Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво не бихте работили .......?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
Mukaveev
Какво не бихте работили .......?

Persian
Цитат(Mukaveev @ 03/10/2017, 22:07) <{POST_SNAPBACK}>

Вероятно има хиляди работи, които не бих работил.
Сигурно и за много от тях не ми е минавало през ума.

Като цяло, мъжът е създаден за черната работа а жената за мръсната.

От това, което се сещамна първо време, не бих работил:
Теляк в мъжка баня. Сигурно и в женска. smile.gif

Сервитьор, както и барман. Курвенски професии, по-долни от проституция.

Готвач, както и на места на които се прави храна.
Не понасям миризмите на манджи.
Както преди време в една тема Онуфри спомена, че няма да ме търпи да слушам силно музика, докато той си правел барбекюто.
Съответно той си мисли за неговият кеф, както и него кво го дразни, а не мисли за моя и мен какво ме отвращава. smile.gif

Ветеринарен лекар.
Трябва да бъркам с цяла ръка в големи вагини, а в същото време могат да ме ритнат по тъшаците ако не ровя как им е кеф.

Не бих работил и като предател.

Няма да бачкам и в селско стопанство.
Няма да бачкам и като гробар.
Не обичам нищо свързано с земята, което е за работа. smile.gif

Не бих работил и като чиновник.
Не бих работил и Автомонтьор, но в краен случай бих се прежалил. smile.gif
Просто не харесвам колите и некадърниците, които ги карат.

Не бих бачкал рекетьор или бирник.
Не мога се сетя как им викаха в днешно време.

Кво още. smile.gif Трябва да ме подсетиш. smile.gif
Тарабас
Фризьор.
Persian
Цитат(Тарабас @ 03/10/2017, 22:59) <{POST_SNAPBACK}>

Баща ми беше един от нах-добрите и много исксше да ме направи като него, но как да стана такъв, като все без пари ще си стоя. smile.gif
Cury
Не мога да се сетя, но от това което се сещам, не бих работил ниско платена работа animatedwink.gif
Тарабас
Tази година излезе най-новият филм с Робърт Карлайл “The Legend Of Barney Thomson“. Играе треторазряден фризьор, който се мечтае един ден да поеме салона на шефа си. Горещо ти го препоръчвам.
hristam
Нещо, което не ме удовлетворява. Дори и ако заплащането е примамливо.
Тарантула
Сервитьор. Опитвала съм и не мога. Къса памет и слаби нерви моите, та не ставам.
Лекар. Припадам от вида на кръв и разните лекарски миризми.
В офис. Ще откача няколко часа да седя на едно място! Обичам активната работа, енергична, да съм в движение и стрес.

Е питаш какво не бих. Но ако се наложи, ще бачкам каквото и да е, без да му мисля и капризнича.
evanka
Като се замисля, май има само 2-3 неща, които ми се работят.
Catpuccino
Модератор sunbathing.gif
Alexfield
Никак няма да ти хареса заплатата animatedwink.gif
Thursday Next
Напомняш ми за оня лаф, "Ако сутрин се събудите и си помислите, че мразите работата си, купете си ректален термометър, извадете листовката, прочетете изречението "Всеки от нашите термометри е лично тестван" и си помислете отново.“

rocco_george
Никога не ми е идвало на ум,че мога да си изкарвам хляба с продажба на тялото си.
wal
Шофьор на такси,келнер,полицай.
tumna_indiq
Много неща не бих работила,на първо място - шивачка.
New
От предложенията в клипа, онова с почистването на фекални канали, убий ме не мога да го работя.
Persian
Цитат(rocco_george @ 04/10/2017, 20:24) <{POST_SNAPBACK}>

А в същност, ние всички това правим, защото погледнато реално, ние работим с тялото си.
Дори го съсипваме от бачкане.
Danel
Журналист.
Много съм зле с писането и измислянето на клюки.
Бай Иван
Не догледах целият матриал,но вероятно най -противното нещо е къпането във фекалии.Погледнато от философска гледна точка,често на човек му се налага да да прави компромис,м/у това което иска да прави и това което се предлага на пазара на труда.Глада е по-силен от тока,миризмите ,и мръсотията.
Alexfield
Един вид по темата:
Майстор и чирак, специалисти по отпушване на канали, отиват на адрес. Влизат в мазето, а там - над метър и половина пълно с отпадни води. Майсторът се съблича, взима гаечен ключ, поема си въздух и се гмурка. След малко изплува и казва на чирака:
- Момче, дай водопроводен ключ!
Чиракът подава, майсторът пак се гмурка. И така няколко пъти. Каналът е отпушен, майсторът излиза и докато се избърсва, казва на чирака:
- Ей момче, учи се на занаят, че иначе цял живот ключове ще подаваш!
rocco_george
Говоря за една доста древна професия,както и евентуално да правя като един от квартала ни,който срещу пари си даде бъбрека за трансплантация.
Mukaveev
Може би е бил много отчаян........
Mukaveev
Цитат(Alexfield @ 05/10/2017, 11:00) <{POST_SNAPBACK}>
Един вид по темата:
Майстор и чирак, специалисти по отпушване на канали, отиват на адрес. Влизат в мазето, а там - над метър и половина пълно с отпадни води. Майсторът се съблича, взима гаечен ключ, поема си въздух и се гмурка. След малко изплува и казва на чирака:
- Момче, дай водопроводен ключ!
Чиракът подава, майсторът пак се гмурка. И така няколко пъти. Каналът е отпушен, майсторът излиза и докато се избърсва, казва на чирака:
- Ей момче, учи се на занаят, че иначе цял живот ключове ще подаваш!

Когато живеех в Белгия, най - богатия човек беше каналджията.......беше си купил и 2 ферарита, брат му ги миеше и неделя ги прекарваше през града на първа..... laugh.gif
Mukaveev
Цитат(Бай Иван @ 05/10/2017, 10:25) <{POST_SNAPBACK}>
Не догледах целият матриал,но вероятно най -противното нещо е къпането във фекалии.

Това съм го правил ( глей какво нещо е съдбата ).......та от ОПИТ , мога да ти кажа , че най гадното е преди да се потопиш......след това всичко ти е все едно. Влизаш в един друг свят.........ако мога така да се изразя.
Mukaveev
Цитат(Danel @ 05/10/2017, 07:28) <{POST_SNAPBACK}>
Журналист.
Много съм зле с писането и измислянето на клюки.

Може идеи да даваш......... laugh.gif
Mukaveev
Цитат(New @ 04/10/2017, 23:02) <{POST_SNAPBACK}>
От предложенията в клипа, онова с почистването на фекални канали, убий ме не мога да го работя.

Всяко начало е трудно........... laugh.gif
Mukaveev
Цитат(tumna_indiq @ 04/10/2017, 21:37) <{POST_SNAPBACK}>
Много неща не бих работила,на първо място - шивачка.

Това наистина е кофти.....
Mukaveev
Цитат(wal @ 04/10/2017, 21:29) <{POST_SNAPBACK}>
Шофьор на такси,келнер,полицай.

Е колко пък да ти се вижда лошо......работа като работа.
Mukaveev
Цитат(Thursday Next @ 04/10/2017, 20:28) <{POST_SNAPBACK}>
Напомняш ми за оня лаф, "Ако сутрин се събудите и си помислите, че мразите работата си, купете си ректален термометър, извадете листовката, прочетете изречението "Всеки от нашите термометри е лично тестван" и си помислете отново.“

Това наистина е добро..... laugh.gif laugh.gif
Mukaveev
Цитат(evanka @ 04/10/2017, 14:26) <{POST_SNAPBACK}>
Като се замисля, май има само 2-3 неща, които ми се работят.

А като се замислиш още малко......... sun.gif
Mukaveev
Цитат(Catpuccino @ 04/10/2017, 17:35) <{POST_SNAPBACK}>
Модератор sunbathing.gif

Дали модератор , дали ,митничар все тая.......... laugh.gif
Mukaveev
Цитат(Alexfield @ 04/10/2017, 17:41) <{POST_SNAPBACK}>
Никак няма да ти хареса заплатата animatedwink.gif

Стефчо Софянски когато беше кмет и го бяха викнали в ,, Панорама,, и го питат......,,- Добре де , за какво е цялата тази борба за кметския сстол ...проблем с паркирането , гробищните паркове не се чистят, общината пълна с дупки, топлофикацията, ВиК-то., общинската база........толкова ядове само за едната заплата ли ,, ?
А той мисли и вика....,, - И заради нея ,,...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Alexfield
Аз па бих работил шивач. Пусто ниски са им заплатите laugh.gif
Mukaveev
Цитат(Alexfield @ 05/10/2017, 21:09) <{POST_SNAPBACK}>
Аз па бих работил шивач. Пусто ниски са им заплатите laugh.gif

Имах една комшийка шиеше пагони или нещо такова . Трябваше да шие по 1200 пагончета....или там някъде. Всичко я болеше.....накрая напусна .
Има и хора години изкарват с тая работа.
Mukaveev
Цитат(Тарантула @ 04/10/2017, 12:42) <{POST_SNAPBACK}>
Сервитьор. Опитвала съм и не мога. Къса памет и слаби нерви моите, та не ставам.
Лекар. Припадам от вида на кръв и разните лекарски миризми.
В офис. Ще откача няколко часа да седя на едно място! Обичам активната работа, енергична, да съм в движение и стрес.

Е питаш какво не бих. Но ако се наложи, ще бачкам каквото и да е, без да му мисля и капризнича.

А онова отгоре били капризи.......... laugh.gif
Mukaveev
Цитат(hristam @ 04/10/2017, 08:38) <{POST_SNAPBACK}>
Нещо, което не ме удовлетворява. Дори и ако заплащането е примамливо.

И какво ще да е това ?
Mukaveev
Цитат(Cury @ 03/10/2017, 23:30) <{POST_SNAPBACK}>
Не мога да се сетя, но от това което се сещам, не бих работил ниско платена работа animatedwink.gif

И гадна да е , но високо платена.......... laugh.gif
Само така......
Mukaveev
Цитат(Тарабас @ 03/10/2017, 22:59) <{POST_SNAPBACK}>
Фризьор.

Аз пък много обичам да ги чешам.........по влакната......... laugh.gif
Кълцаш, кълцаш, накрая , а честито........ laugh.gif
Питето
А ако нЕкой заплаши да убие не теб, а някой от семейството ти ако ти не плонжираш в лайната? В смисъл, че темата се насочва към мотивацията.
Питето
Няма как да работя нещо, което изисква специфични знания, умения или сила каквито нямам. Работенето на всичко останало опира до правилната мотивация — заради морков или тояга.
Alexfield
Изгадняващ към гнусотии. Тук за работа ставаше дума, различно е.
Питето
Да бе да, добро било. Намерили са нЕкой дето му харесва да тества, а той се е навил щото вместо той да плаща, те му плащат... a4dff7b7.gif
Питето
Точно за това говорим. Човека си мисли, че няма начин, ама една работа ако ти е по силите и акъла, може да я свършиш при подходяща мотивация. Е, нЕкои мотивации са противни, ма не са мой патент. Имаше един виц, тествали средностатистически руснак и американец, кой е по-верен на държавата си. Сложили американеца пред една пропаст и президента му казал да скочи, а американеца: "Как ще скоча бе, та аз имам семейство!". Сложили руснака пред пропастта, ген.сек-а му казва да скочи. Онзи вика Ура и тръгва да скача. Спрели го и го питат: "Абе ти наистина ли щеше да скочиш?" а руснака: "Как няма да скоча, та нали имам семейство!" Та такива работи за мотивацията и "невъзможната" за работене работа.
Питето
Ше разбЕреш от дека идва габровската "бодка".
Mukaveev
Цитат(Питето @ 05/10/2017, 22:30) <{POST_SNAPBACK}>
Да бе да, добро било. Намерили са нЕкой дето му харесва да тества, а той се е навил щото вместо той да плаща, те му плащат... a4dff7b7.gif

Погледнато и от тая страна ...........пак е добро........ laugh.gif
Питето
Събуждаш се сутринта и четеш че онези от ректалните термометри плащат на някой да си прави кефа, а ти, ти си мразиш работата още от сабале... Абе надали ще ти помогне да я мразиш по-малко. animatedwink.gif
New
Цитат(rocco_george @ 04/10/2017, 21:24) <{POST_SNAPBACK}>
Никога не ми е идвало на ум ...

А, ако беше ти дошло на ум? smile.gif
New
Това вече няма да е работа, а изнудване.
New
И най-вероятно не е влизал лично в каналите.
New
Въпросът не е какво няма как да работиш, а какво не би работил.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.