Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: месец на отворените форумни врати
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2, 3, 4
Glo
здравейте скъпи приятели, чейкижии, умници, глупендъри и прочие кретени 770d4fd976.gif

днес обявявам месец на отоворените форумни врати в който админите няма да банкират никого за нищо, можете да псувате, да ругаете, да обиждате всички, да се лигавите, да се оливате, да дрънкате всякви простотии, да се подигравате на хората заради вярата им и за тъпите им физиономии и постинги, за несбъднатите им пророчества, за вярата им в политическите прогресивни партии, изобщо всичко бееееее, никой с пръс няма да ви пипне, обещавам ви го sunbathing.gif , няма проблем да ме обиждате и мене, няма да се оплача на никого, нито на кака, нито на батко, аз за разлика от Шрито съм убил моя Сатана, никой набожен не е успял да убия своя досега, което показва колко са слаби, безпомощни и вечно излъгани! animatedwink.gif

Батката която!

Кой е батката която! най е подла на земята
Злобна, долна и коварна, присмехулно лъчезарна

Кой е батката която! във еуфория омайна
Преобръща всичко свято през очите на змията

Кой е батката която! В миналото, днес и утре
мързеливо все пресмята, градусите си отвътре

със рибя кръв рогата птица, зъбата шматка опашата
елементарна дремеща частица - шедьовър нов на Сатаната

на черна меса в нощ потайна, забъркан в колба от сребро
синтез на мощ необичайна на леден огън и ребро

и както всеки филм и книга в която новата ни твар
живота почва със интрига, превръщайки нощта в кошмар

лежат убити в тишината дори и демоните зли,
лежи убит и Сатаната, зловещо огъня гори wiggle.gif
Glo
скъпи драгоценни приятели, добрутро 770d4fd976.gif страшно съм разочарован, че никой не ми пише по темите, никой не се олива, не изпростява каквато беше целта prashchai grigorii.gif

мога и сам да си я напълня , ма нямам вече интерес да пиша по форуми, нов човек съм с други интереси и занимания sunbathing.gif

политическо стихотворение

бойко е страшно велик, Пеевски също е страшно велик
те са ми любимци

но най-велик е Тръмп, мамата сийбал, хе-хе
Мунчо е мазен вмирисан чорап

за Путин кво да ви разправям – дребно напикано джудже ‘’велик гейостратег’’
на огромата гуша на Орбан виси сто декара шкембе и двеста декара задник

а главата му е свинска! Дзин Дзин Пинк гледа благо в бъдещето, овен в настоящето
дебелака КИМ господ го обича, и баща му обичаше и дядо му също!

тее не ме дразнят, дразнят ме български пенции и дебили – експерти по всичко
и желаещи разпад на ЕУ и връщане на дръгливия лев!

Шрито не ме дразни, той си е просто едно селско момченце от времето на соца!
rolleyes.gif
Shade
Цитат(Glo @ 08/03/2026, 22:33) <{POST_SNAPBACK}>
скъпи драгоценни приятели, добрутро 770d4fd976.gif страшно съм разочарован, че никой не ми пише по темите, никой не се олива, не изпростява каквато беше целта

Шрито не ме дразни, той си е просто едно селско момченце от времето на соца!

Като е тъй, да се включа накрая.
Донче се издига неудържимо. Вече е на ниво, където разпознава "келепир" като "бизнес". Съвсем в съответствие с адаптираната поговорка от времето на любимата му Римска империя "Tempora mutantur et postulatio cum illis mutatur".
Това предполага и повишени изисквания към входния тест при кандидатите за Вечен живот. Голата вяра и готовите цитати от време оно не осигуряват необходимия състезателен бал. Знания са нужни днес. Знания, предлагани от съвременните дяволски науки.
Дончо Тонев
Цитат(Shade @ 09/03/2026, 14:17) <{POST_SNAPBACK}>
Знания са нужни днес. Знания, предлагани от съвременните дяволски науки.

Науки?! Образование?!
Не. На човек му трябва да може да срича на родния си език и готово - Божието царство е негово. Другото е от лукавия (суета, всичко е суета и гонене на вятър).
Дончо Тонев
По времето на соца бях гражданче. Със старозагорски корени. Демек истински гражданин. А не като шопите. Само си мислят, че са граждани. Старозагорци и пловдивчани - там са старите българи, там са гражданите. Другите са селени.
Колкото до Татовия строй - почти не го помня, бил съм невръстен (непълнолетен), когато е приключил.
Питето
Само един език е стръв за балъците. Който знае втори и трети, може да провери как е и из другите царства. Щото много често се оказва, че сравнено с другите царства (с другите езици) "божието царство" всъщност е някакъв забит кръг от ада. Трябва да се поназнайват и чужди езици. Знаеш ли колко ти струва вярата?
Glo
занимавам се с дебили пак rolleyes.gif

цък
Glo
все едно и също дееееба, три мильона бг пенции си умират от страх всеки ден 292.gif

щели да ГИ контролират! ОНЕЗИ ! дето излъгаха Мунчо и Путин laugh.gif

Shade
Цитат(Glo @ 10/03/2026, 08:44) <{POST_SNAPBACK}>
занимавам се с дебили пак rolleyes.gif

цък

Рублю Радев ще сложи всичко на място, като влезе в народното събрание. Гледах го как още отсега се разпорежда като главокомандващ фуражкаджия и раздава задачи.
Илияна Йотова (някаква си там, не я титулова "президент") следвало да свика приоритетно Консултативен съвет за национална сигурност. Рубльо поставя изрично изискване към Изпълнителната власт да направи анализ преди това.
Заклеймява "едностранната интервенция в Иран без мандат на ООН", като изтъква, че това водело до ескалация и дълготрайна нестабилност. Но нищо не споменава за "едностранната интервенция в Украйна без мандат на ООН" и дали води до ескалация и дълготрайна нестабилност.
Glo
мисля си, че Мунчо няма да земе повече от 25 % и после какво? трябва с някого да управлява. с кого? кирчовците? пееески, бойко? или ше иска нови избори laugh.gif

дебилния народ ше го разпне накрая, между осана и разпни го стои само един дебил biggrin.gif
Shade
Цитат(Glo @ 10/03/2026, 10:51) <{POST_SNAPBACK}>
мисля си, че Мунчо няма да земе повече от 25 % и после какво? трябва с някого да управлява. с кого? кирчовците? пееески, бойко? или ше иска нови избори laugh.gif

дебилния народ ше го разпне накрая, между осана и разпни го е само един дебил biggrin.gif

Копейкин отсега отсече, че няма да се коалира с Рубльо, тъй като онзи не настоявал за излизане от ЕС и не ритал много срещу еврото. Следователно е майцепродавец и предател на рашистките интереси.
Значи Копейкин ще го духа и ако Рубльо не успее да се споразумее с путлеристкия орденоносец Боко, ще разпореди на Илияна да му назначи служебно правителство.
Glo
аууу почна Ергенът, аз изчезвам wavetowel2.gif
Дончо Тонев
Цитат(Питето @ 09/03/2026, 21:39) <{POST_SNAPBACK}>
Знаеш ли колко ти струва вярата?

Щом аз определям цената, значи знам. Ако не знаех, можеше да питам теб. А ти щеше да поискаш да те почерпя, за да ми кажеш някоя безполезна умнотия. Не черпя. По никакъв повод.
Glo
след 10 години каране на моя рено меган 3 дизел, взех че му смених неска маслото на скоростната кутия на 207 000 км, нямам течове но си личеше, че старото масло е по-малко отколкото трябваше да бъде, не съм имал проблеми със скоростната кутия, викам я да го сменя, че да ми е мирна главата, туй рено за десет години съм сменил само един носач и 4 подгревни свещи за по 5 евро всяка, хе-хе, Шрито сигурно лежи всеки ден под Москвича дето продадоха къщата на баба му да го купят laugh.gif бе и предно стъкло съм сменял, че го бяха пукнали мънинко, и целия механизъм на чистачките, тва ми бяха ангажиментите за днес sunbathing.gif остава да метна едни чинии в миялната и да си налея едно питие, моя гумажия ми е измислил прякор - Царя на Водката, всеки път като ме види почва да вика - царя на водкатаааааааааааааааа laugh.gif скоро се върна от Куба но все забравя да ми донесе кубинска пура дето били тука по 50 евро, ше ми я даде за 5 евро, за толкова бил купил бройката от цех за пури в Куба, вика пиши ми по вайбъра, че все забравям да взема една, човека е мноо почтен, ама не казва за кого ше гласува 292.gif
Питето
Аха, при това точно тази пура е навита върху бедро на девица... Некак си, живеейки по черноморието, по ми се връзва да се занимаваш предимно с девицата, отколкото с пурите, дето ги навива ама знам ли.
Дончо Тонев
Цитат(Glo @ 11/03/2026, 11:32) <{POST_SNAPBACK}>
човека е мноо почтен, ама не казва за кого ше гласува 292.gif

Щом е почтен и пази тайна, значи за Радев. В тези времена за истината се говори скришом. Под сурдинка. И аз не казвам за кого ще гласувам. Важното е, че ще гласувам все пак. Независимо дали гласът ми ще бъде взет под внимание, или ще бъде унищожен, пренасочен към друг кандидат и пр. Ще ходя, решил съм. Пуснах и заявление в селското кметство, понеже нали съм гражданин. „Моля да ми бъде разрешено да гласувам на село”. И да си гражданин не е лесно. 292.gif
ЕксГорски
Цитат(Дончо Тонев @ 12/03/2026, 12:25) <{POST_SNAPBACK}>
Важното е, че ще гласувам все пак.

И аз ще гласувам - тази недля. Не съм пропускал никога едно гласуване!
clap3.gif
Shade
Цитат(Дончо Тонев @ 12/03/2026, 02:25) <{POST_SNAPBACK}>
В тези времена за истината се говори скришом. Под сурдинка. И аз не казвам за кого ще гласувам.

Не е нужно да казваш. Знайно е кой ще извади България от ЕС и ще я присъедини към Русский мир с "магнетичната руска култура, която привлича, омагьосва, запленява сетивата и умовете на хората, и поклонниците на тази култура са навсякъде по света, а не само на Изток".
Продължавай да се криеш като шумкар. Благодарение на Бай Ганьо е известно, че не си сам. Той разкри как и "Американците се крият и шушукат по ъглите от страх да не ги уволнят, че си позволяват да имат мнение". Дори в САЩ тази есен за истината ще се говори скришом.
Питето
Пак си в грешка. Истинската цена се вижда когато се сключи сделката. Последната сделка за продадена вяра (в комплект с бога към негя) е на цена 30 сребърника.
Glo
съвсем нормално е тъпоселтаците да гласуват за тъп наивен военен, дето всеки шарлатанин го лъже, хе-хе, кретените на вярата която не е лъжа а е истина, даже вярват, че иранците изстрелват вече ракетите от гърба на камили laugh.gif нали разбираш колко е хитро, изстрелват ракетата и дърпат камилата встрани, на нейно място рисуват флашива камила, щото врага като засече мястото и стреля в празното точно в рисунката, истинската камила през това време и качват нова ракета на гърбицата, ползват наклона на гърбицата при изстрелването и ракетата стига за 3 секунди до Йерусалим деееба, щото лети с петнейсе мильона километра в час sunbathing.gif до София стига за малко повече време, макар и обхвата и да е само наполовина, питай простия народ да ти каже Истината за нещата, освен това Нетаняху с големите уши бил убит преди три дена, медиите мълчат, но народа всичко знае, хората не са прости, дето вика един кретен в мрежите biggrin.gif
Glo
получава се някво несъответствие, дееба, Шрито вика - простите виждат нещата най-ясно друг един мъдрец като него вика - хората не са прости, всичко виждат

коя е Истината? rolleyes.gif
Shade
Цитат(Glo @ 12/03/2026, 06:44) <{POST_SNAPBACK}>
получава се някво несъответствие, дееба, Шрито вика - простите виждат нещата най-ясно друг един мъдрец като него вика - хората не са прости, всичко виждат

коя е Истината? rolleyes.gif

Няма несъответствие. Истината е, че рашистката пропаганда успешно прокарва позицията си благодарение на простите. Като я обявява за "другото мнение" или "другата гледна точка".
Простите кълват много яко на тази евтина имитация на плурализъм. Питай Бай Ганьо, и той ще го потвърди с помощта на изразните средства, с които разполага: лозунги и емотикони.
Останалите форумни алтернативници, като Попето и Снобето, споделят същата вяра.
Дончо Тонев
Цитат(Glo @ 12/03/2026, 15:26) <{POST_SNAPBACK}>
съвсем нормално е тъпоселтаците да гласуват за тъп наивен военен, дето всеки шарлатанин го лъже, хе-хе

С шейсе процента да спечели, стига ни. Каква радост ще бъде! Да възродим България! ... оскубаната ни родина... sunbathing.gif
Дончо Тонев
Цитат(Shade @ 12/03/2026, 16:40) <{POST_SNAPBACK}>
Истината е, че рашистката пропаганда успешно прокарва позицията си благодарение на простите.

До нас рашистка пропаганда не стига. Нито грам. Виж антирашистка има много. Ама няма балъци да ѝ вярват. Защото простите виждат нещата най-ясно.
Дончо Тонев
Познавач си. Направо отивай в Хфора, да ги разбиеш.
Дончо Тонев
Така е, Горски, няма лош избор. Аз специално Открих Точния Човек. cheers1.gif
Shade
Цитат(Дончо Тонев @ 12/03/2026, 08:36) <{POST_SNAPBACK}>
До нас рашистка пропаганда не стига. Нито грам. Виж антирашистка има много. Ама няма балъци да ѝ вярват. Защото простите виждат нещата най-ясно.

Анджак де, казано на езика на простите.
Действително простите виждат нещата най-ясно. Може да се представи поименна таблица с всички сбъднали се предказания на простите през годините. За еврото, за ковида, за величието на Доналд Тръмп, за добродушните братушки, за достойнствата на поредицата месии-оправачи като Костя Копейкин, Слави, дето го има такъв, Болен Сидеров, Боко Тиквата, Царя на Републиката, Рублен Радев. Все величия, в който простите ясновидци вярваха и вярват, че ще ги оправят.
Сам подчертаваш, че простите вярват на рашистка пропаганда, нямало сред тях "балъци да вярват на антирашистка".
Glo
ше зема да им пусна на кретените във фейса ( там са истинските новини), че иранците са потопили пет шес американски самолетоносача, седмия са го счупили на две и се пълни бързо с вода, ше обера хиляди овации и кретенски коментари laugh.gif
Glo
показвам им на христяните, че има извънземни wavetowel2.gif 13 минути невъзможна за композиране и изпълнение рок опера, няма такива плоски музиканти и вокали на таа наша плоска земя 292.gif

цък
https://www.youtube.com/watch?v=6ch0Yq1jnX8
Питето
Ха, очаквах да ревнеш като един Вапцаров, а ти "върви в Хфорума". Че дори и си имаш цена на вярата.
По-интересното е, че фактите нямат цена и нито можеш да ги продадеш, нито да ги купиш. Остави, ами и с рушвет не става да ги промениш, а и не им трябват вярващи.
Потребител

... Glo, мафренд ... don't pretend to be reasonable now ...
It would be such a shame ...

... време в което всеки е получил своята персонализирана реалност, не съществува общ свят където диалог е възможен ...

... когато говорим за изравняването на жилищни квартали на untermenschen в Техеран или в Газа, където убиха и осакатиха десетки хиляди ако не и повече [бомбардировките над Газа бай да уей - продължават], тук наистина става дума за примитивен мотив на отмъщение ... не е просто военно действие - това е символичен акт на унижение ...

цели да се:

- демонстрира безсилието на противника
- създаде атмосфера на страх
- превърне цивилното население в инструмент на политически натиск

... и вече не стана дума за рационален военен ход, а за емоционална реакция основана на гняв и желание за доминиране ...

... все същата BDSM дихотомия - "унижение" и "доминиране" ...

:.)

Glo
ми Потребител, той поета си го е казал много точно - два свята, единия е излишен! oops.gif
ЕксГорски
Потребител, когато ми покажеш къде и кога си осъдил с нищо не предизвиканата (за разлика срещу Иран, както и срещу Газа) дивашка агресия на Путин срещу Украйна, тогава ще можем сериозно да приказваме! Иначе всичките твои напъни са само Путинска пропаганда!

бай да уей, както неграмотно се изразяваш, Путин унищожи Русия!
Върна я във времената преди Петър 1ви
Glo
като му проследих айпито на Потребитела, се оказа че пише от някъв кабинет от англоезичната секция на българската академия на науките w00tbrows.gif

две крачки преди нас Е! curlers.gif
Shade
Цитат(Glo @ 13/03/2026, 18:57) <{POST_SNAPBACK}>
като му проследих айпито на Потребитела, се оказа че пише от някъв кабинет от англоезичната секция на българската академия на науките w00tbrows.gif

две крачки преди нас Е! curlers.gif

Пише друг път. Не е в състояние да си подреди мислите в две последователни изречения. Копира чужди мисли и ги вмъква едно-към-гьотере сред многоточия и междуредия, за да имитира ученост.
Shade
Цитат(Дончо Тонев @ 12/03/2026, 08:33) <{POST_SNAPBACK}>
Да възродим България!

Това звучи като познатия лозунг "Lasst uns Deutschland wiederbeleben". От NSDAP през AfD към Възраждане на неонациста Копейкин.
Shade
Цитат(Потребител @ 12/03/2026, 15:50) <{POST_SNAPBACK}>
... когато говорим за изравняването на жилищни квартали на untermenschen в Техеран или в Газа, където убиха и осакатиха десетки хиляди ако не и повече [бомбардировките над Газа бай да уей - продължават] ...

Разбира се, че трябва да говориш за тези събития. С одобрение, нали Доналд Тръмп ти е любимец. Автентичен цитат от теб: "Срещу Тръмп беше извършена чудовищна изборна манипулация".

Все пак няма ли преди това поне от кумова срама да проговориш и ... за изравняването на жилищни квартали на хохли в Киев или в Буча, където убиха и осакатиха десетки хиляди ако не и повече [бомбардировките над Харкив бай да уей - продължават] ...
Glo
laugh.gif

е да де, ама е готино как звучи като от паралелна вселена в суперквантова позиция където английския му е перфектен а науките са като в сходен експеримент на Шрьодингер с котката, или е наука или е вярване или заблуда в края на краищата, но в нашата вселена още не е започнало изследване за доказване 271.gif b_046.gif
Shade
Цитат(Glo @ 13/03/2026, 23:20) <{POST_SNAPBACK}>
laugh.gif
е да де, ама е готино как звучи като от паралелна вселена в суперквантова позиция където английския му е перфектен а науките са като в сходен експеримент на Шрьодингер с котката, или е наука или е вярване или заблуда в края на краищата, но в нашата вселена още не е започнало изследване за доказване 271.gif b_046.gif

С изкълчените английски вметки, дето ги слага под път и над път, а също и превзетите руски клишета, които често добавя, за да внуши полиглотични постижения, наистина наподобява котката на Шрьодингер в суперпозиция: едновременно е и перфектен, и гóла вóда.
Потребител

... само това ли? ... нима без надлежен цитат и линк към форума?! :.) ...

... разочароващо, Сенкин! :.) ...

- - -

... в китайска анимация явяваща се продължение на Трите тела - в две секунден кадър показват десет метровата творба на Веронезе "Сватба в Кана" ... в друг епизод ми се стори, че мернах за момент и "Гроздобер" на Гоя ...

... нормалните хора била прочели в картините социални структури, фалш, назряваща революция ... но! това не е стандартният начин, по който се говори за тези картини ...

... в правилната вселена обичайният разговор за тях изглежда по този начин [форма вместо смисъл]:

- за Веронезе: "Къде се намира Христос?", "Колко е голяма?", "Кой от музикантите е Тициан?", "Как Веронезе съчетава свещено и светско?"...

- за Гоя: "Това част от поредицата за сезоните ли е?", "Как Гоя показва испанския народ?", "Преходът му към мрачните картини"...

... никой не казва: "Вижте, елит който мърси и плюска, докато слугите се трудят и две кучета гледат тъжно" ... или: "Този селянин със стиснати юмруци - това е моментът преди бурята, преди революцията" ...

... такива ми ти работи, приятели - ж_и_р_о_с_к_о_п ...

п.п. ... очаквам в отговор възхитително бледа глупава усмивчица и нещастното изражение на куче, което ходи по голяма нужда :.) ...

Shade
Цитат(Потребител @ 14/03/2026, 01:43) <{POST_SNAPBACK}>
... само това ли? ... нима без надлежен цитат и линк към форума?! :.) ...
... разочароващо, Сенкин! :.) ...

Предсказуем си.
... отегчаващо, Снобе! :.) ...

Дано някой намери търпение да надникне във водопада ти от папагалски цитати, вмъкнати сред многоточия и междуредия. Наподобяването на смисъл е труд все пак, не бива да е нахалост.
Бай Ганьо
Цитат(Потребител @ 14/03/2026, 10:43) <{POST_SNAPBACK}>
п.п. ... очаквам в отговор възхитително бледа глупава усмивчица и нещастното изражение на куче, което ходи по голяма нужда :.) ...

Очакванията ти се сбъднаха...

Цитат(Shade @ 14/03/2026, 18:35) <{POST_SNAPBACK}>
Предсказуем си.
... отегчаващо, Снобе! :.) ...

laughing.gif
Shade
[Снобът]: ... очаквам възхитително бледа глупава усмивчица и нещастното изражение на куче, което ходи по голяма нужда ...

[Бай Ганьо]: laughing.gif
Бай Ганьо
laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 14/03/2026, 10:02) <{POST_SNAPBACK}>
laughing.gif

Цитат(Потребител)
... само това ли? ... нима без надлежен лозунг и линк към любим друготочковец?! :.) ...

... разочароващо, Бае! :.) ...
Бай Ганьо
Доностническия ти похват е ясен.
Но и душичката ти е подмолна ... laughing.gif
Питето
Ще си прецакате сами старините, не друго...
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 14/03/2026, 12:15) <{POST_SNAPBACK}>
Доностническия ти похват е ясен.
Но и душичката ти е подмолна ... laughing.gif

Глупав си. Това е ясно.
Shade
Цитат(Питето @ 14/03/2026, 12:46) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Дончо Тонев @ 12/03/2026, 08:33) <{POST_SNAPBACK}>
С шейсе процента да спечели, стига ни. Каква радост ще бъде!
Ще си прецакате сами старините, не друго...

Простите виждат нещата най-ясно. Затова правят успешни прогнози и винаги избират перспективни Месии, които да ги оправят до оргазъм.

Настоящата прогноза, изречена от простите, е 60% изборен успех на фуражкаджията-рашист Рублен Радев.
Предишният оправяч, спечелил 60%, ги оправи за 800 дни.
В казармата битуваше един лаф "Да те гонят по устав". Предстоящият оправяч несъмнено ще ги оправя под строй и по устав.

Само месец остава до поредния триумф на простите. Ликувай, народе!
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.