Просто приеми, че не може, довери ми се. Не мога да навляза в повече подробности, без да съобщя неща, които не искам да съобщавам.
Не го разбирай като оплакване - хич не ми е зле да си изчакам пенсията на тихичко и спокойно тук, пък после ще видя накъде ще се юрна да го ударя на живот. Тоскана е само една от опциите.
Питето
13/06/2026, 18:30
Шеги и закачки. Просто се сетих за "стопаджията" и за планетата Малка мечка Бета, на която всички корпорации имали филиали:
"Тя е една от планетите в Западната зона и по някаква необяснима и доста подозрителна топографска аномалия се състои почти изключително от субтропични крайбрежия. Поради също тъй подозрителна темпорално реластатична аномалия там почти винаги е събота следобед малко преди часа, когато затварят баровете по плажа."
---------------- от "Ресторант "На края на вселената" "
Шеги и закачки. Просто се сетих за "стопаджията" и за планетата Малка мечка Бета, на която всички корпорации имали филиали:
"Тя е една от планетите в Западната зона и по някаква необяснима и доста подозрителна топографска аномалия се състои почти изключително от субтропични крайбрежия. Поради също тъй подозрителна темпорално реластатична аномалия там почти винаги е събота следобед малко преди часа, когато затварят баровете по плажа."
---------------- от "Ресторант "На края на вселената" "
Добре, нави ме, Малка мечка Бета it is.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.