Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво не бихте работили .......?
Форум АБВ > Общи > Обща дискусия
Страници: 1, 2
hristam
Цитат(Mukaveev @ 05/10/2017, 21:15) <{POST_SNAPBACK}>
И какво ще да е това ?

Ами предлагали са ми например да свиря в заведение /лоби бар/, нещо, което мъжът ми е работил с удоволствие. Обикновено е добре платено, освен това тази работа е спокойна и не отнема много време, но просто не е моето. Друг вариант - работила съм за малко в училище, от тогава избягвам. Говоря ти за професии, свързани с образованието ми. Друг е въпросът, че при някакви извънредни обстоятелства вероятно бих могла да направя компромиси - забелязала съм, че съм доста гъвкава по отношение на новосъздадените условия и успявам да се вместя успешно.
Thursday Next
Цитат
плащат на някой да си прави кефа

Продължаваме да говорим за термометри, нали? ø=7-8 mm? svirkam si.gif
Mukaveev
Цитат(Thursday Next @ 06/10/2017, 09:37) <{POST_SNAPBACK}>
Продължаваме да говорим за термометри, нали? ø=7-8 mm? svirkam si.gif

В началото всичко е малко........ laugh.gif
Питето
Именно, за термометрите с онова в упътването. Абе що си мислите, че ако нещо ви е противно за работене, то никой никога нема да му се зарадва? В този все по пренаселен свят, все ще се намери един, дето кефи на работа, която е противна за хиляди други. Така де, от 7 милиарда все ще се намери нЕкой.
Питето
Това с "аз никога не бих......." е огрооооооомна самозаблуда. Просто "никога" е твърде голямо нещо, ама е по-мъничко от "някога", и винаги се оказва, че не си подготвен за момента когато "никога" вземе че свърши и се появи "някога". Тогава към изречението се добавя "...само че..." или "...ама..." или нЕкоя подобна дребна думичка оправдание, що правиш нещо, дето никога немало да го правиш... Та когато пишете "аз това никога няма да го работя", просто не си давате сметка че нема никога, щото нещата се променят.
Mukaveev
Цитат(hristam @ 06/10/2017, 07:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ами предлагали са ми например да свиря в заведение /лоби бар/, нещо, което мъжът ми е работил с удоволствие. Обикновено е добре платено, освен това тази работа е спокойна и не отнема много време, но просто не е моето........

Положила си си дупето на удобно столче......с безимения пръст си оправяш червилото в левия ъгъл на устните, след като си отпила едно мартини - D’Oro - бяло сухо, оправяш си прическата и си казваш ,, - Що не взема тази вечер да жулна една ,, Кубинска увертюра. Концерт за пиано и оркестър във "фа"- например ,,........Поразходиш си маникюра и по раздвижиш фалангите , нагоре - надолу.......и то .....вечерта свършила, станало време да си ходим.
Под тънката чаша с мартини - D’Oro - бяло сухо, стоят лениво 2 лилави шумки от по 500 Е.......Бутнеш ги небрежно в малката чанта на Доменико Долче и Стефано Габана и с въздишка си помислиш......,, - Боже тия нови дивани са станали безбожни с тези цени, а и този мезонет е толкова празен......
То на това тегло кой ли може да издържи....... 60.gif ..... Честно да ти кажа ........не е и моето... sunbathing.gif
hristam
Прекрасно. Всъщност работя целодневно, дори и в единият от почивните дни. Което ми харесва smile.gif
Mukaveev
Цитат(hristam @ 06/10/2017, 22:08) <{POST_SNAPBACK}>
Прекрасно. Всъщност работя целодневно, дори и в единият от почивните дни. Което ми харесва smile.gif

Мезонета няма да стои празен я......... laugh.gif
New
Даваме си сметка, защо си мислиш, че не си даваме?! Което не ни пречи да отговаряме теоретично на въпроса, без да го вкарваме в пошлата реалност.
Mukaveev
Цитат(New @ 06/10/2017, 02:37) <{POST_SNAPBACK}>
И най-вероятно не е влизал лично в каналите.

Не знам .......може би в началото е влизал......нали е каналджия...
zelena_euglena
Не бих професии свързани с височкини...страх ме е от високо sunbathing.gif
Persian
Цитат(zelena_euglena @ 06/10/2017, 22:47) <{POST_SNAPBACK}>

Не бой се smile.gif
Не е важно колко си на високо, а от колко високо гледаш smile.gif
rocco_george
Пак не бих го правила.
hristam
Цитат(Mukaveev @ 06/10/2017, 22:10) <{POST_SNAPBACK}>
Мезонета няма да стои празен я......... laugh.gif

laughing.gif
Тарантула
Фен съм ти!!! worshippy.gif
Тарантула
Не, бре laugh.gif В смисъл хващам първото, квото ми излезе без да му мисля.
Изпаднеш ли в безизходица, нямаш право на избор. Не, че горните професии са капризи.
Министерските работни места са заети, ама тва е друга бира. plezz.gif
Питето
Че кой става министър и катаджия заради едната заплата и премиите/бонусите? Той ще подписва за милионни бюджети на цяло министерство, и всичко (по-далаверско) което зависи от това министерство, ти ще го прилъгваш с едната заплата... То пък завихме към темата за корупцията, и що не се е намерил юнак да И отсече хилядите глави на тази ламя. animatedwink.gif
Mukaveev
Цитат(Питето @ 11/10/2017, 19:36) <{POST_SNAPBACK}>
Че кой става министър и катаджия заради едната заплата и премиите/бонусите? Той ще подписва за милионни бюджети на цяло министерство, и всичко (по-далаверско) което зависи от това министерство, ти ще го прилъгваш с едната заплата... То пък завихме към темата за корупцията, и що не се е намерил юнак да И отсече хилядите глави на тази ламя. animatedwink.gif

На всяка отсечена никнат 4 нови.........
Питето
Обаче добрата новина е, че щом корупцията расте, значи хората имат пари и я хранят все по-обилно, та значи хората заработват все повече и повече. А може да сме на път да изобретим нов начин за преразпределяне на благата в обществото — чрез корупция. wavetowel2.gif
Mukaveev
Цитат(Питето @ 11/10/2017, 21:53) <{POST_SNAPBACK}>
Обаче добрата новина е, че щом корупцията расте, значи хората имат пари и я хранят все по-обилно, та значи хората заработват все повече и повече. А може да сме на път да изобретим нов начин за преразпределяне на благата в обществото — чрез корупция. wavetowel2.gif

Професорът-математик Михаил Константинов направи научен разбор на понятието ”корупция”. Според него, корупция означава кражба............. цък
Mukaveev
Цитат(zelena_euglena @ 06/10/2017, 22:47) <{POST_SNAPBACK}>
Не бих професии свързани с височкини...страх ме е от високо sunbathing.gif

Гледам ги ......връзват се , то всички май ги е страх......
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.