не е измислица туй спейса и щастието съществува

приятели скъпи, разбрах кой съм! аз съм светъл ангел, даже бог и ми дойде на акъла нова религия, ново учение, ново и единствено истинско! старите са аборигенски измислици от древни туземци, сега е време космическо, видяхме, че Исуската не дойде в края на оня век преди да измре онова поколение както е ПИСАНО! шибан лъжлив гей...... що гей? ми не се е докосвал до жена, иначе му било мноо хубаво да се меша с рибарите, както и да е! в библията по някое време всеки нов завет остарява и става вехт, бех вчера в един нов огромен магазин Halfprice в един нов ритейл парк, купих си една огромна ярко червена чанта и я напълних с дрехи, хе-хе, и без това дрехи пазарувам през няколко години, викам да се понакефя малко, новите дрехи са си истинско щастие, и покрай новите ми дрехи ме озари топ идеята кой съм всъшнос аз

ми аз съм господ, съвсем истински съм и съм тук за разлика от Исуската, почнах да пиша новото евнагелие, и без това си нямам друга работа, единствената работа на спасителите е да спасят света от тоя свят! първия ми стих в новото ми евангелие гласи - давайте ми 9 % от приходите си щото 10 % са си чист грабеж, аз не съм оня кожодер с главен касиер Юда, не искам да си продавате нивите и къщите щото края е близо, не е близо, дайте да не се лъжем както са лъгали апостолите и са карали хората да си продават всичко имущество поради страх от неспасение

кой колкото може бееее, най -важното което трябва да знаете е, че като умра ше се възнеса и аз на небето да ви построя апартаменти над купола, жилища с мноо яка гледка към земята, то друго няма там за гледане, даже няма нищо, няма и ядене щото духовете не ядат, ше е тъмно щото слъннцето ше е под нас долу в купола, вече Амити Очакване ви е информирал, че е с големина 50 километра

той ми е един от пророците, очите ви там ше са долу в краката щото гледка ше има само надолу към светлата земя, кой иска да ги запази на главата си, ше виси с главата надолу да гледа земята, Шрито всеки път като умре ше го пускам да се преражда до безкрайнос да се мъчи като честен евреин в хитлерова германия, поне хиляда пъти ше го върна в ония времена, ю ноу, всяко време и епоха същестуват вечно, просто трябва да им знаеш адреса, ше кажа и ше стане , хе-хе, обявявам създаването на истинската църква от нашето време - църква на приказките и мъдростта на дебилите от нашите дни

окачете си новия ми светъл облик във всяка стая и ми се молете по 3000 пъти на ден ако искате да получите поне малко просветление, но това не е достатъчно, трябва и да медитирате и да повтаряте спасителната дума - гъъъъъз, гъъъъъз, гъъъъъз по 10 000 пъти на ден, ше трябва да си купите новата ми серия свети дрехи като тая моята одежда, струва 10 000 евро, коойто няма толкоз пари да тегли кредит и да я купи час по-скоро от сайта на църквата иначе спасение Йок!
цък