Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ............,, тежкия удар ,, на Тереза.
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
evanka
Цитат(Thursday Next @ 27/09/2017, 20:00) <{POST_SNAPBACK}>
Е тогава защо ръсиш толкова много несвързани неща в тема, която ясно има за цел да обсъжда Брекзита и механизмите му?

Разбира се, че им е непоносимо да се съобразят с правила, идващи отвън. Сякаш за сефте чуваш, и сякаш никога българин не е казвал "Айде, бе, они че ми кажат на мене!" Дори когато нещото е разумно и смислено, самият факт, че идва отвън, е достатъчен, за да отблъсне това, което немците наричат bildungsferne Schichten, т.е. отдалечените от образованието прослойки на населението.

Предвид вниманието, което отдели на моя постинг, вероятно е бил важен.
Другите, които си обсъждат само умни неща - механизмите и мимиките на Тереза го подминаха.
Ако не търпите неумни постинги във форума си, сложете някакъв тест за айкю при регистрация.
Но какво ще правиш ти без профилите които ти служат за faire-valoir wavetowel2.gif
Mukaveev
Цитат(Тарабас @ 22/09/2017, 23:00) <{POST_SNAPBACK}>
Ешунес , тедикел.. laugh.gif

Големи! Класика! Няма такива хора! Седи в хола с панталона и потника в легена, а сина му му налива вода от чайника на главата и го къпе laugh.gif

Нали се обичаха и циганина догони циганката в царевичака , а тя усмихната му вика , ,, - А къна кис ми ,, ...( Е тука сега ме целувай )..........Англичанин няма шанс да създаде такъв филм, Замислих се ако Мей трябваше да участва в филма......каква роля биха и дали ?
Mukaveev
Цитат(evanka @ 27/09/2017, 21:28) <{POST_SNAPBACK}>
Предвид вниманието, което отдели на моя постинг, вероятно е бил важен.
Другите, които си обсъждат само умни неща - механизмите и мимиките на Тереза го подминаха.
Ако не търпите неумни постинги във форума си, сложете някакъв тест за айкю при регистрация.
Но какво ще правиш ти без профилите които ти служат за faire-valoir wavetowel2.gif

Вашите мисли са ценни за нас............. grin.gif
Mukaveev
Цитат(Радио Ереван @ 27/09/2017, 01:33) <{POST_SNAPBACK}>
Какви са тези пенсии от два долара и заплати от 200 евро?
Политически крадци има навсякъде.
Всеки си избира какво да работи.

Нали ти казах, че ме е гнус от нея.

Много си харесвам работата..............онбашия...... laugh.gif
Тиара
Цитат(Бай Ганьо @ 23/09/2017, 21:25) <{POST_SNAPBACK}>
Това е велика нация.

laugh.gif Толкова велика, че първо гласува за излизането на ОК от ЕС, а след това голяма част от въпросната нация пита Гугъл що е то ЕС. Грандоманска не е синоним на велика.
wal
Цитат
.........Англичанин няма шанс да създаде такъв филм,

E,точно такъв няма.Липсват критичен брой балканци,ама индийски филми от сорта на "Слонът ,моя приятел" скоро ще имат възможност да направят .Мястото на източноевропейците ще се запълни с мангусти от бившите им колонии.
Mukaveev
Цитат(wal @ 28/09/2017, 10:36) <{POST_SNAPBACK}>
.Мястото на източноевропейците ще се запълни с мангусти от бившите им колонии.

Отдавна са ги превзели.......всичко е ,, цвят лилав ,,.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.