Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Космос не съществува
Форум АБВ > Общи > Ъ?
Страници: 1, 2
Shade
Цитат(Питето @ 18/05/2026, 13:57) <{POST_SNAPBACK}>
Отлично, скромно по размер и орязано изображение ама мерсим за подкрепата. Трябваше да орежеш и пълните торби, ама то, като бързаш така се получава.

Това е точно като "доказателството" на Ганьо как всички били затворени под домашен арест по време на ковид-епидемията. С две снимки на един и същ площад. Едната направена рано сутрин на безлюден площад, а другата по обед, на площад, гъмжащ от народ.
Декларацията му "Безлюдната снимка е по време на ковид-епидемията" със сигурност минава без въпроси в простолюдното му кръмарско обкръжение.
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 18/05/2026, 10:03) <{POST_SNAPBACK}>
Но той Е бил, Е, и ЩЕ бъде ръководител.... laughing.gif

Снобето, ако не друго, поне е чувал за дислексия.
Що се отнася до теб, нямаше да е зле преди да обсъждаш това нещо, първо да беше проверил какво е то. Че така определено звучиш като карикатурна парафраза на известната поговорка "В дома на обесен за въже не се говори" в нещо като "Обесеният по рождение с радост говори за въже". 453.gif
Бай Ганьо
Този път едно изречение не разбра... laughing.gif
Бай Ганьо
Другарю, споменал съм за дедовците и снимката е орязана поради лимита.
А за пълните торби ти вярвам, че бабата си ги е напълнила с голямата си пенсия от близкия до кофите супермаркет...
Гьонсурати...
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 19/05/2026, 00:12) <{POST_SNAPBACK}>
С две снимки на един и същ площад. Едната направена рано сутрин на безлюден площад, а другата по обед, на площад, гъмжащ от народ.

Тук наистина е пълно с другари... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 19/05/2026, 03:19) <{POST_SNAPBACK}>
Тук наистина е пълно с другари... laughing.gif

Не сте чак толкова много.
Питето
Ми има си по един-двама луди във всеки град, които подчертават нормалността. Ако искаш да ти пратя снимка какви колички се пълнят в супермаркета само с половин пенсия? Само с половин, щото сметките и лекарствата идват по-късно през месеца. Като получат пенсиите, и няма място на паркинга. Ровели били в казаните дори по жанвиденово време нямаше такива неща, хем тогава наистина беше гладно време за по... несхватливите.
Потребител

... скриптът "рационалист-защитник-на-науката" не е рядък ... форумът е пълен с такива ... Системата ги произвежда масово, както произвежда и хлебарките ...

... ако Shade спре, друг ще заеме мястото му ... заплащането е ниско, защото предлагането е високо ...

... нищо де, цената на хляба така или иначе не предполага особено високо ниво ... да му пожелаем в следващото раздаване да подписва контракта отляво ... на Възложител ...

:.)

Бай Ганьо
Проблема на затворената система е, че е затворена... laughing.gif
Потребител

... именно :.) ...

... по Гьодел [пояснявам за Сенкин] ...

... значи е необходимо известно търпение и разбиране ...

Shade
Цитат(Потребител @ 22/05/2026, 07:34) <{POST_SNAPBACK}>
... именно :.) ...

Чудесно е, че вие двамцата намерихте общ език. Дядо ми имаше една приказка "От тази трънка може да изскочи заек".
Да видим какво може да се пръкне и изскочи от симбиозата между Форумния Идиот и Форумния Сноб.
Потребител

... [етикет, атака, цитат] ...

[етикет]:
Чудесно е, че вие двамцата намерихте общ език.

[цитат]:
Дядо ми имаше една приказка "От тази трънка може да изскочи заек".

[атака]:
Да видим какво може да се пръкне и изскочи от симбиозата между Форумния Идиот и Форумния Сноб.

Shade
Цитат(Потребител @ 23/05/2026, 02:17) <{POST_SNAPBACK}>
... [етикет, атака, цитат] ...

[етикет]:
Чудесно е, че вие двамцата намерихте общ език.

[цитат]:
Дядо ми имаше една приказка "От тази трънка може да изскочи заек".

[атака]:

Това е напредък.
Досега Снобето се "аргументираше" само с многословно безсъдържателно празнословие. А Баето - предимно с дебилно хилене.
Ето че Снобето преминава към цитатаджийство с мъчителни напъни за тълкуване. По примера на неспособните да подредят мислите си представители на цитатаджийския форум.
Остава да видим с какво ще ни изненада Баето. Може би с обновен репертоар от дежурни клишета.
Бай Ганьо
Цитат(Shade @ 23/05/2026, 16:47) <{POST_SNAPBACK}>
А Баето - предимно с дебилно хилене.

И това дори не можеш да разчетеш...
Та чудя се дали си залужава усилието от моя страна... laughing.gif
Shade
Цитат(Бай Ганьо @ 23/05/2026, 08:01) <{POST_SNAPBACK}>
И това дори не можеш да разчетеш...
Та чудя се дали си залужава усилието от моя страна... laughing.gif

Имаш предвид разчитане на изтърканите ти от повторение лозунги ли?
Да, заслужава си едно усилие от твоя страна да ги обновиш. И от банален шаблонник, отново да станеш за известно време забавен шаблонник.
Glo
има космос, как да няма, ама е миниатюрен, ние понеже сме микроскопично дребни ни се струва огромен, бях умрял скъпи тъпчовци, ама толкова много умрял колкото никога досега, а не е било да не съм умирал и преди, месец на легло, припадъци , загуба на съзнание, линейки които отказвах щото в ролята си на пациент като откажа линейка и тя не идва, личната казала ако не вляза до ден два в болница ше умра, щото повръщах кофи с мастило без да съм ял и пил нищо, според дъшеря ми било кръв, викам няма да умра , споко, вероятно е пролетно почистване sunbathing.gif та цял април деееба, що за организъм е това бее, не знам, викам ми ако ше умирам по-добре да е в къщи, веднъж съм влизал в болница да ме кълцат и нямам намерение да влизам повече, после се случи чудото, почнах да излизам, купих си временно бастун от един китайски магазин, то за няколко дена и така си беше, и ме сгепца някъв вирус, айде пак простотии, два месеца ми се иба макята, хехе, даже се бех подул целия като гъз по едно време десетина дена, днеска ми е ден за разпивка от шес сутринта както междувпрочем и всеки ден, така и не ги спрях тее елексири алкохола и цигарите, и кво сега – пак в изходна позиция! няма да умра бе, не и в следващите години, казал съм, че ше умра когато сам си реша, междувременно баща ми взел че умрял в съни битч, ама на 81 какво повече да искаш от живота, гледам отгоре като бог на нещата и не ми дреме от нищо и за нищо, най-малкото пък за мене си, че аз толкова години съм живял като Симеончо, има хора пият две ракии и вземат че умрат, обикалям като кон улиците напоследък да влезна в час, улиците са част от космоса, бангаранга, тъпа е ама сме номер едно, и бургас вероятно мое да приеме евровизията, и с джирото се справихме блестящо, само зеления чорап дето се изсра на метеното в европа, тоя съветски плешив грозник трябва да бъде ликвидиран, лично аз бих го помлял като един черен ангел, ду ю ноу оня комунистическия филм черните ангели където комунистите убиваха царски офицери и това беше представено като нещо похвално, ужасно е приятели скъпи, а помните ли като ви разправях, че инвестицията в имот в дубай е най-голямата тъпотия, бех ви казал че и златото ше падне, то поскъпна, дотолкова че всеки да инвестира в злато което е поредната тъпотия, ше падне като биткойните, златото е никому ненужен пасив освен при индийците, беден ама целия в злато, тоя космос крие огромни тайни и човек има задачата да ги разгадава живот след живот, аз съм зомби като Исуската щото съм умирал и възкръсвал повече от него, демек съм По Исуска от него но аз не ви предлагам спасение за разлика от него, мрете си там по живо по здраво, вечна ви пръст ако може да е завинаги, тоя живот не е за всеки както казваше дяволчето Фют, и вместо заключение мисля да ви оставя без такова smile.gif
Alexfield
Ха добре дошъл отново сред живите. Бях се затъжил за тебе.
Shade
Цитат(Glo @ 28/05/2026, 04:38) <{POST_SNAPBACK}>
...само зеления чорап дето се изсра на метеното в европа, тоя съветски плешив грозник трябва да бъде ликвидиран, лично аз бих го помлял като един черен ангел, ду ю ноу оня комунистическия филм черните ангели където комунистите убиваха царски офицери и това беше представено като нещо похвално

Добре дошъл, липсата ти се усещаше сериозно!

Що се отнася до Мунчо Радев, по време на хаджилъка си във Франция той открито застана на грешната страна на историята с настояване за колаборационизъм с кремълския злодей Путлер. Който имал право да заробва когото си поиска под формата на "асвабаждаване".
С това начумереният про-путлеристки грозник, който никога не се усмихва, дори в присъствието на тачени високопоствени представители на Рашистката Федерация (за разлика от също вечно намръщения про-рашисткия български патриарх поп Даниил, който се усмихва само и единствено, когато е в скута на дипломатушка Митрофанова), си осигури трайно място на дъската на позора в очите на нормалните хора.

Ако форумните алтернативници-друготочковци имат възражения към последното, подиумът е техен.
Thursday Next
Липсваше ми. b_046.gif hug.gif

Кво си праил ти, бе човек, какви са тия драми? ДръШ се отговорно към себе си, да не съ хчупиш, щот си уникален и резервни части нЕма! И у склада нЕма!

Аз съм се замислила да инвестирам в некоя къщурка с гледка, може по хълмовете на Кианти, да речем. Или край морето в Пулия. Бръмбарите в главата ми още заседават по въпроса. Ако обещаеш да не гушнеш букета докат са пенсионирам, ще те поканя на гледка и вино, да ми напраиш оценка на инвестицията. laughing.gif
Шрито
Цитат(Glo @ 28/05/2026, 14:38) <{POST_SNAPBACK}>
но аз не ви предлагам спасение за разлика от него, мрете си там по живо по здраво, вечна ви пръст ако може да е завинаги, тоя живот не е за всеки както казваше дяволчето Фют, и вместо заключение мисля да ви оставя без такова smile.gif

Има заключение, как да няма. Много е добро даже. Възхитително. Ъмейзинк!
Glo
благодаря на всички за хубавите думи, даже и на Шрито 770d4fd976.gif hat.gif

бе нищо ми няма, пак съм си аз - добрия стар Гло, хе-хе wavetowel2.gif

тва Пулия да не е района на Бари, че дъщерята след като си изкара акъла покрай мене близо месец, чак от къщи почна да бачка, накрая като се стабилизирах, за разпускане взе че отиде с един приятел за 5 дена до Италия, до Бари и района, обиколили крайбрежието с влак, та получавах ежедневни снимки и отчети къде ходят, кво плюскат, то май в Италия по-евтино от БГ, първата снимка е от Бари, другите са от някво близко градче, не му помня името curlers.gif

цък

Питето
Защо ще чакаш до пенсия, м? За домашен офис стават и такива "къщурки на интересни места".
Glo
Цитат(Питето @ 29/05/2026, 22:05) <{POST_SNAPBACK}>
Защо ще чакаш до пенсия, м? За домашен офис стават и такива "къщурки на интересни места".

мноо правилно Пите, купува се сега, може и с кредит, те там при кака са богати и ше си го изплатят бързо, че след десетина години кой знае какви ше са цените, дъщерята ми спомена за цени на имоти в Бари, спомена нещо за 200-300 000 евро, викам те като тука в София, днеска било черешова задушница, демек ден за поркане, горе долу се справих вчера с едно кило домашна ракия подарък от вучйо ми милиардера и имам наследство от баща ми - два литра домашна ракия и кутия и половина цигари Ротманс worshippy.gif майка ми разправя , че след като починал, както спяла през нощта усетила съвсем реално, че я бил завил с одеалото чак до шията понеже се било свлякло , хе-хе, кви чудеса се случват в тая вселена, пък Горския разправя, че нямало космос, има, ама сме затворници, не можем да избягаме наникъде от тая земя, телата ни са затвор и никой не ни пази, щото ние сами си ги пазим, все едно сам да си пазиш килията без надзиратели, по принцип земята е затвор за всички престъпници от галактиката, от всички планети с най-различни видове същества, точно затова на земята има толкова много видове живот, най-много мразя врабчетата, че ме тероризират по цял ден, кацат отвън на климатиците и почват да цирикат, направо ми пробиват мозъка, гоня ги и след малко пак са тука, и пак има малки гларусчета на покрива, и от там ми пискат постоянно, в качеството си на затворници трябва да бъдем измъчвани постоянно, аз така си ги обяснявам нещата, па тее походи на марс и на луната са си пълни глупости на тоя етап, някой ако ви разправя как на земята е имало и преди някви супер развити цивилизации, не му вярвайте, щяха да оставят следи на луната, и изобщо нека бъдем едни търпеливи затворници и да държим добро поведение, като Шрито примерно дето все едно е ритнат в главата от спокоен кон laugh.gif
Glo
май дотир нейде из Пулия, бащичко бееее sunbathing.gif даже си имам магнитче за хладилник на което пише Puglia biggrin.gif

цък
Питето
Има лесно. Даваш апартамента под наем, и с кинтите си наемаш къща. Хем покрива наклонен и няма гларуси, хем в двора пълно с котки и всякакви хвъркати те заобикалят отдалече. Бонус, ако в съседната махала имат казан за ракия. Абе терен за всякакви гурме-експерименти. А да, и цял двор за паркиране. sunbathing.gif
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.