето от този е и орденче му дадоха:
https://youtu.be/PAavc_42GDY?is=-Y5rBdGuDvKmyvAZ
Дончо Тонев
Явно в нашия свят все пак има някаква демокрация, щом подобни клипчета стигат до нас, зрителите. Особено тук, в България, където цензурата е много по-строга и по-страшна, отколкото е била по времето на т.н. “социализъм” примерно.
Хареса ми казаното. И е добре, че в света има и свободни от дявола народи. Всъщност изумително е. Аз напълно бях загубил надежда. Не че това може да речем да спаси света, но все пак е нещо положително. Братушките, сами, не мисля, че могат да променят много.
Дончо Тонев
Стоя си в ЕС, защото са ме курдисали тук, в него. И сега си чакам пенсията. Пак в “ЕС”. След пенсионирането мога да отида да живея и в Русия. Само ще уредя пенсията ми да се привежда там, може и в рубли. Нямам нищо против рублите, копейките, мурзилките, ватниците. Ще науча руски без акцент и ще се чувствам щастлив гражданин на свободна и демократична страна, където човекът е сложен на пиедестал. Тия хора все още са живи. Ние сме зомбита. Еврозомбита.

https://youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts&...Jc_ajfgkYHN-u_8
Glo
знаеш ли курортния Крим какви са температурите лятото svirkam si.gif седял съм на плажа август месец в най-горещите дни с дебела фанела с дълъг ръкав и ми беше добре laugh.gif
Shade
Цитат(Glo @ 17/03/2026, 10:54) <{POST_SNAPBACK}>
знаеш ли курортния Крим какви са температурите лятото svirkam si.gif седял съм на плажа август месец в най-горещите дни с дебела фанела с дълъг ръкав и ми беше добре laugh.gif

Ти май се опитваш да убедиш вярващ.
Кауза пердута.
Дончо Тонев
За всичко му вярвам на Гло, и за мизерията там, и за хладния климат. Крим си го представям като нашата Камчия, дето е съседна на Шкорпиловци. Но Крим си е мечта на Питето, не моя. Аз почвам полека-лека да се откъсвам сетивния свят. На мен ми дай да медитирам.
Glo
ахахахаааа.... Чорапа Прогресивно лети надолу laugh.gif ми то май пак Бойко ше спечели, натам отиват нещата wavetowel2.gif

цък
Shade
Цитат(Glo @ 18/03/2026, 00:33) <{POST_SNAPBACK}>
ахахахаааа.... Чорапа Прогресивно лети надолу laugh.gif ми то май пак Бойко ше спечели, натам отиват нещата wavetowel2.gif

цък

Не може да е истина. Тази графика е машинация на Дявола.
Дончо вече направи официална прогноза-предсказание за 80% изборен успех на Рубльо. С помощта на най-реалните факти и данни го направи: с медитация и вяра.
Shade
Официално изявление на доайена на плоскоземците в Попския форум:
"Опитайте се да задържите вода на кълбо и ще видите, колко е нелепо да се вярва, че Земята е въртяща се топка.
Да не говорим за звездите, които всяка нощ се въртят над Земята, без да има промяна на конфигурацията. Нали уж има отдалечаване, как така с изключение на Полярната звезда, всички други не се изместват, а продължават да се въртят по същата траектория?
По-добре потърсете поне едно място в Библията, където се говори за въртяща се топка. И ако не намерите, се замислете, кое е вярно.
"

На същия терен битува убеждението, че там е мястото, където следвало да се дискутира войната в Иран. Защото тя била потвърждение на библейското откровение за Звяра и Блудницата. Който страстно се яздели един друг на смени, ту Звярът язди Блудницата, ту Блудницата язди Звяра, за да си доставят взаимно удоволствие.

Що се отнася до тази война, не само попщината, но и реалността потвърждава горното:
Текущи изказвания на Доналд Тръмп за войната в Иран, която той стартира на своя глава без одобрение от Конгреса и без съгласуване със западните съюзници, които критикуваше като войнолюбиви поддръжници на войната в Украйна (между другото, като анти-рашистки войнолюбци ги критикува и новият любимец на българското простолюдие Рублен Радев). А сега Тръмп ги моли за помощ:
Ден Първи: "Ние победихме!"
Ден Втори: "Ние побеждаваме!"
Ден Трети: "Помагайте да победим! Путин помага на Иран да победи, а на нас никой не помага!"

Тук е място за становището за войната на изявени нашенски алтернативници-друготочковци.
- Имаме представа за виждането на Попето по въпроса.
- Снобето е потънал в дълбока нелегалност и не точи никакви лиги.
- Баето, изтъкнат тръмпист, неспособен да формулира издържано собствено становище, би могъл да предложи линкове към схващанията за войната в Иран на любимите му идиоти-ТръмПутинисти като Киро Брейка, Карбовски, Апостолов. Да не се ослушва.
Glo
ДонтЧу няма да се сети да попита, но ако се сети все пак да попита - а къде са останалите проценти до сто? ето ги sunbathing.gif

цък
Бай Ганьо
Това ме кефи! laughing.gif
https://youtu.be/UUF6zKCQ0oM?si=CFAJLMLuXa5a05Hu
Па вий си викайте против Тръмп. laughing.gif
Дончо Тонев
Честни избори дали може да има? Поне научих името на моята партия. Прогресивна България. Ще ги разбием!

П.П. Ако не спечелим, повече няма да ходя. Един път на петдесет години стига.
Питето
Толкова си можете, да чупите и разваляте. Пробвай да намериш такива, които да направят нещо свястно и по-добро.
Цитат(Дончо Тонев @ 18/03/2026, 20:04) <{POST_SNAPBACK}>
... Прогресивна България. Ще ги разбием!...

Хубаво е, когато решиш да искаш акъл и съвет от някого, или да му повериш спестяванията си и старините си, първо да му видиш постиженията. Примерно, колко фирми е направил, дали ги е фалирал или ги е развил и е вдигал заплати. Разбира ли от икономика или само приказва на едро и обещава всичко на всички. Дали цял живот е бил "на държавно" и си е получавал парите за нищоправене. Примерно, ако е бил военен, къде и срещу кого е воювал и как му се е получило или само е бухал наряди (евенутално патрулиращи полети) без някой да го дебне...
Питето
"сто евро са си сто евро"... дори в РФ.
Дончо Тонев
Да. И в наше време се прави точно така. Печелиш си парите на Запад, но избираш да живееш на Изток. Дяволът го позволява. Засега.
Питето
И за да стане истина, ще ми дадеш имената на двама българи, които са се преселили в РФ и си харчат западните евро-пенсии там. А да, и да не забравиш да пуснеш тук снимка, как си харчиш еврата от твоята пенсия нейде из руския рай.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/03/2026, 10:30) <{POST_SNAPBACK}>
Това ме кефи! laughing.gif
https://youtu.be/UUF6zKCQ0oM?si=CFAJLMLuXa5a05Hu
Па вий си викайте против Тръмп. laughing.gif

Знае се, че си в състояние дори да посочиш какво те кефи в това. Ако някой е наясно кое точно е кефещо, да направи услуга на Баето и да го поясни. В противен случай - здраве да е.

А как стои въпросът с любимите ти учители? С какво те изкефиха напоследък Киро Брейка, Апостолов, Карбовски?
Shade
Цитат(Дончо Тонев @ 18/03/2026, 11:04) <{POST_SNAPBACK}>
...научих името на моята партия. Прогресивна България. Ще ги разбием!

Е, това беше добра друготочкова прогноза. Документирана за вечността. Също както ясноводските прогнози на Баето.

След козируването ти на дезертирал генерал и разбиването, чакаме да дойдеш да се похвалиш. Само не се възгордявай, че гордостта е първия смъртен грях. При това, според притчите на цар Соломон, гордостта предхожда падението.
Знае се, освен това, че си стиснат (цънцар). Значи си алчен и няма да почерпиш. А алчността е шестия смъртен грях.

Като носител на два смъртни гряха ще се излежаваш в курортните палати на Божието царство, ама друг път. Още повече, че леността е седмия смъртен грях.

Така че и да разбиете, и да не разбиете, виж там да тържествуваш смирено с тон на погребален агент.
Shade
Цитат(Дончо Тонев @ 18/03/2026, 13:30) <{POST_SNAPBACK}>
Да. И в наше време се прави точно така. Печелиш си парите на Запад, но избираш да живееш на Изток.

Каккто се вижда, сериозно си се прицелил в Руския Рай(х).
Shade
.
Glo
тъпите чехи си избрали Бабиш, сега излезли на протести срещу него laugh.gif българска работа 292.gif

чехите да мрът там , не ми дреме за тях, нито пък за българите, грозно боядисани яйца с костилки sunbathing.gif
Glo
предани мои приятели, аз се подсигурих вече, поръчах си защитна шапка от Емаг, малкото неудобство е , че не трябва да се сваля никога, но живота ми е по-важен от подобни житейски дреболии sunbathing.gif Шрито ако иска да доживее до пенсия след 10 години, да побърза да си поръча няколко в различни цветове, че все с един и същи цвят и с все с една и съща шапка, току виж станал за смях на село , износват се бързо 292.gif

цък
Glo
одеве викам на мойто Боги, бе Боги, тоя зеления чорап Мунчо, дето си оцветил предизборния афиш със зелен цвят, то ясно че е поредния гигасмешник, ма що така ни го пробутваш а не го убиеш с един майсторски гръм от небето? а Богито ми вика с характерното си чуство за хумор - ми за да ви прати всичките дебили за по един зелен хайвер, че да ви дойдат акълите в главите laugh.gif
Shade
Цитат(Glo @ 22/03/2026, 04:45) <{POST_SNAPBACK}>
одеве викам на мойто Боги, бе Боги, тоя зеления чорап Мунчо, дето си оцветил предизборния афиш със зелен цвят, то ясно че е поредния гигасмешник, ма що така ни го пробутваш а не го убиеш с един майсторски гръм от небето? а Богито ми вика с характерното си чуство за хумор - ми за да ви прати всичките дебили за по един зелен хайвер, че да ви дойдат акълите в главите laugh.gif

Гол, колекционираш ли всички тези свои сентенции в папка? Не бива да се загубят, част от световното човешко наследство са.
Glo
Цитат(Shade @ 22/03/2026, 17:28) <{POST_SNAPBACK}>
Гол,

laugh.gif w00tbrows.gif

бе ние сме пълни ексепшънъли беее wavetowel2.gif тая песен ми докарва ужасна тъга, бях сенсейшънъл преди време за една нея 292.gif heart.gif

бил съм и на тях на концерт - UNISONIC sunbathing.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=NBUdDNfKBVo

Shade
Цитат(Glo @ 22/03/2026, 09:19) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Shade @ 22/03/2026, 08:28) <{POST_SNAPBACK}>
Гол
laugh.gif w00tbrows.gif бе ние сме пълни ексепшънъли беее wavetowel2.gif

Могозадачният режим явно ми е кошмар. Като бързам, пропускам, сменям или разменям букви.
Сигурно трябва или да се отдам 100% на епистоларното творчество, или да се върна към на двупръстната система на писане.

Така шопът представя пълна отдаденост на една конкретна задача: "Я га ручам - ручам, га ебем - ебем, га спим - спим".
Alexfield
Цитат(Shade @ 22/03/2026, 19:27) <{POST_SNAPBACK}>
... или да се върна към на двупръстната система на писане...

На това му викаме "кльоца като късоглед орел" 406.gif
Аз па имам клавиатурна дислексия. Редовно пиша "Тръпм".
Thursday Next
Цитат(Glo @ 22/03/2026, 14:45) <{POST_SNAPBACK}>
ми за да ви прати всичките дебили за по един зелен хайвер, че да ви дойдат акълите в главите laugh.gif

Да бе, колкото дойдоха при предните амнайсет месии.
Glo
мили калитковци, днес не ми идва на акъла нищо което да напиша 292.gif , прибрах се с една отлежала гроздова ракия и няколко торби зеленчуци, струва ми се че умирам поради дългогодишни злоупотреби, на ръба съм, та минах само на варени зеленчуци от близо седмица, не че чак толкоз ми се живеее, ма заради дъщерята, не иска да умирам, и аз кво? обещах й да не умирам biggrin.gif , обаче снощи сънувах ебати съня – едно куче което беше на някъв друг тъпак много ме хареса и идваше да ми се гали и да ме прегръща, и освен това беше говорещо, но само аз го разбирах, и му викам ела ей до там да ти купя една странджанка, обаче имах само едно евро а странджанката беше три евро, оставих го на опашката да пази ред и му викам, че отивам до близкия банкомат да тегля пари, да седи и да чака, тичам аз, тичам, стигам до банкомата, иииии... като почна да ми бълва едни пачки евро, ама май десетки и стотици хиляди, шашнах се, почнах да събирам, отзад седи някъв и чака и той да тегли, викам му – само така изглежда, не са много, просто щото са в евро, тоя вика – няма проблеми, банкомата в будката на една лелка, помолих я за найлонови торби да събера парите, тя даже и един куфар ми даде, знаех че ше си мълчи, помолих я да повика такси, дойде едно такси, лада нива ли беше, кво ли> с един малък багажник, после нещата се размиха, хукнах след едни пожарни камиони, че май бях натоварил парите там а те потеглиха, ужасно беше, събудих се с облекчение, питах ей ай какво значи това, тоя ме разкости не като спец по сънищата ами като професьонален психолок, не било лошо, зададе ми хиляди допълнителни въпроси, включително и с какво чуство съм се събудил, в съня ми всичко беше реалност, не знам обаче тука дали всичко е реално, не знам кой съм и зашо съм на тоз свят роден – както е казал поета който и да е той, пуснах тото онлайн, пускам по малко щото не съм хазартно зависим agent.gif

написах едно сайку по случая

живота черен на пътя ми червен стои
бордюри сиви седят немирно отстрани
залагат ми се купища пари
rolleyes.gif
Glo
1. мъдрия йога Шрито медитирайки убива егото си!

2. Егото на принципа на махалото възкръсвайки отвръща на удара!

laugh.gif laugh.gif

цък

Шрито
От вчера съм на рехабилитация във Велинград, хич не ме закачайте. Ако остане време за форума, шсе отбия да ви видя. sunbathing.gif
Glo
Цитат(Шрито @ 24/03/2026, 08:52) <{POST_SNAPBACK}>
От вчера съм на рехабилитация във Велинград, хич не ме закачайте. Ако остане време за форума, шсе отбия да ви видя. sunbathing.gif

добре Шрито sorry.gif
Потребител

... ей, Гло, добре ли сте там? ... всичко наред ли е при вас? ...

... наскоро ми попадна, знаеш ли какво означавало фи-ла-те-лия? ...

... "Омраза към пощенски разходи" ... още по-точно: "Любов към неплащане на пощенски разходи"…

... човек ще си помисли учудено:

- Глупости ... И изобщо заниманието е глупаво ... Възрастен, умен човек, да се занимава с глупости ... но! като помислиш - А може би изобщо не е умен? Може би всички само го мислят за умен, а в действителност е глупак? ...

М? ... както казваше железната ...

- - -

... и сега за постоянното присъствие:

- приятели, сега ние преминаваме към нова фаза на културата, в която отговор на въпросите няма да бъдат утвърждаващи изказвания, а нови, по-задълбочено формулирани въпроси ...

дихотомия :.)

Shade
Цитат(Потребител @ 24/03/2026, 07:03) <{POST_SNAPBACK}>
... и сега за постоянното присъствие ...
дихотомия :.)

"Постоянното присъствие"? Това е интересно. Да не си станал земеделец?
Ако да, с пълно отдаване ли или по съвместителство чрез раздвояване, разкрито с купешката дума "дихотомия"?
Потребител

... все едно виждам бик ... рие с копито земята, вири рога и разтваря пастта си с хриптене - очевидно ме псува грозно ...

... гледайки подобен текст, който не може да осмисли първосигнално, в Сенкин се надига протестното чувство, че освен всичко останало го правят и на глупак ...

... има и положителни страни - бледността му отстъпва, изчезва и страхът, и той се съвзема ... на лицето му се е появило изражение на разбиране и леко презрение ... той е научил какво представлява "визуален капан" ...

:.)

Shade
Цитат(Потребител @ 24/03/2026, 09:07) <{POST_SNAPBACK}>
... все едно виждам бик ... рие с копито земята, вири рога и разтваря пастта си с хриптене - очевидно ме псува грозно ...

... гледайки подобен текст, който не може да осмисли първосигнално, в Сенкин се надига протестното чувство, че освен всичко останало го правят и на глупак ...

... има и положителни страни - бледността му отстъпва, изчезва и страхът, и той се съвзема ... на лицето му се е появило изражение на разбиране и леко презрение ... той е научил какво представлява "визуален капан" ...

:.)

Брей! Тц-тц-тц!
Видно е как в рамките на Постоянното приствие си получил и Видение, сходно с Библейското Откровение: "Из устата Му излизаше остър меч, за да порази с него народите. И Той ще ги управлява с желязна тояга и ще стъпче лина на яростния гняв на Всемогъщия Бог".

В помощ на вопъла ти как не можеш да осмислиш първосигнално, да те успокоя, че думите ти далеч не носят желаната от теб тежест. Съответно никак не надигат протестно чувство с грозни псувни и хриптене. Само разсмиват добродушно.
Питето
Ан тъй, във Велинград си е по-сигурно от Несебър. Така освен морето, има и цяла планина между тебе и любимата ти РФ...
Питето
Цитат(Потребител @ 24/03/2026, 16:03) <{POST_SNAPBACK}>
... - - -...

- приятели, сега ние преминаваме към нова фаза на културата, в която отговор на въпросите няма да бъдат утвърждаващи изказвания, а нови, по-задълбочено формулирани въпроси ...

Новата ти фаза на култура е описана точно във виц от преди половин век:
— И все пак, колко бензин харчи тази Волга?
— А вие защо биете негрите?
Glo
хехе, Потребител, бех филателис межди първи и четвърти клас, как ме хвана wavetowel2.gif имах цели три класьорa марки, после не помня кво стана, дихотомията?! не мислиш ли, че тоя метъл кавър на At Vance е по-добър от оригинала на ABBA rolleyes.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=RA_LdzGfyAk
Glo
приятели скъпи, ноктите ми растът, мързи ме да ги изрежа, пия мастика, Шрито е на рехалибитация във Велинград, не трябва да му опонираш, близо е до пенсия все пак, някви си там десетина години бач, чак ми се раздвижи кардиограмата от жал, 292.gif Потребитела постоянно дихотомира между тука има, тука нема prashchai grigorii.gif , застрашена е привилегията ми да пиша в тоя форум, пролетта дойде, още не съм зареждал на новите цени на дизела, продължава да ми се повръща от Мунчо Боташовия, гажето ми отсреща докара отнейде май майка си да пушат заедно на терасата, прииска ми се да я попитам тая невзрачна женица – абе как така я роди тая твоя невероятна дъщеря ма, с тая хубос, с това перфектно тяло, но няма как да се случи, не ме закачайте, в любовна депресия съм 292.gif , не ям, само поркам и пуша, една я мислих за тоя живот, то друго стана, мастиката беше на дъщеря ми, беше в хладилника, откраднах я rolleyes.gif
Shade
Цитат(Glo @ 25/03/2026, 03:30) <{POST_SNAPBACK}>
приятели скъпи, ноктите ми растът, мързи ме да ги изрежа, пия мастика, Шрито е на рехалибитация във Велинград, не трябва да му опонираш, близо е до пенсия все пак, някви си там десетина години бач, чак ми се раздвижи кардиограмата от жал, 292.gif Потребитела постоянно дихотомира между тука има, тука нема prashchai grigorii.gif , застрашена е привилегията ми да пиша в тоя форум, пролетта дойде, още не съм зареждал на новите цени на дизела, продължава да ми се повръща от Мунчо Боташовия, гажето ми отсреща докара отнейде май майка си да пушат заедно на терасата, прииска ми се да я попитам тая невзрачна женица – абе как така я роди тая твоя невероятна дъщеря ма, с тая хубос, с това перфектно тяло, но няма как да се случи, не ме закачайте, в любовна депресия съм 292.gif , не ям, само поркам и пуша, една я мислих за тоя живот, то друго стана, мастиката беше на дъщеря ми, беше в хладилника, откраднах я rolleyes.gif

Интересно. Пиеш мастика, а умът ти остър и проницателен, мисълта ти тече, и твориш оригинали. Не като Баето, дето се чуди към кой любим авторитет да се прилепи като пощенска марка и да го имитира папагалски.
Оня ден Баето беше възхитен до възторг от социопатията в лицето на (или в задника на) Carlos/SoLulu. Защото в неговите очи това медицинско отклонение представя сила да се отстоява позиция. Да, "позицията" на един социопат е наистина много силна. Съответно Баето се чувства силен, подпрян на тази позиция/сила. Amazing! - казва Дончо в подобни случаи.
Glo
Бай Ганьо не пише току така, той не коментира, той просто ПОДХВЪРЛЯ и ИЗСИПВА нещо laugh.gif пък СоЛулу, ах, моята прекрасна СоЛулу , тя ли беше wub.gif абе и аз се зачудих, викам си баси, тоя Шейд, всеки новорегистриран ник, като че ли влиза в тоя форум с едничката цел да води войни на живот и смърт с тебе laugh.gif
Glo
моята япончица много доволна от мене и от пратките които й пращам, сега тя щяла да ми праща някви японски подаръци az takovata.gif викам й - недей, ма! няма нужда! ама като толкоз искаш - пращай! те японските неща са толкоз фини, качествени, изящни, че й викам - то наште носии направо като парцали laugh.gif казах и че няма да си прая харакири, понеже моите пратки пристигат с удивителна точнос, и че ако имаше някой фал, чак тогава щях да си направя сепуко, обясних й че съм бил японец в някой от предишните си животи и най-вероятно съм бил японски император az takovata.gif таа 100% ме мисли за луд laugh.gif
Glo
еми кво да говорим - нерде БГ, нерде Джапанезе sram.gif тоя път няма да ми праща само снимки, кой я знае кво ше ми прати, трябваше да и кажа да сложи няколко опаковки Мочи laugh.gif

цък

Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.