има космос, как да няма, ама е миниатюрен, ние понеже сме микроскопично дребни ни се струва огромен, бях умрял скъпи тъпчовци, ама толкова много умрял колкото никога досега, а не е било да не съм умирал и преди, месец на легло, припадъци , загуба на съзнание, линейки които отказвах щото в ролята си на пациент като откажа линейка и тя не идва, личната казала ако не вляза до ден два в болница ше умра, щото повръщах кофи с мастило без да съм ял и пил нищо, според дъшеря ми било кръв, викам няма да умра , споко, вероятно е пролетно почистване

та цял април деееба, що за организъм е това бее, не знам, викам ми ако ше умирам по-добре да е в къщи, веднъж съм влизал в болница да ме кълцат и нямам намерение да влизам повече, после се случи чудото, почнах да излизам, купих си временно бастун от един китайски магазин, то за няколко дена и така си беше, и ме сгепца някъв вирус, айде пак простотии, два месеца ми се иба макята, хехе, даже се бех подул целия като гъз по едно време десетина дена, днеска ми е ден за разпивка от шес сутринта както междувпрочем и всеки ден, така и не ги спрях тее елексири алкохола и цигарите, и кво сега – пак в изходна позиция! няма да умра бе, не и в следващите години, казал съм, че ше умра когато сам си реша, междувременно баща ми взел че умрял в съни битч, ама на 81 какво повече да искаш от живота, гледам отгоре като бог на нещата и не ми дреме от нищо и за нищо, най-малкото пък за мене си, че аз толкова години съм живял като Симеончо, има хора пият две ракии и вземат че умрат, обикалям като кон улиците напоследък да влезна в час, улиците са част от космоса, бангаранга, тъпа е ама сме номер едно, и бургас вероятно мое да приеме евровизията, и с джирото се справихме блестящо, само зеления чорап дето се изсра на метеното в европа, тоя съветски плешив грозник трябва да бъде ликвидиран, лично аз бих го помлял като един черен ангел, ду ю ноу оня комунистическия филм черните ангели където комунистите убиваха царски офицери и това беше представено като нещо похвално, ужасно е приятели скъпи, а помните ли като ви разправях, че инвестицията в имот в дубай е най-голямата тъпотия, бех ви казал че и златото ше падне, то поскъпна, дотолкова че всеки да инвестира в злато което е поредната тъпотия, ше падне като биткойните, златото е никому ненужен пасив освен при индийците, беден ама целия в злато, тоя космос крие огромни тайни и човек има задачата да ги разгадава живот след живот, аз съм зомби като Исуската щото съм умирал и възкръсвал повече от него, демек съм По Исуска от него но аз не ви предлагам спасение за разлика от него, мрете си там по живо по здраво, вечна ви пръст ако може да е завинаги, тоя живот не е за всеки както казваше дяволчето Фют, и вместо заключение мисля да ви оставя без такова