Искаше ми се да те накарам да погледнеш на темата лично, затова ще продължа с друго предложение: представи си мъж, който мисли като теб, че не всяко НЕ е непременно НЕ и посегне на теб, убеден, че всъщност ти се иска, ама не си го признаваш. Как те кара да се чувстваш тази вероятност? Не променя ли с нещо гледната ти точка?
Наистина не всяко НЕ е категорично, наистина го има онова "дали не бягам много бързо", и понеже няма как да си сигурен кога точно какво е, не е ли по-добре да спреш? Ако допуснеш вероятността, че не преценяваш правилно ситуацията и въпросното НЕ може пък наистина да е НЕ, не ти ли се струва, че е по-добре да почакаш до ДА?
Да помислим малко заедно - ако някое девойче изглежда, че хем иска, хем казва НЕ, кое е по-добре - момчето до него да приеме НЕ за НЕ и да спре или да си каже "абе тя всъщност само се прави, че не иска" и да я изнасили? Неориентираните девойки порастват и по някое време се научават да знаят и заявяват категорично какво искат. А дотогава винаги е по-добре да се зачита думата им. Субективната мъжка преценка, че всички знаете да правите разликата между истинско и престорено НЕ е само и единствено това - субективна преценка. Грешна в много от случаите.
Мен ако питаш, то си личи де, но всъщност това исках да чуя твоята гледна точка. Явно тя е, че трябва да се чака твърдо ДА и да се пренебрегват език на тялото, интонации и прочее.
На мен не ми е ясно как ще стане това в ранна възраст, но уважавам мнението ти. Можеше просто да го кажеш веднага вместо да ме наскачате като кой знае какво. Но с твоя подход наистина ще стане както казва бай Ганьо. Ако аз отида до САЩ наистина ще гледам да поддържам метър дистанция от всяка жена и никога да не оставам сам с нея "за всеки случай".
Оценявам загрижеността ти жените да не останат без мъжко внимание. Трогателно е, ама не се тревожи - ние знаем какво внимание искаме да получаваме и то не е от типа "абе аз знам какво искаш ти".
Не ми отговори на въпроса - ако някой мъж убеден, че на теб ти се иска и отказът ти е престорен и ти посегне - по същия начин ли ще разсъждаваш?
Не ми отговори на въпроса - ако някой мъж убеден, че на теб ти се иска и отказът ти е престорен и ти посегне - по същия начин ли ще разсъждаваш?
Какво да отговарям? Първо, мъжете не си играят игрички, а си казват точно какво мислят. Но ако някой опита да ми посегне ще му тресна една тупаница и това, препдолагам, ще изясни нещата. Жените също прекрасно знаят как да приложат ефекта на "тупаницата" и да заявят категорично, че не искат.
Сега, от днешна гледна точка грях ми на душата, ама си спомням как в много ранна пубертетска възраст се занимавахме с "цомбене на женките". Та ние ги дебнехме по тъмните улички около училище, те пищяха и бягаха, но някой все успяваше да пипне нещо. И на другия ден пак минаваха по същите улички и пак беше същото

Но държа да отбележа, че това не ставаше с всички "женки", а само с някои. За други се знаеше, че твърдо "не одобряват" подобни похвати и на тях никой не им го правеше. Т.е. те точно бяха демонстрирали истинско НЕ, а другите се преструваха, защото нали не върви да кажат "ох, искам да ми обръщат внимание и да ме опипват, ама ако си кажа ще ми излезе име на курва".
Има доста физически по-силни от теб мъже и един от тях въпреки твоята "тупаница" пак може да те насили.
Жените също прекрасно знаят как да приложат ефекта на "тупаницата" и да заявят категорично, че не искат.
И има много мъже, които въпреки категорично заявеното нежелание ги насилват. Някои от тях убедени като теб, че тя всъщност иска. Не виждам смисъл да продължаваме разговора по този начин. Не съм ти "скачала", Кюри, надявах се да можеш да погледнеш по-различно, да премислиш и да можеш да погледнеш темата от друга гледна точка. Аз се опитвам да разбера твоята, надявам се и ти да опиташ да разбереш моята.
Има доста физически по-силни от теб мъже и един от тях въпреки твоята "тупаница" пак може да те насили.
Може, разбира се, ама тук не говорим за това кой ще пребори другия, а за показване на отношение, нали? Стигне ли се до там да ме надвива в бой мисля, че моето НЕ все пак ще да е било ясно изразено.И има много мъже, които въпреки категорично заявеното нежелание ги насилват. Някои от тях убедени като теб, че тя всъщност иска.
Аз не го отричам това. Но и ти, ако си честна, няма да отречеш, че жените, които казват фалшиви НЕ, са повече, а? Ти самата с първите ти гаджета не си ли го правила, ама честно? Не виждам смисъл да продължаваме разговора по този начин. Не съм ти "скачала", Кюри, надявах се да можеш да погледнеш по-различно, да премислиш и да можеш да погледнеш темата от друга гледна точка. Аз се опитвам да разбера твоята, надявам се и ти да опиташ да разбереш моята.
Аз разбирам и уважавам твоята гледна точка, но не приемам абсолютизирането и, защото тя не изчерпва цялата палитра от ситуации. И просто попитах как законът да прави разлика между фалшивото и истинското НЕ. Защото ако не се научи да прави тази разлика над 90% от мъжете ще са за панделата.
Cury не може да те разбере, защото той има сексуално усещане и желание на мъж, което е много различно от женското. Жените, особено в пубертета, когато са все още девствени не мислят буквално за секс и по-точно за самия акт. При тях всичко е чувства и най-много желание за гушкане, но не непременно полов акт. Дори, бих казала, че той е нежелан. При някои активно нежелан при други неосъзнато нежелан, но при всички е нетърсена цел. Докато при момчетата е точно обратното. Те буквално искат да си го наврат някъде.

Затова когато момиче казва колебливо "не", момчетата смятат, че тя иска, но не ще да си го признае, а тя всъщност иска, но по-скоро прелюдията и ако може само нея. Проблемът е, че за момчетата прелюдията е нищо и те не могат само с нея. Оттам и разминаванията. Момичетата, обаче, за да получат прелюдията, която искат, стигат и до самия акт, въпреки, че не са го желали.
С възрастта и натрупване на опит мъжете и жените се изравняват и когато жена каже не, това значи не, но когато си иска, то тя наистиба има предвид буквално секс, а вече прелюдиите изобщо не са и достатъчни.
Persian
26/11/2017, 20:35
Да помислим малко заедно - ако някое девойче изглежда, че хем иска, хем казва НЕ, кое е по-добре - момчето до него да приеме НЕ за НЕ и да спре или да си каже "абе тя всъщност само се прави, че не иска" и да я изнасили?
Кюри каза това, което беше някога, когато бяхме млади.

Поведението на момичетата, когато им налитахме.
Значи, момичето може да ти даде какъвто и да е знак, но момчето трябва да започне първо.
Тяхното Не винаги си личи колко е Не и съответно едно Не се уважава. Не се счита за Да.
Когато ти каже Не, не значи да я хванеш за главата, да и я треснеш у масата, да и смъкнеш гащите и айде.
Нещата стават нежно и много пъти се получава така, че думите им не отговарят на действията им.
Това е, което Кюри казва.
В онази възраст в която бяхме, всички търсехме близост, но тази близост не винаги стигаше до секс, и то точно заради това Не.
Хубаво и е да я галиш насам-натам и да се целувате, но просто не бяха готови да започнат сексуален живот.
При едно Не, ти и налиташ.
Тя се стяга, свива и започва да се дърпа.
Няма как да е Да.
Но до такова положение не трябва да се стига.
Нейното Не се разбира веднага, а колебливото и Не от вторият път.
Въпросът, който зададе на Кюри, ако някоя му налети а той не иска.
При мен нещата стоят така:
Дърпам се кат не знам кво, като правя всички усилия да се владея, да не я ударя.
Не, че искам да я ударя. Става инстинктно.
Много добре обяснено. Но да попитам нещо хипотетично - да кажем, че някак си се измени природата на мъжете и момчетата бъдат заставени да почнат да се държат като жени и само и единствено да се гушкат докато на жената не и се прииска секс и не им каже направо. Да де, ама ти сама казваш, че искането на секс идва с опита, а ако мъжете се държат както предположих, то до опит няма да се стигне и следователно жените никога няма да поискат секс. А сега де, кво прайм? То да се опълчваме ли срещу природата или да търсим друго решение?
Бай Ганьо
26/11/2017, 21:39
"Феминистките движения заявиха, че мъжете са сексисти, че гледат на жените единствено като на сексуални обекти и, следователно, всичко, което може да има отношение към секса, трябва да бъде изключено от всекидневното общуване между мъже и жени. Флиртът беше наречен агресивно действие, насочено към угнетяване на жените. Затова сега в САЩ никой работодател не смее да разговаря насаме със своя служителка – задължително го прави в присъствието на поне един свидетел, в противен случай може да бъде съден за сексуален тормоз, да му пропадне кариерата и да му пострада имиджът в обществото."Владимир Буковски: Гейове и феминистки превзеха властта. Започна нова Оруелска епоха
26 Септември 2009
"Феминистките движения заявиха, че мъжете са сексисти, че гледат на жените единствено като на сексуални обекти и, следователно, всичко, което може да има отношение към секса, трябва да бъде изключено от всекидневното общуване между мъже и жени. Флиртът беше наречен агресивно действие, насочено към угнетяване на жените. Затова сега в САЩ никой работодател не смее да разговаря насаме със своя служителка – задължително го прави в присъствието на поне един свидетел, в противен случай може да бъде съден за сексуален тормоз, да му пропадне кариерата и да му пострада имиджът в обществото."Владимир Буковски: Гейове и феминистки превзеха властта. Започна нова Оруелска епоха
26 Септември 2009
Абе ти наистина ли вярваш в поддържаната от този склеротик селска легенда, че в "
САЩ никой работодател не смее да разговаря насаме със своя служителка – задължително го прави в присъствието на поне един свидетел, в противен случай може да бъде съден за сексуален тормоз, да му пропадне кариерата и да му пострада имиджът в обществото"?
Да, в САЩ има движения на тъпоъгълни лаещи вманячени феминистки, обаче дори една такава е наясно с разликата между "дрън-дрън та пляс" и неоснователен опит за съдене на работодател. Нещо, което със сигурност ще я превърне в боклук, изхвърлена вовеки в тълпата безработни. Защото никой друг работодател няма да си сложи този таралеж в гащите. Освен това разноските по делото поема онзи, който загуби делото. Ако тя го загуби, работодателят неминуемо ще заведе срещу нея ответно дело за нанесени морални щети и от този момент нататък дупе (или някой друг орган) да ѝ е яко...
Persian
26/11/2017, 22:08
Всъщност го каза чак сега - това, че "не трябва да се вкарва вина у жертвата". Досега казваше, че е неприятно, тегаво и т.н. относно рязследването, а е и ще продължи да бъде такова и без "вкарване на вина", Перси. Тръгнахме от там, че жените биват разубеждавани, помниш ли? Моето твърдение беше, че научавайки каква е процедурата нататък жените се отказват, а ти започна с "неприятно е, тегаво е" като че ли има как да стане приятно. Затова продължих да те питам и ето, че нещата си дойдоха на местата - не трябва да се вменява вина на жертвата, достатъчно трудно е и останалото.
Така е, тръгнахме от самото начало за да стигнем до тегавите работи.
Няма как да има разследване ако няма жалба.
Ти каза, научавайки се отказват.
Демек, разубедили са се. Така е.
След това говорехме, ако са в невидение ще е по-добре, за да не се отказват.
От там стигнахме до тегавите неща, защото не се знае как ще им извъртят въпросите и отговорите на жените.
Но те разбирам, защо не си ме разбрала.

Не си била да видиш кво е, да те изкарват без вина виновен.
Демек, отиваш, оплакваш се и не стига, че ти си потърпевшата, ами вземат, че те изкарат и виновна за случилото се.
Другото нещо, което е.
Жертвите може да са двама. Жената, която се оплаква и мъжът, който е подочила, че я е изнасилил.
Да кажем: Били сме някъде на заведение или няма значение.
Не се познаваме, но съм те харесал и съм започнал да ти се навалям.
Ти не ме харесваш и си тръгваш.
Прибираш се и си отключваш входната врата.
В същото време някой те хваща за муцуната, хвърля те у входа, оправя те и изчезва.
Ти отиваш и подаваш жалба срещу мен.
Те ме откриват, викат ме и ме пребиват от бой, както е обичайната процедура.
Съответно аз ставам жертва на твоето предположение.
От това, че съм станал жертва, вие автоматично ме превръщате в престъпник.
За това, че ти си ме набедила ще ядеш бой до скъсване, а за това, че ония не могат да си вършат работа и знаят само да бият, ще ги пратя на оня свят.
Ако твоят и моят разпит протекат нормално, както и разследването им, тогава вече няма аз да съм заподозряният и жертва, а ще е неизвестен извършител.
unguriano
27/11/2017, 07:42
И на тва му се намира цаката. По метода "стискаш г@з и водиш в плен" го завличаш зад ъгъла, дето чака група - аз братО и аверите и му прайм главата мека.
unguriano
27/11/2017, 07:53
Докато при момчетата е точно обратното. Те буквално искат да си го наврат някъде.

Затова когато момиче казва колебливо "не", момчетата смятат, че тя иска, но не ще да си го признае, а тя всъщност иска, но по-скоро прилюдията и ако може само нея. Проблемът е, че за момчетата прилюдията е нищо и те не могат само с нея. Оттам и разминаванията.
Права си.
Ма да си послужа пак с клишето, че всичко е относително и не е черно-бяло. Както и че хората са различни.
Аз имах едно гадже в гимназията, дето ме чакаше след училище да се разхождаме и целуваме, а аз ходех на тренировки, точно поради горните причини.

Познай дали ако усетех, че ще ми върже, нямаше да зарежа всичко.

Но никога не съм си и помислял, че може да стане насила.
Въпросът е какво значи насила. Да не се отказваш заради едно НЕ не значи да насилваш. Да, може да си досаден, опитвайки пак и пак с различни техники, кандърдисвайки и сваляйки звезди. Ама това се прави по цял свят откакто светът светува. Пък и ако си наистина досаден мацката няма да излезе пак с теб, нали? Щом пак и пак излиза с теб за да ти даде възможност да досаждаш, то.....Друго е да кажеш "няма не искам, няма недей" и да преминеш към ММА прийоми. За последното изобщо не става дума в спора, мисля.
П.П. Ако досаждането е на работното място или другаде, където жената няма шанс да се измъкне, вече е друга бира. Но ако просто си поканил мадама на среща и си я увещавал там каквото, а после ако тя пак дойде на среща, то не мисля, че можем да говорим за каквото и да е насилие или тормоз, а просто за вечната игра на ухажване, където едната страна настоява, а другата кокетничи. Ей за това говоря аз - как правото би могло да различи кокетничещото НЕ, от истинското НЕ.
iridium
27/11/2017, 10:34
Попрочетох разговора ви.
Ем, относно юрдическата гледна точка - мноого е трудно да се дефинира кога е кокетническо *не* и кога е твърдо *не*.
То затова има процеcи пред съд, затова има разседване, разпити, освидетелсTване от доктори евентуално, от психолози/психиятри, затова има армии от адвокати и юрдически битки...
Как би се озовала история с "кокетничещо НЕ" в областта на наказателното право, Кюри? Понеже твърдиш, че вие мъжете винаги разпознавате истинското от фалшивото НЕ и всъщност става дума за ухажване, а не за насилие... не мога да разбера притеснемието ти как законът щял да ги разпознава - кой ще занимава закона с любовните си игрички и по каква причина?
А ако си сам и ги няма наоколо брато и аверите? Или ако те са двама или повече?
Гадничко нали? Дори не опитвате да си го представите, толкова е отвратително.
Не отричам съществуването на фалшивото НЕ, убедена съм, че невинаги може да бъде разпознато обаче - това е разликата. И дори да не са предвидени наказателни последици, заради съществуващия риск да е неправилна субективната мъжка преценка и жената/момичето наистина да не иска - редно е отказът й да бъде приет за отказ.
Постнах повторно, ще се възползвам за да кажа, че се радвам за получилия се дебат.
Какво притеснение??? Защо търсиш такъв мотив у мен? Все пак съм на 50 години вече, а и като баща на дъщеря би трябвало да имам точно обратните стремежи. Пиша си от чисто любопитство - темата по едно време ми даде повод за размисъл, написах един пост, а то какво стана после
Приеми, че ме води чисто академично любопитство как в днешно време, когато се е надигнала вълна на осъждане на сексуалното насилие (от бели мъже, за другите има спотайване и замитане), правото може да отсъди имало ли е или е нямало НЕ от страна на жената, когато няма никакви следи от изнасилване. И по точно вярна ли е тезата, че едно вербално изказано НЕ винаги значи НЕ, а не нещо друго.
unguriano
27/11/2017, 15:30
А ако си сам и ги няма наоколо брато и аверите? Или ако те са двама или повече?
Гадничко нали? Дори не опитвате да си го представите, толкова е отвратително.
Тука вече го приемам лично. Вопще не знаеш какво мога да си представя, какво знам, какво ми се е случвало и т.н.
Защо да си представям нещо, за което изобщо спор няма? Никъде не видах някой да защитава насилието, клончето се занимава с един тънък момент за вербално изказаното НЕ и реално деомнстрираното с други средства ДА. Ти, по някаква причина, възприемаш нешата по друг начин.
Бай Ганьо
27/11/2017, 15:49
Вярвам му, да.
Гъските от Холиууд го потвърждават.
Вярвам му, да.
Гъските от Холиууд го потвърждават.
Вярата ти е почти религиозна. Тръпм е първият, който би трябвало да е носител на приза "
съден за сексуален тормоз, да му пропадне кариерата и да му пострада имиджът в обществото". Отделно онези кандидат-сенатори, за които в момента се разкрива, че години наред "пощипвали" и не само.
Клончето се занимава с твърдението ти, че винаги знаете, кое НЕ е истинско и кое фалшиво. Затова упорствам да те накарам да се поставиш на мястото на казващия НЕ, и да си представиш как ставаш жертва на арогантна увереност подобна на твоята, че то е всъщност ДА. Омръзна ми да го повтарям, а ти да се правиш, че не ме разбираш. А може би наистина.не ме разбираш, както и аз теб, просто... да спрем.
Не беше лично, не разбирам защо така го приемаш. Нито аз знам за теб, нито ти за мен, нито пък си обсъждаме лични преживявания. Не знам как от "представи си" стигнахме до това да го приемаш лично...
Мда, кофти идея беше изобщо да поглеждам тук, а камо ли да участвам.
Ако момчето е в състояние да издържи на дълго гушкане и галене, момичето само ще си поиска секс. Той си е естественото продължение, но момчетата са нетърпеливи и неопитни и проблемът идва, когато нещата са "от вратата - за петунията". В момичешкия свят това е недопустимо.
Може би в училище, когато се учи за полова система, секс, предпазни методи, трябва да се вкара и някой и друг урок по сексуална психология, където да се изяснят тези неща. Така и момчетата, и момичетата ще знаят какво да очакват и да не очакват от другия.
За училищата хубаво, ама току виж момчетата се сетили да изнудват: "първо секса, после гушкането". А която каже "не" значи неще да я гушкат...
Бай Ганьо
27/11/2017, 18:10
Въпрос:
Ако една жена се съгласи на секс с користна цел и съзнателно е доста палава и страснтна,
а после каже, че е изнасилена как мислиш, на кого ще повярват?
Не е вярно, че мъжете гледат на жените само, като на сексуални обекти, защото не всички жени са привлекателни. Обаче, ако са, то тогава твърдението е напълно вярно. Мъжете просто не могат да не си поне изплакнат окото. Знайно е, че им е трудно да мислят едновременно върху повече от една тема

, но това не е проблем при заглеждането, което им идва естествено, като дишането.
Тъкмо се върнах от гинекологичен преглед.
Ставах права, когато докторът излизаше от стаята, обърнах се да го погледна, с покривалото отпред, но със заголено дупе и забелязах погледа му фиксиран точно на него. Иначе е много точен и не прави никакви излишни движения, които могат дори да намекнат за нещо сексуално, но мъжкото вградено любопитство просто не устоя на момента.

Не, че не ме е виждал гола многократно за последните 15 г. Да не говорим по колко други жени на ден вижда. Чудя се дали не е станал импотентен заради това?!
Няма да забравя и един друг случай, с негов колега. След второто раждане отивам на преглед заради възпаление на гърдите, при което те бяха станали огромни, ама наистина огромни. Докторът просто не можеше да отлепи очи от тях. Сякаш му залепна релето.

Говореше ми, като в унес. Не смееше да ме наближи. Почти вкаменен пред това чудо на природата.

Беше изключително смешен.
Аз и преди питах - ако всяко НЕ на една девойка се приема за твърдо НЕ (за всеки случай) и
след това младежът спре да настоява (забележи, изобщо не става дума за насилие) то кога тази девойка ще загуби девствеността си? А кога ще опита френска любов или друго? Че тя и по време на първата брачна нощ ще се страхува и казва "Ох, ама не сега, не може ли утре"

Ти ме пита за жена ми, аз те питам за теб самата - от раз ли се раздели с девствеността си, или и ти си имала такива НЕ-та, преодолявани лека полека с мека настоятелност, а не с насилие?
О, този вариант е идеален, ако питаш мен и с радост ще го приветствам, ама аз съм вече на друг акъл, та дори може и да премахнем прелюдията тотално.
Най-вероятно на мъжа, защото тази мадама едва ли е станала такава от вчера и най-вероятно вече има история под името и свързана със сексуални проблеми.
Ма то винаги така става - чака се докато узрее момичето, спор няма. И изобщо не става дума за "от вратата за краката:, ама те момичетата не узряват от само себе си, ако няма настоятелност (не насилие). Ако младежът не опитва всеки път да стигна малко по-далеч дали изобщо някога ще стигне до секс?
... ама те момичетата не узряват от само себе си ...
Точно тук ти е грешката в разсъжденията. Узряват. Узряват и още как. Когато са натрупали достатъчно романтика и гушкане, тялото им само си изисква следващата крачка. Всичко е хормони. Нещата не са изобщо магия. Нито пък магическите кандърми от страна на момчето, както явно ти се иска да си мислиш.
Наскоро имахме среща на випуска. И се заговорих с едно бивше гадже, с което не се получи. Та заговорихме си защо ми е била сърдита дълги години и тя каза, че е понеже съм и изневерил. Т.е. зарязал съм я и съм се хванал с друга. И аз казах, че това не е баш изневяра, а просто съм тръгнал с друга (не съм я мамил да ходя с двете), защото с другата нещата са се развивали бързо и лесно, докато с нея, макар да ми е била много по-мила на сърцето и е можел да се получи супер, нещата просто са циклили на едно място доста време. А на 16 години човек не си избира гадже по това дали с нея биха могли да си изживеят живота в разбирателство и любов, а по много по-прагматични критерии под напора на хормона. И така, понеже аз уважих нейното НЕ и се насочих другаде, пропадна една потенциално много успешна връзка. Но докато изяснявахме това тя се разплака и се премести другаде. Чудя се дали и стана кофти, понеже сме се разминали заради моето уважение към нейното НЕ? Дали се е питала дали нямаше да е друго, ако не е било това НЕ, или ако аз съм бил не до там кавалер? Впрочем тя още е сингъл.
Е, може би. Ама след колко години узряват така, че съвсем без никакви кандърми да се случи? След 2-3 години ходене и на +20 годишна възраст?
За всяко момиче е различно. Предполагам, че се предава генетично.
Колкото - толкова. Ако ти е важна, ще търпиш. Ако не можеш да търпиш, значи не ти е важна и всеки по пътя си.
За всяко момиче е различно. Предполагам, че се предава генетично.
Колкото - толкова. Ако ти е важна, ще търпиш. Ако не можеш да търпиш, значи не ти е важна и всеки по пътя си.
Ами то в крайна сметка така и е ставало, никога не съм бил насилник и с много гаджета просто не се е получило. На 16-18 няма начин да чакам. Когато ми е било важно съм чакал де. Но може би съм изпуснал нещо хубаво (и аз, и някоя девойка). Писах в тази насока малко по-надолу.
Ами то в крайна сметка така и е ставало, никога не съм бил насилник и с много гаджета просто не се е получило.
Много добре, това е похвално.

Но разговорът е за случаите, когато момчетата не са чакали, а са насилвали. И че това не е правилно.
Според мен не е за това, за това няма какво да се говори. И знам, разбира се, за много случаи на насилване, но не това имах предвид. Имах предвид, че съгласно природните закони за да се реализира преместване в някаква посока трябва да има натиск. Ако няма натиск, нищо не се движи
unguriano
27/11/2017, 19:04
Не беше лично, не разбирам защо така го приемаш. Нито аз знам за теб, нито ти за мен, нито пък си обсъждаме лични преживявания. Не знам как от "представи си" стигнахме до това да го приемаш лично...
Мда, кофти идея беше изобщо да поглеждам тук, а камо ли да участвам.
Стига де. Хванах се за това, че никой не може да си представии и в частност мъжете, както разбрах. И исках да подчертая, че далеч не всички не могат да си представят.
Може да не съм се изразил точно, нищо друго.
Въх ща убивам вече! Ми що спорим трети ден като "спор няма", че трябва да се чака ве?! Ей ся ще навъртя десетина поста и да се приключи тая пуста сага с НЕ и ДА!
Значи - НЕ на насилието и ДА за настояването - стигнахме ли до съгласие?
Persian
27/11/2017, 19:17
но мъжкото вградено любопитство просто не устоя на момента.

А мъжкото е точно като женското

Нямаме разлика в тия работи, само, че жените се опитват да го прикрият

Както казвам, един мъж оглежда от горе до долу една жена, преценява я и влиза във фантазиите

Жената хвърля един поглед и натам е същото. Тя вече го е преценила, но понякога е различно. Като при мъжете.
Бачках на едно място и се преобличам.
По едно време гледам една, как е застанала до вратата и не отделя поглед, а този поглед ми е много добре познат

Тази година влизах малко в болница за преглед. Вкарват ме в една стая и викат - Събличай се чисто гол и ми дават едно полу прозрачно да облека.
Влизам, ама не мога да затворя вратата.
Две легла срещу мен и един параван между тях.
На едното легло седнала една мацка, облечена по такова.
Отивам до другото, а преградата между мен и нея с процеп.
Съблекох се от горе и тя стана. Отиде зад мен уж да затвори вратата.
Не пропуснах да и хвърля един поглед.
След малко я гледам как зяпа през процепа, но я преебах. Първо облякох онова, а после свалих долнището, а след това отидох и седнах при нея да си говорим.
Няма лошо в тия неща. Природата си е природа.
После си говоря сам: Да седна до гола жена и да не праим секс
Бай Ганьо
27/11/2017, 19:23
Да не говорим по колко други жени на ден вижда. Чудя се дали не е станал импотентен заради това?!
Да бе!
Ти виждала ли си месар вегитарианец!
Ми то ти ме наскочи, аз просто написах един пост и...нещата тръгнаха. Да не говорим, че чак и глупометър съм бил счупил според някои
Абе не е задължително да има богато минало. Достатъчно е да не се оправдаят очакванията й, да няма развитие на отношенията, което й се ще, и да реши да отмъщава. Зарязана жена жив звяр може да стане. И аз си задавах подобен въпрос - ако стане дума срещу дума на кого ще повярват, как и какво ще се доказва?
А мъжкото е точно като женското

Не е същото и там е разликата. Жените гледат наред - и мъже и жени, ама с друга цел, не сексуална, а друг вид любопитство, което ти не можеш да разбереш, защото си мъж и ще трябва дълго да ти обяснявам. Мъжете гледат само жени, но с точно определена цел.
Това е леката версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.